Partyflock
 
Nieuws · juli 2007
Zaterdag 4 augustus aanstaande staat Eventcenter Amigo's in het teken van de beste Oldschool, Early Hardcore, Jump en Hardstyle; Voor de derde maal vindt dan het populaire concept Bass Solution weer plaats.
De eerste editie van Bliss on the Pier is geweest de organisatie wil graag iedereen bedanken voor deze avond die ze nooit zullen vergeten! De volgende editie op de prachtige Pier van Scheveningen is zaterdag 4 augustus en niemand minder dan Erick E is uitgenodigd om je te voorzien van de heerlijkste beats en gevoelige snaar rakende grooves.
Verkoop begonnen voor Crazyland Heineken Music Hall 20 oktober en wordt JIJ de nieuwe miss Crazyland?
Blooming4Life start met de verkoop van de “Tiesto Tulip®” vernoemd naar Dance4Life’s ambassadeur Tiësto.
Net als de afgelopen jaren zal ook in 2007 begin November de nederlandse editie van dit evenement plaats vinden in het Zuiden van Nederland. Het Mecc te Maastricht zal op zaterdag 3 November 2007 weer worden omgetoverd tot een hardcore arena. Het evenement is na 3 edities in deze locatie , gelegen in DE Europese stad Maastricht, gegroeid tot een jaarlijks internationaal hardcore evenement waarbij bezoekers uit heel Europa te vinden zijn
Line up Project Hardcore.nl
maandag 30 juli 2007
Op zaterdag 29 september 2007 is het tijd voor de derde editie van Project Hardcore.nl, die wederom in het SilverDome te Zoetermeer zal plaatsvinden. Deze ijshal is vanwege het harde geluid en de perfecte ligging een zeer geschikte locatie voor een evenement als Project Hardcore.
31 Augustus gaat het weer gebeuren in Groningen, tijd voor een nieuwe editie van Exorcism, en wat voor één. Het concept Exorcism is inmiddels wel bekend in de regio, maar deze keer zal het helemaal speciaal zijn. De krachten worden gebundeld met het alom bekende platenlabel uit Amsterdam, Mokum Records. Nieuwsgierig naar wat dit allemaal inhoudt lees dan snel verder, want dit mag je zeker niet missen!
Kabbelende golven, een zwoele zomerbries waait over het Scheveningse strand. In de verte slaat een klok 1 uur en plots wordt de rust bruut verstoord; De piraten zijn gearriveerd! Ze verschijnen met een doel zoals je dat van piraten kunt verwachten, het vullen van de schatkist. Maar liefst 11 top dj's, diverse live-acts en verschillende entertainers zullen het strand bij Karavaan in volle beweging brengen. De toegang tot Pirate's Cove is gratis. Alle inkomsten verkregen uit donaties en sponsoring gaan de schatkist in en deze zal geschonken worden aan KiKa, Kinderen Kankervrij.
Bij velen verschijnt er een smile van oor tot oor, als men terugdenkt aan Luna beach 2006. Vorig jaar, een klapper met duizenden partypeeps, prachtig weer en een sterke line-up. Onder de zon, aan het Strand van Luna, palmbomen, live percussie, zwemmen, big pillows en cocktails. Wat wil een mens nog meer op zijn vrije zondag. De dagbladen repte over "Luna beach 2006 Party smaakt naar meer". Dat vond de organisatie ook. Dus ook dit jaar weer hét strandfeest om het zomerseizoen goed uit te luiden: Luna Beach 2007.
Nog heel even en dan zal de NDSM-werf te Amsterdam voor één dag veranderen in een sprookjesparadijs. De voorbereidingswerkzaamheden zijn in volle gang om de bezoeker een waardige sprookjesdag te bezorgen. Voor ieders informatie volgt hier nog de belangrijkste laatste info en de mooie timetable die bol staat van de top dj’s.
Voor de maanden juli en augustus heeft discotheek Temptation in Veenendaal twee edities van het concept Evolution op het programma staan. Iedereen die al eens getuige is geweest van een avond Evolution weet wat dat betekent: een avond de beste platen met zeer gevarieerde line ups, kortom Veenendaal op z’n best! Voor de mensen die nog nooit getuige zijn geweest van een avond Evolution: dit is de uitgelezen mogelijkheid om dit nu eens te komen ontdekken!
