Partyflock
 
Nieuws · februari 2009
Op zaterdag 4 juli 2009 wordt tijdens Ground Zero Festival de verbeten strijd voor vrijheid en broederschap geëerd en de overwinning gevierd; Independence Day! Weg met alle manipulatie en betuttelende regeltjes; UDC en Multigroove gaan alles behalve geruisloos de nacht in. Van zonsondergang tot zonsopkomst staat je dan ook een programma met ballen te wachten op de heilige grond van Bussloo. De kaartverkoop zal op zondag 1 maart gestart worden, het aftellen kan beginnen.
Swingbeatz
donderdag 26 februari 2009
Swingbeatz is een van de weinige evenementen die al bij het opengaan van de deuren een feestje is. De mensen beginnen bij binnenkomst met dansen en gaan pas van de dansvloer weg als de muziek stopt. Swingbeatz is een ware tijdmachine en maakt een muzikale reis door de jaren 70, 80, 90 en brengt de beste R&B,-, Hip Hop,-, House,- en Tropicalclassics en de hits van dit moment tezamen met een lange stop bij de Swingbeat periode.
Het is wederom tijd voor een feest, want Absolutely Fresh bestaat 5 jaar! Wat begon als een hobby is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat zich onderscheidt met kwalitatief vernieuwende concepten gericht op Oost-Nederland. Enkele hoogtepunten in de afgelopen vijf jaar waren Koninginnenacht 2007 en 2008 met onder andere een wereldset van Dr. Lektroluv, de bangin’ house van Chuckie, Don Diablo en Sidney Samson en een minimal-techno set van mister Benny Rodrigues. Ook Absolutely Lucky mag zich inmiddels een van de beste gevestigde clubconcepten in de regio noemen en heeft een stormachtige groei doorgemaakt, over potentieel heeft de organisatie dus niets te klagen.
Vrijdag 6 maart 2009 is weer een unieke datum voor in je agenda! Het concept Latin Lovers strijkt dan namelijk met veel liefde neer in de dikste toplocaties die Nederland rijk is: Club Vie Rotterdam en Escape Amsterdam! Met een arsenaal aan topartiesten in de latinhouse sferen als Benny Rodrigues, ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Gregor Salto, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Andy Sherman, Zawdi MC MC en het Engelse duo Prok & Fitch dat speciaal wordt overgevlogen is Latin Lovers volledig on fire!
Optima Forma
dinsdag 24 februari 2009
Beloofd = Beloofd! En belofte maakt schuld. Deze DJ was zeer enthousiast toen hij het telefoontje kreeg dat hij weer eens naar Nederland zou kunnen komen en de mogelijkheid heeft Lexion op zijn kop te gaan zetten met wat collega dj’s. Dj’s waar hij in het verleden veel mee heeft gewerkt , Van HQ podium tot het Trance Energy podium en toen hij hoorde dat o.a Ernesto vs Bastian, Signum,Cor Fijneman en MC Da Silva bij Optima Forma acte de présence geven had hij niet lang nodig te bevestigen er bij te willen zijn dus. YES! Optima Forma has him in the Lexion touching down!
Als er iemand bekend staat om opvallende uitspraken in zijn tracks dan is het Zany wel. Of ‘Wanne Gek Zeg’ en ’Hier Knullenbinkie’ nu te benoemen zijn als heuse literaire hoogstandjes, of dat ze het resultaat zijn van de vele aaneengesloten dagen en nachten die Zany in z’n studio bivakkeert blijft de vraag.
Op 7 maart aanstaande is het wederom minimal en techno wat de klok slaat in ‘de Rechter’ in Eindhoven. Een nieuwe editie van ‘Reboot’ zal dan plaatsvinden en de echte liefhebber weet wat dat betekent.
