Partyflock
 
Nieuws · januari 2006
Wie verlangt er, in deze koude dagen, niet naar een warme zomerse avond op Bloemendaal? Of anders gezegd, wat is er beter dan de volgende editie van Sandayz in hartje winter. Lekker grooven, eten of chillen met je blote voeten in het zand op een warme zondag avond, dat zijn de hoofd ingrediënten van Sandayz.
Zondagmiddag 19 maart, een tot enorm zondig paradijs omgetoverde USC De Boelelaan... 4000 partypeople maken zich op voor het grootste erotic festival ooit op zondag. De deuren gaan open en het paradijs openbaart zich: 6 schitterend versierde zalen en zaaltjes, een complete bioscoop, een fullsize festivalmarkt met kleding, eten en accessoires en een gloeiend blik vol opzwepende dj’s.
Na een succesvol 2005 komt Hott dit jaar weer met een nieuwe serie spetterende feesten. HOTT start 2006 met een onweerstaanbare Hott op 18 februari in het paviljoen bij kabelskibaan de Wollebrand in Honselersdijk.
Superstar in Powerzone
dinsdag 31 januari 2006
Feel like.. Dress like.. Behave like… Shake like… Act like you’re a Superstar on February 11th! Gooi je haar los, warm die heupen op, toon lef, ga los en wees voorbereid op een hete nacht die begint op de dansvloer… want de eerste editie van Superstar komt eraan.
Limburg hardcore invites
maandag 30 januari 2006
Voor UHM (en velen onder jullie) zal iedere keer opnieuw de herinnering aan de Platte Zaal onvergetelijk zijn. Zoals we allemaal weten werd deze locatie helaas gesloten in 2004 en bij de heropening werd het roer helemaal omgegooid waardoor er geen plaats meer was voor house evenementen, een groot gemis voor de Hardcore scene in Limburg en zelfs ver daarbuiten.
Erotiek met een knipoog, dat zijn de sleutelwoorden op de volgende Vecino invites die wordt gehouden in Go Planet Expo Hall in Enschede. Sleezy dj’s en sexy acts op het podium, grote schermen waar zich van alles wat met erotiek te maken op geprojecteerd word en sleezy mannen en sexy vrouwen die rondlopen alsof ze uit de goedkope B-films zijn gestapt.
Zaterdag 4 februari kun je helemaal los gaan op Trip 2 Dreamland in Erotic City in de Vechtsebanen te Utrecht. Trip2Dreamland neemt je mee langs de hardere dancestromingen, opbouwend van hard naar harder. In de timetable in dit bericht vind je deze opbouw duidelijk terug.
Funky techno in de Effenaar
zaterdag 28 januari 2006
Sinds enige tijd wordt de tweescheiding in techno steeds duidelijker merkbaar. Verschillende organisaties programmeren of de minimal variant of harde variant. Echter, de stroming die daar tussenin zweeft wordt nogal eens vergeten. Reden genoeg dus voor de Effenaar om op zaterdag 11 februari een avondje funky techno te programmeren.
Hed Kandi terug in het Paard
vrijdag 27 januari 2006
De laatste editie van Hed Kandi in het Paard was op 19 november vorig jaar. Een uiterst succesvolle en bijna uitverkochte editie. Hoog tijd voor een herhaling dacht de organisatie en pikte hier zaterdag 25 februari voor uit.
Blackout is terug
donderdag 26 januari 2006
Oordopjes al in de buurt? Mooi, want die zal je binnenkort erg hard nodig hebben in Outland. Op vrijdag 24 februari keert Blackout namelijk terug als eerste hardcore feest in 2006 in de Rotterdams club en bezoekers van de vorige edities weten wat dat betekent.
The Beginning meets Paul Elstak
donderdag 26 januari 2006
The beginning is back in town. The Livingroom is trots om te melden dat op 11 februari niemand minder dan Paul Elstak acte de presence zal geven in The Livingroom te Oosterhout. De locatie, die gelegen is in het centrum van Oosterhout, heeft in haar nog korte bestaan diverse geslaagde feestjes achter de rug, en het is al weer tijd voor een nieuw spetterend feest.
Urbantown - 2 years anniversary
donderdag 26 januari 2006
Na een korte winterstop, want in januari was er geen Urbantown, is de eerste zaterdagavond van de maand weer volop Urban in het Haagse Paard. Met op 4 februari meteen een mega-feest, want het tweejarig bestaan van Urbantown in Paard wordt groots gevierd. Met zowel in de grote als in de kleine zaal een vette line-up, waaronder Rmxcrw, Off the Wall, DJ Rockid, DJ Fanatic, FunX DJ Idriss en last but not least: de finale van Clash of the Cities!