Sommige feestjes op het strand mag je gewoon niet missen. Housequake, the ultimate in house music, is zo’n weersonafhankelijk must see event. Slechts drie keer deze zomer komen kwajongens ROOG, Erick E en mc Gee bij elkaar om beachclub BLM9 op het Bloemendaalse strand op stelten te zetten. Het worden dikkere shows dan ooit, met special effects en muzikale mash-ups die nog niet eerder te zien en te horen waren. Can you stand the heat?
Dominator
dinsdag 24 juli 2007
Over slechts enkele dagen staat het Stadspark in Groningen op zijn kop tijdens het mega spektakel Dominator - the biggest Hardcore Festival in the world. Het aftellen is begonnen!! In dit bericht lees je alle laatste info met betrekking tot het festival.
Dancetour Eindhoven 2007
zondag 22 juli 2007
Op zondag 19 augustus van 13.00 tot 22.00 uur vormt het Lichtplein in Eindhoven het decor voor de tweede editie van het gratis evenement Dancetour Eindhoven.
Models & Bottles
vrijdag 20 juli 2007
Vanaf 21 juli t/m 29 juli vindt The International Amsterdam Fashion Week 2007 plaats in Amsterdam! Tijdens deze week staat Amsterdam weer in vuur en vlam op het gebied van mode, met een uitgebreid programma van shows, exposities, lezingen, film-voorstellingen en natuurlijk feesten. Uiteraard kan een after party dan ook niet ontbreken! Tijdens de laatste dag van deze week, vindt dan ook deze afterparty plaats in een van de meest prestigieuze clubs van Amsterdam: Mansion]! De naam van het feest zegt het al: Dit feest zal totaal in teken staan van modellen, de heerlijkste cocktails, champagne en andere lekkernijen! Models & Bottles The Amsterdam Fashion Week Afterparty maakt jouw FashionWeek compleet! Voor de muziek zijn dan ook niet de minste namen uitgenodigd! Jay Serano en Joshua Walter laten jou swingen op zondag 29 juli!
Daar waar het in de rest van het land steeds moeilijker blijkt om een goed georganiseerd groot en super gezellig urban evenement te vinden, lijken de Limburgers er absoluut geen problemen mee te hebben om er elke laatste vrijdag van de maand weer een spetterend tafereel van te maken in de trots van Kerkrade gelegen in het stadion van Roda JC, genaamd club Bozzini.
Freakend
donderdag 19 juli 2007
Zomer 2006 werd Freakend geboren in BeachClub BLM9 te Bloemendaal aan Zee, al snel daarna begon Freakend het kruipen naar de top in de vingers te krijgen in Panama* Amsterdam, anno 2007 begint het tandjes te krijgen, of moeten we tanden zeggen? Want vandaag de dag staat Freakend keihard op de kaart en viert het op 11 Augustus zijn een jarig bestaan in, hoe kan het ook anders, BeachClub BLM9 in Bloemendaal, daar waar het allemaal begonnen is!
Blacklabel presents
donderdag 19 juli 2007
Het Amsterdamse BlackLabel presenteert zich op 11 augustus aan het hoofdstedelijke publiek met een smeuig rijtje electronische artiesten. Schwarzer Männer bijten de spits af, daarna Krause live, hoofdact de Melomanics en tenslotte labelbaas Kid Goesting achter de draaitafels.
De organisatie kan melden dat de VIP kaarten voor Pleasure Island op 28 juli bij ticketbox zijn uitverkocht. De laatste 100 VIP tickets kunnen alleen nog besteld worden via de site http://tickets.artofdance.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A9221. Gewone tickets zijn nog wel gewoon te koop. Aangezien je dit spektakel niet mag missen, raden we je aan om niet lang meer te twijfelen aangezien de kaartverkoop hard gaat
Op zaterdag 21 juli presenteert Full Spectrum buitengewoon trots één van ’s werelds meest gewilde dj’s in Utrecht: James Holden. Door zijn uitgebreide albumtour voor ‘The idiots are winning’ moest het bijna een jaar duren maar eindelijk heeft mister Border Community tijd gevonden om ons landje weer aan te doen.
Je bent zaterdags lekker naar 'n feest geweest, of je bereid je net voor om eens een dag lang heerlijk aan het strand te vertoeven. Dan is het toch lekker als je tussendoor nog even lekker uit je dak kan gaan op de vetste tunes van vandaag? Dat kan, elke zondagochtend, ook in de zomermaanden, in Club Latido! Deze trendy club aan het Buikslotermeer blijft iedereen ook in de zomer voorzien van een strakke dosis groove, electro, club en housetunes.
Club KRANG!
dinsdag 17 juli 2007
Na de succesvolle eerste twee edities van Club KRANG is het 21 Juli tijd voor de derde editie.

