Partyflock
 
Nieuws · april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 29 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
I Love Club Marguerita
woensdag 29 april 2009
Hét electroconcept dat altijd weer die ongebruikelijke namen uit het onderste van de kan weet te schrapen en je mooie hoofdje verstelt doet staan. Je leest het dus goed: De organisatie van I Love Club Marguerita, adviseert Club Marguerita.
Vanavond barst de oranje gekte los in Nederland. En natuurlijk ook in Zeeland. De aftrap begint vanavond al met een groots Dance spektakel in de Zeelandhallen in Goes Met de omgetoverde Zeelandhallen, de Nederlandse top dj’s en tel daarbij het partypubliek op en het bevat alle ingrediënten om een knalfeest te worden.
Op zaterdag 9 mei 2009 viert Empire New York zijn negenjarig bestaan. Empire New York is al jaren een begrip in het oosten van het land, en nog steeds één van de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden in de regio. “Voor elk wat wils” is het motto van de Empire. Maar natuurlijk staat Empire New York vooral bekend om de bovenste verdieping, “The Club”, waar je elke zaterdag de beste hardstyle dj’s uit het binnen- en buitenland treft. Deze zaal is uitgerust met een monsterlijk geluidssysteem en een schitterende licht- en lasershow!
Nog even en de Circoloco gekte barst in volle hevigheid los! De Italianen hebben hun koffers al ingepakt met salami en Parmezaanse kaas, de Roemenen zijn naar de kapper geweest en diva Tania Vulcano heeft haar teennagels gelakt in alle kleuren van de regenboog! De The Power Zone wordt bovendien voorzien van extra dik geluid zodat de bassen om je oren klinken. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een knaller van een feest!
Rige Blow Out Sale
zondag 26 april 2009
Met crimineel lage prijzen gaan we dit jaar de Blow Out op 1e pinksterdag vieren van 11.00 tot 16.00 aan de Ambachtstraat 12 te Poortugaal (Rotterdam). Met meer merchandise dan ooit, vette veel gezochte vinyls en een nationale plaatbreekwedstrijd moet deze Pinksteren echt gezellig worden. Met medewerking van vele deejays en de sexy danseressen van RTC moet het weer een gezellige boel worden.
Rebellion events in studio 80
zondag 26 april 2009
Rebellion, de rebelse clubavond van muzikale kunstenaars en dj talenten, staat zaterdag 16 mei van 23.00 tot 06.00 uur in Studio 80. Met uitverkochte voorgaande edities en rijen dik voor de deur sinds de kick-off in 2008, bezorgt Rebellion ook nu weer een avond vol techhouse, minimal, electro en techno. Met headliners Paul Sparkes 🇬🇧 en Dulac is Rebellion bijzonder trots op de line-up voor deze komende editie. Het programma wordt versterkt met bekende Rebellion namen zoals Boy Bianchi, Franklin Reeves, Lone Striker, Groovedealer en Dance Department dj Dennis Ruyer die een extra lange set verzorgt!
The Royal factory
zaterdag 25 april 2009
The Royal factory op Queensnight! Een nu al fabelachtige nacht! Met de beste muziek en een topsfeer zit je goed in de Koninklijke Lichtfabriek in Haarlem. Met Queensnight wordt natuurlijk alles in een mooi oranje jasje gestoken en zal het feest nog groter zijn dan ooit, want er is natuurlijk iemand jarig!
Addicted
zaterdag 25 april 2009
Addicted, het internationale clubconcept van Erick E, slaat de vleugels niet alleen uit in Panama en de Monza; ook het Nederlandse strand is nu aan de beurt. Zondag 3 mei van vier uur 's middags tot middernacht staat Addicted op de planken van BLM9, dit seizoen hét housemekka van Bloemendaal aan Zee. BLM9 biedt veel variatie in de programmering en Addicted is dan ook van harte welkom bij de beachclub.
