Partyflock
 
Nieuws · mei 2007
Als mens kus je wat af in je leven en eerlijk is eerlijk je maakt het allemaal mee. The Good, The Bad and the Ugly komen voorbij, maar die vergeet je meteen zodra je een paar gezegende lippen tegenkomt. Lippen die je een kus geven waar je gek van word, waar je geen genoeg van kan krijgen en die je nooit meer zal vergeten... Zo’n kus daar kan toch niks tegenop? Ok bijna niks, want Bliss Deluxe Kiss Me Edition komt eraan!
Met de komst van onder meer ROOG en Kerri Chandler uit de Verenigde Staten bij Framebusters, én de langverwachte uitbreiding van de 20jarige Escape, wordt het een bijzondere maand voor één van Nederlands bekendste en oudste clubs.
Acid Wars
donderdag 31 mei 2007
Zaterdag 16 juni gaat het dak er weer eens vanaf in de Effenaar in Eindhoven. Dan trekken namelijk de acid-warriors weer ten strijde om hun oorlog uit te vechten.
Eigenlijk een volkomen logische plek voor een grote dj als Chuckie: Club Magixx op zaterdag 16 juni in The Matrixx. Want zo veelzijdig gemengd als zijn draaistijl is, zo veelzijdig gemengd is nou juist ook dit spetterende feest. Met een gedurfde mix van sport, trendy people en eclectische dance.
Wie denkt dat de feestdagen van de lente alweer voorbij zijn heeft het goed mis, want op zaterdag 16 juni komt het tot een grote ontlading op Decisions Meets Bad Boys & Bad Girls in de Hemkade in Zaandam. Voor het eerst staan Decisions en Promo Challenge back to back samen met Loco Events in een van de vetste partylokaties van Nederland. En zij zijn niet de enigen die Back2back zullen staan deze nacht!
Op zaterdag 26 & zondag 27 mei barsten zowel Pinksterpar-t Outdoor als Harmony of Hardcore los op landgoed Hackerom in Erp / Veghel. De allervetste platen vliegen 12 uur lang om je oren in de verschillende area’s met in totaal tien variërende podia. Veel bezoekers herinneren zich de geweldige sfeer van vorig jaar met de spetterende shows en optredens van alle artiesten. Dat wordt dit jaar 100% zeker overtroffen, Pinksterpar-t gaat knallen.
Absolutely Stereo
vrijdag 25 mei 2007
Dat Absolutely Stereo een typisch Rotterdamse avond is, mag onderhand bekend zijn. Geen Amsterdamse “kijk mij is mooi zijn” cultuur, maar puur en alleen muziekliefhebbers die maandelijks langskomen voor een heftige nacht pretentieloos feesten op de stevige beats van Nederlands populairste female dj Miss Monica.
De Stadsfeesten tijdens de 77e TT, inclusief de legendarische 'Nacht van Assen', krijgen een flinke impuls en een nieuw gezicht als TT-Festival 2007. De inwoners van de Drentse hoofdstad en een legioen motorsportliefhebbers uit binnen- en buitenland kunnen zich opmaken voor een driedaags spektakel van muziek, feest en 'motortainment'. Het landelijk opererende bureau LOC 7000 Events tekent voor een belangrijk deel van de organisatie en benadrukt dat Assen ''een feest voor iedereen'' moet blijven.
10 Chicks on Crack nemen dit initiatief voor een nieuw innovatief clubconcept! Hold Yourself!
VIVA, bigFM en sunshine live presenteren van 3 tot 5 augustus het populairste festival voor elektronische muziek. 50.000 mensen zullen begin augustus “Das dreizehnte Land” (‘het dertiende land’) bewonen – dat is het motto van Nature One 2007.
This Is™ The Beach
woensdag 23 mei 2007
Cocktails, zonnebrillen, strand en bovenal zon. De zomer is inmiddels al aardig op gang aan ’t raken in Nederland en dat is duidelijk te merken. En wanneer de zon dan eindelijk doorbreekt is het natuurlijk weer tijd voor van die gezellige zwoele strandfeestjes.
