Partyflock
 
Nieuws · december 2007
31 December Erotic New Years Vibe, het feest om bij te zijn. Het langste oud en nieuw feest 15 uur lang, van 22 tot 13 uur ‘s middags. Oud en Nieuw vieren op de correcte datum 31 december, dus niet de dagen ervoor of de dagen erna, maar gewoon lekker om 12 uur op 31 december met je vrienden toostend en aftellend het nieuwe jaar in!
Winter Wooferland
zondag 30 december 2007
Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar nodigt Wooferland je uit voor wat ongetwijfeld de leukste nieuwjaarsborrel van 2008 zal worden. Na alle suffe verplichtingen en opgedwongen gezelligheid uit de december maanden is het
eindelijk weer eens tijd voor een écht gezellig feestje. En als de Woofers een feestje geven waar zelfs kinderen niet zijn toegestaan, dan weet je dat het er deze avond wel eens heftig aan toe zou kunnen gaan..
De diverse dance-events in Nederland hebben dit jaar bij elkaar ongeveer twee miljoen bezoekers getrokken. Dat liet de Belangenvereniging Dance (BVD) zaterdag weten. Vorig jaar kwam het bezoekersaantal van de bij BVD aangesloten festiviteiten tien procent lager uit.
2007 was voor Lief festival een topjaar. Na de eerste editie in 2006, waren wij verrast naar het enthousiasme hoe Lief werd opgepakt. In 2007 was het festival vooraf al uitverkocht. En dat in het tweede jaar al. Dat had iedereen eigenlijk alleen maar kunnen dromen!!!
BliSS Deluxe NYE
vrijdag 28 december 2007
Nog een paar nachtjes en het jaar 2007 is alweer ten einde!! Op 31 december rockt HappydayZZ met Bliss Deluxe Newyears Eve het jaar 2008 in. Met een dikke line-up zal de tempel tot maar liefst zes uur geopend zijn. Met Basti Lourenz, Bruze, Eugenio Ricci, Fabian Gulzar, Gomer, Marc Benjamin en Oz Romita zal Bliss Deluxe Newyears Eve het meest knallende vuurwerkspektakel van de nacht zijn.
Display
vrijdag 28 december 2007
Vrijdag 18 januari is BG in Amsterdam het podium voor een nieuw en verfrissend feest in house- en technoland. Op deze avond ziet Display het levenslicht, een concept dat zich vooral onderscheidt door zijn muzikale invulling. De sound kan worden gekarakteriseerd als een rauwe combinatie van house, techno en minimal.
Playground presents: Best of 2007!
donderdag 27 december 2007
Zaterdag 5 januari 2008 zal de nieuw verbouwde Club Chi aan de Nieuwezijds Voorburgwal 161 te Amsterdam het toneel vormen voor de eerste Playground-editie sinds ruim een jaar.
Nu! Wakker blijven!
donderdag 27 december 2007
Ken je dat? Je bent aan het stappen en hebt het helemaal naar je zin. Je danst. Je lacht en je gaat los op die geweldige muziek. Maar dan gebeurt het. Langzaam maar zeker. Je merkt dat je steeds meer ruimte krijgt om te dansen...
Sappig vs Hypnotiq vs Heat
woensdag 26 december 2007
Wat ga je doen als je het jaar goed wilt afsluiten? Je gaat met je vrienden een feestje bouwen en met vuurwerk knallen. Dit is precies wat de organisatie in Club The The Level gaat doen. En dat doen ze met Sappig!, Hypnotiq en Heat. Dus de toppers van The The Level zijn er. En knallen, nee ze gaan daar dik overheen met Funkerman, Gregor Salto, Andy Callister, Joey Daniel, Miss Sugaware, Patrix Johnson en natuurlijk Mego die de host van de avond zal zijn.
Boek dan direct op www.danceholidays.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A10284 je ticket voor Latin Eclectic, de elfdaagse dance holiday trip naar Lloret de Mar in Spanje.
