Partyflock
 
Nieuws · mei 2009
Brand New Heaven
zondag 31 mei 2009
De zinderende zomermaanden staan voor de deur maar eerst wordt de lente in stijl afgesloten op zondag 14 juni. De laatste zondagmiddag editie van Brand New Heaven voor de zomermaanden belooft een heerlijk dansspektakel te worden dat je niet aan je voorbij mag laten gaan. Speciaal omdat het voorlopig het laatste feest op zondagmiddag is wil Brand New Heaven graag iedereen de gelegenheid geven om hierbij te zijn in Las Vegas in Woerden en nodigt jullie persoonlijk uit!
Have a nice day festival
zondag 31 mei 2009
De nachten waren lang en de dagen waren koud. Het jaar duurde en duurde, maar lieve mensen er is hoop. De zomer is op komst en dat betekent dat op 4 juli alweer de vijfde editie van Have a nice day festival plaats vindt. Place to be is natuurlijk het prachtige, altijd vertrouwde en 'o’ zo sfeervolle Openluchttheater Eibergen. Met het veelzeggende motto “having 5 nice years” wordt dit jaar gruwelijker dan ooit tevoren. Want wie had ooit gedacht dat een festival met zo'n gewaagde grondslag in deze contreien überhaupt kans van slagen zou hebben? Nathan Fake, Aril Brikha en Stephen Brown in ieder geval niet.
Traffic Chaos in Club Stalker
zaterdag 30 mei 2009
Dat er weer nieuwe initiatieven worden geboren in Haarlem is een heugelijk feit. Vrijdag 6 juni komen de boys van Soundbalance, samen met hun partner in crime Auke Makelaar weer met een kakelverse Traffic Chaos editie om de hoek kijken. Alweer de derde editie van dit jaar en het belooft weer een mooie te worden. Voor de mensen die dit concept nog niet kennen, luister en huiver. De wereld loopt over van gestreste mensen. Op een normale vraag zoals,”hey, hoe is het”? krijg je tegenwoordig negen van de 10 keer “druk” te horen. Met dit concept zal Traffic Chaos iedere editie een thema uit de hedendaagse samenleving pakken en daar is flink de draak mee steken.
Zaterdag 30 mei zal clubconcept ALRT geheel in het teken staan van het Berlijnse technolabel Bpitch Control. Het technolabel bestaat tien jaar en dat is reden voor een groots verjaardagsfeestje met mooie technonamen. Zo zullen Ellen Allien, Sascha Funke, Thomas Muller (live) en VJ Pfadfinderei in de Effenaar bewijzen waarom Berlijn de tecnohoofdstad wordt genoemd.
7th Sunday Festival
vrijdag 29 mei 2009
Vorig jaar nog afgesloten met 5 jaar Pinksterpar-t en dit jaar een speciale eerste editie van 7th Sunday Festival op een nieuwe locatie. En de eerste editie wordt meteen een goede aftrap met 24 graden op de meter en flink wat zon. Nog een paar dagen en dan gaat het knallen op festivalterrein De Roost in Erp-Veghel, maar niet voordat de nieuwe locatie er op en top uitziet. Een ding is zeker, het gaat een geweldig feestje worden met 12 uur lang de vetste platen, stralende zon, de hotste nationale en internationale artiesten en las but not least 'n absolute top sfeer. En aan een supervette eindshow kan ook dit jaar niet ontbreken, dit jaar met groots vuurwerk, showentertainment, vuurshow en een extra dikke lasershow. Lees verder .....
In Stalker kun je een aantal keer per jaar zeer verrassende, speciale avonden tegenkomen. Luilaknacht op vrijdag 29 mei is daar een perfect voorbeeld van. Stalker heeft ieder jaar op deze avond een bijzondere line-up, èn de luxe positie om alle enthousiaste houseliefhebbers tot 07:00 uur in de morgen door te laten dansen. Vorig jaar vond het bijzondere afscheid van Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw plaats. De eerste echte groene grasmat in Stalker groeide uit de grond op Luilaknacht, en op Luilakochtend was er weinig meer van die grasmat over.
