Partyflock
 
Nieuws · juni 2010
Cocoon on the Beach XXL
woensdag 30 juni 2010
Het weekend van 17 en 18 juli kan in de agenda van liefhebbers van de Cocoon sound. Op zaterdag 17 juli host Cocoon in samenwerking met Evotions een van de grootste festivaltenten van Nederland op Extrema Outdoor, een dag later wordt het feest in de veel kleinere setting van Woodstock 69 nog eens dunnetjes overgedaan. Niemand minder dan Dubfire tekent op zondagavond 18 juli voor een dikke drie uur set op het Bloemendaalse strand. Kan het weekend mooier eindigen?
Aanstaande zaterdag is het zover. Dan zal de zesde editie van Have A Nice Day los barsten. Om klokslag 12.00 worden de deuren van het Eibergse openluchttheater geopend en twaalf uur later dreunt de laatste beat. Goede muziek, fijne mensen en een heleboel lol dat is het ultieme H.A.N.D gevoel in een notendop omschreven. In dit bericht staan nog snel alle belangrijke feiten op een rij.
Op donderdag 1 juli 2010 start de voorverkoop van het event waar iedereen in de Maasstad en omstreken het nu al over heeft: de première van Beatloverz in Ahoy Rotterdam.
Ground Zero Festival
dinsdag 29 juni 2010
The 5th Epidemic grijpt in razend tempo om zich heen, er lijkt simpelweg geen ontkomen meer aan. Behalve voor de selecte groep party people die een ticket voor Ground Zero heeft weten te bemachtigen, want zij hebben recht op toegang tot de grootste, veiligste en luidruchtigste quarantaine zone; Ground Zero Festival 2010.
Op zaterdag 31 juli vervolgt I Love Los haar zomerprogramma met een spannende houseavond aan de kust van Scheveningen. In strandclub Barefoot, waar inmiddels drie edities hebben plaatsgevonden, stalt organisator Soulmax opnieuw een hoogwaardig pakket aan entertainment uit. Vanaf 22.00 uur 's avonds wordt de zonsondergang feestelijk begeleid met de warme houseklanken van Sunnery James & Ryan Marciano, Shermanology, Afrojack, Billy the Klit en Outsiders.
4 september is dé dag voor Festivalliefhebbers van de hardere stijlen. Hard Energy Festival in Zwolle is dé afsluiter van het Festivalseizoen. Drie area's Hardstyle, Hardcore en Harddance. Hard Energy Festival garandeert je een topsfeer op het mooiste recreatiegebied van Nederland... De Wijthmenerplas.
Afgelopen weken is er hard gewerkt om wat aanpassingen te doen aan Partyflock, opdate je op je mobiel ook wat fatsoenlijker kunt flocken! Uiteraard herkennen we je browsertype als je mobiel inlogt en je zult dan niet meer het grote menu aan de linkerzijde aantreffen, maar een menubalk bovenin. Je kunt hier lezen welke menu-onderdelen je vindt onder de buttons 'Jij', 'Wij', 'Jullie', 'DB' en 'Overig'.
Op 3 juli vindt de Nederlandse première van een van de meest spannende dansacts van het jaar op 360 in TrouwAmsterdam plaats. Zelf noemt Elektro Guzzi zich een ‘technodansband'. Klinkt spannend, maar wat zit erachter?
Hey!
dinsdag 22 juni 2010
Natuurlijk staat zaterdag 26 juni bij velen van jullie al dik onderstreept; het is de zaterdag van Awakenings. Maar waar Awakenings stopt (om 23.00 uur) gaat Hey! verder, en dat in de Studio 80 op het Rembrandtsplein in Amsterdam!
Sinds september 2009 heeft Utrecht er een lief, klein en prachtig festival bij: Stekker Fest. In het vergeten maar oh zo mooie en zonovergoten Liesbospark in de wijk Hoograven wordt nu ieder jaar eenmaal per jaar een vrijplaats gebouwd voor iedereen die elektronische muziek in de breedste zin van het woord een warm hart toedraagt. De plek waar je nog ouderwets kan sjoelen en touwtrekken. De plek waar iedereen hetzelfde is en hetzelfde wil: zo veel mogelijk lol maken met elkaar. De plek waar je ongegeneerd op de WC met elkaar kan kletsen via de Dixi Date telefoons. De plek waar je nog een kopje koffie en een peuk voor een euro kan krijgen. De plek waar je alleen maar goede muziek hoort. Ook dit jaar komt die plek er weer, en wel op 14 augustus 2010, van 12.00 tot 23.00 uur, middenin de zomer van Utrecht.
