Partyflock
 
Nieuws · december 2009
Welcome to 2010
donderdag 31 december 2009
Aanstaande zaterdag, 2 januari, de eerste zaterdag van het nieuwe jaar! Velen van jullie hebben op tweede kerstdag een vrijkaart voor deze avond mogen ontvangen. Voor de mensen zonder kaartje is de entree deze avond slechts 4 euro om het nieuwe jaar goed en bovenal gezellig te beginnen!
Hardcore 2010
woensdag 30 december 2009
Met nog één dag te gaan, maakt Art of Dance zich op voor het hardste nieuwjaarsevent van dit jaar. Nu de honderd populairste platen van het jaar bekend gemaakt zijn middels de marathonuitzending van de MOH Radio Live Top 100 2009, maakt de organisator van Hardcore 2010 de timetable bekend om het nieuwe hardcore-jaar mee in te luiden in de North Sea Venue.
Met nog maar een paar dagen te gaan, maken we ons op voor wat een bijzondere jaarwisseling belooft te worden. Chuckie zal samen met Afrojack, Leroy Styles, Jeremaine S, Shermanology en Lucien Foort 2010 op een spectaculaire wijze inluiden! De tickets gaan als warme broodjes over de toonbank en aangeraden wordt dan ook aan om niet tot het laatste moment te wachten. Zoals je ziet zijn alle ingrediënten voor een waanzinnig New Year’s Eve aanwezig…..2010 here we come!
Nog maar een paar dagen te gaan. De dagen dat de voorverkoop de top heeft bereikt en de kaarten voor 1 januari uitverkocht zijn. Maar treur niet, want voor de echte die hards die alles op alles zetten om toch aanwezig te zijn, heeft de organisatie nog honderd kaarten aan de deur te koop om 17.00 uur. De allerlaatste honderd, dus wees op tijd.
Ben je al je goede voornemens voor 2010 aan het maken? Een wekelijks bezoek aan de Sugar Factory brengen hoort daar zeker bij want er wordt stevig uitgepakt vanaf januari! Zaterdag 2 januari start 2010 met de wekelijkse avond Saturday Factory, een samenwerking van Electronation, bekend van de Electronation events, met Sugar Factory.
Dit jaar tijdens de Harddance Awards is Kidd Kaos bekroont met de 'Best new face' award. Dit talent uit Engeland, kun je voor het eerst te zien en horen in Nederland tijdens een nieuw harddance event genaamd 'Past Present Future'. Een dubbele harddance-primeur dus voor de liefhebbers van de stevige house.
Na de aftrap van Benny Rodrigues en het vervolg van Bart Skils en Erick E, staat in januari voor de vierde keer de volgende grote naam te trappelen om zijn kunsten te vertonen tijdens deze 4 uur durende set. Deze keer niemand minder dan techno-veteraan 2000 and One!
Zaterdag 16 januari is het weer tijd voor een van de populairste feesten uit de geschiedenis van Matrixx: Exxellent Brasil, met een line-up om van te watertanden: Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson, Afrojack, Afro Bros, MC Boogshe en Norman Soares.
2009 wordt knallend afgesloten op donderdag 31 december. Tijdens de Escape New Years Eve 09-10 Bash worden Escape club, Escape Delux en Escape Studio allemaal geopend. Dit betekent één groot feest in hartje Amsterdam!
Met pijn in het hart is er de afgelopen dagen besloten om een punt achter Fear.FM te zetten. Helaas blijft de donatie meter al een aantal weken vrijwel stilstaan wat betekent dat wij niet aan onze financiële verplichtingen van het komende jaar kunnen voldoen. Zelfs doorgaan in een kleinere vorm was niet mogelijk aangezien hier minimaal 70% aan donaties voor nodig was.
Hardstyle Motherf#ckers
vrijdag 25 december 2009
2009 Loopt ten einde, 26 december nog een laatste keer stampen in Zak en daarna stampen we het nieuwe jaar in! Dit nieuwe jaar zullen ze 'Hardstyle motherf#ckers' mogen verwelkomen. De gastdj's die nu gepland staan zijn: The Darkraver, Headhunterz, Luna, Pavo, D-Block & S-te-Fan, Vecino Anagenetic, Chain Reaction & ArmenianBoy. Klik snel door voor meer info!
