Partyflock
 
Nieuws · maart 2010
Reveal programmeert ook voor april gestaag door! De sterke programmering in combinatie met de leukste mensen van Amsterdam en omgeving, spraakmakende acts en dazzling visuals maken van Reveal met recht het meest besproken feest van Amsterdam. U was getuigen van plastische ingrepen, schaap slachtende paspoppen en pantyverslindende fashionistas.
Inmiddels zijn de winnende barcodes van de V.I.P. upgrade actie bekend. De organisatie heeft uit alle verkochte e-tickets twee willekeurige en anonieme barcodes gekozen. De winnende barcodes zijn 696026750704 en 909061239638.
Beachclub BLM9 Opening
dinsdag 30 maart 2010
Bloemendaal aan Zee ontwaakt uit haar winterslaap! Dankzij het heerlijke lenteweer is Beachclub BLM9 (gelegen tussen Vroeger en Woodstock) nu al open voor lunch en borrel. Het eerste echte feest laat nog heel even op zich wachten: zondag 4 april wordt de start van het strandseizoen officieel gevierd met een knallend openingsfeest, zoals dat traditiegetrouw van BLM9 verwacht mag worden.
Beatloverz - 2 year Anniversary
maandag 29 maart 2010
Over ruim een week is het weer zover en viert Beatloverz haar tweede verjaardag in haar thuisbasis de Maassilo Rotterdam. Deze voormalige graansilo is met zijn capaciteit van bijna 5000 bezoekers en drie verschillende area’s een van Nederlands grootste discotheken en tevens een van de discotheken die een echte eigen identiteit heeft.
Na een afwezigheid van bijna twee jaar zijn de 'troublemakers' van Hardcore Hooligans weer terug in de Peppermill! Midden in het lange paasweekend is de zondag gereserveerd voor dit rebelse feest. De grote zaal is er een van uitersten: De nieuwste hardcore en terror zal hier heersen. Naast de main-artists Angerfist, Nosferatu en Headbanger zal Noisekick hier een verpletterende live-act neerzetten.
Van Pasen tot september doet Dancetour dertien steden aan door heel Nederland. Dancetour is niet alleen een gratis toegankelijk dance evenement met DJ´s als Don Diablo, Marco V, Chuckie en Laidback Luke, maar Dancetour brengt mensen samen. Het bij elkaar brengen van mensen, in het bijzonder jongeren en jong volwassenen, staat centraal bij Dancetour.
Marcel Woods, Randy Katana, Rank 1, Yostice, Vital Phase en The Mark vertonen hun skills in Jaiselings Royal Palace in Wernhout vanuit een unieke DJ kooiconstructie die in een speciale rails hangt zodat heel de Booth voorzien van het nieuwste LED kan bewegen.

Het is een een nieuw danceconcept en er worden elke dag, tot en met zaterdag, een mooie hoeveelheid kaarten weggegeven. Wil je die vrijkaarten ontvangen stuur dan een email naar <info@soundfeelings.nl> en ontvang dan twee vrijkaarten in je emailbox!
Zonde
zaterdag 27 maart 2010
Een keer per maand is het weer feest op zondagnacht in Paradiso, dan wordt er uitgepakt met het maandelijkse feest Zonde. Elke maand een ander thema, goede dj’s en performances. Zondag 4 april is tenslotte Pasen en dat wordt gevierd tijdens de ‘Knal uit je Paasei editie’. Electrochick Krause zal tijdens de paaseditie van Zonde het podium opkruipen om de paashaas eens flink onder handen te nemen.
Na enkele speciale thema's en uitschieters gaat evenementenbureau Soulmax weer 'back to basic'. Op zaterdag 22 mei keert de organisatie huiswaarts naar Den Haag voor een nieuwe editie van I love Los. In het Paard wordt de avond van 23.00 tot 05.00 uur verpakt met de bekende succesformule: een gevarieerd pakket van hoogwaardig House-entertainment. Om die dure woorden kracht bij te zetten, trakteert de organisatie op een line-up met rasechte headliners.
