Partyflock
 
Nieuws · november 2007
The Good, the bad and the ugly
vrijdag 30 november 2007
Oud & Nieus 2007. De programmering van het theatrale dance event The Good, the Bad and the Ugly is zojuist bekend gemaakt. Het Western extravaganza vindt plaats in één van de meest klassieke locaties in Amsterdam, de De Hollandsche Manege, gelegen tussen de Overtoom en het Vondelpark. Er is een keur aan dj’s, live-muzikanten, vocalisten, acteurs, performers, duellisten en gringo’s geselecteerd om van dit spektakel een unieke beleving te maken.
Zenith sluit het jaar 2007 knallend af
donderdag 29 november 2007
Zenith is back, de agenda spreekt voor zich! 2007 loopt ten einde, maar bij Zenith is het jaar nog lang niet voorbij want Zenith heeft een drukke partyagenda. Wat te denken van: Friends***; Myths of Music; WOW; Playerz, & Sexy Motherf*cker waar alleen de beste artiesten hun kunsten vertonen. Als klap op de vuurpijl organiseert Zenith: New Year’s Eve Ritmo. Voor een knallende afsluiting van 2007. Kaarten kan je nu al bestellen op thezenith.nl. Check out Partyflock for free Tickets.
Magnetronik
donderdag 29 november 2007
Negen-honderd-en-twaalf dagen beestachtig rocken. Na 7 maanden geschitterd te hebben door afwezigheid, keert Magnetronik zaterdag 8 december eindelijk weer terug naar de plaats waar het allemaal begon: homebase Club Poema RAW in Utrecht. 2,5 jaar, 11 feesten en 22 internationale artiesten(duo’s) verder, kijken we met een tevreden gevoel terug op iets dat zich van een gezellig, pretentieloos en enigszins amateuristisch georganiseerd ‘feestje’ ontwikkelde tot een sterke avond met creatieve programmering. De uit de kluiten gewassen vaste aanhang maakte het mogelijk om ook zonder de grote DJ’s van deze wereld volle zalen te trekken. Zo stonden naast Troy Pierce en Matthias Tanzmann ook Zip, My My, Daniel Bell, Guillaume & the Coutu Dumonts en Ark op de flyer.
Blow Out Sale
woensdag 28 november 2007
Aanstaande zaterdag is er weer een Blow Out Sale bij Rige aan de Ambachtstraat 12 te Poortugaal. Je kan hier goedkope shirts, cd's, vinyls en andere merchandise kopen en ook nieuwe merchandise tegen speciale prijzen.
Heineken Refreshing Sounds Sessions
woensdag 28 november 2007
De Heineken Refreshing Sounds Sessions heten je welkom in Detroit! Een eerbetoon aan een fantastische muziekstad, waar verschillende legendarische platen, underground-legendes, vernieuwende en inspirerende artiesten en niet te vergeten een uniek geluid hun roots vinden. In december van dit jaar zullen er twee sessions plaats vinden, één in Amsterdam en één in Rotterdam en in 2008 zullen er zes sessions verspreid over Nederland door Heineken gerealiseerd worden.
Vrijdag 30 november is het zover! De maandelijkse Nijmeegse clubavond SCHMOOV – deep ‘n’ dirty housemusic – heeft de ‘respectabele’ leeftijd van één jaar bereikt. En dat gaat niet ongemerkt voorbij. Niemand minder dan Daniel Stefanik (Moon Harbour Records/Leipzig) gaat deze SCHMOOV birthday bash in Inferno in Nijmegen tot een waar feest maken.
Kerst in Kerkrade krijgt een gouden randje want de Audio Bullys steken speciaal voor deze gelegenheid de Noordzee over! Op woensdag 26 december staat het Britse duo met een dj-set in Bozzini, samen met onze eigen helden Chuckie, Don Diablo en Sunnery James & Ryan Marciano. Fame=dj’s geeft je dus een prachtig excuuscadeau om dit jaar niet bij je schoonfamilie op bezoek te gaan. Vanaf 23:00 gaan alle remmen los en wordt het een 2e kerstdag om nooit te vergeten
Treetz presents: Winterwonderland
dinsdag 27 november 2007
Op 8 december zal er weer een prestigieuze editie van Treetz plaats vinden in Tilburg. Hoewel het kwik nog niet tot onder het vriespunt is gezakt zal Evotions hiervan wel alvast een voorproefje geven door 013 om te toveren tot een winterwonderland.