Monsters Of Cock Rock in Tilburg
maandag 23 februari 2009
Heeft de organisatie je al op het verkeerde been gezet? Toen ze de line up van Monsters of Cock rock net op de website hadden gezet, kwamen er direct reacties: komt Donna Summer naar 013? En Duran Duran? Ja en nee is het antwoord. Niet de echte Donna Summer staat op en je zult Simon Le Bon of Nick Rhodes evenmin tegenkomen. Ja, want er kan een snuifje Summer of Duran Duran tussen de opgefokte beats zitten… Jason Forrest, de man die zich Donna Summer durft te noemen, is geen onbekende voor ons. Evenmin heten we de andere geniale knoppendraaier en schuivenduwer, annex mixer, Otto Von Schirach opnieuw van harte welkom.
Obsession Festival 2009
zaterdag 21 februari 2009
Op zaterdag 6 juni is het weer zover! Tijd voor een nieuwe editie van het Obsession outdoor festival. Dit festival in de kop van Noord-Holland vind ook dit jaar weer plaats op het vertrouwde De Rozeboom in -hoe kan het ook anders- Bovenkarspel. Vorig jaar was het een bijzondere dag, omdat het 15-jarig bestaan van organisatie Rewind Events werd gevierd.
EINDHOVEN – Alle zesduizend Early Bird-kaarten voor het dancefestival Extrema Network Outdoor zijn woensdag 18 februari al uitverkocht geraakt! Dat is sneller dan ooit tevoren. Dit meldde een woordvoerder van organisatie Extrema Network.
Hooked on House
vrijdag 20 februari 2009
Hooked startte in 2007 als een laagdrempelig muzikaal platform en een speelplaats voor en door jong, nieuw en gedreven muzikaal talent, en met succes. Enkele dj's die op de kick off stonden, zoals Olivier Weiter en Mike Ravelli, braken de tent tot ver na 05.00 af en zijn in 2008 definitief doorgebroken bij het grote publiek. Na het vervolg op 10 oktober 2008 is het op vrijdag 27 februari 2009 dan eindelijk tijd voor de derde editie, en ook deze keer staat nieuw talent klaar om dj Trappist in Amsterdam te rocken Sjonnie Disco, Tom Ruijg en Steve Kenzo.
Voetzoekers
vrijdag 20 februari 2009
Na een geweldige verjaardagseditie van Voetzoekers afgelopen januari, gevolgd door de eerste Haarlemse after sinds tijden, staat 6 maart de tweede editie van 2009 alweer voor de deur. Het feest Voetzoekers probeert iedere editie het publiek te laten genieten van elektronische muziek met veel melodieuze invloeden. Om deze visie extra te ondersteunen wordt er 6 maart een passend thema aan de avond toegevoegd.
Tijd voor een feestje, en wel op 17 en 18 april. Hoe dat zo? Club r_AW bestaat 5 jaar! Sinds april 2004 knalt Club r_AW op zijn typische manier de P60 binnen. De vaste plek voor een frisse dosis muziek met ruimte voor het electronisch experiment. Met de 20e editie voor de boeg is het dubbelop feest. En omdat een dergelijk jubileum moeilijk binnen de normale 7 uur te plaatsen is gaat The Third Movement deze keer voor een extra lange editie. Club r_AW, 2 nachten, 2 lokaties: 1 groot feest!
Konnekt
donderdag 19 februari 2009
Na de zeer geslaagde kick-off in januari is het tijd voor de tweede editie van Konnekt! Het feest waarin publiek, decoratie, artiesten en muziek samensmelten in één grote beleving. Muzikaal gezien zit het deze vrijdag de 13e helemaal goed… als headliner hebben wij namelijk onze Berlijnse housevriend Red Robin uitgenodigd voor een set van maar liefst drie uur!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 18 februari 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Showroom
woensdag 18 februari 2009
Haar schoonheid, haar kracht en vooral haar stralende lach laten haar als jonge dame overal ongevraagd in het middelpunt staan. Zij is de spil van het spektakel en ze weet met haar krachtige karakter overal iets extra’s aan mee te geven. Recht afgaand op haar doel is geen obstakel groot genoeg en lachend weet ze elke ruimte met haar magische verschijning te vullen. Showroom erkent haar, verwelkomt haar én geeft haar meer dan genoeg redenen om zichzelf op unieke wijze in de watten te laten leggen.
