Partyflock
 
Nieuws · februari 2006
The Beatclub
dinsdag 28 februari 2006
Nederlands eerste house-concept keert terug voor een onvervalste classic editie. Op zaterdag 18 maart heeft the BeatClub een programma vol Amsterdamse house-helden. In 4 area´s worden alle belangrijke dj´s uit de beginperiode van de house gepresenteerd. De website is nu ook online en Dano is definitief exclusief geboekt.
Pankoff invites Bart Skils
dinsdag 28 februari 2006
Als het gaat om de De Waakzaamheid kun je stellen dat elke dj-grootheid hier wel eens zijn of haar kunsten heeft kunnen vertonen achter de draaitafels. Je leest vooral veel over hardcore-dj’s die hier zijn groot gebracht maar zoals de meeste van jullie niet weten heeft ook bijna elke techno-grootheid wel eens in de De Waakzaamheid zijn of haar dj-kunsten kunnen laten zien.
Angels - Music from heaven
maandag 27 februari 2006
b]Engelen bestaan![/b]

De Stichting Music From Heaven zet zich door het organiseren van verschillende muziekevenementen in voor goede doelen binnen Nederland. Met het evenement "Angels" op vrijdag 7 april 2006 in Bar-Dancing Kerkplein te Breda richt de Stichting zich op de hedendaagse Dance.
Club Déjà Vu
maandag 27 februari 2006
Met de laatste spraakmakende Grand Circus editie van Club deja vu nog vers in het geheugen, is hier al weer het nieuwsbericht omtrent de volgende Club deja vu voor zondag 12 maart. Voor je het weet is het weer zover en kun je weer je genieten van je favouriete trance and house classics at the first and the best, the one and only Club deja vu!
Op zaterdag 18 maart 2006 vindt in The The Power Zone in Amsterdam de allereerste editie plaats van Create. De line-up die voor deze première is gecreëerd zorgt meteen voor een vliegende start. Want wat te denken van Giuseppe Ottaviani (NU NRG), Airwave, Misja Helsloot, Phynn en Jazper. Een droomcombinatie van Trance-grootheden en -talenten. En daar wennen de Create bezoekers maar aan, want dat blijft zo!
Upstruct in Club Stalker
vrijdag 24 februari 2006
Club Stalker komt, in samenwerking met Alexander Koning -eigenaar Trancentral Records Haarlem, producer en dj - met een nieuw eigentijds concept, eigentijdse dj’s en muziek onder de naam :Upstruct:
Heroes of Techno vond het eens tijd om een paar Napolitiaanse vrienden uit te nodigen en het afgelopen jaar goed te maken. Boekingskantoor Freshtechno heeft Heroes een handje geholpen om het clubje compleet te maken.
Mania verleidt Frontstar
donderdag 23 februari 2006
Na tal van avances is het dan eindelijk gelukt, Mania Events heeft Frontstar Events weten te verleiden tot een one night stand. Op 26 mei 2006 zullen deze twee jonge organisaties hun passie en liefde tot een spetterend hoogtepunt laten komen in de Rodenburg, te Beesd.
Na lang wachten is het dan eindelijk zover! Aanstaande vrijdag is Blackout terug als eerste hardcore feest in 2006 in Outland. Het beste op het gebied van hardcore, industrial, terror, oldschool en early rave zal Outland op zijn grondvesten doen trillen.
Grooven voor het goede doel
dinsdag 21 februari 2006
Club The The Level in Arnhem en Hotel Big Brother organiseren vrijdag 24-2 een speciale avond voor Mappa Mondo. Line-up: Gregor Salto, Ricky Rivaro, Jip Deluxe, Don Diablo, Johnny Kelvin, La Ona, Andre Russo (percussion), MC Gee, Miss Bunty en als special act Do en band. De gastheer/vrouw zijn Ferri Somogyi (Goede Tijden Slechte Tijden) en Anita Heilker (ex-Dolly Dots)
Nog een paar weekjes wachten en dan zal de eerste editie van "Activator" in Club Delicious in Uden een feit zijn. Op vrijdag 17 maart zullen niemand minder dan The The Darkraver, DJ’s Thor en Tremor club Delicious in Uden op zijn grondvesten doen trillen.
