Partyflock
 
Nieuws · oktober 2008
Van de oorspronkelijke diepe disco tot aan house platen anno 2008, met de disco feeling van toen. Op vrijdag 7 november brengt Disco Dip je veel dansvloer geweld, zonder hitjes, maar met veel classics. De eerste editie van Disco Dip brengt disco voor de doorgewinterde disco-digger tot aan iedereen die nieuwsgierig is naar de reikwijdte van disco of gewoon een avondje uit zijn dak wil gaan.
Op Zaterdag 20 December 2008 staat de laatste editie van het jaar van Smackdown op het programma, uiteraard in Doornroosje, Nijmegen! Echter dit keer niet zomaar een editie. Op 20 December pakt Smackdown flink uit met een extreem uitgebreid en exclusief “XXL” programma om het 2 jarig bestaan van Smackdown in Doornroosje grootst te vieren! Smackdown slaat namelijk terug met de grootste en dikste line-up tot nu toe, so prepare for Smackdown XXL! Xtra Xtra Large Beats ’n Breakz!
Crazyland
vrijdag 31 oktober 2008
Nog maar iets korter dan drie weken en Crazyland staat voor de deur. Een feest wat een beleving is iedere keer weer. Voor alle mensen die altijd hebben gedacht om een keer te gaan omdat je toch wel eens Crazyland wilt bezoeken: koop je kaarten, want dit mag je niet missen. Koop ze niet de laatste dagen want dan heb je een grote kans dat het uitverkocht is.
Fabulous
vrijdag 31 oktober 2008
Iedereen is VIP op Fabulous, maar je zult het inmiddels al wel gehoord hebben: voor diegenen die nóg decadenter willen feesten zijn er de superexclusieve Fabulous Glamour Tickets! Met zo’n ticket ben je een ‘Fucking Important Person’ en word je allicht helemaal op handen gedragen tijdens het classy indoor dance event op 22 november te Den Bosch. Wil je extra dik doen tussen de internationale sterren, artiesten en BN’ers op de FIP Decks..?
Matrixx 7 yrs
donderdag 30 oktober 2008
Zaterdag 15 november wordt het 7 jarig bestaan van The Matrixx uitbundig gevierd tijdens een speciale editie van Exxellent: Matrixx 7YRS. Met Simon Dunmore, Sidney Samson, Lucien Foort, ROOG en Skitzofrenix, host MC Gee.
BLVD
donderdag 30 oktober 2008
Time flies when you're having fun!!” Blvd bestaat alweer 1 jaar en viert dit uitbundig met al haar bezoekers. Het gezellige wekelijks vrijdagavond concept van Club Vie heeft onder andere na vier buitengewone succesvolle specials zoals Sex And The City, I Love NY, Diamonds are.. a Girls Best Friend! & Club Vie 2 Year Anniversary Special waar boy’s and girls centraal stonden en de atmosfeer, muziek en gezelligheid werkelijk in één woord als geweldig ervaren was.
Dutch Domination
donderdag 30 oktober 2008
Tijdens de Gouden Eeuw waren de Hollanders de baas over de wereldzeeën. De VOC, Indië, en de zilvervloot, iedereen met kennis over de Nederlandse geschiedenis weet dat ons kleine landje in De Gouden Eeuw een absolute wereldmacht was. En het was Michiel de Ruyter die werd geprezen om zijn daden. En veel Hollanders vinden hem anno 2008 nog steeds de bom!
Na een mooi festivalseizoen is het weer tijd voor Magnifique. Op vrijdag 14 november vanaf 23.00 is het dan zover. Voor de derde maal dit jaar zal Club 22.24 te Doetinchem the place to be zijn. In deze chique club ben je verzekerd van een heerlijke avond met goede en vooral verrassende nieuwe muziek.
Na het vieren van een onvergetelijk 1 jarig bestaan, is het dan eindelijk weer tijd voor een nieuwe Mental Evolution. 8 November gaat de organisatie back to the roots en komen zij met een indrukwekkende Detroit Special in Club Poema RAW.
Na een succesvolle eerste editie trakteert organisatie New York House Most Wanted jullie op een tweede avond van Voodoo. Volgens hen draait het er bij hun concept om gezamenlijk de sfeer naar een hoger level te laten doen stijgen. Zij gaan uit van een ultieme mix van een openminded, niet al te jong publiek dat echte kwaliteitsmuziek die bestaat uit een vloeiende combinatie van funky clubhouse tunes en heerlijk opzwepende latingrooves met daaroverheen de nodige soul en funkritmes, op waarde weet te waarderen. Gay en straight publiek dwars door elkaar dat gezamenlijk gaat voor een ultieme uitgaanservaring waar de maar al te bekende hokjes verdwijnen en waar men elkaar gewoon respecteert om wie men is. That's what is all about regarding to them!
