Partyflock
 
Nieuws · september 2008
Zo’n jaar of acht geleden was Fergie de grote hype in de internationale dancescene. De jonge Brit had met zijn energieke hardhouse-sets enorm succes op Ibiza waar hij verkozen werd tot beste DJ en hij behaalde op 19 jarige leeftijd de 8e plek in de DJ Magazine, met ruime voorsprong op namen als Erick Morillo, Roger Sanchez en Tiësto. MixMag ging een stapje verder en noemde hem zelfs de DJ van het jaar 2000. Alles leek erop dat Fergie zou uitgroeien tot absolute wereldster!
klinch: Dave Clarke presents.....
dinsdag 30 september 2008
Voor het derde jaar op rij organiseert de Melkweg tijdens het Amsterdam Dance Event een avond samengesteld door de succesvolle Brits/Nederlandse dj-producer Dave Clarke.

Op donderdag 23 oktober worden beide zalen van de Melkweg gevuld met een zinderende en diverse line-up, met onder andere DJ Hell en Estroe, plus livesets van Abe Duque, Aux 88 en Counterpart en natuurlijk Mr. Clarke himself.
Menno Solo
maandag 29 september 2008
Menno de Jong presenteert op zaterdag 8 november 2008 zijn eerste solo optreden. In de WesterUnie te Amsterdam staat voor de eerste keer de avond geheel in het teken van de sound van Menno de Jong. Een spectaculaire avond met een exclusieve lange set.
GBBR
maandag 29 september 2008
Met Basstown als succesvolle kick-off heeft Dynamo GBBR een knallende start van het nieuwe seizoen gemaakt. Terwijl Basstown net is afgelopen, staat het volgende feest alweer voor de deur! En deze editie wordt een gedenkwaardige met bekende dj’s, jarige residents en als klap op de vuurpijl lage entreekosten! Op 3 oktober presenteert Dynamo GBBR: GBBR – The Ultimate Birthday Bash. Haal de feestmutsen maar weer uit de kast, want het jaarlijkse GBBR verjaardagsfeest is weer terug!
Dazzler's F*cking Birthday Party
maandag 29 september 2008
Algemeen bekend is dat niemand graag een jaartje ouder wordt en dat iedereen een hekel heeft aan die verplichting om weer naar een verjaardag te moeten. Michael Kramer, also known as DJ Dazzler, gooide vorig jaar tijdens zijn 28ste verjaardag deze algemeenheden compleet overboord met zijn F*cking niet Normale Birthday Party.
Op vrijdag 10 oktober is Den Haag een nieuw concept rijker! Strictly House zet dan zijn voeten, na eerder al Amsterdam en Rotterdam op zn kop gezet te hebben, op Den Haagse grond! Eerder werd het concept al uitgevoerd in de Amsterdamse Club Home en in Rotterdam hostte het concept de studio in Offcorso tijdens Freakend.
A Space Disco Inferno
zaterdag 27 september 2008
Volgens de insiders staat het vast: Space Disco is dè sound van 2009. All is One en Chemistry brengen deze spannende en nieuwste muziekstroming tijdens het Amsterdam Dance Event naar een bijzonder mooie locatie, namelijk het Westergas (-Unie, -Terras en -Liefde). Het niet te missen ‘A Space Disco Inferno’ vindt plaats op 25 oktober en komt met grote heren uit dè Space Disco wereld namelijk Prins Thomas en Todd Terje. Daarom, 25 oktober: Space op aarde.
Vanavond staat het grootste dance event van het jaar in Litouwen voor de deur: Sensation. Helaas zijn er velen teleurgesteld doordat het event niet om de hoek is, en niet zonder reden: de line-up is om van te smullen. Voor hen die er niet bij kunnen zijn, zal Dance-Tunes Radio het evenement live uitzenden.