Na een aantal jaren zonder house klassiekers tijdens de Amsterdamse Koninginnedag word het wel weer eens tijd voor een gratis goed en dik oldschool feest midden op straat. Niet dat er de afgelopen jaren geen feesten zijn geweest tijdens Koninginnedag maar de feesten op de rozengracht waren heilig . Rotaanhuis vs de Mazzo.
Dat Landsmeer organisatorisch gezien het episch centrum van de Nederlandse grootmachten is mag een feit genoemd worden. Er komen echter ook veel grote dj’s uit het dorp grenzend aan de hoofdstad. Sinds twee jaar heeft Landsmeer er een serieuze kweekvijver bij. Eentje voor aanstormend dj talent, eentje waar talent een kans krijgt om voor, hetzij een kleine groep mensen, maar toch, live op te treden. Daar waar Amsterdam in de vorm van een klein cabarettheater (Toomler) jonge cabaretiers aflevert, heeft Landsmeer in de vorm van De Ruif hetzelfde in huis.
De line-up voor Dance Valley, één van de grootste dance festivals van Europa, is bekend. Dance Valley staat bekend om haar brede programmering en rijke dance historie en ook dit jaar heeft organisator UDC flink uitgepakt. Wereldberoemde DJ's staan naast opkomende talenten en vertrouwde dance stromingen worden gemixed met de nieuwste trends op dance gebied. De imposante line-up wordt vandaag gepubliceerd op www.dancevalley.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16389, de geheel vernieuwde site van het festival.
Na een weergaloos en uitverkocht oud en nieuw feest staat Drift ook dit jaar weer garant voor een ieder die driftig wil dansen. Om de daad dan ook maar direct bij het woord te voegen staan er in april en mei twee dikke edities gepland. Ten eerste pakt Drift op 1 april uit met een eindbazen festijn vol hoogwaardig techno vertier waarbij niemand minder dan Cari Lekebusch zijn Doornroosje debuut gaat maken. Daarnaast slaan Drift en Crackhouse op 12 mei de handen ineen voor "Crackhouse is op Drift" waarbij technokoning dj Rush (die tien jaar niet in Doornroosje is geweest) komt rocken met een speciale disco en house set. Het moge duidelijk zijn dat Drift - Om te dansen met deze edities weer twee uiterst prettige en bijzondere knalfeesten heeft gepland.
Zaterdag 8 mei XXlerator Future Mayhem. Science Fiction in de Matrixx. War of the Worlds meets Space Odyssey and Tron meets The Matrix. Dus spectakel, dikkke leds, 3D beelden, vuur, spaceships, overdreven veel lasers, actie, zwarte gaten, intergalactische communicatie en natuurlijk hele dikke beats van rising en shining hardstylegrootheden afgesloten met een dikke hardcore set.
Na de start van Saturday Factory in januari weten wekelijks vele house en technofreaks de Sugar Factory te vinden. En dat is niet zo gek met een strakke en originele programmering waarbij een uitgekiende mix van beruchte underground artiesten als Kreon & Lemos, bekende jocks als Timo Maas en techno helden als Alex Under elkaar afwisselen. Aangevuld met lokaal talent van eigen bodem levert dit elke zaterdag een zeer sterke line up op.
Haarlem lijkt één van de betere Koninginnenachten te gaan beleven. Niet alleen maakt het roemruchte Eye on the future haar 2010-debuut, het feest trekt meteen een paar dikke house-acts naar het Patronaat. Zo is stadgenoot Gregor Salto van de partij, maar ook de inmiddels internationaal doorgebroken Funkerman. Tel hierbij op dj's Jip Deluxe, Baggi Begovic en Georgio Schultz, en het moge duidelijk zijn: It's a house affair, deze Koninginnenacht in Haarlem.
Diepgang
donderdag 25 maart 2010
Diepgang invites Adam Beyer ligt nog vers in het geheugen. De Zweedse held heeft laten weten dat de maarliefst 6 uur durende set, dankzij het uitzinnige publiek, voorbij gevlogen is voordat hij er erg in had. Bijgekomen van het geweld van Adam en een ‘reusachtige’ set van Size is het alweer tijd om hoofdstuk 16 uit de Diepgang geschiedenis te schrijven.
