Partyflock
 
Nieuws · juni 2008
Drift
zondag 29 juni 2008
Omdat een grote vakantie, groots behoort te beginnen zorgt Drift ieder jaar in juni voor een knallende inwijding. Twee violen en een trommel en een fluit. Op vrijdag 27 juni vangt het aan. Met een programma vol toppers en een heel scala aan snode plannen lacht deze potentiële topavond je toe.
Kobyashi presents Spectrum
zaterdag 28 juni 2008
Spectrum, de multiple award winning club night uit the UK, verovert Europa. Landen als Hongarije, Denemarken, Noorwegen, Finland, Spanje, Slowakije en Australië zijn al aangedaan door dit muzikale circus, en nu is party stad nummer één dan aan de beurt: Amsterdam!
Extrema Outdoor uitverkocht
zaterdag 28 juni 2008
Extrema Outdoor is voor het zesde achtereenvolgende jaar uitverkocht! Alle 35.000 kaarten voor het dancefestival zijn dus weer zeer snel over de toonbank gegaan; vorig jaar was het festival op een later tijdstip uitverkocht.
Zand tussen je tenen en tegelijkertijd een fles rosé achterover slaan op het strand van Scheveningen? Now we’re talking! Na de stijf uitverkochte kick off van 24 mei j.l, keert F*ckers in juli & augustus wekelijks terug naar de kust van Scheveningen, maar nu op elke donderdag avond!
Summerfestival uitverkocht!
vrijdag 27 juni 2008
Het Summerfestival is uitverkocht! De weersvoorspellingen zijn ook erg gunstig dus het belooft een top-feest te worden!
Luminosity Beach Festival
vrijdag 27 juni 2008
Zon, zee, strand en de beste trance tunes van het moment. Dé ingrediënten voor een heerlijke zomerse dag op het Zandvoortse strand. Op zaterdag 5 juli zal Riche als locatie dienen, het feest beslaat twee volledig verzorgde en gedecoreerde feest area’s die worden omgebouwd tot tropische privéstranden. Met 20 dj’s uit binnen en buitenland, zullen de prachtige witte zand stranden maar liefst 12 uur lang het domein zijn van de vetste sounds en beats tijdens Luminosity Beach Festival 2008.
Megarave Germany
vrijdag 27 juni 2008
Na 14 jaar is het eindelijk weer eens tijd voor een Duitse Megrave editie. De evenzo beruchte als unieke lokatie Turbinenhalle in Oberhausen zal helemaal in het teken staan van deze unieke gebeurtenis die maar liefst 12uur non-stop (van 20.00 tot 08.00uur) zal duren!
Snotapen
donderdag 26 juni 2008
Snotfetisjisme kent steeds meer aanhangers. Op marktplaats was bijvoorbeeld een advertentie te vinden waarin een man van middelbare leeftijd een vrouwelijk “maatje” zocht waarbij hij boven het gezicht mocht hangen om vervolgens slierten snot in haar mond te mikken. Na deze aangename activiteit zouden ze wel zien waar het schip strand. Nu zijn De Snotapen niet vies van een beetje snot, maar hier is, na confrontatie met de betreffende advertentie, door De Snotapen afkeurend op gereageerd. Zij distantiëren zich van deze mensen.
Deze afterparty zal een legendarische worden! Op nog geen 100 meter recht tegenover de geliefde gashouder zal het losgaan. Er zullen maar liefst drie ruimtes worden ingezet: De WesterUnie, De WesterLiefde en het Westergasterras en het feest zal minimaal tot 06.00 doorgaan en als klap op de vuurpijl zijn er nog meer artiesten bijgekomen op de line up.
Ritmo
dinsdag 24 juni 2008
Na de eerste editie in Amsterdam in mei is Ritmo weer duidelijk aanwezig in de Amsterdamse uitgaansscène. Met het mooie en zwoele weer kan Ritmo zich duidelijk manifesteren door de dopeste DJ’s, beste MC’s en de meest sexy entertainment neer te zetten!
