Partyflock
 
Nieuws · september 2010
Cadenza Showcase
donderdag 30 september 2010
Vrijdag 8 oktober presenteert Cadenza Records i.s.m. Sound Architecture een speciale Cadenza Records showcase in Club Poema RAW te Utrecht. Als grote trekpleister zal Reboot zijn gruwelijke live kunsten vertonen. Voor degene die zich nog de Never on Tuesday editie vorig jaar december in Watt Rotterdam kunnen herinneren met Reboot live en Len Faki die weten dan ook dat Reboot die nacht door overmacht (en een doorgebrande computer) niet live kon optreden maar desalniettemin wel die nacht het dak eraf knalde met een mega dikke deejay set.
En rossen maar! Raw Generation is terug met een nieuwe editie van het stampfestijn voor de regio Gouda! Na het succes van de eerste editie Raw Generation, is het natuurlijk logisch dat er een vervolg moest komen.
Elevator Passion & Phat Elephant
woensdag 29 september 2010
Istanbul, culturele hoofdstad van 2010, is onderwerp van gesprek bij het panel Spotlight on Istanbul. Booking agency's en festivalorganisatoren Elevator Passion en Phat Elephant nodigen succesvolle Istanbulse DJ's en producers uit op vrijdag 22 oktober in kader van het Amsterdam Dance Event. ‘Hebben Nederlandse DJ's kans in culturele Metropool Istanbul en andersom?' ‘wat zijn de belangrijkste invloeden?' en ‘slaan de DJ's muzikaal een brug met Europa en het Midden Oosten?'. Leden van het panel zijn Murat Uncuoglu, Yakuza, bookingsagent Peter Thomas en BeeGee. Gespreksleiders zijn Cenk Unis & Abdullah H. Geels.
LED Room
dinsdag 28 september 2010
Afgelopen vrijdag vond de opening plaats van LED Room, dé nieuwe hotspot in de Antwerpse clubscene waar je vanaf nu iedere vrijdag terecht kan voor een vernieuwende mix van house, groove, trance, progressive en de nodige (Belgische) club & retro classics. LED Room is een hypermoderne doch intieme en uiterst gezellige club met een capaciteit van maximum 400 personen voorzien van een subliem Funktion One geluidssysteem, een prachtige ledwall die de zaal volledig 360° omsluit, een futuristische dj-booth en een vlotte bediening met persoonlijke aandacht voor de klanten.
De voorbereidingen voor as zaterdag 2 oktober zijn in volle gang en het belooft een superfeest te worden. Deze editie van Whores in da House wordt extra bijzonder omdat niemand minder dan MC Joe van deze gelegenheid gebruikmaakt om zijn verjaardag te vieren. Haal dus snel je kaartje voor Whores in da House en zorg dat je er zeker van kan zijn dat je onderdeel bent van dit geweldige feest en de verjaardag van MC Joe.
Play presenteert Steve Bug in Catwalk
maandag 27 september 2010
De nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 oktober wordt er één om reikhalzend naar uit te zien: het nieuwe party-concept Play laat de befaamde Rotterdamse Electronicatunnel Catwalk op zijn kop zetten door Steve Bug.
Maak je borst maar nat! Op zaterdag 2 oktober, vanuit de Flexbar in Amsterdam, presenteert Free2party twee vrouwelijke house legendes zij aan zij; Miss Djax en Miss Monica. Samen gaan deze twee terug naar de dagen waar het allemaal mee begon. Een periode dat de house nog niet in hokjes geplaatst werd. Toen techno, acid, rave gewoon nog allemaal house genoemd werd. Vanuit pakhuizen en donkere ruimtes, op veelal illegale locaties, maakt het land kennis met de house muziek. Men zei dat deze stroming van muziek het niet lang zou volhouden, maar het tegendeel is inmiddels wel bewezen.
Disco3000 past and future
zondag 26 september 2010
Met een super zeldzaam live optreden op 1 oktober van het cult-duo Virgo Four brengt Disco3000 een primeur in house geschiedenis. Nog nooit eerder was Virgo Four in Nederland te bewonderen. Bijna 21 jaar na het verschijnen hun album “Virgo” is dit cult duo eindelijk te zien voor alle fans in de bovenzaal Paradiso. Dit keer op veler verzoek zal Theo Parrish de grote zaal voor zijn rekening nemen, ondersteund door KC The Funkaholic. Verder veel techno, disco en italo sounds door Aroy Dee en San Proper. Kortom 30 jaar house, disco en techno allemaal vertegenwoordigt voor de liefhebbers.