Wild west taferelen, dat betekent dat het helemaal losgaat! Waan je in de eeuwige jachtvelden op het uitgestrekte terrein van Harmony of Hardcore. Hier denderen snoeiharde hardcore beats je om de horen. De hele dag alleen maar hardcore. In de line-up zijn alle stijlen op volle sterkte vertegenwoordigd. Harmony of Hardcore: the Wild West of the Ultimate Hardcore Feeling!
Een Italiaans restaurant was de toepassende locatie waar de aankomende editie werd besproken door de organisatie van Club Douchegordijn. Was het de parmaham, de pizza tonno of de heerlijke Parmezaanse kaas, die rijkelijk over de spaghetti was gegratineerd? Onder dit italiaanse genot werd het besluit genomen om de Napolitaanse techno legende Rino Cerrone naar Nederland te halen.
Infinity Festival 2010
maandag 22 maart 2010
In september vorig jaar werd het gloednieuwe house- en technofestival Infinity Festival gelanceerd. CosmoCAD en Serum Events maakten van Almere Buiten Park een ware lanceerbasis waar meer dan veertig nationale en internationale DJ’s en live-acts beats het oneindige luchtruim in knalden. Het festival bleek niet zomaar een nieuwkomertje en mag daarom dit jaar niet ontbreken aan de Nederlandse festivalagenda van 2010 op het gebied van house, deephouse, techhouse, electro, minimal, techno en schranz.
Nog twee weken te gaan voordat het grootste trance evenement ter wereld in het centrum van de lage landen neerstrijkt. Trance Energy is klaar voor de ontvangst van feestvierders vanuit alle windstreken. Het programma, lovend ontvangen door de internationale trance scene, wordt uitgebreid met een special performance van de number one dj of the world: Mr. Armin van Buuren.
Zaterdag 24 april gaan de deuren van de legendarische Danssalon te Eindhoven open voor een uniek en kwalitatief hoogstaand dance event. Lucien Foort – Billy the Klit – Melvin – Michael Satory – Ruben Vitalis en Sam O Neall zullen jullie muzikaal gaan verwennen van 22:00 tot 05:00 naast de spetterende entertainende acts, sfeervolle decoraties en veel meer.Meer weten? Klik dan hier....
Hardstyle aan de Zaan
zondag 21 maart 2010
De Zaanstreek staat bekend om zijn toeristische trekpleister de Zaanse schans. Van heinde en verre komen mensen afgereisd om de molens, kaasmakerij en de klompenboerderijen te bezoeken. De ellende begint al vaak op het station waar menig Zaankanter, ondanks dat het met grote borden staat aangegeven, de weg moet wijzen naar de Zaanse schans.
Extrema Outdoor zal dit jaar ook in Noorwegen plaatsvinden. Op zaterdag 26 juni maakt het dancefestival haar buitenlandse debuut in Sandvika, vlakbij de Noorse hoofdstad Oslo. De kaartverkoop is inmiddels gestart en de programmering zal 25 maart wereldkundig gemaakt worden. Dat maakte organisator Extrema vandaag bekend.
De lente is bijna officieel begonnen en dat zorgt voor heel wat lachende gezichten, ook bij de New House Collective. De lente betekend zoveel: nieuwe liefdes, vrolijke bloemetjes, de vogels die fluiten, het is een uur langer licht en Boris Werner komt draaien bij Miko! Een swingender begin van de lente bestaat bijna niet!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 17 maart 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Soixante Neuf
woensdag 17 maart 2010
Het is eindelijk weer zover, zaterdag 3 april kan zowel man als vrouw weer genieten van Nederlands meest vrouwvriendelijk happening: Soixante Neuf in de Arena. Na een uitstapje te hebben gemaakt naar een bijna uitverkocht en uiterst gezellige Danssalon in Eindhoven is Soixante Neuf er zaterdag de 3e weer om jullie te laten genieten van de lekkerste eclectische tunes.
Op 3 juli 2010 zal op het recreatiegebied Bussloo de verbeten strijd losbarsten tegen een nieuwe dreiging: The Fifth Epidemic! Midden in de pure wanhoop en ellende die deze epidemie over onze aarde zal verspreiden, bieden UDC & Multigroove een veilige quarantaine zone. De enige manier om aan deze vreselijke epidemie te ontsnappen is zorgen dat je op 3 juli in deze veilige quarantaine zone bent: Ground Zero.