Club KRANG staat niet voor een standaard clubavond....
Nog 1,5 week te gaan en dan barst het spektakel wederom los op het Wolderwijd te Zeewolde. De 2de editie van Slick Outdoor zal dan als een wervelstorm over het hete zand van start gaan.
Los... Be a beach goddess
dinsdag 17 juli 2007
Zin in opnieuw een avondje met zwoele beats? Heb nog even geduld, maar pols je vrienden alvast en markeer 4 augustus in je agenda, want dan vindt de volgende editie van Los plaats op Sapph Beach in Scheveningen. Het toneel van weer een knallend dancefeest. Dat betekent wederom een avondje flink feesten en flirten, 6 uurtjes lang. Na de succesvolle uitverkochte vorige editie, wordt het weer groter. Ditmaal maar liefst 9 artiesten. Dat betekent nog meer muziek en nog meer fun…
In de maanden juli en augustus heeft Global Soundz de perfecte oplossing om de vakantie door te komen. Ben je de festivals even zat en heb je zin in een leuke avond? In Club Zinc te Arnhem word je getrakteerd op de beste jump- en hardstyle gedraaid door de beste talenten van dit moment. Kom naar Global good friends with Soundz, het zomer concept van Global Soundz!
Old Amsterdam
maandag 16 juli 2007
Op 21 juli 2007 vaart de Supperclub Cruise uit voor een feest, exclusief voor de echte liefhebbers van de house tunes van welleer. Multigroove laat die goede oude tijd weer herleven met hèt house classics feest dat je nog eenmaal mee terug neemt naar de wieg van de Nederlandse house-scene; Old Amsterdam.
AfterHourPower
maandag 16 juli 2007
Na 15 jaar is de gelegenheid aangebroken om nog een keer samen te komen op een magische zondag. De After Hour Power en Hour Power Reconnect Party zal plaats vinden van 23.00-04.00 op 5 Augustus 2007. Laat Experts in Night Entertainment je nog één keer verrassen met alle originele DJ's.
Frans tintje op Club r_AW
vrijdag 13 juli 2007
Eind september; na een periode van zon, vakantie, een enkele hoosbui en ander festival jolijt is deze eerste herfstmaand het moment waarop de duisternis wat eerder inzet. Muzikaal gezien dan! Terwijl P60 tijdens de zomerstop de speakers eens goed heeft kunnen nalopen, is Club r_AW inmiddels alweer toe aan editie 15 op zaterdag 29 september. Ditmaal met een Frans tintje!
Dance Valley
vrijdag 13 juli 2007
Het weer gaat meewerken, de warmte komt eraan! Drink genoeg water en trek je zomerse outfit aan! UDC maakt de timetable voor Dance Valley bekend. Bestudeer hem goed, leg hem onder je kussen vannacht en zorg dat je je favorieten morgen niet mist!
Aanstaande zaterdag 14 juli, nodigt Studio 80 de Rotterdamse dj/producer Michel de Hey uit gedurende 5 uur plaats te nemen achter de draaitafels tijdens ‘Studio 80 invites Michel de Hey’. De muzikale programmering in de tweede zaal is in handen van het eveneens in Rotterdam gevestigde, Clone Records.
Ben je nog niet weg naar een exotisch oord? Geen probleem! Bliss Deluxe brengt deze zomer de beste beats naar de pier op scheveningen met maar liefst 3 edities. Je zult dus niks tekort komen!
Lexion at the Beach
vrijdag 13 juli 2007
Nederland ligt aan het strand, genietend van zon, zee en zand. De strandtenten vullen zich vroeg in de middag al met feestgangers, maar de échte feesten beginnen pas wanneer de zon verdwijnt achter de horizon en de kustlijn donker en intiem achterlaat. Lexion at the Beach start pas na de schemering en brengt je een zomernacht vol soepele beats en stevige cocktails! Een uniek concept, gebracht door Lexion in samenwerking met Salinas en 7th Heaven Events.
Je bent welkom in M'Toko
donderdag 12 juli 2007
De donderdag heeft er een nieuw fenomeen bij, M'Toko. De eerste twee edities zijn een feit en waren een groot succes. Om dit succes met iedereen te kunnen delen is vanaf 1 juli de internetsite van M'Toko van start gegaan. Hier vind je de foto’s, nieuwtje en roddels over the place to be op donderdagavond. Ook zul je hier binnenkort de wekker vinden die je wakker schudt voor het nieuwe M’Toko feest.
