Partyflock
 
Nieuws · februari 2008
klinch: Rauw
vrijdag 29 februari 2008
Rauw @ klinch staat de trappelen van ongeduld om de zeer bijzondere maart edities te laten knallen als nooit tevoren. Rauw @ klinch in de Melkweg is deze maand de tweede Rauw @ klinch, die in Utrecht is een week eerder. De hoofdmoot van de Rauw @ klinch nacht wordt bestierd door het wereld beroemde Gentse dj duo The Glimmers, met live optredens van Foxy Lane 🇧🇪 en In Flagranti 🇺🇸, en verder dj Joost van Bellen en vj 00Kaap.
De International Dance Music Awards worden op 27 maart uitgereikt tijdens de Winter Music Conference in Miami.
Radio 538 is drie keer genomineerd voor de International Dance Music Awards! Radio 538 maakt kans op de prijs Beste Radiostation Internationaal, en het programma 538Dance Department is in de race voor Beste Compilatie CD én Beste Podcast. Ook ID&T is genomineerd, zowel als promotor als met hun Sensation Events.
Word Up! Op 19 april gaat Ex Porn Star terug in de tijd met een dikke Old Skool party in de Hemkade in Zaandam! Herbeleef samen met ons de 80’s, de tijd van Run DMC, The Beastie Boys en break dancen. Op straat galmden teksten als “me so horney” en ”you gotta fight for your right to party” uit de ghetto blasters.
Elke eerste vrijdag van de maand is het dan zover, dan vindt het feest SpinnerzZ, plaats in Club 22.24 Doetinchem. Club 22.24 is met verve een van de mooiste locaties van Gelderland en is gelegen in het centrum van Doetinchem en biedt plaats aan circa 600 bezoekers en heeft naast een aparte coktailbar een prachtige Mainstage met viparea.
XFM Xnergy
donderdag 28 februari 2008
XFM Xnergy is zaterdag 8 maart 2008 weer terug in het Klokgebouw! Het Non stop dance event is inmiddels een vast item geworden in de Eindhovense dancescene. Dat bewijst ook de enorme belangstelling voor het evenement. De kaarten zijn op dit moment nog maar beperkt leverbaar: op=op! Bezoekers die nog in het bezit willen komen van kaarten kunnen terecht bij Berk Music, Ticketbox en van XFM Paylogic E-tickets van XFM.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A10688. Om zwarthandel zo veel mogelijk tegen te gaan, zullen de allerlaatste kaarten vanaf 21.00 uur aan de deur bij het Klokgebouw Philips worden verkocht.
Zoals de titel al duidelijk naar voren brengt zullen Lucien Foort en Laidback Luke de eerstvolgende Twisted Dance & Fashion op 21 maart in lichterlaaie zetten met de vetste tracks uit binnen en buitenland. Kom je graag lekker genieten van een goede modeshow, een goede line up, variatie, en gezelligheid, dan is Twisted Dance & Fashion the place to be.
Blijf weg van dit feest!
woensdag 27 februari 2008
Voor degene die hoopte dat de sluiting van de Goudvishal de redding van hun bioritme zou betekenen is er slecht nieuws. De ellende begint op 7 maart 2008 weer met Tektron in de WillemEen, Arnhem. Net als je denkt dat met de vorige editie het dieptepunt bereikt was weten die sukkels van TK07 het nog een tikje harder te verpesten.
Het is weer bijna Pasen, de lente begint weer en de zon laat zich zien gepaard met een enorme dosis energie! Het wordt weer tijd voor de buitenfestivals en het begint allemaal weer wat meer te kriebelen bij de partylanders. Nu zijn er een heleboel organisaties die de lentekriebels wat nadruk willen geven..En ja, Release Events is er ook weer bij!
Electric Trash
zondag 24 februari 2008
Op vrijdag 29 februari valt een schrikkelijke duisternis over het Patronaat want op avond datum is het tijd voor een speciale Zombie Edition van Electric Trash. Hoofdgast in deze nacht is de Franse opper-zombie Kavinsky 🇫🇷 die ons gaat voorzien van een portie zwaar hypnotiserende robot-rock. Daarin wordt hij bijgestaan door het techno-monster Housemeister 🇩🇪 uit Berlin. Lichtpuntjes tussen deze duistere figuren zijn onze eigen resident DJ Spliph en VJ Poeba.
