Partyflock
 
Nieuws · juni 2005
Salinas Sundance
dinsdag 28 juni 2005
Salinas Sundance is er weer deze zomer!!! Al ruim 7 jaar weet Salinas in de Lipton Ice Tea Beach Lounge op het Zwarte Pad in Scheveningen het zomergevoel neer te zetten, en ook dit jaar staat er heel wat op stapel! De kick-off is 24 juli en deze editie is dan ook meteen een Special Edition met gratis entree.
Tot onze grote spijt moeten we medelen dat Xtra Large op 25 juni helaas geen doorgang kan vinden. Dat betekent dat ook het tweede deel van de Dutch Dj Talent Scout Night helaas nu niet door kan gaan.
Update Ravezone
vrijdag 24 juni 2005
Morgen gaat de bom op Culemborg vallen, 12 uur lang NON-STOP knallen in de Happy Dayzz. Indoor en Outdoor verdeeld over 3 area’s. Voor alle 3 de area’s heeft X-Factor Events extra geluid ingehuurd, we kunnen er dus zeker van zijn dat dit een absolute knal dag, avond, nacht, en ochtend gaat worden.
Game On - Level 2
vrijdag 24 juni 2005
Zaterdag 9 juli 2005, zal er in de Amsterdamse trendy club Jimmy Woo, de tweede editie van Game On plaatsvinden. De vorige editie 4 mei was een groot succes.
Rotterdam in Groningen
donderdag 23 juni 2005
Na lang wachten is het dan eindelijk zover! Op vrijdag 24 juni zal de crème de la crème van de Rotterdamse hardcore-scene neerstrijken in het hoge noorden!
No-Dex - Live and Loud
donderdag 23 juni 2005
Na succesvolle edities in het Paard van Troje en de Melkweg zal No-Dex op 30 juni in Nighttown aan het Rotterdamse publiek laten zien wat live Drum’n’Bass inhoudt. Dit is de eerste editie met de naam LIVE & LOUD. Onder deze noemer zullen voortaan alle No-Dex feesten gegeven worden. No-Dex is een collectief voor live Drum’n’Bass acts. De site www.no-dex.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A5187 is het hart van de organisatie waar alle aangesloten acts met beeld en geluid worden gepresenteerd.
De zomer staat weer voor de deur. Het weer heeft zich de laatste dagen van zijn beste kant laten zien en is op het moment van schrijven boven zichzelf uitgestegen. Omdat ook de organisatie van Absolutely Fresh tijdelijk van het weer gaat genieten en bezig gaat met het vooruit plannen van alle nazomerse activiteiten vonden we dat er een daverend slot van het Absolutely Fresh seizoen moest komen. Zo gezegd zo....
De digi-flyer van Pleasure Island is klaar.Na enkele weken keihard er aan gewerkt te hebben, is eindelijk de digi-flyer van Pleasure Island klaar.De digi- flyer, waar onder andere de plattegrond van het festival op staat en of er wel of geen dresscode uitgevoerd zal worden, is te bekijken op www.pleasureislandfestival.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A5177 Laat je meeslepen door de sfeer op deze digi-flyer en zoek zelf je favoriete area uit met ook je favoriete dj's.
Het Paard gaat feesten in het weekeinde van 24 en 25 juni 2005 om te vieren dat op 5 april j.l. Nieuwe Revu’s Nachttempel voor de beste club van Nederland aan deze Haagse popzaal werd uitgereikt.
In december 2002 maakte dj Yoda op internet een forum genaamd HouseNation.nl, voor HouseNation deed deze jonge dj diverse interviews waaronder 1 met DJ Baba. Deze jongens hielden contact en besloten samen een feest te organiseren. Dit feest werd december 2003 gegeven in P60 te Amstelveen.
Beter Kom Je Niet
maandag 20 juni 2005
BKJN events kent als het om verleden gaat nog niet zo’n hele lange geschiedenis, begin 2003 was alles begonnen als geintje in een lokale kroeg te Waddinxveen. Vanaf het begin was het meteen raak, uit heel de omgeving kwamen de jongere naar de kroeg. Lokale dj’s zorgde er voor dat de eens zo bruine en stille kroeg omgetoverd werd tot een waar house festijn, helaas kon je door de drukte niet meer doen dan je hoofd bewegen en je biertje vast houden, maar dat mocht de pret niet drukken, het was gezellig en de Bas ging lekker door.