Hopes & Dreams, you got to believe
woensdag 23 december 2009
Zonder dromen is er geen hoop op verbetering. Zonder hoop is er niks om over te dromen. Hoop wakkert tot dromen aan en dromen geeft reden tot houden van hoop. Met het nieuwe jaar op de valreep en goede voornemens die pijnlijk dichterbij komen, staat Hopes & Dreams klaar om jou een extra hart onder de riem te steken.
Sound Architecture trakteert het vakantievierende publiek op een klassiek doordeweeks driegangenmenu. Met een pre-party, een waanzinnige technokraker en een afterparty organiseert Sound Architecture een drieluik event die zijn weerga niet kent. André Galluzzi, Reboot live, Len Faki, Sander Baan en Joachim zullen op dinsdag 29 december de Rotterdamse Watt eens lekker van haar grondvesten doen laten schudden tijdens Never on Tuesday?
De 2e kerstdag after
dinsdag 22 december 2009
De kerstdagen zitten er zo weer op. De buiken zijn dan weer volgegeten, de familieverplichtingen zijn weer achter de rug. Op zaterdag 26 en zondag 27 december is het tijd om die overtollige kilo’s er weer af te feesten en om die lieve kerstdagen als beesten af te sluiten. Waar? Smeerboel, met aansluitend de after Wir Lieben Sonntag Der Smeerboel after.
De feestdagen worden wel heel bijzonder met twee te gekke feesten in Harders Plaza. Op Tweede Kerstdag en Oudjaarsnacht gaat het namelijk helemaal los met een bijzondere topaffiche. Onder meer Chuckie, Quintino, JRM-E uit Suriname, de Afro Bros en Tony Cha Cha springen achter de draaitafels.
Hardmotion
maandag 21 december 2009
Oud en Nieuw is een jaarlijks ritueel wat massaal gevierd word, gezellig met je vrienden of met je familie oliebollen eten tot je erbij neer valt en exact om 12 uur flink wat vuurwerk afsteken met behoorlijk wat champagne achter je kiezen! Een jaarwisseling moet een avond worden die je niet zomaar vergeet! De meeste onder ons hebben na al deze tradities dan ook de behoefte om even lekker los te gaan en knallend het jaar af te sluiten, en niet standaard in de plaatselijke kroeg te staan waar je elke week al heen kunt!
Create heeft flink wat te VIERen!
zaterdag 19 december 2009
Je laat drie DJ’s uit Engeland invliegen, zet ze in bij elkaar in één line-up en vervolgens draaien ze als koningen. Hoe noem je dat dan? United Kingdom! Deze feestelijke situatie deed zich voor tijdens de laatste aflevering van Create, Create UK Edition. Daarmee werd de boekhouding van 2009 afgesloten, maar ook in 2010 zal Create weer wat laten zien.
Franchise
vrijdag 18 december 2009
Vier jouw tweede kerstdag in het Paard
Franchise heeft al laten zien dat de avonden in het Paard behoren tot de creme de la creme van de dance events. Met knotsgekke, uitverkochte edities achter de rug, waar mensen nog het originele decor en goede sfeer kunnen herinneren, is het nu tijd om de afsluiting van de kerstdagen in het Haagse Paard te vieren.
Streamlined
vrijdag 18 december 2009
Tranceminded Nederland maakt zich langzaam maar zeker op voor hét ‘toetje” van 2009 op trancegebied. En geef zelf toe: wat is er nou fijner dan om op Tweede Kerstdag, na het zoveelste kerstdiner van deze periode, he-le-maal los te gaan tijdens “Streamlined – Christmas Edition” in Club Poema RAW te hartje Utrecht?