Dominator Festival
donderdag 12 juli 2007
Er zijn nog een kleine drie weken te gaan tot op 28 juli het muzikale geweld in Groningen losbarst. De tweede editie van Dominator Festival zal dan een feit zijn. Maar voor het zover is, eerst nog enkele updates voor alle partyfreaks.
Een avond verkeren in een andere wereld, een wereld vol wonderen, een wereld vol spanning, fantasie, en heel veel lekkere house stromingen. N.O.W. ofwel Night Of Wonders neemt je mee naar deze wereld.
Club Mystique on the Beach
maandag 9 juli 2007
Deze zomer slaat Club Mystique haar vleugels uit, om op zondag 12 augustus neer te strijken op het Scheveningse strand Sapph Beach de voormalige Beachclub Sunday`s op het Noorderstrand zal het decor zal zijn voor een unieke editie van Club Mystique on the Beach Speciaal voor de vroege B2B vogels is er ook een mooie actie, waarbij je alleen deze week in de voorverkoop via Ticketbox 2 kaarten voor de prijs van 1 kan kopen.
Oldschool Gangsters
zondag 8 juli 2007
Op 14 juli zal alweer een nieuwe editie van het inmiddels berucht geworden Oldschool Gangsters plaats vinden in Outland te Rotterdam. Het thema van deze editie heeft alles te maken met Gangsters alleen zijn ze nu uitgeweken naar het Japanse Underground leven waar de Jakuza het voor het zeggen heeft. Met het concept Oldschool Gangsters heeft de organisatie zich goed op de "Oldschool Kaart" gezet gezien de reacties naar aanleiding van de vorige edities. Tijdens de verschillende acties was dit ook goed te merken. "O, eindelijk, hier heb ik op zitten wachten", of een, "YEAH, Ik kom op zeker". Vele Positieve reacties en dat is altijd goed om te horen. En het blijft een feit, de beste publiciteit gaat van mond tot mond...
Allemaal houden we van die lieve oude vrouw die ons het leven heeft
geschonken... Toch gaat het merendeel van ons ‘s weekends op stap en laat moederlief moederziel alleen achter. Tijd voor iets anders.. Tijd om eens lekker te gaan raggen beuken samen met "je moeder". Vrijdag 10 augustus is het tijd voor "je moeder" in de Lexion venue Westzaan!
Op de 6e van juli is het weer tijd voor een nieuwe editie van ‘HOUSEPLAY’ in de hoofdstedelijke Panama. Deze editie staat in het teken van ExtremaMusic. De club is deze avond onder leiding van de dj/producers René Amesz, Warren Fellow en 16 Bit Lolitas.
Exxellent White
vrijdag 6 juli 2007
Zaterdag 11 augustus alweer de 4e editie van de succesvolle avond Exxellent White in The Matrixx. Doe je ogen dicht, en denk aan The Matrixx zoals je die kent. Open je ogen op White: en laat het alom tegenwoordige wit je overspoelen!
Op zondag 5 augustus 2007 organiseert Stichting Dancetour in samenwerking met de gemeente Apeldoorn de eerste editie van Dancetour Apeldoorn. Dit gratis toegankelijke evenement vindt plaats op het Marktplein midden in Apeldoorn. Jong en oud kan een dag lang genieten van de bekendste DJ’s uit Nederland. De organisatie is er in geslaagd de absolute wereldtop achter de draaitafels te zetten. Van 13:00 tot 22:00 maken diverse top-DJ’s hun opwachting, waaronder de nummer zes DJ van de wereld: Ferry Corsten.
Franchise
donderdag 5 juli 2007
De Franchise “Goes Around the World in 80 days” tour is sinds vorige week de tweede maand ingegaan. Op 21 juni j.l. vond de preparty voor de Franchise zomer tour al plaats. En een week later de officiële Kick-off van het populaire Amsterdamse clubconcept op Kreta in club Matrix, Chersonissos.
Nooit meer naar huis
donderdag 5 juli 2007
Daar gaan we weer! Aanstaande zaterdag gaan alle remmen wederom los! Den Haag staat dan weer in het teken van de gekste clubavond van de stad: Nooit meer naar huis! Sinds november vorig jaar gaat het dak er elke eerste zaterdag van de maand af in Club Silly Symphonies, Den Haag. Billy the Klit, David Wagemaker en Jamie Westland staan klaar voor weer een avond onvervalst knallen!
Zomerkriebels Festival
donderdag 5 juli 2007
Op zaterdag 18 augustus is het dan eindelijk zover! Dan ziet de Zomerkriebels Festival editie van Kriebels het licht. Na lang zoeken, is er dan eindelijk een geschikte locatie gevonden: het nieuwe stadsstrand van Utrecht `SOIA - Strand Oog in Al`.