Zomers winterfestival: Linke Fritz
dinsdag 27 november 2007
Na een reeks van uitverkochte avonden op verschillende locaties hebben Linke Soep en Club Fritz besloten om op vrijdag 7 december de handen ineen te slaan voor een zomers winterspektakel in het Amsterdamse BG. Zij presenteren Linke Fritz, een indoor evenement met een outdoor vibe, waarmee een sprankje zonneschijn op het winterse landschap wordt geworpen. Van eetstandjes tot festivaldeejays; van grasmat tot mainstage alles is op alles gezet om de sfeer van een echt zomerfestival na te bootsen.
What to do with New Year?! Dilemma?!
maandag 26 november 2007
Oud & nieuw staat door het hele land bol met feesten en voor de party addicts die niet kunnen kiezen biedt Dilemma de ideale oplossing: een fantastische locatie met een geweldige line-up! De Audio Bullys steken de Noordzee over om 2007 knallend af te sluiten in the The Sand en zij worden bijgestaan door de grootste namen uit de vaderlandse scène. Zo staan achter de knoppen o.a. Fedde le Grand, Chuckie, Benny Rodrigues, Erick E en Don Diablo. Eigenlijk is de keus waar je samen met al je vrienden het jaar knallend gaat afsluiten dus snel gemaakt!
The Good, the bad and the ugly
vrijdag 23 november 2007
Na la Bohème (2004), Eyes Wide Shut (2005) en Dracul (2006) organiseert conceptbureau Lloyd & Acardi in samenwerking met actrice Alwien Tulner voor de vierde keer op rij een theatraal dance event. Dit jaar is het thema The Good, the Bad and the Ugly, gebaseerd op de gelijknamige spaghetti western. De klassieke Hollandsche Manege op de overtoom in Amsterdam zal dit jaar het decor vormen voor deze combinatie van theater en dance.
NU
vrijdag 23 november 2007
NU! Is een perfecte afsluiter van het weekend en een inspirerend begin van de nieuwe week. Alleen deze week zal de week net wat vermoeiender beginnen dan anders. Zondag a.s. vindt er een speciale editie plaats van deze wekelijks terugkerende party. Het feest begint namelijk om zes uur ’s ochtends en gaat door tot elf uur in de avond. Dit betekent 17 uur minimal & techno.
Footclub
woensdag 21 november 2007
Footclub is going Bigtime! Grooter dan grootst pakt Footclub het weer aan met een nieuwe wintereditie! Zaterdag 8 december is het weer een thuiswedstrijd in The Thalia, Rotterdam en gaan we het weer kolossaal aanpakken! Met een vet en groot podium in de aantocht maakt Footclub zich op een frisse editie met de vetste dj's! Dit keer pakken we nog groter uit met een extra dikke line up! Op ons podium verschijnen dit keer Brian S, Ryan Marciano, Sunnery James, Chris Rox, Hitmeister D, Jaziah, Carita La Niña & MC Goodgrip!
Little Sexmachine
woensdag 21 november 2007
De baile funk, fidget house en blacktro nacht Little Sexmachine loopt zo voor op alle andere muziek soorten en clubs dat ze het jaar alvast afsluiten in november. De sound van Little Sexmachine is opwindend, opzwepend, broeierig, energiek en vooral ook smerig als je vieste onderbroek. De muziek is een mengelmoes van stijlen, wereldmuziek voor de 21ste eeuw, wereldmuziek zonder stoffig te zijn. Denk aan de nieuwste geluiden uit Londen, Baltimore, Berlijn, Johannesburg en São Paulo, denk aan sterren als M.I.A., Bonde Do Role, Diplo, Buraka Som Sistema, Yo Majesty en Switch, aan schudden met de voor- en schuren met de achterbips! Dat is Little Sexmachine.
Hou je agenda bij de hand want The Club is terug en hoe! Locatiehouder Daan Kahn uit Enkhuizen laat er in ieder geval geen gras over groeien. Na ruim een jaar hard werken, beginnen zijn inspanningen eindelijk hun vruchten af te werpen. Het begint weer ouderwets druk en gezellig te worden en je kan wel zeggen dat er voor jong tot ouder uitgaanspubliek wel wat wils is. Van urban tot hardstyle, van club tot lekkere commerciële dansmuziek.