De recente geruchten over het niet doorgaan van Smeerboel op 26 december wil Elevation Events bij deze ontkrachten. Dat Smeerboel doorgaat staat voor 100% vast! Helaas moet de organisatie wel het treurige nieuws brengen dat het niet doorgaat op de huidige locatie: het Noorderlicht (Toren van Babel). De reden dat Smeerboel hier niet door kan gaan is in zijn geheel te danken aan het falende beleid en de uitvoering van gemeente Utrecht.
Mood Elevator
donderdag 17 december 2009
Na een prachtig 2009 waarin Mood Elevator zich als vaste waarde in de Helling dubbel en dwars heeft bewezen zal er dit jaar nog een maal gruwelijk worden uitgepakt. Want op zaterdag 19 december staat er namelijk een dijk van een dansavond gepland met de ongekroonde koning van de minimale house, te noemen Pokerflat voorman en publiekslieveling Steve Bug.
Nog minder dan twee weken en dan is het alweer tijd voor Bassrave vs. oldschool Gangsters van Rob die wordt gehouden op 26 december in Zalinaz te Etten-Leur. Net als in 2008 belooft het weer een super feest te worden, op de voor Bassrave vs. oldschool Gangsters traditionele laatste zaterdag van het jaar! De hardstyle, early rave plaatjes en de hardcoreklappers zullen in deze volgorde ook de avond opbouwen tot een knallend einde van de avond!
Afgelopen weekend was Opa even op bezoek bij waarschijnlijk de grootste Thunderdome verzamelaar.
Zodiak Commune goes Den Bosch
woensdag 16 december 2009
Het is dun bezaaid met ouderwets gezellige Acid en Techno feestjes in Den Bosch, terwijl het in de zuidelijker gelegen Techno City Eindhoven juist iedere week raak lijkt te zijn. Hier komt verandering in wanneer de Eindhovense Acid organisatie Zodiak Commune de Brabantse hoofdstad bezoekt. Een nieuwe broedgrond voor het Acid virus, dat zich daar verder kan uitzaaien en zich diep in de underground zal wortelen. Na De Rechter in Eindhoven en Brabanthallen in Tilburg staat Zodiak Commune de komende zes maanden drie keer in het W2 Poppodium in met: Analog Dialogue.
Met oud en nieuw komt Sexy Motherfucker op bezoek in Harders Plaza. Na alle in 2009 uitverkochte edities start SMF het jaar 2010 in Harderwijk. Om New Years Eve extra glans te geven is de dresscode ‘White’. Natuurlijk neemt Sexy Motherfucker weer een aantal dj’s mee die een succesvol jaar achter de rug hebben.
Playground
dinsdag 15 december 2009
Op traditioneel misschien wel de saaiste dag van het jaar is de Studio 80 aan het Rembrandtplein in Amsterdam zonder twijfel de beste plek om even te ontvluchten aan alle rituelen als kerstdiners en verplichte bezoekjes. Playground druist namelijk die avond tegen alle principes van de Kerstman in en maakt zich op voor een avondje onvervalst knallen!
Valt er nog wat te trashen?
zaterdag 12 december 2009
Jazeker! De Sint is nog maar net het land uit, maar Electric Trash blijft uitpakken! Boxen vol ruige electronica worden beestachtig wild open geknald, want Haarlems eigen rock n rave feestje heeft namelijk een flinke agenda voor de boeg, met onder andere Boy 8-Bit, D.I.M., Felix Cartal en Schlachthofbronx.
Heroes of Bass
zaterdag 12 december 2009
Klikkerdeklak Klikkerdeklak. boem boem.
Het is niet het paard van sinterklaas wat met hoge snelheid het land verlaat, of zwarte piet die van het dak af klettert, maar de aflsuiter van 2009, wat betreft Heroes of Bass. Na een vol jaar met grote artiesten en volle zaal. Word dit de grande finale van dit decennium.. de jaren 2000
Vanavond Spitfire in CKB Underground
zaterdag 12 december 2009
Vanavond viert X-Tase de tweede editie van haar nieuwe dance concept: Spitfire. Tijdens deze editie wordt er wederom een line-up gepresenteerd van diverse artiesten uit verschillende scènes. Spitfire richt zich op liefhebbers van de hardere, duistere dancestromingen zoals tekno, breakcore en industrial, maar ook genres als rave, jungle en drum&bass passeren de revue.