Arthouse
maandag 20 februari 2006
Cutting Edge House Music noemen de organisatoren het: oftewel kwalitatieve dance muziek in de breedste zin van het woord. (house /techno/funky-techno/minimal/electro en progressive) Arthouse is weer terug van weggeweest en komt beter terug dan ooit! Op zaterdag 1 April 2006 is het dan zover! De nieuwe club Xeyeting, tegenover stadschouwburg de Harmonie te Leeuwarden, die beschikt over een vernieuwd, sublieme geluidsinstallatie is de uitstekende locatie voor een kwaliteitsfeest zoals Arthouse.
D.D.O.D. - Lost In Love
zondag 19 februari 2006
Wat een grandioze feestmaand is februari 2006, de laatste klanken van D.D.O.D. meets Hardhouse Revolution en HeartDance – From The Hard, respectievelijk drie en elf februari jongstleden, zijn nog maar nauwelijks weggestorven en dan dient het volgende Harddance feest dient zich alweer aan.
Na een overtuigende eerste editie van Eenendertig begin november 2005, is het tijd voor een spectaculair vervolg. ‘Eenendertig’ is een hangout voor mensen die toe zijn aan een bredere kijk op dance.
Zaterdag 25 Maart 2006 is het tijd voor een nieuwe editie van dè ‘Fetish- Fantasy’ Extravaganza, Wasteland.
Na bijna twee jaar feesten op de vrijdag zal de Rotterdamse editie van Rush in Off_Corso verhuizen naar de eerste zaterdag van de maand. Op 4 maart wordt er op de zaterdag afgetrapt met een primeurtje: een optreden van de Victor Coral Band. Jaja, je leest het goed, Victor Coral Band. Featuring de adembenemende Chrystal Rose welteverstaan. Jaziah komt plaatjes draaien, Nickie Nicole komt mc-en en er is de terugkeer van de immer charmante dj MarYsol. En alsof dat nog niet alles is. Dj’s Cream en The Flexican voorzien de lounge van een lekkere hiphop slash funk smaak.
Rockit - Darko vs Benny
vrijdag 17 februari 2006
De eerste Rockit van 2006 in de Winkel van Sinkel kent meteen een kleine primeur. Alhoewel beide heren vaker met elkaar gedraaid hebben, is het zaterdag 25 februari de eerste keer dat ze zes uur lang samen achter de decks staan, voor een back-2-back sessie. Bereid je voor op een nacht vol hoogtepunten, want Darko Esser en Benny Rodrigues liggen elkaar goed. In de kelder staat de tweede editie van de Love2Party Talent Room op het programma.
Orkapot presents - Acid Lab
vrijdag 17 februari 2006
Polonaises, carnavalsliederen, mensen in de meest gruwelijke outfits en nog meer polonaises. Voor iedereen die aan deze jaarlijkse carnvals terreur wil ontsnappen heeft Orkapot dit jaar een mooi alternatief. Op nog geen 200 meter van Stratumseind, het hossende hart van Eindhoven, vind op 25 februari namelijk de tweede 'Acid Lab' editie van Orkapot plaats in JC Dynamo!
I Love Hardhouse opnieuw in Kingdom Venue Amsterdam op vrijdag 10 maart! De kick-off van I Love Hardhouse in 2006 brengt je een no-nonsense line-up met twee van de grootste namen uit de hardere scene.
Hip. Trendy. Stijlvol.. Dat zijn de 3 kernwoorden die The Fruit! Glamour edition kenmerken. Compleet gestyled zijn met de mooiste kleding en sieraden, een hapje sushi tussendoor, de hele avond champagne in overvloed én feesten in de meest trendy discotheek van Noord Nederland ( Club Noa ). Dat is pas glamour!
Carl Cox & Friends
woensdag 15 februari 2006
Natuurlijk had het zinderende evenement in Ahoy’ iets in de trant van Carl Cox In Concert kunnen heten, maar deze naam zou te sterk botsen met de filosofie en sfeer van het feest. Carl Cox & Friends is namelijk een uitbundige viering van vriendschap en de liefde voor elektronische muziek met 12.000 van Carl’s beste Nederlandse vrienden
Chakra - Edition Water
dinsdag 14 februari 2006
Zondag 26 februari is het weer tijd voor Chakra in de Hemkade in Zaandam! Sinds september 2005 heeft Chakraparty elf feesten gegeven op verschillende locaties en deze laatste zondag van februari doet de organisatie voor de tweede keer de Hemkade aan. Zoals bekend staan we voor goede sfeer, een brede line up en bijzonder entertainment. Ook tijdens edition Water zal dit wederom het geval zijn. Qua muziek gaan we net als altijd breed, met dit keer minimal, progressive, trance, hardhouse en early hardstyle. Voor elk wat wils dus en dat op één van de vetste locaties in Nederland!