Zondag 26 juni staat het Westergasfabriek terrein in Amsterdam geheel in het teken van de uitstervende orang oetan. Monkey Business organiseert in samenwerking met Rookie Entertainment het SAVE ME festival 2005. Bekende bands en dj’s zullen belangeloos de muziek verzorgen, er zijn diverse acts en activiteiten en de verschillende sponsoren leveren hun bijdrage om de toekomst van de orang oetan veilig te stellen.
Chemical Events, de nog jonge en zeer ondergrondse feestorganisatie uit Den Haag is bezig met de voorbereidingen van hun tweede event. De eerste, Chemical Strike was een groot succes met dj’s als TCO, Mindustries & Soundwave en niet te vergeten een ongelofelijk goede sfeer. Een vervolg hierop kon daarom niet uitblijven en staat dan ook gepland op zaterdag 2 juli 2005. Deze Chemical Strike zal dit keer de naam The Underground Sound bij zich dragen en deze naam zeker ook eer aan doen.
Helaas kan de Xtra Large avond op 18 juni niet doorgaan in de Kingdom Venue. Om toch een geweldig feest te kunnen vieren wijkt Xtra Large met haar voltallige crew dit weekend uit naar High Energy in de Hemkade! Met een fantastische line-up en de heerlijke party-ambiance van de Hemkade kan dit niet anders dan een knaller van topklasse worden!
Aankomend weekend is het zover, Friesland presenteert weer een heftige editie van 2 Fast 4 Trance! Alles staat weer klaar om opgebouwd te worden en een traditionele 2Fast uit te doeken te doen in Berlikum. Sans Souci, de locatie waar dit alles gaat gebeuren, zal beide area’s openen voor een perfecte vermenging van Hardstyle, Jump, Techno, Oldschool en Hardcore.
Het zal een gekkenhuis gaan worden, met meer dan 30 dj's en mc's zal er in Empire New York te Hengelo op een grootse manier een verjaardag worden gevierd. Op deze avond zal de verjaardag worden gevierd van dj Vecino
Op zaterdag 30 juli vindt in en om de SilverDome in Zoetermeer de vijfde editie van SweetVibes plaats. SweetVibes kent drie onderdelen: een streetparade, een festival en een afterparty. SweetVibes presenteert grote namen uit de dance underground als James Holden, Hardfloor (live), Ken Ishii en Stacey Pullen
DanceTour Leeuwarden
vrijdag 17 juni 2005
Op het Zaailand in het centrum van Leeuwarden zal zondag 3 juli de eerste editie van DanceTour Leeuwarden worden georganiseerd. De nummer drie DJ van de wereld, Armin van Buuren, zal naar Leeuwarden komen om alle jongeren in de regio een onvergetelijke dag te bezorgen.
Tot onze spijt kunnen de feesten in de Kingdom Venue (Marcanti Plaza) te Amsterdam dit weekend helaas geen doorgang vinden! Op last van de brandweer moet de club helaas dit weekend de deuren dichthouden voor bezoekers. Het betreft een tijdelijke maatregel en vanaf volgend weekend zijn Kingdom Venue en Xtra Large dan ook weer gewoon open voor iedereen!
Powercore Events
donderdag 16 juni 2005
Op 8 juli zal de nieuwe organisatie Powercore Events het eerste Powercore feest geven in Het Feest van Sjaan in Schaijk. Deze avond zal het begin zijn van een reeks van Hardcore feesten.
Zoals velen misschien al gemerkt hebben zal Core ConneXion voor het eerst sinds tijden buiten Wageningen een feest geven. Dit feest zal er een worden om nooit te vergeten. Zoals trouwe bezoekers van onze evenementen weten staan de feesten van Core ConneXion altijd voor een supergoede sfeer en snoeiharde muziek, gedraaid door de beste DJ’s die er zijn. Ook voor dit evenement zijn we dit van plan.
Gratis zomer editie Spirit
woensdag 15 juni 2005
In de zomer is Spirit op haar best. Zondag 19 juni is de derde Spirit editie in het Westergasterras. Het westergasfabriekterrein is de ideale spot om een hete zomerdag door te brengen. Je rolt van het zonnige terras zo binnen in de warme vibe van Spirit waar je met op de achtergrond de ondergaande zon kunt genieten van pure, sexy beats, heerlijke mojito’s en een wereldse vibe.