Zaterdag 5 september is het zover. Op het schitterend gelegen recreatieterrein de Rijkerswoerdse Plassen wordt het vervolg gegeven aan de succesvolle edities van het Full House Festival. De Rijkerswoerdse Plassen heeft een unieke ligging en biedt vele mogelijkheden. Met een prachtig uitzicht over het water, goede infrastructuur en voldoende parkeergelegenheid is de locatie het ideale festivalterrein bij uitstek. Met trots presenteert Guss Music op zaterdag 5 september hier de derde editie van het Full House Festival.
Timetable Harmony Of Hardcore
donderdag 28 mei 2009
Gelukkig komt aan het lange wachten een eind, want aankomende zaterdag is het dan eindelijk zover. Een nieuwe editie van Harmony of Hardcore - The Festival op een nieuwe locatie. Festivalterrein De Roost ligt op een steenworp afstand van Landgoed het Hackerom in Erp-Veghel. Net als alle andere keren gaat HOH met deze editie de vorige overtreffen op het gebied van Artiesten, podia, decoratie en special effects. Met de goed weersvoorspellingen van 23 graden en link wat zon is de organisatie er helemaal klaar voor. In vier verschillende area's kun je maar liefst 12 uur lang compleet uit je plaat gaan op de sets van je favoriete artiest. Harmony of Hardcore is het Walhalla voor de echte festivalganger die weer eens zin heeft in een potje Oudhollands hakkuh!
Toolroom Knights
donderdag 28 mei 2009
This Sunday May 31st the successful club night Toolroom Knights will be hosted in Belgium for the very first time. The party is hosted by The Gigs Factory Events in association with Red and Blue Discotheque. Starring at this famous party are Top DJ's such as D-Ramirez (best remixer 2008) and Josh Gabriel (best DJ USA 2008)
Op een warme zomernacht in 2008 snerpen de tonen van ‘Laurent Garnier – The Man With The Red Face’ als laatste nummer tijdens een Secret Cinema Invites in de Whoosah Beachclub. Hiermee maakte Secret Cinema zelf het moment legendarisch door alle bezoekers de tent totaal te laten afbreken. Een kwartier na de laatste beat schreeuwden de bezoekers nog steeds om meer!
Nog even en dan barst voor het eerst in de geschiedenis van onze Duitse oosterburen hier het Nope is Dope circus los! In een van de dikste locaties van Duitsland welteverstaan megadisco Zak. Klik snel door voor de lineup & extra info.
Emporium bijna uitverkocht
dinsdag 26 mei 2009
Wil je deze exotische editie van Emporium meemaken, en je hebt nog geen kaarten, wees er dan heel snel bij. De laatste honderden kaarten gaan nu over de toonbank. Hiermee zal Emporium voor de 5e keer volledig uitverkocht zijn.
Ladies.. please pay attention! LadyKillers, bij uitstek het populaire en exclusieve vrouwen concept komt op zaterdag 6 juni terug naar Outland in Rotterdam! Na vier vingerlikkende edities weten al duizenden vrouwen in Amsterdam en Rotterdam moeiteloos hun weg naar het feest te vinden. En je weet wat dat betekent… spectaculaire shows, overheerlijke chocoladefonteinen, verfrissende welkomstcocktails, hairstylisten, en propvolle goodiebags zijn slechts een paar extra’s die we voor de bezoekers in petto hebben! Het is aan!
Op 31 mei 2009 zal het feestgedruis weer losbarsten op één van Nederlands veelbelovende dance festivals, 7th Sunday Festival. De tenten en de podia groeien als planten uit de grond om op 31 mei in bloei te staan voor het grote publiek op Pinkster zondag. Nog geen twee weken meer en 1 zondag en dan kan iedereen lekker komen dansen. Organisator Par-T kan niet wachten tot zij het publiek mogen ontvangen op het vernieuwde festival. Er is heel wat uit de kast getrokken om deze eerste editie van 7th Sunday met zekerheid te laten slagen. Maar liefst 8 podia +/- 13.000 feestende mensen en ruim 75 artiesten zullen op 31 Mei helemaal losgaan!