Xxlerator presents Out with a Bang
vrijdag 11 december 2009
Op 31 december knalt Matrixx het nieuwe jaar in met de speciale XXlerator NYE editie 'Out with a Bang'. Dat betekent lekkere beats, veel shows, entertainment, champagne, oliebollen en de hele avond dikke, indoor vuurwerkshows.
Timetable Oldschool Gangsters
vrijdag 11 december 2009
Aankomende zaterdag 12 december 2009 is Oldschool Gangsters weer terug in Club Doxx om er weer de oude klanken te laten horen van 'way back'! Van houseclassics tot acid, van hardbeat tot early rave en van oldschoolclassics tot de vetste breakbeats ga je zeker horen tijdens de dj-sets van Ricky da Dragon, Paul Elstak, DJ Rob & MC Joe, Miss Monica om er maar een paar te noemen.
Generations of Love
vrijdag 11 december 2009
Pompoen met coquille en vinaigrette van granaatappel, geconfijte zuurkool met een worstje van Iberico en truffelschuim, fazantenborst in spek gebakken met gecaramaliseerde witlof, appel en eigen jus, een Brioche met vijg en Sachertaart met granité van glühwein en stracciatella van mascarpone. In het kort gezegd komt het daarop neer als je komt eten in het Westergasterras, voorafgaand aan het Generations of Love feest op tweede kerstdag. Speciale dinner & dance arrangementen zijn hier verkrijgbaar.
Binnenweg X-Mas Sale
vrijdag 11 december 2009
Het is bijna kerst, een tijd van veel cadeautjes kopen en dus van veel geld uitgeven. Maar niet gevreesd, Mid-Town zorgt er voor dat je al je kerstinkopen voor een prikkie kunt halen. Zo blijft er dus nog voldoende geld over om met Oud & Nieuw nog iets leuks te gaan doen!
Shadowlands terug in Cherrymoon
vrijdag 11 december 2009
Met 2010 in het vizier heeft Green Eye Entertainment Group BVBA ambitieuze plannen ontwikkeld voor de lancering van een aantal grote Shadowlands feesten in 2010. Op 23 januari 2010 wordt het startsein gegeven in de alom legendarische Club Cherry Moon te Lokeren, Belgie.
In Charge
donderdag 10 december 2009
Aanstaande zaterdag presenteert DJ-Award winnaar 2009 Marco V. (Best Tech House DJ) presenteert in samenwerking met First2Dance in de WesterUnie te Amsterdam In Charge.
Ex Porn Star X-mas
donderdag 10 december 2009
De drie koningen zagen een ster staan en volgden deze tot in. Beilen. Ze komen om jullie een eer te bewijzen, hun liederen vloeiend en klaar, schaapjes geteld en klaar om Maria te laten blozen. Ze bieden jullie geschenken aan: goudkleurig vloeistof met een witte kraag, een gezellig samenzijn en de mogelijkheid tot hogere sferen.
BeachVibezz indoor marathon
donderdag 10 december 2009
BeachVibezz is back! De eerste onvergetelijke editie van BeachVibezz op 16 augustus 2009 in Beachclub Vroeger was een ongelooflijk succes. Hier zal in de zomer van 2010 zeker een vervolg op gaan komen, houd de maand augustus dus in de gaten! Maar waarom zouden we zo lang wachten?
Aanstaande zaterdag mag je je feestmuts, toeters, ballonnen en slingers uit de kast trekken! Het F*ckers! circus knalt namelijk als geen ander los in Outland Rotterdam. Om jou geheel te informeren over jouw zaterdagavond uit, geven ze je bij deze reeds de timetable om zo je avond optimaal te kunnen indelen!