Disturbia
vrijdag 24 april 2009
Het 10-jarig bestaan van afterclub Zino ligt nog vers in het geheugen en het volgende feestje staat alweer voor de deur. Zino presenteert namelijk met trots haar nieuwe concept dat de naam Disturbia heeft gekregen.
Vinyl People
vrijdag 24 april 2009
Vinyl People staat nog maar aan het begin van een reeks aan feesten, maar de organisatie van Carlos Valdes heeft van Trouw de gelegenheid gekregen om in samenwerking een Koninginnedag special te organiseren. De avond begint vroeg, zodat de feestvierende bezoeker naar binnen kan om met vinyldraaiers en liefhebbers de koningin te eren.
Welcome to the Future
vrijdag 24 april 2009
Het wordt ongetwijfeld weer een van de bijzonderste en gezelligste festivals van de Hollandse festivalzomer: Welcome to the Future 2009, op zaterdag 1 augustus in natuurgebied het Het Twiske bij Amsterdam. Van twaalf uur ‘s middags tot middernacht presenteert WTTF een internationaal programma op vijf podia, met de allerbeste techno, house en minimal.
Thunderdome
vrijdag 24 april 2009
Presenting 9 title Fights in 2 world class rings.
Mystery Land 2009
donderdag 23 april 2009
Hoe omschrijf je in een paar zinnen het oudste dance festival van Nederland? Dat kan niet. Sterker, het is onmogelijk. De enige manier om Mystery Land te begrijpen is door het mee te maken. Door een dag lang kopje onder te gaan in de muziek, de mensen, het decor en de omgeving. Door jezelf helemaal te verliezen, dansend met duizenden anderen. Of liggend in het gras tot de zon ondergaat. Ontdek nieuwe muziek, flirt met een onbekende en ben er met al je vrienden.
Kleine kinderen worden groot, andere blijven klein. En in het geval van Snotapen is de uitdrukking ‘klein maar fijn’ niets teveel gezegd. Want na een jaar is Utrechts meest knusse dansavond nog precies even groot en klein tegelijk. En om dat te vieren is er vrijdag 24 april aanstaande in Club Lust in Utrecht een speciale editie opgetuigd met namen om je vingers bij af te likken!
The Villa Thalia in Rotterdam staat zaterdag 2 mei on fire met een line-up waar een paard de spreekwoordelijke hik van krijgt. De “Nasty Tom Tom” navigeert je langs een energieke en verfrissende route van Eclectic, House en Tech-House.
Hardcore Outlet
donderdag 23 april 2009
Het magazijn is leeggeplunderd, alle Mid-Town werknemers staan paraat en ook de North Sea Venue is er helemaal klaar voor want... De Hardcore Outlet gaat bijna beginnen! Zorg dat jij je laatste centen in je portemonnee houdt, want vanaf nu is het aftellen! Nog een paar dagen te gaan voor het ultra goedkoop inslaan van cd's, vinyl, merchandise en andere Hardcore producten. Verder op deze dag de beste optredens, de leukste acties en nog veel, veel meer!
Net als het afgelopen jaar, zal ook dit jaar Utrecht massaal Koninginnenacht in Club Monza Vieren. Simpelweg omdat dit het leukste, lekkerste, hardste en gezelligste feestje is, georganiseerd voor onze majesteit. Monza Koninginnenacht betekent een avond met de lekkerste beats en de beste partyvibe, een avond waar je moet dansen en losgaan. Iedereen is Koning tijdens de Monza Queensnight Special.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 22 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Strand, zee, zon en houseclassics
woensdag 22 april 2009
Wat is het toch een mooie combinatie: zon, strand, zee, topdj’s en houseklassiekers. Vanaf het strand van Bloemendaal bij de grootste beach club van europa kan je het allemaal beleven. Met een scala aan artiesten die allen een hart van en voor de house hebben zal op deze dag de meer dan twintigjarige house geschiedenis van Nederland muziekaal onder de loep worden genomen
Het aftellen is begonnen! Nog een kleine twee weken te gaan voordat Rotterdam de aftrap geeft voor een spetterend festival aan de Maas. Aanstaande Koninginnedag vindt er een groots Dance Festival plaats waar 5.000 bezoekers zich gedurende Koninginnedag uitleven op de beste dance en house muziek. Er is één hoofdpodium waar verschillende topdj’s zullen optreden en Rotterdam zullen laten ontwaken op Koninginnedag 2009!
