Partyflock
 
Nieuws · augustus 2008
Vergeet éénmaal het wijze advies van de tandarts en verwen je smaakpapillen tijdens de eerste D-Fusion van dit seizoen. Deze gaat van start op 6 september in het CKB Underground in Bergen op Zoom. Geniet en proef de mierzoete geuren en kleuren van de typische D-Fusion sound. De geweldige line-up zorgt voor de stevige muzikale kost.
XXlerator NextGen
zaterdag 30 augustus 2008
Zou tijd worden (;-)): de nieuwe generatie DJ’s uit de hardere kant van de dance dient zich aan. De komende editie van XXlerator op zaterdag 6 september in The Matrixx, staat helemaal in het teken van deze ‘nieuwe lichting’, zeg maar de NextGen. Met Kold Konexion, Bass Modulators, The Pitcher, Josh & Wesz, Dutch Master en Noisecontrollers. Wie wil weten wat de komende jaren wellicht de norm gaat worden, doet er goed aan 6 september in de danceagenda te noteren!
Slick
zaterdag 30 augustus 2008
Net bijgekomen van een geweldige uitverkochte editie van Slick Outdoor op het Wolderstrand van Zeewolde staat alweer een volgende Slick editie in de planning. Zaterdag 20 september zal de Starlight in Nijkerkerveen worden omgetoverd tot een club vol Love, Peace en Wonderful house Music.
Demon City na een half jaar terug
vrijdag 29 augustus 2008
De strijd leek gestreden, maar niets is minder waar... Demon City is terug. Het verhaal dat je al vier edities meesleurde in de strijd tussen de duisternis en de mensheid krijgt een vervolg. Tijd voor de rebellen om opnieuw hun wapens te smeden en mee te strijden in het front. Waar de vorige slagvelden nog op vrijdagavonden of feestdagen plaatsvonden is het nu tijd om het geweld op de zaterdag te laten losbarsten.
Kinky On The Beach - Trance classics
donderdag 28 augustus 2008
De voorbereidingen van Kinky On The Beach - Trance classics zijn in volle gang. Aanstaande 25 oktober 2008 is het weer zover. The place to be is dan Condor City - Den Haag.
Na ruim een half jaar van afwezigheid is het echt de hoogste tijd voor twee vlammende edities in de mooiste locatie van het land

Zoals eerder gemeld kiest organisator Monumental ervoor om het feest goed muzikaal op te bouwen van ±125 BPM aan het begin tot meer dan 145 BPM aan het einde van het feest.
10 Years of Technoboy
donderdag 28 augustus 2008
Elke muziekstijl heeft zijn iconen; artiesten die door hun hits en optredens een drijvende kracht vormen achter die sound. Sinds 1999 heeft Cristiano Giusberti onder al zijn aliassen meer dan 500 hardstyle tracks geproduceerd waarvan velen uiteindelijk klassiekers zijn geworden. Als Technoboy zit hij elk weekend in het vliegtuig om wereldwijd zijn sound te laten horen, dit met vele legendarische optredens ten gevolg.
Zaterdag 6 september gaat het voor de 2de keer helemaal los in Outland te Rotterdam. Dan is het weer tijd voor Slaves to the Rave! Na het succes van de eerste editie in deze knallende locatie en de geweldige dag op de FFWD Rotterdam Dance Parade belooft dit een feest te worden dat je niet snel zult vergeten.
Met het 2 jarig bestaan nog in het geheugen, kijkt Freakend al weer verder en maakt het nu zijn programmering voor september bekend! Nu zou je denken, nou dan gaat nu weer de gewone routine van start, maar niks is minder waar, want in september gaat Freakend onverminderd door!
Het nieuwe seizoen vol heerlijke Nachtboetiek feesten staat weer voor de deur en iedereen heeft er gigantisch veel zin in, dat lees je wel op de forums. Het wordt een seizoen waarin Nachtboetiek vol verrassingen, vernieuwingen en vooral grote vette feesten zal uitpakken. In oktober barst Nachtboetiek meteen al los met een dijk van een party: de zesde verjaardag van het feest waar het allemaal mee begon! Zaterdag 4 oktober is het tijd voor Xtra Large Reunion – 6 years Anniversary Army. Dat is een feest dat je zeker niet wil missen. Vanaf nu kun je daar al heel voordelig bij zijn: het is tijd voor de Early Bird actie!
