Partyflock
 
Nieuws · november 2011
Latin Lovers Christmas edition
woensdag 30 november 2011
Op maandag 26 december is het tweede kerstdag en daar springt Latin Lovers natuurlijk meteen op in. In de trouwe locatie Panama staat er voor de echte fans die de hele dag thuis kerst gevierd hebben weer een echte Latin Christmas Eve op het programma.
Icon · Dj Frantic Freak
woensdag 30 november 2011
Na de spectaculaire, uitverkochte, editie van Icon: Frantic Freak van 9 juli 2011 komt Cyndium op 11 februari 2012 met het tweede deel van 'The Freakshow'!
We Like Techno
dinsdag 29 november 2011
Donderdag 1 december 2011 gaat in de boeken als de officiële kick-off van We Like Techno. Hiermee wordt direct het startsein gegeven voor een gruwelijk gezellige feestmaand. We Like Techno heeft grootse plannen, maar alvorens uit de school te klappen wordt dit heuglijke feit eerst op intieme wijze ingeluid.
Nopeisdope X-mass Edition at 013
vrijdag 25 november 2011
Nopeisdope komt weer terug naar de mooiste locatie van Brabant, 013 Tilburg. Op kerstavond hoor je geen kerstliedjes te luisteren, maar los te gaan op de vetste beats van hun sensationele deejays. Proef de sfeer, de kerstambiance en voel de beste beats, want op 24 december zal het poppodium weer worden omgetoverd tot een fantastische Nopeisdope feest locatie. De deuren zullen vanaf 23.00 worden geopend voor hun speciale Kerst editie!
Superstars
donderdag 24 november 2011
Vrijdag 2 december in de Escape Club, Amsterdam staat de laatste editie van 2011 van Superstars op het programma. And Superstars goes out with a bang, om vervolgens in februari het alweer 6 jarig bestaan te vieren. Bijna zes jaar is Superstars al het meest vrouw vriendelijke internationale house concept van Amsterdam en omstreken.
Emporium Festival van organisator Matrixx wordt komend jaar op zaterdag 26 mei 2012 voor de achtste keer gehouden op recreatieterrein De Berendonck in Wijchen bij Nijmegen. Tijdens de exclusieve presale actie zijn de eerste Emporium kaarten met €10 korting te koop in de 538 Ticketshop. Bovendien geeft 538 DJ Barry Paf de eerste Emporium VIP kaarten weg tijdens de actieweek op 538 tijdens zijn programma.
Voor het tweede jaar op rij biedt Breakfast Club soelaas aan iedereen die een "broertje dood" heeft aan het eeuwige Nieuwjaars gedoe. In de vorm van een heus Nieuwjaarsontbijt wordt in Undercurrent namelijk een ideaal alternatief georganiseerd waarmee een perfect begin van het nieuwe jaar gegarandeerd is. Een hoofdrol is er hierbij voor het Zweedse
Minilogue. Van 07.00 tot 16.00. Voor liefhebbers, door liefhebbers.
Club Miracolo
woensdag 23 november 2011
Club Miracolo is een een kleine organisatie die in Amsterdam op een vaste locatie Dirtyhouse feesten gaat organiseren. De initiatief nemer is Michael van der Hulst. Ruim 17 jaar geleden begonnen als camera man/ editor bij ID&T Video & Television kwam hij dagelijks in aanraking met alles wat er komt kijken bij het organiseren van feesten. Het belangrijkste wat hem altijd is bijgebleven is dat je een feest in eerste plaats moet organiseren omdat je graag het publiek wilt vermaken, niet om zakken te vullen.
De tiende editie van Decibel outdoor festival was een dag om nooit te vergeten. Zaterdag 20 augustus 2011 was een van de weinige zomerse dagen die het festival seizoen dit jaar kende. En niet alleen het stralende weer was perfect die dag. Duizenden bezoekers reisden af naar de Beekse Bergen te Hilvarenbeek om los te gaan bij een van de 13 muziekstages en te knallen bij hun favoriete artiesten! De sfeer was subliem!