Showroom
donderdag 16 april 2009
Love speaks louder than words. Deel het met een partner, al is het maar voor één nacht. Het is iets moois, het is intens en onbeschrijflijk tegelijk. Love is all around, even if it stands for one night! However… there’s a thin line between love & hate. Showroom verschuift deze grens: Show me Love and save the Hate for later!
Stug
donderdag 16 april 2009
De zondag begint steeds meer een feestdag te worden in de Studio 80, logisch ook! Niet iedereen heeft een normale 9 tot 5 baan, veel mensen zijn juist op maandag vrij en willen dan graag op zondag stappen (toeristen willen natuurlijk elke dag stappen). De sfeer op zondagsfeestjes is vaak ook net even anders als op andere dagen, meer liefhebbers en mensen die echt helemaal los willen. Er zijn nu wekelijks feesten in de Studio 80 en elke organisatie (plus de Studio 80) heeft het goed voor elkaar want de zondagsvibe leeft in Amsterdam!
De laatste jaren trekken de èchte dance liefhebbers uit alle uithoeken van Nederland massaal naar Eindhoven tijdens Koninginnedag. En niet zonder reden, want de Lichtstad staat op 30 april ieder jaar weer compleet op zijn kop met de breedste programmering op dance-gebied.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Crazyland Iceland is voorbij
woensdag 15 april 2009
Het eerstvolgende feest wat in planning staat is Royal Splash 29 april a.s. Het meest speciale feest van de organisatie Crazyland. Een feest wat je absoluut niet mag missen in je party-agenda.... Niet voor niets hebben veel Crazyland die-hards het over dit feest als het feest der feesten. Een unieke sfeer op een evenzó unieke lokatie. Ze zijn nu alweer over de helft wat betreft verkochte kaarten.
Op zaterdag 6 juni zijn er weer, net als voorgaande jaren, zeven verschillende muziekareas geprogrammeerd aan de oevers van de Rijn.
Masters of Ceremony live in 013
dinsdag 14 april 2009
Zaterdag 18 april staat een uniek evenement in de agenda van b2s. Want dan zal Tilburg in het teken staan van Masters of Ceremony. Oftewel de succesvolle combinatie van Neophyte en Evil Activities in één act! Deze mannen zullen de avond een uniek optreden presenteren. Een uur lang zal er samen met live band worden gespeeld en komen alle bekende hits van Masters of Ceremony voorbij.
Zondag 19 april krijgen de hysterische feestconcepten Foktop! en Gelazer! de ruimte om bij beachclub BLM9 hun ding te doen. Van 16.00 uur tot 00.00 uur verschijnen achter de draaitafels DJ Rockid, Boemklatsch, Marc Benjamin, Shagspeare en Tony Cha Cha. MC Dan Stezo en later op de avond MC Lady Bee maken het bonte house en hiphop gezelschap luidruchtig compleet.
Bekendmaking line-up Freshtival
dinsdag 14 april 2009
Met meer dan vijftig artiesten verdeeld over vijf area’s heeft Oost-Nederland er een nieuw en uniek festival bij op een van de mooiste locaties in de regio, Recreatiepark Het Rutbeek. Freshtival zal op 27 juni a.s. in het teken staan van een dansende menigte mensen, vijf verschillende area’s met elk een eigen stijl, loungen op het strand, entertainment van de bovenste plank en last but not least een grote greep uit de Nederlandse top van artiesten.