Love for People weer goed op gang
woensdag 21 november 2007
Het jaar is weer als een sneltrein voorbij gegaan, december staat alweer voor de deur. Maar het jaar is pas voorbij als ook de laatste twee feesten van Love for People een feit zijn. En dat zijn niet de minste feesten! Met dj’s waar je in een grotere club al snel flink wat meer voor kwijt bent dan in de Palazz. En dan natuurlijk met alle speciale extra’s die je gewend bent van de gezelligste club van midden Nederland. Wat heeft de laatste Love for People van dit jaar allemaal in petto? Je leest het hieronder.
Masquerade NYE
woensdag 21 november 2007
Zeeland beleeft dit jaar een unieke oud & nieuw, want op 31 december strijkt Masquerade neer in de Zeelandhallen in Goes. Masquerade wordt het grootste indoor dance event wat Goes ooit heeft gekend, met een house én een hardstyle area en gaat door tot maar liefst 07:00 uur!
Kom naar Booming Sexy Saturday
dinsdag 20 november 2007
Crazyland geeft iedereen op Booming sexy Saturday 1 december een free ticket voor Mike S and friends op 15 december in Palazz.
December, de laatste maand van het jaar. Met de klaasviering, kerstmis en nieuwjaar de maand van feesten, gezelligheid, vrienden en kaarslicht. Een koude maand van warmte, glamour en glitz. Het is tijd voor een nieuwe editie van Incredible!
Soulmax nodigt alle gezellige party peoples uit om kerstavond bij het Paard te vieren. Maandag 24 december kunnen jullie in stijl naar ‘LOS welcomes Santa in Sex and the City style.’
Earthquake –Germany 2007
zaterdag 17 november 2007
Op zaterdag 24 november 2007 is het eindelijk zover. UHM zal de Turbinenhalle in Oberhausen voor de eerste keer als uitvalsbasis gebruiken voor een evenement en wel met het concept Earthquake.
Na de drukbezochte en supergezellige editie van Planet XXL – Da Pauli's birthdayparty - van zaterdag 3 november jl. is het zaterdag 22 december 2007 alweer tijd voor de volgende zeer speciale editie van Planet V.I.P.. Planet V.I.P. presenteert dan namelijk, met gepaste trots: The Return of a Movement, Uzi & The Hitsquad.
Aanstaande vrijdag 23 november, lanceert Bass Events een exclusief harddance club-concept: Hard State. Dit in België's nieuwste en meest indrukwekkende mega-dancing, Noxx in Antwerpen. Hard State is puur, rauw en vernieuwend met de grootste nationale en internationale dj's uit de scene, verspreid over 3 area's van deze hypermoderne Antwerpse danstempel.
Op 26 oktober werd één ding loeihard duidelijk: Create is helemaal terug op de trancekaart. In de nieuwe thuishaven, club Speakers in Delft, werd een feest gebouwd waar de bezoekers nog altijd niet over uitgepraat raken. Men hoeft maar de unieke twee uurs set van Aly & Fila in herinnering te roepen, en de sfeer van die onvergetelijke nacht doemt weer op in de hoofden van de gelukkigen die erbij waren. Dat smaakte naar meer... en er kómt meer! Create Blue.
b2s zoekt nieuw DJ talent
vrijdag 16 november 2007
Show your skills @ b2s rookie nights 2008
In het begin van 2008 start B2S weer met de rookie nights. Heb jij geweldige dj-skills maar nog nooit de kans gehad dit te tonen aan echt publiek? Dan is dit je kans! Vanaf januari staat er iedere maand een B2S Rookie Night op planning in de studio van Outland te Rotterdam.
Aanstaande zaterdag 17 November is er eindelijk weer een editie van een van de meest vooruitstrevende parties die de Amsterdamse Technoscene rijk is! Na de geslaagde eerste Technopunks party afgelopen September, werd het de hoogste tijd voor een nieuwe editie met uiteraard weer een hele gedurfde, verse line up.
Orkapot
donderdag 15 november 2007
Degenen die hun oor al te luisteren hadden gelegd wisten het al; de derde reeks Orkapot feesten staat al weer voor de deur. De komende maanden zie je de gastheren van Orkapot weer één voor één voorbij komen met hun eigen visie op de Techno-scene en alle stijlen die je daar aan kunt koppelen. Het is de eer aan Saint om op 1 december 2007 de aftrap voor deze nieuwe serie te doen met ‘Ear Drops’. Je leest het goed, geen ‘teardrops’ maar ‘Ear Drops’. Dus verwacht geen smartlappen en tranen met tuiten, maar Techno in haar puurste vorm.
