Partyflock
 
Nieuws · juni 2007
Dancetour 2007
zaterdag 30 juni 2007
Op zondag 29 juli 2007 vind de derde editie van het gratis toegankelijke evenement Dancetour Goes plaats op de Grote Markt. Stichting Dancetour brengt dit jaar top-DJ’s Marco V, Ferry Corsten en Fred Baker naar Goes. Net als vorig jaar krijgt ook jong DJ talent weer de kans om op te treden tijdens Dancetour Goes. Dancetour bezorgt de 7.000 verwachte bezoekers uit Goes en omgeving een onvergetelijke dag tussen 13:00 en 22:00.
Er is er een jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien dat is, dj Vecino.

Het is al best lang geleden, maar liefst twee jaar, dat in Hengelo discotheek New York nog volledig op zijn kop stond toen er de verjaardag werd gevierd van deze dj die zelf ook van een feestje houd. Deze dj houd feestjes waar het bier rijkelijk vloeit, waar lekkere Hardstyle, Jump, Hardcore en Early Rave gedraaid word. Dit aangevuld met een behoorlijke portie mooie dames en het feest is compleet, zo hoort eigenlijk elk feest te zijn toch.
Soigné - The Champagne Society
zaterdag 30 juni 2007
Santé. Wanneer er iets te vieren valt drink je champagne. Bij Soigné valt er altijd iets te vieren! Deze avond bewijst dan ook dat er een grote champagne society is, al is het alleen al vanwege de standaard uitverkochte edities.
Vrijdag 29 juni 2007 is het dan zover. Na een succesvolle eerste editie van vorig jaar zal MC Renegade dit jaar wederom zijn verjaardag gaan vieren in de Temptation te Veenendaal. MC Renegade presents: His Birthday Bash!
DROP! 8.0
donderdag 28 juni 2007
Omdat er in Utrecht niet genoeg aan harde drum and bass te vinden was, werd vorig jaar begonnen aan een nieuwe avond in de Poema RAW. Een avond dat het afgelopen jaar bekend is geworden door de gevarieerde drum and feesten die de Poema op zijn kop zette. En in dat jaar hebben meer mensen van buiten de break hun weg weten te vinden naar dit concept: Drop!
Sundale @ Bloomingdale in juli
donderdag 28 juni 2007
De temperaturen zijn nog niet wat men gewend is in Bloemendaal aan zee, maar omdat na regen altijd zonneschijn komt, zal dat voor de maand juli vast we
Treetz viert 2-jarig bestaan
woensdag 27 juni 2007
Toen Treetz in 2005 begon als underdog in het Nederlandse partylandschap, waren bij de dance-criticasters de verwachtingen niet echt hoog gespannen. Inmiddels is de uiterst succesvolle combinatie van DJ Chuckie en Real El Canario al twee jaar niet meer weg te denken uit de programmering van vele toonaangevende clubs, waaronder Off_Corso, 013, Het Paard, Patronaat, Effenaar, en Paradiso. Allen hebben aan de lijve ondervonden wat de term ‘eclectic dance’ nou echt inhoudt en hoe het gebracht moet worden.
Echte liefhebbers van progressive en trance lijken het al weken over niets anders te hebben en sommigen noemen het zelfs nu al het evenement van het jaar. Op zaterdag 28 juli keert dance-icoon Paul Oakenfold terug naar Nederland.
Vanaf 20 Juli 2007 breekt er een nieuw hoofdstuk aan in de geschiedenis van The Sessions. Vanaf die datum zullen deze feesten elke 3e Vrijdag van de maand plaatsvinden in Club Akhnaton te Amsterdam.
HotVibes Pink Label vol. 1
woensdag 27 juni 2007
Op zaterdag 30 juni staat de Haagse underground De Catacomben op springen, met genot in alle vormen en maten. Erotisch bedrijf Hot Vibes presenteert trots de kickoff “Hotvibes Pink Label Vol. 1".
Houseplay presents
dinsdag 26 juni 2007
Een ingelaste pauze tijdens de zomermaanden?… Daar doet Panama niet aan! Op zaterdag 21 juli is het tijd voor een zeer speciale editie van ‘HOUSEPLAY'. Twee zwaargewichten in de scene maken samen het programma! Junkie XL gaat een live performance geven en naast hem staat Pete Tong van zijn inmiddels legendarische ‘BBC’s Essential Mix’ op het affiche. Zaterdag 21 juli // HOUSEPLAY presents JUNKIE XL & PETE TONG 🇬🇧 // Panama Amsterdam. Noteer deze maar vast in de agenda, want het wordt een ‘inlijst’- editie.
