Partyflock
 
Nieuws · november 2008
Zie ginds komt Kortsluiting invites Minimaal Kabaal eraan! De heren van deze organisaties komen uiteraard niet met lege handen, maar gaan de dag voor pakjesavond al met cadeautjes strooien. Niks geen gedichten, maar dikke beats uit de speakers en een topsfeer zullen de koude avond warmte bezorgen. Studio 80 gaat overspoeld worden door dansende mensen, elektronische golven en melodieuze sferen! Kortsluiting is vooruitstrevend en verfrissend in geluid en sfeer en neemt iedereen mee in een krachtstroom aan elektronische geluiden. Ze zijn er ook zeker niet vies van om opstormende organisaties uit te nodigen om de achterste zaal van Studio 80 te hosten. Het was niet de vraag of, maar wanneer Minimaal Kabaal uitgenodigd zou worden. Het moment is aangebroken, deze jonge honden organisatie is er meer dan trots op dat ze hun eigenwijze Minimaal Kabaal buiten hun hometown Amersfoort kunnen presenteren. In Amersfoort is het keer op keer een overvolle zaal en vanavond kun je het Minimaal Kabaal gevoel zelf ervaren!
Dynamo GBBR pakt uit in december
zaterdag 29 november 2008
Met Sinterklaas en Kerst voor de deur trakteert Dynamo GBBR de bezoekers in de feestmaand op een dubbele dosis hardcoregeweld. Eerst een flinke dosis early hardcore met Basstown, gevolgd door een pot rauwe industrial op Noize Rulez Everything. December staat in Dynamo garant voor twee knallende feesten!
Bar Weinig presents: Le Guess Who?!
vrijdag 28 november 2008
Bijna een jaar na de allereerste editie komt Bar Weinig op 29 November terug met de grootste line-up tot nu toe. Waar tot op heden (slechts) een grote buitenlandse artiest op de flyer sierde zijn dat er bij de Le Guess Who?! Editie drie! Het Le Guess Who?! Festival is in het leven geroepen om Canadese muziek te promoten in Utrecht, met bands als Beachhouse en Melissa Auf Der Maur op de donderdag en de vrijdagavond laat de Tivoli het neusje van de (Canadese) zalm zien op het gebied van pop en rock. Bar Weinig doet op zaterdag precies hetzelfde, maar dan op het gebied van dance.
Aanstaand weekend vindt in de Amsterdamse Westergasfabriek het LatinVillage Indoor festival plaats. Het grootschalige latin feest zou drie dagen duren, maar de organisatie heeft vandaag besloten om het feest alleen op zaterdagavond 29 november door te laten gaan.
Hellraiser
woensdag 26 november 2008
Zoals eerder aangekondigd zal op zaterdag 29 November de beruchte en unieke lokatie Turbinenhalle in Oberhausen weer helemaal in het teken staan van een Hellraiser editie. Wederom een unieke gebeurtenis die maar liefst 12uur non-stop (van 20.00 tot 08.00uur) zal duren! Verdeeld over 4 areas zullen een groot aantal nationale en internationale artiesten geprogrammeerd worden.
Laatste update Time Warp
dinsdag 25 november 2008
Met de gezonde kriebel in de onderbuik zijn de organisaties van Cosmopop en Evotions deze week hard bezig met de voorbereidingen van Time Warp NL aanstaande zaterdag de 29e. Dit is het laatste nieuwsbericht, heb je het ticket al weken op je nachtkastje of sta je in de aanslag om er eentje te scoren lees het dan even aandachtig door om goed voorbereid aan de 16 uur durende muzikale reis te beginnen!