Diepgang
zaterdag 25 oktober 2008
Zaterdag 1 november is het weer tijd voor een gezellig ondergronds verzetje in de Rotterdamse tunnelclub de Catwalk. Ben jij toe aan iets nieuws en sta jij open voor progressieve en innovatieve muziek? Dan is Diepgang de clubavond die jij zoekt!
Haiku met Charles Webster in Catwalk
zaterdag 25 oktober 2008
Na de Coast 2 Coast albumrelease is het voor Charles Webster een absolute must geworden zijn fans tegemoet te komen tijdens een wereldtournee. Met live optredens in Azie, Amerika en Europa is deze man zowel als producer als dj wereldwijd gerespecteerd. Na zijn tour in Amerika en Azie is Europa aan de beurt. Charles Webster besluit zijn bezoek aan Nederland af te sluiten in Rotterdam op 26 oktober tijdens Haiku with Charles Webster. Op deze speciale zondag zal hij acte de présence geven in de Catwalk met een extra lange dj set.
Amsterdam Doordraai Event
zaterdag 25 oktober 2008
86 uur nadat de eerste avond van de 2008 editie van Amsterdam Dance Event van start is gegaan opent de Flexbar zijn deuren voor Amsterdam Doordraai Event. Vanaf zondagmiddag 1 uur trekken Pixel, Bleifrei en Vreemd samen ten strijden tegen vermoeidheid, verveeldheid en klagende buren. Waarom je huisbaas over de zeik helpen, je huis laten trashen en al je eten en drinken laten veroberen door je vrienden als je met z’n allen ook door kan gaan in de Flexbar.
Raving Nightmare reunion
zaterdag 25 oktober 2008
Op zaterdag 27 december (3e kerstdag) zal er een heuse Raving Reunion plaatsvinden in de voormalige Platte Zaol, nu Maastricht Music Hall. Na een lange periode van stilte in deze locatie zal UHM eindelijk de ”Infinite Memories” weer nieuw leven in blazen.
15 Jaar Rave On Snow
zaterdag 25 oktober 2008
Europa's grootste winterfestival viert feest dit jaar. Van 12 tot en met 14 december 2008 verwacht het welbekende snowresort Saalbach/Hinterglemm enkele duizenden bezoekers voor de 15e verjaardag van Rave On Snow.
Rave On Snow is in Duitsland een begrip, maar in Nederland nog bijna geheel onbekend. Rave On Snow is een 2-daags durend festival dat plaatsvind in lokale apres ski cafe's, discotheken en andere locaties zoals het dorsplein (in de sneeuw) of een ondergrondse parkeergarage in Saalbach/Hinterglemm.
Pandemonium
donderdag 23 oktober 2008
Na het succes van de vorige keer is het ook deze keer aan Cyndium om op de 27ste van december een spetterende editie neer te zetten die ook de vorige keren zal overtreffen. Met zorg is er wederom veel aandacht besteedt om tot een exclusieve line-up te komen die ook weer meer dan Pandemonium-waardig is. Cyndium kan alvast verklappen dat zowel vaste als nieuwe bezoekers aangenaam verrast zullen worden bij de bekendmaking hiervan.
Regionale vete duurt voort
donderdag 23 oktober 2008
De regionale vete tussen de twee grootste Dance organisaties van West-Brabant, EYE4Dance en J&E Entertainment, duurt voort.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 22 oktober 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Natuurlijk is ook Extrema Network vertegenwoordigd op het Amsterdam Dance Event! Dit jaar is club Odeon de place to be op de ADE-donderdag. Daar wordt gelaveerd tussen kwalitatieve house en diepe vierkwarts, zoals je van Extrema Network gewend bent. Extrema Network presenteert de Toolroom Knights & ExtremaMusic ADE Special!
Villa Achterdeur presents Supergay
dinsdag 21 oktober 2008
Een nieuw GAYICOON is neergestort op aarde!

Is it a PLANE?
Is it a BIRD?
Nooooooo… IT’S SUPERGAY!