Na twee zomerse edities met Tom Trago en Julio Bashmore is het op vrijdag 9 december opnieuw tijd voor een stevige partij house en techno met deze keer in de hoofdrol de Bulgaarse producer KiNK. Vanuit Oost-Europa komt deze getalenteerde artiest naar het LVC om met een hele speciale liveset het jaar goed af te sluiten.
Van Wunderkammer tot dancefestival
dinsdag 22 november 2011
De experimentele dj/producer Matthew Herbert vertelde het afgelopen weekend over het lot van een varken met bizarre zelf gemaakte instrumenten, samples en beats. Verder in het weekend dansende menigtes tot vroeg in de ochtend. Diepgaande discussies over de rol van technologische kunst of verrassingsoptredens met demonstraties van nieuwe technologische instrumenten. Het afgelopen weekend wist STRP Festival een divers publiek van jong tot oud te boeien met een afwisselend programma.
GirlsLoveDJs in Matrixx
dinsdag 22 november 2011
Op zaterdag 17 december komt Girls Love DJs voor de derde keer naar de Matrixx. Het eclectische concept uit Amsterdam kiest Nijmegen opnieuw als uitvalsbasis, en dat doet ze niet voor niets. De muzikale invulling deze avond is in handen van onder meer ROOG, Billy the Klit en Bassjackers.
WiSH Outdoor 2012 decemberactie
dinsdag 22 november 2011
Met een volledig uitverkochte, spectaculaire en vooral sfeervolle jubileum editie, heeft WiSH Outdoor afgelopen jaar de harten van vele festivalbezoekers gestolen, en is van plan om die voorlopig niet meer terug te geven. Op 30 juni en 1 juli 2012 wordt de lat decoratief wéér wat hoger gelegd en belooft WiSH Outdoor eens te meer een van de hoogtepunten te worden van het zomerse festivalseizoen. Over o.a. de exclusieve early-bird decemberactie, die donderdag 1 december aanstaande van start zal gaan, vind je hieronder meer informatie.
Lucien Foort over Dancefair
maandag 21 november 2011
De muziekindustrie. Hmmm, industrie. Als ik aan het woord industrie denk dan zie ik hijskranen en oud ijzer. En daar krijg daar toch eerder een soort Hoogovens, Boskalis of Smit Tak gevoel bij. En vind ik toch wel aanzienlijk in contrast met mijn emotie tijdens het componeren of mijn sound-engineering als ik in opname of mixdown zit in mijn studio.....
b2s presents Euphoria in 2012
maandag 21 november 2011
Het einde van 2011 is bijna in zicht en dus is b2s druk bezig met de eerste evenementen voor het komende jaar. Want ook in 2012 kun je los gaan op evenementen van b2s! Op zaterdag 14 januari is het tijd voor een nieuwe editie van Euphoria in 013 Tilburg waarbij Stage 001 in het teken staat van de hedendaagse helden, en stage 002 in het teken van de helden van de toekomst!
Housequake X-Mas Edition
zondag 20 november 2011
Forget Santa. All we want is a Housequakin' X-Mas! Voor het zesde jaar op rij vult Housequake-duo ROOG & Erick E met kerst het Paard in Den Haag.
GirlsLoveDJs
zaterdag 19 november 2011
Ja het is waar! Girls Love DJs organiseert in samenwerking met Vriendjespolitiek (Philip Young) en Klapstuk! Het Oud en Nieuw feest van 2011/2012. Deze moeder der fuiven vindt plaats in het mooiste gebouw van de Amsterdamse binnenstad: De Stadsschouwburg (foyers), Stanislavski & Cox. Dus!
Dj Noizer gaat ermee stoppen daarom staat Artcore op 25 november aanstaande geheel in het teken van het afscheidsfeest van deze artiest, Michel van der Padt misschien wel beter bekend als dj Noizer.