Op zaterdag 1 november is het tijd om je aussies en cavellos weer uit de kast te trekken en je te haasten naar Rumours om de zolen van je nike-air max weer eens even flink af te schaven. Discotheek Rumours, Leeuwarden en alle happy party people gaan kennis maken met Happy Tunes. Een concept van Dutch Music Company dat eerder in Drachten al blije gezichten wist te scoren.
Beautiful Events presenteert vol trots en in samenwerking met Fullhouse Events, op zaterdag 18 oktober 2008, Beautiful Fashion in The The Sand té Amsterdam.
Zaterdag 4 oktober is het weer tijd voor 010 classics in Waterfront Rotterdam te Rotterdam. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een super feest te worden. Deze editie van 010 classics wordt extra bijzonder omdat niemand minder dan Mc Joe van deze gelegenheid gebruik maakt om zijn verjaardag te vieren!
Stug weekender: van West naar Oost
woensdag 24 september 2008
Het weekend van 10 & 11 oktober is het zover, Stug heeft zijn eerste weekender te pakken. Niet alleen dat maar het is meteen het begin van een toer door Nederland met Stug. Vrijdag gaan ze van start in Zonder Concessies, een heerlijk intieme club midden in het centrum van Rotterdam. CZC is een club waar het maar om 1 ding gaat; spannende electronische muziek. Als je de line-ups checkt dan zul je snel zien dat ze inderdaad geen concessies doen (commerciele muziek komt er gewoon NIET in).
Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz
woensdag 24 september 2008
Alle hens aan dek voor één van de meest buitengewone weekenden van dit jaar; Namasté’s Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz. Reizigers van over de hele wereld en stamleden van ondergrondse culturen zullen zich op 17 en 18 oktober verenigen voor twee nachten die bol staan van de uitbundige dansrituelen. De kruiken met rum, specerijen, overweldigende decoratie en een volledige vloot aan DJ’s en muzikanten zullen weldra aan boord van de Stubnitz gehesen worden, zodat de Arc of Goa haar zeilen kan bijzetten om een koers te varen naar een dimensie waar de innoverende underground vibe nog springlevend is.
Heb je even geen zin in een avond waar de charts je om de oren vliegen? Ben jij toe aan iets nieuws en sta jij open voor progressieve en innovatieve muziek? Dan is Diepgang de clubavond die jij zoekt! Na een reeks geslaagde edities is het al weer tijd voor de zesde editie van Diepgang en dat mag gevierd worden met een feestje! Zaterdag 4 oktober kunnen jullie alvast in je agenda zetten voor een avond dansbare, funky techno aangevuld met een gezonde dosis house en hier en daar een vleugje minimal in één van de vettere locaties die Nederland rijk is; de Catwalk te Rotterdam. Net zoals de overige eerste zaterdagen van de maand, want Diepgang vindt vanaf oktober elke eerste zaterdag van de maand plaats in de Rotterdamse Catwalk.
Nopeisdope
maandag 22 september 2008
Het heelal of universum in de astronomie ofwel de kosmos in de kosmologie zijn synoniemen voor alle materie en energie binnen het gehele ruimte-tijdcontinuëm waarin wij bestaan.
Rekord3r
maandag 22 september 2008
Rekorder is jarig en dat moet gevierd worden! Zaterdag 27 september wordt feestelijk uitgepakt in Amsterdam op twee locaties (WesterUnie & Flexbar) tot wel 09.00 uur in de ochtend tezamen met twee muzikale grootheden van het grootse Border Community label.
Begin jaren ’90 raasden Spiral Tribe en Zodiak Commune al door de underground. Nu - grofweg vijftien jaar later - laten zij je nog regelmatig die pure onversneden sfeer van deze onvergetelijke tijd proeven en bewijzen ze dat het vuur dat destijds oplaaide nog steeds om zich heen grijpt. Na het succes van Massive Alkanine in 2005, slaan beide illustere gezelschappen op 26 september 2008 voor de tweede keer luidruchtig de handen ineen tijdens een onvervalste ‘Spiral Tribe Special’ op de MS Stubnitz.