Orkapot
zondag 23 december 2007
Het nieuwe jaar begint voor velen met goede voornemens. Voornemens waarvan een groot deel al in de eerste uren na middernacht sneuvelen. Voor degenen die het wat langer volhouden wordt het eerste weekend na Oud & Nieuw de volgende beproeving, want in het weekend mag er doorgaans schijnbaar wel een beetje gezondigd worden. Zo ook op 5 januari 2008, wanneer in Dynamo Eindhoven de eerste editie van Orkapot in dit nieuwe jaar plaats vindt. Voor degenen die zich hadden voorgenomen om het in 2008 iets rustiger aan te doen, zal Orkapot de verleiding wel weer erg groot maken om zich binnen vijf dagen al weer in het feestgedruis te mengen.
Terwijl de laatste kaarten over de toonbanken rollen en de feestdagen voor de deur staan, wordt het hoog tijd voor een laatste update over Extrema NYEve.
PRSPCT XL6
zaterdag 22 december 2007
Na ruim 1,5 jaar van afwezigheid staat er op maandag 24 December (ja, kerstavond!) eindelijk weer een volwaardige PRSPCT XL op het programma, uiteraard in het Waterfront Rotterdam te Rotterdam! Het Waterfront Rotterdam is inmiddels compleet verbouwd waarbij de nieuwe grote zaal in het teken zal staan van dikke duistere drum & bass, zoals je die van PRSPCT gewend bent, de geheel nieuwe kleine zaal (voorheen: het café) zal deze keer gehost worden door de organisaties NG-NG & Smackdown! Uiteraard hebben de organisaties goed haar best gedaan om een unieke, verfrissende & exclusieve line-up neer te zetten van formaat in de stijlen Drum & Bass, Jungle, Breakcore, UK-hardcore, Industrial hardcore, Tekno & more. Met trots preseteren zij dan ook de line-up van deze avond verdeelt over de twee nieuwe zalen van het Waterfront Rotterdam!
'Where the ladies at?' Op die vraag krijgt een ieder op vrijdag 28 december een eenduidig antwoord namelijk 'At the r&b diamonds ladies night in club Bozzini!' Dat alle beeldschone dames zich in deze club zullen bevinden op 28 december is nu al een feit gezien de trackrecord van de spraakmakende R&B diamonds organisatie “Diamond Events Belgium”.
EYE4Dance 2.08
vrijdag 21 december 2007
Ten eerste wil EYE4Dance iedereen van Partyflock een hele Fijne Kerst & heel veel goeds voor 2008 toewensen. Terugblikkend kan EYE4Dance zeggen dat 2007 een geweldig jaar is geweest. Denk nog even terug aan de succesvolle edities van Lipstick, DancePark, Jumpmasters en F*cking Niet Normaal en de nieuwe concepten Sunday Sessions, HARD69 en ICE2ICE. Terwijl jullie nog nagenieten van al dit moois, is EYE4Dance alweer hard aan het plannen voor volgend jaar!
Hellraiser
vrijdag 21 december 2007
Alle voorbereidingen zijn inmiddels bijna afgerond, het is nu dan ook wachten op 25 december! Pro-mode Entertainment belooft jullie dat dit een avond wordt om nooit te vergeten! Ze zullen al het mogelijke uit de kast halen om Pro-mode Entertainment naar de top te brengen van de Duitse hardcorescene!
Pokke-Kerst-Herrie 2007
vrijdag 21 december 2007
Nog een kleine week en Pokke-Kerst-Herrie is een feit. De voorbereidingen zijn in volle gang en nu kunnen de laatste ontwikkelingen bekend gemaakt worden. Bij velen staat het optreden van Masters of Ceremony in 2006 in het geheugen gegrift. Daarom is aan de heren gevraagd of dit jaar weer zo’n geweldige act zal worden. Lees verder voor alle info voor het feest en het interview met Masters of Ceremony.
Wordt het lekker naborrelen op de bank met “Knallen met Kurken” op de buis, of wordt het na middernacht knallen met Zodiak Commune en Adapter in het Eindhovense jongerencentrum Dynamo? Voor de doorgewinterde Acid-freak en Techno-head zal de keuze niet moeilijk zijn, want Dynamo is met Oud Op Nieuw het kloppend hart van underground Eindhoven.