Win een reis naar Ibiza
dinsdag 26 juni 2007
Pak je koffer maar vast in want Pleasure Island Festival pakt uit. Win nu een reis naar het zonnige Ibiza.
Niet vanwege de hype, maar omdat Jump juist weer eens een goed feest verdient: zaterdag 21 juli is het vrij baan voor XXlerator Jump Edition, met Da Boy Tommy & Da Rick, Genius vs Mystery, Lobotomy Inc Live, Playboyz vs Tek Soldierz en Devon K.
Feesten om nooit te vergeten, dat waren ze allemaal bij Xtra Large. In november alweer vijf jaar vol met de beste en gekste feesten, dat mag gevierd worden. Daarom viert Xtra Xtra Large Reunion op 17 november haar vijfde anniversary en haar eerste jubileum in de North Sea Venue in Zaandam.
Namasté - Welcome Home
zaterdag 23 juni 2007
Een psychedelische reis die de hele nacht zal duren... Na zes uitverkochte edities van The Arc of Goa, zal de vloot van de familie van Namasté op 28 juli 2007 de ankers heisen uit het slijk van de Kop van het Java Eiland en de zeilen bijzetten, om vervolgens koers te zetten richting onbekende bestemmingen.
Op zondag 8 juli, tussen 16:00 en 24:00, gaat Zandvoort Alive gevarieerder, spannender en breder muzikaal georiënteerd van start. In samenwerking met Divinity lanceren de strandpaviljoens Meijer aan Zee, Mango’s, Bruxelles en Skyline Hollandsch leukste strandfeest voor strand- en muziekliefhebbers (extragratis!).
VibeLicious
vrijdag 22 juni 2007
VibeLicious! in The Mansion is inmiddels 6 maanden the place to be op de eerste zaterdag van de maand!. Ook op Zaterdag 7 July is “the hottest place in Holland” het toneel voor een nieuwe overheerlijke editie van VibeLicious! De sfeer, oftwel de “vibe” zal dan ook weer zeer sterk aanwezig zijn, want ontken het nou maar niet: Wat is het toch fijn om te genieten van een heerlijke avondje stappen met je vrienden en die oh zo lekker vibe te voelen! De DJ’s zorgen voor de muziekale invulling, jij zorgt voor de rest!
Na jaren zonder hardcore truck is het moment dan eindelijk aangebroken. Beter kom je niet zal dit jaar het publiek van de FFWD dance parade verblijden met de hardste en snelste beats die ons land rijk zijn. Dit betekend voor de snel groeiende organisatie uit Nederland weer een nieuwe stap vooruit.
Bitch 8 september Hemkade
donderdag 21 juni 2007
Nog een paar maandjes geduld en het leukste Fetish feest van Nederland komt er weer aan! Begin september gaat het gebeuren, Het stoutste feestje van Nederland opent dan haar deuren weer voor alle Bitch lovers van het eerste uur.
Het merk MoreAmore staat voor meer liefde, aandacht en romantiek in je relatie of voor die ene nieuwe liefde. MoreAmore is een unieke samenwerking aangegaan met Unique Sexy City & Salinas Sundance en zal op zondag 8 juli op het feest aan het Scheveningse strand aanwezig zijn.
De Britse dance act Underworld heeft zaterdag een optreden op het Ejekt festival in Athene afgelast, nadat een van de leden van de groep mishandeld was door een groep gemaskerde anarchistische relschoppers.
Extrema Outdoor uitverkocht!
dinsdag 19 juni 2007
Extrema Outdoor is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitverkocht! Alle 30.000 kaarten voor het dancefestival vlakbij Eindhoven zijn nog nooit zo snel over de toonbank gegaan; een maand eerder dan vorig jaar.
HotSenses in Club Poema
dinsdag 19 juni 2007
Op zaterdag 7 juli zal Dance & Leisure opnieuw alles uit de kast trekken voor de 2e editie van HotSenses. Na het grote succes in Club The Level in Arnhem is dit keer Club Poema RAW in Utrecht de tempel van het zomerse HotSenses gevoel.