Vandaag is de ticketverkoop van Ticketonline in de ruim 180 filialen van Free Record Shop van start gegaan. Dit betekent dat de ticketverkoop voor veel dance-organisaties in de winkels doorgaat, ondanks het wegvallen van Ticketbox. Hiermee blijft voor dance-organisaties het krachtige, bekende en landelijk dekkende verkoopkanaal bestaan. En de dance-liefhebber kan op vertrouwde wijze zijn ticket blijven kopen.
Thunderdome op Nature One
dinsdag 24 juni 2008
Nog een klein maandje en het is weer tijd voor hét festival van onze oosterburen: Nature One, op een van de vetste festivallocaties van Duitsland, de verlaten Raketbasis Pydna in Kastellaun/Hunsrück. Dit rauwe festival is elk jaar weer goed voor een vette line-up waar Thunderdome als hostingpartner uiteraard weer trouw aan meewerkt. Duizenden festivalgangers zullen er weer bij zijn om Neerlands trots van de hardcorescene te supporten.
Earthquake
dinsdag 24 juni 2008
De locatie Beursgebouw in Eindhoven zal, zoals bekend, voor de eerste keer de uitvalsbasis zijn voor een UHM evenement. In de vorm van een 9,5uur durende rave (van 21.30uur tot 07uur) zal het Beursgebouw worden omgetoverd tot 1 hardcore arena waarin het concept Earthquake gepresenteerd zal worden.
Aanstaande zaterdag 28 juni maakt het Noorden des land zich op voor Audio Shock Festival 2008. Hét festival met een ruim aanbod van uiteenlopende stylen, die op deze dag samen komen op “The Wonderful World of Audio Shock”. De weersverwachtingen lijken veelbelovend dus de organisatie begint al behoorlijk ”warm” te lopen. De opbouw van het festival is inmiddels gestart en de eerste contouren van een groots spektakel worden al zichtbaar
De allesbeslissende strijd komt steeds dichterbij. Nog maar een kleine twee weken en Ground Zero Festival zal met de kracht van een atoombom losbarsten op het recreatiegebied Bussloo. Eindelijk is het dan nu tijd voor het verlossende woord. De Ground Zero Super V.I.P.'s zijn getrokken.
Dat morgen het Nederlandse elftal in de kwartfinale van EURO2008 aantreedt tegen Rusland, is niemand ontgaan. Ook de organisatie van Lunapark kijkt reikhalzend uit naar aanstaande zaterdag! Naast de wedstrijd zal dan namelijk ook weer een nieuwe editie plaatsvinden van dit oer-Rotterdamse feest!
Naast het denderende geluidssysteem, prachtige decor en eigen team van top dj's is er last minute nog iets toegevoegd aan de line up voor Summerbreeze festival! Onze jongens hebben het gehaald tot de kwartfinales en wie zijn wij om dat niet te willen kijken?! Geniet van de beste tracks, party peeps, dj's en dansjes terwijl je overal om je heen de wedstrijd live kan volgen op de door de organisatie geplaatste schermen.
Op vrijdag 27 juni vindt de tweede editie plaats van Dirty Filthy Stompin’ in discotheek El Sombrero in Reusel. De eerste editie werd door de danceliefhebber uit de Kempen met open armen ontvangen. “Zowel doordat er eindelijk weer eens een dancefeest in de regio was, als dat we ons niet richten op de massa maar alleen op de échte danceliefhebbers. En dat merkte je meteen terug in de sfeer. Iedereen ging goed uit zijn dak en achteraf kregen we geweldige reacties!”, verklaart de organisatie.
J.D.A voel je die bass party
woensdag 18 juni 2008
Tere zieltjes, opgepast: DJ J.D.A is er al helemaal klaar voor, en zijn soldaten zijn al naar de frontlinie getrokken. De aanval zal worden ingezet op vrijdag 20 juni, maar toch zal de impact onverwacht groots zijn. Art of Dance en DJ J.D.A. presenteren dan namelijk één van de grootste “shock and wave’s” van 2008: “DJ J.D.A. presents Voel Je Die Bass Party”!
Maak je klaar voor een spetterende avond, zorg dat je outfit klaar ligt en zet “Release Yourself Volume 7” op. Eindelijk komt “The S-man” weer naar Nederland! Roger Sanchez’s eigen concept “Release Yourself” komt naar Nederland. Vandaar dat Roger Sanchez zelf de laatste details wilde verklappen over de sfeer van 20 juni.
