Partyflock
 
Nieuws · juni 2004
Na de knallende live cd van de laatste Masters of Hardcore party in maart ligt nu ook de live DVD registratie in de winkels.
In het kader van D66's campagne om drugs in het uitgaansleven onder de aandacht te brengen en tevens de dance-industrie een beter imago te geven heeft kamerlid Van der Ham kamervragen gesteld aan minister Hoogervorst van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het gaat oa om testen op feesten en sluiting van uitgaansgelegenheden n.a.v. drugsvondsten.
X-mas @ The Beach
dinsdag 29 juni 2004
Er waait een frisse wind door partyland! Windkracht 10 kun je wel zeggen, want Try Out is bezig met een party concept waar je U tegen zegt. Een partynight van Try Out staat bol van knalgoeie Club, trance en hardtrance, terwijl je ogen worden verwend door de schitterende manier waarop deze organisatie altijd zijn lokaties aankleedt in de sfeer van het thema.
Het grootste spektakel op het strand van Scheveningen dit jaar wordt V.E.T.! De Liptonice Beach Lounge wordt op 9 juli een ware oase voor de echte liefhebbers van house muziek en beachfeesten. Lucien Foort en Roog staan klaar om het publiek los te laten gaan onder de heldere sterren.
Beats @ Demo
zaterdag 26 juni 2004
10 juli is het helaas de laatste ‘Beats’ voor de zomerstop. Deze editie zal in het teken staan van OLDSCHOOL. Voor deze avond hebben we een paar exclusieve dj’s weten te strikken die de avond vullen met de klassiekers die het oldschool gevoel terug brengen.
Nieuwe website A-lusion online
zaterdag 26 juni 2004
Sinds afgelopen woensdag is de nieuwe site van A-lusion online! Hoe snel kan het gaan! Zijn remix voor Le'Brisc (I've got the power) 1,5 jaar geleden werd grijs gedraaid door de grote dj's uit de huidige hardstyle scene. Na deze remix is hij benaderd door blutonium boy voor een nieuwe remix.
Metropolis in Nighttown
zaterdag 26 juni 2004
Op de eerste zondag van juli vindt traditioneel het Metropolis Festival plaats in Rotterdam. In het kader van Metropolis in Town is in Nighttown op zaterdag 3 juli een bijzondere clubavond: Somethin’ Else. Zondag gaan de deuren van de poptempel om 20.00 uur open voor de officiële Metropolis Afterparty.
Pure Hard Stylez organiseert op 2 juli in discotheek de J’elleboog het derde feest van het jaar. WET-Radio – het voormalige Radio Royaal – zal een live-registratie verzorgen van dit evenement. Het station zendt de sets en de interviews met de dj’s uit op het Texelse kabelnet via 99,8 MHz.
Hemelrave Special op The Box
vrijdag 25 juni 2004
Vrijdag 25 juni, om 23.00 uur, zal The Box een registratie uitzenden van de Hemelrave 2004. Deze is opgenomen op 20 mei dit jaar te Enschede.
Zaterdag 26 juni vindt op recreatiegebied Bussloo de 4de editie van Impulz Outdoor Festival plaats. Een combinatie van het nachtfestival, een hoogstaande programmering en de ultieme festival locatie vormen de basis voor de kick-off van het festival seizoen.
Ambtenaren in veel Noord-Hollandse gemeenten staan vaak niet open voor dance-evenementen in hun gemeente uit angst voor incidenten. Onbekendheid en onbegrip leiden vaak tot een verbod op de feesten.
Funked on Love Potion
dinsdag 22 juni 2004
Funked on en Love Potion bundelen met een uniek event haar krachten in Club NL. Op vrijdag 25 juni vindt dit event plaats. Voor deze speciale avond zijn onder andere dj Jefferson en de A-cup pin up club gestrikt om de sfeer nog meer te verhogen.
Sinds kort is Leeuwarden weer een organisatie rijker. De nieuwe organisatie heet Requiem Events. Deze zal zich bezig gaan houden met vernieuwende feesten te organiseren in het noorden van het land. Maar wat betekend requiem eigenlijk?
Aankomende zaterdag vind er in de Hemkade te Zaandam voor de tweede maal een editie plaats van het harde concept Audio Attack. Hierbij het timetable:
De vierde editie van het DJBroadcast Magazine verschijnt half juli - in de week voorafgaand aan het Extrema festival - in een extra hoge oplage van 100.000 exemplaren en zal artikelen bevatten over o.a. Felix Da Housecat, Deep Dish, Alter Ego, Johan Gielen, Tiga en Dave Clarke.