Dave Clarke, Richie Hawtin, Dizzee Rascal, Trentemøller live in concert, James Holden en meer namen aan line-up toegevoegd

Eerder werd al bekend gemaakt dat LCD Soundsystem, Laurent Garnier (live), Justice (live), Groove Armada en Basement Jaxx naar Lowlands komen, maar met de hoop nieuwe toegevoegde namen is het danceprogramma nu compleet!
Ground Zero Festival 2007
dinsdag 3 juli 2007
De technische eenheid van Ground Zero heeft hun prestige project afgerond. De bloedstollend mooie Ground Zero Corsa 1.6 16v GSI staat brullend van ongeduld te wachten op haar nieuwe eigenaar. Daarbij maakt de organisatie bekend dat Mark N toch op Ground Zero aanwezig zal zijn.
F*ckers! op het strand
dinsdag 3 juli 2007
Zand tussen je tenen en tegelijkertijd een fles rosé achterover slaan op het strand van Scheveningen?
Supersized Summer Special
dinsdag 3 juli 2007
Met een dijk van een line-up, spraakmakend entertainment, een steevast uitbundige sfeer en vele extra’s is Supersized aanstaande zaterdag zeker een bezoek waard.
Je kunt het over veel zaken in de dance oneens zijn, maar niet dat XXlerator er de afgelopen vijf jaar dik niet in is geslaagd om een van de aller, allerbeste clubavonden van Nederland neer te zetten! En natuurlijk hoort daar een heel dikke birthday bash bij: XXlerator 5 years.
Twice as nice
zondag 1 juli 2007
Twee kleine organisaties slaan de handen ineen, om zoveel mogelijk handen in de lucht te krijgen: Create meets Tranceformer. Beide partners bewezen hun bestaansrecht in het recente verleden, door kleine maar kwalitatief grootse Trancefeesten neer te zetten. Beperkt in budget en daarmee bescheiden qua lokatie, aankleding, promotie ... bescheiden in alles. Behalve in muzikale performance en in ambiance!
31 juli 2007
Prijsvraag en timetable Bass Solution
“The beach is our House and you’re invited”
De zoektocht naar een nieuwe Miss Crazyland
Dance4Life en Blooming Forever bundelen krachten in ‘Blooming4Life’
30 juli 2007
Raving Nightmare - Face the future
Line up Project Hardcore.nl
29 juli 2007
Exorcism vs Mokum World Wide Tour
Pirate's Cove - Dance for KiKa
28 juli 2007
Waerdse Tempel organiseert free outdoor dance-event Luna Beach 2007
26 juli 2007
Pleasure Island laatste info en timetable
25 juli 2007
Evolution zet Veenendaal op de kaart
24 juli 2007
Housequake drietal drie keer op het strand
Dominator
22 juli 2007
Dancetour Eindhoven 2007
20 juli 2007
Models & Bottles
R&B Diamonds op vrijdag 27 juli in club Bozzini
19 juli 2007
Freakend
Blacklabel presents
VIP kaarten Pleasure Island uitverkocht
Full Spectrum presents James Holden in Tivoli de Helling
18 juli 2007
Wat doe je na een festival? Waar zijn al die mensen? Waar is de afterparty?
17 juli 2007
Club KRANG!
Zon, strand en hele vette djs: 12 uur lang genieten
Los... Be a beach goddess
16 juli 2007
Global good friends with Soundz!
Old Amsterdam
AfterHourPower
13 juli 2007
Frans tintje op Club r_AW
Dance Valley
Studio 80 invites Michel de Hey
Sexy sounds in your ear, at the beach on the pier
Lexion at the Beach
12 juli 2007
Je bent welkom in M'Toko
Dominator Festival
11 juli 2007
Swingers Nederland presents: N.O.W.
9 juli 2007
Club Mystique on the Beach
8 juli 2007
Oldschool Gangsters
6 juli 2007
gast, je laat "je moeder" toch niet in de steek?
Houseplay invites Extremamusic
Exxellent White
Eerste editie Dancetour Apeldoorn
5 juli 2007
Franchise
Nooit meer naar huis
Zomerkriebels Festival
Lowlands 2007: Danceprogramma compleet
3 juli 2007
Ground Zero Festival 2007
F*ckers! op het strand
Supersized Summer Special
1 juli 2007
Dik verjaardagsfeest voor 5-jarige XXlerator
Twice as nice