Our New Existence
maandag 18 juni 2007
Op zaterdag 1 September 2007 zal het eerste sociaal culturele muziek evenement van de Stichting O.N.E. plaats vinden bij Flaauwe Werk te Ouddorp.
Op zaterdag 28 juli vindt alweer de derde editie van Rockit Open Air plaats op de prachtige locatie aan de Maarsseveense Plassen. De uitgestrekte weiden, gelegen in hartje Nederland, vormen met haar leuke strandje en grasvelden, speelplaatsjes en het speeleiland op het water, het kenmerkende decor van dit twaalf uur durende dance spektakel.
U like hardcore
maandag 18 juni 2007
Zin om de tijd van de jaren negentig te herleven? Om je oren te verwennen met de allerbeste early hardcore en rave tracks ever maded? Dat kan! MC Rascall nodigt jullie uit om op zaterdag 23 juni zijn b-day te vieren met een groots aantal Dj's. Kijk snel verder om te zien welke DJ's hij allemaal heeft uitgenodigd
Op zaterdag 8 september houdt Q-dance voor de vierde maal het specialistische festival Q-BASE. Op een verlaten legerterrein, net over de grens in Duitsland zullen meer dan 120 DJ's en live-acts 16 uur lang laten zien waar Q-dance voor staat.

Bekijk hier de line-up.
Club-X Presents
vrijdag 15 juni 2007
Op zaterdag 30 juni viert de Belgische DJ Yves zijn inmiddels beruchte en legendarische birthdayparty. Dit jaar is gekozen voor discotheek Im-Pact te Lichtaart (Belgie)

DJ Yves is al sinds 1993 resident van “the legend” en wordt door velen gezien als één van de grondleggers van de Club X sound.
Crossoverfestival biedt dance, hiphop, pop en zoveel meer!
Op zondag 17 juni aanstaande zal de Deurnese dj Dutch Master de hoofdact zijn op het jaarlijks terugkerende Independance Indoor. Dit evenement vind traditiegetrouw jaarlijks plaats tijdens de kermis van Milheeze. Independance Indoor is een evenement dat plaats biedt aan zowel de reeds gevestigde artiesten als de upcoming talents uit de regio.
MC Rems presents
woensdag 13 juni 2007
Op vrijdag 22 juni aanstaande is het dan eindelijk zover! Het begin van de vakantie zal niet onopgemerkt voorbij gaan als het dak van Manhattan Arnhem eraf zal vliegen. 1 van de beste MC`s van dit moment viert zijn verjaardag. MC Rems nodigt je uit voor zijn B-Day Crash!
Club krang
dinsdag 12 juni 2007
Club krang! is de nieuwe maandelijkse Clubavond van Flowing Productions, dat ook al mede-verantwoordelijk is voor de beruchte FEiERN! en ZiNK! Feestjes.

Na de enorme succesvolle eerste editie van Club krang is het nu tijd voor de tweede editie. Maar wat is Club krang nu precies?
Make Your Move
dinsdag 12 juni 2007
Op velen verzoek is hij nu eindelijk aangekomen, het vervolg op de geweldige goede en gezellige eerste editie van Make your move. Was in de eerste editie de Old Cave getuige van wat Snertjong & Make your move in huis hadden, is D'n Bogerd in Druten het volgende slachtoffer van wat deze combinatie te bieden heeft.
Eenendertig
maandag 11 juni 2007
Donderdag 28 juni is het weer zo ver. Dan vindt in de club van het News café weer een editie van 'Eenendertig' plaats. Een hele bijzondere dit keer, want speciaal voor deze 10e (!!) editie van deze tweemaandelijkse clubavond, zullen de beste DJ's uit het noorden elkaar uitdagen en overtroeven in een speciale DJ Battle!
Trancesetterz is er helemaal klaar voor! Op zaterdag 16 juni zal heel tranceminnend Nederland afstemmen op Outland in Rotterdam. Vanavond zal er wel een heel exclusief en echt trance feest worden gevierd.
Digital Overdose
maandag 11 juni 2007
Met de Reunion van vorig jaar in de Amsterdamse USC De Boelelaan nog vers in het party geheugen gegrifd, neemt de oude ISP-crew je op 11 augustus 2007 van 18.00u ‘s avonds tot 06.00u ’s morgens mee op reis door het indrukwekkende labyrinth van Digital Overdose in de Hemkade te Zaandam.