Na een zeer krachtige start in een van de mooiste locaties van Nederland, de Central Studios, was het op 16 mei de beurt aan een van de bekendste poptempels om een solo optreden van de jubilerende Technoboy te huisvesten. Het Paard kon een nacht lang haar fantastische geluidssysteem demonstreren en de oppervlakte van de zaal leek haast niet opgewassen tegen het enorme lasergeweld. De zaal van de Hemkade is een stuk groter en op 6 juni zullen kosten noch moeite gespaard worden om hier opnieuw een dikke show neer te zetten.
Treetz
maandag 25 mei 2009
De lente heeft al een tijdje haar intrede gemaakt en als ode aan het lentegevoel, waarbij bloemetjes, bijtjes en euforische sferen de boventoon voeren, heeft het Treetz-team op de vrijdag vóór Pinksteren, een vertrouwde Treetz editie van formaat. En deze keer in de poptempel van Eindhoven; De Effenaar. Eindelijk is het weer tijd voor Nederland’s best lopende eclectic concept, om op vrijdag 29 mei in de Lichtstad de aftrap van Pinksteren te verzorgen.
The Site-Reunion
zondag 24 mei 2009
Dit jaar zorgt Zino voor een klapper in het Pinksterweekend!
Soenda Festival
zaterdag 23 mei 2009
Na een erg geslaagde Soenda Festival Pre-Party in Symposion op 9 mei jongst leden kan men zich al weer klaar maken voor waar iedereen zo lang naar uitkijkt: Soenda Festival. Op Utrechts intiemste, gezelligste en zomerse plekje aan het water:SOIA - Strand Oog in Al! Hebben Elevation Eventsen Wesdex als één van de weinigen toestemming gekregen om hier een festival te geven. Waar er vorige zomer uitsluitend binnen in de strandtent een dj-booth stond, staat er op Soenda Festival ook buiten een stage.
Rixy gaat Beven
zaterdag 23 mei 2009
De schade is weer hersteld. Het glazuur van de WC pot zit er weer op. De speakers zijn nog opgewarmd. Kortom: verwijderd heeft voor de tweede keer opdracht gekregen om Rixy te laten beven met een nacht lang stampen op knallende hardcore.
Earth crisis editie
donderdag 21 mei 2009
Earth crisis editie € 12,99 - laat 'm niet liggen. Jij consumeert, dus jij beslist. 100 % NL.
Bassrulers Outdoor
woensdag 20 mei 2009
De derde editie van Bassrulers Outdoor komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn dan ook in volle gang. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar bij alle voorverkoopadressen. Het festival begint zaterdag om 13:00u. Om je alvast helemaal voor te bereiden bij deze alvast de timetable en overige info,
Vanwege de verwachte drukte tijdens Citymoves Den Bosch op donderdag 21 mei wordt het festivalterrein op de Pettelaarse Schans dit jaar flink uitgebreid. Vorig jaar trok de eerste editie van festival al een groot aantal bezoekers naar het door groen omgeven terrein naast het Provinciehuis, dit jaar worden er echter nog meer bezoekers verwacht.
Tenishia op Optima Forma
dinsdag 19 mei 2009
Zaterdag 20 juni a.s. staan naast Tenishia ook grote namen als resident DJ Ernesto (vs Bastian), Galen Behr, Jonas Steur en Cliff Coenraad op het DJ Podium van Optima Forma. Al deze jongens hebben hun sporen lang en breed verdiend in de trancescene.
Mood Elevator
maandag 18 mei 2009
Van nu af aan komt Mood Elevator iedere twee maanden naar Utrecht om samen samen met andere creatievelingen te bouwen aan een vaste kwaliteitsavond die staat. Een eerste stap is gezet, want voor de komende editie wordt het Germaanse toplabel Diynamic uitgenodigd voor een vette showcase waarvan de organisatie denkt dat het een geweldige avond op gaat leveren.
The Energy of the Core
maandag 18 mei 2009
De zomer staat alweer bijna te trappelen, het zonnige weer heeft de overhand, de vakanties worden in alle drukte weer geboekt en mensen gaan er massaal weer op uit. Zo staat er juni op een bijzondere vrijdag avond weer een evenement geplant van een hard stukje staal, ‘The Energy of the Core’. Dit over bekend concept strijkt al jaren neer in het noorden van Nederland om iedereen de muzikale klanken ten gehore van de harder styles uit de dance scene.