De weg naar Freshtival wordt steeds korter en met nog slechts enkele weken te gaan verheugd menig bezoeker zich weer op de dag dat de eerste beats uit de speakers zullen knallen. Een van de area's waar bezoekers in 2009 volledig uit hun dak gingen, was de Superbash. In deze tent is het uitsluitend hardstyle dat de klok slaat. Optredens van de beste artiesten uit de scene, in combinatie met een geweldig geluidssysteem, zorgden ervoor dat de reeds zomerse temperaturen opliepen naar het kookpunt.
Zondag 15 augustus is het Singelplantsoen in Deventer de plek waar je moet zijn! Want hier vindt de allerlaatste editie van het Citymoves 2010 seizoen plaats. Na de succesvolle edities in 2008 en 2009 mag het stadsfestival in het mooiste en gezelligste park van Overijssel zeker niet ontbreken. Voor de laatste keer dit seizoen pakken we groots uit en presenteren ze naast het beste aan trance en house de komst van Di-rect.
Mood Elevator's preparty
zaterdag 19 juni 2010
Na een fraai vijfjarig bestaan in april staat de zomer voor de deur en zal er op zaterdag 19 juni weer een Mood Elevator zijn met als speciale gast de Berlijnse Redshape. Traditiegetrouw betekent de zomer onder andere dat er met veel energie aan de organisatie van Have A Nice Day festival wordt gewerkt. Dit knusse oosterse gebeuren zal op zaterdag 3 juli voor de zesde keer plaats vinden in het prachtige openluchttheater van Eibergen.
Heet avondje Latin lovers on the beach in Scheveningen! 30 graden, een rosétje of cocktail in je linkerhand, je rechterhand hoog in de lucht, je nieuwe strandjurkje of korte broek, met je slippers of blote voeten in het zand en je nieuwe zonnebril op je bruine gezicht, dat is pas genieten van een heerlijk strandfeest. En dat gaat gebeuren! Zaterdag 10 juli is het Latin Lovers die jouw deze top nacht gaat geven bij Brunotti Beach House in Scheveningen. In hartje zomer gaan de zwoelste latin trommels over de duinen denderen in een heerlijke setting met tropisch decor, dik geluid, sexy entertainment en met een heerlijke zwoele line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash en MC Akash zijn de heren die in korte broek de dikste tribals op komen zetten, jij komt toch zeker ook in je zomerse outfit?
Sunset Edition
vrijdag 18 juni 2010
Er gaat een buzz door heel Nederland! Op 28 augustus 2010 staat Beachclub Vroeger uit haar voegen te trillen tijdens het event Sunset Edition, georganiseerd door DPG Events.
Paperclip op de middenstip 2010
donderdag 17 juni 2010
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 28 augustus voor de tweede keer in haar bestaan een dancefestival op het Mortelveld in Eersel. Dit laagdrempelige festival (kaarten kosten slechts 8 euro in de voorverkoop) zal wederom een podium bieden aan talentvolle DJ's & live-acts uit de omgeving. Van 14.00 tot 01.00 zullen er diverse muziekstijlen aan bod komen in Eersel.
Five years of good Lovin
donderdag 17 juni 2010
Lovin L'ectro bezoekt Amsterdam! Deze keer niet voor het legendarische TunnelFest maar om haar vijfjarig bestaan te vieren. Het beruchte clubfeest zal dit doen in de Sugar Factory, op 19 juni, met optredens van Maetrik, Tomaschek, Miss Melera, Size en Moritz.
Met de nummers "We like to party", "Boom, Boom, Boom, Boom" en "We're Going to Ibiza!" scoorden ze wereldwijd successen in de jaren 90 en groeide uit tot het grootste export product van Nederland. De nieuwe uitgaansgelegenheid Crystal Venue in Culemborg heeft daarom besloten de Vengaboys voor een uniek en exclusief optreden naar Culemborg te laten afreizen. Zaterdag 19 juni organiseert de Crystal Venue een jaren 80 en 90 feest.