Op 2 juli organiseert Freezone HOMERUN! strike 2. De tweede editie van het in maart met succes gelanceerde nieuwe partyconcept in de Lichtfabriek met het beste wat dansend Haarlem te bieden heeft. HOMERUN! is een feest voor en door Haarlemmers. De organisatie wil héél bewust geen superstar-dj’s programmeren maar juist focussen op de locale helden.
b2s heeft met 4 succesvolle edities van Project Hardcore bewezen, op het gebied van Hardcore, de absolute nummer 1 te zijn te zijn in België. De doelstelling is dit ook waar te gaan maken in Nederland. Project Hardcore.nl komt dan ook op zaterdag 1 oktober naar Zoetermeer. Hier zal voor het eerst sinds 1998 een grootschalig hardcore evenement plaatsvinden in de opvolger van de legendarische PWA Hallen: de PWA SilverDome
De voormalige dancing 't Groothuis in Hengelo staat in lichterlaaie. De brandweer van Hengelo is bezig het vuur te blussen. Enkele naastgelegen panden zijn ontruimd.
Op vrijdag 1 juli worden twee evenementen samengevoegd tot 1 groot feest. De organisatie Viruz, die altijd de feesten van de platenzaak in alkmaar genaamd: 12”house geeft, zal dit keer op ronde nummer 14 zitten. Deze feesten geven jong talent in Nederland de kans om zich te bewijzen voor publiek en de winnaar wordt dan ook rijkelijk beloond.
Exxelent - Spirits of Africa
vrijdag 10 juni 2005
Afrika. Waar denk je aan? Drums die als diepe bassen door je lichaam dreunen. Exotische stranden met funky muziek. De echte oorsprong van het ritme. En de geboorteplek van de dans. Kortom, Afrika is puur muziek. En die pure muziek, staat centraal op een super-exotische eXXellent Africa in The Matrixx op zaterdag 18 juni.
Op 30 juli zal in GO PLANET (voormalig condor city) de EASTSIDE UNDERGROUND de volgende OLDSCHOOL MADNESS gaan houden, als je dus nog niet uitgefeest bent op het grote outdoor hardcore festival in de buurt kan je direct door naar OLDSCHOOL MADNESS
Afterclub Zino presents eXpect
donderdag 9 juni 2005
Heb jij zin om jouw zondagochtend op een wel heel bijzondere manier te beginnen en hou jij van een Surpriseparty? Het zal een van de themaparties in Zino zijn!
Afgelopen zaterdag 4 juni vond de kick-off van ‘Sneakerz Summertime’ plaats in De Rechter te Eindhoven, hetgeen de dag daarna nog eens rustig overgedaan werd in strandtent BLM 9 te Bloemendaal aan Zee. Beide edities waren een groot succes, gegeven het feit dat zowel De Rechter als BLM 9 afgeladen waren en de sfeer er erg goed in zat. Aanstaande zaterdag 11 juni is Panama te Amsterdam aan de beurt, waarna Sneakerz zondag 12 juni weer terug keert op het Bloemendaalse strand in BLM 9, waar het gedurende de zomermaanden juni, juli en augustus elke zondag te vinden is.
Hookers and Pimps
woensdag 8 juni 2005
Aanstaande zaterdag vindt Hookers and pimps plaats. Het feest wordt ditmaal gegeven in Las Palmas te Rotterdam. De lokatie is extra bijzonder, daar dit een van de laatste feesten zal zijn welke in Las Palmas wordt georganiseerd. Voor een van de laatste keren kan je gaan genieten van de sfeer en het geluid van Las Palmas; waarna Las Palmas over twee weken definitief de deuren zal sluiten.
Inshock goes Strictly-Hard
dinsdag 7 juni 2005
Op zaterdag 8 oktober zal voor het eerst in de kop van Noord-Limburg een groot dance evenement gehouden worden. De organisatie heeft voor de tweede editie van Inshock evenementenhal de Pica Mare te Gennep uitgekozen.
De afgelopen maanden heeft Defenders Of The Faith een reeks feesten op de kaart gezet waarop vanuit diverse hoeken zeer positieve reacties zijn gekomen. Om de statements van DOTF te onderstrepen hebben deze feesten plaatsgevonden in het ‘Oude Cargo’ (Y-land) te Spijkenisse. Helaas heeft er een vervelende discussie plaatsgevonden tussen het management van het Y-land en DOTF, omtrent het niet nakomen van gemaakte afspraken. DOTF voelt zich daarom genoodzaakt om per direct alle geplande feesten in Y-land af te zeggen, en heeft zich afgelopen weekend ingespannen om een nieuwe locatie te vinden voor de komende concepten… en met succes!
Op vrijdag 10 juni zal de tweede editie van het samenwerkingsconcept B.E.A.T.T. – Bringing Extra Attention To Techno gaan plaatsvinden in de Gloppe te Leeuwarden. NDC1 en The Concern slaan dan wederom de handen ineen om meer aandacht op techno te vestigen in de Friese hoofdstad. Op het thuishonk van The Concern zal een gevarieerde line-up de avond muzikaal weer hoogstaand invullen, waaronder speciaal uit België dan overgekomen, dj Kemiko Surimi.