365Live!
zondag 21 september 2008
De natte herfst staat weer voor de deur, maar dat is geen reden om thuis te zitten kniezen! Speciaal voor een ieder die wel weer wat muzikale zonneschijn kan gebruiken organiseert 365Mag op 11 Oktober een gloednieuwe editie van 365LIVE! in de Sugar Factory. in Amsterdam.
House of God
donderdag 18 september 2008
As zaterdag 20 september is het huis van Bibelot in Dordrecht het domein van the House of God een concept van www.oldschoolclassics.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A11997 waar zij jullie aan de goden zullen overdragen. DJ's als Miss Monica, Denman, PsyckoDJ, Red Delicious zullen jullie laten springen op de legendarische sound van de oldschool houseclassics. En voor deze gelegenheid gaan niemand minder dan DJ Rob & OCD feat. MC Joe back2back hun ding doen.
Bla bla
woensdag 17 september 2008
Het nieuwe Bla Bla seizoen staat voor de deur en we gaan van start op zaterdag 27 september in de Studio 80. Het zal velen van jullie niet geheel ontgaan zijn dat de Studio 80 aan heel wat verandering onderhevig is. Zij heeft dan ook de meest klantvriendelijke ruimte voor rokers in zaal 2 gebouwd.
Taste-it!
woensdag 17 september 2008
Er is er een jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat is.. Taste-it! Time flies when you’re having fun en Taste-it! heeft al twee jaar lang alleen maar fun! Dat moet dus wel gevierd worden en daarom geeft Taste-it! op 4 oktober een real house music feestje in de Lichtfabriek! Kom je ook?
Decisions viert haar driejarig bestaan in de Amsterdam Marcanti. Het outdoor seizoen loopt zo langzamerhand ten einde, en daarmee ook de aangekondigde zomerstop van Decisions. Over ruim een week zullen zij de Amsterdam Marcanti gaan optuigen voor de viering van hun derde verjaardag op 27 september a.s.
Subliminal Carnivale met Erick Morillo!
zaterdag 13 september 2008
Het Amsterdam Dance Event gaat op zaterdag 25 oktober volledig door de geluidsbarriere! Subliminal Sessions neemt je mee tijdens dit keiharde carnaval van internationale en nationale topartiesten in een reis rond de wereld met pure house muziek in zijn grootste vorm! The The Power Zone wordt een podium vol met slingers, acrobaten en mystiek. Nostalgie in zijn puurste vorm, intieme momenten, grootse climaxen en natuurlijk een super decor van visuals, sounds, maximale entertainment en special effects. In een zin kunnen we dit feest "subliem" noemen en presenteren we jullie met al onze liefde de toppers van Subliminal Sessions Carnivale: Erick Morillo 🇺🇸 Tom Novy 🇩🇪 Juan Diaz 🇪🇸 Abigail Bailey (live) 🇬🇧 ROOG, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash en Jordi Galano!
Shoot me, I'm famous
zaterdag 13 september 2008
Na de fantastische seizoensstart van begin september knalt Shoot Me, I’m Famous keihard door richting de herfst en winter! Op zaterdag 4 oktober staat er namelijk weer een fantastisch rijtje Nederlandse dj’s voor je klaar in de Rotterdamse topclub Off Corso. En alsof dat rijtje vaderlandse toppers nog niet genoeg is, kan je ook helemaal los gaan op een spetterend live optreden van niemand minder dan HAZE!
D-Ramirez komt naar Nederland
vrijdag 12 september 2008
Het 2 jarig bestaan van Freakend is achter de rug, maar knalt het nu gelijk al weer door met nieuwe opkomende edities! Op vrijdag 19 September is Freakend dan ook weer terug in Off_Corso Rotterdam! Dit keer op de vrijdag ipv van de vertrouwde zaterdag, maar pakt het grootst uit met niemand minder dan D-Ramirez!