Op zaterdag 18 april 2009 zal de 013 te Tilburg geheel in het teken staan van Masters of Ceremony. Een groep die maar liefst 5 leden telt. Te weten: Jeroen, Kelly, Jarno, Danny en Niels. Vijf hele verschillende personen, maar samen een perfect geheel! En natuurlijk een formatie van Neophyte en Evil Activities samen.
Hard 2 Beat
woensdag 18 februari 2009
Gezien het de afgelopen koude winter maanden wat rustiger is geweest in de hardcore scene in Groningen zagen de vaste organisatoren van de Drafbaan Stadspark te Groningen dit als een uitgelezen kans om de krachten te bundellen. Mede door het feit dat 28 maart de verjaardag is van Buya is het idee onstaan om met een nieuw concept te komen en Hard 2 Beat is hiervan het resultaat.
Zany's Fusion of Sound
dinsdag 17 februari 2009
Over minder dan twee weken gaat ook de Outland verbouwd worden voor een nieuwe editie van The Fusion of Sound worldtour. En een worldtour is het zeker, want dit is de allerlaatste keer dat het productieteam met een locatie in Nederland aan de slag gaat. Hierna zijn onder andere de UK, Polen, Oostenrijk en uiteindelijk Australië aan de beurt.
Erick Morillo viert zijn verjaardag in Amsterdam! Wat een bijzonder nieuws! Erick Morillo heeft The The Sand in Amsterdam uitgekozen voor zijn Birthday Bash! En het grote nieuws is...JIJ bent uitgenodigd! Zaterdag 7 maart is de datum die vanaf nu in de agenda's van iedere partyganger pronkt! Na eerdere bizarre en lange verjaardagsnachten met Erick "More" Morillo in de Ministry Of Sound te Londen en de Pacha in New York is The The Sand in Amsterdam nu het decor waar de kleine Colombiaan de taart aan mag snijden en de kaarsjes uit mag blazen!
De laatste drie dagen van februari trekt de CL Records karavaan van Chris Liebing door het hele land. Dat er veel van de tour verwacht wordt blijkt wel uit het feit dat de editie in Nijmegen (Doornroosje) nu al is uitverkocht. Voor Amsterdam (Studio 80) en Groningen (Huize Maas) zijn nog wel kaarten beschikbaar maar ook hier voorspelt de voorverkoop een volle bak! Voor wie het zeker niet wil missen, maar voor het halen van het ticket wel precies wil weten hoe de avonden gaan verlopen, bij deze de timetable.
Cityrave ontstond enkele jaren geleden en werd toen al gelijk erkend en geroemd door compleet een andere weg in te slaan dan dat eenieder dat deed en iets neer te zetten en daarbij aanvoelen waar al zo lang echt op werd gewacht: Rouwe en zware underground, Hardcore met een duister randje. Na de HappydayZZ te hebben veroverd en Parijs even hebben laten zien en voelen hoe wij Nederlands los gaan is het tijd om terug te keren naar het thuisfront. Ook deze keer is er gekozen voor alleen de allerbeste (live) acts uit zowel binnen als buitenland van mannen die echt weten hoe het moet. Wat dachten jullie van een live optreden van Ophidian en de nieuwe live-act R3born van terror legende Akira, de vertrouwde maar altijd harde beukende Bass-D, terror van eigen bodem als Noisekick en The Vizitor, de heren Simon Underground en Matt Green uit Groot Brittannië en Tieum met zijn unieke sound met een frans tintje! Bekijk hieronder de complete line-up:
Beatshockerz
zaterdag 14 februari 2009
De naam zegt al genoeg Beatshockerz ,we`re gonna Shock your body with our Beats! De eerste vakantie van het jaar 2009 is aangekomen en dit gaat gevierd worden met een spectaculaire knaller in de Hollywood Music Hall.
Op 22 februari is het een ware noodzaak al je vrienden bij elkaar te roepen en met z`n alle richting de grootste discotheek van Rotterdam te gaan.
