Partyflock
 
Nieuws · februari 2010
Analyzed
zondag 28 februari 2010
Aanstaande zaterdag 6 maart zal Zenith het roer om gaan gooien. Area The Pit wordt deze avond gehost door Basement Events en speciaal voor deze avond zijn het de local talents die ervoor gaan zorgen dat er niet alleen Hardstyle maar ook Early Rave en Hardcore gedraaid zal gaan worden in Zenith.
Pedro Pico Pop
zaterdag 27 februari 2010
Jaren geleden werd het MBI Terrein met fabriek en al achtergelaten door de toenmalige werknemers. Het werk werd neergelegd, dingen die los zaten werden meegenomen en niemand keek er nog meer naar om. Wat achterbleef waren holle
fabrieksmuren, gescheurde kalenders en enkel het sanitair.
Sven Prinsen tienjarig jubileum
vrijdag 26 februari 2010
Op zaterdag 6 maart viert Sven Prinsen Prinsen zijn jubileum als Stalker resident. Precies tien jaar geleden werd hij door Georgio Schultz gevraagd om voor het eerst in de club te draaien en vandaag de dag staat hij er nog regelmatig met veel plezier achter de decks. Stalker was ook de plaats waar Sven Prinsen zijn partner in crime Tettero ontmoette, met wie hij nog wekelijks stad en land onveilig maakt. Hoogst tijd om deze Stalker-icoon eens in het zonnetje te zetten. Met Georgio Schultz, El Deider en Sven Prinsen & Tettero op het affiche belooft het een waardig jubileum te worden.
Amazone Project
donderdag 25 februari 2010
Zoals het bij de lancering van een nieuw concept hoort, staan organisatie, artiesten en alle andere betrokken partijen op scherp, want alles moet tot in de details kloppen. Ook onder de bezoekers stijgt de spanning. Dames kledingzaken draaien overuren omdat de gigantische vrouwelijke aanhang van Sunnery James & Ryan Marciano jaagt naar die ene outfit die Amazone Project compleet moet maken.
Hare Majesteit Koningin Beatrix heeft na haar gesprekken met PT Events weinig tijd nodig gehad om een koninklijk kabinet samen te stellen. Na het hopeloos falen van Balkenende 4 presenteert de koningin op zaterdag 20 maart GrotesQue 4. Volledig vertrouwen in economisch herstel en de beoogde progressie binnen de kwaliteitsnormen van uitgaand Nederland gaven uiteindelijk de doorslag”, aldus Beatrix in haar reactie op het door haar gevormde kabinet.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 24 februari 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Zaterdag 20 maart viert de meest energieke MC van ons land zijn b-day! Niet zonder reden draagt zijn b-day dan ook de naam: '31 years of ADHD'! Mc Da Syndrome viert zijn b-day tezamen met jullie in de discotheek en de organisatie waarvoor hij zeer regelmatig dansend en springend de residents, maar ook de wekelijkse gastdj's, bijstaat in hun missie om jullie op een goed avondje stampen te trakteren!
Nieuwe editie Discostick in Seven
woensdag 24 februari 2010
5 maart is de volgende editie van Discostick ditmaal word het een sportief thema: “Playground”. Playground biedt actie, avontuur en sportiviteit aan alle party bezoekers. Wederom zullen er weer verschillende geheimzinnige attracties zijn. De organisatie is niet happig om alles te verklappen omdat het verrassingselement dan niet goed tot zijn recht komt.
Aanstaande zaterdag 27 februari 2010 vindt Pussy Motherfuckers op een nieuwe locatie plaats, namelijk de Rodenburg in Beesd. Pussy Motherfuckers zal dan in het teken staan van de verjaardag van The Beat Controller.
Ten countries and more than 1000 gigs in three short years. Vato Gonzalez, the godfather of the Dirty House concept, has taken his concept far and wide. With endless energy and non-stop hype on stage, the Dirty House crew brings you an evening that combines the best elements of house in a 7 hour musical rollercoaster ride. With the production company behind Extrema Outdoor, Solar Festival, Free Funk Festival and off course Matrixx on the case, the club will be turned into a Dirty House madness!