Op 8 november is het eindelijk zover, het is tijd voor Pussy Motherfuckers. Het maar liefst 12 uur durende hardcore evenement dat begint om 22:00 uur en pas om 10:00 uur ‘s morgens eindigt! Pussy Motherfuckers is een nieuw concept van Confusion Events & Bullet Proof Events.
Zaterdag 27 september is het weer zover. Beatloverz komt weer naar zijn thuisbasis de Maassilo in Rotterdam en hoe. Onder de muzikale aanvoering van Chuckie zullen de dj’s Benny Rodrigues, Gregor Salto, Sidney Samson, Sunnery James & Ryan Marciano, Real El Canario, Hardwell en nog vele andere dj’s een waar 10 uur lang durend muziekspektakel gaan verzorgen die je nog lang zal bijblijven.
Housexy Summer Closingparty
donderdag 11 september 2008
Zaterdag 20 september sluit Housexy, de meest sexy en spraakmakende club avond van het internationale label Ministry of Sound, in stijl een zomer vol glitter en glamour af. Terwijl zij tijdens de closingweek in de bakermat van Housemusic: Ibiza, een spetterend eerste seizoen beëindigt, doet Housexy dit nog eens dunnetjes over in de meest exclusieve nachttempel van Amsterdam: Panama!
Uitgaanscentrum Takens werd in 2004 compleet vernieuwd en lanceerde concepten in de grote zaal van Takens die tot op de dag van vandaag een begrip en beleving zijn onder de vele bezoekers elke weekend van dit grote uitgaanscentrum. Nu drie jaar later is het tijd voor de volgende stap! Vanaf zaterdag 27 september zal uitgaan nooit meer hetzelfde zijn! Dan opent de nieuwe club-discotheek WIJ. De opening van deze nieuwe aanwinst van Takens zal opgekleurd worden door de vele unieke acts deze avond.
The City is Yours
woensdag 10 september 2008
Den Haag sluit dit jaar het festivalseizoen in stijl af; op 13 september zal er in het hartje van de stad op het Haagse Hogeschool terrein een eerste editie van The City is Yours; Bazaar Bizarre plaatsvinden. Nederland staat de laatste tijd bol van de grote feesten met gigantische programmeringen. Daarnaast zie steeds meer kleine concepten, ooit begonnen als feestje bij iemand thuis, de kop op steken. The City is Yours zet dit jaar een bazaar neer waar verschillende van deze organisaties hun concept kunnen laten zien. Het wordt een verzameling van kleine ‘cult’ concepten, allemaal gericht op muziek, met de volgende programmering....
11 Oktober wordt een datum die iedereen in zijn agenda kan zetten. Marcanti wordt namelijk omgetoverd als feestparadijs door 2 toporganisaties. Nooit eerder hebben deze twee organisaties, Touch Events en Crazyland, samengewerkt aan een feest. Alle twee zijn ze bekend geworden door de puntjes op de i te zetten en samen moet dat wel iets heel moois worden. Marcanti is de afgelopen jaren verbouwd en nu kunnen we deze keer voor het eerst meemaken dat er drie zalen open gaan! Drie zalen met verschillende muziek.
Chakra viert 3 jarig bestaan
woensdag 10 september 2008
Op zondag 28 september zal Chakra haar 3 jarig bestaan vieren. 3 jaar lang het meest toonaangevende feestje op zondag. Met de sfeer van toen, en de sound van nu. Anders omdat het in geen enkel hokje past, want zij staat voor variatie, en het publiek is dan ook niet standaard. Geen Dj achter de draaitafel die doet wat zijn voorganger deed.
Juist de diversiteit aan muziek geeft ook dat speciale kleurrijke publiek.