Begin december, wanneer heimwee naar tropische oorden of (dichter bij huis) chillen in de achtertuin serieuze vormen begint aan te nemen, wordt het weersonafhankelijke housefeestje 'Soundgarden' gelanceerd. Zaterdag 6 december van 22.00 tot 07.00 uur 's morgens, in het Klokgebouw te Eindhoven. Voor paradijsvogels en passiebloemen die graag in de watten gelegd worden op de klanken van maar liefst 15 top artiesten, waaronder de dj's Hardwell, Lucien Foort, Benny Rodrigues, Eric de Man, Jeroenski, Sunnery James & Ryan Marciano en Gregor Salto.
Rige blow out sale
maandag 20 oktober 2008
Zaterdag 29 november 2008 van 11:30 tot 15:00 - Free entrance
Follow the leader….. Alweer de 5e blowout sale van Rige Distribution! Er zijn weer een aantal vaste onderdelen zoals blowout sale markt, meet & greet met artiesten, de talentenjacht en de Nationale Plaatbreekwedstrijd!
Luminosity
zondag 19 oktober 2008
Het aftellen is begonnen want op 15 november is het dan eindelijk zover: Luminosity Anniversary Special. Luminosity Events bestaat één jaar en dat zal groots gevierd worden. Het is alweer bijna een jaar geleden dat de allereerste editie ever gehouden werd en sindsdien is er iets neergezet om trots op te zijn. Natuurlijk was het eerste jaar meer dan geslaagd, maar... dit was slechts het begin. Met enkele muzikale hoogtepunten, en iedere keer weer een fantastische sfeer. In het nieuwe seizoen zal alles nog bigger & better zijn. Laat je iedere keer weer verrassen en verleiden op een heerlijke trance-avond, te beginnen op 15 november in Club Players te Zoetermeer.
De oudgedienden onder ons zullen het nooit vergeten: 18 Oktober 1997, Thunderdome in het Sportpaleis Antwerpen. Een uitverkochte hal wacht vol spanning op de dj set van Weirdo. Iedereen is verbaasd als tijdens zijn aankondiging wordt meegedeeld dat dit zijn laatste optreden is. Weirdo vindt het tijd om terug te keren naar zijn eigen planeet. Sindsdien wordt hij nog zelden gespot op planeet Aarde... Maar op 24 oktober aanstaande zal zijn ruimteschip landen in Hengelo, waar hij vervolgens een zeer exclusief optreden in Empire New York zal verzorgen tijdens Bass Navigators – The Return of the Navigators.
O.W.A.P. 2008
zaterdag 18 oktober 2008
The Original Warehouse Acid Party is een jaarlijks classic house feest dat het 6e jaar in gaat en gelieerd is aan het Oud Hollandsch Acid Feest, het aller-allereerste classic house feest, dat ooit begon in 1991 in de legendarische club RoXY in Amsterdam. Het afgelopen jaar stond voor velen in het teken van 20 jaar house, de classic house parties waren niet van de lucht en de smileys vlogen ons om de oren als ware het een plaag uit de bijbel.
Hardcore to the Bone
vrijdag 17 oktober 2008
Het is bijna zover, vrijdag 24 oktober staat de Hollywood Music Hall totaal in het teken van het hardste en beste wat hardcore to bieden heeft tijdens Hardcore to the Bone. De hele avond zal er niets anders dan hardcore in al zijn vormen door het volledige complex galmen. Voor de bezoekers van deze avond komt Mid-Town met de allerlaatste en belangrijkste informatie over dit evenement zodat zij hun avond tot in de puntjes kunnen uitstippelen.
Cyndium presents Nocturnal
vrijdag 17 oktober 2008
Het aftellen is begonnen, over iets minder dan een maand zal The The Sand in Amsterdam geopend worden voor Nocturnal, het nieuwste concept van Cyndium. De harde en industriële sfeer wordt aangevuld door artiesten die een heel breed hardcorepubliek aanspreken. De line-up heeft geen uitgebreide toelichting nodig.
Uit recent russisch onderzoek van Prof. Bochulov voor het russisch instituut voor uitgaan en plezier van de medemens, is gebleken dat overdag feesten stukken minder slecht is voor het menselijk lichaam dan feesten in de nacht! Vooral de voeten en de hersenen worden minder zwaar belast maar ook de huid neemt veel minder schadelijke stoffen op en de kans om nachtblind te worden is aanzienlijk kleiner. Tijdens feesten in de nacht worden er veel gifstoffen aangemaakt die rechtstreeks in de bloedbaan terecht komen en moeilijk weg te krijgen zijn. De onderzoeksresultaten vertellen ons dat de beste remedie tegen deze gevaarlijke gifstoffen bestaat uit het feesten tijdens de dag.