East meets west
donderdag 26 januari 2006
Op zaterdag 18 februari is er een extra bijzondere avond in Club Poema RAW: niemand minder dan Pinxt, Stephan de Wit & Vincent de Wit, Rumenige & Loktibrada en Akkachar komen deze avond voorzien van het nodige techno geweld!
De gemiddelde etalage heeft de kerstversiering weer verruild voor de hartjes en rozenbladen, om die arme consumenten weer geld af te troggelen. De dag waarop men elkaar verrast en daarmee duidelijk wil maken, hoe veel iemand betekent voor de persoon in kwestie. It is Valentines day baby!
Ruim vier jaar geleden was de vrijdagavond in Leeuwarden op sterven na dood. Bijna geen enkele organisatie keek er naar om, omdat het potentieel aantal bezoekers te laag zou zijn en de omzet dus te minimaal. Gelukkig bestonden er toen ook mensen die gezelligheid en creativiteit in een hoger vaandel hadden staan dan geldzaken en de eventuele rompslomp en ijdelheid die dit met zich mee kan brengen.
Op 3 maart zullen drie Hardcore DJ’s, die vooral bij liefhebbers van het hardere werk zeker bekend zijn, hun verjaardag gezamenlijk op zeer gepaste wijze vieren in de Bob’s te Uitgeest. Niemand minder dan Chosen Few, Miss Zelda en Ominous zullen met hun Birthday Bang de Bob's op zijn grondvesten doen schudden.
Go in Sinners
woensdag 25 januari 2006
De lucht klaart steeds verder op, de zon bundelt alvast zijn krachten, de vogels zijn straks weer te horen en de sfeer is bijna voelbaar: de lente is in het vooruitzicht! Crunc laat jou op zaterdag 4 februari met een gloednieuwe Go!editie geloven dat het warme seizoen al is begonnen. Strakke mixes, een keiharde line-up en een voelbaar hete sfeer laten jou alvast meevoeren naar een gemoedstoestand die we in de winter zo gemist hebben: tijd om de winter alvast af te sluiten!
Rush rocks the nation
dinsdag 24 januari 2006
Het gaat goed met RUSH. In een jaar tijd is de van oorsprong Amsterdamse club avond uitgegroeid tot een fenomeen dat over heel Nederland verspreid is met maandelijkse feestjes op vaste locaties in Rotterdam, Eindhoven, Leeuwarden, Den Haag en natuurlijk Amsterdam zelf. Naast een ultiem sexy club avond is RUSH ook dit jaar weer een kweekvijver voor nieuw talent gebleken.
Richie Hawtin zal de muziek verzorgen bij de openingsceremonie van de 20ste Olympische Winterspelen, op vrijdag 10 februari in Turijn, Italië. In zijn Berlijnse studio heeft Hawtin gewerkt met de Italiaanse choreograaf Enzo Cosimi aan een nieuw muziekstuk, getiteld 9:20.
Op vrijdag 24 februari zal Soulmax, bekend van het succesvolle LOS, een nieuwe tech-trance avond lanceren in het mooie Paard onder de naam Streamers. Beelden zullen de hele avond live gemixed worden via beelden die worden doorgegeven van camera’s, waardoor je een visueel spektakel te zien krijgt op de enorme schermen in het Paard.
Een visie waarbij dedicatie, vernieuwing, intensiteit en gevoel de toonaangevende elementen zijn, presenteren Multigroove en DJ Partyraiser onder de noemer One Man // Half Machine het 12 ½ Jubileum Project van het op dit moment zijnde boegbeeld van de Nederlandse Hardcore scène. Om zijn trouwe aanhang door de jaren heen te kronen, verloot DJ Partyraiser op zaterdag 28 januari 2 rijbewijzen onder de bezoekers in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen.
2006 een nieuw jaar, nieuwe kansen
dinsdag 24 januari 2006
Een nieuw jaar nieuwe kansen; onder dat motto zoekt Nightpeople voor 2006 nieuwe club en groove dj's om als guest dj komen te draaien op een van hun feesten. Ben jij degene waar iedereen op zit te wachten en kun jij met jouw muziek het publiek uren laten dansen? Durf jij je draaikunsten door een publieksjury en vakjury?