House of Progress
maandag 21 juni 2004
"So Fresh,So Clean" zou de perfecte benaming zijn voor Steve Porter. Het kan zijn persoonlijkheid omschrijven, zijn uiterlijk en natuurlijk nog veel belangrijker zijn muziek!
Addicted 2 Bazz
zondag 20 juni 2004
Op 26 juni 2004 zal het terrein van Schatzenburg te Menaldum (Frl.) van 14:00 tot 24:00 in het teken staan van het nieuwste evenementenconcept van de stichting VOEF. Het hele terrein zal worden omgebouwd tot een waar danspaleis. 1.500 mensen zullen getuige zijn van de geboorte van het nieuwste Outdoor Dance Event van Friesland.
Headliner #16
zondag 20 juni 2004
Als eerste willen we alle trouwe Headliner fans bedanken voor hun overweldigende support in de Headliner tent op Frequence Outdoor, meden dankzij hun was deze area zo’n succes. Met de beukende beats van het E3 strand nog vers in het geheugen, maken we ons alweer op voor de 16e editie van Headliner.
Na verschillende soorten feesten georganiseerd te hebben komt Cuup.NL nu met een geheel nieuw concept: Satan’s Church! Er zal tijdens dit feest voornamelijk gekozen worden voor de duistere kant van hardcore, zoals darkcore. Toch zal er niet alleen darkcore gedraaid gaan worden maar een mix tussen verschillende duistere en harde muziek varianten.
Back2school FFWD afterparty
zondag 20 juni 2004
14 augustus 2004 is het weer zover! Rotterdam zal dan op zijn grondvesten schudden als de Fast Forward Dance Parade door de stad trekt. Het is alweer de 8e editie van de parade die elk jaar groter en beter wordt.
Op 26 Juni 2004 geeft Eastside Underground een speciale OldSchool Madness. In Condor City, de vaste lokatie van de EastSide zal het weer flink los gaan. The Vinyl Junk zal daar zijn verjaardag vieren, en dat doet die niet alleen.
Armageddon - Nobody is safe
vrijdag 18 juni 2004
In de afgelopen jaren heeft er in Hoogeveen (Drenthe) op het gebied van dance nauwelijks iets van betekenis plaatsgevonden. C-town heeft deze kans aangegrepen om op 24 september a.s. het Hoogeveense feestpubliek kennis te laten maken met een gloednieuw concept: Armageddon! Iedereen kent ongetwijfeld de overweldigende film waarin een meteoriet met hoge snelheid onze aardbol nadert.
Dit jaar vindt het feest na de FFWD Heineken Dance Parade plaats op een groene ondergrond. Er komen vele internationale toppers: er zijn maar liefst zes areas om deze te herbergen.
303F Live op ClubEight
vrijdag 18 juni 2004
ClubEight brengt tijdens haar vijfde editie experimentele stijlen als soul, funk, breaks en groovy tech onder de aandacht. 303F zal wederom live te bewonderen zijn.
Wegens de stijgende populariteit van Dancetrippin’s Odyssey Electronica de afgelopen zes maanden, wordt Nederlands enige dance-programma vanaf a.s. vrijdag verdubbeld in lengte.
Club X video
donderdag 17 juni 2004
Op de DVD zullen zowel oude beelden uit Club-X te Wuustwezel als de nieuwe beelden te zien zijn. Ook beelden (uiteraard opgenomen met een Video-8 camera) van de befaamde RAZZIA van 1995 in Wuustwezel zullen te zien zijn.
De Nederlandse overheid moet de dance-industrie serieus gaan nemen, vindt D66. Volgens kamerlid Boris van der Ham hebben de gemeenten en de landelijke overheid ten onrechte een negatief beeld van de sector.
Hard, fast, energetic with technical tricks like scratching and backspinning. Proteus has created the dj set to more show kind of experience with special clothes, make ups and equipments like masks and whips.
Reborn XVII
dinsdag 15 juni 2004
Eindelijk, voor velen is Reborn weer terug op zijn ´eigen´ plek op 26 juni. Het Meterhuis in Haarlem zal voor de 17e keer in het teken staan van Houseclassics zoals alleen de DJ’s van Reborn dat kunnen. Op naar het Meterhuis dus.
Las Palmas - Burn Baby Burn
maandag 14 juni 2004
Voor wie immer met brandend verlangen uitkijkt naar het weekend heeft Club Las Palmas in Rotterdam wel een heel lekker feestje! Op zaterdag 26 juni wordt er weer met alle plezier ruimte gemaakt voor een nieuwe editie van Burn Baby Burn. Het maandelijks terugkerende feestje waar nationale en internationale grootheden je het vuur na aan de schenen leggen!