Soundgarden, het chique dance feest dat zaterdag 6 maart van tien uur 's avonds tot maar liefst zeven uur 's ochtends plaatsvindt in het Klokgebouw te Eindhoven, heeft voor alle bezoekers een presentje in petto! Mits de feestgangers een jas of tas op te bergen hebben in de ruimschoots aanwezige lockers.
Hard Bass special report online
dinsdag 23 februari 2010
Op zaterdag 6 februari 2010 was de tweede editie van Hard Bass in GelreDome Arnhem. Vier DJ teams, te weten Green, Blue, Yellow en Red, wisten twintig duizend partybezoekers uit hun dak te krijgen. Direct na het feest verscheen de aftermovie online, die inmiddels alleen al op YouTube bijna vijftigduizend keer is bekeken! Nu, twee weken na het evenement, is het gehele party report online. Deze 25 minuten durende special is gratis te downloaden in HD kwaliteit en kun je dus zelf branden op DVD om bij de rest van je verzameling te zetten!
Voor 'In Your Face' is de kop eraf: de houseavond heeft met zichtbare tevredenheid van de bezoekers de eerste peiling in Amsterdam Marcanti doorstaan. Zo stevent de organisatie Dutch House Society in samenwerking met Q82 af op ronde twee, die plaatsvindt op zaterdag 20 maart.
Hernan Cattaneo @ Cafe d´Anvers
dinsdag 23 februari 2010
Start je Paasweekend met al je passie voor muziek!
De eerste editie van het uitverkochte Fusion of Dance festival was vorig jaar een groot succes. 7500 Bezoekers hebben aan de Wijthmenerplas genoten van de verschillende stijlen muziek, de heerlijke zon en een knallend vuurwerk als afsluiter. High Energy Events en Studio Tas zijn ook dit jaar weer gefuseerd en gaan op zaterdag 22 mei het parel witte strand, de groene heuvels en het azuurblauwe water van de Wijthmenerplas laten samensmelten met heerlijke beats, bekende DJ’s, festivaltenten, mooie decors en bovenal een uitbundig publiek.
DJ Isis van der Wel is in de nacht van vrijdag op zaterdag verkozen tot nieuwe nachtburgemeester van Amsterdam. Circa 1200 mensen woonden in poptempel Melkweg de slotstrijd tussen de kandidaten bij. Hoeveel aanwezigen hun stem hebben uitgebracht is niet bekend, meldde een woordvoerster.
Who's bad
zondag 21 februari 2010
De muzikale clubavond Bad! wordt een nieuw begrip in het nachtleven van Amsterdam. De grootse opening van deze Michael Jackson show is op vrijdag 26 februari en zal vervolgens plaatsvinden op elke laatste vrijdag van de maand in club Rain. Met Bad! word je in een muzikale wervelwind gezogen die helemaal om “the king of pop”: Michael Jackson draait!
Op zaterdag 13 maart klimmen de artiesten van houselabel Sneakerz MUZIK in vertrouwde omgeving het podium op. In Amsterdam wordt in club Panama van 23.00 tot 04.00 uur de jeugdige housefeeling van grote broer Sneakerz in ere gehouden. Messcherpe Sneakerz MUZIK beats vliegen de theaterzaal rond via sets van Erick E, Skitzofrenix, Ralvero, Yasmin Le Bon en MC Bizzey. In de studio spart DJ Rockid in Foktop! stijl met zijn gasten Oliver Twizt, Melly Mel en Mo MC.
Qlimax Live
vrijdag 19 februari 2010
Op 21 november 2009 presenteerde Q-dance de 17e editie van Qlimax in GelreDome, Arnhem. Deze editie, The Nature of our Mind, wordt voor het tweede jaar op rij uitgebracht in High Definition. Het digipack wordt in een speciale 3-disc editie uitgebracht. Dit pakket bevat naast de DVD en CD, een Blu-Ray met de Qlimax Live show in High Definition beeld. Naast Dolby Digital 5.1 kan nu ook gekozen worden voor een DTS-HD audio track voor de meest veeleisende liefhebber.