Het Nederlandse label Flamingo Recordings heeft zichzelf in een korte periode zeer sterk op de internationale kaart gezet met uitmuntende producties van oa de oprichters van flamingo recordings Funkerman en Fedde le Grand. En als logisch gevolg op een onuitputtelijke stroom van ijzersterke producties werd Flamingo Nights in het leven geroepen.
Voor diegenen die de website www.obsession-outdoor.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16276 al zo nu en dan in de gaten houden is het al duidelijk: het aftellen is begonnen! Op zaterdag 5 juni 2010 vindt het Obsession outdoor festival voor het vijfde jaar plaats in Bovenkarspel. De 5 jaren daarvoor werd Obsession nog indoor gehouden waardoor het concept Obsession dit jaar haar 10-jarig bestaan viert. In dit nieuwsbericht zal de line-up van de vier verschillende podia worden onthuld!
Latin Lovers on the Beach
dinsdag 16 maart 2010
Latin Lovers gaat nog één keer voor de enige echte warme zomer aanbreekt het dak eraf blazen in de winter bij Strandclub Zwoel in Hoek van Holland! Vanaf nu schrijft iedereen de datum zaterdag 27 maart met zijn handen in het zand en iedereen mag het weten! De tweede editie was er een voor in het stoffige archief onder het kopje "legendarisch" en met zo'n sfeer wil iedereen natuurlijk meer. Daarom voor de derde keer nog een keer de winter vergeten en geen strenge wind en natte kou, maar een heerlijk warm zomers strandfeestje in maart met Latin Lovers on the Beach! De heren die de straalkachels en andere apparatuur bedienen zijn Gregor Salto, Lucien Foort, Jasper Clash, Chris Rox & Zawdi MC MC!
The Freakshow!
zaterdag 13 maart 2010
U&I Dance staat inmiddels in Roosendaal bekend om succesvolle feesten als Roosendaal gaat los! En Houz Classix. Het was gewoon wachten op een nieuw concept, en U&I Dance begint het jaar met een knaller van een avond in de El Corazon te Roosendaal: The Freakshow!
Dominator
vrijdag 12 maart 2010
Zaterdag 24 juli 2010 viert het grootste hardcore festival ter wereld haar lustrumeditie: Dominator - The Hardcore Festival zal voor de vijfde keer plaatsvinden. Na de zonovergoten editie van vorig jaar heeft het evenement eindelijk een vaste uitvalsbasis gevonden op het Landgoed Duynenwater van Eersel.
Op de eerste dag van maart is de tweede release van Gem Records uitgekomen, de nieuwe Secret Cinema remix voor Christian Smith (Tronic49) zag diezelfde dag het licht van de digitale wereld. De remix en twee tracks van de EP staan inmiddels in de techno top 100 op beatport, net zoals ‘Reaktivate’ (de laatste release van Secret Cinema). Leuk nieuws voor de bijna jarige Jeroen ‘Secret Cinema’ Verheij!
Laatste info Bassrulers
donderdag 11 maart 2010
Zaterdag 13 maart staat de voorjaarseditie van Bassrulers gepland in Zalinaz Etten-Leur. Bassrulers is inmiddels een waar begrip geworden in het zuiden van het land. Vanaf de 2e editie waren alle indooredities steevast uitverkocht.
Mascarada
woensdag 10 maart 2010
Na vier maanden van afwezigheid keert Mascarada weer terug in De Viersprong. Deze editie met een nog impulsievere line-up dan voorgaande edities! Headliners Sunnery James & Ryan Marciano die in februari nog de Heineken Music Hall in Amsterdam vol wisten te trekken tijdens hun 'Amazone Project', staan nu met een debuut in de intieme lokatie De Viersprong.
Het is misschien wat vroeg, maar grote verrassingen zijn nu eenmaal moeilijk geheim te houden. Op zaterdag 24 april keert I love los namelijk weer terug naar het strand! In Scheveningen wordt strandclub Barefoot met een warm housegevoel omarmd en klaargestoomd voor de feestelijke zomermaanden. Bezoekers worden getrakteerd op een uiterst smakelijke line-up van stevig gewortelde house-dj's versus volbloedige technohelden, te weten: Chocolate Puma, Funkerman, Sunnery James & Ryan Marciano, Ille Bitch, Philip Young, Fetish Verdi e.a. Twee zalen, dubbel feest: het strandseizoen begint bij I love los! Kaarten zijn nu te koop via www.soulmax.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16190.