Eindelijk is het zo ver. De bomen zijn weer groen, jonge eendjes zwemmen in het water en de dikke winterkleren hangen gewassen en gestreken in de kast. Na een paar natte weekjes belooft het komende week weer zomers weer te worden. En dat is maar goed ook want het outdoor seizoen breekt komend weekend pas goed los! Op 27 mei, eerste Pinksterdag, zal Breda weer van zich laten horen met alweer de vierde editie van de Dancetour en zal het Chasséveld opnieuw laten beven. Voor de echte party people die er dan nog geen genoeg van hebben, gaan de deuren van To the club weer open. Deze speciale editie sluit perfect aan op de Dancetour. De percussionist maakt ruimte voor visuals, kaarsen worden ingeruild voor laser. Ook aan de line up is bijzondere aandacht besteed.
Pure Pleasure
dinsdag 22 mei 2007
Zaterdag 9 juni kun je genieten van een nieuw en uitdagend feest van Pure Pleasure Events in de AStA. Op Pure Pleasure zal de passie voor dance en de daarbij behorende erotiek worden uitgebuit. De bezoeker zal getrakteerd worden op spectaculair entertainment. Breakdancers, paaldanseressen, gogodancers, surprise acts en nog veel meer zullen het feest tot een onvergetelijke avond maken.
Je meest kinky dromen komen tot leven in een erotisch geladen omgeving. Kinky Dreams op zaterdag 16 juni: where fetish meets style. Lexion Venue is voor de vierde keer de place of choice voor alle fetish en erotica liefhebbers.
Misspoes at Sinners
maandag 21 mei 2007
Het is weer tijd voor een nieuwe kittige editie van Misspoes. Deze populaire maandelijkse clubavond wordt volledig gerund door vrouwen. Dus niet alleen dames achter de decks, maar de gehele organisatie bestaat uit louter girlpower!
Audio Assault labelnight
donderdag 17 mei 2007
Vijf jaar geleden maakte het Rotterdamse technolabel Audio Assault een vliegende start toen de promo van de eerste release werd gedraaid door Dj Rush tijdens het eindfeest van de Love Parade in Berlijn.
A Ladies Night Out!
donderdag 17 mei 2007
Op vrijdag 25 mei is er weer een nieuwe editie van Friday's Flirt. Dit succesvolle concept heeft al heel wat hete avonden gekend, waarvan de laatste paar edities zelfs compleet uitverkocht waren. Mooie dames, leuke mannen, gezellige intieme sfeer en de heerlijkste grooves door de beste dj’s.
We noteren; Zaterdag 16 juni 2007, locatie; Heineken Music Hall te Amsterdam, tijd; 22:00 tot 07:00, aantal dj’s: 22 stuks maar liefst!! 9 uur non-stop het beste dat house ons te bieden heeft, verdeelt over twee area’s.
Jumpers gezocht
woensdag 16 mei 2007
Cardiac op zoek naar 20 ervaren jumpers die mee willen werken aan de opnamen van een videoclip. De voorkeur gaat uit naar 10 vrouwen en 10 mannen in de leeftijd van 16 tot 25 jaar. Tevens zijn wij op zoek naar een goeduitziende vrouwelijke jumpstyle dj en een jump choreograaf om de opnamen van de clip in goede banen te leiden.
D.T.S.
woensdag 16 mei 2007
Uniek: De lekkerste Schotse en Nederlandse trance op D.T.S. – 4 Strings Classic Sunday - Doe mee met de speciale win-actie
Na een trip arround the world waarbij de 's werelds grootste clubs weer zijn gerockt is de Hed Kandi karavaan weer klaar om het Paard te bestijgen. De beats en funky grooves waar Hed Kandi deze planeet nu al jaren mee bezaaid zijn voor de ware liefhebber van fijne muziek onontkoombaar en zal ook deze keer Den Haag weer in volle bloei zetten. Zoals de reputatie van deze mondiale clubsensatie al voorschrijft, zal ook vanavond weer garant staan voor funky house, exclusive decoration, sexy vocals, live-dancers and entertainment en uiteraard de beruchte Ibiza vibe and feel…
Na de 1e editie van LOS in Rotterdam maakt Den Haag zich nu weer op voor de volgende editie van LOS in het Paard van Troje. Na de Road Trip is Soulmax weer vastberaden een super editie neer te zetten in eigen stal, met een indrukwekkende line up en beestachtig goede muziek. When did we ever let you down?