Op vrijdag 23 november is er dan eindelijk het hardcorefeest waar vele gabbers jaren op gewacht hebben. Een feest met een line up waar je u tegen zegt, geluid om van te watertanden en niet heel onbelangrijk: het is in de Maastricht Music Hall. Welk feest bedoel je dan vraag je je af? Juist, Firestarter.
Wijziging line-up Pumpin techno 5
woensdag 14 november 2007
Nadat een illegaal techno feest werd afgelast door de politie, hebben Wes-live en Chandima het initiatief genomen om het feest te verplaatsen. Het feest werd verplaats van de Dierenkliniek naar het Esche Pumpke, en Pumpin techno was geboren! Om niet teveel in de schaduw van grotere organisaties te staan heeft Pumpin techno ervoor gekozen om het feest eens op een zondag te organiseren. Niemand had verwacht dat het aan zou slaan, en daarom heeft de organisatie besloten om ditmaal een speciale editie organiseren, voor het trouwe publiek!
Twisted cultures
woensdag 14 november 2007
Twisted Cultures is geen vaste sound, maar een ervaring van muzikaal genot, van variatie, een avond met durf en kwaliteit. Twisted Cultures zit nu bijna een jaar in de Winkel van Sinkel in Utrecht na een aantal jaar rondzwerven als succesvol evenement. Sindsdien programmeert Twisted Cultures breed, anders en gedurfd, maar altijd met passie. Zo waren er op het eerste oog de vreemde programmeringen met Baggi Begovic, Miss Monica en Darko Esser op een avond, of de avond met Remy en Marco Bailey, de Utrecht editie met locale helden, met Kevin Saunderson en Nuno dos Santos.
Rush Rotterdam
woensdag 14 november 2007
Aanstaande vrijdag 16 november staat Benny Rodrigues op Rush in de Off_Corso! De populaire mixmeester draait die avond in Rotterdam met onder andere Raw Urben Sexy House dj’s als Funkerman en Jaziah. In de lounge van de OC vindt er dezelfde avond een battle plaats tussen de Monkey Crew en de The Freshest Kidz. Daarnaast zijn de artiesten van ‘W R Creative’ de hele avond op Rush aanwezig om jouw (?) kapsel totaal te freaken!
[HRDSTL] saiz goodbye
woensdag 14 november 2007
En toen was het alweer november. De een na laatste maand van het jaar en de laatste editie van het jaar. Maar helaas ook de laatste editie van de cyclus [Hrdstl] zoals jullie die gewend waren. Beide organisatoren hebben het zo enorm druk met hun eigen bedrijven dat er nauwelijks meer tijd is om de feesten en alles eromheen met een volle 100% inzet te onderhouden en organiseren.
Arrival '08
dinsdag 13 november 2007
Chemistry viert dit jaar, samen met The Mix, haar jaarlijkse, grootse, oud & nieuw feest wederom in de Passenger Terminal Amsterdam. Vorig jaar organiseerde de bekende Amsterdamse partyorganisatie ook al hun feest in het bijzondere gebouw aan het IJ met een uitverkocht huis als resultaat. Voor de vroege vogels hebben de organisatoren een speciale actie opgezet: koop je kaartje vóór 1 december en betaal meer dan €15,- euro minder!
‘Er is er een jarig!’
dinsdag 13 november 2007
Lucien Foort viert op Zondag 9 December 2007 zijn verjaardag in het middelpunt van Amsterdam in het exclusieve Krasnapolsky Hotel. Naast cadeaus wordt er nog veel meer uitgepakt op deze nu al onvergetelijke avond.
Lees een interview met Randy Katana over zijn aanstaande ''Spirit of the Drums' in de HappydayZZ.
Zaterdag 24 november en 22 december fleurt Hypnotiq jouw herfst weer op! Laat je hypnotiseren door de energieke klanken en geniet van de gezellige sfeer en het partyminded toppubliek. The The Level zal 24 november in de ban zijn van Hypnotiq, de vonken zullen moeiteloos van de Dj booth afspatten! Na de succesvolle eerste editie van 29 september komt dit super leuke feestje nog spectaculairder terug.