Afgelopen woensdag was een zware klap voor de Amsterdamse partyorganisatie Zuipclub. Op last van de politie mocht er in studentensociëteit de De Lax geen externe feesten gegeven worden door Zuipclub
Het is alweer even geleden maar op 5 december komt Issue met een derde editie in het Paard. Dit keer is het de beurt aan niemand minder dan Shinedoe! Bijgestaan door Benny Rodrigues en een aantal lokale talenten als Gisberto, Flowers Greenfield, Ziggy Stardust en L. K. kan het eigenlijk al niet meer mislukken.
Hard Bass Gelredome: The line-up
maandag 24 november 2008
Hardstyle is de populairste stroming in de hardere dance scene en de avond zal dan ook 9 uur lang in het teken staan van deze muziekstijl. Wat betreft de programmering zijn de verwachtingen erg hoog. Verdeeld over de avond zullen vier blokken van twee uur worden ingevuld door de allergrootste hardstyle artiesten. Vier teams (Green, Blue, Yellow & Red) zijn zo ingedeeld dat er een zeer verrassende mix zal ontstaan. Ieder team is zorgvuldig geselecteerd en vertegenwoordigd zijn muzikale fingerprint.
Op woensdag 31 december 2008 zal Rocksteady het nieuwe jaar inluiden in de vetste zaal onder de Maas, Beursgebouw Eindhoven. Na zes uitverkochte edities heeft Rocksteady zich weten te onderscheiden van de reguliere evenementen. Rocksteady is een evenement voor mensen die openstaan voor invloeden van verschillende muziek-, kleding- en levenstijlen. Dit is de plek waar de ultieme synergie zal plaatsvinden, waar iedereen al tijden naar op zoek is. Dit keer heeft Rocksteady het Beursgebouw in Eindhoven uitgezocht als ideale locatie voor het openen van het nieuwe jaar.
Optima Forma
maandag 24 november 2008
MC Da Silva en Lexion presenteren in 2009. Optima Forma !
Back to the Energy
zondag 23 november 2008
In de vierde eeuw na Christus was Sint Nicolaas (in de Nederlandse volksmond "Sinterklaas"; in het Engels "Saint Nicholas" of in het Duits "Sankt Nikolaus" genoemd) de bisschop van Myra, een plaatsje in het huidige Turkije. Volgens de legende heeft hij zijn dorp gered van de ondergang door honger. Het verhaal gaat ook dat hij drie overleden kinderen weer tot leven heeft gewekt, en geschenken en bruidschatten aan arme meisjes heeft gegeven. Sommige bronnen vermelden dat hij overleed op 6 december in het jaar 343. In het jaar 1087 werd zijn stoffelijk overschot naar Bari in Italië verhuisd. Een paar weken voor zijn feestdag komt Sint Nicolaas naar Nederland (en België) vanuit Spanje op zijn stoomschip met al zijn Pieten en al zijn cadeautjes waar hij gedurende het hele jaar voor heeft gezorgd. Deze intocht wordt altijd uitgezonden op de televisie.
Voor de derde editie was Nokia Trends Lab partner van het Amsterdam Dance Event. In samenwerking met Ovum Recordings, het label van technolegende Josh Wink, werd een stevige line-up samengesteld. Josh Wink, Steve Bug, D'Julz en Benny Rodrigues zakten speciaal voor Nokia Trends Lab af naar de MTV Studios.
Emotionz, Bring back music
zaterdag 22 november 2008
Vrijdag 28 november is het weer zover; Eindelijk is het weer een tijd voor een nieuwe editie van Emotionz. Na een sprankelende en fantastische eerste editie in Club Noa belooft deze nieuwe episode zeer spannend te worden. Het laatste feest staat bij menig bezoeker nog in hun geheugen gegrift want muzikaal gezien werd het dak eraf gedraaid. Aangezien het bijna pakjeavond is heeft de organisatie zijn best gedaan om ook deze avond eens flink uit te pakken. Deze nieuwe editie in Club Noa beloofd dan ook de vorige EmotionZ te overtreffen.