Lees verder om het programma te bekijken!
Ja hoor! Hij komt eraan, de lente staat weer voor de deur! Vlinders in de (onder)buik, nieuwe liefdes, nieuwe verlangens en veel, heel veel geflirt! Want daar gaat het natuurlijk om in de lente. En op Eigenwijs!!
Hardcore Outlet
vrijdag 10 april 2009
Nog maar twee weken te gaan en dan is het eindelijk zover: goedkope hardcore artikelen shoppen, de beste optredens van bekende artiesten, de vetste acties en de leukste prijzen! Kortom, een hele dag hardcore, helemaal gratis en voor iedereen!
Op 5 mei aanstaande hebben Isis en Ellen ten Damme de grote eer om als Ambassadeurs van de Vrijheid per helikopter door Nederland te reizen. Daar zullen zij optreden op de Bevrijdingsfestivals van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Roermond en Wageningen. Hier zal Ibiza Luna onderdeel zijn van een half uur durende show, waarin Isis & Piet Jan Blauw de track live ten gehore brengen.
Het is dan eindelijk zo ver. Na maanden van voorbereiding lanceren evenementenorganisatie Partycrew en Lunenburg vol trots haar eigen Outdoor Festival. De website www.amnesia-outdoor.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A13505 en de verbazingwekkende line-up zijn 1 april gereleased. De organisatie van Amnesia Outdoor heeft de top van de Nederlandse dj’s weten te strikken en verspreid deze over drie stages op het festival.
Drugs en uitgaan. Meer weten? De website drugsenuitgaan.nl geeft veel informatie over drugs en alcohol. Grote kans dat je antwoord kunt vinden bij de tips over veilig gebruik of bij de info over effecten, aantoonbaarheid, combigebruik of risico's.
Maar soms heb je vragen waar je geen antwoord op kunt vinden. Daarom biedt drugsenuitgaan.nl speciaal voor jou een nieuwe dienst aan. Stel je vragen (anoniem) per e-mail.
Tijd voor vernieuwing én gezelligheid. Dat is de achterliggende gedachte achter Smeltkroes. Een avond in de bekende club Stalker in Haarlem. Een avond waar niet alleen de voeten van de vloer mogen, maar waar er ook feest wordt gevierd op je tong. Voor het eerst in haar geschiedenis biedt Stalker de mogelijkheid om een hap te eten binnen haar muren. Maak daar gebruik van!
Aanstaande zondag 12 april zal er een nieuwe zeer speciale editie van Super Sunday worden gelanceerd. Tijdens deze speciale Paaseditie zal het grootste Utrechtse maandelijkse house-event de wereldwijde release van de hit singel ‘Lift u Up’ van Melvin Reese VS Sunnery James & Ryan Marciano vieren!
Waar anders kun je zo vet hip zijn als in de WesterUnie, duhuh, je gaat me niet vertellen dat je dat niet wist, toch? Sinds Ex Porn Star daar de moeilijk hip editie, kanshebber op de Gouden Kabouter Award voor beste nieuwe initiatief, gehouden heeft is de Unie synoniem geworden voor moeilijk hip. Het was in februari een daverend succes en een drukte van jewelste met druk paraderende moeilijk hippe mensen en dat smeekte om een vervolg. Zaterdag 9 mei is de volgende moeilijk hip editie en aangezien Ex Porn Star last heeft van een enorme prestatiedrang wordt het dit keer dus niet heel gewoontjes 'moeilijk hip', maar 'nog moeilijker hip'. Is dit mogelijk vraag je je nu terecht af, want de laatste keer was al zo'n unicum dat je zou kunnen denken dat er na zoiets gewoon niks meer is.