Aankomende zomer viert het Indian Summer Festival 2006 haar zesde verjaardag. Om het muzikale aanbod kwalitatief uit te kunnen breiden en zo het festival naar een hoger plan te tillen, is Indian Summer Festival 2006 in zee gegaan met evenementen organisatie ID&T. Op 16 en 17 juni zal het Indian Summer Festival 2006 plaatsvinden in recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Deze unieke plek is een natuurgebied aan het water dat zorgt voor een fantastische sfeer. Met twee dagen programmering, drie verschillende podia en een verscheidenheid aan muzikale stromingen staat de bezoekers een geweldig festival te wachten.
De beste housetunes, de dopeste breaks, de dikste funk en de warmste soul…dát is Bodyrock een nieuw feest elke 3e zaterdag van de maand in de Sinners. Aankomende 18 februari is de tweede editie van dit feest, waar de residents RiskSoundsystem (Cassie6 en Michael Richters) en Leyo jou een warme avond bezorgen.
Na drie achtereenvolgende succesvolle edities van het festival, hebben ID&T, de gemeente Haarlemmermeer en het recreatieschap Spaarnwoude gisteren een vijfjarig contract getekend voor het gebruik van het voormalig Floriadeterrein.
back2school easter edition
maandag 13 februari 2006
back2school is terug, en hoe! Damn, wat was dat een meer dan fantastisch feest op kerstavond in Outland! Helemaal volgens traditie is het nu weer tijd voor de Paas-editie van dit meest legendarische evenement van b2s. Natuurlijk opnieuw in Outland.
B.I.T.C.H
maandag 13 februari 2006
B.I.T.C.H op 25 februari wordt weer een feest voor de echte fetishkenners. Nog maar 2 weekjes vooruit, gaan de kaarten ongekend hard over de toonbank. B.I.T.C.H keert deze keer weer terug naar de Hemkade en heeft in een korte tijd laten zien aan iedereen dat ze een ware 'Queen of the Fetish Scene' is.
S.O.S: The 26th Of February
maandag 13 februari 2006
De eerste editie van S.O.S in HappydayZZ was een groot succes.Het in grote getale toegestroomde partypubliek werd zoals beloofd maximaal verwend. Maar het is nu alweer bijna tijd voor de tweede editie van Sound Of Sunday voor dit jaar. Op Zondag 26 februari worden dan ook alle registers opengetrokken om er weer een topfeest van te maken.
Fear in de Doele
vrijdag 10 februari 2006
Zaterdag 4 maart is het dan eindelijk zover: Channel 3 presenteert de eerste editie van Fear! Na de succesvolle dj-contesten in de Buk Buk vonden we het tijd voor iets nieuws erbij. Voor dit nieuwe concept zal alles uit de kast getrokken worden om er een geslaagd evenement van te maken.
Na een geslaagd 2005 zijn we in 2006 beland. Een nieuw jaar met nieuwe voornemens, nieuwe initiatieven en… een nieuwe club. Op 24 februari zal Absolutely Fresh in Enschede weer aanvangen met haar gerenommeerde clubavond.
Het feest Innercore the terror edition, geoorganiseerd door Steve D Organisation, zou eerst mogelijk niet doorgaan. Dit vanwege de locatie die failliet was gegaan. Nu is er een nieuwe eigenaar in het pand gegaan, zodat Innercore dus gewoon doorgaat!
Dancefestival Emporium in Wijchen gaat dit jaar flink groeien. Vanwege de zeer succesvolle en uitverkochte editie van vorig jaar, is er nu plaats voor 17.500 bezoekers, dus 5000 méér dan vorig jaar. De locatie is gelijk gebleven: De Berendonck. Het festival wordt dit jaar geheel ondergedompeld in de mystiek van piramides, sfinxen en de verborgen schatten van de farao’s.
Tomorrow in Doornroosje
donderdag 9 februari 2006
Op zaterdag 4 maart staat alweer de vierde editie van Tomorrow op het programma in de technotempel Doornroosje. De afgelopen editie begin oktober 2005 was nog maar net begonnen of het bordje uitverkocht hing al op de deur. De verwachting voor komende editie is dan ook hoog gespannen en dus was Tomorrow er veel aan gelegen om er een schepje bovenop te doen.