I Love Hardstyle
zaterdag 22 november 2008
Op vrijdag 5 december organiseert Hollywood Music Hall in samenwerking met Fear FM: I Love Hardstyle! De HMH zal volledig omgebouwd worden tot volwaardige hardstyle area tijdens de 2e editie van dit succesvolle concept. Verwacht een bizarre avond vol extreme lasershows & acts, de lekkerste danseressen en natuurlijk Nederlands beste hardstyle deejays!
Generations of Love
vrijdag 21 november 2008
Ho Ho Ho. Op vrijdag 26 december komt Generations of Love terug! Het Festival dat afgelopen zomer zo goed werd ontvangen, strijkt op Tweede Kerstdag neer op het Amsterdamse Westergasterrein; in de gebouwen Transformatorhuis, Westerunie en de Westerliefde. Drie verschillende stages met elk hun eigen sferen maar toch samen door het kerstgevoel van verbroedering. Chemistry brengt dit alles met de toewijding die het Generations of Love Festival @ Blijburg zo speciaal maakte. En laten we eerlijk zijn; wat is nu een beter moment om dit geweldige gevoel met elkaar te delen en verschillende generaties samen te brengen dan met kerst.
Gewoon Gastvrij vindt nieuwe locatie
vrijdag 21 november 2008
Morgen is het zover! De gehele Flexbar staat in het teken van een groot feest. Zowel de kleine - als grote zaal worden samen gevoegd tot één beleving. Na dat Gewoon Gastvrij zijn oude vaste locatie Club 8 helaas heeft achterlaten was de nieuwe locatie een geschenk uit de hemel voor de twee organisatoren.
Op 30 november organiseert Chakraparty zoals gebruikelijk op de laatste zondag van de maand een party in de Rodenburg te Beesd. Vanaf 15 uur kun je volop genieten van de beste DJ’s uit België en eigen land. De bezoekersleeftijd ligt boven het gemiddelde waardoor er meestal verschillende activiteiten naast het feest te bezoeken zijn. Hierbij kan men denken aan numerologie, een paragnost of iemand die zich bezig houdt met tarotkaarten. Ook worden er sieraden gepresenteerd. Met deze laatstgenoemde activiteit steunt Chakraparty project Panabaj.
Dat Zenith van goeden huize komt met de grotere feesten, is je vast niet onopgemerkt gebleven. Maar een grote hardstylenaam staat niet alledag op het programma. Daarom pakt Zenith het op zaterdag 29 november groots aan. Dit keer niet alleen (eclectic) house of aanverwante stijl, maar ook knalharde hardstyle: een avond waarop je ongegeneerd los kan gaan…
BLACK
donderdag 20 november 2008
De afgelopen jaren heeft Black kleur bekend: de sound in België werd harder en de sfeer intenser. Bij de voorgaande editie was het Antwerpse Sportpaleis playground voor liefhebbers van het stevigere werk. Dit jaar zal BLACK verhuizen naar de Trixxo Arena, op aanvraag van de vele fans zal het evenement niet meer op vrijdag maar op zaterdag plaatsvinden! Onnodig te zeggen dat het geluid in de Trixxo Arena zuiver als een diamant zal klinken en de bassen er naar hartenlust kunnen knallen.
Vier
woensdag 19 november 2008
Na een jaar lang vol hoogtepunten en nauwelijks dieptepunten is Vier alweer bijna jarig.
21 november is het zover, een kleine terugblik op 1 jaar feestvieren!
Update Fabulous 2008 met timetable
dinsdag 18 november 2008
De laatste kaarten glijden over de toonbanken... het zal weinig mensen ontgaan zijn: Nederland maakt zich op voor de tweede editie van Fabulous op aanstaande zaterdag 22 november! Tijd dus voor Extrema Network en Art of Dance om de laatste update omtrent het indoor dance event te publiceren. Met daarin natuurlijk onder meer de langverwachte timetable, info over openbaar vervoer en... een speciale winactie voor de Partyflockers!