Earthquake Germany 2008
maandag 25 augustus 2008
Net als in 2006 (Rheinwerk – Duisburg) en 2007 (Turbinenhalle – Oberhausen) zal ook in 2008 de Duitse Earthquake editie in het najaar plaats vinden. Op 18 Oktober 2008 zal het voormalige Tarm Center in Frechen/Köln weer het decor zijn van een UHM event!
ReFresh Outdoor waarschuwing
zondag 24 augustus 2008
Hooooo let op... De meeste partyflock agenda’s puilen deze zomer uit van de vele feesten en festivals. Maar bij deze even een waarschuwing: bewaar nog wel een beetje festivalgevoel voor ReFresh Outdoor!
Waakvlam & Vrijbuiters
zaterdag 23 augustus 2008
Op vrijdagavond 5 september is in club Inferno de kick-off van het nieuwe techno-seizoen in Nijmegen. Waakvlam & Vrijbuiters, twee nieuwe organisaties slaan de handen ineen voor een knaller van jewelste. Maarliefst drie topacts zijn geboekt waaronder Drumcode koning Joel Mull en Neerlands heetste techno-topper Sandrien. 5 september dus, een nieuw uitgaansseizoen met veel leuke feestjes in aantocht. Om maar meteen goed in de vibe te komen hebben de vrijbuiters contact gezocht met Waakvlam om eens een flink heet techno feestje te gaan geven.
Het festivalseizoen is al weer bijna ten einde, maar niet getreurd, want een nieuw seizoen vol met dikke feesten staat al weer voor de deur en hoe kun je dit nou beter inluiden dan met Ultimatum. Op vrijdag 12 september zet ADB in Time Out in Gemert een line up neer die garant staat voor een zeer dikke avond vol met de vetste sounds uit de hardere stijlen.
Fashionvictims welkom bij Beatbox
zaterdag 23 augustus 2008
Na een maandje zomerstop in augustus, is Beatbox weer terug in Escape om iedere eerste vrijdag van de maand een hysterische, eclectische clubavond neer te zetten. Vrijdag 5 september gaat de avond om 21.00 uur van start met de beruchte rollerdisco. Na middernacht nemen niemand minder dan Willie Wartaal, Shagspeare, Goodgrip vs. Fullscale en MC Lady Bee het over van rollerdisco DJ's Olaf en Lars Vegas.
Alles naar de Klote
vrijdag 22 augustus 2008
NRG Events en RAAK! Events presenteren zaterdag 18 oktober 2008 een nieuw concept in Area Sixzz te Dordrecht onder de naam; Alles naar de Klote!! Het laatste hardcore feest dat in Dordrecht werd georganiseerd is al weer een tijdje geleden maar met het feest Alles naar de Klote!! is de hardcore weer terug in Dordrecht! De locatie Area Sixzz zit onder de grond dus dit betekent; No sound limits!
Vreemd bestaat alweer 3 jaar en dat moet gevierd worden. In de afgelopen jaren hebben we dan ook veel vreemde praktijken met elkaar meegemaakt waar we zeker weer op terug willen kijken. Omdat alle drie jaren niet in een nacht gevierd kunnen worden hebben we besloten om deze in vijf keer te vieren, en dat kan natuurlijk niet vreemd genoeg. We hebben dan ook weer verschillende vreemde acts bij elkaar gesprokkeld om van de vijf avonden weer een ware belevenis te maken. Oude artiesten als; Steffi, Brent Roozendaal, Ray Okpara, LUPE, Julien Chaptal, Lauhaus, Makcim, Sandrien en nieuwe artiesten als; Dimi Angélis en Binh zullen weer het dak van de Sugar Factory eraf blazen. Daarnaast hebben we natuurlijk weer hele vreemde acts zoals we dat gewend zijn en natuurlijk niet te vergeten alle rare beelden die je ongekent voorbij zult zien flitsen.