Chivas Regal presents Astoria Lounge
zaterdag 23 februari 2008
Op vrijdag 7 maart 2008 presenteert Chivas Regal het exclusieve evenement “Astoria Lounge”. Deze eerste editie zal plaatsvinden in de unieke ambiance van de Laurenskerk in Rotterdam, met als thema : ”HOUSE meets BACH & BEETHOVEN”.
Reverze
zaterdag 23 februari 2008
Lees in dit bericht de laatste informatie over Reverze, waaronder welke ingang je dient te kiezen als je aangekomen bent bij het Sportpaleis.
Dance Valley Festival 2008
vrijdag 22 februari 2008
Zaterdag 12 juli 2008 is de dag dat Dance Valley haar veertiende editie gaat beleven. Een editie die een hoop verrassingen voor haar bezoekers in petto heeft! Dance Valley wordt een muzikale ontdekkingstocht langs nieuwe wegen, spannende aftakkingen en hele nieuwe terreinen.
Addicted
donderdag 21 februari 2008
Iedere eerste zaterdag van de maand in club Panama brengt het feest Addicted internationale deep house voor grown-ups. Minimum leeftijd is 21 jaar. De volgende editie, zaterdag 1 maart van 22.00 tot 04.00 uur, belooft wederom een bijzondere te worden.
Bleeep!
woensdag 20 februari 2008
Zaterdag 22 maart is het zover, dan vindt de kick off plaats van de eerste editie van Bleeep! in Club Tropicana te Rotterdam.
Kinky on the Beach Grand Edition
woensdag 20 februari 2008
Na vier eerdere succesvolle versies van Kinky on the Beach in Den Haag is het de beurt aan Amsterdam om dit geweldige feest te gaan beleven. Kinky on the Beach is te gast in één van Europa's mooiste clubs met een geweldig geluidssysteem, de legendarische Club Marcanti Amsterdam.
Op 10 mei zal er worden gefeest op grote hoogte! De superieure, nieuwe locatie Factory 10 zal tijdens het Pinksterweekend voor het eerst in gebruik worden genomen. Factory 10 is gelegen op de 10de verdieping van de monumentale Maassilo te Rotterdam.
Intuition invites Markus Schulz
woensdag 20 februari 2008
Op donderdag 20 maart organiseert Intuition Recordings het eerste feest van 2008 met een heel bijzondere gast. Markus Schulz, de huidige nr. 13 van de wereld komt op uitnodiging van Intuition naar de Melkweg in Amsterdam!
Bruut! Festival 2008
dinsdag 19 februari 2008
Wie last heeft van de volgende symptomen: een jeukend gevoel, kwijlende mondhoeken, moeite met stilzitten en de sensatie van peper in de anus, hoeft niet direct een afspraak te maken bij de plaatselijke SOA-kliniek. Hoogstwaarschijnlijk betreft het een geval van Acute Festivalkriebels. Hier lang mee rondlopen is echter niet meer nodig, aangezien een aantal organisaties het perfecte medicijn ontwikkelde: Bruut! Festival.
Hardcore4life meets Mania, de ontmoeting zal plaatsvinden op dinsdag 29 april, oftewel Koninginnenacht 2008. Zeven uur lang zullen vette hardcore beats knallen uit de speakers van 013 te Tilburg. De locatie waar, op deze datum traditiegetrouw hardcore op het menu staat, is dit jaar wederom the place to be voor hardcore minded people.
ReFresh
zondag 17 februari 2008
Na een geslaagde eerste editie in oktober is het tijd voor een knallend vervolg. Zaterdag 23 februari zal de tweede editie van ReFresh gehouden worden in de opgefriste zaal van De Paal te Erp. Van wat? Ja, van De Paal. Nee, dit is geen oude stripclub waar Xtressure nieuw leven in wil blazen, maar een te gekke nieuwe zaal waar het leven al in geblazen is. En dat in het hart van bruisend Erp, wat willen we nog meer?