Wooferland 2007 is een feit
zondag 10 juni 2007
Hét classics festival voor oud & jong is al weer toe aan haar vierde editie. Zoals altijd in het eerste weekend van september, zal Wooferland net als vorig jaar plaatsvinden aan de Grote Vijver in het Recreatiegebied Spaarnwoude in Halfweg, tussen Amsterdam en Haarlem.
Lakedance
zaterdag 9 juni 2007
Na twee succesvolle edities in 2005 en 2006, vindt zaterdag 30 juni 2007 voor de derde keer het outdoor event Lakedance plaats. Voetjes in het zand, cocktails in de hand! Van 11.00 tot 23.00 uur dansen, loungen en zelfs zwemmen is mogelijk op de house tunes van onder andere ROOG, Jordy Lishious en Marnix. Locatie: beachclub Sunrise aan het water van recreatiepark Aquabest.
Het zal het meerendeel van jullie niet ontgaan zijn, alle ophef over Hardporn & Je moeder. De naam Hardporn is op aanvraag toen op een ludieke manier gewijzigd en veranderd in "je Moeder"!
Na andere tegenslagen zoals oa het feit dat deze avond plots nog slecht 1 zaal beschikbaar was heeft P-productions de knoop doorgehakt. Geen Hardporn en ook geen "je moeder" in de Melkweg.
Na 2 maanden van voorbereiding is het eindelijk zover! HZ Events heeft na veel zoek en speurwerk een locatie gevonden om deze zomer met Hart & Ziel om te toveren tot een strandfeest waar de beats je rond de oren zullen vliegen. Noordduine zal dit jaar toneel zijn een serie feesten waar Early Rave, Oldschool & Hardcore de boventoon voeren. Om je alvast even in de stemming te laten komen stel jezelf eens voor op het terras aan het strand met vrienden genietend van een biertje terwijl Dano je meeneemt en de oude Mokum tijd laat herleven.
Ontspoord
donderdag 7 juni 2007
In sneltreinvaart komt er een nieuw concept naar Tilburg toe. Met krakende wagons en piepende wielen ontspoord deze techno trein bij popcentrum 013! Verwacht niets anders dan een avond vol met harde en opzwepende beats. Van de beste Schranz tot de donkerste Industrial. Dit alles zal plaatsvinden in de grote en kleine zaal van de 013. Deze avond is iedereen Ontspoord!
B.I.T.C.H 8 september 2007
donderdag 7 juni 2007
8 September zal Itsyour B.I.T.C.H een geweldige editie geven in de North Sea Venue in Zaandam. Pak nu je kans en betaal veertig procent minder voor je kaart voor het leukste fetishfeest van Nederland. Gewone kaarten kosten nog maar €17,25 excl de ticketbox fee en VIP kost nog maar €23,25 excl de ticketbox fee.
Hij is onderweg
woensdag 6 juni 2007
De derde Sneakerz CD is een feit! Na twee succesvolle voorgangers (deel 1 mixed and compiled by Fedde le Grand & Gregor Salto, deel 2 door Erick E & Lucien Foort) mochten voor deze compilatie ‘Sneakerz op het strand’ DJ’s Funkerman & Baggi Begovic samen de studio induiken. Twee upcoming artiesten van het moment, die de zomerse housesound luid en duidelijk weten over te brengen.
Mindcontroller
woensdag 6 juni 2007
29 September zal bij menig Early Hardcore liefhebber al in de agenda staan. Art of Dance presenteert alweer de tweede en laatste Mindcontroller editie van 2007. Uiteraard in de vertrouwde locatie de North Sea Venue in Zaandam.
RAUW! No surrender
dinsdag 5 juni 2007
Rauw maakt zich op voor het zomerseizoen en gooit het rigoreus over een andere boeg met een veel gewaagdere line up dan wat jullie misschien gewend zijn. Bovendien gooit de ploeg van Rauw de flyers van Amsterdam eruit en komt er voor Amsterdam en Utrecht een smoetsig fanzine vol met interviews, hete tips, idiote feiten, een voordringerstrookje en een maandelijkse minispread voor op het toilet. De eerste editie zal op dit weekend gratis uitgedeeld worden.