Magnetronik met levende legende Akufen
woensdag 10 september 2008
Club Poema RAW bestaat het tweede weekend van september 4 jaar, en Magnetronik vult de zaterdag 13 september op passende wijze in. Op deze belangrijke avond is de hoofdgast een heuse legende: Marc Leclair aka Akufen. Daarnaast de semi-Franse vrinden van Le Chien Perdu, muzikale zielsverwant Frodo van Redevice, en resident Wesdex.
Vanaf zaterdag 13 september zet "mijn tent is top" finalist Doozo uit Leeuwarden een nieuwe zoete en verleidelijke avond op haar menu. "Zoet & Zonnig" zal die zwoele zomeravond worden waar je al weken naar uit zit te kijken. Met een avond vol zomerse (Latin) House muziek en de lekkerste cocktails breidt ‘hotspot’ Doozo met deze gloednieuwe avond haar avondprogrammering op een warme en intieme wijze uit.
Mademoiselle
dinsdag 9 september 2008
Aanstaande zondag 14 september is het zover… De langverwachte première van Mademoiselle in de Haagse superclub Le Paris! Het allernieuwste en hopelijk ook allergezelligste “chicks only” feest van Nederland! Al moet daar nog wel aan toegevoegd worden dat jongens/mannen die graag in een jurk rondlopen ook van harte welkom zijn! Voor de rest zijn het louter en alleen open- en partyminded bi, lesbische en hetero meiden die kunnen gaan genieten van dit ongetwijfeld spectaculaire feest.
Laatste bericht Zaandamse courant leidt tot grote problemen. Na de vergadering in het Zaandamse Stadshuis heeft de gemeenteraad besloten om een soort Amsterdamse Red Light District te openen in het beroemde schattige Westzaan. Een spectaculaire opening zal aanstaande zaterdag in Westzaan geopend worden door de Burgemeester. De welbekende Amsterdamse Red Light District met zijn smalle steegjes, de rode kamertjes, mooie dames, avondclubs, Casa Rosso, bananabar en noem maar op, zal deze zaterdag worden geëvenaard in Westzaan. Lees hier verder…
Thunderdome
maandag 8 september 2008
Zaterdag 20 december aanstaande wordt de 2008 editie van Thunderdome gehouden. Deze 16e jaargang van Thunderdome wordt gehouden in de locatie waar het ooit is begonnen met The Final Exam; de Jaarbeurs. Deze locatie heeft in het verleden bewezen uitermate geschikt te zijn voor het hardcore geweld dat Thunderdome vertegenwoordigd.
Chris Liebing in Watt
maandag 8 september 2008
Tijdens de heerlijke avond eind mei in de Utrechtse Poema RAW waar Chris een set draaide van maar liefst zes uur lang (ondanks enorme kiespijn en onder de pijnstillers) werd wel duidelijk dat Liebing en Tomorrow elkaar goed liggen. Vandaar dat met veel plezier en vertrouwen een nieuwe avondvullend avontuur wordt aangegaan met de sympathieke Duitse geweldenaar. Ditmaal is de nieuwe Rotterdamse hotspot Watt op vrijdag 10 oktober het toneel van een dikke vier uur set van Chris. Dat Watt gewapend is met een loepzuiver dv-Dosc geluidssysteem komt de voorpret alleen maar ten goede!
De Fabriek
maandag 8 september 2008
Vraag: wat krijg je als Planet Rose en Evotions de handen ineenslaan op de dikste underground locatie van Nijmegen en omstreken? Antwoord: een weekender die je echt niet mag missen! Vrijdag 19 september en zaterdag 20 september is het zover, dan is de De Vasim in Nijmegen het domein van twee zeer gewaardeerde techno organisaties van Nederland. Het gaan ongetwijfeld twee legendarische nachten worden waar nog lang over nagesproken zal worden. Veel puurder dan De Fabriek gaat het namelijk niet worden!