Beter kom je niet vs Partyraiser
woensdag 9 december 2009
Een aantal weken geleden kwam BKJN Events events al met het nieuws dat zij in het diepste geheim een onderzoek waren gestart naar de voorbereidingen die Partyraiser heeft genomen om zijn overname van de mainstage van “Beter kom je niet” tot een succes te leiden. De inlichtingendiensten van BKJN Events hebben na maanden van afluisteren, schaduwen en verder onderzoek eindelijk het gehele plan kunnen ontrafelen en zijn dan ook zeer blij dit nu met het publiek te kunnen delen.
Sinterklaas achter de rug en op naar het kerstdiner, cadeautje onder boom, warme chocomelk bij de haard en met de schoonfamilie op de bank. Tja… zo kun je Kerst doorbrengen. Maar je kunt ook los gaan op de beats van Nederlandse toppers in danceclub Matrixx. Laidback Luke, Hardwell, René Amesz, Bingo Players en Be Charm'D brengen je niet zomaar knallende house beats om los op te gaan. Eerste Kerstdag zijn het de Jingle Beats die jouw Kerst kleur geven.
Rebirth Festival heeft nú al zin in Pasen. Er worden op zaterdag 3 april in de regio Haaren komend jaar geen paaseieren opgehaald . Rebirth Festival zorgt dit jaar voor een andere invulling van het paasfeest
Subdub vs Sonic Warfare
dinsdag 8 december 2009
Op vrijdag 27 december viert Sonic Warfare, de dubstep- en electronica-avond van de Melkweg, haar driejarig bestaan. In de afgelopen drie jaar is dubstep uitgegroeid van een veelbelovend maar obscuur, nieuw muziekgenre tot de nieuwe trend binnen de dance. Sonic Warfare pakt voor het verjaardagsfeest uit met een extra grote en diverse line-up en werkt deze keer samen met SubDub uit Leeds: één van de belangrijkste dub(step)avonden van de UK.
Winterfresh with DJ Jazzy Jeff
zaterdag 5 december 2009
2010 zal een jaar worden met nog meer verrassingen, zo praten ze al met topstylisten voor een nieuwe campagne en er komt ook een tweede Treetz CD aan. Kortom er ligt veel in het verschiet. Maar voordat ze daar zijn, gaat de laatste editie van het jaar de dikste Treetz-special plaatsvinden in de 013 in Tilburg. Vol trots presenteert Treetz op zaterdag 19 december: ‘Winterfresh’ met DJ Jazzy Jeff.
Voordat de kerstboom weer van zolder mag, tuigt Sneakerz voor de laatste keer dit jaar haar decor op in Amsterdam. Op zaterdag 12 december besluit zij de reeks van 2009 in club Panama met een speciale uitsmijter! Gekozen is voor een extra sappige line-up, die garant staat voor een ononderbroken serie kwalitatieve housesets. In volgorde van verschijning staan van 22.00 tot 04.00 uur in het theater paraat: Youri Donatz, René Amesz, Groovenatics, Ralvero, Skitzofrenix, Erick E en Gelazer! (Shagspeare & Lady Bee) ft. Franky Rizardo, met vocale support van MC Gee en Mo MC. Ook in de studio dendert de Sneakerz house gestaag door via sets van Youri Donatz, Baggi Begovic, Veron en DJ Marcel.
Audio Active in Den Haag
woensdag 2 december 2009
Aanstaande vrijdag zal er een nieuwe editie van Audio Active plaats vinden in het Musicon te Den Haag. Audio Active, het concept dat een brug probeert te slaan tussen verschillende underground muziek stijlen, vindt dan alweer voor de vierde keer plaats. T.T.S en P.L.U.R. events hebben weer een gevarieerd en spectaculair programma samengesteld uit diverse stromingen binnen de hardere underground stijlen.
Op vrijdag 25 december (eerste kerstdag) komt de legendarische club La Rocca uit België voor de eerste keer naar een club in Nederland! Onlangs heeft La Rocca haar 21-jarig bestaan mogen vieren en langs deze weg willen ze alle trouwe klanten uit Nederland trakteren op een avondje La Rocca in Outland Rotterdam.