Maassilo Rotterdam gaat weer open
vrijdag 18 november 2011
De Maassilo in Rotterdam, ofwel het Urban Culture Podium, gaat maandag weer open. Twee zalen in de silo werden twee weken gesloten nadat zich tijdens een feest buiten een vechtpartij had voorgedaan. Dat meldde de gemeente Rotterdam vrijdag.
Zaterdag 3 december vindt in Den Haag alweer de vijfde editie van het muziekfestival MuteSounds plaats. Met een line-up die zeer bekend is bij menig festivalbezoeker van Lowlands, Solar Weekend en Mysteryland, aangevuld met o.a. sign dancers, theateracts, interactieve installaties en een Chupa Chups wall is dit een pakjesavond om niet te vergeten!
Hoe hard zullen ze gaan, het gelegenheidsduo Miss Djax en Mike Drama, wanneer ze de Double Dutch area op Time Warp afsluiten? Beide dj's hebben ervaring met het opblazen van dansvloeren met energieke, gejaagde techno, op zaterdag 10 december gaan beiden elkaar tot hogere geluidsclimaxen pushen tijdens een unieke back2back-set op Time Warp. Oftewel, hoe het dak van de Brabanthallen die nacht eens even stevig wordt getest..
Na de keihard uitverkochte editie van vorig jaar neemt Apenkooi het Westergasterrein weer compleet over tijdens de jaarwisseling. Een Oud en Nieuw om niet meer te vergeten. Een dikke line-up, groots decor en een knallend 12 uur moment in maar liefst drie zalen.
Over een paar nachten is het alweer zover. Aanstaande vrijdag zal Detroit legende Kevin Saunderson zijn opwachting maken in de hoofdstedelijke AIR Amsterdam voor een speciale drie uur durende set. Lokale held Terry Toner zal de boel warm draaien met zijn edgy house sound zoals alleen hij dat kan.
Absolutely Stereo
zaterdag 12 november 2011
Als je niet genoeg hebt gehad in jouw weekend, dan is Cinema Rotterdam DE club waar je op zondag nog even door kan gaan.
Fyah!
vrijdag 11 november 2011
De vierde editie van het dubstepfeest FYAH! staat alweer voor de deur. Op 19 november zullen de Britse artiesten The Others en Gemini acte de présence geven
Blokkenschema STRP Festival online
vrijdag 11 november 2011
De beide zaterdagen van het STRP Festival staan bol van de muziek, films en performances. Vanaf vandaag is het blokkenschema van deze avonden online te bekijken, te downloaden en te printen via www.strp.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A21195 en kun je een persoonlijke programma tour samen stellen via de STRP eSphere website.
Djax it Up weet niet van ophouden
donderdag 10 november 2011
Je hebt het nieuws over de line-up van de volgende XL-editie nog niet eens helemaal kunnen verwerken, of Miss Djax komt al met het bericht over de daaropvolgende editie! In de eerste helft van 2012 wordt je bijna elke maand verwend met genadeloze Djax it Up parties op verschillende nieuwe locaties verspreid door het land.
Na drie uitverkochte Mascarada NYE edities op rij strijkt het beste gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer in Delfshaven, te Rotterdam. Mascarada en het Prinsestheater hebben bewezen de ultieme combinatie te zijn voor een unieke wisseling van het jaar. Dit jaar valt 31 december 2011 gunstig op de zaterdag en dat is alle reden voor weer een unieke editie!
Mental Theo in Crystal Venue
donderdag 10 november 2011
Na twee ouderwets gezellige edities van Club classics staat aankomende maand weer de nieuwe editie van dit spektakel op de agenda. Op zaterdag 3 december gaan alle remmen weer los in de Crystal Venue te Culemborg. Deze editie is gebombardeerd tot "The 90's Edition" met als Special guest: Mental Theo!