Go!Crunc
dinsdag 17 juni 2008
Op zaterdag 21 juni slaan 2 gerespecteerde organisaties hun handen in één. Het is dan tijd voor de 3de editie van Go!Crunc. Na de famous editie en de burlesque editie is het nu tijd voor de Sensative editie. Een samensmelting van Crunc Events en Sensative Entertainment.
Nog een week en dan is het zover! Eindelijk Minimal en Techno in Club Rembrandt! En gelijk goed ook! Want op vrijdag 20 juni gooit Club Rembrandt het op een totaal andere boeg met niemand minder dan Michel de Hey, Steve Rachmad, Warren Fellow, Secret Cinema en vele anderen! Kortom de eerste editie van technologic haalt gelijk alles uit de onderste kan om Minimal en Techno op de kaart te zetten in deze oude bioscoop in hartje centrum van Eindhoven!
Diepgang presents
maandag 16 juni 2008
Ben jij toe aan iets nieuws en sta jij open voor progressieve en innovatieve muziek? Dan is Diepgang de clubavond die jij zoekt! Na twee geslaagde edities is het al weer tijd voor de derde editie van Diepgang en dat mag gevierd worden met een feestje! Zaterdag 21 juni kunnen jullie alvast in je agenda zetten voor een avondje heerlijke, diepe techno aangevuld met een gezonde dosis house en hier en daar een vleugje minimal in één van de vettere locaties die Nederland rijk is; de Catwalk te Rotterdam.
Ken je dat gevoel? Je hebt net een fantastische zomervakantie achter de rug, je komt terug in Nederland, roepen de schoolbanken waar je blijft, kan de baas niet wachten tot hij je weer aan het werk kan zetten... Pffff weer een heel jaar wachten...

Over een klein maandje is het eindelijk weer zover!! Zon, zee, strand, gezelligheid en hele leuke feestjes. Deze zomer zullen de Spaanse Costa Brava en de Turkse Riviera in twee maanden kennis maken met Rockstarz populairste house concepten.
Ik Ben Je Bitch Niet
maandag 16 juni 2008
Minder dan een jaar geleden waren duizenden uitzinnige partygangers getuige van de allereerste uitverkochte Grand Edition. In de hardste locatie van Nederland, HappydayZZ Venue, werden in meer dan 5 area’s, waaronder een outdoor bitch stage, de allerbeste en allerhardste hardcore, darkcore, terror en speedcore beats ten ore gebracht.
Rotterdam ging in februari helemaal uitverkocht - en dus hoog tijd voor Amsterdam en omgeving om weer het echte ouderwetse stampwerk te gaan beleven... Happy hardcore komt naar The The Sand! Kom maar op met de aussi’s en de maxies, Happy hardcore is helemaal terug. The The Sand in Amsterdam staat van 22.00 tot 05.00 uur volkomen in het teken van de vrolijkste dance ooit gemaakt.
Treetz
vrijdag 13 juni 2008
Time flies when you’re having fun! Treetz is 3 jaar! Al 3 jaar mag Treetz in dé club van Rotterdam, Off_Corso, de club vullen met de finest eclectic sounds. Iets waar wij, als organisatie, erg trots op zijn. Het zal moeilijk zijn de foam fuif van afgelopen jaar te over treffen maar Treetz heet niet voor niks Treetz en is always a special gift. Als cadeautje voor de altijd enthousiaste Rotterdamse fans op zaterdag 14 juni de Treetz Birthday Bash NR3!
F*ckers! in de Powerzone
donderdag 12 juni 2008
Smeulende gebouwen sieren de Hollandse skyline en met een keiharde plof vallen de mussen van het vuurhete dak. Waaiers zijn gewenst. De celsiusgraadmeter maakt stijgende overuren en net als de mussen moeten ook zweetdruppels geloven aan de zwaartekracht. Donzige wolken maken plaats voor een broeierige zon. Er wordt gretig gebruik gemaakt van (dak)terrasjes en ook de stadsparken ondervinden een massale komst van zogeheten hanggroep-zomergroupies. Finally the time has come: Summer in the City! Now.. are you ready to join our Summer in F*cking Amsterdam-City-Party?