Crackhouse vs Triphouse
woensdag 8 april 2009
Op Goede Vrijdag is het alweer zo’n negentienhonderdzesenzeventig jaar geleden dat die goeie ouwe Jezus van Nazareth aan het kruis stierf voor onze zonden. De hoogste tijd om hem eens uit te nodigen voor een feestje, dachten Crackhouse vs Triphouse Rotterdam zo. Op vrijdag 10 april vergezelt hij Carlos Valdes, Brent Roozendaal, Aron Friedman, Steven Pieters en KRY dan ook in de Rotterdamse Catwalk voor een niets ontziend bacchanaal waar ze in de hemel nog een puntje aan kunnen zuigen!
Obsession Outdoor Festival 2009
woensdag 8 april 2009
Nog een paar maanden te gaan en dan barst het festivalseizoen weer los. Als één van de eerste dancefestivals van Nederland zal op zaterdag 6 juni het Obsession outdoor festival plaats vinden in Bovenkarspel (nabij Enkhuizen). Op dit prachtige en bosrijke evenemententerrein, gelegen aan de rand van het Streekbos, zal Rewind Events jullie gaan verwennen met de beste house, electro, progressive, techhouse, minimal, techno, hardstyle, early rave en hardcore. Meer dan 25 DJ’s verdeeld over 3 podia zullen deze dag het feestseizoen op een geweldige manier gaan openen.
NRG Events en RAAK! Events presenteren zaterdag 18 april 2009 voor het eerst een groot Hardcore evenement in Watt te Rotterdam onder de naam: Alles naar de Klote!! Na de succesvolle edities in Amigo’s en Area Sixzz belooft het zaterdag 18 april in Watt een nog beter, harder, groter en gekker feest te worden!
Aanstaande donderdag 9 april is het eindelijk zover. In de Barefoot Beachclub in Scheveningen wordt de kick-off gegeven van een serie van 12 nog niet eerder vertoonde feesten waardoor de bekende badplaats nooit meer hetzelfde zal zijn.
Fuck the Beat zal met een letterlijk knallend spektakel het nieuwe zomerseizoen inluiden. Een seizoen dat belooft lang en heet te zullen worden.
Zaterdag 18 april is het weer tijd voor het Paard in Den Haag. De sound van Secret Cinema haakt naadloos in op de behoefte van het Haagse uitgaanspubliek. Vrijdag 8 mei is de laatste editie, voordat de zomertour van start gaat, thuishaven Rotterdam. Het antwoord op de vraag waarom het zo lang duurde voordat er weer een Secret Cinema Invites in Rotterdam georganiseerd zou worden luidt heel duidelijk; “het wordt goed gedaan – of niet”.
Op 24 april schudt de Melkweg op haar grondvesten, als twee zwaargewichten uit de Duitse house-scene Amsterdam tijdens Bar Weinig @ klinch komen trakteren op een vier en een half uur durende back-to-back manifestatie. Mathias Kaden en Daniel Stefanik behoren beiden tot de nieuwste lichting Germaanse house-helden. Wanneer zij samen achter de knoppen staan is vuurwerk gegarandeerd. Support komt van Bar Weinig resident Estroe.
Hippie: the Indoor Festival
zondag 5 april 2009
Na eerder trots de line up te hebben gepresenteerd, volgt bij deze ook de definitieve timetable van Hippie! The Indoor Festival in the North Sea Venue (Hemkade) in Zaandam, a.s. donderdag 09 April (de dag voor Goede Vrijdag).
Maak je borst maar nat, want op zaterdag 18 april is Poema RAW Utrecht the place to be voor al die Electro & Fidget house boys & girls onder ons! Deze 18e april is Poema RAW dan ook het strijdtoneel voor het nieuwe Electrobot! Tijdens deze speciale eerste editie pakt Electrobot gelijk goed uit met the best electro & fidget house artists die ons koude kikkerlandje rijk is. De eerste editie word geopend door namen als Sven Prinsen & Tettero, Guerilla Speakerz, The Stoned Apes, Vince Moogin, KruH, Mightyfools, Johnny Five & Dem Slackers!