Outside In
donderdag 10 november 2011
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november zal er in de oudste club van Nederland opnieuw een editie plaats vinden van Outside In, het enige festival met goed weer garantie. En dat is ideaal na de verregende zomer!
Unique Sexy New Years Vibe in Heaven
donderdag 10 november 2011
Als je aan het eind van het jaar bij het allerbeste feest wilt zijn moet je er snel bij zijn! Nachtboetiek maakt er deze keer een super exclusief feest van in Eindelijk Weer in Almere. Super exclusief, want de meeste mensen kennen Nachtboetiek meer van de grote uitbundige feesten in grote uitverkochte venues en deze keer strijken ze neer in één van de gezelligste en intiemste clubs van Nederland.
Tien uur lang XXlerator
woensdag 9 november 2011
Aanstaande zaterdag walst XXlerator over je heen met een megadikke line-up! Maar liefst tien uur lang laten zes bekende labels hun sound horen tijdens deze speciale editie ter ere van het tienjarig bestaan van de Matrixx. Al vanaf 21:00 is het rammen geblazen, dus zorg dat je er op tijd bij bent!
Zorg dat je op tijd naar de kapper gaat, je kleren op tijd strijkt en je vervoer tijdig regelt want Recognize viert zijn tweejarig bestaan! Met de vrouw in het alom gerespecteerde middelpunt, staat er op zaterdag 26 november 2011 weer een hoop lekkers op het menu van Recognize. De locatie, Arena, zal worden omgetoverd tot één feestelijk gebeuren en het decor zal oogverblindend zijn.
Ex Porn Star NYE
woensdag 9 november 2011
Eigenlijk telt er dit jaar maar één ding en dat is waar jij Stout & Nieuw gaat vieren. De rest van het jaar is zo goed als voltooid verleden tijd, dan wel bad karma voor de toekomst. Het eerste dat je nodig hebt is een smoes om die fantastische afspraak voor 31 december met je schoonouders finaal af te ketsen.
Op zaterdag 12 november keert het legendarische techno duo uit Glasgow terug in Amsterdam tijdens de volgende editie van Voidd. Niet eerder speelden beide heren hun live-set in zo'n intieme setting als Studio 80 en na zeer succesvolle optredens op het Welcome to the Future Festival en Awakenings zijn de labeleigenaren van Soma er helemaal klaar voor.
Happy Hardcore in 013 Tilburg
woensdag 9 november 2011
Zaterdag 10 maart 2012 staat 013 in het teken van de vrolijkste hardcore tunes uit de jaren negentig. Het succesvolle concept Happy Hardcore, zal na Nijmegen nu Tilburg compleet op zijn kop gaan zetten. 'Wonderful Days', 'Luv U More', 'Can't Stop Raving', iedereen kent ze en we kunnen er geen genoeg van krijgen.
Wat een feest was het afgelopen zaterdag zeg! Crazyland ging los en hoe. Wat een megaklapper en zoals jullie in reacties schrijven: dat kan alleen maar bij Crazyland. Daar is de organisatie natuurlijk helemaal blij mee. Je doet dit toch samen, want zonder jullie echt geen feest. De organisatie, maar volgens de reacties ook jullie, zijn nog lekker aan het nagenieten. Met al bijna 200 stemmen van jullie op geweldig van afgelopen zaterdag kan het volgende feest op 1 januari ook niet meer stuk.
Ferry Corsten, Marianne Weber, Van Dik Hout, Ernst Jansz, Racoon, Claudia de Breij en De Jeugd van Tegenwoordig zijn genomineerd voor een Buma Gouden Harp. De Buma Gouden Harpen zullen volgend jaar mei worden uitgereikt tijdens de live tv-uitzending van het Buma Harpen Gala dat daarmee haar 50-jarig jubileum viert. Hiermee is het één van de oudste muziekevenementen van Nederland.