Oke, oke, de titel is een beetje misleidend, maar de boodschap komt wel goed over. Vrijdag 13 juni aanstaande kan iedereen namelijk lekker voetbal kijken op twee grote schermen in de Off_Corso in Rotterdam. De organisatie zorgt zo nu en dan voor heerlijke snacks, tijdens de spannende momenten van de wedstrijd. Na de wedstrijd kan iedereen doorgaan met de top DJ's Gregor Salto, Sidney Samson en Baggi Begovic. De wedstrijd begint om 20:00 uur en het feest gewoon om 23:00 uur. Voor het luttele bedrag van 10 euro in de voorverkoop kun je beide evenementen gewoon bijwonen. Voor aanvang van de wedstrijd geldt dat de eerste 300 bezoekers die geheel in oranje outfit komen, gratis naar binnen mogen om te genieten van de wedstrijd en de after. Tot begin tweede helft blijft de prijs op 10 euro staan, daarna gelden dus de reguliere prijzen zoals eerder vermeld.
Defqon.1 Festival
woensdag 11 juni 2008
Op zaterdag 14 juni wordt Defqon.1 weer georganiseerd door Q-dance, op Almere Strand. Hier vind je alles wat je als bezoeker moet weten.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 11 juni 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Stel, je bent student, je studeert in Nijmegen of zeer wijde omgeving. Stel, je hebt zin in een ongelofelijk vet feest voor niet al te veel studiebijdrage, je moet tenslotte ook nog eten. Stel: Benny Rodrigues, Funkerman, Sidney Samson en Skitzofrenix komen ook. Stel: het is in The Matrixx, je betaalt maar 7,50 en dan word je nog gratis gebracht en gehaald ook. Dan kun je rustig stellen dat het wel heel erg raar zou zijn als je dit gaat missen. Academixx, The Student danceparty op donderdag 26 juni...!
De zeventiende editie van Contrasts drum&bass vindt op 14 juni plaats en is tevens de laatste X-Tase party voor dit seizoen. Na deze party volgt de zomerstop en die zal hard nodig zijn. Voor X-Tase is de zomerstop nodig om de nieuwe evenementen voor te bereiden. Voor de bezoeker om te bekomen van de heftige set die YmB voor hun in CKB Underground weg zal zetten.
Aller-allerlaatste Pixel in 11
dinsdag 10 juni 2008
Een afscheid is natuurlijk geen afscheid als je niet nog een keer terugkomt om opnieuw afscheid te nemen. Dit is zo ongeveer wat de organisatie van Pixel en de 11 gedacht moeten hebben toen ze op 26 juni nog een editie van Pixel plande.
Costa Del Soul Festival
maandag 9 juni 2008
Duizenden kwaliteitszoekers trekken er zaterdag 5 juli weer massaal op uit, strandspullen in de aanslag, op weg naar bezieling! En niet helemaal onverwacht zal de reis eindigen op Blijburg waar het zomerfestival dit jaar voor de vierde keer zal plaatsvinden. Organisatoren: Blijburg, Vreemd en The Rendez Vous hebben het strand dit jaar omgetoverd tot een onbewoond eiland.
Zandvoort Alive
vrijdag 6 juni 2008
De zomer is in aantocht en wordt warm ontvangen. Dit jaar organiseert Divinity in samenwerking met strandtenten Skyline, Bruxelles en Mango’s namelijk het gratis toegankelijke strandfestival Zandvoort Alive. Dit festival zal dit jaar 3 keer plaatsvinden en wel op zondag 6 juli en in het weekend van 9&10 augustus op het strand van Zandvoort.