Op 1 juli 2007 is het Julianapark in Venlo voor de vierde opeenvolgende keer het decor voor het FreeFunk Festival. Het FreeFunk Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste gratis dance-festival van Nederland. Het aantal acts en djs als ook het festivalterrein zelf wordt dit jaar flink uitgebreid. Alles wordt uit de kast getrokken om ook van deze editie een memorabele dag te maken.
Nachtbraken in Harderwijk
dinsdag 15 mei 2007
De dames en heren van Stichting Underground Harderwijk hebben niet stilgezeten en op zaterdag 2 juni zal de vierde editie van het gratis Nachtbrakers festival plaatsvinden. Stichting Underground Harderwijk is al ruim vijf jaar bezig om het plaatselijke cultuuraanbod te verbreden met alternatieve en nieuwe stromingen binnen het begrip dance.
LUST
dinsdag 15 mei 2007
Er was eens een kei gave stad van een zeer zeldzaam soort. Met een Bourgondische sfeer en gemoedelijke mensen. Het Kronenburger park en Frank Boeijen. Sint Steven, shoarma Houje, Doornroosje en het valkhof. In het weekend komen de mensen daar samen met een onbestemd gevoel in de buik. Plannen worden gemaakt. Twee lange dagen quality time. Lust om te dansen.. Lust naar vertier. Lust naar Lustigheid
Confusion
dinsdag 15 mei 2007
Na bijna 8 maanden wachten is het dan eindelijk weer eens tijd voor Confusion. De terugkeer van toch wel één van de bekendste concepten in Zeeland en de trots van de organisatie. Hier begon het allemaal mee en wat ons betreft zal het ook nog lang blijven doorgaan.
Dominator
maandag 14 mei 2007
Op 28 juli zal in het Stadspark van Groningen de rebirth van het grootste Hardcore festival ter wereld plaatsvinden. Van 11:00 uur 's ochtends tot 23:00 's avonds zullen zeven verschillende muziekstromingen samensmelten, tijdens het nu al legendarische Dominator evenement. Alleen de grootste en meest toonaangevende artiesten zullen hierbij acte de présence geven.
Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni zal het Summerdance Festival Weekend voor de zevende keer gaan plaats vinden aan het Kotermeer in Dedemsvaart. Het dit jaar maar liefst tien area’s tellende festival zal wederom de meest uiteenlopende stijlen en artiesten presenteren. Aan dit geheel zullen dit jaar ook organisaties Macano Booking Agency (Bands & Dj's) en Offshore dance toegevoegd worden die samen vanuit een spectaculaire legertent zullen gaan opereren. Om alvast in de stemming te komen voor het festival zullen de dj’s van Macano Booking Agency (Bands & Dj's) vrijdag 18 mei aanstaande voor een gezellige ‘spin-off’ zorgen in de Cheech and Chong in Dedemsvaart!
Rockit invites
maandag 14 mei 2007
De eerste zonnestralen gecombineerd met aangename temperaturen zorgen ervoor dat we weer voorzichtig beginnen te denken aan levendige terrasjes, strand en natuurlijk de festivals. Velen luiden festivalseizoen in aan de oevers van de Rijn, in hartje Arnhem ofwel Free Your Mind dient zich aan.
Op zondag 3 juni 2007 vindt de vierde editie van het gratis toegankelijke evenement Dancetour 2007 plaats op de Markt. Stichting Dancetour brengt dit jaar top-DJ’s Ferry Corsten en Marco V naar Maastricht. Net als vorig jaar krijgt ook jong DJ talent weer de kans om op te treden tijdens Dancetour 2007. Dancetour bezorgt de 10.000 verwachte bezoekers uit Maastricht en heel Limburg een onvergetelijke dag tussen 13:00 en 22:00.