Online underground radiostation Housestation heeft haar Incrowd feesten, na een afwezigheid van bijna 3 jaar, weer nieuw leven in geblazen.
Over een paar dagen is het zover en zal het Hardcore evenement waar het in de Drechtsteden om is begonnen weer plaatsvinden. Slaves to the Rave begonnen als een Early Hardcore feest, heeft in 2003 na lange tijd de Hardcore weer in Dordrecht terug gebracht. Vanaf het begin was het een succes en inmiddels is het uitgegroeid tot een feest wat staat als een huis. Deze keer dus 3 area’s en in elke zaal een dikke line-up met veel grote namen maar ook met jongens die zullen bewijzen dat ze net zo goed zijn. Ook dit keer zal het geluid in elke area gruwelijk hard zijn, het knalt en het is vooral ook zuiver!!! Op het feest zijn oordoppen te verkrijgen voor wie daar behoefte aan heeft. Area 3 wordt gehost door BKJN Events welke bekend zijn van het feest Beter kom je niet!
Met nog maar heel kort te gaan is het zaterdag 11 juni dan eindelijk zover. Velen hebben er erg naar verlangt, maar krijgen dan ook wel waar ze recht op hebben. Met een line-up die wat betreft ‘The darker and rougher side of early hardcore’ bijna niet te overtreffen is, is deze avond voor en door liefhebbers, echt om van te smullen. Veel van de meest toonaangevende artiesten op het gebied van de hardere kant van de oude sound, zullen zich in ‘area 1’ van hun beste kant laten zien.
Iedere laatste zaterdag van de maand presenteert Armada in Panama de wereldberoemde clubnight Famous. Famous is de avond waar iedereen schittert als een ster. Want het draait om jou: Be You, Be Free, Be Famous!
De hardcorescene heeft sinds het begin van de jaren negentig verschillende generaties gekend. Generaties met een eigen sound, eigen artiesten, en een eigen publiek. Mede dankzij nieuwe artiesten die durven te innoveren blijft de hardcore zich alsmaar ontwikkelen. Veel van de grote namen uit de glorieuze jaren negentig zijn nog steeds actief binnen de scene, maar ook veel nieuwe DJ’s hebben inmiddels de top bereikt. Ook in de toekomst zullen er steeds weer nieuwe artiesten zijn, die bepalen hoe de scene eruit ziet, hoe de hardcore klinkt.
Nuclear Events, O.G.P. en The The Bridge slaan de handen ineen en organiseren 6 augustus Splash! Ze hebben hun kennis gebundeld en zullen zorgen voor een sprankelend evenement.
Mindcontroller Timetable
donderdag 2 juni 2005
De oude klappers worden afgestoft, de beste oldskool en early hardcore worden klaar gezet, aussies worden gestreken en met een gevoel vol nostalgie gaan we een avond met kippevel tegemoet. Aankomende zaterdag is de Art of Dance tijdmachine er weer helemaal klaar voor en neemt je mee terug naar een andere dimensie. De heroes from the past zijn er inmiddels ook helemaal klaar voor
Hard & Near
donderdag 2 juni 2005
Vrijdag 10 juni vindt er weer een editie plaats van het hardstyle feestje Hard & Near. Dj Knox viert zijn 23ste verjaardag en wil dat vieren met de feestgangers uit de regio. Deze editie komt er een top dj uit de hardstyle scene draaien, namelijk dj The Prophet. Dj Knox is de nu 23 jarige muziekfreak uit Bunschoten-Spakenburg, een bekend vissersdorp onder de rook van Amersfoort.
Intiem-event zal deze zomer naar het strand verhuizen. Na succesvolle edities in de Catacomben zal Intiem-event het strand in Scheveningen aandoen deze zomer. Het Zwarte Pad in Scheveningen zal deze zomer 2x het toneel zijn voor Intiem. De keus voor een bijpassende locatie die past bij het ‘intieme’ concept werd al snel gemaakt; met strandtent Billabong Beach Club is een overeenkomst gesloten om 2 evenementen neer te zetten. Samen met Billabong Beach Club zullen de ‘Intieme’ edities worden voortgezet op de data 23 Juli en op 3 september.
5 Days Off
donderdag 2 juni 2005
Wat is 5 Days Off? Tot nu toe WAS 5 Days Off HET festival in Nederland met techno en elektronische muziek van het artistieke front. Vanaf dit jaar breidt 5 Days Off uit naar de domeinen van de beeldende kunst, experimentele media en grensoverschrijdende clubconcepten.