Zaterdag 16 januari 2010 zal 013 in Tilburg weer omgetoverd worden tot een ware hardstyletempel. Dan is het namelijk tijd voor een gloednieuwe editie van Euphoria, dat ook in het nieuwe jaar doorgaat met knallen zoals je gewend bent!
Qountdown - The Q-dance Awards
dinsdag 1 december 2009
Op de Qountdown website kun jij bepalen wie de winnaars worden van de Q-dance Awards, door te stemmen op jouw favorieten. Tijdens de 12 uur show op Qountdown worden deze winnaars bekendgemaakt. Stemmen kan tot vrijdag 11 december, 18.00 uur. Herken jij jezelf in één van de nominaties, meld je dan via <info@q-dance.nl>.
Marcanti Reunion
dinsdag 1 december 2009
26 december is een heel speciale datum! De Marcanti Reunion is dan weer terug, wederom georganiseerd door Decisions en Crazyland!
Vrijdag aanstaande belooft een special najaarseditie van Electronation Klinch te worden in De Melkweg Amsterdam, met in de hoofdrollen niemand minder dan San Francisco's enfant terrible Claude Vonstroke, Parijse Cocoon-coryfee David K. en resident van het eerste uur Terry Toner. Op zijn drukste dag van het jaar zaterdag 5 december oftewel pakjesavond zal de Boom Chicago, al jaren een begrip als Comedy theater omgetoverd worden tot de locatie voor Electronation’s Middelgrote Sinterklaasfestijn.
31 december 2009
Welcome to 2010
30 december 2009
Hardcore 2010
Aanstaande donderdag New Years Eve met Chuckie & friends in Outland
Booming Sexy New Year van Crazyland uitverkocht
Saturday Factory elke zaterdag in Sugar Factory
28 december 2009
Harddance award winnaar Kidd Kaos uit Engeland voor het eerst in Nederland
4 Hours of …. 2000 and One in de DansSalon in Eindhoven
27 december 2009
Exxellent Brasil warmt Matrixx op voor 2010
26 december 2009
Escape NYE met Sunnery James en Ryan Marciano en Prok & Fitch
25 december 2009
Fear.FM stopt ermee op 1 januari 2010!
Hardstyle Motherf#ckers
23 december 2009
Hopes & Dreams, you got to believe
Len faki, Andre Galluzzi en Reboot live @ Never on Tuesday?
22 december 2009
De 2e kerstdag after
Met de feestdagen moet je in Harderwijk zijn
21 december 2009
Hardmotion
19 december 2009
Create heeft flink wat te VIERen!
18 december 2009
Franchise
Streamlined
Smeerboel verhuist op last van gemeente
17 december 2009
Mood Elevator
Time table Bassrave vs. Oldschool Gangsters
Opa Drokz op bezoek bij Thunderdome freak #1
16 december 2009
Zodiak Commune goes Den Bosch
15 december 2009
Sexy Motherfucker NYE @ Harders Plaza
Playground
12 december 2009
Valt er nog wat te trashen?
Heroes of Bass
Vanavond Spitfire in CKB Underground
11 december 2009
Xxlerator presents Out with a Bang
Timetable Oldschool Gangsters
Generations of Love
Binnenweg X-Mas Sale
Shadowlands terug in Cherrymoon
10 december 2009
In Charge
Ex Porn Star X-mas
BeachVibezz indoor marathon
9 december 2009
F*ckers! 5 Years aanstaande zaterdag in Outland
Beter kom je niet vs Partyraiser
8 december 2009
Jingle Beats & Laidback Luke rocken Matrixx met kerst
Rebirth Festival wenst iedereen Vrolijk Pasen
Subdub vs Sonic Warfare
5 december 2009
Winterfresh with DJ Jazzy Jeff
3 december 2009
Smakelijke Sneakerz eindejaarseditie in Panama
2 december 2009
Audio Active in Den Haag
La Rocca komt naar Outland op Eerste Kerstdag
Euphoria is going to rock again in 2010
1 december 2009
Qountdown - The Q-dance Awards
Marcanti Reunion
Electronation’s Sinterklaasweekend