Hideout in Amsterdam
dinsdag 15 juni 2010
Op vrijdag 25 juni debuteert de organisatie van Hideout records in het beruchte Amsterdamse Studio 80. Host op deze avond vol 'smart and funk infected' house is niemand minder dan Davide Squillace! Deze in Barcelona residerende allrounder is de afgelopen jaren uitgegroeid van ster van de underground tot wereldwijd toonaangevend artiest met releases als 'One lobster, please' (Sci+Tec) en Hideout 001 'Around the Bay / Westside Story' met Luca Bacchetti. Daarnaast zorgen fantastische dj-sets in clubs als Womb, Matter, Avalon en sinds 2007 als resident bij Circoloco ervoor dat zijn stoere Napolitaanse sound overal bekend is.
Het in Café Lust begonnen concept “Snotapen” is anderhalf jaar lang een vaste waarde geweest in het nachtleven van de Domstad. Tussen de maandelijkse edities door wist het besmettelijke snotvirus zich uit te breiden naar locaties als Doornroosje - Nijmegen, TWSTD/NL - Amsterdam, Catwalk - Rotterdam, Club Purple - Arnhem en Pand48 - Groningen. Er vonden toen der tijd veel besmettingen plaats, uiteindelijk dacht heel Nederland korte metten met het virus te hebben gemaakt, maar nu steekt het toch weer de kop op. Niet in het oude vertrouwde Café Lust, maar in de nieuwe, oh zo intieme locatie, de Orchid Lounge.
Op 4 september zal aan de mooiste recreatieplas van Nederland Hard Energy Festival losbarsten. De Wijthmenerplas in Zwolle is dan dé locatie waar van 12.00 – 00.00 uur in drie verschillende area's, alleen maar snoeiharde beats zullen klinken. De eerste namen van de line-up zijn inmiddels bekend. De komende weken zullen elke week een aantal namen via Partyflock bekend worden gemaakt.
Breakcore in Groningen
zaterdag 12 juni 2010
Na een triest lange stilte is er eindelijk weer eens breakcore in Groningen. Breakcore.NL Music & BeatsnBreaks.nl bundelen hun krachten en brengen ons vrijdag 18 juni Complex in Klup. Het wordt een feest gevuld met sprankelende breakcore van verscheidene dj's en live artiesten. Bijkomend voordeel, het is gratis, dus voor de prijs hoef je het absoluut niet aan je voorbij te laten gaan.
Hey! wat doe jij 19 juni?
zaterdag 12 juni 2010
Als het aan Michel de Hey, Warren Fellow en Hertz & Vibes ligt, kom je op zaterdag 19 juni naar de Rotterdamse underground club de Catwalk. Dans je de longen uit je lijf, vier je de overwinning van het Nederlands elftal op Japan en bovenal de verjaardag van Warren Fellow. Deze avond staat weer in het teken van Hey!, de clubavond van Michel de Hey die alweer enkele jaren door de Nederlandse clubs tourt.
Nu de zomer in volle aantocht is en de eerste zwoele stranddagen het kwik al flink hebben doen stijgen, zit ook bij Smaakstof de vaart er goed in. Na een subliem muzikaal onderhoud afgelopen zondag met enerverende Smaakstof kopstukken is het tijd voor een minstens zo uitstekende editie. Op zondag 13 juni komt een dream team bestaande uit Erick E, DJ Madskillz en Timo Romme de BLM9 wat zij verstaan onder smaakvolle techhouse.
Switch is back
vrijdag 11 juni 2010
Zaterdag 19 juni 2010 is het weer een dag dat niets lijkt wat het is. Zon, zee en strand, niks aan de hand! Switch weet dan ook weer een lekker avondje te organiseren in de WesterUnie op het Klonneplein te Amsterdam, zodra de zon in de zee is gezakt.
Aanstaande zaterdag ga je helemaal los in de Factory 010 (Maassilo R'dam) op de speciale electro editie van Jailhouse! Internationale grootheden en het beste van Nederlandse bodem zullen elkaar deze avond tegenkomen! Huoratron 🇫🇮, Kavinsky 🇫🇷, Les Petits Pilous 🇫🇷, DJ Pone 🇫🇷, Diagram (🇬🇧/🇳🇱), L'Azizzi (R'dam), Jeff Solo (R'dam) zullen Jailhouse tot een groot succes maken!
