Partyflock
 
Nieuws · mei 2004
FFWD Heineken Dance Parade
maandag 31 mei 2004
Kaartverkoop FFWD Heineken Dance Parade zaterdag 29 mei van start. Op zaterdag 14 augustus wordt voor de achtste maal de FFWD Heineken Dance Parade georganiseerd in Rotterdam. Na afloop van de parade, die dit jaar een hele andere route door de binnenstad neemt, vindt een groot eindfeest plaats op Katendrecht.
Break-Fast III
maandag 31 mei 2004
Vlak voordat de vakantieperiode aanbreekt organiseert de Break-Fast Kru op vrijdag 25 juni alweer de 3e editie van Break-Fast. De eerste twee edities waren een succes met optredens van o.a. Area 705 en DJ Josje en dit alles werd aangevuld door de BFK resident DJ's. De derde editie van dit feest vindt weer plaats in Shadrak (Groningen) en staat, evenals de vorige edities, weer garant voor nieuw DJ, VJ en MC talent.
Contamination
zondag 30 mei 2004
Na vorig succes is de tweede legale contamination alweer een feit. Dit keer staat de avond vooral in het teken van het opvangen van infected techno heads na het strand festival op zaterdag 19 juni in Almere. De locatie: club sequoia (tegenover station Almere-Buiten) ligt ongeveer 10 min van het festival.
Op 9 juli 2004 zal het een groot festijn in de zon worden op het zwarte pad van Scheveningen. 3 organisaties treden naar voren om bij de Karavaan, Mecca en Billabong 3 verschillende strandfeesten te organiseren. Alien Emotions, Hostile Takeover en Pumpingbeatz hebben elk hun eigen project, maar zijn tot een overeenkomst gekomen om samen de promotie te handhaven.
Tuned On Clubnights
zaterdag 29 mei 2004
Vanaf zaterdag 29 mei zal Tuned On voor het eerst gaan plaatsvinden in Club More. Naast Manhattan te Arnhem, Club Industria te Antwerpen, België en vanaf eind juni ook Saeulenhalle te Zurich, Zwitserland zal de Amerikaanse DJ, producer en organisator Ian Carey (Soul Providers, Élan, Defected) zijn eigen clubavond nu ook in Amsterdam introduceren!
Decibel Outdoor 2004
vrijdag 28 mei 2004
Het festivalseizoen wordt dit jaar stevig afgesloten. Op zaterdag 28 augustus zullen meer dan 60 nationale en internationale artiesten uit voornamelijk het stevigere genre afreizen richting Rotterdam waar Decibel Outdoor plaats vindt op recreatiegebied Binnenmaas.
Na een aantal “warm-up” sets in o.a. de Lichtfabriek, Pleasuredome en Glam-Tech zal op vrijdag 28 Mei op het strand van Bloemendaal de officiële kick-off van Don Diablo's '2 Faced' album tour plaatsvinden. Tussen 19:30 en 22:30 zal Don een exclusieve, gratis te bezoeken, DJ-set ten gehore brengen in Bloomingdale
28 mei is het dan zover! Het eerste concept van Outlaw Events genaamd "Xtreme torture 1" zal dan plaatsvinden in discotheek 't Centrum te Wintelre. De muziekstijlen Industrial, Darkcore, Hardcore en Terror zullen deze avond vertegenwoordigd worden. 7 dj's zullen hun best gaan doen om de ruigste en hardste platen aan het publiek te laten horen. Na afloop zal het voor het publiek duidelijk zijn, waarom dit feest de naam Xtreme draagt.
Club Organza organiseert komend weekend 2 keer de roemruchte afterparty Morning Mission. Om de steeds groter wordende groep liefhebbers van de MM de kost te geven, gaan we eerste én tweede pinksterdag los. Ben je van plan beide dagen te komen dan kun je een combikaart aanschaffen voor € 12.50
Nog een paar dagen en dan is het weer zo ver voor de derde editie van Unique. Na de twee zeer succesvolle eerste edities zal het deze keer nog wilder en erotischer worden.