A State of 90’s
woensdag 10 maart 2010
Na maanden van promotie, voorbereidingen en leuke activiteiten die betrekking hadden op het evenement A State of 90’s, is het aankomende zaterdag dan eindelijk zover. Amsterdam kan zich klaar gaan maken voor de ultieme flashback. In een zeven uur durende show haalt Upside-down Events op innovatieve wijze de houseclassics weer te voorschijn. Met een waanzinnige line-up zal The The Sand as zaterdag volledig uit elkaar getrokken worden.
The launch sequence has started! An early flight to Intents Festival 2010 ‘The Ultimate Universe’. Op 5 en 6 juni 2010 vindt Intents Festival voor de zevende keer plaats in Oisterwijk. In dit nieuwsbericht wordt onder andere de line-up voor zaterdag 5 juni onthult!
Korsakoff Pink noise lineup
maandag 8 maart 2010
Korsakoff: 'De line-up moest een relfectie zijn van mijn perspectief op muziek en het beleven daarvan. Ik heb gekozen voor een ultieme feestnacht met artiesten die veel voor mij betekenen, waarvoor ik respect heb en waarvan ik weet dat ze de mensen een geweldige nacht bezorgen!"
Ida Engberg in Club Stalker
maandag 8 maart 2010
19 Maart een kneiterharde Stalker Special met Ida Engberg, Terry Toner en Miss Melera! Dames en heren, 19 maart pakt Stalker uit met een spetterende special. Voor het eerst in Stalker, all the way from Sweden, wordt Ida Engberg gepresenteerd. Een dj van absolute wereldklasse waar je niet om heen kan. Al jaren drijft ze overal ter wereld complete mensenmassa’s tot waanzin. Ida draait te gekke plaatjes en laat haar nu zelf ook een beeldschoon plaatje zijn.
Sine
zaterdag 6 maart 2010
Sine staat garant voor de dikste dubstep en elektronische beats in de lichtstad. Na een uitverkochte editie met RSD sluit Sine de handen in elkaar met het Nederlandse dubsteplabel Rwina Records. De samenwerking met dit jonge, frisse label zorgt deze editie voor het nieuwste geluid binnen het dubstepgenre.
Officiële website Nightmare Outdoor 2010 ‘Lost In The Forest’ online! De website van ‘Nightmare Outdoor - Lost In The Forest’ is dit jaar erg uitgebreid, kent veel mogelijkheden en ziet er ook nog eens supervet uit!
Nog maar iets langer dan een week en dan gaat het gebeuren. Niet zomaar een feest, nee, Royal Splash komt er weer aan en dit keer in Tikibad Duinrell. Een megazwembad met de mooiste glijbanen, bubbelbaden, stoomcabines, golfslagbad en nog veel meer gekkigheid.
Voor het eerst in de geschiedenis komt de vetste houseparty van Nederland, Sexy Mother Fucker, op 27 maart naar club Matrixx. Na een zeer succesvol 2009 voor SMF, afgesloten met een dubbelspetterende NYE wordt het weer hoog tijd om de beste clubs van Nederland te laten ‘spinnen’ zoals alleen het poesje van Sexy Mother Fucker dit kan. Matrixx, eén van de mooiste en succesvolste clubs van Nederland, heeft de eer om eerste editie van Sexy Mother Fucker in 2010 te openen! Miiiiaaaaaaauwwwww!!
Dirty Dutch vs The World
vrijdag 5 maart 2010
Chuckie, David Guetta, Dennis Ferrer, Sidney Samson, Estelle (live), Shermanology, Dimitri Vegas & Like Mike & Like Mike zijn de eerste namen die ID&T met trots voor het Dirty Dutch vs The World Festival op 19 juni Almere Strand bekendmaken. Aanstaande zaterdag is het zover, dan gaat de Dirty Dutch 'die-hard' pre sale van start! Degenen die zich de laatste Dirty Dutch pre sale nog kunnen herinneren weten dat je er snel bij moet zijn.