Spookhouse
zaterdag 25 september 2010
Zaterdag 30 oktober is alweer de 2e editie van het befaamde electro feest “Krankhouse” dat plaats zal vinden in de grote zaal van de Dynamo te Eindhoven. Omdat het geheel in de Halloween sfeer zal zijn is voor deze ene keer de naam omgedoopt tot: ”Spookhouse”.
SuperRauw
zaterdag 25 september 2010
Voordat Rauw de Melkweg verlaat en een nieuwe thuis basis vindt in TrouwAmsterdam in Amsterdam wordt er tijdens het A.D.E met een knalfeest afscheid genomen van de locatie waar Rauw bijna 3 jaar lang de boel op stelten heeft gezet. In samenwerking met het Engelse top boekingsbureau Decked Out en het Berlijnse platenlabel Boys Noize Records heeft Rauw een rij artiesten geboekt voor de twee zalen waar je terecht U tegen kan zeggen.
Cloud9
zaterdag 25 september 2010
Op de laatste dag voor het ingaan van de wintertijd haalt hardtechnofeest Cloud9 nog één keer de zomer in huis. Op zaterdag 30 oktober gaan we op vakantie en nemen we mee: de beste hardtechno, schranz, industrial en cross-overs van deze en gene uit Chili, Duitsland, Italië en Hongarije. Met uitsluitend buitenlandse artiesten en het beste publiek neemt Serum Events je mee naar een bijzondere plek tussen hemel een aarde; 'Surfers Paradise Cloud9'.
TeBizar presenteert de Snoeiclub
zaterdag 25 september 2010
Uit de fabriek van Stamppot, P.King & Babylon komt nu: De Snoeiclub! Waarom dit initiatief? Na het festivalseizoen willen Karma Productions & TeBizar de positieve lijn gewoon doorzetten. Wat buiten in het zonnetje kan, kan ook binnen vindt de organisatie. Een paar keer per jaar zal De Snoeiclub plaatsvinden met de aftrap in Amsterdams nieuwe uitgaansparel BC12.
ADE 2010 heeft met Inter Lab Sessions een nieuw paradepaardje aangetrokken. Met de Pure Liner als high tech drijvend decor is er voor het eerste jaar een programma van uitzonderlijk hoog en divers internationaal niveau samengesteld. Inter Lab Sessions heeft zich ten doel gesteld om artiesten, producers, labels en andere betrokken partijen in de hedendaagse elektronische muziekbranche strategisch te vertegenwoordigen tijdens de wereldwijd georganiseerde conferenties. De opzet lijkt op voorhand al te gaan slagen wanneer namen zoals o.a. Sasha 🇬🇧, James Zabiela 🇬🇧, Rhadoo 🇷🇴, Mirko Loko 🇨🇭, Pierre 🇺🇸, Joey Beltram 🇺🇸, James Ruskin 🇺🇸, Pan-Pot 🇩🇪, Tony Rohr 🇺🇸, Sebo K 🇩🇪, Rino Cerrone 🇮🇹 en Joachim het affiche kleuren.
Plak
vrijdag 24 september 2010
Het studiejaar is weer begonnen, de zomervibe is bijna helemaal weg bij de werkende onder ons en het kruip-maar-lekker-onder-een-lakentje dient zich weer aan. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, presenteert Plak donderdag 23 en vrijdag 24 september een tweedaags, waar een ieder met een neusje voor goede feestjes gelukkig van gaat worden.
ZeroGravity
vrijdag 24 september 2010
The time has come to put on your fireproof dancing shoes, because this edition of ZeroGravity is ON FIRE... Voor de derde keer slaan .Granada en Label Insolante de handen ineen voor nogal wat veelbelovend muzikaal geweld & genot. Dit wordt ten gehore gebracht door zéér aanstormende talenten en reeds gevestigde grootheden. Deze frisse elektronisch traktatie is verdeeld over twee area's en staat in teken van twee stijlen: techhouse & techno vs. dubstep & drum'n bass. ZeroGravity ADE Special beleeft haar primeur in Amsterdam vanuit één van de beste dance-tempels in Nederland: Escape Studio & Lounge, gevestigd op het wereldberoemde Rembrandtplein. Is hun hoofdstad klaar voor de ZeroGravity-invasie?
Ever been a(t) Bitch?
donderdag 23 september 2010
Grijp snel de ‘rubber rejuvenator’voor je latex pak, poets je leren catsuit op of spuit je favoriete lakrokje in met glansspray, want je hebt nog maar iets meer dan een week om je helemaal voor te bereiden op B.I.T.C.H!