Braincracking Beatz Part 2
dinsdag 25 mei 2004
Mol is zeker geen onbekende in limburg zowel nederland als belgie. Vanaf 1996 tot heden heeft deze dj op vele feesten gedraaid en heeft hij menig publiek weten op te zwepen met zijn diverse stylen "house".
Komende vrijdag 28 mei is het zo ver: Extreme Invasion. Vanaf 21.00 uur zullen Nosferatu, Catscan, Mr. Sinister, Crosswire en Triax ieder een knallende hardcore/darkcore/industrial hardcore set neerzetten in Galouppe te Gulpen. In dit bericht nog even de laatste nieuwtjes.
Nadat de grijsgedraaide plaatjes een maandje rust hebben gekregen is het drukbezochte house- classicsavondje weer terug! Resident Denniz ontvangt twee mannen van het eerste uur; Edwin Bazen en de Rotterdamse classicskoning 2 O'Clock Ron. Succes gegarandeerd!
In het FEC Expo Leeuwarden wordt ’t Goeje Doel georganiseerd. Een benefiet concert met veel nationale artiesten waaronder een van de beste vrouwelijke DJ; Lady Dana. In Mike FM zijn komende week vrijkaarten te winnen voor de concert, het enige wat je moet doen is luisteren naar de Dance Charts en bellen naar de studio.
Techno Machine
dinsdag 25 mei 2004
TYP_DC (Voorheen: TYP Dance Concepten) heeft een nieuwe formule ontwikkeld samen met zijn DJ's met de concepten in samenwerking met Club 4 te Hengelo. Als eerste concept daarin ontwikkeld Techno Machine zich als zelfstandig feest binnen de TYP_DC.
United Gabber Nations II
maandag 24 mei 2004
Op vrijdag 18 Juni keert de United Gabber Alliance (www.unitedgabbers.nl) weer terug in de Heaven Heerenveen met het tweede deel van United Gabber Nations, dit als gevolg van de eerdere gezellige en goed bezochte Tonnie-bijeenkomst, eerder dit jaar op 26 Maart. Op 18 Juni gaan we het nog eens dunnetjes overdoen.
Club Bahia
donderdag 20 mei 2004
De echte zomer moet nog beginnen, maar in strandpaviljoen de Instuif breekt ie op zaterdag 29 mei al aan met Club Bahia. Om 21.00 barst het feest in deze badplaats Wijk aan Zee los.
Break-Fast II
donderdag 20 mei 2004
Na het succes van de eerste editie op 23 april jl. keert de Break-Fast Kru terug met een spetterende 2e editie. Deze editie zal plaatsvinden op 28 mei, wederom in Shadrak, wederom van 23u tot 6u en wederom kost een kaartje maar 5 euro.
Addictive
donderdag 20 mei 2004
Nog nooit leuk wezen stappen in Utrecht? Dan gaan wij daar verandering in brengen! Complex Simplicity presenteert op vrijdag 4 juni de eerste editie van Addictive.
The Sessions
woensdag 19 mei 2004
The Sessions begonnen in Januari van dit jaar weer aan een nieuw seizoen Amersfoort edities, en ondertussen zijn ze alweer bij de zesde en laatste editie beland alvorens de bekende “zomerstop” begint.
Madness in Happy Dayzz
woensdag 19 mei 2004
Vanaf vrijdag 28 mei 2004 zal Dance Palace Happy dayzz beginnen met Madness. Deze hardstyle night zal elke laatste vrijdag van de maand terugkomen met de beste dj’s op het gebied van hardstyle: Luna, Zany, Pavo, Darkraver, Dana, Scot Marten, Clive King en vele andere.