Turn up the bass trailer
dinsdag 18 november 2008
Over drie weken is het dan eindelijk zover: Turn up the Bass keert terug, en hoe...
Een klein voorproefje op het spektakel dat op zaterdag 6 december gaat plaatsvinden in de Heineken Music Hall;

Let the bass kick!
Hardcore Resistance
dinsdag 18 november 2008
29 November aanstaande pakken ze weer groots uit om er samen met het publiek weer een knalfeest van te maken.
Behalve een aantal grote artiesten uit binnen- en buitenland, de winnaars van de recente dj-contest en de eigen residents, nodigen ze ook een paar talenten uit die op de vorige edities hun faam hebben verkregen.
P3, het hoofdwartier van hardcore Resistance zal worden ingedeeld in twee areas.
Trancelicious
dinsdag 18 november 2008
Trancelicious het feest met het kinky gevoel heeft aan de bezoekers van vorige edities de belofte ingelost en daar zijn we best trots op. De vijfde editie is alweer in aantocht en net zoals de vorige edities staat Trancelicious garant voor een gezellig en kwalitatief kinky feest en dat is wederom een belofte. Veel KINKYPARTY liefhebbers hebben over Tranceliciouss gehoord en staan te trappelen om de volgende editie mee te maken.
Twee weken geleden heeft Decisions opnieuw een bijzonder geslaagd feest neergezet met een hoog ‘dansgehalte’ en waar de gezelligheid weer hoogtij vierde. Het was zoals men inmiddels van deze organisatie gewend is wederom een heerlijk avondje uit in de Marcanti.
Triax loud & clear
dinsdag 18 november 2008
Zoals al eerder vermeld en besproken krijgt de meest actieve artiest uit de UHM stal nu zijn eigen concept wat elk jaar zal terug keren. De voorgeschiedenis en het hoe en waarom is reeds bekend. De voorbereidingen voor dit uniek concept in het Limburgse Valkenburg zijn in volle gang. Hoewel het stadje volop in de Kerstsfeer is gedompeld zal de Polfermolen as zaterdag op een geheel andere wijze worden ondergedompeld waarbij de kerstballen letterlijk en figuurlijk uit de bomen zullen schudden!
Walk Right Back
vrijdag 14 november 2008
Loop mee terug in de tijd! Zaterdag 22 november staat het cultuurpodium Mevrouw Latenstaan te Zoetermeer in het teken van de eerste editie van Walk Right Back. Dit nieuwe swingende concept draait om het in leven houden van de muzikale hoogtepunten uit de 40’s, 50’s, 60’s en 70’s.
Los - Upper Class Manhattan
vrijdag 14 november 2008
Overlopend van gepaste trots presenteert Soulmax een feestelijke Los editie op 2e kerstdag met een sterren line up van heb ik jou daar! LOS staat inmiddels ook in Amsterdam bekend als event wat de feestvreugde tot grote hoogte laat stijgen. De avond staat geheel in het teken van Upper Class Manhattan, de kerst van 2008 vieren we in de style & glamour van de rich & famous van Manhattan, leef je in! De dress code? Chique, elegant, sophisticated, classy, Upper East Side worthy!
Rush: The happy ending
vrijdag 14 november 2008
RUSH, een van de oudste en bekendste house-merken van Nederland, stopt ermee! Na 333 RUSH-feesten zal een periode van acht jaar worden afgesloten met een afscheidstournee, The Happy Ending Tour, langs Tilburg (013), Utrecht (club Monza) en Amsterdam (Escape Club). Chemistry, de organisator van RUSH, vindt het na acht jaar genoeg en zet nog een keer alles op alles om met RUSH een onvergetelijk visitekaartje af te geven.