LatinVillage Festival 2008
vrijdag 6 juni 2008
Op zondag 29 juni 2008 zal voor de vierde keer het ecclectische LatinVillage Festival plaatsvinden. Traditiegetrouw vindt het festival plaats op recreatieterrein Spaarnwoude Houtrak. In dit nieuwe, grotere en vooral groenere gedeelte van het gebied is zelfs een meertje waarin gezwommen kan worden. De nieuwe lokatie brengt meer voordelen met zich mee: dit jaar zullen er geen vier, maar vijf podia zijn op dit gegarandeerd high-heel proof festival: LatinHouse, StrictlySalsa, LatinElectic en BrasilBeats. Het nieuwe, vijfde stage is ook bestemd voor LatinHouse, maar op dit podium zal vooral nieuw, jong latinhouse talent geprogrammeerd staan. In totaal zullen meer dan 100 artiesten - dj's en live-acts - hun opwachting maken op het festival.
D-Fusion bekent kleur met deze nieuwe fluor-geïnspireerde editie. Blacklight en felle kleuren zal het decor doen oplichten! Trek iets opvallends aan en kom op zaterdag 21 juni naar het CKB Underground (Bergen op Zoom).
J.D.A.
woensdag 4 juni 2008
Vrijdag 20 juni komt steeds dichterbij. De dag voordat de zomer officieel wordt ingeluid, is er maar één manier om keihard afscheid te nemen van de grauwe tijden en het mooiste seizoen van het jaar te begroeten. Op de laatste avond van de lente kun jij maar één ding doen: “Die bass moet je niet horen, die moet je voelen!”
Arnhem is vanaf 7 juni 2008 een nieuw en bijzonder feest rijker! Dit is de dag wanneer “Unmached”, een weergaloze kickoff zal beleven in de Manhattan te Arnhem.
BLVD presents Sex And The City
woensdag 4 juni 2008
De lang verwachte film Sex And The City: The Movie wordt gelanceerd met een hippe Sex And The City party in samenwerking met Skyy Vodka op 13 juni in Club Vie! Een uniek feest met VIPS en prachtige prijzen. Niet te missen!
Ieder jaar wordt de provincie Zeeland in de zomervakantie overspoeld door hordes toeristen uit alle windstreken. De stapavonden in de bekende Zeeuwse badplaatsen zijn bij vele mensen beroemd en berucht. Waar het vroeger aan ontbrak was een avond gevuld met alleen maar de hardere stromingen van housemuziek. Gelukkig kwam Confused Events met een uniek concept voor de zomer in de grootste discotheek van Zeeland De Hooizolder, en bracht een positieve draai aan het zomerse uitgaansleven in de provincie.
Tijd voor een kappertje, of zit je haar nog goed? Zijn je nieuwe kleren binnen en heb je recentelijk nog even een zonnenbankje gepakt? A.s. zaterdag heb je tijdens het Goldmember at the Marcanti feest van Crazyland in de Marcanti namelijk een grote kans dat je gefilmd wordt en daardoor te zien zal zijn op televisie in een nieuwe clip voor MTV / TMF.
Earth
maandag 2 juni 2008
Na de zwaar rockende editie van april is het zaterdag zeven juni alweer tijd voor deel twee uit de trilogy van Earth in Paradiso 2008. Er staat wederom een programma op het affiche om van te watertanden. Van een gearriveerde Amerikaanse superster tot nieuwe verfrissende namen, alles passeert de revu.
Wooferland is dit jaar al weer toe aan haar vijfde editie en dat betekent dat het tijd is voor een jubileum feestje. Een dubbel jubileum weliswaar, want het is dit jaar inmiddels 20 jaar geleden (1988-2008) dat house voor het eerst in Nederland werd geïntroduceerd. En waar kan je dat het beste vieren dan op het enige echte classics festival van Nederland? Wooferland belooft er daarom op zaterdag 6 september in het Recreatiegebied Houtrak in Spaarnwoude een waar spektakel van te maken voor zowel oud als jong.
Na het overweldigende succes van de eerste editie vindt op zaterdag 21 juni a.s. voor de tweede keer het dance event In Vuur & Vlam “Sounds Refreshing” plaats in het Theater aan de Parade. Eerder dit jaar lieten honderden uitzinnige dansliefhebbers zich onderdompelen in de wereld van glitter en glamour in theatrale sferen. “Een geweldig feest op een bijzondere locatie” aldus velen.