Na de stormachtige Voltt editie met Ricardo Villalobos en Luciano afgelopen februari zal Voltt op zaterdag 12 juni weer terugkeren in de Nederlandse poptempel Paradiso. Ook ditmaal hebben we weer stad en land afgezocht voor een ideale (inter)nationale line up. We zijn dan ook zeer trots om met het Nederlandse debuut optreden van de uit de Detroit afkomstige Matthew Dear te mogen verwelkomen.
De makers van Mike FM hadden al een tijdje een oog op de DJ van aanstaande woensdag. Want Sebastian Davidson is niet zomaar een DJ. Hij is een grote naam in het Groninger Dance leven. Samen met een saxofonist en percussionist heeft hij een eigen dj-band.
Xtra Back 2 Back Special
dinsdag 18 mei 2004
Voor de dansliefhebbers en grote fans van Spider & The Freak heeft XL goed nieuws. Namelijk op as zaterdag 22 mei zal voor het eerst op een Xtra Large avond een Back 2 Back special zijn met de talentvolle residents Spider & The Freak.
Hellraiser
dinsdag 18 mei 2004
Over 2 weken gaat de Hellraiserparty in het op 3 na grootste partycomplex van Nederland van start. De voorbereidingen zijn in volle gang en de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden hebben we op een rijtje gezet.
Back Once Again
maandag 17 mei 2004
Het eerste feestje van Area 052-2, B.T.S.B.O.M.T. was een bescheiden succes! Alleen het geluid kon beter en dat is dan ook verbeterd zodat alle omstandigheden juist zijn voor een gezellig feestje in Loco in Steenwijk.
Hellbound Hardcore Festival
zondag 16 mei 2004
In juli 2004 zal het enige Hardcore Festival ter wereld plaatsvinden. Hellbound keert terug op het terrein van de Hemkade Zaandam met een 12 uur durend in-en oudoor Hardcore spektakel.
Love Parade gaat niet door
zaterdag 15 mei 2004
De kogel is door de kerk: de Love Parade 2004 gaat niet door. In een persbericht dat is uitgegeven door Berlin GmbH valt te lezen dat er onvoldoende geld aanwezig is om het festijn plaats te laten vinden. Men probeert wel alternatieve events voor mensen te regelen die op 10 juli naar Berlijn komen.
Het Tribu festival is voor Malta wat Dance Valley en Mysteryland zijn voor Nederland; Malta’s grootste en oudste openlucht dance festival kan jaarlijks bogen op een internationale line-up van gerenommeerde DJ’s en live acts.
12½ jaar Dance to Eden
vrijdag 14 mei 2004
Op 4 juli 1992 besloten een paar studenten een houseparty te organiseren in de Vechtsebanen te Utrecht. Met het evenement 'Dance to Eden' was de gelijknamige organisatie een feit. 12½ jaar, meer dan 50 feesten en een korte break later is Dance 2 Eden nog steeds actief in de hardcore scene. Hiermee is Dance to Eden één van de oudste hardcore-organisaties ter wereld.
Dancetour Breda
vrijdag 14 mei 2004
Voor de eerste editie van Dancetour Breda zijn alleen maar (inter)nationale toppers vastgelegd. De hoofdacts zijn Cosmic Gate (D) en Tom Harding 🇬🇧. Cosmic Gate is internationaal bekend door de vele hits (Firewire, The Truth en Melt into the Ocean) en spetterende optredens in heel Europa
De Basic Beat online shop onderscheidt zich van andere online platenshops doordat van een groot aantal vooraanstaande Nederlandse labels als Blackhole, In Trance We Trust, State Of Trance, Armind, Cyber, Fundamental, Work, Fresh Fruit, Nutrition e.v.a. alle nog leverbare releases verkrijgbaar zullen zijn.
Asta bestaat één jaar
woensdag 12 mei 2004
Binnen de Nederlandse clubcultuur heeft de naam ASTA een magische klank. In de jaren 1997 tot en met 1999 was ASTA toonaangevend op het gebied van de meest populaire muziekstroming onder jongeren: dance. Na een sluitingsperiode van maar liefst 4 jaar opende ASTA op 28 mei 2003 opnieuw haar deuren om de Magische tijden van deze absolute A1 locatie in Den Haag te herleven.