In Qontrol 2008
zaterdag 16 februari 2008
In Qontrol – The Last City On Earth staat voor een muzikale metropool die op 19 april zal verrijzen in de hoofdstedelijke Rai. De vier districten die deze overdekte monsterstad vormen, staan symbool voor de beste harde stijlen binnen de dance. Lees het volledige bericht voor de lineup.
Knock Out
vrijdag 15 februari 2008
Nieuwe ronde, nieuwe plannen! Zaterdag 8 maart vindt alweer de zevende editie van het steevast uitverkochte Knock Out plaats in 013, Tilburg. Organisator ExtremaMusic heeft voor het nieuwe jaar grote plannen om ook in de rest van Nederland haar feesten te droppen. Tel daar de albumrelease van Funk d'Void 🇬🇧 bij op en er is reden genoeg voor een bijzonder club-event! En bijzonder wordt het, want Knock Out 7 staat in het teken van de live-set! Speedy J, Funk d'Void 🇬🇧, Infinitize, [dj=43082]{Artiest met ID 43082 bestaat niet!} 🇸🇪 én Darko Esser allemaal hartstikke live in de Grote Dommelsch Zaal!
Ground Zero Festival 2008
vrijdag 15 februari 2008
Mission Control, 15.02.2008
Op zaterdag 5 juli 2008 organiseren Multigroove en UDC op Recreatiegebied Bussloo de derde editie van het spraakmakende Ground Zero Festival. Van 21:00 tot 07:00 zal het adembenemende terrein van Bussloo omgetoverd worden in een indrukwekkend decor dat recht doet aan de titel van dit enige nachtfestival van Nederland.
Nieuwe Stekker in het Gele Kasteel
vrijdag 15 februari 2008
Het heeft een tijdje moeten duren maar nu staat hij ook als een huis: de kakelverse editie van Stekker, op zaterdag 16 februari 2008 in het Gele Kasteel in Utrecht. En het moet gezegd: het wordt weer ordinair leuk! Deze keer drie zalen vol flauwigheid, hét Ruilhuisje en een intieme bijdrage van een ‘belofte’ uit Utrecht. Drie zalen? Ja, drie zalen. Stekker is Los, Stekker is Geaard en Stekker is Doorgeslagen. En om dat even kort samen te vatten: één zaal knallen, één zaal kraken en één zaal carnaval.
Good 2 Go
donderdag 14 februari 2008
Op 22 februari vindt in Plaza di Christo in Apeldoorn "Good 2 Go" plaats, een avond met drie speciale doelen: het is een benefiet-party, het is de launch-party van een nieuw label en de release-party van een nieuwe CD single/12". Omdat alle dj's en artiesten belangeloos aan de avond meewerken, is de entreeprijs lekker laag gebleven: 5 euro voor vier live-optredens, zes dj's en twee mc's: het kan slechter!
Club krangzinnig
donderdag 14 februari 2008
Na de succesvolle benefietavond voor oneMen en de daklozen, waarbij bijna duizend euro werd opgehaald, gaat Club Krang aanstaande zaterdag weer Krangzinnig! Doorgaan tot 10 uur in de ochtend dus, en wel met een speciale “love edition”.
Sonic Warfare VI
donderdag 14 februari 2008
Op 22 februari staat Sonic Warfare VI, de dubstepavond van de Melkweg, voor de tweede maal in het teken van het belangrijkste dubsteplabel van dit moment: Deep Medi. De eerste ‘Deep Medi Labelnight’ in september werd zo goed ontvangen door zowel publiek als artiesten dat de deelnemende dj’s graag weer terugkomen om het Amsterdamse publiek nogmaals tot extase te voeren in de Melkweg. Verwacht een avond met de nieuwste en diepste beats die deze wereld voortbrengt!
GZG Matinée
woensdag 13 februari 2008
Zondag 9 maart zullen de GZG Amsterdam wederom een zondagsshow opvoeren in het Zonnehuis in Amsterdam Noord. Van 13:00 tot 22:00 zal het oude theater op het Zonneplein volledig worden omgetoverd tot een zondagswereld, een wereld volgens de wetten en regels van de GZG Amsterdam.