Q-dance presents Promo
zaterdag 14 februari 2009
Elk weekend is het weer hetzelfde verhaal: vele artiesten jagen hun muziek onder gigantische volumes door het geluidssysteem de dansvloer op. Beetje laag wegdraaien, hoog wat scherper, filters over de nek en tellers in het rood. Leuk die harde kicks, maar dit kan zo niet langer.
De award-winnende, wekelijkse radioshow ‘A State of Trance’ van DJ Armin van Buuren beleeft alweer bijna zijn 400ste uitzending. Met ruim 30 miljoen luisteraars wereldwijd, is de radioshow binnen 8 jaar uitgegroeid tot een begrip binnen de Dance scene. Deze 400ste uitzending wordt dan ook groots gevierd.
Snotapen on Tour
vrijdag 13 februari 2009
Er gonst flink wat Snotapen on Tour nieuws door ons nog steeds koude kikkerlandje. Na een daverende eerste editie van de Snotapen on Tour in Arnhem op 16 januari jongstleden is ook het Oosten des land vol van de snot! Om maar direct met het goede nieuws te starten: de Tourbus houdt voorlopig nog niet op met rijden, sterker nog, er gonst zelfs het gerucht dat er nog een halte bijkomt… maar daarover snel meer!
DJ Jean presents Madhouse
donderdag 12 februari 2009
Op zaterdag 21 februari 2009 barst in het Sportpaleis één van de vetste dance events van het jaar los: DJ Jean presents Madhouse: The Very, Very Dirty House & Eclectic Edition los. Alle V.I.P. arrangementen voor dit event zijn inmiddels volledig uitverkocht.
Thunderclap strikes in de Westerunie
donderdag 12 februari 2009
Ben je klaar met elke week dezelfde twintig platen en elke week dezelfde feesten? Zit je al geruime tijd te wachten tot het weer ergens gaat gebeuren? We've got news for you: Thunderclap is daar, Thunderclap is aan, Thunderclap is f@#$% hard!
Op zaterdag 1 augustus keert Welcome to the Future terug op het mooiste festivalterrein van ons land - natuurgebied het Twiske bij Amsterdam - voor de derde editie van het Welcome to the Future-festival. Ook dit jaar presenteert WTTF een internationaal programma op vijf podia met de hotste nieuwe namen uit minimal-, house- en technoland. Dus zet die datum vast in je agenda en plan je vakantie zo, dat je het bijzonderste en meest sfeervolle evenement van de festivalzomer niet gaat missen!
Hardcore to the bone
dinsdag 10 februari 2009
Om jullie niet langer in spanning te laten wordt de line-up jullie niet langer onthouden. Er is geprobeerd om zoals altijd vernieuwend te zijn, maar de echte Hardcore to the Bone namen zeker niet te vergeten. En dat is dit is ook deze keer weer zeer goed geslaagd!
Dirty Dutch Aftershock
dinsdag 10 februari 2009
''The award for best rockin’ dj’s in 2008 goes to: Sunnery James & Ryan Marciano!'' Zijn awards uit de mode of zijn ze langzaam uitgestorven? Nog geen chart hit en nog geen award, maar wel f***ing populair! Dat is de simpele beschrijving van Sunnery James & Ryan Marciano die zich nu klaarmaken voor hun eerste solo performance van 3 uur in de Heineken Music Hall tijdens Dirty Dutch Aftershock.
Powercore
dinsdag 10 februari 2009
Powercore is terug waar het ooit begonnen is! De Hi-Lite in Schaijk zal vrijdag 13 februari uit zijn voegen barsten door de vetste hardcore en Early Rave. Dit wordt een echte reünie met al je hardcore vrienden uit de afgelopen jaren.
Winterkriebels Festival
dinsdag 10 februari 2009
Nog een paar nachtjes en dan is het eindelijk tijd voor het Winterkriebels Festival, De onderstaande line up zal Central Studios deze zondag weer op zijn grondvesten doen schudden.