Awakenings kijkt vooruit!
donderdag 13 november 2008
Awakenings brengt nieuws over volgend jaar maar eerst over volgende week:

De kaarten die telefonisch besteld konden worden zijn uitverkocht. De laatste kaarten voor 21 en 22 november zijn nu verkrijgbaar via www.awakenings.nl/tickets?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12425 en bij Free Record Shop.
Club Krangzinnig
donderdag 13 november 2008
Zaterdag 15 november is het tijd voor de laatste Club Krangzinnig van het jaar van 23.00u tot maarliefst 10.00u zal de krange bezoeker mee op reis worden genomen naar hogere elektronische sferen. Deze editie van Club Krangzinnig is voorlopig de laatste in de Akhnaton. Anderhalf jaar was de Akhnaton de thuishaven van Club Krang & Club Krangzinnig. De organisatie vind het echter tijd voor een nieuwe periode waarin de kwaliteit opgeschroefd wordt en daarom zal Club Krangzinnig verhuizen naar een andere locatie.
Je kunt om middernacht je glas gaan heffen in het wel zeer prettige gezelschap van superster Felix da Housecat, op NYE Dirty Chique in The Matrixx! Op een dance extravaganza dat zijn gelijke niet kent. And joining the partycrowd: Laidback Luke, Don Diablo, Soares & Unders live, Sidney Samson en Motherfunker. Dirty, rauwe dance-able house, op een feest met een helder fonkelend en zo'n chique randje.
NYE @ Melkweg
donderdag 13 november 2008
New Years Eve in de Melkweg staat dit jaar helemaal in het teken van de betere elektronische muziek. Het podium van The MAX zal de hele nacht bevolkt worden door de heren van Border Community, één van de meest invloedrijke en vooral grensoverschrijdende labels van de laatste jaren. De Oude Zaal is het domein van Crackhouse, met Aron Friedman, Brent Roozendaal, Carlos Valdes en Melon, en het Theater op de bovenverdieping staat in het teken van nieuwerwetsche disco met Thomas Martojo, San Proper en Jan van Kampen.
Een nieuwe editie van Club Marguerita staat voor de deur, het gaat om alweer de achtste editie die in het nieuwe thuishonk EKKO wordt gehouden. Utrecht's kleinste poppodium erkende begin 2007 het harde werk van electro organisatie Marguerita en huisvest sindsdien één van de gezelligste electrofeesten dat Nederland te bieden heeft. Zo ook op vrijdag 14 november, waar de 303 All Stars acte de presence zullen geven.
Club Friday – The Birthday Special
maandag 10 november 2008
Op 21 november nodigen Charly & Nazzz en Erick Pike jullie uit voor een vet cool verjaardagsfeestje. Van 20:00 tot 02:00 zijn jullie welkom in De Singel in Edam en daar gaat Club Friday echt mega gave spelletjes spelen zoals bij een echt verjaardagsfeest hoort. Daarnaast kun je natuurlijk lekker drinken (eten slaat Club Friday even over deze keer) en worden de spelletjes geleid door de super coolste DJ’s die je kent.
Volgende Euphoria in januari 2009
maandag 10 november 2008
Nog een kleine 2 maanden en dan is er alweer een jaar voorbij. b2s kan dan terugkijken op een mooi jaar met veel geslaagde evenementen. Natuurlijk gaan we daar in 2009 weer mee door! Het eerste evenement op de agenda van 2009 is Euphoria. Op zaterdag 10 januari zal het succesvolle en steevast uitverkochte Hardstyle concept plaatsvinden in de 013 te Tilburg.
New years eve 2009 with…
zondag 9 november 2008
“Ladies and Gentlemen …We’ve got them!” In de wandelgangen gonst het al geruime tijd van de geruchten. Doken er tijdens het Amsterdam Dance Event overal al pre-announcements op… nu is het officieel! In navolging van Erick Morillo 🇺🇸 (red. NYE 2008) zullen in de Rotterdamse Outland dit jaar niemand minder dan Roger Sanchez 🇺🇸 én Sebastian Ingrosso 🇸🇪 op geheel eigen wijze invulling geven aan misschien wel dé nieuwjaarsnacht van Nederland!