Wapradio
donderdag 10 juni 2010
Aanstaande vrijdag zal wapradio live uitzenden vanaf de Garden of lust georganiseerd door www.boeddhaclub.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17110 Vanuit club Eindelijk Weer in Almere laat wapradio jullie meegenieten van de heerlijke klanken die de prominente dj's zullen draaien. Momenteel zijn de mensen van Boeddhaclub druk bezig heel de zaak om te toveren tot een werkelijk stukje paradijs op aarde.
Op 16 juni trekt Studio 80 voor het eerst in haar geschiedenis de landsgrenzen over naar het zonnige Barcelona. Aanleiding hiervoor is het jaarlijkse dance event Sonar dat in de derde week van juni plaatsvindt. In deze week komen duizenden clubbers vanuit de hele wereld naar de Catalaanse stad om te feesten op het strand en in de vele clubs die de stad rijk is. Studio 80 zal in deze week twee feesten organiseren met een groot aantal nationale en internationale top-dj's op het programma. Zo zullen onder andere Gregor Tresher, Boris Werner, Solomun, Kabale und Liebe, Stimming, Daniel Sanchez en Anthony Collins achter de draaitafels te vinden zijn.
Bar Weinig @ klinch
donderdag 10 juni 2010
Ook tijdens de zomermaanden boekt klinch stug door op het scherpst van de snede. Op vrijdag 25 juni neem Bar Weinig weer bezit van de Melkweg met een vooruitstrevend programma. Zo komt dubtech-Canadees Deadbeat een liveset weggeven, draait dubstep-Hagenees A Made Up Sound een dikke dj-set en staan Olff en Jorn Liefdeshuis samen achter de decks voor een gebroederlijk residentieel onderonsje.
Na de uitzinnige clubeditie van Koninginnenacht (met Juan Sanchez en Slam) vervolgt Welcome to the Future op zaterdag 12 juni de aanloop naar het festival met een volgend feest in Studio 80. Opnieuw staat een van de artiesten die ook op 7 augustus in het Het Twiske aantreden centraal. Ditmaal is dat de Deense producer Martinez, een van de grote troeven van het Duitse Moon Harbour-label, die de afgelopen jaren al een hele reeks clubhits op zijn naam zette, waaronder ‘Thought Patterns', ‘Solaris' en ‘Day by day'. Bovendien produceerde Martinez recent uitmuntende remixen voor onder andere Luna City Express, Gregor Tresher en Seth Troxler.
Kinky Paradise
donderdag 10 juni 2010
Kinky Paradise, het all inclusieve, warm en sfeervol kinky/ fetish feest voor gelijkgestemde en openminded mensen. Op Kinky Paradise mag alles en moet niets...
Vanaf nu kun je op je eigen website een zogenaamde (social) 'media button’ van elementen op Partyflock plaatsen. Je kunt op die manier op je eigen website, onder je persberichten, eigen agenda, in de linksectie enzovoort een button plaatsen die direct naar Partyflock verwijst. Lees in dit bericht een uitleg welke buttons er zijn, hoe je deze button creëert en hoe je deze op je website plaatst.
Decisions heeft een geweldig feest op de agenda staan! Zo één waarvan je nu al besluit dat je er koste wat kost bij wil gaan zijn….
Emporium Festival
woensdag 9 juni 2010
Na een zeer geslaagde editie van Emporium is het tijd geworden om eens flink na te genieten. Naast de vele filmpjes en foto's die de bezoekers zelf online hebben gezet zijn er een aantal professionele fotografen aanwezig geweest die de mooiste partypics geschoten hebben. Natuurlijk waren de Matrixx-fotografen ook aanwezig. Hun foto's vind je op www.Matrixx.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17106 bij de ‘photogallery'. Op matrixx.nl vind je een overzicht van alle fotoreportages van de verschillende partysites die aanwezig waren: check snel of jouw foto er ook tussen staat.
Turn on
woensdag 9 juni 2010
Met de Turn On van afgelopen keer nog vers in het geheugen staat het volgende Turn On feest van Sexy Music alweer voor de deur van de Sluizen! Pak je agenda er maar bij, en zet 12-06-10 er alvast in, want met de zomer eindelijk in aantocht is het dan tijd geworden voor de Turn On.