BNN zoekt echte party animals
woensdag 19 december 2007
Op donderdag 24 januari ('s avonds) heeft BNN opnames van de 'Spuiten en Slikken-test' van BNN. Het is de welbekende jaarlijkse IQ-test (ook dezelfde setting, studio en decor) maar dan over seks en drugs. Het wordt gepresenteerd door de bekende Spuiten en Slikken gezichten: Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver en Dennis Storm. En wie kunnen daar natuurlijk niet aan ontbreken? De echte party animals uiteraard!
Vrijdag 21 december organiseert de Amsterdamse GZG Amsterdam (GZG) hun eerste aftershow sinds november 2006. Toni Rios van het Duitse Cocoon is uitgenodigd om na zijn optreden in Club Stalker nog even door te feesten op de derde editie van Maandag bestaat niet.
Club krangzinnig
woensdag 19 december 2007
Gescheiden ouders, schoonouders, een relatie... al dit soort dingen maken de kerst er niet makkelijker op. En dan heb je ook je vrienden nog. “Waar moet ik dit jaar nou weer kerst vieren?! En hoe verdeel ik mezelf netjes in vieren?” zijn dan ook veel gestelde vragen deze tijd van het jaar. Je wilt misschien wel het liefst kerst met je vrienden vieren, maar ja, de familie neemt het je natuurlijk niet in dank af als je er niet bij bent dit jaar. Belangrijkste regel blijft: doe geen dingen tegen je zin in, het is tenslotte een feestdag! Een beetje egoïsme is best op zijn plaats tijdens de ‘vred(/t)e( n) op aarde’ dagen! Of niet?...
Hed Kandi 5 jaar in Nederland
dinsdag 18 december 2007
Hed Kandi,‘s werelds meest stijlvolle clubmerk, bestaat 5 jaar in Nederland en dat wordt groots gevierd! Op zaterdag 22 december treden 9 DJs & 4 live-acts op in 3 area’s van Arena.
Het is koud, donker en de winter heeft nu toch echt toegeslagen. Dit betekent dat de kerstdagen en de kerstman weer voor de deur staan. En wat is kerst zonder een lekkere dosis house, minimal en techno onder een boom? Dit jaar valt 1e kerstdag op de laatste dinsdag van de maand en dat kan maar één ding betekenen: een speciale 'Christmas Carol' Voidd Sessions. Maar Voidd en Extravers hebben de handen ook ineengeslagen om dit jaar samen een geweldig Nieuwjaarsfeest te organiseren. Een obscure lokatie en een supervette line-up vormen de basis voor een feest waarmee je jouw nieuwe jaar een kickstart geeft.
Hypnotiq
maandag 17 december 2007
De editie van 24 november was een daverend succes! The The Level was speciaal voor Hypnotiq onherkenbaar gerestyled. Met een sfeervolle aankleding, designmeubels en een bijzonder ontvangst zette Hypnotiq de toon van de avond. Op zaterdag 22 december is het daarom weer tijd om het dak eraf te blazen in The The Level in Arnhem.
Bij Club Carpe DM begint het Kerstfeest dit jaar extra vroeg. En zo hoort het! Op zondag 23 december nwordt er een bijzonder voorproefje genomen en wel op zijn Braziliaans! Swingen, samba, cocktails, mooie mannen, mooie vrouwen, de lekkerste groovy housebeats en nog veel meer: dat kun je die avond bij Carpe DM verwachten. Ook het muzikale entertainment stijgt tot grote hoogte, want niemand minder dan Benny Rodrigues staat achter de draaitafels!
Op zaterdag 16 februari 2008 staat alweer een nieuwe editie van 1992is4 you! op de agenda, die wederom zal plaatsvinden in Parkzicht te Rotterdam. In augustus ging een uitverkocht Parkzicht helemaal los op de oude house klappers van eind jaren 80 en begin jaren '90 op het intieme 1992is4you! Ook in 2008 gaat b2s door met het organiseren van deze gezellige feestjes.
Raving Nightmare "Fractured Minds"
maandag 17 december 2007
Op 8 maart 2008 zal de gehele Turbinenhalle in gebruik worden genomen en zullen in 5 areas de welbekende decibellen geproduceerd worden (No sound Limits). Tijdens deze 12 uur durende rave van 20.00uur tot 08.00uur komen nagenoeg alle hardcorestijlen aan bod.