Return of the Blowout Sale
dinsdag 13 november 2007
Op zaterdag 1 december is er in het nieuwe pand van Rige van 11.00 uur tot 16.00 uur wederom een Blow Out Sale! Deze dag zullen er veel deejay’s aanwezig zijn, zoals Dione, Rotterdam Terror Corps, Dr. Z-Vago, Negative A, E-Noid, Paul Elstak, CSR, DJ Plague , Noisekick, DJ J.D.A., DaY-már en nog veel meer! De toegang is gratis en voor alle leeftijden! De artiesten draaien allemaal korte setjes van hun laatste werk en je kan effe gezellig ouwehoeren, op de foto of je favoriete plaat of shirt laten signeren.
Na een zeer geslaagde eerste editie vorig jaar zal ook dit jaar weer, op vrijdag 16 november, DJ J.D.A. presents • Echte hardcore en anders niks in de Hi-Lite in Schaijk plaatsvinden. Voor deze editie heeft J.D.A. besloten om de handen ineen te slaan met X-Factor Events om er een nog dikker feest van te maken.
STRP Festival komt eraan
maandag 12 november 2007
The The Chemical Brothers, Dave Clarke, Speedy J, Trentemøller live in concert, Monolake, Modeselektor, Joost van Bellen, Daniel Bell, Roísín Murphy en 2ManyDJs zijn slechts enkele namen die je op het STRP Festival kunt zien. De timetable is nu bekend.
Mindcontroller · Re-live the Past
zaterdag 10 november 2007
Traditiegetrouw luidt Art of Dance het nieuwe jaar in met een editie van het populaire evenement Mindcontroller. Op zaterdag 19 januari 2008 knalt de Hemkade in Zaandam weer ouderwets uit zijn voegen en blikken we met z’n allen nog even terug naar die goeie oude tijd die achter ons ligt.
De wintertijd is ingegaan wat aangeeft dat de novembertreurnis weer is aangebroken. Temperaturen die rond het vriespunt liggen, de natuur die geen kleur meer in het straatbeeld brengt en voor het zonlicht kan je alleen maar bij de kunstmatige banken terecht.
Revolution
woensdag 7 november 2007
November. Alweer een maand met een kwalitatief hoogwaardig feest afkomstig uit de kokers van MXM-events ism Partyclick.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A9954; ditmaal wordt er met Revolution een nieuw concept tot uitvoering gebracht. Een feest dat voor alles en iedereen die de Latin House-scene een warm hart toedraagt tot in de kleinste puntjes lijkt te kloppen, wat heet......na het beschouwen van de inhoud van Revolution kan het bijna niet anders dat deze liefhebbers zich likkebaardend op dit meesterwerk zullen gaan richten.
Sneakerz in 't Paard van Troje
woensdag 7 november 2007
In december is het dubbel feest voor alle Sneakerz fans! Met maar liefst twee feesten knalt de populairste zondagavond van Den Haag en omstreken het jaar uit… Op zondag 30 december kan je genieten van een ongekend heftige line-up bestaande uit heel veel Sneakerz all stars zoals o.a. Erick E, Lucien Foort, Baggi Begovic, Funkerman en natuurlijk Shagspeare.
Het wordt druk op het door Veronica georganiseerde evenement Pirates of the Caribbean III op 24 november in the The Sand in Amsterdam. Om 21.30 uur begint het evenement met de Miss Pirate verkiezing. Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.piratestheparty.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A9937, er is geen deurverkoop.
Bumpin' Chicago
maandag 5 november 2007
Chicago house. Het leek of afgelopen editie van Bumpin' Chicago deze muziekstroming een wederkeer kreeg in de Nederlandse geschiedenis. Wie dacht dat Chicago house iets te maken had met stoffige platen uit de beginjaren van de house kwam uiteraard bedrogen uit. Daarom zal er op zondag 11 november wederom een editie van Bumpin' Chicago plaatsvinden. Funk, jazz en soul.
Op zaterdag 24 november viert The Matrixx het 6-jarig bestaan op grootse wijze met een speciale editie van Exxellent: Diamond, met (jawel!) Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Funkerman, Sidney Samson en Jip Deluxe.