Flava & Friends
dinsdag 8 juni 2010
Zaterdag 26 Juni is het weer tijd voor Flava & Friends. Dit wordt een hele speciale editie, want de 26e gaat deejay FLAVA solo. Een 5 uur durendesolo-set van deze topper. Afgelopen editie was uitverkocht en deze belooft zeker niets minder te worden. Deejay FLAVA is een van de langst draaiende en meest succesvolste eclectische deejays van ons land en als je er zaterdag bij bent, kan je precies zien waarom.
Vrijdag 18 juni presenteren MJ Productions en Swizz Entertainment de eerste editie van Beukhuus the Reborn in Club Diana Assen.
Earthquake
maandag 7 juni 2010
Quake's always come from the underground…
Making sure the moment is undone…
And after its impact…
The pathway has gone….
But not for this natural frequency.…
1001 Harem Nights
maandag 7 juni 2010
The deejay's spinning the best house music in Arabic Persian beats
De zomermaanden is voor veel partyliefhebbers het moment om lekker veel festivals te bezoeken, maar dat betekent niet dat er ergens anders niets gebeurt. Exceptionnel pakt deze nazomer op een weergaloze manier uit met alweer de derde editie van ‘1001 Harem Nights' in een evenzo sprookjesachtige omgeving als het Sultan Paleis Alhambra zelf in Mondo Verde te Landgraaf.
Vrijdag 2 juli kun je voor de eerste Haute Schoolture editie terecht in de Catwalk, Rotterdam. Tijdens dit speciale event presenteert Face This haar nieuwe T-shirt collectie. Onder andere Steve Rachmad, Estroe, Taras van de Voorde en Monica Electronica zorgen, gehuld in de nieuwe collectie, van 23.00 tot 06.00 uur voor de muzikale omlijsting.
Op zaterdag 12 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Zwolse halve marathon. De route loopt ook ditmaal langs het pand van poppodium Hedon en theater De Spiegel. Reden genoeg voor Hedon om, in samenwerking met Odeon De Spiegel theaters, de ruim 7000 deelnemers en bijbehorend publiek te vermaken met een eigen race en wel een heuse DJ Marathon. Daarnaast vindt er 's avonds vanaf 23:00 uur een superstrakke editie van het deephouse, techhouse en technoconcept Deep plaats met deze keer Local Heroes Roy El Kei, Joshua Kayn, Bob Bishop en Darkside aan het roer.
Block rockin' beats!
zaterdag 5 juni 2010
De meest hype club van Utrecht en omstreken wordt op vrijdag 11 juni heter dan ooit tevoren!. Block rockin' beats! zal tijdens deze nacht zowel club Monza als heel Utrecht compleet op zijn kop zetten!
Goed nieuws voor de trouwe Latin Lovers fans en voor iedereen die van intieme feestjes houdt! Latin Lovers spreid haar vleugels wijder en vliegt met de gehele Latijnse Karavaan naar Club Rex in Hilversum. Deze fantastische club past perfect in het rijtje thuis bij Latin Lovers en daarom komt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland om de maand terug in de meest fantastische club van Hilversum en omstreken. Latin Lovers zal Club Rex weer magistraal omtoveren tot een heerlijke jungle waar jij je thuis voelt. En de line-up zal er ook zeker niet om liegen: Baggi Begovic, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash & MC Akash.
Jailhouse
vrijdag 4 juni 2010
Rotterdam is in afwachting van de overplaatsing van een aantal housedadige criminelen. De hele stad is afgezet om deze roemruchte artiesten op een zo veilig mogelijke manier naar de best beveiligde Jail van Nederland te escorteren.
Smaakstof
woensdag 2 juni 2010
Smaakstof is op dreef met iedere week weer de smaakvolste dj's op het programma. Na een wisselvallige meimaand gaat in juni het kwik flink omhoog. Dat betekent ook voor Smaakstof zinderende vooruitzichten. Op zondag 6 juni is het weer smullen geblazen bij BLM9, ditmaal met Youri Donatz, Franky Rizardo en Bjorn Wolf achter de knoppen.