Shoot Me, I'm Famous!
zondag 7 september 2008
Vanaf september 2008 zal Den Haag nooit meer hetzelfde zijn… Want vanaf deze maand wordt de zaterdagprogrammering van de Haagse superclub Le Paris afwisselend gedaan door MAW en The Footclub (bekend van o.a. Latin Lovers)! Op zaterdag 27 september zal het eerste MAW feest plaatsvinden: Shoot Me, I'm Famous!.
Qlimax 2008
zondag 7 september 2008
De traditionele viering van Qlimax is voor Q-dance uitgegroeid tot de absolute climax van het agendajaar. Op zaterdag 22 november zal het belangrijkste overdekte hardstyle feest in een nieuwe en verrassende gedaante terugkeren in de Arnhemse GelreDome.
enSuite
zondag 7 september 2008
Na 2 jaar afwezigheid komt enSuite weer terug op de eerste zondag van de maand met een 'Straight Friendly - Weekend Extension'. Voor een bescheiden bijdrage van zeven euro kan je op 7 september van acht tot één weer terecht in Club Monza Utrecht.
Dus je kunt de volgende dag gewoon doen wat je moet doen....
Slaves to the Rave
donderdag 4 september 2008
Zaterdag 6 september 2008 is het tijd voor de tweede editie van Slaves to the Rave in Outland te Rotterdam. De knallende line-up is inmiddels bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang. Naast de top line-up wordt er in Outland veel aandacht besteed aan decoratie’s, VJ projecties, lasers (full colour) en veel bijzondere en extreme (dance)acts. Het geluid gaat deze zaterdag ook zeker weer op maximaal zodat je die bass niet alleen maar hoort, maar uiteraard ook weer gaat voelen!
Smackdown! Special Edition!
donderdag 4 september 2008
Aanstaande Vrijdag 26 September 2008, in het nieuwe feestseizoen, staat er uiteraard weer een editie van Smackdown op het programma, wederom in Doornroosje, Nijmegen. Smackdown pakt wederom net als vorig jaar weer eens goed uit en presenteert een frisse uitgebreide vernieuwende line-up in de gevarieerde stijlen IDM, Acid, AcidteKno, Drum & Bass, Jungle, Breakcore, UK-Hardcore, Frenchcore, TeKno, Industrial Hardcore, Flashcore oftewel het inmiddels synoniem voor Smackdown: Beats ’n Breakz!
Shoot Me, I'm Famous!
donderdag 4 september 2008
De eerste zaterdag van september is in Rotterdam altijd traditiegetrouw de kick-off van het nieuwe partyseizoen. Alle clubs presenteren hun vernieuwde programma en doen er meestal een extra schepje bovenop voor wat betreft de line-up. Shoot Me, I'm Famous! doet hier gezellig aan mee en heeft aanstaande zaterdag 6 september dan ook een rijtje dj’s staan waar je U tegen zegt.
De vakantietijd is alweer voorbij, maar natuurlijk zorgt Nachtdienst ervoor dat je dat in het weekend weer even allemaal kan vergeten. Het seizoen begint voor Nachtdienst op 13 september in de Lexion met Erotic Festival Vibe! Het leukste, lekkerste, meest verleidelijke en gekste indoor festival dat je maar kan verzinnen. Het gaat zeker druk worden want de Early Bird kaartjes vlogen er in no-time doorheen en ook in de agenda staat het feest al lekker hoog genoteerd.
Rush 030
woensdag 3 september 2008
Aanstaande vrijdag, 5 september, viert RUSH haar maandelijkse feestje in de Monza in Utrecht. Naast een zinderende line-up heeft deze avond een toepasselijk thema: Back to School. Want ja, zo’n productieve eerste week terug in de schoolbanken geeft jou natuurlijk een vrijbrief om een avondje zorgeloos te dansen, te drinken en te sjansen. Daarbij maak je ook nog eens kans op een van de gratis Eastpak tassen die worden uitgedeeld!!!