Amsterdam Dance Event brengt je maar liefst vier trance events in hartje Amsterdam. Woensdag Armada Night in Paradiso, vrijdag Paul van Dyk in Escape Club en zaterdag Intuition in Escape Studio. Maar wacht even, je telt er nu pas drie. Waar ga je donderdag dan naar toe? Een avondje niks doen op de bank zit er tijdens ADE echt niet in hoor. Met een internationale line up en een zachte entreeprijs van tien euro zit er maar een ding op: be there, at Solarize Night ADE ’08 Special in Kroon.
Crazy Park @ Parkzicht
dinsdag 14 oktober 2008
Terug naar toen alles nog puur en onbezonnen was. Of op weg naar waar alles in een rijp en trendy jasje is gestoken. Terwijl vele generaties zich diep hebben geworteld in het bruisende nachtleven van toen, plukken de ‘groentjes’ daar tot op de dag van vandaag nog steeds de vruchten van. Twee werelden, onoverkoombare verschillen maar zoveel passie voor hetzelfde. De ware battle is dan ook pas compleet als beide ingrediënten brutaal bij elkaar gevoegd worden… CRAZY PARK presents: the New Generation VS Oldskool!
Klinch op 3voor12
maandag 13 oktober 2008
De dagen worden korter, de nachten langer: tijd om de clubs weer in te duiken! Elke vrijdag kan je in de Melkweg terecht op klinch, het danceplatform met een fijn breed aanbod aan progressieve, elektronische dansmuziek. Dankzij een samenwerking met 3voor12 zijn heel veel sets van artiesten die op klinch optreden nu ook achteraf on-demand te beluisteren!
Drie maal is scheepsrecht luidt het bekende spreekwoord, maar dat geldt ook zeker voor de komende editie van Dirty Filthy Stompin' op vrijdag 7 november in discotheek El Sombrero te Reusel. De locatie en organisator Just Party slaan de handen in een om het concept naar een hoger niveau te tillen. Dit resulteert in de vorm van een XXL editie met onder andere The Prophet, Noisecontrollers, Deepack, Dozer en Leep. Area twee wordt het terrein van Earlyhardstyle.nl.
Er is een hevige ruzie gaande tussen de twee grootste dance organisaties van West-Brabant; EYE4Dance en J&E Entertainment. De organisatie achter het concept Bassrulers heeft het helemaal verbruikt bij de organisatie die bekendheid geniet dankzij concepten F*cking niet Normaal en Most Wanted. Om de macht te herstellen daagt EYE4Dance haar concurrent J&E Entertainment uit tot een rechtstreeks duel.
Indoor Winter festival
vrijdag 10 oktober 2008
De zomer van 2008 heeft Lexion uitgepakt met het Indoor Summer Festival en Lexion at the Beach. Artiesten uit binnen en buitenland zorgden voor een ongekende combinatie van sfeer, muziek en geluid. Artiesten als Tom Harding, Miss Melody, Dano, JP, Stephen J. Kroos, Mike S, Spider, Eric van Kleef, Ruben Vitalis, Miss Wendy, MEM, Francois en Mc Da Silva zorgden voor een ware apotheose onder de bezoekers.
Zaterdag 18 oktober 2008 is het weer tijd voor een knallend hardcore feest in Dordrecht, dit gebeurd dan onder de naam; Alles naar de Klote!! De locatie voor het feest is Area Sixzz te Dordrecht, welke uitermate geschikt is voor een hardcore feest aangezien het onder de grond zit dus dit betekend; No sound limits! (so be prepared!) NRG Events en RAAK! Events trekken met dit feest alles uit de kast om ervoor te zorgen dat dit een avond en nacht wordt om niet snel te vergeten.
Goldmember invites Touch Events
donderdag 9 oktober 2008
Nog maar een paar dagen rest je om de kaarten te bestellen en getuige te zijn van de unieke samenwerking in een schitterende entourage. Voor maar € 19,75 en vip € 34,75 kun je getuige van zijn van een gouden nieuw concept. Maar liefs 16 (!) top dj's, topentertainment verzorgt door de beste bureaus en een professioneel decoratieteam die alles aankleed als nooit te voren.