Imagine yourself at Bar27
dinsdag 1 juni 2010
Aanstaande zaterdag 5 juni is het dan eindelijk zover… De eerste Wunderbar!
Intents Festival 2010
dinsdag 1 juni 2010
'The ultimate universe' staat in de stijgers. Hekken plaatsen, vloerdelen leggen, tenten zetten, kortom de opbouw van Intents Festival is in volle gang. Er is al veel gebeurd omtrent de schepping van 'the ultimate universe' in Oisterwijk. Alles wordt in gereedheid gebracht voor de onvergetelijke reis naar de ruimte op 5 & 6 juni. In dit nieuwsbericht vind je de 'latest info' en de timetable van zaterdag.
Afgelopen januari zou het één-jarige bestaan van de Royals evenementen al gevierd worden met een van Nederlands succesvolste dance-producers Ron van den Beuken. Helaas sneeuwde Nederland deze avond compleet dicht en kon de Zuiderlijke trance-held niet naar het hoge Noorden komen. Om de vele fans in het Noorden niet teleur te stellen keert Royals in juni terug met een heerlijke lijn omhoog met Kay Wilder, Ron van den Beuken en Jay G.
Soms is een simpel ‘dank je wel’ het mooiste cadeautjedat je kan geven. Helemaal als iemand iets speciaals voor je doet. Bijvoorbeeld van heinde en ver naar je optredens komen, geld apart leggen om jou te supporten door het kopen van een kaartje, een t-shirt of een cd. Dat je na het uitvoeren van je grootste hobby een handdruk of een knuffel krijgt met wat lovende woorden. Dan krijg je ook nog eens van de organisatie een riant klappie geld voor je hobby. Dat overkomt jullie Opa Drokz......
30 juni 2010
Cocoon on the Beach XXL
Have a nice day festival info update
29 juni 2010
Voorverkoop Beatloverz start donderdag 1 juli
Ground Zero Festival
Losgaan als op vakantie tijdens nieuwe editie I love los in Scheveningen
28 juni 2010
Update line-up Hard Energy Festival
26 juni 2010
Partyflock beter leesbaar op mobiel
25 juni 2010
Elektro Guzzi “The Best Techno Band In The World” op 360 in Trouw
22 juni 2010
Hey!
21 juni 2010
Stekker Fest maakt programmering bekend
Hardstyle op Freshtival en speciale krasactie
Citymoves sluit seizoen af op 15 augustus in Deventer
19 juni 2010
Mood Elevator's preparty
Latin Lovers komt met Sunnery & Ryan naar Scheveningen
18 juni 2010
Sunset Edition
17 juni 2010
Paperclip op de middenstip 2010
Five years of good Lovin
16 juni 2010
Crystal Venue haalt Vengaboys naar Culemborg
15 juni 2010
Hideout in Amsterdam
14 juni 2010
Attentie: Het Snot-virus is weer actief
Vette line-up Hard Energy Festival
12 juni 2010
Breakcore in Groningen
Hey! wat doe jij 19 juni?
11 juni 2010
Erick E en DJ Madskillz op Smaakstof
Switch is back
Jailhouse maakt timetable bekend
10 juni 2010
Wapradio
Studio 80 organiseert twee feesten in Barcelona tijdens Sonar 2010
Bar Weinig @ klinch
Martinez presenteert ‘The Paradigm Shift' op Welcome to the Future
Kinky Paradise
Media-buttons Partyflock beschikbaar
9 Oktober viert Decisions haar lustrum op grootse wijze in de North Sea Venue
9 juni 2010
Emporium Festival
Turn on
8 juni 2010
Flava & Friends
7 juni 2010
Beukhuus terug van weggeweest
Earthquake
1001 Harem Nights
6 juni 2010
Opbrengst Face This T-shirts gaat naar onderwijs in Indonesië
Local heroes aan het roer van Deep en DJ marathon tijdens Zwolse halve marathon
5 juni 2010
Block rockin' beats!
4 juni 2010
Latin Lovers komt voor de 1e keer naar Hilversum
Jailhouse
2 juni 2010
Smaakstof
1 juni 2010
Imagine yourself at Bar27
Intents Festival 2010
Royals keert knallend terug in Doozo
Drokz says thanks for your support and gives special gift in return