Contrasts vindt voor de 15e keer plaats en dat viert X-Tase! De succesvolle drum&bass party kan op steeds meer aanhang rekenen en dat verdient een extra speciale editie. Drieëntwintig februari is er een liveact waar heel de muziekwereld het over heeft. Het is de meest spraakmakende liveact van dit moment: WiiJ Timski!
De vorige keer nam Nachtboetiek de Festival Vibe voor het eerst on Tour naar de HappydayZZ, waar het feest jaren geleden ook met succes is begonnen. Dat was zo'n succes dat Nachtboetiek en HappydayZZ snel besloten om een spetterend vervolg te organiseren. The Real Festival Vibe on Tour is terug! Na een kleine vijf maanden kun je op zaterdag 29 maart weer helemaal los en weg op het meest freaky, sexy, gekste en wildste feest dat er is. Nachtboetiek neemt gewoon een heel festival mee!
Secret Cinema is recent begonnen met een nieuw project. Met een reeks evenementen door heel Nederland zal Secret Cinema zijn nieuwe platen presenteren. Op de evenementen, die toepasselijk “Secret Cinema invites” heten, zullen naast Secret Cinema zelf ook andere top DJ’s uitgenodigd worden een set te geven.
Time-table Trance Energy bekend
woensdag 13 februari 2008
Het is bijna zover: de 15de editie van Trance Energy in de Utrechtse Jaarbeurs. Check snel hoe je ervoor kunt zorgen dat je niets mist, hier is 'ie dan: de timetable van Trance Energy 2008.
Liaisons Dangereuses
dinsdag 12 februari 2008
Ja, je hebt het goed gehoord! Liaisons Dangereuses lanceert tijdens haar Valentijn Party, net over de grens in Antwerpen, de Nederlandse DJ halfgod Santito tijdens een exclusief erotisch dans festijn! De anders zo bescheiden Nederlander zou blozen bij zoveel over-acting...
Pussy Lounge the 50th edition
maandag 11 februari 2008
Ruim 10 jaar geleden, in 1997, werd de allereerste Pussy lounge georganiseerd in de toenmalige club “Heat” te Rotterdam. Initiatoren en grondleggers The Darkraver en Paul Elstak, zelf fervent liefhebbers van vrouwen, bedachten het partyconcept in een paar uur tijd. Pussy lounge doorbrak de seksuele taboe en stak de draak met absolute partypreutsheid. Pussy lounge was geboren. Tot op de dag van vandaag wordt het feest nog altijd met exact dezelfde ingrediënten gemaakt/gevierd. Sex, alcohol en snoeiharde beats.
Wat heeft een goede house avond allemaal nodig? Een goed gevulde zaal, een goed speakersysteem en natuurlijk Laidback Luke. In samenwerking met het legendarische Paradiso gaat Luke vier keer in het jaar zijn eigen avond hosten waarbij de nadruk wordt gelegd op de sprankelende house sound die hij zich zelf zo eigen heeft gemaakt. En als de avond dan ook nog eens Nighttime Superheroes genoemd wordt, is er eigenlijk geen verdere uitleg nodig.
Obsession Outdoor Festival pakt uit
zaterdag 9 februari 2008
Dance freaks, festivalgangers en liefhebbers van een uber gezellig festival opgelet! Zaterdag 7 juni zal de derde editie van het Obsession outdoor festival weer worden gehouden op het De Rozeboom te Bovenkarspel. De eerste editie in 2006 was een groot succes en vorig jaar kende het Obsession Outdoor Festival dan ook een flinke bezoekersgroei en was de sfeer subliem. Tevens viert Rewind Events dit jaar haar 15e verjaardag en zal daarom flink uit gaan pakken.
De winterslaap is over. Anticlub ontwaakt en gaat er eens rustig voor zitten. Rustig? Nee, dat is nergens goed voor, het ware Anticlub-hart klopt techno en wat doe je dan? Juist, tijd voor een feestje, of twee! Binnen acht dagen kun je Anticlubben in Tilburg en Eindhoven. Zaterdag 9 februari host Anticlub de kleine zaal van 013 alwaar City Sounds plaats vindt. En een week later, op zaterdag 16 februari wordt er een reguliere editie in de Rechter gehouden, alwaar de Madrileense techno diva Pelacha wat Spaanse warmte komt brengen.