Zon, zee, strand en natuurlijk heerlijke kloppende beats door de boxen! Ook dit jaar zijn dat weer de ideale ingrediënten voor een onvervalste zomerse dag op het Bloemendaalse strand. Met een diversiteit aan internationale artiesten achter de draaitafels zal Intuition Recordings ook dit jaar genoeg spektakel in huis halen voor een knallende nieuwe editie van het Intuition Summer Event.
ALRT: the third edition!
zaterdag 12 mei 2007
De melding ‘ALRT uitverkocht’ stelt afgelopen 3 februari een menigte van minstens 200 wachtende mensen teleur. Enkelen blijven wachten in de hoop dat wél geslaagde bezoekers naar buiten komen, want een bezoeker eruit is een extra kaartje in de verkoop. Het succes van ALRT is voornamelijk toe te schrijven aan een veelbelovende en vernieuwende programmering. Voeg hier de aspecten perfect geluid, indrukwekkende entourage en een festivalsfeer aan toe en je hebt een totaal uitverkochte grote zaal in de Effenaar. Het is maar dat je hierop voorbereid bent bij ‘the third ALRT’ editie op 2 juni aanstaande!
Vrijdag 18 mei brengt de Amsterdamse organisatie Ex Porn Star voor het eerst in de geschiedenis een bezoek aan Limburg. Er is in Kerkrade een prachtige locatie gevonden te weten Bozzini. Deze moderne, high tech club is onderdeel van het Roda JC stadion. Mede hierdoor is alles qua logistiek en parkeren superstrak geregeld. Zodra je Bozzini binnenloopt merk je al dat dit niet zomaar een discotheek is. Aan alles is gedacht: Een loepzuiver geluid, geweldig lichtsysteem en alle effecten die je, je maar kunt voorstellen. De club bestaat uit meerdere zalen en een gigantische VIP.
Ruim twee jaar zwerft de Funk U karavaan al als een soort trekkende nomadenstam rond op de Nederlandse ether- en webradio. Met een wekelijkse eigen show op LS Radio waarbij ook (ob)bekende gastdjs langs komen tot gastoptredens bij andere stations. Ze zijn momenteel zelfs internationaal op rondreis met dj-sets op onder andere Canadese (www.xltrax.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A8773) en Duitse (www.borgradio.de?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A8773) webradio’s. De muzikale pelgrimstocht heeft al veel mooie avonturen op internet & ether, ontmoetingen met (on)bekende mede-platennomaden en een succesvolle bezetting van de pop-nederzetting Patronaat (beste NL Nachttempel) begin 2007 opgeleverd.
Na 2 eerdere edities van AllesKapot waar de sfeer er goed in zat presenteert AllesKapot met trots het Westfriese kampioenschap hardcore mixen. 9 Juni 2007 zal de start zijn van het westfriese kampioenschap hardcore mixen.
Euphoria
donderdag 10 mei 2007
Stel je voor. 4000 ogen op je gericht terwijl de man van je dromen de ultieme vraag aan je voorlegt. Ja en nee zijn de enige opties, maar eigenlijk is er maar één antwoord dat door je hoofd flitst!”. Dit overkwam Ilona uit Rijen afgelopen januari. Een avond vol euforie die ze nooit meer zal vergeten. Ook de spetterende optredens van Technoboy, Luna, Coone, Leep en de knallende liveact van Headhunterz staan in de geheugens gegrift. Ook voor aankomende zaterdag ligt de lat weer hoog. Een ongekende lichtshow zal 013 voor eens en altijd op de kaart van danceminded Nederland zetten. Verwacht duizelingwekkend veel laserstralen, oorverdovend geluid en enkel weer de top op hardstyle gebied!
In het jubileumjaar van Dance 2 Eden belooft Ghosttown 2007 nóg heftiger te worden.