De gezelligste after van Nederland
vrijdag 19 februari 2010
Na een geslaagde Wir Lieben Sonntag editie op 7 februari is het nu weer tijd voor een nette Wir Lieben Sonntag Der Mood Elevator after afterparty, en dat is komend weekend de afterparty van Mood Elevator in Tivoli de Helling. Wir Lieben Sonntag Der Mood Elevator after is natuurlijk weer te vinden in vaste stek Club Lux, vanaf een uurtje of zes ’s ochtends.
Op vrijdag 12 maart zal er een extra large editie van het crossover concept Audio Active in de grote zaal van Paard plaats vinden. Ondanks de indrukwekkende lineup, een mix van breakcore, tekno en frenchcore, heeft de organisatie toch nog de mogelijkheid gezien om nog een zeer waardevolle naam aan het programma weten toe te voegen. Vanuit het Scheveningen van Engeland, Brighton, komt Shitmat ons allen met een bezoek vol met amenbreaks & overstuurde bassen verblijden!
Winterkriebels
donderdag 18 februari 2010
Om de winter dit jaar definitief en in stijl af te sluiten, kun je aanstaande zondag 21 februari in Central Studios vanaf 20:00 uur nog éénmaal in een winters decor genieten van een super line-up. Alles is uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat iedereen maximaal aan zijn trekken komt en weer op temperatuur komt. Hieronder vind je de timetable en de laatste info.
Een propvolle internationale agenda, te gast in tv-shows, items en reportages in verschillende nationale en internationale magazines, een eigen sieradenlijn en natuurlijk heel veel muziek! Uiteraard hebben we het hier over onze Nederlandse ambassadrice van de hardcore sound, Dj Korsakoff. Na de zeer geslaagde 'Unrivalled' release party keert Korsakoff terug naar haar favoriete club om haar splinternieuwe album 'Pink Noise' te releasen.
Subway vs Prspct
woensdag 17 februari 2010
De titanen van de Nederlandse underground sounds zullen zaterdag 20 februari Rotterdam op zijn grondvesten doen beven. Met een selectie van de rauwste artiesten die er op dit moment rondlopen word dit de avond die je niet zomaar aan je neus voorbij mag laten gaan. Subway vs Prspct combineren hun krachten om het beste van Dubstep & Drum n Bass aan je voor te schotelen.
Op naar een nieuw tijdperk
dinsdag 16 februari 2010
Time warp Mannheim omhelst de toekomst! Voor de 16de keer op rij vindt ons geliefde all-night-long techno evenement Time warp plaats in de Maimarkthalle te Mannheim. Verwacht veel dikke sets van legendarische artiesten, nieuwe technologieën, internationale vrienden & vriendinnen en vette stage designs! Welkom in de jaren 10!
Top Secret Cinema
zondag 14 februari 2010
Een exclusieve, gezellige en inspirerende nieuwe locatie, met het gevoel van een club, maar het uiterlijk van een New Yorks Industrial appartement. Nog niet eerder is deze locatie exposed geweest aan de Techno liefhebbers van Haarlem en omstreken.
Reason
zondag 14 februari 2010
To Love, To be, To enjoy, To celebrate en To Party zijn 1 van de aspecten die onafscheidelijk zijn van Reason.
Op 24 mei (tweede pinksterdag) staat De Melkweg in Amsterdam toneel voor de officiële aftrap van evenementenorganisatie MPS Events. Met het event Beattime wordt een poging gedaan uitgaand Nederland bekend te maken met deze nieuwe organisatie. In de twee grote zalen zal een selectie van Nederlands grootste dj’s in combinatie met een aantal opkomende talenten De Melkweg volledig uit elkaar trekken. Met deze Grand ‘kick-off’ wil MPS events een speciaal gebaar maken.