Voor een elfdelige televisieserie met de titel ROES die in 2008 uitgezonden gaat worden, is televisie- en filmproducent IDTV op zoek naar waargebeurde, dramatische verhalen over alcohol- en drugsgebruik.
Armageddon verlegt haar grenzen
vrijdag 2 november 2007
In 2004 zag de allereerste editie van Armageddon het levenslicht in De Tapperij in Hoogeveen. Nu, meer dan drie jaar later is het tijd om verder te kijken en gaat Exceptional Events verder met dit zeer populaire concept. Maar waar naar toe dan? De reis gaat naar Club de De Zwetser in Emmen. De De Zwetser zeg je? Bij de doorgewinterde hardcore liefhebber zal deze locatie niet zo bekend in de oren klinken. Dat is goed te begrijpen want het is dan ook voor het eerst dat er in Club de De Zwetser een hardcore feest van dergelijk formaat gaat plaatsvinden. Een kleine introductie wat betreft de locatie is hier dan ook op zijn plaats.
De Ben Harder Show
donderdag 1 november 2007
Inmiddels bestaat de Ben Harder Show al meer dan een jaar. Het is allemaal begonnen toen ze bij Drechtstad FM, in Dordrecht, Ben Harder benaderde om een hardcore show te doen. Ben dacht dat het om een erotische show ging omdat hij zelf in de erotische industrie actief was. Hij had een show in gedachte met erotische verhalen, tips over sex en sfeervolle muziek.
Twisted Arthouse
donderdag 1 november 2007
Twisted Arthouse staat weer op de agenda voor zaterdag 10 november in de schitterende Odeon in Amsterdam. De singel 460 is the place to be voor alle housefans in Amsterdam die gek zijn op een stukje kwaliteit in de kuip. Iedereen roept altijd maar naar de gevestigde grote orde in de housescene, terwijl Nederland jonge grootheden meer dan voldoende heeft. Twisted Arthouse zet deze jonge kunstenaars met grote regelmaat in de schijnwerpers.
30 november 2007
The Good, the bad and the ugly
29 november 2007
Zenith sluit het jaar 2007 knallend af
Magnetronik
28 november 2007
Blow Out Sale
Heineken Refreshing Sounds Sessions
Schmoov viert op 30 november 1 jarig bestaan
27 november 2007
Audio Bullys 2e kerstdag bij Fame=dj’s Bozzini
Treetz presents: Winterwonderland
Zomers winterfestival: Linke Fritz
26 november 2007
What to do with New Year?! Dilemma?!
23 november 2007
The Good, the bad and the ugly
NU
21 november 2007
Footclub
Little Sexmachine
The Club uit Enkhuizen is back on track!
Love for People weer goed op gang
Masquerade NYE
20 november 2007
Kom naar Booming Sexy Saturday
18 november 2007
*Glitz en Glamour op Incredible Metropool*
LOS welcomes Santa in Sex and the City style
17 november 2007
Earthquake –Germany 2007
Planet V.I.P. presenteert zaterdag 22 december ‘The Return of a Movement’
Bass Events maakt iedereen VIP op Hard State
16 november 2007
Delfts Blauw, hét trance feest voor jou
b2s zoekt nieuw DJ talent
15 november 2007
Aankomend weekend eindelijk weer Technopunks in Studio 80
Orkapot
Na ruim drie jaar weer hardcore in de Platte Zaol
14 november 2007
Wijziging line-up Pumpin techno 5
Twisted cultures
Rush Rotterdam
[HRDSTL] saiz goodbye
13 november 2007
Arrival '08
‘Er is er een jarig!’
Randy Katana proudly presents 'Spirit of the Drums'
24 November Hypnotiq in the Level - Arnhem
Return of the Blowout Sale
12 november 2007
DJ J.D.A. presents • Echte hardcore en anders niks
STRP Festival komt eraan
10 november 2007
Mindcontroller · Re-live the Past
8 november 2007
Super Sunday bezorgt je “real house music”
7 november 2007
Revolution
Sneakerz in 't Paard van Troje
5 november 2007
Fedde, Don, Roog en Erick naar the The Sand op 24 november
Bumpin' Chicago
3 november 2007
The Matrixx knalt 7de jaar in met Exxellent Diamond
Wil jij jouw eigen verhaal verfilmd zien?
2 november 2007
Armageddon verlegt haar grenzen
1 november 2007
De Ben Harder Show
Twisted Arthouse