Angerfist – The Mutilate concert
zondag 16 december 2007
Angerfist, Art of Dance vindt dat deze iconen van de present hardcore wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden, en heeft het drietal daarom uitverkoren om de centrale artiesten te zijn van het jaarlijks terugkerende event dat helemaal om één act draait. Met grote trots maakt Art of Dance daarom bekend dat op 29 maart 2008 het Eindhovense Beursgebouw van 22.00 uur tot 07.00 uur geheel in het teken staat van Angerfist:
Winterkriebels Festival
zondag 16 december 2007
Na de succesvolle editie van het Zomerkriebels Festival is het nu eindelijk tijd voor de Winter indoor editie. Op zondag 10 februari zal het Winterkriebels Festival plaatsvinden in de voor Utrecht unieke locatie Central Studios. Een top locatie voor deze editie van het Winterkriebels Festival waarbij in twee verschillende area’s muziek, mode en interactieve kunst worden samengebracht om er een super feest van te maken.
E-Fect – the Saga Continues –
zaterdag 15 december 2007
Nog een paar dagen het boek wordt geopend voor een nieuwe editie van het grootste hardstyle event van het Oosten. E-Fect is back!!
Losgeslagen wild! De jeugd van tegenwoordig! Beter geven we ze niet waar het naar schreeuwt....Vorige week werd Klub Kolonie opgeschrikt door een brief van de Politie aan de Kolonie. In deze brief werden ze afgeraden om het feest weer in Kolonie te organiseren.
Laidback Luke
dinsdag 11 december 2007
De Rocking with the Best 2007 Tour van Laidback Luke komt langs de Monza non Solo in Utrecht met een weergaloze show en line up. Samen Stealth collega Funkerman, protege Quintino en de aanstormende topper Dani-L zal Laidback Luke zorgen voor een heerlijke sound in de Monza non Solo. MC Boogshe zal zorgen voor een rockende Monza met haar heerlijke aanstekelijke manier van entertainen. Eén groot gekkenhuis op vrijdag 21 december dus.
XXlerator
dinsdag 11 december 2007
Wat nou vredige Kerstmis bij de boom? Lekker dwars beuken op XXlerator Christmas zul je bedoelen! Traditiegetrouw op 1e kerstdag XXlerator XX-Mas edition waar alle stijlen aan bod komen. Van jump via hardstyle naar onvervalste hardcore… Laat de kerstmutsen maar thuis - je doet er de jongens van Deepack in elk geval geen plezier mee. En een kerstkaarsje mag je wat Lobotomy Inc, Headhunterz, Partyraiser en Vince ook rustig in de doos houden. Maar breng wèl je energie mee naar XXlerator Christmas op dinsdag 25 december in The Matrixx. Christmas? XXlerator style!
Vrijdag 14 december is het zover, Vloerbedekking een verfrissend nieuw minimal/tech-house feestje in de Happydayzz. Snertjong, bij sommige bekend van het concept Klub Kolonie zal samen met HappydayZZ Events het feest Vloerbedekking organiseren.
Marcanti Grand Opening
vrijdag 7 december 2007
Zoals verwacht zijn alle kaarten voor de grote heropening en tevens reünie van de legendarische Amsterdam Marcanti op 29 december aanstaande uitverkocht!. Er zijn alleen nog combikaarten te koop voor dit feest samen met de Booming Sexy New Years Vibe dat gehouden wordt op 1 januari.
Sneakerz
donderdag 6 december 2007
De laatste Sneakerz feesten van het jaar dienen zich aan. Een veelbewogen jaar voor de Sneakerz organisatie, met de lancering van een eigen platenlabel (Sneakerz Muzik), de start van een eigen festival (het Sneakerz Strand Festival vond deze zomer twee keer plaats aan het water van Aquabest), de T-shirt Design Contest in samenwerking met Brunotti en een partnerschap met gympenspecialist Sneakers. Maar feestvieren blijft de hoofdzaak. Ruim 100 keer vonden er afgelopen jaar Sneakerz feesten door het land plaats. Hoogtepunten waren de afgeladen edities op Koninginnedag in de Reguliersdwarsstraat, de wekelijkse zondagen op het strand van Bloemendaal en Scheveningen, de eigen area op Mystery Land en de uitverkochte showcase tijdens het Amsterdam Dance Event in Panama. Voorbereidingen voor nog veel meer Sneakerz spektakel in het nieuwe jaar zijn in volle gang.