Al jarenlang is Snowattack, een unieke formule van wintersport, muziek en goedkope horeca, een begrip onder wintersporters/feestgangers in Hongarije. Maar van 27 maart tot 3 april zal voor het eerst een internationale versie van dit ski- en snowboard festival plaatsvinden in Puy Saint Vincent in de Franse Alpen.
Nightmare Outdoor maakt line-up bekend
donderdag 11 februari 2010
Met de kwalificatie 'geweldig' werd Nightmare Outdoor beloond voor het festival van 2009, vorig jaar voor het eerst gehouden op het evenemententerrein Luttenberger in Hellendoorn. Op 8 mei 2010 keert Nightmare Outdoor vanzelfsprekend weer terug naar deze unieke locatie, prachtig gelegen midden in de bossen aan de Luttenbergerweg en is tevens de opener van het festivalseizoen 2010! Natuurlijk werd er de afgelopen tijd al veel gespeculeerd over de area indeling en de bijbehorende line-up.
Love is in the air, and love is music! Hoe anders kun je het beste house event van Midden Nederland omschrijven tijdens Valentijn. Zaterdagavond 13 februari vindt de nieuwe editie van Shake & Pop plaats. Een editie de in het teken zal staan van Valentijn en daarom krijgen alle dames tot 00.30 uur gratis entree!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 10 februari 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Linke Soep
woensdag 10 februari 2010
Dit is ‘m dan, de eerste Linke Soep sinds het oud & nieuw geweld van 31 december die plaats vond op een geheime locatie ergens in Amsterdam. Deze editie is overigens geheel zonder groene schoenen tot 09:00 door gegaan met het allerbeste wat Amsterdam te bieden heeft. Maar nu een editie waaraan een kleine geboorte gekoppeld is; Piekup Records release party!
Green Night
woensdag 10 februari 2010
Green is het label van Joris Voorn en Edwin Oosterwal en na een zeer succesvolle Green Night afgelopen weekend in de Berlijnse club Panoramabar is het nu de beurt aan Nijmegen. Aanstaande zaterdag zal Doornroosje het domein zijn van Joris Voorn, Edwin Oosterwal, Ripperton, Quince, Pitto en Rejected.
Hardcore in The Sand: Lockdown
dinsdag 9 februari 2010
More than a decade ago a group of hardcore criminals were convicted and sent behind bars for life. They’ve spent every second in jail feeling angry, frustrated and full of hate…
The great Zany show
dinsdag 9 februari 2010
Zaterdag 10 april zal het circus van InZanity zijn tenten opslaan midden in Eindhoven. Check hier de trailer! Het hardstyle-spektakel in het Beursgebouw zal haar poorten openen van 22.00 tot 07.00 uur om met een wervelende show het hooggeëerde publiek te vermaken. Met gepaste trots maakt de ringmaster of hysteria het programma voor deze avond bekend
Rotzooii Queensnight Madness
dinsdag 9 februari 2010
Het vijfjarig bestaan van Rotzooii afgelopen zaterdag was zeer geslaagd! Alle dj’s, maar vooral het publiek hebben er weer een te gek feestje van gemaakt. Jullie zijn weer geweldig bedankt daarvoor! Maar ze gaan gewoon door: de voorbereidingen voor queensnight zijn alweer in volle gang gezet en is inmiddels vaste prik op het Rotzooii-programma.
Old Amsterdam in de Westerunie
dinsdag 9 februari 2010
Na de Melkweg, Club Chi, de Supperclub Cruise en de MS Stubnitz is het op vrijdag 2 april 2010 de beurt aan de WesterUnie om onderdak te bieden aan hèt house classics feest dat de gouden herinneringen aan de jaren ’88-‘94 weer laat oplaaien. Hier waan je je terug aan de wieg van de Nederlandse House-scene, in een tijd waar muzikale grenzen en hokjes nog niet getekend waren en de geest van de underground nog levendig en ongehinderd rondwaarde in de verlaten uithoeken van onze hoofdstad.