A New Generation
zondag 17 mei 2009
Deze maand is het vijf jaar geleden dat Confused Events voor de eerste keer een feest organiseerde in discotheek de Hooizolder in Westkapelle. De eerste editie van Confusion op vrijdag 14 mei 2004 was direct een doorslaand succes en een vervolg kon niet uitblijven. Een half jaar later volgde dan ook een nieuwe, wederom zeer succesvolle editie
Little Mountain Rocks
zondag 17 mei 2009
De eerste Little Mountain Rocks van dit jaar in de Melkweg was een groot succes en daarom kijk Little Mountain Productions we hier alweer uit naar de tweede editie van deze labelavond in de Melkweg. Op donderdag 18 Juni strijkt Little Mountain Rocks wederom neer in de Oude Zaal van de Melkweg met een line-up van topkwaliteit!
Zaterdag 16 mei vindt de afsluiting van Draaien tegen geweld, een initiatief van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld (LSTZG), plaats op het Stratumseind in Eindhoven. Tijdens een groots opgezet gratis outdoor evenement wordt iedereen erop gewezen dat agressie en geweld niet horen bij een gezellig avondje uit. Smile! Wat je geeft, krijg je terug.
Zaterdag 20 juni 2009 zal I Love Los zijn festivaldebuut beleven op het Norfolkterrein van Scheveningen. Nadat eerder al de line-up bekend kon worden gemaakt door organisatoren Soulmax en Art of Dance, en de trailer online verscheen, is nu ook de website van het outdoor evenement los.
Ook in mei gaat Electronation gewoon door waar ze al jaren mee bezig zijn, feesten geven! In de Amsterdamse Melkweg organiseert Electronation wederom een editie van de vaste Klinch avonden. Na een groot succes met Steve Lawler vorige maand, zijn op woensdag 20 mei (de dag voor Hemelvaart) de gebroeders Ali & Basti Schwarz, aka Tiefschwarz, weer van de partij voor een exclusieve 4 uur set!
DJ The Freak die in januari 2007 zijn koptelefoon aan de wilgen hing na een fantastisch afscheidsfeest keert 2,5 jaar na dato op speciaal verzoek nog eenmaal terug voor een uitzonderlijke reünie in de locatie waar hij jarenlang als resident te vinden is geweest….
Saturday Night 5 Live
donderdag 14 mei 2009
Aankomende zaterdag 16 mei presenteert Catwalk een hele bijzondere avond middels een live optreden van Marbert Rocel. Deze vier man sterke Duitse pop/dance combinatie heeft een gouden toekomst voor de boeg. Alles wijst in de richting dat zij de komende jaren op diverse grote pop en dancefestivals hun opwachting zullen maken.
Scheveningen van God los
donderdag 14 mei 2009
Op 21 mei aanstaande is het eindelijk weer zover. Ter afsluiting van het voorseizoen zal We Are Events op het Scheveningse strand een spetterend spektakel neerzetten dat gelijk een lang en heet zomerseizoen zal inluiden. In Beachclub Bare Foot zal alles in het teken staan van hogere sferen in het kader van deze Hemelvaartsdag. Het gekozen thema volgens het beproefde Fuck the Beat concept kon dan ook niets ander zijn dan “God’s a mofo DJ”.
Op zaterdag 23 mei 2009 is het eindelijk zover. Het eerste outdoor-dancefestival van Zwolle, Fusion of Dance, zal dan van start gaan op de Wijthmenerplas. Welke dj’s er bij Fusion of Dance zullen draaien was al bekend, maar nu heeft de organisatie ook de time-table bekend gemaakt.
Pixel
zaterdag 9 mei 2009
Na een reeks verschillende locaties te hebben aangedaan keert Pixel, trouw als het is, terug naar een nieuwe, maar oude vertrouwde stek op de Wibautstraat 131. Het team achter 11 is daar onder een andere naam verder gegaan in het Trouwgebouw; toepasselijk TrouwAmsterdam genaamd.
P*ART
zaterdag 9 mei 2009
Op zaterdag 16 mei staat de Sugar Factory weer in het teken van P*ART. Onder het mom van 'geen éénhouseworst' staat er een toffe album release op het programma. Prunk Le Funk heeft deze avond uitgekozen om zijn cd te releasen. Naast Prunk staan residents Freddy Spool en Tettero natuurlijk weer op het toneel, bijgestaan door de jongens van Homework, Jack Division en de kunstenaars Wulf en TIM.