Samen gaan we er een feest neerzetten dat nu al spectaculair genoemd kan worden. Met heel veel extra’s voor de speciale Valentine edition en natuurlijk tegelijk de verjaardag van Mr. Nachtdienst himself, dj Spider! Dubbel feest dus!
Aanstaande zaterdag 14 februari is het dan zover. De dag dat Hard Bass voor het eerst haar intrek neemt in een van de grootste indoor locaties van Nederland, namelijk het Gelredome Arnhem! Van 22.00 tot 07.00 uur zal de avond in het teken staan van Hardstyle, wat gepresenteerd wordt door vier verschillende teams, samengesteld uit de allergrootste artiesten. Ieder team is zorgvuldig geselecteerd en vertegenwoordigd zijn muzikale fingerprint, waardoor er een verrassende mix zal ontstaan.
Wie heeft bedacht dat werken en doordeweeks uitgaan niet samen gaan? Weekbreek trekt zich hier als dé batterycharger voor de werkende danceliefhebber in ieder geval niets van aan. Weekbreek is een dancefeest van 18.00 tot 23.00 op de woensdagavond. Dit unieke concept maakt Weekbreek tot dé battery charger voor de werkende house fanatic. Na het succes van de eerste editie zal de tweede editie plaatsvinden op 11 februari 2009.
Crackhouse @ klinch
zaterdag 7 februari 2009
Goed nieuws voor verdorven Nederland: crack is back! 2009 werd vorig jaar al door trendspotters getipt als het jaar van de crackrevival. En om dat heugelijke feit te vieren heeft Crackhouse een speciale heldeneditie voor je in petto. Op vrijdag 27 februari staan in de Oude Zaal van de Melkweg niemand minder dan Silicone Soul en Eric de Man aan het roer, uiteraard ondersteund door hun gastheren Brent Roozendaal en Aron Friedman.
Would you be my Valentine?
vrijdag 6 februari 2009
Love is a promise, love is a souvenir, once given never forgotten, never let it disappear....
Valentine Special with R&B superstar Taio Cruz 🇬🇧 & Brace 🇳🇱!

De vorige twee party’s @ Versuz waren om vingers bij af te likken. De cocktail R&B Diamonds – Versuz werd zo gesmaakt dat de planning voor 2009 al vastligt! Kick off van jullie nieuwe favoriete partyconcept: vrijdag 13 februari - Valentine special met niemand minder dan R&B superstar Taio Cruz.
A.S.S.
donderdag 5 februari 2009
Na een korte pauze is het zaterdag 7 februari weer tijd voor een nieuwe editie van het technofeest A.S.S.! A.S.S. staat bij velen inmiddels bekend als het meest kwalitatieve dance feest van regio Zoetermeer. Ook deze editie is er weer eentje om van te smullen, van 23 tot 05 dansen tot je erbij neervalt op techno, minimal, electro en alles wat er tussen zit.
Het laatste overleg met de DJ van Exxellent L'Amour (zaterdag 14 februari) is net afgerond. Fransman Martin Solveig gaat het love-team voor deze speciale zaterdag aanvoeren, en hij heeft een exclusieve love-set op zijn programma gezet. Funkerman, Lucien Foort, Baggi Begovic en Groovenatics gaan eveneens de meest liefdevolle schijven uit hun tassen toveren - Exxellent L'Amour belooft één van de meest dansbare èn knuffelbare edities te worden.
Nuit D'Amour
woensdag 4 februari 2009
Over anderhalve weken is het zo ver dan wordt Westwood door Dune events omgetoverd tot een romantische Parijse nachtclub in de stijl van de Moulin rouge zij hebben besloten om een stukje Parijs naar Den Haag te halen in de nacht van de liefde. Nuit D'Amour
1 Jarig bestaan Backyard
woensdag 4 februari 2009
De vlag mag uit, trek je feest outfit aan en ontkurk de champagne, want Haarlems vetste tuinfeest Backyard wordt 1 jaar! En natuurlijk is dit een prachtig excuus om van deze eerste editie in 2009 een onvergetelijke te maken. Op zaterdag 7 februari is het Patronaat te Haarlem het toneel van dit grote verjaardagsfeest.