Hardcore4life meets Darkness4life
maandag 8 februari 2010
Hardcore4life en Darkness4life slaan hun krachten ineen om op zaterdag 10 april 2010 de Maassilo in Rotterdam te veroveren! Hardcore4life staat bekend om het allerbeste in 'Present Hardcore' en 'Early Rave & Hardcore classics' en in de hallen die Darkness4life tot hun beschikking heeft zullen 'Industrial & Darkcore' en 'Terror & Speedcore' het geluidssysteem op de proef stellen. Dat de Maassilo zich uitstekend leent voor beide concepten is reeds bewezen.
Soigné
zondag 7 februari 2010
Zaterdag avond 20 februari is het weer zover; Soigné in Odeon te Amsterdam. Heb je het altijd al leuk gevonden om feesten te bezoeken die naadloos aansluiten bij jouw eigen stijl? Dan is Soigné echt een avond om niet te missen. Ook deze editie staat wederom in het teken van Fashion & More.
Het jaar startte legendarisch goed bij Saturday Factory. Timo Maas, Chateau Flight, The Hacker, Terry Toner, Shit Robot en Alex Under stonden allemaal achter de decks van het intieme nachttheater in hartje Amsterdam: Sugar Factory. En ook in februari ben je hier weer elke zaterdag aan het juiste adres voor je wekelijkse portie kwaliteitsmuziek! Artiesten als Beat torrent, Format: B, Sébastien Léger, Marc Houle, Aril Brikha, Ida Engberg en Nathan Coles staan klaar om je wekelijks te verrassen met dikke sets en exclusieve optredens. Rocken is toegestaan!
Zaterdag 20 februari presenteert Matrixx een bruisende Exxellent Las Vegas met Shermanology live, Lucien Foort, Quintino, Carita La Niña en MC Mitch Crown. Deze avond is tevens het moment om je geliefde het Ja-woord te geven in de officiële Las Vegas Wedding Chapel.
Remix contest anthem Trance Energy
vrijdag 5 februari 2010
Een programma internationale trance helden en high tech stages: zaterdag 3 april gaat een internationaal gezelschap de zeventiende editie van Trance Energy beleven in de Utrechtse Jaarbeurs. Het anthem van dit jaar is geproduceerd door Sander van Doorn. De nieuwe lichting trance talent heeft nu de kans een eigen versie van ‘Renegade’ en officieel uit te brengen.
Na een geslaagd uitstapje naar zijn Lucky Garden in Eindhoven heeft Karotte China volledig achter zich gelaten om zich verder te ontwikkelen in de wondere wereld van de internationale keukens. Ditmaal keert hij samen met unders, Johanna Mercker en Juan Sanchez terug in de Watt om hun nieuw opgedane kennis met jullie te delen; La Bellissima Cucina Italiano!
Lexion nog steeds the place to be
vrijdag 5 februari 2010
Het feest op zaterdag 20 februari waar iedereen het al over heeft komt dichterbij dan ooit! Wanneer kun je nou getuige zijn van het vijftienjarig bestaan van één van de meest legendarische clubs van Nederland? Bijna iedereen heeft wel eens een fantastisch feest gehad in de Lexion, en sommigen zijn er na vijftien jaar nog steeds niet weg te slaan. Het is een plek die historie ademt en waar de nostalgie op zaterdag 20 februari rijkelijk door iedereen zal stromen. Alles is in die 15 jaar veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: Lexion is the place to be!
Legendarisch, uniek, exclusief, magistraal, kolossaal...dat zijn toch wel de kernwoorden voor een ultieme ervaring als deze. Zaterdag 10 april zal jouw lichaam zicht ontpoppen in een tafereel van magische kippenvel momenten en uiterste climaxen. Nog nooit eerder vertoond ter wereld en het debuut van deze twee grootheden is een feit in The The Power Zone in Amsterdam.