Lifted
zaterdag 8 november 2008
Zaterdag 22 november, Lifted met Mastiksoul (Por), Benny Rodrigues, El Mundo en Kontakt vs D.U.S.T. in The Matrixx. Waar Lifted bekend om staat is het neerzetten van een dance-avond met getalenteerde DJ’s. Met een dance-avond wordt dan ook daadwerkelijk een dansavond bedoeld.
Line-up Extrema NYE bekend
vrijdag 7 november 2008
Het begint inmiddels voor velen te kriebelen, de geruchten deden reeds hevig de ronde en enkele artiestennamen zijn natuurlijk al uitgelekt, maar dé complete programmering van Extrema NYE 2008 is nu eindelijk bekend! Met exclusieve shows van grote artiesten uit de house- en techno-scene heeft organisator Extrema Network onbetwist weer een bijzonder nieuwjaarsevenement in petto. Ook dit jaar vindt ’s lands grootste oud en nieuwfeest plaats in het Klokgebouw te Eindhoven.
Plaisir
vrijdag 7 november 2008
Zaterdag 8 november gaat het weer los in de “kelder van Utrecht”, het Ksjot! Tijdens deze derde editie van Plaisir staat er weer een gevarieerde en verrassende line-up voor klaar. Zoals bekend, de line-up is dat niet…
Benghels
vrijdag 7 november 2008
Nadat J&E Entertainment tijdens Dance Boulevard afgelopen zomer al met succes een area met het créme de la crème uit de Nederlandse house scène serveerde gaan ze nu nog een stapje verder met het nieuwe exclusieve latin housefeest Benghels op zaterdag 29 november. Dit evenement vindt plaats in voormalig bioscoop en nu trendy horecacomplex Den Enghel.
Anticlub
vrijdag 7 november 2008
Terwijl de laatste Eindhovense editie van Anticlub geheel in het teken stond van de toekomst, met de aankomende releases van de Anticlub residents, stond de classics editie in 013 juist in het teken van het verleden. Een logische stap dus om nu weer terug te keren naar het heden. Dat doet Anticlub met een editie in de Bredase MEZZ. Na The Advent en Technasia is het nu de beurt aan landgenoot Steve Rachmad om te fungeren als headliner.
Tranceclassixx
donderdag 6 november 2008
Om maar eens te beginnen met de kneiter van een hit van Solarstone. En dan weet je ook meteen wat je kunt verwachten op de laatste Tranceclassixx van het Matrixx dit jaar, en wel op zaterdag 29 november. Rank 1, Ton TB, Jochen Miller en Marc Simz gaan de tranen uit je ogen draaien, gaan je meenemen op een trance snoepreisje en gaan gezamenlijk met Solarstone zorgen voor de definitieve terugkeer van het pure trancegevoel. En wat zou deze Tranceclassixx zijn zonder jou?
Footclub
donderdag 6 november 2008
Footclub hits your spot! Dubbel en dwars keert Footclub keihard terug in haar thuisbasis Villa Thalia in Rotterdam op zaterdag 8 november! Met een vette, warme intieme, en uitverkochte vorige editie op zak hebben we er meer dan zin in! We presenteren in hartje herfst tijdens de donkere koude en vooral natte dagen, een droge, lichte en vooral warme Footclub editie!
The tables are turned...
woensdag 5 november 2008
Vrijdag 28 november is het tijd voor de volgende editie van Dawn of Dance’s D.D.O.D. Dawn of Dance is inmiddels alweer bijna vier jaar bezig in de Harddance en ooit opgericht uit passie en liefde voor juist deze muzikale stroming, die niet zo groot is hier in Nederland.