Try Before You Die, beter als TBYD bekend, staat garant voor dikke line-ups, duizenden uitzinnige partygangers en een bijna als uniek te omschrijven sfeer. In een paar uur vliegt de ene na de andere topact je om de oren en waar je ook komt is het dus hoe dan ook de crème de la crème. X-Factor Events en Time Out verwelkomen jullie op TBYD met een bijna legendarische line-up en een bijna gegarandeerde 'volle bak' belooft het een gezellige, uitzinnige maar vooral een keiharde avond te worden.
Houd je van goede feesten, dan houd je van Expectactle! Zaterdag 12 november wordt poppodium Estrado omgetoverd tot een ware technotempel. De organisatie heeft voor deze editie weer drie bekende techno-acts weten te scoren. Rutger Maree, Jeff Rushin en live-act ShamBok garanderen een topfeest.
Sessions invites Melon
zaterdag 5 november 2011
Op vrijdag 18 november 2011 is het zover: Sessions invites Melon! Voor deze editie strijkt Sessions neer in Prachtig Rotterdam. In deze verborgen parel aan de voet van de Erasmusbrug, wordt een adembenemend uitzicht geboden over de Maas en nachtelijk Rotterdam. Het kleinschalige en exclusieve karakter van Prachtig, dragen bij aan het gevoel dat Sessions wil overdragen. Feesten voor en door liefhebbers, waar kwaliteit in muziek de boventoon voert.
Oproerkraaiers op Time Warp
vrijdag 4 november 2011
Extrawelt is terug met een nieuw album, 'In Aufruhr'. Een plaat waar het Hamburgs duo de grenzen van hun muzikale spectrum vakkundig oprekt, bloedstollende elektronica en subtiele clubtunes. Kortom, een mooie belofte voor hun set op Time Warp, zaterdag 10 december in de Brabanthallen – maak je klaar voor gevoelstechno uit een andere wereld.
Barkers Bar
vrijdag 4 november 2011
Op 25 november organiseren boekingskantoor Barkers en label Bmkltsch Rcrds samen voor de tweede keer de BarkersBar in Sugar Factory Amsterdam. Wannabeastar presenteert die avond tevens haar nieuwe album Wannabeanalbum.
Deepack, Arne L 2, Luna, Pavo, Jimmy The Sound en Coldfusion staan op scherp. Tijdens Hardclassics zal de aanwezige menigte verrast worden door de heren met een arsenaal geweldige hardstyle-klassiekers.
De laatste editie Hardclassics van 2011 in The Sand, zal het dak eraf blazen, zodra de reverse bass uit de speakers knalt! Supersexy entertainment met een dikke, vette lasershow!
House in Motion VIP's uitverkocht
vrijdag 4 november 2011
De VIP is al uitverkocht, de normale kaarten gaan als een trein over de toonbank, de dakdekkers zijn besteld en de catering draait overuren om de voorraad op peil te houden zaterdag 12 november. House in Motion gaat nu al zeker weten de bom worden! De aller dikste housetunes met de heetste dj's van het moment samen met jullie in Crystal Venue. Dat gaat het helemaal worden! Lees alles over dit superfeest en een kleine verandering in de line-up.
Regiocore
donderdag 3 november 2011
Op 19 november is het eindelijk weer zover, dan is Regiocore weer terug in Het Kasteel te Alphen aan den Rijn! P.L.U.R. Events heeft weer twee zalen vol top artiesten weten te vullen, waarbij je in de grote zaal knallende Hardcore kunt verwachten en in de kleine zaal vooral de tekno, frenchcore en breakcore de toon zullen zetten.
80's Verantwoord
woensdag 2 november 2011
11-11-11, dat moet wel een heel bijzondere avond worden! Niet alleen voor de kids die met Lantaarn langs de deuren schooien om snoep te scoren maar ook voor de bezoekers van het Patronaat! Het 80's Verantwoord circus strijkt vrijdag 11 november namelijk weer neer in de poptempel van de hoofdstad van Noord Holland.