Trancelicious
zaterdag 9 mei 2009
Waar vind je nog een locatie, waar je bij het betalen van de lage entreeprijs, al hartelijk wordt ontvangen, door het uiterst vriendelijke personeel, waarbij het huiskamergevoel je overmand.
Franchise
vrijdag 8 mei 2009
Op donderdag 21 mei zijn we door Hemelvaartsdag allemaal vrij en de meesten weten niet eens waarom. Dit jaar hebben we een extra reden om de dag na woensdag 20 mei vrij te zijn, namelijk Franchise XL in het Paard in Den Haag. Met een massieve extra spetterende line-up met The Partysquad vs. Billy the Klit, Vato Gonzalez, Hardwell, Dani L. Mebius, Jamie Westland & Easy Ryan, op een Franchise Extralarge woensdag, is het XXL feesten van 23.00 tot 05.00 uur.
Met de eerste editie van Wir Lieben Sonntag nog vers in het geheugen, de ogezonde dosis gekkigheid van koninginnedag nog in ons lichaam en met bevrijdingsdag er nog even tussendoor, gaat de tweede editie van Wir Lieben Sonntag je de genadeklap geven. Refererend aan de eerste editie is dit geen gelogen woord. Het was een heerlijke avond; de tent was vol, muzikaal dik in orde en het publiek was enthousiast. Utrecht houdt van de zondag!
A night at the Campus
woensdag 6 mei 2009
Donderdagavond 28 mei zal De Uithof Campus in Utrecht op haar grondvesten schudden dankzij 'A night at the Campus'. Dit gratis te bezoeken evenement voor studenten is bedoeld om De Uithof nog bruisender te maken! Voorgaande jaren was het feest al een groot succes. Dit jaar wordt er alles aan gedaan om de vorige twee edities te overtreffen!
Konnekt
woensdag 6 mei 2009
Vrijdag 8 mei is het alweer tijd voor Konnekt. Een eigentijdse en creatieve nacht in de Flexbar waarin kwalitatieve housemuziek de boventoon voert. De vorige edities waren een groot succes met internationale gasten, aangevuld met Amsterdams talent. Deze keer stellen Bar27 en Piekup jullie wederom voor aan één van de befaamde zwaargewichten uit Berlijn en voor de allereerste keer in Nederland: Woody
Scantraxx presents: S.W.A.T.
woensdag 6 mei 2009
Goed nieuws voor de bezoekers van Scantraxx presents: S.W.A.T. in de Waerdse Tempel; er gaat keihard geknald worden! Een leuke verwijzing naar het bijna gevreesde geluidssysteem waarmee het complex is uitgerust maar zeker ook naar de line-up die klaar staat. Hebben ze meteen een leuk nieuwtje: een extra artiest is aan de line-up toegevoegd.
Full House
woensdag 6 mei 2009
Zaterdag 23 mei wordt weer eens zo’n dag waarop je werkelijk niets anders hoeft te doen dan feesten, feesten….. en nog eens feesten! In samenwerking met Fusion of Dance presenteert Takens namelijk op die dag een hele speciale editie van Full House. Deze editie is namelijk de officiële afterparty van het grootschalige dance-evenement ‘Fusion of Dance’, dat overdag wordt gehouden in Zwolle. Uiteraard heeft Takens in samenspraak met Fusion of Dance een ‘killer’ line up samengesteld met tal van klinkende namen. Welke dat zijn? Lees snel verder!
30 mei in Bergen op Zoom met o.a. Milk Inc., Two Brothers & The Sunclub
Pure Nostalgie en J&E Entertainment gaan op zaterdag 30 mei met de De Stoelemat in Bergen op Zoom een stap groter: met een capaciteit van maar liefst 2000 bezoekers is deze locatie perfect om het grootste aankomende 90’s feest in Nederland te huisvesten!
Zaterdag 9 mei gaat het gebeuren. Dan begint de openingsavond van Zaternacht. Zaternacht zal een statement gaan maken in clubbing Amsterdam en dat zal je merken ook. Speciaal voor deze openingsavond zal er vanaf nu een speciale girlcard te koop zijn bij Ticketonline, Easyticket, Paylogic, Primera & Free Record shops.