Time table Thunderdome XV
donderdag 6 december 2007
Nog een dikke week en het is zover; Thunderdome XV. Het vijftienjarig bestaan van Thunderdome. De organisatie heeft er echt fucking veel zin in! Om je alvast lekker te maken presenteren ze hierbij de time table. Alle drie de zalen zijn nogal dik geprogrammeerd dus ga puzzelen en maak je ideale draaiboek.
Na de geslaagde Anticlub herfsttour gaan de jongens van Anticlub vrolijk verder met waar ze goed in zijn; spraakmakende feestjes geven met oog voor kwaliteit. De winter heeft inmiddels zijn intrede gedaan en Anticlub biedt zaterdag 15 december a.s. in de Eindhovense club de Rechter de nodige beschutting tegen weer en wind. Omdat dit de laatste editie is van 2007 pakken we flink uit met maar liefst 3 live sets en als headliner niemand minder dan 1 van Berlijns meest vooraanstaande DJ’s: Heiko Laux!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 5 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
CSR Pure Terror
woensdag 5 december 2007
Een jaar na de terreur verjaardag in Terrorland van DJ Plague 🇨🇦, keert CSR opnieuw terug naar Nederland om je de nieuwste editie van Terrorland 2008 in de De Waakzaamheid te brengen. Met Dj´s van over de hele wereld en met de gekke CSR live “bloed en vuur” acts, deze nieuwe samenwerking van C.S.R en Firescream zal resulteren in een origineel gezellige verjaardag feest wat echt niet gemist mag worden!
Ghosttown 2008
woensdag 5 december 2007
Op sommige plaatsen kun je de grond al zien bewegen. Hier en daar steekt zelfs al een hand boven de grond uit. Zombies proberen op te staan uit hun graf. Dit kan maar één ding betekenen: Ghosttown komt eraan!
Vier gaat ondergronds in Nijmegen
dinsdag 4 december 2007
Een koude maand maar een warm feest! Vier, het nieuwste concept in de Nijmeegse uitgaansscène zal deze stad eens lekker opwarmen voor de koude winter! Hier zijn geen sjalen of mutsen voor nodig, maar een potje heerlijke elektronische muziek!
Vette Shit Ouwuh!
dinsdag 4 december 2007
Alweer de 3e editie van dit zondagsfeestje in Eindhoven. Ditmaal is het de beurt aan veel regionaal talent uit Eindhoven en omgeving! Vanaf 19.00 kan je genieten van Jordy Lishious, Kriss-One, Dansa, KruH, Ratha, Bruze, Moradzo en Lourenz. Genoeg DJ’s die in twee verschillende area’s jou tot 01.00 uur zullen entertainen!
Trance Energy lineup bekend
maandag 3 december 2007
Zaterdag 23 februari 2008 beleeft ‘s werelds grootste trance evenement haar vijftiende editie. Wat betreft de programmering zijn de verwachtingen hoog gespannen. Bijna alle DJ grootheden hebben de afgelopen tien jaar al een keer hun opwachting gemaakt op een van de Trance Energy podia. Voor veel artiesten is het daarom een eer op dit internationaal zeer spraakmakende evenement te kunnen optreden.
Trance4ward @ Carpe DM Tilburg
zondag 2 december 2007
The future sound of trance. Stilstand is achteruitgang. Club Carpe DM kijkt daarom in de grote glazen bol en schotelt je het toekomstige geluid van trancemuziek voor. Dat gaat gebeuren tijdens Trance4ward, op zaterdag 8 december. Zorg ervoor dat je achteraf kunt zeggen: I’ve been there…
Villa Achterdeur
zaterdag 1 december 2007
Hot newz! Oud en Nieuw valt een dag eerder dit jaar! Vergeet die dodelijk saaie altijd tegenvallende en zeer dure 31ste december maar. Het hotste Oud en Nieuw feest van dit jaar is er dan ook al op zondag 30 december! Want wie wil er nou Oud en Nieuw vieren op een maandag? Villa Achterdeur zal het nieuwe jaar op spectaculaire wijze inluiden met een overheerlijk en over the top gay(minded)feestje: Voordeur 2008!