VJ Academy 2010
donderdag 4 maart 2010
Creativiteit, video, muziek, animatie & performance
..voel jij je aangesproken? Dan is VJ'en wat voor jou!
Battle of the Sexes
woensdag 3 maart 2010
Gevecht tussen man en vrouw, al eeuwen lang is de mensheid bezig met dat gevecht wie is de sterkste, welk geslacht overtroefd de ander.
Twee superorganisaties komen samen Nachtboetiek & White Night (Little Sins) op 24 april Full Moon. Wie droomt er niet eens van die onbereikbaar verre landen met de mooiste exotische feesten. Feesten op het strand tot diep in de tropische nacht onder een volle maan met de lekkerste muziek. Hier in ons koude kikkerlandje zul je het niet snel vinden, maar twee van Nederlands meest bekende party-organisaties hebben daar iets op gevonden! Samen halen zij de wereldberoemde en unieke oosterse Full Moon Party naar Amsterdam.
Zo aan het eind van de winterperiode, zijn we toe aan iets warms. Iets wat ons de kou en het natte winterweer laat doen vergeten. Club Monza nodigt daarom op vrijdag 5 maart een van de beste dj’s uit die ons land kent: dj Chuckie! Een avond waarin de dj vrij is om te doen wat hij wilt en met Chuckie in the building kan je dit ook zeker verwachten!
31 maart 2010
Een royale aprilmaand bij Reveal in Escape
Isla Electronica VIP winnaars bekend
30 maart 2010
Beachclub BLM9 Opening
29 maart 2010
Beatloverz - 2 year Anniversary
Hardcore Hooligans in Peppermill Heerlen
28 maart 2010
Dancetour toert ook in 2010 door Nederland
27 maart 2010
Zaterdag 10 April nog niks gepland?
Zonde
I love los 'back to basic' in Paard van Troje
26 maart 2010
Oldschool en House classics tijdens Amsterdamse Koninginnedag 2010 weer terug op straat
Landsmeer, de kweekvijver voor aanstormend dj-talent
UDC maakt line-up Dance Valley 2010 bekend
Drift brengt Cari Lekebusch eerste keer naar Doornroosje
25 maart 2010
XXlerator Future Mayhem invites A² Records (in 3D)
Techno legende in Saturday Factory aanstaande zaterdag
Koninginnenacht Haarlem met Eye on the Future
Diepgang
23 maart 2010
Line-up Harmony of Hardcore belooft Wild West taferelen
22 maart 2010
Club Douchegordijn serves italian
Infinity Festival 2010
Special performance Armin van Buuren op Trance Energy
House religion @ DeDanssalon met Lucien Foort en Billy the Klit
21 maart 2010
Hardstyle aan de Zaan
18 maart 2010
Extrema Outdoor ook in Noorwegen dit jaar
Deze donderdag Amsterdams grootste house talent bij The New House Collective
17 maart 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Soixante Neuf
Ground Zero onthult lineup, nieuwe website en trailer
Fedde le Grand presents Flamingo nights
16 maart 2010
Obsession Outdoor Festival maakt volledige line-up bekend
Latin Lovers on the Beach
13 maart 2010
The Freakshow!
12 maart 2010
Dominator
11 maart 2010
Secret Cinema viert verjaardag en eerste mixcd
Laatste info Bassrulers
10 maart 2010
Mascarada
I love los start strandseizoen in scheveningen
A State of 90’s
9 maart 2010
Intents Festival: The Ultimate Universe maakt lineup zaterdag bekend
8 maart 2010
Korsakoff Pink noise lineup
Ida Engberg in Club Stalker
6 maart 2010
Sine
Nieuwe website Nightmare Outdoor online
5 maart 2010
Trailer Royal Splash in Duinrell online
Poesje Sexy Mother Fucker laat Matrixx spinnen
Dirty Dutch vs The World
4 maart 2010
VJ Academy 2010
3 maart 2010
Battle of the Sexes
2 maart 2010
Exotisch, wereldberoemd en nu in Nederland; Full Moon
Monza nodigt aanstaande vrijdag dj Chuckie uit