360 with Francesco Tristano
donderdag 23 september 2010
Dat op de 360 editie van 2 oktober muzikale grenzen verlegd worden is zeker want de in Luxemburg geboren pianist Francesco Tristano Schlimé komt naar Trouw. In klassieke kringen staat hij bekend om zijn interpretaties van Bach, Ravel of Frescobaldi en heeft hij al plekken zoals de Carnegie Hall in New York en de Berlijnse Philharmonie betoverd. Op 14 februari 2005 speelde Francesco Tristano tijdens een concert in Parijs een repertoire uit moderne klassiek en barok. Als afsluiter koos hij voor een eigen interpretatie van Derrick May's “Strings Of Life”. Met één voet in de elektronische en de andere in de klassieke muziek had Francesco Tristano eindelijk zijn muzikale thuishaven gevonden. Niet voor niks is hij één van de meest unieke artiesten die hun scene rijk is.
Ministry of Sound worldtour
donderdag 23 september 2010
Zaterdag 25 september komt het wereld beroemde concept Ministry of Sound naar de nieuwe Haagse aanwinst aan het Plein, Millers. Ministry of Sound, dat verantwoordelijk is voor nagenoeg iedere House Classic die er de afgelopen 20 jaar is uitgebracht, zal exclusief voor Millers nog eenmaal terug in de tijd gaan om al deze ‘gouwe ouwe' op hedendaagse wijze ten gehore te brengen. Exclusief voor deze House classics editie komt Ministry of Sound World Tour resident Scott Langley overgevlogen vanuit de UK om Den Haag de internationale Ministry of Sound beleving te garanderen!
ADE special Freak n’ Chic
donderdag 23 september 2010
Na een korte vakantie is de Bar27 crew weer helemaal opgeladen voor het volgende avontuur. Alle pijlen zijn nu gericht op eind oktober, het Amsterdam Dance Event 2010. Op vrijdag 22 oktober gaat Bar27 de samenwerking aan met het Franse label Freak n'Chic en bookingsagency Lola ED. Toevallig was het complete roster twee weken geleden ook op Ibiza om de verjaardag van Dyed Soundorom te vieren in de DC10. En hoe, wat een gruwelijke sound hebben die gasten!
Sensation tijdens oud en nieuw
dinsdag 21 september 2010
Sensation is misschien wel het meest populaire feest van heel Nederland. Elk jaar zijn de 40.000 tickets voor de Show in de Johan Cruijff ArenA binnen een uur uitverkocht! In de afgelopen jaren werden veel mensen teleurgesteld, omdat het evenement zo snel uitverkocht was.
Dit jaar veel live muziek voor STRP Festival (18-28 november). Tijdens de eerste zaterdag (20 november) zullen opvallende acts zoals The Bloody Beetroots, Skream ft. Sgt Pokes en Chromeo zorgen voor een echte festivalbeleving om daarna met onder meer Modeselektor, Martyn en Shed tot diep in de nacht door te feesten. De tweede zaterdag (27 november) wordt gehost door Soulwax/2ManyDJs ‘and friends' onder de noemer ‘Soulwaxmas'. Met daarnaast concerten van M.I.A. (26 november) en Underworld (19 november) presenteert STRP Festival een line-up die ruimte geeft voor een topavond voor zowel de (live) popliefhebber als clubganger. Meer namen zullen dichter op het festival bekend worden gemaakt alle tickets voor het festival gaan vandaag via www.strp.nl/tickets?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17900 in de verkoop.
De temperaturen dalen, de slippers zijn alweer verruild voor sneakers en menig schoorsteen puft alweer de nodige rook uit. Het zomerseizoen is nu echt ten einde. De hoogste tijd om de hete clubs weer af te gaan en waar kan dat beter dan bij Absolutely Fresh in Atak Enschede. Sinds 2003 zet Absolutely Fresh zich in voor de hedendaagse dancescene.
Bla Bla's beginning of the new season
dinsdag 21 september 2010
Na afscheid genomen te hebben van wederom een onvergetelijke zomer is het tijd om weer de warmte en gezelligheid van een club op te zoeken. Na een korte zomerstop is Bla Bla terug en zij trappen af met een echte Bla Bla waardige line-up.