The Freestylers GB in P60 met DJ-set
woensdag 8 februari 2006
Freestylers komen naar Nederland met een unieke DJ-set! Hiermee zijn ze op vrijdag 17 februari het hoofdingrediënt voor een gigantische show in P60 Amstelveen!
Techno vision and trancentral invite
woensdag 8 februari 2006
Op zaterdag 25 februari biedt Patronaat onderdak aan techno van de hoogste plank. De populairste dance-hang-out van Haarlem ‘Trancentral’ en Patronaat’s eigen ‘Technovision’ hebben de handen ineen geslagen.
A new year brings new sins
woensdag 8 februari 2006
Vanaf februari zal er door een unieke samenwerking van Ritmo en de Sinners een nieuwe latin house georiënteerde avond van start gaan: Latino beats.
Sneakerz
woensdag 8 februari 2006
Iedere maand probeert de organisatie van Sneakerz zichzelf weer te overtreffen, hetgeen steeds moeilijker wordt, maar keer op keer weer lijkt te lukken.
De vorige editie ligt nog vers in het geheugen van de echte Chakrakern. Het bruisde van de energie, en edition sound overtrof alle keren ervoor. Chakra heeft duidelijk een eigen gezicht, en langzaam maar zeker heeft het ook een eigen publiek gevormd. De uitstraling maar ook de ultieme sfeer en niet te vergeten de opbouw van zeven verschillende dj's van diepe Progressive tot aan het laatste uur springen op de stampers van toen. Gedraaid door de bekende namen, aangevuld met bezield talent. Het is kenmerkend voor Chakra.
In Trance We Trust 11
dinsdag 7 februari 2006
De populaire trance-reeks "In Trance We Trust" is toe aan alweer haar elfde editie. Nadat in het verleden de eer voor het mixen van deze CD was weggelegd voor DJ's zoals Johan Gielen, Cor Fijneman & Mark Norman, zal In trance we trust 11 in elkaar worden gemixed door niemand minder dan Phynn.
Na de harde techno editie in september met Sven Wittekind en Frank Kvitta was het meteen duidelijk dat deze avond een vervolg moest krijgen. En dat vervolg komt zaterdag 11 maart met een ware top line-up! Uit Duitsland laten we Viper XXL, Robert Natus en Torsten Kanzler overvliegen, speciaal voor deze editie.
Nog een jaar blijft de Tagrijn in haar oude verschijning. De plannen zijn allang rond, het ontwerp is al getekend voor de nieuwe Tagrijn, maar Project X-it is nog lang niet weg en komt ook deze keer met een knallende editie.
Dig Deeper met Danny Howells
maandag 6 februari 2006
Vrijdag 10 februari is de 1e editie van Dig deeper een feit. Danny Howells 360 minuten lang achter de decks. Een solo set van 6 uur waarbij je een mix kunt verwachten van allerlei vormen van house. Ook schuwt Danny Howells classics en andere genres niet. Wanneer een deejay in staat is om 6 uur lang te boeien, om te verrassen, te rocken en te inspireren, dan kun je pas echt spreken van een topdeejay.
Op 3 juni 2006 zal de 2de editie van ‘’Ik ben je bitch niet’’ plaatsvinden. Dit keer echter wel op een andere manier met een uitdagend thema! ‘’Ik ben je bitch niet’’, gaat namelijk Erotic. Mooie vrouwtjes, erotische danseressen, kinky decor en veel andere erotische tintjes zullen bij deze editie een grote hoofdrol spelen.
HeartDance - From the hard
zaterdag 4 februari 2006
Nog even en dan zal het dan eindelijk zover zijn, elf februari aanstaande is het tijd voor Dawn of Dance's eerste grotere feest HeartDance - From The Hard. De flyers zijn bijna allemaal uitgedeeld, de posters opgeplakt her en der, mailinglists zijn uitgestuurd en elf februari zal het dan om klokslag 10 uur s'avonds beginnen in De Valk in Amsterdam.