2 Fast 4 Trance
donderdag 21 augustus 2008
Het is op 13 september 2008 gewoon weer tijd voor een nieuwe 2 Fast 4 Trance! Zoals het ooit begonnen is, als een vernieuwing in de regio, zo zal deze lijn doorgezet worden. Rumours Leeuwarden zal voor de gelegenheid op zaterdag zijn deuren openen voor een verfrissende line-up bestaande uit gevestigde hardstylenamen aangevuld met nieuw talent.
Zaterdag 6 september, voor de allerlaatste keer, komt de Nederlandse hardcore en hardstyle top nog één keer samen om iedereen een Illegal Vibes trip down memory lane te bezorgen. De organisatie nodigt alle liefhebbers en supporters die zij door de jaren heeft opgebouwd uit om deze dag mee te beleven en Illegal Vibes een waardig afscheid te geven.
Na een afwezigheid van meer dan vier maanden is het eindelijk weer tijd voor een editie van Lipstick in Zalinaz. Zaterdag 20 september wordt er, na deze te lange afwezigheid, weer groot uitgepakt.
Nog een week te gaan: Q-BASE
donderdag 21 augustus 2008
Op zaterdag 30 augustus vindt Q-BASE voor de vijfde keer plaats, bij Airport Weeze. Hieronder vind je belangrijke nieuwtjes, de plattegrond en info over de updates op de Q-BASE website.
Weer of geen weer, op het Electronation hoofdkwartier word niet stilgezeten, half augustus is het namelijk alweer tijd voor de derde release op Electronation’s Echoism Recordings. Na het succes van de eerste twee releases, met contributies van o.a. Phil Kieran, The Youngsters, Smash TV, Alexander Robotnick, Roel H en Freeform Five staat er weer een release gepland van niemand minder dan ElectroNation resident van het eerste uur Terry Toner.
Armin Only Hasselt
woensdag 20 augustus 2008
Anno 2008 kan Armin van Buuren namelijk één van de meest succesvolle DJ’s aller tijden genoemd worden en verkoopt hij met zijn optredens complete stadions uit. Miljoenen fans luisteren naar zijn muziek en volgen hem over de hele wereld. Afgelopen zaterdag, op 16 augustus 2008, ging de kaartverkoop van Armin Only van start. Vanaf exact 00.00 konden er al kaarten gekocht worden voor deze spectaculaire show.
Frontstar Events presenteert Drokz & Steen én een 5 uur durende Early hardcore battle van DJ Panic vs. The Viper in Club Poema RAW.
Sensual
zondag 17 augustus 2008
Vrijdag 29 augustus is Grote Arena van Lexion Venue wederom gereserveerd voor Sensual. Dit evenement vindt zo’n vier keer per jaar plaats in deze uitgaansgelegenheid in Westzaan. Sensual is alleen toegankelijk voor vrouwen en stellen, mannen alleen worden dus niet toegelaten.
Pfff..... Eindelijk
zondag 17 augustus 2008
Pfff.....Eindelijk ! Bijna zaterdag 30 augustus. De datum voor een strandfeest in Strandpaviljoen Flamengo’s in Kijkduin waar iedereen lang naar uit heeft gekeken. Een feest waar iedereen zichzelf kan en mag zijn, iedereen elkaar kent en respect voor elkaar heeft. Het motto en gedachtegoed van Beatz Per Marco Productions, net bijgekomen van hun deelname aan de FFWD 2008 en InterPartyClub, twee organisaties die de handen ineen hebben geslagen om voor alle generaties hetzelfde gevoel neer te zetten. Kort gezegd............thuiskomen !
Live muzikanten, vocalisten, dansshows, entertainment, topkoks en soulful underground house DJ's, zijn de ingrediënten van de nieuwe avond Vivre in de Escape de Lux in Amsterdam. Een goede mix van soul, house, vibe, en underground op een volwassen sfeervolle dansavond op het Rembrandtplein in Amsterdam.
BLVD
vrijdag 15 augustus 2008
Na twee buitengewone succesvolle specials Sex And The City & I Love NY waar de ladies centraal stonden en de atmosfeer, muziek en gezelligheid werkelijk in één woord Heerlijk was!! Heeft dit voor BLVD geen andere keuze overgelaten dan de “Cherry on top of the Cream” te plaatsen met deze nieuwe special: Diamonds are a Girls Best Friend!
