Partyflock
 
Nieuws · april 2004
Atmoz on tour
vrijdag 30 april 2004
Het legendarische concept Atmoz, bekend van haar Belgische clubs in Hasselt, Bertem en de voormalige club in Turnhout gaat deze zomer op tour door Nederland en België.
Op dit moment zijn een aantal unieke producten in de maak die wij in een beperkte oplage zullen aanbieden in de speciaal ingerichte UHM stand.Het gaat hierbij oa om zeer exclusieve full color shirt van het evenement en vele andere nieuwe artikelen die tegen een zeer scherpe prijzen worden aangeboden.
AfterBeats Verhuist
vrijdag 30 april 2004
Wekelijks word er in Hardbeatcafe Rotterdam de wel bekende Afterbeats gehouden. Aangezien Hardbeat per 2 mei de deuren sluit zag het er in eerste instantie niet goed uit voor de afterparty gangers die hier wekelijks uit hun dak gaan.
17 april was onze DJ Contest waar als winnaar Fer-D is uitgekomen. Deze jongen draaide afwisselend, mixte goed en daardoor is hij degene die op de volgende editie van Mindcontroller mag draaien! (Nog een thanx to alle DJ's en publiek, het was een leuke avond!)
Er is nog iets meer dan een maand te gaan naar de volgende editie van Pure Hard Stylez op het waddeneiland Texel, daarom volgt hier een kleine update.
Een nog langer lopende traditie is die van TranceForming. Al meer dan 3 jaar is dit een vast onderdeel van de programma’s van Mike FM. DJ Da Lex maakt elke maand een mix met zijn visie op wat hot, goed of past binnen het genre dance. TranceForming bevat Trance, Hardhouse of Classics.
Extreme Invasion
maandag 26 april 2004
Op 28 Mei organiseert Division South van Strictly-Hard Events het Extreme Invasion feest. Het wordt gehouden in de Life Palace in Gulpen.
Dancelinx 3 year anniversary
maandag 26 april 2004
5 zalen met 5 verschillende dancestromingen en louter top DJ's, allemaal onder een dak ter gelegenheid van het 3 jarig bestaand van danceportal www.dancelinx.com! Een mini festival maar dan indoor in de Lexion Venue op woensdag 19 mei a.s.
Club Fantasy is samen met Unitec een nieuw technoconcept begonnen. Dit puur omdat er te weinig techno in de omgeving Nieuwegein / IJsselstein te horen is de laatste tijd.
Sasha Involver Album-Tour
zondag 25 april 2004
Het is al weer twee jaar geleden dat Sasha’s laatste album ‘Airdrawndagger’ het levenslicht zag. De sferisch opgebouwde plaat werd goed ontvangen door kritiek en publiek. Sasha liet met het artiestenalbum ‘Airdrawndagger’ horen meer in huis te hebben dan een uitstekende platenkeus en sterke mixkwaliteiten.
Impulz Festival 2004
zaterdag 24 april 2004
Dance liefhebbers kunnen in Nederland maar één keer per jaar de hele nacht doorgaan op een grootschalig openlucht dance event. Op zaterdag 26 juni aanstaande is het weer zover.
Local Clash meets PureDJ
zaterdag 24 april 2004
Na het succes van de afgelopen Local Clash zal 1 mei de volgende editie plaatsvinden in 013 te Tilburg, deze keer zullen DJ Roger Stock, DJ Noes en D.P.I./live, in de Kleine zaal, voor de nodige kwaliteits techno zorgen. Roger Stock is geen onbekende dj meer zo stond hij eerder al op Waterfront te Rotterdam op DanceValley en nu dus weer op Local Clash.
Trancemania - The Reunion
vrijdag 23 april 2004
Na een stilte van 2 jaar is Trancemania weer terug. Van 1999 tot 2002 organiseerde Dancecode Productions in Maastricht regelmatig evenementen onder deze naam in de Platte Zaal. Bijna elke editie was helemaal uitverkocht met een gemiddeld bezoekersaantal van 1600/1700.
Navigator DJ battles
donderdag 22 april 2004
Op het eerste Navigator evenement zullen er in de main area verschillende battles tussen top hardcore artiesten gaan plaatsvinden. De volgende battles staan a.s. zaterdag klaar om tot het uiterste te gaan.
Ze zijn er weer. Die mooie zonnige dagen waarop het goed toeven is aan het strand. Wellicht nu nog niet om echt een kleur op te doen, maar dan toch zeker om even lekker uit te waaien in het lentezonnetje. Als dan ook nog eens de gebruikelijke Hollandse hits aan het strand vervangen worden mooie, meeslepende, chillende, groovy en funky technoplaten.