De eerste editie van Only Original Oldschool in de Silverstone, die gehouden werd op 17 September in 2005, was een daverend sucses en volledig uitverkocht. Met dit Oldschoolfeest in gedachten gaat de organisatie nu een stap verder en wordt deze avond in de grote zaal gestart
Sleaze terug van weggeweest
donderdag 2 februari 2006
Zaterdag 18 februari: SLEAZE terug van weggeweest. Club Silly biedt jullie de eerste SLEAZE editie van het nieuwe jaar.
Seksverbod voor the Matrixx
woensdag 1 februari 2006
De politie van Nijmegen heeft danceclub The Matrixx een seksverbod opgelegd. De politie wil niet dat er tijdens het erotische feest Erotixx aanstaande zaterdag 4 februari seks wordt bedreven in zogenoemde darkrooms of elders in het pand. De Algemene Plaatselijke Verordening (APV) zou zulk gedrag in een discotheek niet toestaan.
Hardhouse academy Holland
woensdag 1 februari 2006
Voor de eerste keer in een tijdspanne van nog geen zeven dagen tijd komen CB Bookings, HQ, en Frantic bij elkaar om de twee vetste hardhouse feesten van het jaar te geven: Hardhouse Academy vs HQ. De eerste avond van deze twee edities begint op 18 februari 2006 in de vertrouwde locatie van CB Bookings; Patronaat Haarlem.
Alien Emotions komt met een nieuwe 2 wekelijkse editie van 4 DJ’in a club. Naar aanleiding van de mini Musika Technika editie welk noodgedwongen op het laatste moment nog van locatie verplaatst moest worden, bleek dat er erg veel animo was voor een nieuwe avond in Den Haag. In Samenwerking met de Buddha bar, presenteert Alien Emotions een avond met getalenteerde artiesten, lekkere muziek, leuke mensen in een warme en intieme sfeer.
Basic Grooves intives Mood Elevator
woensdag 1 februari 2006
Basic Grooves bestaat alweer bijna 10 jaar! Deze unieke dansavond in poppodium Atak heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de meest toonaangevende technoavond van het ' Midden-Oosten'
28 februari 2006
The Beatclub
Pankoff invites Bart Skils
27 februari 2006
Angels - Music from heaven
Club Déjà Vu
Een nieuw en creatief trance event - Create
24 februari 2006
Upstruct in Club Stalker
Italiaanse technohelden staan centraal op Heroes of Techno
23 februari 2006
Mania verleidt Frontstar
21 februari 2006
Outland vrijdag in het teken van Blackout
Grooven voor het goede doel
Darkraver tijdens lancering Activator
20 februari 2006
Arthouse
19 februari 2006
D.D.O.D. - Lost In Love
18 februari 2006
Eenendertig, nieuw, fris en verrassend
17 februari 2006
Wasteland; experience the difference!
Rush Rotterdam verhuist naar eerste zaterdag van de maand
Rockit - Darko vs Benny
Orkapot presents - Acid Lab
16 februari 2006
Scot Project & Tom Harding op I Love Hardhouse
Sidney Samson rockt Friesland tijdens The Fruit
15 februari 2006
Carl Cox & Friends
14 februari 2006
Chakra - Edition Water
ID&T nieuwe partner Indian Summer festival
Kom uit je winterslaap and feel the Bodyrock!
13 februari 2006
Mystery Land vindt vaste plek in de gemeente Haarlemmermeer
back2school easter edition
B.I.T.C.H
S.O.S: The 26th Of February
10 februari 2006
Fear in de Doele
9 februari 2006
Absolutely Fresh opent nieuwe club in Enschede
Innercore - The terror edition gaat door
Emporium - Groter en in Egyptische stijl
Tomorrow in Doornroosje
8 februari 2006
The Freestylers GB in P60 met DJ-set
Techno vision and trancentral invite
A new year brings new sins
Sneakerz
7 februari 2006
Chakra party - Light edition in de Rodenburg
In Trance We Trust 11
6 februari 2006
Boerderij in ban van Duitse hardtechno
Heiko Laux en Joris Voorn op Project X-it in de Tagrijn in Hilversum
Dig Deeper met Danny Howells
Line-up 'Ik ben je bitch niet' bekend
4 februari 2006
HeartDance - From the hard
2 februari 2006
1 April 2006: O3 Is back, bigger en 100% Oldschool
Sleaze terug van weggeweest
1 februari 2006
Seksverbod voor the Matrixx
Hardhouse academy Holland
4 DJ's in a club - A new night out on the town
Basic Grooves intives Mood Elevator