Academixx
donderdag 14 augustus 2008
Het mag nu wel duidelijk zijn: je hebt studentenfeesten en je hebt HET studentenfeest Academixx. En die stelling wordt eens te meer bewezen op woensdag 20 augustus. Want dan staat niemand minder dan Laidback Luke achter de draaitafels van The Matrixx. En hij neemt mee: Erick E, Jip Deluxe en MC Dorothy Sherman! En ook deze Academixx krijgt het keurmerk van studentenvereniging Carolus Magnus van Nijmegen.
Oproep aan alle niet Lowlandgangers
donderdag 14 augustus 2008
Het weekend van Lowlands staat voor de deur. Geen onaardige line up, maar slechts toegankelijk voor 55.000 bezoekers. Genoeg liefhebbers te over die op zoek zijn naar hetzelfde gevoel en dat vind je natuurlijk bij Dansen aan Zee op Woodstock 69 in Bloemendaal. Woodstock houdt zich, ondanks de wederom tegenvallende zomer, kranig staande en is the hotspot van de Nederlandse kust. Voor velen geldt dit ‘vrijheidsparadijs’ als de nummer één strandtent van Nederland en terecht!
15 Jaar Dana
donderdag 14 augustus 2008
Het is niet te ontkennen; Lady Dana is al 15 jaar de First Lady of The Harder Styles. En het zijn 15 bewogen jaren geweest. Dit jubileum gaat dan ook niet onopgemerkt voorbij en daarom zijn er een aantal optredens gepland waar Lady Dana het middelpunt zal zijn.
Goldmember invites In Touch
woensdag 13 augustus 2008
Deze onweerstaanbare aanbieding mag je zeker niet missen….!
Create
woensdag 13 augustus 2008
Kunnen ze het maken? Nou en of! 'Furniture' is het thema van de eerstvolgende editie van Create op vrijdag 22 augustus 2008. Creatief zijn ze beslist te noemen, de thema’s die de organisatoren van de serie CREAtive Trance Events hun publiek voorschotelen. Er was onder meer een (Delfts) Blue aflevering, Koninginnedag (of beter -nacht) werd geëerd met een Royal Flush editie, en recentelijk kregen de jonge blaadjes uit de trance scene de kans zich te bewijzen op Create Rookies. Maar hoe wisselend de thema’s ook zijn, de huisstijl van Create is altijd hetzelfde: Kwalitatieve trance in een intieme ambiance van liefhebbers onder elkaar. Klein feest, groots effect… dat is de signatuur van Create.
Creamfields, het populairste dance festival van Groot-Brittannië, beleeft op 23 en 24 augustus haar 10-jarig jubileum. Dit wordt gevierd met vele top-dj's en een speciale Go Dutch Arena op zondag 24 augustus van 12.00 tot 23.00 uur, waar de beste Nederlandse acts vertegenwoordigt zijn. Onder andere Bart B More, Funkerman, Groovenatics, Baggi Begovic, Oliver Twizt, Benny Rodrigues, Nuno dos Santos, Warren Fellow en Darko Esser laten horen wat Nederland te bieden heeft op het gebied van dance en elektronische muziek. Locatie: Daresbury, Halton, vlakbij Liverpool in de UK.
Raving Nightmare
maandag 11 augustus 2008
Traditiegetrouw zal ook in 2008 begin November de Nederlandse editie van dit evenement plaatsvinden in het Zuiden van Nederland. Het Mecc te Maastricht zal op zaterdag 8 November 2008 opnieuw worden omgetoverd tot een hardcore arena. Het evenement is na vier edities in deze locatie, gelegen in de centrale Europese stad Maastricht, gegroeid tot een jaarlijks internationaal hardcore evenement waarbij bezoekers uit heel Europa te vinden zijn.
Het blijft toch een manier van leven. De talloze festivals in dit land zijn het domein van levensgenieters. Uiteindelijk heeft ieder festival het doel bezoekers te laten verwonderen, verbazen, genieten, verblinden en niet op de laatste plaats met elkaar verbinden. Zondag 31 augustus kan in de agenda. De Nijmeegse De Goffert nodigt jullie allemaal uit. Hedonisten uit den lande.. Komt dat zien en leef er deze dag op los!