Een van 's werelds meest illustere house artiesten, Pépé Bradock, staat na een lange afwezigheid eindelijk weer achter de draaitafels in Nederland. Organisatie Dekmantel ruimt maar liefst twee en een half uur de tijd in voor een deejayset van zijn hand in Studio 80 (Amsterdam, Rebrandtplein). Ook Dekmantel Makam, Casper Tielrooij en Thomas Martojo zijn aanwezig. Aan Casper Tielrooij de eer om de voorzaal af te sluiten terwijl Thomas maar liefst 5 uur lang de achterzaal voor zijn rekening neemt. Makam, één van 's lands meest veelbelovende producers, verruilt voor de verandering zijn live set-up eens voor vinyl en opent als deejay de voorzaal.
De Dance Parade die jaarlijks honderdduizenden dansliefhebbers trok, keert niet meer in de huidige vorm terug in Rotterdam.
Het stadsbestuur wil voortaan alleen nog maar ruimte geven aan grote dansfeesten als die plaatsvinden op een afgesloten festivalterrein waar bezoekers uitgebreid worden gecontroleerd.
Nog een aantal nachten slapen, of wakker blijven, en dan staat Wir Lieben Sonntag weer op de agenda. Utrecht’s beste medicijn tegen de zondagse kater geeft je op 7 februari een authentiek Utrechtse line up waar je zeker chocola van kan maken!
Komend weekend is het dan zover
maandag 1 februari 2010
Na het succes van de Exclusivo Dance Party op 14 november, in Club Eindelijk Weer in Almere, komt er een nog grootser vervolg. Het succesvolle concept van de Inclusivo organisatie zal zijn derde editie op 6 februari uitrollen, gevolgd op zondag 7 februari door het zondags concept “Sunday After 3”.
28 februari 2010
Analyzed
27 februari 2010
Pedro Pico Pop
26 februari 2010
Sven Prinsen tienjarig jubileum
25 februari 2010
Amazone Project
Koningin Beatrix vormt koninklijk kabinet “GrotesQue 4”
24 februari 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
P-productions presents 31 years of ADHD
Nieuwe editie Discostick in Seven
Pussy Motherfuckers' The Beat Controller b-day bash
23 februari 2010
Dirty house by Vato Gonzalez at matrixx
Soundgarden vult alle kluisjes met cadeautjes
Hard Bass special report online
In Your Face een explosieve clubkraker
Hernan Cattaneo @ Cafe d´Anvers
22 februari 2010
Tweede editie Fusion of Dance Festival
Isis nieuwe nachtburgemeester Amsterdam
21 februari 2010
Who's bad
20 februari 2010
Sneakerz Muzik mixt talent met ervaring in Panama
19 februari 2010
Qlimax Live
De gezelligste after van Nederland
18 februari 2010
Extra naam toegevoegd aan Audio Active XXL
Winterkriebels
Korsakoff presents Pink Noise in Matrixx
17 februari 2010
Subway vs Prspct
16 februari 2010
Op naar een nieuw tijdperk
14 februari 2010
Top Secret Cinema
Reason
13 februari 2010
MPS Events presenteert Beattime in De Melkweg Amsterdam
12 februari 2010
Snowattack ski- en snowboard festival
11 februari 2010
Nightmare Outdoor maakt line-up bekend
Vrouwen tot half één gratis entree tijdens Shake & Pop!
10 februari 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Linke Soep
Green Night
9 februari 2010
Hardcore in The Sand: Lockdown
The great Zany show
Rotzooii Queensnight Madness
Old Amsterdam in de Westerunie
8 februari 2010
Hardcore4life meets Darkness4life
7 februari 2010
Soigné
6 februari 2010
Saturday Factory levert in februari kwaliteit
5 februari 2010
Trouwen in de Matrixx op zaterdag 20 februari
Remix contest anthem Trance Energy
Karotte’s Kitchen is terug in de Watt
Lexion nog steeds the place to be
4 februari 2010
Erick Morillo & Steve Angello combining forces
Het Franse wonderkind Pépé Bradock keert terug in Nederland bij Dekmantel
3 februari 2010
Beleid na strandrellen nekt Dance Parade
Aanstaande zondag: Wir Lieben Sonntag
1 februari 2010
Komend weekend is het dan zover