Line-up Fabulous 2008 compleet
woensdag 8 oktober 2008
De programmering van Fabulous is compleet. Onder anderen Junkie XL (live), Judge Jules, SebastiAn, Tocadisco, Remy, ROOG en de complete Toolroom Knights-gang zullen op 22 november de “Fabulous side of life” muzikaal invullen. Dat DJ Jazzy Jeff, Eric Prydz, Eddie Halliwell, Mark Knight en Audio Bullys komen, is al twee weken bekend. Fabulous is hét indoor dance event waar iedereen VIP is. Op 22 november vindt de tweede editie plaats in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Fabulousworld.eu is nu online!
Slaves to the Rave naar Italië
dinsdag 7 oktober 2008
Vrijdag 31 oktober 2008 is de dag dat Italië kennis gaat maken met Slaves to the Rave! Op deze dag is er in Discotheek Number One te Brescia het feest Halloween Night. Sala 2 is deze avond en nacht het domein van Slaves to the Rave!
Let the games begin...
dinsdag 7 oktober 2008
Klein feest, groots effect. Dat is de essentie van Create. Telkens lukt het de organisatie weer een intiem maar uitbundig feest neer te zetten, in een sfeer die pure tranceliefhebbers met elkaar kunnen bereiken. Zo’n sfeer was op voorgaande edities als Create ‘Blue’, Create ‘Royal Flush’ en Create ‘The birds and the bees’ onmiskenbaar aanwezig. Create wist in het verleden al topacts te strikken als Giuseppe Ottaviani, Sander van Doorn, Rank 1, Thrillseekers, Sean Tyas en Aly & Fila en gaat gewoon door met het bieden van kwalitatieve trance voor een zacht prijsje.
Soigné met extra Champagne!
maandag 6 oktober 2008
Soigné is nu al meer dan ander half jaar dé clubavond van ’t Gooi en word elke tweede vrijdag van de maand georganiseerd in de hotspot Musk. Op vrijdag 10 oktober ontkurkt Soigné wederom de champagne kurken om voor jou een geweldige start van je weekend te vieren.
Erotic Festival Vibe on tour
maandag 6 oktober 2008
De echo van Erotic Festival Vibe in de Lexion is nog nauwelijks uitgestorven of je kunt je alweer verheugen op een volgende moddervette editie. Deze keer net als vorig jaar On tour in de HappydayZZ op zaterdag 1 november.
Op zaterdag 11 oktober aanstaande barst het feestgedruis opnieuw los in het mooiste uitgaanscentrum van Friesland. In The Dance Factory in Berlikum vindt dan voor de derde keer op rij het verjaardagspektakel van niemand minder dan de Friese trots dj Da Pauli plaats. Met niemand minder dan Dozer, Trilok & Chiren, Jones, A-Drive, Kevin Kaos, Jaws, MC Da Syndrome and many more!
Aanstaande vrijdag staat alweer de tweede editie van het nieuwe concept van Frontstar Events op het programma in Club Poema RAW, te Utrecht.
Altitude 7
zondag 5 oktober 2008
Zaterdag 25 oktober staat Tivoli de Helling in het teken van O/V/R, oftewel James Ruskin back to back met Regis. Utrecht zal die avond haar primeur beleven met het duo dat wereldwijd hoge ogen gooit. Naast deze twee techno helden zullen Utrechts finest Invite en Mr. Pink ook een stukje kwaliteitstechno laten horen. In de foyer staan de grote talenten te wachten om hun skills aan de man te brengen, waardoor Altitude 7 op zaterdag 25 oktober een feest is dat niemand mag missen.
Lifted
vrijdag 3 oktober 2008
Zaterdag 11 oktober is the Matrixx het podium voor kwaliteitshouse, techhouse & een vleugje techno. Lifted presenteert deze avond met trots weer een creatieve en met voorbedachte rade samengestelde line-up: Deepgroove 🇬🇧, Eric de Man, Soares & Unders, El Mundo, Motherfunker en Satori.
Electronation @ ADE
donderdag 2 oktober 2008
Dit jaar is alweer de dertiende Amsterdam Dance Event, het grootste clubfestival ter wereld waar meer dan 700 djs en live acts zullen optreden in 40 clubs, zalen, winkels en cafés. Van 23 Oktober tot 25 Oktober vind het plaats en zal de hoofdstad weer het Mekka zijn van alles wat met elektronische muziek te maken heeft. Natuurlijk doet Electronation mee met de gekte die ADE door twee avonden te organiseren met op vrijdag 24 Oktober Electronation presents Crème Organisation & Bunker Records, en op zaterdag 25 Oktober Electronation presents Plantage 13 night with Pickadoll, Confused & Ideal.