Ignis presenteert een nieuw, vet, vies en catchy concept: Superb! Een primeur voor de regio (Zuid-Oost) Brabant. Superb zal vies en vuil zijn, met dikke beats en soms ook raggende gitaren, met catchy melodies en foutttt. Het geluid van de future met invloeden uit de past. Zo ook de line-up van de very first edition op vrijdag 7 november.
Meer of Minder
zaterdag 1 november 2008
Zoals jullie misschien al weten is mPROductionz verhuisd naar Rotterdam. Hier zijn ze hard aan de slag gegaan om voor hun fans en andere liefhebbers opnieuw leuke avonden te kunnen programmeren. En dit niet zonder resultaat! MPROductionz kan, vol trots, vermelden dat ook zij een eigen avond weten te hosten in "Catwalk".
Villa Achterdeur
zaterdag 1 november 2008
Spiegeltje, Spiegeltje in je hand... Welk gayfeest heeft het beste publiek van heel het land?
Spiegeltje, Spiegeltje in je hand... Wie is de beste dj van heel het land?

Zondag 30 november is de datum voor de novembereditie van Villa Achterdeur! Villa Achterdeur presents Spiegeltje, Spiegeltje… Was jij één van de gelukkigen die tijdens Supergay het schattige spiegeltje heeft weten te bemachtigen? Dan wist jij als eerste wat het thema voor de volgende Villa zou zijn! Spiegeltje, Spiegeltje…
The return of legendz
zaterdag 1 november 2008
Na tien maanden van stilte keert Legendz, het early hardcore en oldschool evenement van het zuiden, terug. Na het overweldigende succes van de eerste editie kon een vervolg niet uitblijven en op zaterdag 29 november is de tweede editie, met een verrassende line-up, een spetterende lichtshow en een ouderwets dikke dreun, een feit.
30 november 2008
Kortsluiting invites Minimaal Kabaal
29 november 2008
Dynamo GBBR pakt uit in december
28 november 2008
Bar Weinig presents: Le Guess Who?!
Latin Village Indoor alleen op zaterdag
26 november 2008
Hellraiser
25 november 2008
Laatste update Time Warp
Ondanks onwil van de politie toch 'Rave aen den' in Amsterdam
24 november 2008
Issue presents Shinedoe & Benny Rodrigues
Hard Bass Gelredome: The line-up
Rocksteady NYE in Beursgebouw Eindhoven
Optima Forma
23 november 2008
Back to the Energy
Nokia Trends Lab experimenteert met Josh Wink
22 november 2008
Emotionz, Bring back music
I Love Hardstyle
21 november 2008
Generations of Love
Gewoon Gastvrij vindt nieuwe locatie
Chakraparty steunt het goede doel in deze moeilijke crisistijden
We Love More, Luna edition in Zenith Venray
20 november 2008
BLACK
19 november 2008
Vier
18 november 2008
Update Fabulous 2008 met timetable
Turn up the bass trailer
Hardcore Resistance
Trancelicious
Voor een joet zit je goed bij de X-mass Sparkling edition van Decisions
Triax loud & clear
14 november 2008
Walk Right Back
Los - Upper Class Manhattan
Rush: The happy ending
13 november 2008
Awakenings kijkt vooruit!
Club Krangzinnig
Wie luidt 2009 in op Matrixx'NYE Dirty Chique..?
NYE @ Melkweg
10 november 2008
Acidcollectief 303 Allstars warmt zich tijdens Club Marguerita op voor reeks nieuwe shows
Club Friday – The Birthday Special
Volgende Euphoria in januari 2009
9 november 2008
New years eve 2009 with…
8 november 2008
Lifted
7 november 2008
Line-up Extrema NYE bekend
Plaisir
Benghels
Anticlub
6 november 2008
Tranceclassixx
Footclub
5 november 2008
The tables are turned...
Superb #1: vrijdag 7 november in Club Broadway
1 november 2008
Meer of Minder
Villa Achterdeur
The return of legendz