Nu het kwik in de thermometers omhoog schiet en de bloemen in de perkjes in bloei staan is de tijd aangebroken waarop de zomerfestivals met hun programma naar buiten komen. Nu zou je denken dat dit voor ‘A day at the park’ snel een bekeken zaak was. Immers staat er op 25 juli in het Amsterdamse Bos maar 1 grote stage. Maar toch bleek het nog een lastige zaak!
Kijk, dat is nog eens een buitenkans: een avondje geweldig stappen en dansen op de muziek van Laidback Luke, met als toetje een exclusieve meet & greet met Luke zelf! Wil jij dus een avondje echt exclusief gaan stappen? Kom dan zondag 12 april naar XXclusive Laidback Luke.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 1 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Met 8 podia en meer dan 75 artiesten heeft de organisatie van 7th Sunday haar programmering bekend gemaakt. Met de nieuwe podia van Lovin L¹ectro en Electrocute, de vernieuwde naam, volwassen uitstraling en een nieuwe locatie laat het festival het hoofdstuk Pinksterpar-t ver achter zich. Een kleine greep uit de line-up: Sebastian Ingrosso 🇸🇪 | Dr. Lektroluv 🇧🇪 | Dirty South 🇦🇺 | Don Diablo | Technasia 🇫🇷 | Cristian Varela 🇪🇸 | Donkey Rollers (live) | Le Petis Pilous 🇫🇷.
29 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
I Love Club Marguerita
Timetable + last info Royal Republic Zeelandhallen Goes
28 april 2009
Empire New York viert 9 jarig bestaan!
Timetable en laatste info Circoloco
26 april 2009
Rige Blow Out Sale
Rebellion events in studio 80
25 april 2009
The Royal factory
Addicted
24 april 2009
Disturbia
Vinyl People
Welcome to the Future
Thunderdome
23 april 2009
Mystery Land 2009
Snotapen viert 1 jarig behhhstaan in Utrecht
Nasty 2 mei in The Thalia Lounge Rotterdam
Hardcore Outlet
Chuckie & Gregor Salto op Club Monza Koninginnenacht
22 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Strand, zee, zon en houseclassics
17 april 2009
Koninginnedance Festival Rotterdam
16 april 2009
Showroom
Stug
Regen of geen regen, donderen zal het zeker tijdens Queensday Festival ‘09
15 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Crazyland Iceland is voorbij
Line-up van Free Your Mind festival rond
14 april 2009
Masters of Ceremony live in 013
Funk en feest bij beachclub BLM9
Bekendmaking line-up Freshtival
13 april 2009
Eigenwijs – Rauwe Lente Flirts
10 april 2009
Hardcore Outlet
Nieuwe release van ISIS live tijdens het bevrijdingsfestival
Amnesia Outdoor festival te Loosbroek
Nieuwe emailservice voor drugsenuitgaan.nl
9 april 2009
Smeltkroes: hap slik en weg is het weekend
Laatste info & timetable Super Sunday eerste Paasdag
8 april 2009
Ex Porn Star is Nog Moeilijker Hip
Crackhouse vs Triphouse
Obsession Outdoor Festival 2009
7 april 2009
Presentatie trailer Alles naar de Klote!! in Rotterdam
Fuck the Beat grand opening Thursday season
6 april 2009
Secret Cinema invites tourt langs Den Haag en keert terug naar thuishaven Rotterdam
Mathias Kaden vs. Daniel Stefanik
5 april 2009
Hippie: the Indoor Festival
3 april 2009
Electrobot: Keiharde Electro & Fidget House in Club Poema!
2 april 2009
Line up ‘A day at the park’ bekend
Laidback Luke helemaal XXclusive voor jou?
1 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Line-up 7th Sunday vol met internationale top dj's