De herfst(dip) heeft definitief zijn entree gedaan maar op zaterdag 11 oktober wordt je op het Herfstkriebels Festival hiervan zeker verlost met een negen uur durende kuur van muziek, live acts, modeshows, interactive art en nog veel meer.
Teleskope keert terug in Flex Bar
woensdag 1 oktober 2008
Amsterdam's langstlopende deephouse-avond Teleskope is terug van weggeweest. Na de laatste editie (tijdens de roemruchte Laatste 11 Dagen van 11) met gast dj's Ame en Gerd Janson viert Teleskope dit keer meerdere feestjes in een.
Een beetje gemeen is het wel… de trouwe fans van The Chaos Theory aan het schrikken maken door te stellen dat op 1 november de laatste editie plaatsvindt! Dat is natuurlijk absoluut niet het geval maar het is wel de laatste editie in de huidige vorm want The Chaos Theory gaat veranderen! In de toekomst zal het eerste deel van de avond geprogrammeerd worden met artiesten die harde techno draaien, zonder dat dit direct als hardtechno kan worden aangemerkt. Uiteraard blijft de tweede helft gewoon onvervalst snoeiwerk! Voor het echter zover is gaan op 1 november eerst alle remmen los in de Waerdse Tempel en Factory 010. Met niemand minder dan DJ Rush achter de tafels krijgt The Chaos Theory in zijn oude vorm een meer dan waardig besluit.
Onder het motto ‘Koos Alberts is ook klein begonnen’, trapt Phonic. op zijn eerste clubavond meteen af met een lineup die internationaal zijn mannetje staat. De foto’s van deze avond ga je zeker niet willen verscheuren, want dit wordt er één om in te lijsten. Een combinatie van buitenlandse top DJ’s, die onder contract staan bij respectievelijk M_nus en Trapez, en Nederlands talent zullen Nijmegen laten schudden. De Inferno is het toneel voor alweer een kwaliteitsavond, zoals er de laatste tijd al meerdere zijn geweest in deze sfeervolle, intieme club.
31 oktober 2008
Disco Dip - een celebration van 40 jaar disco muziek
Smackdown XXL - 2 Years of Smack Down
Crazyland
Fabulous
30 oktober 2008
Matrixx 7 yrs
BLVD
Dutch Domination
29 oktober 2008
Nederlandse technoartiesten zijn Magnifique
28 oktober 2008
Mental Evolution komt met Detroit Special
26 oktober 2008
New York House most wanted presents Voodoo
25 oktober 2008
Diepgang
Haiku met Charles Webster in Catwalk
Amsterdam Doordraai Event
Raving Nightmare reunion
15 Jaar Rave On Snow
23 oktober 2008
Pandemonium
Regionale vete duurt voort
22 oktober 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Extrema presenteert Toolroom Knights & ExtremaMusic ADE Special
21 oktober 2008
Villa Achterdeur presents Supergay
20 oktober 2008
Soundgarden : Housefeest voor paradijsvogels…
Rige blow out sale
19 oktober 2008
Luminosity
18 oktober 2008
DJ Weirdo terug op aarde, exclusief bij Bass Navigators
O.W.A.P. 2008
17 oktober 2008
Hardcore to the Bone
Cyndium presents Nocturnal
14 oktober 2008
Professor Vladim Bochulov: "Overdag feesten veel minder schadelijk!"
Solarize Agency en .granada zorgen voor de verse gezichten op ADE
Crazy Park @ Parkzicht
13 oktober 2008
Klinch op 3voor12
12 oktober 2008
Dirty Filthy Stompin’ komt met XXL editie
10 oktober 2008
Ruzie tussen EYE4Dance en J&E Entertainment
Indoor Winter festival
9 oktober 2008
Hardcore terug in Dordrecht met het feest Alles naar de Klote
Goldmember invites Touch Events
8 oktober 2008
Line-up Fabulous 2008 compleet
7 oktober 2008
Slaves to the Rave naar Italië
Let the games begin...
6 oktober 2008
Soigné met extra Champagne!
Erotic Festival Vibe on tour
Da Pauli viert zijn verjaardag opnieuw op grootse wijze in TDF Berlikum
Vijf uur lang Panic vs. The Viper @ Club Poema
5 oktober 2008
Altitude 7
3 oktober 2008
Lifted
2 oktober 2008
Electronation @ ADE
Download gratis de Herfstkriebels Festivaltrack
1 oktober 2008
Teleskope keert terug in Flex Bar
Laatste editie The Chaos Theory met DJ Rush in hoofdrol
Geen Koos Alberts maar Barem en Massi DL op Phonic.