Na Duitsland te hebben laten genieten van een uiterst geslaagde en sfeervolle editie op Q-Base waar een aantal van de sterkste Oldschool Gangsters DJ's aanwezig waren, is het nu weer tijd om territorium in Nederland te winnen. De koffers zijn gepakt, de wapens opgepoetst, de derby hoedjes op en met de oldtimer richting Showtime, Vlaardingen waar 24 september 2010 de volgende editie van Oldschool Gangsters zal plaatsvinden.
Als de dagen merkbaar korter worden en de blaadjes van de bomen worden geblazen door de eerste herfststormen haalt Crystal Venue met Crystal Rosso de tropen naar binnen en verzorgt een feest in Braziliaanse stijl.
Latin Lovers five year anniversary
donderdag 16 september 2010
Vijf maal een keiharde hoera voor Latin Lovers. Al vijf jaar lang spant Latin Lovers de gouden kroon wanneer het gaat om sexy, spontane, energievolle en knallende vrouwvriendelijke feesten door heel Nederland. Latin Lovers bestaat het eerste weekend van oktober gelukkig vijf jaar en dat gaat natuurlijk een supergroot feest worden.
Strangerz is back en hoe
woensdag 15 september 2010
Na een zomerbreak van het concept Strangerz, is Yu'R - Events terug met maarliefst drie edities!

Strangerz - Minimal / Techno The Contest
Op vrijdag 17 en 24 september zal er voor het eerst Minimal en Techno uit de speakers pompen. Na een spannende voorronde van Strangerz The Contest, zullen de winnaars het live tegen elkaar opnemen. De volgende DJ’s zullen, verdeeld over twee avonden, strijden om die felbegeerde titels als resident van het concept Strangerz:
Op dinsdag 2 november 2010 worden voor de zevende keer de Nightlife Awards uitgereikt. Dit jaar vindt de uitreiking plaats in de Matrixx te Nijmegen. Het Nederlandse uitgaanspubliek (jij dus!) kiest de meest populaire uitgaansgelegenheid van Nederland. Vanaf vandaag kun jij je stem uitbrengen op de uitgaansgelegenheid waar jij het liefst komt, waar jij de beste herinneringen aan bewaart, waar jij het hardst uit je dak gaat......
Helaas zitten eind september alle outdoor festivals er weer op. Maar wees niet getreurd. Op zaterdag 25 september staat er namelijk weer een bijzondere editie van Yum Yum voor de deur. Ten eerste gaan we deze editie weer door tot 05.00 uur. Daarnaast is er voor de eerste keer in 5 jaar staat er een buitenlandse artiest op Yum Yum geboekt. De organisatie is dan ook trots om aan te kondigen dat niemand minder dan Gabriel Ananda naar Yum Yum komt.
Click factory
zaterdag 11 september 2010
Na een fantastisch zomerseizoen met spetterende click edities aan het Bloemendaalse strand, komt de organisatie weer met een warme click Factory editie. Dit heerlijke feest vindt plaats op zaterdag 18 september aanstaande in de Sugar Factory te Amsterdam.
Back in the days
vrijdag 10 september 2010
Deze Back in the days editie is natuurlijk weer extra speciaal en beloofd weer super druk te worden! Met trots presenteert de organisatie verdeeld over 2 verdiepingen de beste classics DJ's die Nederland rijk is. Verwacht hier weer de lekkerste pop, hip-hop, rock, R&B classics en een snufje swingbeats voor de liefhebber! Wat jij kan verwachten vind je hieronder, Lets get ready to party!
StudentBeats
donderdag 9 september 2010
Op donderdag 7 oktober 2010 gaat er wél iets boven Groningen! New Star Events zal in Huize Maas de eerste editie van StudentBeats organiseren met als bovenaardse thema ‘Heavy Heaven'.
Lunapark
woensdag 8 september 2010
Op zaterdag 6 november viert Lunapark haar 15 jarige jubileum. Om dit te vieren, wordt er naast het complete programma getrakteerd op een nieuw decor en een onvergetelijke show met als thema: Enjoy Life. Voor zowel de trouwe als de nieuwe bezoeker treden de helden van toen en de nieuwe talenten van nu op, in de Maassilo Rotterdam. Voor deze speciale avond zullen tickets verkrijgbaar zijn voor een betaalbare prijs van €15,- (ex. fee). Bovendien staat de vroege bezoeker nog een verrassing te wachten. Wil je het mee vieren, kom dan voor 23.30 uur binnen.