Funki Techno @ Funki People
maandag 14 juni 2004
Thethirdfloor.nl gaat samenwerken met Funki People. Samen gaan deze twee partijen een maandelijks terugkerende techno-avond neerzetten in Eindhoven.
Sinds zijn tweede optreden op ID&T Radio is de website van DJ Silver Shadow online. De website herbergt een kort en bondige biografie en een fotosessie met foto’s van DJ Silver Shadow achter de draaitafels. Ook is er een gastenboek in de website opgenomen waar vooral fans dankbaar gebruik van maken.
Brutality afgelast door brand
vrijdag 11 juni 2004
Een brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het Cultureel Jongerencentrum Azotod in De Meern deels in de as gelegd. De rest van het gebouw heeft te maken met flinke waterschade. Niemand raakte gewond. De
schade wordt geschat op enkele tonnen.
FreeFunk Festival
donderdag 10 juni 2004
Zondag 8 augustus 2004 zal in Venlo de eerste editie plaatsvinden van het FreeFunk Festival. In het Venlose Julianapark is het evenement gratis te bezoeken van 12.00 uur ’s middags tot 23.00 uur in de avond. Het zal voor de eerste keer zijn dat er binnen de gemeente Venlo een festival georganiseerd wordt dat geheel in het teken staat van de grootste jongeren stroming van dit moment; dance muziek.
Benny Rodrigues in Zoetermeer
donderdag 10 juni 2004
Vrijdag 11 juni komt Benny Rodrigues, wederom een Nederlandse top dj, naar de Boerderij te Zoetermeer. Samen met Stef Segers en Seran zal hij deze avond zorgen voor de beste houseplaten van dit moment! Om 23 zullen de deuren open gaan!
Technoclassics in Atlantis
woensdag 9 juni 2004
Op 12 juni wordt in Podium Atlantis in Alkmaar Technoclassics georganiseerd. Vooral de 'early techno' zal aan bod komen. Veel oude platen uit de beginperiode dus!
Dj Joy probeert tijdens het ID&T-festival NJOY komend weekeinde het officiële wereldrecord 'Dj Mixen' te verbreken. Hij is van plan 96 uur te draaien voor Dance4Life, een internationale campagne waarin jongeren de strijd aangaan tegen HIV en aids.
ClubBack - Orietal Summer
dinsdag 8 juni 2004
Zaterdag 26 Juni presenteert Blingbling de derde editie van CluBBack. De locatie is net als de twee voorafgaande keren De Waakzaamheid in Koog a/d Zaan. Na het zo goed als uitverkochte en supergezellige “Lentefestijn” met 700 gasten zoeken we het deze keer in Oosterse sferen.
Illegal Vibes
dinsdag 8 juni 2004
Illegal Vibes staat bij de meeste bekend om zijn underground karakter en de relaxte sfeer en dat zal met dit bezoekers aantal dan ook 1 van de grootste uitdagingen zijn voor Darkforces. Ook zal er een officiële afterparty plaatsvinden, maar hierover binnenkort meer.
Above & Beyond Essential Mix
vrijdag 4 juni 2004
Zondagochtend 6 juni is via de website van BBC Radio 1 de Above & Beyond Essential Mix te beluisteren.
Lowlandsforum nu online
vrijdag 4 juni 2004
Op de Lowlandssite kunnen bezoekers vanaf vandaag reageren op het festivalprogramma en andere Lowlandsbezoekers online ontmoeten. Het Lowlandsforum is het nieuwste onderdeel op de reeds bestaande Lowlands-internetsite. Over enkele weken zal ook een apart Cool Politics Forum toegevoegd worden.
Gettin Harder Outdoor
vrijdag 4 juni 2004
Op vrijdag 25 juni 2004 organiseert Gettin Harder ter afsluiting van een succesvolle periode een outdoor evenement. Gettin Harder is al een geruime tijd bezig met het organiseren van feesten.
Guestlist vernieuwd
vrijdag 4 juni 2004
De nieuwe editie van Guestlist de Flyerkrant is weer uit. Inmiddels ligt hij weer overal verspreid, maar hier is wel weer wat aan vooraf gegaan. De juni editie is niet zoals alle voorgaande exemplaren.
Rank 1 brengt mix-cd uit
donderdag 3 juni 2004
Na eerdere delen in de 'ID&T presents' serie van o.a. Dana, Promo, Tomcraft en Darkraver, is het nu de beurt aan de heren van RANK 1. De cd zal een mix zijn van muziek die Rank 1 gekozen heeft. Dit is voornamelijk trance, maar ook andere stijlen komen aan bod.