Ouwe stijl is botergeil
zaterdag 9 augustus 2008
In de Nederlandse taal zijn er vele gezegdes die met boter te maken hebben. Als men bijvoorbeeld boter bij de vis wenst, is het duidelijk dat er meteen cash afgerekend moet worden. Als je boter op je hoofd hebt, dan betekent dit dat je anderen ergens van verwijt terwijl jou hetzelfde verweten kan worden. Een boterbriefje halen is de gelukkigste dag van je leven op het stadhuis. En als men zegt 'het botert niet zo tussen die twee' is dat een nette manier om te zeggen dat je die twee maar beter niet naast elkaar kan zetten.
Het Festivalseizoen is bijna voorbij en de dikke feestjes in de clubs staan al weer voor de deur. Zo ook in Tilburg, in de chique club; Carpe DM. Deze club is dit keer het toneel voor de tweede editie van oldschool Heroes.
Dansen aan Zee
vrijdag 8 augustus 2008
Op zondag 17 augustus komt ‘progressief’ Nederland volledig aan haar trekken bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee. Tijdens Dansen aan Zee Beachtour 2008 wordt de bezoeker op een portie kwaliteitsmuziek getrakteerd zoals iedereen inmiddels van deze beachtour in een retrojasje gewend is. Onder andere Benny Rodrigues, Warren Fellow, Darko Esser, Michel de Hey, Estroe en BEHROUZ gingen de voorgaande edities reeds voor, maar de line up voor de 17e mag toch ook weer een zeer opvallende worden genoemd.
Beter kom je niet op de FFWD
vrijdag 8 augustus 2008
Hardcore Nederland en “Beter kom je niet” maken zich weer klaar voor een heerlijke nieuwe editie van de Danceparade. Aansluitend zal er natuurlijk weer een afterparty zijn met alleen maar pure hardcore! Ben jij geen pussy? En ga je door tot het uiterste? Dan mag je dit zeker niet missen…..
Elke zondag: get in Shape at Escape
donderdag 7 augustus 2008
Je kent het wel, die lome zondagen: lekker een beetje bankhangen met je vriendin, beetje tv kijken, chips eten, en vooral zo weinig mogelijk doen. Dit is echter zó 2007, want bewegen is de trend! En dan niet in een sportschool onder ongezellig tl-licht, maar dansen op de tunes van Frederik Abas en Santito, onder een discobol tijdens Shape! Eindig je weekend met een keiharde workout op de dansvloer, en begin je nieuwe week vol energie: get in Shape at Escape!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 augustus 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Purmerend, 4 augustus 2008 - Op zaterdag 14 augustus 1993 werd in de legendarische Energiehal de fundering gelegd voor één van de meest onverwoestbare concepten binnen de hardcore ooit; Nightmare! Tijdens de allereerste editie van Nightmare maakte de wereld kennis met de unieke sound die zo invloedrijk zou blijken in de geschiedenis van de hardcore.
Pixel Loves Border Community
woensdag 6 augustus 2008
Op vrijdag 8 augustus strijkt Pixel voor de derde maal neer in de Flexbar op het Westergasterein. Op de vorige edities prijkten artiesten als Kollektiv Turmstrasse, Nathan Fake en Pantha Du Prince. Voor deze derde editie is het de eer aan de nieuwe Border Community signings Ricardo Tobar en Luke Abbott. Naast deze twee buitenlandse live optredens zullen Mal Borrowed & Frei Bauwerker, beter bekend als Carlos Valdes en Sandrien de verdere muzikale invulling op zich nemen.
Rockit vs. Ensemble
dinsdag 5 augustus 2008
Op zaterdag 9 augustus 2008 bundelen Vs. Ensemble en Rockit hun krachten voor een mooi zomers evenement op het welbekende Westergasterrein te Amsterdam. Voor dit evenement, dat in zowel de WesterUnie als in de WesterLiefde plaatsvindt, smelten de twee organisaties samen tot één geheel: 1+1=1.
Elk jaar weer vindt de Rotterdamse danceparade plaats, genaamd de FFWD. Dit is elk jaar een begrip voor de mooiste muziek trucks, door de straten van het centrum in Rotterdam. Dit jaar zullen HappydayZZ Events, IVE-events en Bi-Rotic samen een show weggeven waar nog lang over nagepraat zal worden.