Erick Morillo presents Voodoo
woensdag 8 september 2010
Je zweeft. Je waant jezelf in het paradijs. Het gevoel dat je nooit meer wilt vertrekken, is sterker dan ooit en iedereen om je heen lijkt hetzelfde gevoel te ervaren. Prachtige performances bereiken intens je netvliezen en de pompende beats laten je trommelvliezen geen moment onbewogen. Dit is hoe het hoort te zijn, dit is van een andere dimensie! Maar wat is het? Is het een droom? Is het een verlangen? Of is het voodoo?
Zomerkriebels aftermovie and more
woensdag 8 september 2010
Zomerkriebels Festival 2010 ligt helaas weer achter ons. Alle bezoekers van Zomerkriebels 2010 wil de organisatie langs deze weg bedanken voor weer een supergezellige en geslaagde editie van Zomerkriebels Festival. Om nog even terug te kijken op wat je gemist of meegemaakt hebt, kun je hieronder de aftermovie bekijken van deze mooie dag.
Deze zaterdag Armada Night
woensdag 8 september 2010
Aanstaande zaterdag, 11 september, presenteert Armada Music wederom een editie van Armada Night in de WesterUnie! Met het beste DJ talent van nu op de line-up, wacht het label je op met knallende setjes van Ørjan Nilsen, Tenishia, RAM en ElSandro. Dus ben je in de buurt van Amsterdam, of heb je zin in een topavond, dan ziet Armada jou zaterdag op de dansvloer!
Deze zaterdag Unique Sexycity
dinsdag 7 september 2010
The Casino Company is op Unique aanwezig en organiseert luxe Casino Entertainment op locatie.
Beproef je geluk aan de Black Jack tafel of speel je favoriete nummer op de Roulette.
Concept Radio online
dinsdag 7 september 2010
Vanaf vandaag kun je 24/7 genieten van het beste wat techno te bieden heeft. Op de website van Concept kun je luisteren naar Concept Radio, de nieuwste internetzender met non-stop techno!
Nog enkele dagen scheiden ons van een unieke, vijf uur durende set van dj ROOG tijdens de Prince of Prince of Persia bij BLM9! Alle voorbereidingen worden getroffen om de locatie een gedaanteverwisseling te laten ondergaan en een Perzisch uiterlijk te geven. Je bent uiteraard van harte welkom in jouw eigen Perzische outfit, maar een verplichting is dat absoluut niet. Om 16.00 uur openen de deuren en tot middernacht krijgen jullie de beste house/soul/funk en discobeats te horen!
Nog even en de zomer is weer voorbij. Iedereen is weer terug van een welverdiende vakantie en zaterdag 25 september zal ook Taste-it! na twee succesvolle strand edities bij BC Bloomingdale weer terugkeren naar de vertrouwde thuisbasis, het Patronaat in Haarlem. Daar zullen de trouwe fijnproevers van Real House Music getrakteerd worden op een ouderwets smaakvol avondje Taste-it! in Haarlem! So are you ready to taste it again?!
Sneakerz Festival breidt uit
zondag 5 september 2010
De invulling van de zes podia met meer dan zestig artiesten tijdens de zesde Sneakerz Festival editie zaterdag 18 september op Aquabest is al even bekend. Maar er zijn wat bijzondere aanvullingen te melden! Zo zijn er twee extra area's op het terrein: de Smirnoff Be There Cube en de Dikke Drama Drive-in Show.
KISS
zaterdag 4 september 2010
De organisatie Royal Flush Events is er klaar voor. Met de vrouw in het alom gerespecteerde middelpunt, staat er op zaterdag 18 september 2010 weer een hoop lekkers op het Kiss menu. Wederom is de immense locatie The The Sand uitgekozen als thuisbasis, waarbij de focus ook ditmaal bij háár ligt.
Metz neemt je mee naar Ibiza
vrijdag 3 september 2010
Op Zondag 19 september keert Metz terug op zijn vaste locatie het Prinses Theater te Rotterdam. Deze avond is dan ook het startsein voor weer een aantal spetterende Metz Edities in het Rotterdamse!
Whores in da House
vrijdag 3 september 2010
Meestal komt er na elke eerste geslaagde ervaring een vervolg. Zo ook voor het vernieuwende concept ‘Whores in da house'! 2 Oktober zijn de gezellige dames van lichte zeden weer in de 'house', wederom in Zalinaz! Trek je stoute pakje aan, stap in je pumps en kom naar Zalinaz, because ‘there's some whores in da house!'