Angerfist: The Mutilate Concert
vrijdag 8 februari 2008
Op 29 maart zal het Beursgebouw in Eindhoven trillen op zijn grondvesten! In het laatste weekend van maart zal Angerfist daar de gastheer zijn van een ongekend hardcore evenement; The Mutilate Concert. De beste deejays van dit moment zijn aanwezig en zullen Angerfist bijstaan met onderlinge battles.
F*cking niet normaal
vrijdag 8 februari 2008
De Noord-Brabantse organisatie EYE4Dance, de laatste jaren uitgegroeid tot meest bedrijvige organisatie uit het Zuiden van Nederland, en het Belgische online magazine Rage-Online wisten Kristof aan wal te krijgen voor zijn exclusieve Birthday Party op zaterdag 12 april 2008 in discotheek Zalinaz te Etten-Leur 🇳🇱.
Beatloverz
donderdag 7 februari 2008
Beatloverz, het evenement dat Rotterdam eens flink wakker gaat schudden, zal op Zaterdag 29 maart 2008 in de Maassilo Rotterdam van start gaan. Een jaar geleden zijn de oprichters van Beatloverz, Gerben Roos en Rico Dentro, begonnen met een onderzoek naar wat het uitgaanspubliek van Rotterdam en omstreken nou echt mist tijdens het uitgaan. Uit hun onderzoek kwam naar voren dat veel mensen genoeg begonnen te krijgen van kleine organisaties die veel geld vragen voor feesten waarbij het ontbrak aan een vette line-up en waarbij het entertainment danwel niet aanwezig of van zeer slechte kwaliteit was.
Emporium 2008 - The American Dream
donderdag 7 februari 2008
Live your Dream, there are no limits to what you can achieve.
This is The American dream!
Reset
donderdag 7 februari 2008
Reset laat zien wat de muziekale toekomst te bieden heeft en alle deejays draaien hun set op die basis. Reset your life, Reset your brain, this is the sound of tomorrow.
Oldstyle Phantoms
donderdag 7 februari 2008
Your Dance Company heeft naar eigen zeggen de beste mensen voor de beste visuals in huis. Speciaal voor Oldstyle Phantoms zijn de boys van de bewegende beelden nachten de virtuele wereld ingedoken, de wereld van "het fantoom". Met iets minder dan een maand te gaan rammelt deze geest non-stop op de deuren van HappydayZZ in Culemborg en probeert zichzelf een weg naar binnen te verkrijgen.
Met het 4 jarig bestaan van Rockit nog vers in het geheugen dient het volgende evenement van FCA zich alweer aan in de Central Studios. Dit keer worden de scherpe randjes van Electro en Techno verkend tijdens Great Electronic Beats.
Stug
dinsdag 5 februari 2008
De brede stijl die neergezet wordt tijdens de Stug-feesten wordt goed ontvangen en daarom trekken ze deze lijn ook door in 2008 (en natuurlijk omdat ze Stug én eigenwijs zijn en vóóral omdat de residents zoveel favorieten hebben). Van dubtechno; minimal; techhouse tot aan rauwe Rotterdamse techno is er al langs gekomen op de dansvloer van het Paard en nu is het dus tijd voor een grotere portie Detroit geïnspireerde beats.
De purist schrikt zich rot, omdat een organisatie zich verbindt aan een merk en door het leven gaat als reizende modepop. Gebonden aan bureaucratisch en commercieel beleid, verliest de dance industrie langzamerhand haar kracht en charme. Maar niets is minder waar. Twisted dance & fashion is een concept dat de modewereld combineert met de dance industrie in de breedste zin.
Bitte ein Beat! Dejavu
maandag 4 februari 2008
We gaan ruim 7 jaar terug in de tijd. Vrienden en collega dj's Ramon Roelofs (Charly Lownoise) en Dennis Harinck (Deaz D) waren op uitnodiging van een Duits platenlabel op bezoek in Berlin voor de alom geprezen Loveparade. Na afloop bezochten beiden misschien wel de grootste afterparty ter wereld namelijk: Lovestern Galaktika. Daar werden Charly Lownoise en Deaz D geïnfecteerd door een Duitse muziekstroming waar ruim 30.000 mensen compleet op uit hun dak gingen.