Tranceformer
woensdag 3 september 2008
Nu het einde van het festivalseizoen nadert en de grote feesten zo'n beetje allemaal geweest zijn ben je misschien voor de verandering wel toe aan een kleiner en intiemer feest. Als dat zo is, dan ben je bij Tranceformer aan het juiste adres. Na drie geslaagde eerdere edities van Tranceformer in Utrecht moest er helaas gezocht worden naar een andere locatie en die is gevonden. Tijd dus voor een nieuwe Tranceformer !
Los in the mix....Are you ready?
woensdag 3 september 2008
Los met als vaste 'uitvalsbasis' het Haagse Paard staat al jaren bekent om, zijn sterke line up, ook in het nieuwe jasje zal Soulmax daar niet van afwijken met Erick E, Benny Rodrigues, SoulFonic Source, Fetish Verdi, Dirty Priest & Mc Angel is Soulmax er weer in geslaagd om een populaire line up neer te zetten. Zie Los in the mix maar als een extra toefje op de taart die het publiek naar een ongekend hoogtepunt zal brengen!
Ken jij ze al, Vage Gasten? Op zaterdag 6 september hosten zij in Arena de Bedroom 2 tijdens de nieuwe editie van Bed eclectic! Met hun opzwepende beats van funky en midget house zorgen ze ervoor dat het dak van Arena er gegarandeerd af gaat. Painten kunnen deze gasten als geen ander dus pas op voor spetters. Je bent gewaarschuwd.
30 september 2008
Fergie maakt comeback in Poema op Beatvreters
klinch: Dave Clarke presents.....
29 september 2008
Menno Solo
GBBR
Dazzler's F*cking Birthday Party
28 september 2008
Strictly House na Amsterdam en Rotterdam nu ook in Den Haag
27 september 2008
A Space Disco Inferno
Sensation Litouwen 2008 Live bij Dance-Tunes Radio
26 september 2008
Blije gezichten in Leeuwarden dankzij Happy Tunes
Beautiful Fashion voor het eerst in The Sand
25 september 2008
MC Joe viert zijn verjaardag op 010 classics
24 september 2008
Stug weekender: van West naar Oost
Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz
23 september 2008
Diepgang elke eerste zaterdag van de maand in de Catwalk
22 september 2008
Nopeisdope
Rekord3r
Spiral Tribe en Zodiak Commune op de MS Stubnitz
21 september 2008
365Live!
18 september 2008
House of God
17 september 2008
Bla bla
Taste-it!
15 september 2008
Amsterdam Marcanti maakt zich op voor een groot feest
13 september 2008
Subliminal Carnivale met Erick Morillo!
Shoot me, I'm famous
12 september 2008
D-Ramirez komt naar Nederland
Pussy Motherfuckers van 22:00 tot 10:00 uur
11 september 2008
DJ Chuckie & Friends blazen 27 september op Beatloverz heel Rotterdam omver
Housexy Summer Closingparty
Spectaculaire opening van de mooiste club/discotheek van Nederland
10 september 2008
The City is Yours
Twee superorganisaties gaan het feest van het jaar neerzetten in de Marcanti
Chakra viert 3 jarig bestaan
Magnetronik met levende legende Akufen
9 september 2008
"Zoet & Zonnig" - de nieuwe zomerse House avond van het noorden
Mademoiselle
Erotic Festival Vibe in teken van de Red Light District
8 september 2008
Thunderdome
Chris Liebing in Watt
De Fabriek
7 september 2008
Shoot Me, I'm Famous!
Qlimax 2008
enSuite
4 september 2008
Slaves to the Rave
Smackdown! Special Edition!
Shoot Me, I'm Famous!
Het seizoen begint met het dikste feest van Nachtdienst: Erotic Festival Vibe!
3 september 2008
Rush 030
Tranceformer
Los in the mix....Are you ready?
1 september 2008
The Partysquad en Vage Gasten rocken tijdens Bed Eclectic