P.O.R.N. presents We take over
maandag 23 januari 2006
Zaterdag 1 april 2006 is weer tijd voor stevige partij underground music. T.T.S. zal dan in samenwerking met HKV records voor de laatste maal P.O.R.N. organiseren in the The Wall. Onder de liefhebbers van harde herrie behoeft P.O.R.N. geen introductie meer en heeft het concept zich zelf allang bewezen. Maar ook dit keer zal de doelstelling van de organisatie, het overtreffen van de laatste editie zijn.
Op zaterdag 28 januari 2006 presenteren CB Bookings en HQ de eerste harddance-avond van het nieuwe jaar in Patronaat. Deze editie gaan ze puur Hollandsch met Tommy Pulse, Fausto, JP en Danny D
De eerste paar weken van 2006 zijn meestal vrij rustig en weinig techno. Het einde is in zicht want vanaf 28 januari zijn er 2 edities van Heroes of Techno in 2 weken en ook nog eens in twee verschillende locaties!
Dance-organisator ID&T is aan een faillissement ontsnapt. Dat zegt directeur en mede-oprichter Duncan Stutterheim in een gesprek met het Amsterdamse stadsblad NL020.
Toen de laatste plaat op de 1e editie van Flashback vorig jaar mei gedraaid was bleek wel uit de enthousiaste menigte op de dansvloer dat er een vervolg op moest komen. Immers, waar hoor in Nederland hoor je nog de hele nacht de oude technoklappers uit de periode dat techno echt nog underground was, organisaties als Awakenings nog niet bestonden en er ook geen techno op de zomerfestivals gedraaid werd? Op Flashback dus, en zaterdag 4 februari is part 2 in Simplon, Groningen.
Na de organisatie van drie zeer succesvolle edities van het feest Pandemonium gaat organisatie Cyndium verder. Pandemonium, dat zich richt op de duistere en ruigere kant van de Early Hardcore, neemt met elke editie weer in populariteit toe. De meest recente editie van 5 november was zelfs uitverkocht en zo kan gesproken worden van een zeer succesvol concept. Sowieso reden genoeg dus om weer een volgende editie te plannen en verder te kijken naar de toekomst van de organisatie. En verder kijken doet Cyndium!
Zet op zaterdag 28 januari 2006 Planet V.I.P. on tour part 3 in je agenda, want dan zal de meest extreme act tot nu toe het podium van TDF betreden: Angerfist! Samen met residents Rabies & Alian en support acts van Looney Tunez, Modtro en Energyca en J-Lines zal het voor alweer de derde keer een ongelooflijk knallende en supergezellige avond.
Temple of Terror
woensdag 18 januari 2006
Terror wordt een steeds populairdere stroming in Nederland. De aanhang groeit explosief en het aanbod stijgt mee. Waren er nog eerst slechts enkele kleine feesten per jaar voor de liefhebbers, nu schieten de feesten als paddenstoelen uit de grond.
Zeitgeist - Der Cartoon Clash
woensdag 18 januari 2006
De jeugd van tegenwoordig weet niet meer wat spelen is. Creativiteit gebruiken om je eigen wereld te creëren waar in alles mag en kan. TV en games ontnemen de jeugd hun creativiteit. Dat is zeer spijtig voor de jeugd maar niet voor ons. Gelukkig weten de twintigers van nu precies hoe dat moet. Daarom in de nieuwe editie van Zeitgeist: Der Cartoon Clash.
De maand januari sluit FCA-Music sluit af met een dubbele klapper. Net terug uit het zonnige Brazilië doet het Engelse duo, Layo & Bushwacka, dat weekend ons koude kikkerlandje aan. Ze draaien op zaterdag 28 januari in de Utrechtse Winkel van Sinkel en op zondag 28 januari in de Amsterdamse Melkweg.
Erotic Sunday Vibe pakt flink uit
dinsdag 17 januari 2006
Zoals jullie weten geeft Crazyland de laatste tijd op meerdere lokaties feesten. (Pleasure Island op de Javakade, HappydayZZ etc.) Nu hebben ze niet voor niets ook voor de HappydayZZ gekozen om daar feesten te geven. Het ligt erg centraal in Nederland en het is er altijd gezellig.
S.O.S kick off in Happy Dayzz
dinsdag 17 januari 2006
Velen van jullie hadden de geruchten al her en der gehoord, maar hierbij worden ze officieel bevestigd. Sound of Sunday = S.O.S. gaat verhuizen en zal vanaf 29 januari 2006 maandelijks in HappydayZZ te Culemborg plaatsvinden.