Groundqontrol
dinsdag 5 juni 2007
Naar aanleiding van het overweldigende "Groundqontrol - The Pilot..." zal dit concept maandelijks terug keren. Met ingang van vrijdag 22 juni a.s., kun je iedere 4e vrijdag van de maand dansen naar hartelust, in een heerlijke blend van verdwaalde toeristen, locals, fans, aanhang, kennissen en mensen uit 'de scene'.
De laatste editie van Red Zone liet een leegte achter in de Eindhovense dance scène. Veel drum ’n bass liefhebbers, maar geen goed alternatief. Ex-Red Zone crew Nymfo en Pressure voelde dit ook. Ze gingen hard aan de slag met een nieuw concept dat de drum ’n bass scène op zaterdag 23 juni opnieuw leven moet geven. Icon wordt geboren!
Op zaterdag 9 juni presenteert Welcome To The Future in het Amsterdamse Studio 80 de eerste van twee feesten, die vooruitblikken op het WTTF-festival, dat op 4 augustus wordt gehouden in het Het Twiske.
Sorry, ik kan niet komen
maandag 4 juni 2007
De meest gehoorde `reden’ waarom iemand niet mee uit kan gaan is: “Sorry ik kan zaterdag niet, want dan heb ik een verjaardag...”.
Deze reden is voor Interparty Club de directe aanleiding om alle verjaardagen in dit jaar met één gigantisch knalfeest samen te laten vallen op één datum: zaterdag 23 juni 2007.
Slick Outdoor
maandag 4 juni 2007
Op zaterdag 21 juli zal de tweede editie plaatsvinden van één van de meest intieme en gezelligste dance festivals van Nederland: Slick Outdoor. Door het succes van vorig jaar zal er uiteraard dit jaar een tweede editie van Slick Outdoor plaatsvinden.
30 juni 2007
Dancetour 2007
De gezelligste verjaardag van het oosten
Soigné - The Champagne Society
29 juni 2007
MC Renegade wordt weer een jaartje ouder
28 juni 2007
DROP! 8.0
Sundale @ Bloomingdale in juli
27 juni 2007
Treetz viert 2-jarig bestaan
Paul Oakenfold en Marco V verleggen grenzen in Outland
The Sessions vanaf Juli in Club Akhnaton
HotVibes Pink Label vol. 1
26 juni 2007
Houseplay presents
Win een reis naar Ibiza
25 juni 2007
Xxlerator Jump Edition haalt Belgische top naar The Matrixx
5 Years of Xtra Large: Xtra Xtra Large Reunion
23 juni 2007
Namasté - Welcome Home
22 juni 2007
Zandvoort Alive in een nieuw ‘Ibiza meets Lowlands’ – jasje
VibeLicious
21 juni 2007
Beter Kom Je Niet op de FFWD Rotterdam Dance Parade
Bitch 8 september Hemkade
Wie worden Mister en Miss MoreAmore op Unique & Salinas 8 juli?
20 juni 2007
Rick Smith van Underworld gewond
19 juni 2007
Extrema Outdoor uitverkocht!
HotSenses in Club Poema
18 juni 2007
Our New Existence
Rockit Open Air 2007 programmering bekend
U like hardcore
15 juni 2007
Q-dance maakt line-up Q-BASE 2007 bekend
Club-X Presents
14 juni 2007
Line-up Solar Weekend rond en breed!
13 juni 2007
Dutch Master hoofdact op Independance Indoor
MC Rems presents
12 juni 2007
Club krang
Make Your Move
11 juni 2007
Eenendertig
Show, sfeer en muziek maken Trancesetterz 1 Jaar uniek
Digital Overdose
10 juni 2007
Wooferland 2007 is een feit
9 juni 2007
Lakedance
8 juni 2007
Na Hardporn ook geen "Je moeder" @ de Melkweg?
Met Hart & Ziel de hete zomer overleven in Zeeland
7 juni 2007
Ontspoord
B.I.T.C.H 8 september 2007
6 juni 2007
Hij is onderweg
Mindcontroller
5 juni 2007
RAUW! No surrender
Groundqontrol
4 juni 2007
The rise of drum ’n bass: Icon
Losoul op Welcome to the Future in Studio 80
Sorry, ik kan niet komen
Slick Outdoor