23 februari presenteert Goed rauw IV haar derde editie, net als de voorgaande edities zal ook deze bol staan van doordenderende bassen. De naam zegt het al; goed en rauw. Inmiddels heeft Ramblaz al een uitstekende naam opgebouwd als het gaat om kwaliteit, gezelligheid, betaalbare prijzen, goed geluid en hele dikke dj’s.
Bass-D, beter bekent als ‘Eug’ viert binnenkort zijn 35 jarige verjaardag, maar dat doet hij niet alleen. Samen met een groot scala aan artiesten, Orange Events en HappydayZZ Events en één van de mooiste locaties van Nederland wordt op 23 maart zijn verjaardag groots aangepakt: Bass-D Birthday Bash
Zie IBJBN als een appeltaart. Je hebt alle ingrediënten nodig voor een geslaagd beuk festijn. Suiker (het hardste geluid), boter (de vetste artiesten), meel bind alles bij elkaar (Orange Events & HappydayZZ Events) en de eieren (de vette lichtshows en acts) maken het bijna af. Even goed kneden, maar dan nog ben je er niet. Gooi het deeg in de bakvorm (HappydayZZ Venue), en strooi de appels in de bakvorm (het publiek). Even in de oven, en klaar. Alle ingrediënten smelten samen en alles vormt één geheel, de appeltaart, ofwel Ik Ben Je Bitch Niet!.
29 februari 2008
klinch: Rauw
Genomineerden International Dance Music Awards bekend
Ex Porn Star **Old Skool** Hemkade Zaandam
SpinnerzZ “De nieuwste aanwinst in de dancescene van Gelderland voor 21+”
28 februari 2008
XFM Xnergy
27 februari 2008
Laidback Luke & Lucien Foort begeleiden modeshow
Blijf weg van dit feest!
26 februari 2008
Paashaas dansgevoel met vijf verjaardagen
24 februari 2008
Electric Trash
23 februari 2008
Chivas Regal presents Astoria Lounge
Reverze
22 februari 2008
Dance Valley Festival 2008
21 februari 2008
Addicted
20 februari 2008
Bleeep!
Kinky on the Beach Grand Edition
Awakenings neemt spectaculaire nieuwe locatie in gebruik
Intuition invites Markus Schulz
19 februari 2008
Bruut! Festival 2008
18 februari 2008
Hardcore4life meets Mania op Koninginnenacht in 013
17 februari 2008
ReFresh
16 februari 2008
In Qontrol 2008
15 februari 2008
Knock Out
Ground Zero Festival 2008
Nieuwe Stekker in het Gele Kasteel
14 februari 2008
Good 2 Go
Club krangzinnig
Sonic Warfare VI
13 februari 2008
GZG Matinée
Specatuclaire live-act WiiJ Timski @ Contrasts
Nachtdienst presents The Real Festival Vibe on Tour
Secret Cinema invites: 16 februari in Club Poema
Time-table Trance Energy bekend
12 februari 2008
Liaisons Dangereuses
11 februari 2008
Pussy Lounge the 50th edition
9 februari 2008
Laidback Luke presents: Nighttime Superheroes
Obsession Outdoor Festival pakt uit
8 februari 2008
Anticlub doet Tilburg en Eindhoven aan
Angerfist: The Mutilate Concert
F*cking niet normaal
7 februari 2008
Beatloverz
Emporium 2008 - The American Dream
Reset
Oldstyle Phantoms
6 februari 2008
Alter Ego live bij Great Electronic Beats
5 februari 2008
Stug
4 februari 2008
Twisted Dance & Fashion wordt in Converse kleding gestoken
Bitte ein Beat! Dejavu
Goed Rauw haalt Sorgenkint in huis.
Zondag 23 maart: Bass-D Birthday Bash
1 februari 2008
Ik Ben Je Bitch Niet – Smack My Bitch Up