Shiny Beats
maandag 16 januari 2006
Shiney Beats is de naam van een nieuwe organisatie die zijn oorsprong vindt in samen genieten met respect voor elkaar waarbij de locatie, entourage, de muziek, het geluid en onverwachte extra's erg belangrijk worden gevonden.
Groundzero - Toxic Sounds
zondag 15 januari 2006
28 januari zal de in de De Alkeburcht te Roelofarendsveen een knallende houseparty worden gegeven die de muren van het gebouw flink op de proef zal stellen. Groundzero “toxic sounds” zal op deze zaterdagavond zijn opwachting maken op deze locatie. Dit feest staat in het teken van de “harder styles of dance music”.
The Sessions XtraLarge
zondag 15 januari 2006
Het nieuwe jaar is amper begonnen, of The Sessions kondigen alweer hun nieuwste feest aan.
Area 51
zaterdag 14 januari 2006
Vrijdag 27 januari aanstaande is het tijd voor alweer de vierde editie van Area 51. Dit keer heeft Dazzle house icoon Lucien Foort en top trance DJ Misja Helsloot uitgenodigd voor een sfeervolle avond in Kerkplein in Breda. In de kleine zaal staan PM en Sven van Vuren, ondersteund door zangeres Cay-T.
Xtra Xtra Erotic XXXL
zaterdag 14 januari 2006
Zaterdag 21 januari gaan de remmen er finaal van af op Xtra Xtra Erotic XXXL! Op deze extra grote editie van het befaamde Xtra Erotic wordt alles grootser dan ooit tevoren. Was Xtra Erotic een XL avond met een erotisch tintje', dan is Xtra Xtra Erotic XXXL een 'Heftige erotische nacht met een Xtra Large sausje'!
Vrijdag 10 Februari presenteert Panama een hele bijzondere avond. Een van de grootste deejays ter wereld komt dan een soloset draaien in de Amsterdamse Panama. De uit Engeland afkomstige Danny Howells geeft acte de presence met een exclusieve 6 uur set.
Fuck!n' Hard verplaatst Active World
zaterdag 14 januari 2006
Op 25 februari 2006 zal het evenement Fuck!n' hard, wat word georganiseerd door Orange Events, plaatsvinden in de Active World in Druten.
Technotrixx in The Matrixx heeft in 2005 flink uitgepakt, met heerlijk techno-avonden. Dave Clarke kwam langs, Adam Beyer & friends, maar ook Nederlandse helden zoals Rude Awakening en Miss Djax. De trend zetten we in 2006 stevig voort, te beginnen op zaterdag 11 februari met een kwaliteits line-up van Paul Mac 🇬🇧, Billy Nasty 🇬🇧, Oliver Kucera (live), Jan Liefhebber en Jack de Marseille 🇫🇷. Opnieuw techno van grote klasse dus in The Matrixx.
HouseQuake
vrijdag 13 januari 2006
Het belooft een erg goed jaar te worden voor de sterkste Nederlandse House collaboratie “Housequake”. Niet alleen zullen ROOG, Erick E en MC Gee te zien zijn op hun eigen Housequake feesten in de Escape, Rechter en andere lokaties. Ook zullen ze met hun fameuze back2back sessies acte de presence geven op een aantal van de allerbeste feesten die Nederland kent.
Nog niet zo lang geleden antwoorden jongeren, piloot of brandweerman, op de vraag wat ze later wilden worden. Sinds de explosieve opkomst van dance luidt het antwoord steeds vaker het beroep “DJ”. Het DJ-vak is er één van pure passie. Het DJ-zijn is een prettig uit de hand gelopen hobby waarmee ook nog eens aardig geld verdiend kan worden. DJ-zijn betekent aandacht, een beetje glitter en een snufje glamour.
Mark Spoon overleden
donderdag 12 januari 2006
Mark Spoon aka Markus Löffel is gisterochtend dood in zijn woning aangetroffen. Vermoedelijk is hij aan de gevolgen van een hartstilstand overleden. Spoon was samen met Westbam en Sven Väth één van de grondleggers van de Duitse technoscene.
Gelazer op Sneakerz
woensdag 11 januari 2006
Op zaterdag 14 januari 2006 is het, zoals elke 2e zaterdag van de maand, tijd een fonkelnieuwe Amsterdamse editie van Sneakerz. Na het uitzinnige oud & nieuw feest dat Sneakerz samen met de uit Miami afkomstige organisatie The Mix organiseerde in de indrukwekkende Passenger Terminal, begeeft Sneakerz zich weer naar haar vertrouwde stek, club Panama aan de Oostelijke Handelskade te Amsterdam.