Na 4 uitverkochte edities komt SpinnerzZ weer kei hard terug op vrijdag 6 juni 2008 in de super-de-luxe club 22.24 te Doetinchem. Zoals vele mensen uit Doetinchem en omgeving al weten is SpinnerzZ niet zomaar een feest, maar een heel spektakel voor 21 plus. Voor de mensen welke Club 22.24 nog niet kennen zullen wij deze voorstellen. Club 22.24 vormt een prima aanvulling op het gevarieerde horeca aanbod dat Doetinchem de uitgaande gast biedt.
Boca Grandi is geopend! Na het zeer gezellige openingsfeest van 25 april j.l. en het zeer warme weer van een paar weken terug hebben de mensen van People de bezoeker weer iets nieuws voor te schotelen, want op zondag 15 juni vindt de kick off plaats van We Are People.
De voorverkoop van Solar Weekend 2008 is gestart met de bekendmaking van de eerste namen van haar line-up. Extrema Network presenteert ook dit jaar weer hét creatieve crossoverfestival Solar Weekend 2008 op 9 en 10 augustus bij het recreatiewater ‘De Weerd’ in Roermond. Voor de campinggasten is er op vrijdag 8 augustus de inmiddels legendarische preparty op de Solar Strandcamping vanaf 16:07 uur!
Hellraiser
maandag 2 juni 2008
Aanstaande zaterdag staat hardcoretempel De Vechtsebanen in het teken van de rauwe sound van Hellraiser. In de duistere setting van de main area zal Pinhead je tot wanhoop drijven met de keiharde beats van artiesten als Partyraiser, Drokz, Leviathan. In area 2 wordt je overdonderd door de early kicks van o.a. Buzz Fuzz, Gizmo en Dano.
29 juni 2008
Drift
28 juni 2008
Kobyashi presents Spectrum
Extrema Outdoor uitverkocht
27 juni 2008
Vanaf donderdag 3 juli F*ckers aan het strand
Summerfestival uitverkocht!
Luminosity Beach Festival
Megarave Germany
26 juni 2008
Snotapen
25 juni 2008
Official Awakenings Festival Afterparty timetable
24 juni 2008
Ritmo
Ticketonline start verkoop bij Free Record Shop
Thunderdome op Nature One
Earthquake
23 juni 2008
Laatste update Audio Shock Festival 2008
20 juni 2008
Bekendmaking Winnaars Ground Zero Winaktie
Aanstaande zaterdag Lunapark white edition met oranjesausje
Last minute Headliner toegevoegd aan Summerbreeze Line-up: Oranje
19 juni 2008
Tweede editie Dirty Filthy Stompin’ in El Sombrero
18 juni 2008
J.D.A voel je die bass party
17 juni 2008
Roger Sanchez verklapt laatste details “Release Yourself”
Go!Crunc
Eindelijk Minimal & Techno in Club Rembrandt
16 juni 2008
Diepgang presents
Rockstarz events presents: Nopeisdope & Next Generation on tour!
Ik Ben Je Bitch Niet
Zaterdag 21 juni Happy Hardcore in Amsterdam
13 juni 2008
Treetz
12 juni 2008
F*ckers! in de Powerzone
Gratis voetbal kijken met Gregor Salto en Sidney Samson
11 juni 2008
Defqon.1 Festival
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Academixx: super line up en gratis vervoer
10 juni 2008
Laatste Contrasts drum&bass voor de zomer
Aller-allerlaatste Pixel in 11
9 juni 2008
Costa Del Soul Festival
6 juni 2008
Zandvoort Alive
LatinVillage Festival 2008
5 juni 2008
Opvallen tijdens een fluoriserende editie van D-Fusion: The FluoRide Edition
4 juni 2008
J.D.A.
Unmatched” zorgt voor een frisse wind in Arnhem
BLVD presents Sex And The City
3 juni 2008
Monday Madnezz – De zomer in Zeeland
2 juni 2008
Marcanti zaterdag het toneel voor nieuwe clip
Earth
5 jaar Wooferland, 20 jaar house
Theater Den Bosch voor tweede keer In Vuur & Vlam
DJ Jean maakt zijn debuut op SpinnerzZ Doetinchem
We Are People met Benny Rodrigues
Allereerste namen Solar Weekend bekend
Hellraiser