Op 28 augustus zal op het Binnenmaas nabij Rotterdam de 3e editie van Decibel worden georganiseerd door b2s. Ook dit jaar beschikt het festival over een in Nederland unieke nachtvergunning. Na de uitverkochte editie in 2003 is er dit jaar plaats voor 20.000 bezoekers.
Eindelijk zou het dan zover zijn, eindelijk een echt groot hardcore feest in Nijmegen met alles erop en eraan, een mooie locatie een zeer goede line up en mooie promotie. Alles liep op rolletjes en de kaartverkoop deed wat het moest doen en de mensen in regio Nijmegen waren zeer enthousiast.
Kanzleramt 002
dinsdag 11 mei 2004
Na het enorme succes van de eerste avond wordt dit ook weer een avond om niet te missen. Was je er de vorige keer niet bij, maak deze keer dan niet weer dezelfde fout, want je zult ongetwijfeld de verhalen gehoord hebben.
G-Forze Outdoor 2004
dinsdag 11 mei 2004
Zoals jullie in voorgaand persbericht hebben kunnen lezen zal op 21 mei aanstaande de 2e editie van de G-Forze Outdoor plaatsvinden. Het decor van deze G-Forze Outdoor zal weer de Markt in Geleen zijn, als een van de weinige evenementen die buiten zal plaatsvinden in Limburg zal de organisatie achter deze G-Forze Outdoor ook weer zorgen voor een aantal primeurs.
Liberated
dinsdag 11 mei 2004
BPP is een jonge organisatie met als doel feesten te organiseren in combinatie met kunstexposities, video- en graffiti-art.Onze basis is: ‘an underground feeling, roaring bass lines, creative visuals and an intimate feeling on the dance floor’.
DJ Mike Van Loon
zaterdag 8 mei 2004
Dutch DJ Mike van Loon initially made contact with Hed Kandi’s label leader Mark Doyle in 2000 whilst he ran Future Unknown DJ booking agency. After following the growing fortunes of the UK compilation label, Mike decided to book Hed Kandi LIVE for a party at De Beurs Van Berlage in Amsterdam.
Crazyland
zaterdag 8 mei 2004
Sexy housebeats, erotische shows, vuurspugers, full-time dance-shows en een line-up bestaand uit top DJ’s. Dat is Crazyland. Nog iets meer dan een week en dan kunnen liefhebbers van alle bovengenoemde ingrediënten weer helemaal los.
Dutch Rave
zaterdag 8 mei 2004
Sinds de millennium wisseling zijn er geen evenementen meer geweest onder de naam Dutch Rave. Door aandringen van vroegere aanhangers en omdat andere serieuze organisaties interesse hebben getoond om de naam Dutch Rave over te nemen is besloten om zelf weer Dutch Rave feesten te geven.
Heroes of Techno
donderdag 6 mei 2004
Er zijn vele helden op deze wereld, zelfs technohelden. Het zijn de helden die je aan het dansen maken en je laten glimlachen bij een bepaalde melodie of bassline. Als artiesten dat kunnen creëren naar mensen toe, zijn het Heroes of Techno! Op deze editie van H.O.T zijn er voornamelijk vrouwelijke helden uitgenodigd.
Session Two in Q-Bus Leiden
donderdag 6 mei 2004
De eerste editie van Session zit er op. Het feest was nagenoeg uit verkocht, de sfeer was prima, goede en gevariëerde muziek, kortom alle ingrediënten voor een geslaagd dance feest. Redline Dance Events zal hier dan ook een vervolg aan gaan geven.
De DJ Meeting wordt nu georganiseerd in de “Alien Emotions Base”. Op 12 juni wilt Alien Emotions alle DJ’s en techno-liefhebbers uit de regio uitnodigen om in deze nieuwe locatie te komen feesten op heerlijke techno.