Fantasy Island 2009
dinsdag 3 februari 2009
Zaterdag 16 mei is het tijd voor de 2e editie van Fantasy Island! Meer dan 80 dj's op 6 verschillende podia zullen deze dag het festival seizoen inluiden. Recreatiegebied het Hulsbeek heeft zich vorig jaar bewezen als festival locatie en is dit jaar wederom het toneel voor deze editie van Fantasy Island. Klik door voor de line-up & trailer
Vanaf vandaag ligt de kersverse DVD van 15 Years of Nightmare in de winkels. Om jullie aankoop nog leuker te maken heeft Mid-Town er daarom voor gezorgd dat jullie volgende week vrijdag jullie DVD kunnen laten signeren door niemand minder dan: Neophyte, Evil Activities en Panic!
Watt Ledje?
dinsdag 3 februari 2009
Voor je; oneindige velden vol nieuwe mogelijkheden. Achter je; de zachtjes dovende resten van wat ooit was, en wat nooit meer zal zijn. Een blauwachtig licht schijnt je in de ogen, je keel is droog.
Twisted Stereo het concept wat in maart 2008 het licht heeft gezien gaat bigger & better. It’s time for Change.
En zo zijn we alweer aangekomen bij April! De meest freaky maand van het ‘indoor party’ en ‘clubbing’ seizoen. De maand zit weer stampvol goede feesten met als klap op de vuurpijl zaterdag de 25e! Die dag zal The Matrixx in Nijmegen weer op haar grondvesten trillen tijdens The Freaxxshow!
27 februari 2009
Ground Zero Festival 2009 start kaartverkoop
26 februari 2009
Swingbeatz
25 februari 2009
5-jarig bestaan Absolutely Fresh in Atak Enschede
Vrijdag 6 maart Latin Lovers on tour in Club Vie & Escape
24 februari 2009
Optima Forma
Jouw stem in de nieuwe track van Zany?
23 februari 2009
Space Pirates tijdens Reboot in de Rechter Eindhoven
Monsters Of Cock Rock in Tilburg
21 februari 2009
Obsession Festival 2009
20 februari 2009
Early Bird-tickets Extrema Outdoor uitverkocht
Hooked on House
Voetzoekers
19 februari 2009
Club r_AW viert 5-jarig jubileum in Melkweg en P60
Konnekt
18 februari 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Showroom
b2s presents Masters of Ceremony in 013 Tilburg
Hard 2 Beat
17 februari 2009
Zany's Fusion of Sound
Erick Morillo's birthdaybash in The Sand
16 februari 2009
Landelijke tour Chris Liebing nu al succesvol
15 februari 2009
Keihard raggen en beuken in de Zalinaz met Cityrave!
14 februari 2009
Beatshockerz
Q-dance presents Promo
13 februari 2009
SEAT presenteert 400ste editie radioshow Armin van Buuren
Snotapen on Tour
12 februari 2009
DJ Jean presents Madhouse
Thunderclap strikes in de Westerunie
Derde editie Welcome to the Future festival
10 februari 2009
Hardcore to the bone
Dirty Dutch Aftershock
Powercore
Winterkriebels Festival
9 februari 2009
The First XXL deze zaterdag 14 februari
Aanstaande zaterdag Hard Bass Gelredome
7 februari 2009
Weekbreek nieuwste trend op dancegebied
Crackhouse @ klinch
6 februari 2009
Would you be my Valentine?
5 februari 2009
R&B Diamonds "What Women Want" @ Versuz
A.S.S.
Exxellent L’Amour staat in de startblokken
4 februari 2009
Nuit D'Amour
1 Jarig bestaan Backyard
3 februari 2009
Fantasy Island 2009
15 Years Of Nightmare the live registration DVD
Watt Ledje?
2 februari 2009
Twisted Stereo one year anniversary
1 februari 2009
Freaky facts over het meest Freaky feest