Ook dit jaar geeft Q-Beach nieuw en aanstormend DJ-talent uit binnen en buitenland de kans te laten zien wat ze waard zijn.
XL Beach & Foamparty
donderdag 3 juni 2004
Om nog even voor te proeven van de vakantie, komt Xtra Large met een hele leuke verassing. Deze Zaterdag zal de XL geheel in het teken staan van het strand!
Electric Ballroom in Now & Wow
donderdag 3 juni 2004
Now&Wow start elke tweede zaterdag van de maand met een nieuwe clubnight: Electric Ballroom! In navolging op Now&Wow successen als Speedfreax, Flirt en Soulpunkers on Discospeed zal een nieuw muzikaal terrein worden aangeboord.
Op 19 juni wordt in club Escape het 1-jarig bestaan van Nederlands meest exotische clubavond Marysol Inc. groots gevierd. In een jaar tijd hebben de feesten zich bewezen als hoogstaande avonden waar de energie van Ibiza gecombineerd wordt met het beste van de Amsterdamse house scene en een vleugje van de ware latin. Dat de feesten niet onopgemerkt zijn gebleven blijkt uit de nominatie voor “beste clubavond”.
Mindcontroller Timetable
dinsdag 1 juni 2004
Nog enkele dagen te gaan en dan vind er in de Hemkade te Zaandam een nieuwe editie plaats van het succesvolle early rave concept Mindcontroller. DJ Weirdo zal eenmalig een exclusieve djset verzorgen en er staan maar liefst twee internationale deejays in de lineup, Digital Boy en Claudio Lancinehouse.
Taste This Techno
dinsdag 1 juni 2004
Vrijdag 18 juni 2004 zal de eerste editie van Taste This Techno plaats gaan vinden in de Utrechtse club, Inhof. Niemand minder dan Joris Voorn komt zijn Techno-visie te horen brengen, met daarnaast de lokale Nexus-heldin Eye-Riz en met ondersteuning van Erik In 't Veld, Wesdex en de Winkel van Sinkel-resident, Jeroen K gaat het een heerlijke Techno-trip worden!
30 juni 2004
The Underground Vendetta DVD out now
Van der Ham (D66) stelt kamervragen over drugs in uitgaansleven
29 juni 2004
X-mas @ The Beach
28 juni 2004
Beleef het ware zomergevoel bij V.E.T.
26 juni 2004
Beats @ Demo
Nieuwe website A-lusion online
Metropolis in Nighttown
Pure Hard Stylez live op Texelse radio
25 juni 2004
Hemelrave Special op The Box
24 juni 2004
Draaitijden Impulz Festival - Multigroove Oldstyle
Dancefeesten dupe van angst bij ambtenaren
22 juni 2004
Funked on Love Potion
Nieuwe organisatie - Requiem Events
21 juni 2004
EK TV scherm + Timetable Audio Attack
DJBroadcast Magazine verhoogt oplage
House of Progress
20 juni 2004
Addicted 2 Bazz
Headliner #16
Nieuw Darkcore feest - Satan’s Church
Back2school FFWD afterparty
18 juni 2004
OldSchool Madness - The Vinyl Junk’s B-Day Edition
Armageddon - Nobody is safe
Eindfeest FFWD Dance Parade: zes area’s met internationale top DJ’s
303F Live op ClubEight
Dancetrippin TV en The Box gaan stapje verder
17 juni 2004
Club X video
16 juni 2004
Overheid moet Dance-Industrie serieus nemen
15 juni 2004
Concept Bookings Presents Hardhouse by Proteus
Reborn XVII
14 juni 2004
Las Palmas - Burn Baby Burn
Funki Techno @ Funki People
11 juni 2004
Website DJ Silver Shadow online
Brutality afgelast door brand
10 juni 2004
FreeFunk Festival
Benny Rodrigues in Zoetermeer
9 juni 2004
Technoclassics in Atlantis
Wereldrecordpoging tijdens NJOY
8 juni 2004
ClubBack - Orietal Summer
Illegal Vibes
4 juni 2004
Above & Beyond Essential Mix
Lowlandsforum nu online
Gettin Harder Outdoor
Guestlist vernieuwd
3 juni 2004
Rank 1 brengt mix-cd uit
Q-Beach komt wederom met talentenjacht
XL Beach & Foamparty
Electric Ballroom in Now & Wow
MarYSol Inc. - One Year Anniversary
1 juni 2004
Mindcontroller Timetable
Taste This Techno