Vreemd
zaterdag 1 december 2007
Zaterdag 15 December gaat het Vreemd in Leeuwarden worden in het 058 Podium in Leeuwarden. Vreemd in Leeuwarden (www.gajealvreemd.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A10140) vindt elke donderdagavond plaats in de Amsterdamse Sugar Factory. Binnen Amsterdam heeft Vreemd in Leeuwarden meerdere uitstapjes gemaakt naar andere (nacht)clubs en samen met andere organisaties, maar Vreemd in Leeuwarden in Friesland is een primeur. Het wordt beslist niet de laatste keer dat Vreemd in Leeuwarden en Studio Soulrock buiten Amsterdam gaan opereren, dit zou wel eens het eerste evenement kunnen zijn van een soort nationale Vreemd in Leeuwardene tour.
GirlsLoveDJ's
zaterdag 1 december 2007
Op zaterdag 8 december gaan we weer ouderwetse knallen in Arena. GirlsLoveDJ's zal dan de één na laatste editie neerzetten van 2007. En omdat we willen dat iedereen zich er extra thuis voelt hebben we alle residents en bekende Amsterdamse vrienden opgetrommeld om hun favoriete platen te komen draaien.
Grootse Europese Jump Contest
zaterdag 1 december 2007
Op vrijdag 7 december vindt European jump masters plaats in mega-discotheek Sotto's te Zottegem (België). Jumpers van over gans de wereld zullen hun land verdedigen en dingen mee naar de toch wel zeer extravagante geldprijzen die er te winnen zijn. Naast de grootste jump contest ooit is dit natuurlijk ook een party van formaat met topdj’s zoals Marcky, Pat B, Digital Punk, W4cko en vele anderen! Inschrijven is gratis en kan ter plaatsen. Mis dit unieke spektakel niet!
30 december 2007
Het beste Oud en Nieuw feest 31 december in de Lexion
Winter Wooferland
29 december 2007
Dancefeesten trekken twee miljoen bezoekers in 2007
Lief festival wenst iedereen een lief 2008 toe!
28 december 2007
BliSS Deluxe NYE
Display
27 december 2007
Playground presents: Best of 2007!
Nu! Wakker blijven!
26 december 2007
Sappig vs Hypnotiq vs Heat
24 december 2007
Er even tussen uit in de mei vakantie 2008?
23 december 2007
Orkapot
22 december 2007
Laatste update en timetable Extrema NYEve
PRSPCT XL6
21 december 2007
R&B Diamonds met special guests The Partysquad
EYE4Dance 2.08
Hellraiser
Pokke-Kerst-Herrie 2007
20 december 2007
Oud Op Nieuw met Zodiak Commune en Adapter in Dynamo
19 december 2007
BNN zoekt echte party animals
Gasten Zonder Grenzen vieren Maandag Bestaat Niet
Club krangzinnig
18 december 2007
Hed Kandi 5 jaar in Nederland
Voidd Sessions 'Christmas Carol' en met Oud&Nieuw 'Droomstart'
17 december 2007
Hypnotiq
Brazilian Christmas bij Club Carpe DM
1992is4you! opnieuw in Parkzicht Rotterdam
Raving Nightmare "Fractured Minds"
16 december 2007
Angerfist – The Mutilate concert
Winterkriebels Festival
15 december 2007
E-Fect – the Saga Continues –
12 december 2007
Klub Kolonie verhuist naar Kolpinghuis
11 december 2007
Laidback Luke
Multigroove “Elementenstraat Reunion” in Paradiso
XXlerator
10 december 2007
Voetjes van de vloer op ‘’Vloerbedekking’’
7 december 2007
Marcanti Grand Opening
6 december 2007
Sneakerz
Time table Thunderdome XV
Anticlub luid de winter in met top acts uit Berlijn
5 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
CSR Pure Terror
Ghosttown 2008
4 december 2007
Vier gaat ondergronds in Nijmegen
Vette Shit Ouwuh!
3 december 2007
Trance Energy lineup bekend
2 december 2007
Trance4ward @ Carpe DM Tilburg
1 december 2007
Villa Achterdeur
Vreemd
GirlsLoveDJ's
Grootse Europese Jump Contest