Het lijkt erop dat de oldschool klanken weer een gevestigd plekje krijgen binnen de scene, en DOTF, oftewel Defenders of the Faith, is hierbij de lachende derde...
24 Juni 2005 is het westen van het land aan de beurt voor Signal on tour. Met Signal toeren 2Fresh Events door Nederland en Europa. Op 8 april was de kick off in Luxor Plaza te Deventer wat een groot succes was! Nu is het tijd om verder te reizen en komen 2Fresh Events in het westen van het land terecht. Namelijk in een van de modernste clubs van Zaandam genaamd Club 7even.
Vrijdag 17 juni is er wederom een heerlijk avondje club en groove tijdens de alweer zesde editie van Funky Friday in de Lexion te Westzaan. De vaste crew zullen namelijk weer hun beste platen voor het publiek draaien en doen dat aangevuld met 2 gast dj’s en diverse live acts.
Legalize! demonstratie
woensdag 1 juni 2005
De jaarlijkse Legalize!-demonstratie van zaterdag 4 juni staat dit jaar in het teken van de legalisatie van cannabis. Hiermee wil Legalize! de losgebarsten discussie een extra impuls geven. De teelt van cannabis moet zo snel mogelijk worden geregeld. Dat is echt niet zo moeilijk!
Zoals jullie allemaal al bekend is zal op zondag 12 juni in Happy Dayzz te Culemborg de iT revival plaatsvinden met dj’s E-Graig, Albert en Stephen. Maar de gastheren van Déjà Vu, de dj’s Bas&Ram hebben nog een verrassing voor jullie in petto.
De vijfde editie van Club Industry staat al weer voor de deur en aangezien dit de laatste editie is voor de verbouwing van Ramblaz, zal de organisatie deze keer ook flink uitpakken. Een supervette line-up is daar slechts een eerste indicatie van. Daarnaast steunt de Club Industry met deze editie Dance4Life.
28 juni 2005
Salinas Sundance
24 juni 2005
Kingdom en Xtra Large ook dit weekend nog gesloten
Update Ravezone
Game On - Level 2
23 juni 2005
Rotterdam in Groningen
No-Dex - Live and Loud
Dr. Kucho en Gregor Salto samen in Lunatic
21 juni 2005
Laatste nieuws Crazyland - Pleasure Island Festival
Gratis toegang tijdens Nachttempel weekeinde
HouseNation - DJ Yoda's B-Day Party
20 juni 2005
Beter Kom Je Niet
Benefietfeest voor de uitstervende orang oetan
Chemical Strike - The Underground Sound
17 juni 2005
Xtra Large verplaatst naar High Energy in Hemkade Zaandam
2 Fast 4 Trance - Witness the Rebirth
Eastside Underground presents Vecino's birthday invites
Ken Ishii, Hardfloor en Stacey Pullen op Sweet Vibes 2005
DanceTour Leeuwarden
16 juni 2005
Xtra Large en Kingdom Venue dit weekend gesloten
Powercore Events
Core ConneXion - No Limitations, No Imitations
15 juni 2005
Gratis zomer editie Spirit
13 juni 2005
Freezone organiseert tweede editie Homerun
Project Hardcore komt naar Nederland
11 juni 2005
Brand in voormalige disco in Hengelo
10 juni 2005
12”House DJ Contest vs. XXXtra Hardness
Exxelent - Spirits of Africa
9 juni 2005
Oldschool Madness - The Aftermath
Afterclub Zino presents eXpect
8 juni 2005
SneakerzSummertime op het strand en dit weekend in Panama
Hookers and Pimps
7 juni 2005
Inshock goes Strictly-Hard
6 juni 2005
Wijziging resident locatie DOTF
B.E.A.T.T. - Bringing Extra Attention To Techno
Radio-uitzendingen voortaan vanuit Danscafé Stars
5 juni 2005
Slaves to the Rave - Line-up en info
Pandemonium - Aankondiging time-table
Famous - De warmbloedige Latin editie
3 juni 2005
Timetable Generations of Hardcore
The Bridge presents Splash More than music
2 juni 2005
Mindcontroller Timetable
Hard & Near
Intiem-event verhuist deze zomer naar het strand
5 Days Off
1 juni 2005
DOTF concept night - The B-Side Edition
Signal on tour update en timetable
Funky Friday - Funky Summer Edition
Legalize! demonstratie
Nieuws Déjà Vu iT revival en Club Fabulous
Club Industry supports Dance4Life