Booming sexy Pinkster vibe
maandag 4 mei 2009
Laatste (binnen)feestje van de Crazyland organisatie voor de zomerstop is 30 mei in de Hemkade. Maak weer kans op de limorit.
Slaves for Passion, ‘het fetishfeest van de Randstad’, welke al vele malen gehouden werd in Den Haag moet uitwijken naar een andere locatie.
Jouw tweemaandelijkse portie Voidd staat alweer bijna op de stoep. Het mag dan wel wat langer licht zijn buiten, binnen is het natuurlijk veel leuker. Studio 80 ziet je zaterdag 9 mei dan ook graag weer vrolijk binnendruppelen. Listen up wie er die avond en nacht voor je klaar staan.
Electronation @ klinch
zondag 3 mei 2009
Op woensdag 20 mei - de avond voor Hemelvaart - haalt Electronation @ klinch weer twee van Duitslands grootste technotroubadours naar Amsterdam. De gebroeders Tiefschwarz zijn beiden graag geziene gasten in de Melkweg, waar zij vorig jaar een uitzinnige Max trakteerden op een daverende vier uurs set. Een passend vervolg kon simpelweg niet uitblijven, dus krijgt het tweetal dit jaar wederom vier uur de tijd.
Electric Deluxe @ Melkweg
vrijdag 1 mei 2009
Nauwelijks zijn de stofwolken opgetrokken rond de Queensnight edition van Electric Deluxe, of technoliefhebbers kunnen zich al gaan opmaken voor de volgende aflevering tijdens Hemelvaartsdag. Op donderdag 21 mei keert het technofestijn terug op het Amsterdamse nest: de Melkweg. Op deze zesde editie van Electric Deluxe zullen onder andere Speedy J, Luke Slater, Ben Klock en Claro Intelecto langs komen.
31 mei 2009
Brand New Heaven
Have a nice day festival
30 mei 2009
Traffic Chaos in Club Stalker
29 mei 2009
Ellen Allien viert morgen BPitch jubileum in de Effenaar
7th Sunday Festival
Special met Luilaknacht in Club Stalker
Voorverkoop Full House Festival gaat van start
28 mei 2009
Timetable Harmony Of Hardcore
Toolroom Knights
27 mei 2009
Secret Cinema Invites gaat voor de legendarische herhaling
26 mei 2009
Nope is Dope @ Zak Pinksterzondag
Emporium bijna uitverkocht
LadyKillers 6 juni terug in Outland met dikke line up
25 mei 2009
7th Sunday Festival klaar voor de start
10 Years of Technoboy prijsvraag
Treetz
24 mei 2009
The Site-Reunion
23 mei 2009
Soenda Festival
Rixy gaat Beven
21 mei 2009
Earth crisis editie
20 mei 2009
Bassrulers Outdoor
Festivalterrein Citymoves Den Bosch flink uitgebreid
19 mei 2009
Tenishia op Optima Forma
18 mei 2009
Mood Elevator
The Energy of the Core
17 mei 2009
A New Generation
Little Mountain Rocks
15 mei 2009
Afsluiting draaien tegen geweld in Eindhoven
I love los festival website online
Electronation met Tiefschwarz, Oxia en Abe Duque live
Reünie ‘Freak’s Final’ in de Marcanti
14 mei 2009
Saturday Night 5 Live
Scheveningen van God los
12 mei 2009
Timetable Fusion of Dance bekend
9 mei 2009
Pixel
P*ART
Trancelicious
8 mei 2009
Franchise
7 mei 2009
Je moederdag vieren met Wir Lieben Sonntag
6 mei 2009
A night at the Campus
Konnekt
Scantraxx presents: S.W.A.T.
Full House
5 mei 2009
Grootste aankomende 90’s feest in Nederland
4 mei 2009
Xtra Large & Unique presents opening Zaternacht
Booming sexy Pinkster vibe
Slaves for Passion verplaatst naar nieuwe locatie
Kiki, Brotherhood en meer @ Voidd
3 mei 2009
Electronation @ klinch
1 mei 2009
Electric Deluxe @ Melkweg