Dj Reload-R is weer een jaartje ouder geworden en dit zal uitbundig gevierd worden! Deze held heeft vorig jaar al bewezen hoe je een echte B-day moet houden!Een totale uitverkochte locatie ,met meerdere artiesten uit het hele land en een geweldig publiek zorgde voor een B-day die nu nog steeds bij mensen achter in het geheugen gegrift staat! Lees snel verder!
De een noemt het FFWD, de ander Fit For Free Dance Parade. De naam doet er eigenlijk niet veel toe want de uitkomst blijft hetzelfde. Een happening met honderdduizenden enthousiaste muziek en dansfreaks from all over the place met één gemeenschappelijk doel… Feesten! Dit grootste muziek en dansspektakel dat wij kennen in Nederland komt dit jaar met een Olympic Edition.
Indoor summer festival
zaterdag 2 augustus 2008
Nog lang niet genoeg van de zomer? Dat is mooi, want zaterdag 23 augustus van 23.00 tot 07.00 uur ’s ochtends vindt voor de tweede keer dit jaar Lexion’s Indoor Summer Festival plaats. Met gevestigde namen als Tom Harding, Miss Melody, Stefanowitz, Ruben Vitalis, Dano, Miss Wendy & JP wordt het Outdoor seizoen uitgezwaaid en het Indoor seizoen ingeluid… Maar wel in hoogzomerse sferen! Zoals de zomer van 2008 dat verdient.
Zin in een gezellige dag feesten aan het water in het midden van het land? Dan zit je op16 augustus bij Sunbeat strandfestival goed. Voor 15 euro dans je daar van 14.00 tot 23.00 op het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen (Barneveld).
30 augustus 2008
D-Fusion #28: Technosweets & Jellybeats
XXlerator NextGen
Slick
29 augustus 2008
Demon City na een half jaar terug
28 augustus 2008
Kinky On The Beach - Trance classics
Awakenings eindelijk weer terug in de gashouder!
10 Years of Technoboy
27 augustus 2008
Slaves to the Rave @ Outland, Rotterdam
26 augustus 2008
Freakend maakt programmering september bekend
Xtra Large: 6 years anniversary in Army style
25 augustus 2008
Earthquake Germany 2008
24 augustus 2008
ReFresh Outdoor waarschuwing
23 augustus 2008
Waakvlam & Vrijbuiters
Ultimatum, the ultimate hard beginning of the new season
Fashionvictims welkom bij Beatbox
22 augustus 2008
Alles naar de Klote
Vreemd viert volop zijn derde verjaardag
21 augustus 2008
2 Fast 4 Trance
Finale update van de allerlaatste Illegal Vibes in Harlingen
Chuckie, Rene Amesz, Funkerman en meer op Lipstick in Zalinaz
Nog een week te gaan: Q-BASE
Terry Toner’s nieuwe release op Electronation’s Echoism Recordings
20 augustus 2008
Armin Only Hasselt
18 augustus 2008
Drokz & Steen vieren kerst @ Club Poema
17 augustus 2008
Sensual
Pfff..... Eindelijk
Vivre brings you soulful underground house
15 augustus 2008
BLVD
14 augustus 2008
Academixx
Oproep aan alle niet Lowlandgangers
15 Jaar Dana
13 augustus 2008
Goldmember invites In Touch
Create
Nederland presenteert staalkaart van talent op Brits festival
11 augustus 2008
Raving Nightmare
10 augustus 2008
Nieuw in Nijmegen: GoodLife Festival
9 augustus 2008
Ouwe stijl is botergeil
Heroes of Oldschool in Carpe DM, Tilburg
8 augustus 2008
Dansen aan Zee
Beter kom je niet op de FFWD
7 augustus 2008
Elke zondag: get in Shape at Escape
6 augustus 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
15 Jarig bestaan van Nightmare zal groots gevierd worden
Pixel Loves Border Community
5 augustus 2008
Rockit vs. Ensemble
‘Girls Love Diamonds’ in de straten van Rotterdam
4 augustus 2008
Hardmotion Events presents Reload-R b-day 2008
3 augustus 2008
Lokale organisaties bundelen krachten voor de Rotterdam Danceparade 2008
2 augustus 2008
Indoor summer festival
Sunbeat zet de Gelderse vallei op z’n kop