Nederlands’ zeer succesvolle groep 2 Brothers of the 4th Floor, zijn terug van weggeweest, voor een eenmalig optreden. Op vrijdag avond 13 januari 2006 vanaf 22.00 uur zal dit super duo het podium weer betreden en hit na hit ten gehore brengen in het nieuwe en grootste nightlife center van de Benelux Zenith in Venray.
Traction in Club Stalker
zondag 8 januari 2006
Club Stalker bevindt zich midden in het oude centrum van Haarlem en is gebouwd in een oud pakhuis. In 1983 opende Club Stalker zijn deuren. Vooruitstrevende dansmuziek was en is nog steeds de stijl die wekelijks geprogrammeerd wordt. Ook ‘Trancentral Records’ van Alexander Koning staat al jarenlang bekend als buurtcentrum, hangout annex praatgroep voor danceminnend Haarlem en omstreken. Daarom is het ook niet gek dat zij elkaar gevonden hebben en een langdurige samenwerking zijn aangegaan.
Atomico 2006
zondag 8 januari 2006
De feestdagen liggen achter ons en een nieuw jaar vol goede voornemens is inmiddels van start gegaan. Na de loodzware kerstmaaltijden hebben de knallende kurken voor een explosief begin van 2006 gezorgd. Hier moet natuurlijk op een waardige manier een vervolg aan worden gegeven.
HeartDance - From the hard
zondag 1 januari 2006
2006 is net begonnen, champage en vuurwerk, oliebollen en feesten en natuurlijk wenst Dawn of Dance iedereen een Gelukkig Nieuwjaar met gezondheid en vooral met nog veel meer Harddance. 2005 is een mooi jaar geweest voor de Harddance waarin meer dan ooit tevoren nieuwe organisaties nieuwe feesten organiseerden gevuld met een hoge kwaliteit aan Harddance.
31 januari 2006
Sandays genieten met je voeten in het zand
Erotic Festival Vibe verplaatst: biggest erotic indoor sunday festival
Hott presenteert onweerstaanbare After Valentine Party
Superstar in Powerzone
30 januari 2006
Limburg hardcore invites
Jump en sex met een knipoog op Vecino invites "The Sleezy Edition"
28 januari 2006
Timetable Trip 2 Dreamland in Erotic City
Funky techno in de Effenaar
27 januari 2006
Hed Kandi terug in het Paard
26 januari 2006
Blackout is terug
The Beginning meets Paul Elstak
Urbantown - 2 years anniversary
East meets west
25 januari 2006
F*ckers presenteert anti-valentijnsdag
NDC1 nieuws over Hardbeater, Planet XXL en Planet V.I.P
Reng Deng Deng - Chosen Few, Miss Zelda & Ominous Birthday Bang
Go in Sinners
24 januari 2006
Rush rocks the nation
Richie Hawtin verzorgt muziek winterspelen
Streamers met Perry O'Neill, Randy Katana & Marcel Woods
DJ Partyraiser - One Man // Half Machine - His Vision & Time Schedule
2006 een nieuw jaar, nieuwe kansen
23 januari 2006
P.O.R.N. presents We take over
20 januari 2006
Hollandsch glorie - Harddance op z’n best
19 januari 2006
2 edities Heroes of Techno in 2 weken in 2 verschillende locaties
Dance-organisator ID&T aan faillissement ontsnapt
Flashback - Nederlands enige oldschool technofeest is terug
18 januari 2006
Rave Republic - The ancient path to eternal suffering
Planet V.I.P. on tour in TDF met Angerfist
Temple of Terror
Zeitgeist - Der Cartoon Clash
Layo & Bushwacka present Feels Closer
17 januari 2006
Erotic Sunday Vibe pakt flink uit
S.O.S kick off in Happy Dayzz
16 januari 2006
Shiny Beats
15 januari 2006
Groundzero - Toxic Sounds
The Sessions XtraLarge
14 januari 2006
Area 51
Xtra Xtra Erotic XXXL
Danny Howells met unieke soloset in Panama
Fuck!n' Hard verplaatst Active World
13 januari 2006
Technotrixx met internationale line-up
HouseQuake
12 januari 2006
Dance Valley Festival 2006 - The DJ-Contest
Mark Spoon overleden
11 januari 2006
Gelazer op Sneakerz
9 januari 2006
2 Brothers on the 4th floor reunited in Zenith
8 januari 2006
Traction in Club Stalker
Atomico 2006
1 januari 2006
HeartDance - From the hard