Members Only
donderdag 6 mei 2004
Unieke, intieme en sfeervolle feesten met lekkere dancemuziek in het Oosten van het land alleen maar een droom? Vanaf 28 mei a.s. is het een feit!
Op Zaterdag 8 mei zal de XL geheel in het teken staan van een I Love Trance Nostalgia Special! 2 maanden geleden heeft Xtra Large voor het eerst met een groot succes Nostalgia Night gepresenteerd, waar al de dj’s hun oude platen uit de kast hebben gehaald om hun mooiste Trance en Club Classics te laten horen.
Het is alweer twee jaar geleden dat Darby and Joan’s zich vestigde in het voormalige Rock IT in Leeuwarden. Het pand heeft al een jarenlange geschiedenis in de dancescene van het noorden. Met de komst van het luxe concept van Darby and Joan’s gebeurde er de laatste twee jaar nog veel meer.
Hier dan eindelijk de timetable van 2Fast4Trance vs 2Hard4U? op 8 mei in de Eurohallen te Zuidbroek, Groningen. Er hebben al veel speculaties de ronde gedaan op het internet, hier dan de realiteit!
Op zondag 30 mei zal er een unieke samenwerking zijn tussen B2S en Lunapark. De organisaties zullen met elkaar het evenement ‘Carrera invites Pussy Lounge’ geven. ‘Carrera’ is een concept wat al enkele jaren erg populair is onder het wat oudere publiek in de regio Rijnmond.
Boomin’ Business
maandag 3 mei 2004
North Support, bekend van de Back 2 tha Future reeks en het maandelijkse Club X on Tour en Planet X heeft de krachten gebundeld met G-Town Circle, een groep groninger DJ's, MC's en artiesten, dat onder meer het roemruchte feest in Club 29, 'Back 2 tha Underground', organiseerde.
31 mei 2004
FFWD Heineken Dance Parade
Break-Fast III
30 mei 2004
Contamination
Zon, zee, strand en Musika Technika
29 mei 2004
Tuned On Clubnights
28 mei 2004
Decibel Outdoor 2004
27 mei 2004
Don Diablo's Two Faced Album Tour
25 mei 2004
Outlaw Events presents Xtreme torture 1
Twee keer Morning Mission dit pinksterweekend in Organza
Kaartverkoop Unique gaat erg hard
Braincracking Beatz Part 2
Extreme Invasion – Unknown from the Dark
Lang Pinksterweekend Las Palmas
Vrijkaarten voor ‘t Goeje Doel
Techno Machine
24 mei 2004
United Gabber Nations II
20 mei 2004
Club Bahia
Break-Fast II
Addictive
19 mei 2004
The Sessions
Madness in Happy Dayzz
18 mei 2004
Nieuwe Voltt editie in Paradiso
Mike FM presenteert; Sebastian Davidson
Xtra Back 2 Back Special
Hellraiser
17 mei 2004
Back Once Again
16 mei 2004
Hellbound Hardcore Festival
15 mei 2004
Love Parade gaat niet door
Nederlandse Dance op Tribu Festival
14 mei 2004
12½ jaar Dance to Eden
Dancetour Breda
12 mei 2004
Basic Beat opent online recordshop
Asta bestaat één jaar
Start kaartverkoop Decibel Outdoor 2004
11 mei 2004
Curse of Darkness verzet naar andere locatie
Kanzleramt 002
G-Forze Outdoor 2004
Liberated
8 mei 2004
DJ Mike Van Loon
Crazyland
Dutch Rave
6 mei 2004
Heroes of Techno
Session Two in Q-Bus Leiden
Nieuwe locatie voor de Alien Emotions DJ Meeting
Members Only
I Love Trance - Nostalgia Special
Darby & Joan's en Planet V.I.P. vieren 2 jarig bestaan
5 mei 2004
Timetable 2Fast4Trance vs 2Hard4U?
4 mei 2004
Carrera invites Pussy Lounge
3 mei 2004
Boomin’ Business