Dance 2 Eden wil je nog even herinneren aan de dikke line-up van dit jaar.
Missins
donderdag 10 mei 2007
Want Missins staat nog bij de bezoekers op het netvlies gebrand als een verrassend, nieuw goed feest in een vette locatie.

Omdat Four Reasons in Leiden dat zéker is. Het oude theater met balkon is een locatie wat een toegevoegde waarde is voor ieder feest en dus ook voor Missins, hier moet je een keer geweest zijn om dat te kunnen bevestigen.
Battle of da Thitanz V
donderdag 10 mei 2007
De geluiden die vanuit duistere dieptes omhoog komen, spreken van een terugkeer naar de techno, zoals dit volgens velen bedoeld is. Ratelende percussie, diepe basslijnen, een droge kick, gevolgd door een geluid, wat menig mens kan terugherleiden als een voorwerp uit de keuken, of een simpele, maar effectieve hi hat. Deze fabrieksgeluiden passen in een industriestad als Eindhoven!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
De vaste bezoekers waren al op de hoogte gebracht maar mocht je het gemist hebben, BKJN events geeft twee fantastische prijzen weg 19 mei. Dan worden er namelijk 2x2 levenslange gastenlijst plekken verloot aan twee van de vele gelukkige bezoekers van Beter kom je niet. Ja, je leest het goed, voor de rest van je leven altijd samen met een vriend of vriendin op de gastenlijst bij alle evenementen die BKJN events in de toekomst nog zal gaan geven! Dit is een prijs die je niet iedere dag kan winnen en om kans te maken hoef je niet veel te doen.
Pinksterpar-t Line-update
dinsdag 8 mei 2007
Met deze warme temperaturen begint het festival gevoel alweer ontzettend te kriebelen bij de echte festivalganger. Relaxt in de brandende zon rond banjeren in een lekkere luchtige outfit en ondertussen helemaal opgaan in de beats en klanken van de allervetste platen. Op dat gevoel hoef je niet lang meer te wachten want over een kleine drie weken is het alweer zover, het Pinksterpar-t Outdoor festival staat voor de deur!
Loveland Festival 2007
maandag 7 mei 2007
Vandaag kondigt Loveland de tweede editie van haar festival aan. Op zaterdag 4 augustus 2007 wordt er een vervolg gegeven aan de succesvolle introductie van vorig jaar, opnieuw in het Sloterpark te Amsterdam. Loveland’s eerste festival werd de vertaling van de passie en toewijding waarmee de organisatie al ruim twaalf jaar evenementen organiseert. Loveland staat nu voor de taak om het concept ‘Loveland Festival’ te bewaken.
Zaterdag 12 mei aanstaande zal de 6e editie van Pandemonium plaatsvinden, in de roemruchte Westergasfabriek. Om 21.00 gaan de deuren open, zorg dat je er op tijd bent, want de officiële openingsshow start om 00.00 en zal een gedenkwaardige nacht inluiden. Vooral de zeer vernieuwende en indrukwekende lasershow zal er één zijn om niet snel te vergeten.
We’re gonna Freak on the Beach!

Freakend: What a freakin’ good way to start your weekend! Keer op keer kwam deze reactie ten gehoren na de edities in Panama* Amsterdam! Het vernieuwende partyconcept zette het afgelopen half jaar elke eerste vrijdag van de maand de Panama* compleet op zijn kop! Uiteraard was dit voor de organisatie van Freakend niet genoeg en gaat Freakend deze zomer back to where it all begun! Back to his roots: BLM9 Bloemendaal was vorig jaar augustus de geboorteplek voor dit vernieuwende uitdagende partyconcept! Zondag 20 mei is Freakend terug in BLM9 en dat zul je merken ook!
Vier bevrijdingsdag in Herr Zimmerman met David Carretta (Gigolo), Tomaschek (Lovin L'ectro) en James Nidecker.
Niet een paar gratis feesten of een seizoenskaart, zelfs niet een jaar lang gratis feesten. Nee, de heren en dames van Promo Challenge, Decisions en Loco-events bieden twee mensen maar liefst een heel leven lang gratis feest aan op hun evenementen!