Timetable XXlerator
donderdag 2 september 2010
Komende zaterdag is het dan eindelijk weer zover! Het nieuwe clubseizoen gaat officieel van start met een snoeiharde editie van XXlerator in de Matrixx. Mens en machine komen deze avond samen tot ongekende prestaties. De mooiste LED's, lasers en andere special effects brengen je naar een wereld van Cyborgs en robots, terwijl het spectaculaire decor je blijft verbazen!
Unique Sexycity zaterdag 11 september
donderdag 2 september 2010
Het nieuwe seizoen is er en dus is het eindelijk weer tijd voor een te gek feest in een heerlijk warme club. Na al het vele lopen op de uitgestrekte grote buitenfestivals met regen of een waterig zonnetje is het nu weer voor een lekker knus en warm feest in de gezellige club de Lexion. 11 September is de eerste grote indoor Unique Sexycity met vier coole zalen met verschillende stijlen muziek.
De timetable van de 5e editie van het Luna Beach Dance Festival op zaterdag 4 september op het strand van luna in Heerhugowaard is bekend. Dit jaar presenteert Luna Beach het dancefestival met een super gevarieerde opzet. Het dancefestival pakt groots uit met een vet grote Strictly90s tent op het Strand van Luna, een hardstyle podium in de grote zaal binnen, een freaky italo disco in het luna beachhouse en een hippe techhouse & techno area onderaan de molen op het bovenplein. Ook het weer wordt volgens de voorspelling heerlijk nazomers met 20+ en geen neerslag, voor de avond adviseert de organisatie wel een warme jas of trui mee te nemen, welke uiteraard in de Mylocker kluisjes de gehele dag bewaard kunnen worden.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 1 september 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
010 Classics presenteert solo artiest
woensdag 1 september 2010
Vorige week is de line-up bekend gemaakt van de eerste twee areas van 010 Classics. Uiteraard bleef nog de vraag staan wie deze keer de oldschoolheld is die een set van zes uur gaat verzorgen in de solo area. Bij deze maakt de organisatie bekend dat DJ Lars de nacht zal vullen in de derde area van 010 Classics.
Timetable the House of God
woensdag 1 september 2010
Aankomende zaterdag 4 september is het weer de beurt aan de The House Of God en staan de deuren van de Bonifatiuskerk weer wagenwijd open, want iedereen is weer welkom in deze voormalige kerk die al geruime tijd betere bekendheid geniet onder de naam Bibelot.
30 september 2010
Cadenza Showcase
29 september 2010
Raw Generation beukt er op los in Reeuwijk
Elevator Passion & Phat Elephant
28 september 2010
LED Room
27 september 2010
Whores in da House viert ook verjaardag MC Joe
Play presenteert Steve Bug in Catwalk
26 september 2010
House, acid en techno classics met twee house legendes
Disco3000 past and future
25 september 2010
Spookhouse
SuperRauw
Cloud9
TeBizar presenteert de Snoeiclub
24 september 2010
Inter Lab Sessions presenteert dijk van een ADE programma
Plak
ZeroGravity
23 september 2010
Ever been a(t) Bitch?
360 with Francesco Tristano
Ministry of Sound worldtour
ADE special Freak n’ Chic
21 september 2010
Sensation tijdens oud en nieuw
Start verkoop zaterdagtickets STRP Festival
Sunnery James & Ryan Marciano zijn Absolutely Fresh
Bla Bla's beginning of the new season
Aanstaande vrijdag Oldschool Gangsters
18 september 2010
Crystal Rosso is klaar voor de donkere maanden
16 september 2010
Latin Lovers five year anniversary
15 september 2010
Strangerz is back en hoe
12 september 2010
Wat is jouw favoriete uitgaansgelegenheid?
11 september 2010
Yum Yum opent het winterseizoen knallend
Click factory
10 september 2010
Back in the days
9 september 2010
StudentBeats
8 september 2010
Lunapark
Erick Morillo presents Voodoo
Zomerkriebels aftermovie and more
Deze zaterdag Armada Night
7 september 2010
Deze zaterdag Unique Sexycity
Concept Radio online
6 september 2010
Timetable en laatste informatie Roog solo
Taste-it! kicks off the new season at het Patronaat
5 september 2010
Sneakerz Festival breidt uit
4 september 2010
KISS
3 september 2010
Metz neemt je mee naar Ibiza
Whores in da House
2 september 2010
Timetable XXlerator
Unique Sexycity zaterdag 11 september
Laatste info en timetable LunaBeach 2010
1 september 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
010 Classics presenteert solo artiest
Timetable the House of God