Vrijdag 11-11-11, bij vele verse trouwkoppels de datum van hun leven. althans; so far so good. Ook is het de elfde van de elfde; wat gelijk staat aan het startsein van het carnavalseizoen! De winter is in aantocht en de dagen worden korter, kouder en depressiever! Your Republic presenteert met trots haar nieuwe editie van LadyKillers met in de hoofdrol – house sensatie: Shermanology; welke momenteel een grote radiohit hebben met hun nummer 'Blessed'!
Dubstep Magic
dinsdag 1 november 2011
Zoals de meesten vaak vergeten zijn dj's en artiesten ook kunstenaars die hun expressie en gevoel in hun muziek proberen te leggen. Met de stijlen en stromingen van tegenwoordig zijn er helaas regels ontstaan waaraan artiesten zich moeten houden met het maken en brengen van hun muziek om het onder een bepaalde stijl uit te brengen.
Infinity
dinsdag 1 november 2011
Regelmatig kijkt een ieder bij de recensies van onder andere Partyflock alle positieve maar ook negatieve ervaringen van de bezoekers. Wat opviel was dat er vaak negatief gesproken werd over de te volle zalen, te warm, contacten die elkaar misliepen doordat er teveel mensen op een event aanwezig zijn.
30 november 2011
Latin Lovers Christmas edition
Icon · Dj Frantic Freak
29 november 2011
We Like Techno
25 november 2011
Nopeisdope X-mass Edition at 013
24 november 2011
Superstars
23 november 2011
Emporium Festival start kaartverkoop met actieweek op Radio 538
Breakfast Club nieuwjaars ontbijt haalt minilogue naar Undercurrent
Club Miracolo
Decibel 2011 nu verkrijgbaar als DVD of Blu-ray pack
22 november 2011
Bulgaarse producer KiNK op 9 december live in LVC
Van Wunderkammer tot dancefestival
GirlsLoveDJs in Matrixx
WiSH Outdoor 2012 decemberactie
21 november 2011
Lucien Foort over Dancefair
b2s presents Euphoria in 2012
20 november 2011
Housequake X-Mas Edition
19 november 2011
GirlsLoveDJs
Artcore · Last dedication to dj Noizer
18 november 2011
Maassilo Rotterdam gaat weer open
17 november 2011
Festival MuteSounds viert vijfde editie met zintuigprikkelend programma
16 november 2011
Time Warp verwelkomt uniek hardtechno duo
Oud en nieuw voor de grootste apenbende ooit
Deze vrijdag drie uur durende set van Detroitlegende Kevin Saunderson in AIR
12 november 2011
Absolutely Stereo
11 november 2011
Fyah!
Blokkenschema STRP Festival online
10 november 2011
Djax it Up weet niet van ophouden
Mascarada steekt vuurwerk af in het Prinsestheater
Mental Theo in Crystal Venue
Outside In
Unique Sexy New Years Vibe in Heaven
9 november 2011
Tien uur lang XXlerator
Recognize voert tweejarig bestaan in Hotel Arena
Ex Porn Star NYE
Slam viert twintig jaar Soma in Studio 80
Happy Hardcore in 013 Tilburg
8 november 2011
Als jullie net zo losgaan als afgelopen zaterdag.....
Ferry Corsten & Jeugd van Tegenwoordig genomineerd voor Gouden Harp
Aanstaande vrijdag Try Before You Die 2011
5 november 2011
Technofeest Expectacle! weer in Harderwijk
Sessions invites Melon
4 november 2011
Oproerkraaiers op Time Warp
Barkers Bar
Hardstyle Classics met Deepack, Luna en Pavo op 12 november
House in Motion VIP's uitverkocht
3 november 2011
Regiocore
2 november 2011
80's Verantwoord
LadyKillers in Escape met Shermanology
1 november 2011
Dubstep Magic
Infinity