Het concept Housepar-t borduurt voort op het enorme succes van de jaren negentig, toen elke vrijdag avond het brute hardcore geweld heerste in Broadway in Erp. Iedere gabber van die tijd begon het weekend met een gezellig avondje stampen in deze hardcore tempel. De perfecte sfeer van saamhorigheid en gezelligheid is vrijwel nooit meer evenaart voor vele. De vorige editie op 17 Maart bewees wel weer dat de kern van het ultieme oldschool gevoel nog steeds in deze oude hardcore tempel zit. DJ’s Stanton en Waxweazle draaide vrijwel alle nummers van weleer en wisten het publiek tot ongekende hoogte te krijgen. 5 Mei dan gaat de poort weer los en kun je genieten van al het beste wat Broadway te bieden heeft tijdens Housepar-t – Core of the ultimate oldschool feeling.
Na de legendarische Tomorrow editie met Jeff Mills begin april verwacht de organisatie bijzonder veel muzikaal genot op 27 mei in Club Poema RAW. Guy Gerber uit Israel is zonder overdrijven een van de meest gewilde artiesten van dit moment.
Op 9 juni zal D&L Events groots uitpakken op de eerste Editie van HotSenses in The The Level in Arnhem. Met dj’s Laidback Luke, Tony Cha Cha, Ricky Rivaro en aanstormend talent TYCE zal HotSenses laten zien wat feesten is.
31 mei 2007
Hold me, Thrill me, Kiss me, Bliss me.
Framebusters in juni & opening Escape Caffé & Lounge
Acid Wars
26 mei 2007
Club Magixx haalt Chuckie en Don Diablo naar The Matrixx
25 mei 2007
The baddest place to be: Decisions meets Bad Boys & Bad Girls
Timetable en extra info Pinksterpar-t Weekend 2007
Absolutely Stereo
24 mei 2007
Nacht van Assen wordt TT-Festival
10 Chicks zetten de Rotterdamse partyscène op z’n kop!
23 mei 2007
Fabelachtige line-up voor Nature One
This Is™ The Beach
22 mei 2007
Pinkster Editie ‘To the Club’
Pure Pleasure
21 mei 2007
Naughty Dreams meets sexy girls en lingerie
Misspoes at Sinners
17 mei 2007
Audio Assault labelnight
A Ladies Night Out!
16 mei 2007
Line up BliSS Deluxe “The Grand Edition” bekend
Jumpers gezocht
D.T.S.
Hed Kandi, Paard van Troje 26 mei
LOS Friday June 1th ….. Dare 2 be different.
15 mei 2007
FreeFunk Festival barst van de acts, dj’s en ambities
Nachtbraken in Harderwijk
LUST
Confusion
14 mei 2007
Dominator
Macano neemt voorproefje op Summerdance
Rockit invites
13 mei 2007
Dancetour Maastricht dit jaar op de Markt met Ferry Corsten
Intuition Summer Event 2007 in Bloomingdale
12 mei 2007
ALRT: the third edition!
11 mei 2007
Ex Porn Star meets BNN in Bozzini
10 mei 2007
Funk-U karavaan strijkt neer in Haarlem
Westfries kampioenschap hardcore mixen
Euphoria
Ghosttown 2007 · Check de digiflyer
Missins
Battle of da Thitanz V
9 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Beter kom je niet – HMKD ‘07
8 mei 2007
Pinksterpar-t Line-update
7 mei 2007
Loveland Festival 2007
Pandemonium 'The Masquerade' in Westergasfabriek · update
4 mei 2007
We're gonna freak on the Beach!!!
Bevrijdingsdag in Herr Zimmerman
3 mei 2007
Een leven lang gratis feesten met Promo Challenge, Decisions en Loco Events
Housepar-t - Core of the ultimate oldschool feeling
Debuut Guy Gerber op ‘Cocoon Special’ van Tomorrow
2 mei 2007
HotSenses: een nieuw concept in de housescene