Pure presents: Headliner #14 – The Queensday Edition! With dj’s Luna, Miss Flower, Extreme-A, Robbie Magura, Showtek and MC DV8 on Friday April 30th 2004 @ DansSalon, Eindhoven.
Spoon Records joins The Dancestore
donderdag 22 april 2004
Leeuwarden - De twee meest vooruitstrevende en toonaangevende winkels op het gebied van dancemuziek in het noorden gaan op woensdag 28 april fuseren. Door de samenvoeging onstaat er één van de grootste en meest complete winkels op het gebied van dance in Nederland. De beide winkels zullen onder de naam The Dancestore verder gaan.
Extreme Hardstyles
dinsdag 20 april 2004
Na 4 jaar afwezigheid is Club Delight weer terug. Vroeger stonden de feesten van Club Delight synoniem voor gezelligheid en kwaliteit in muziek. De eerste stappen naar de verlenging van deze eigenschappen werden gedaan op 3 April 2004 met een nieuw concept “Extreme Hardstyles” genaamd.
Na een wervelend jubileum van Awakenings in de NDSM werf, maakt de organisatie zich nu op voor het vierde Outdoor festival. Plaats van handeling is recreatiegebied Houtrak bij Halfweg. De voorverkoop gaat op 13 april van start.
Extrema Outdoor
dinsdag 20 april 2004
Langzaam, maar zeker worden steeds meer namen bekendgemaakt voor het dance-festival Extrema Outdoor 2004. Zojuist is bekend geworden dat ook de DJ’s Cari Lekebusch, Dr. Lektroluv, Victor Calderone, Matthew Dekay en Alexander Kowalski(live) aan de programmering zijn toegevoegd.
Op donderdag 29 april strijkt Xcess Profiles voor het eerst dit jaar weer neer in de “beste club” van Nederland; Las Palmas in Rotterdam. Speciaal voor Koninginnenacht wijkt Profiles enigszins af van het concept. Ditmaal staat er niet één buitenlandse top-dj, maar maarliefst twee toppers op het programma.
The Sessions
maandag 19 april 2004
Vrijdag 14 mei is het tijd voor alweer de vierde Sessions editie van dit jaar. Host en resident C-Jay heeft dit keer 3 gasten om zich heen verzameld, waarvan enkele vertrouwde gasten zijn op zijn feesten. Naast C-Jay kun je de volgende dj's verwachten:
Woensdag 19 Mei zal voor de eerste maal Rage - The Expression Of Our Inner Thoughts plaatsvinden in Club-X, Tilburg. Dit feest vindt plaats op de vooravond van Hemelvaart, iedereen heeft namelijk een vrije dag op Hemelvaart. Het ideale moment om midden in de week te feesten.
HQ is King maar Beatrix is Queen
zaterdag 17 april 2004
HQ staat hoog aangeschreven bij club bezoekend Nederland en daar is HQ erg trots op. Het is de langstlopende Harddance club night van Amsterdam en is het meest toonaangevende en meest vernieuwende UK Hardhouse Event van Nederland. Is een DJ op HQ geweest, dan kun je er vanuit gaan dat hij binnen korte tijd ergens anders is te zien.
Op 22 mei vindt in Utrecht de tweede editie plaats van Techno Unite. De organisatie van het beproefde technoconcept pakt groots uit, vooral wat betreft artiesten en locatie. De oude loods heeft plaats gemaakt voor een monumentale locatie: Het Gele Kasteel.
History Repeating
zaterdag 17 april 2004
Tijdens History Repeating zullen oude Soul, Funk, Reggae, Disco, Hi-nrg, Italo, Hip Hop en een enkele House klassieker de revue passeren. Het zullen de klappers zijn van de discotheek-vloer uit de jaren ’70 en ’80. Van clubs als Studio 54, the Loft, Paradise Garage, The Warehouse, The Shelter of the Music Institute.
Na maandenlange voorbereidingen moet de organisatie van “Hardcore to the Bone” tot hun grote spijt aankondigen, dat het Hardcore Dance Event, dat 15 mei a.s. plaats zou vinden in de Groenoordhallen in Leiden, geen doorgang zal vinden.
Xtra Orange
donderdag 15 april 2004
Op deze hele speciale datum zal Xtra Large Xtra Orange gaan plaats vinden. Een hele speciale avond waar 3 zalen geopend voor zullen zijn. Dit gaat een avond worden waar internationale en nationale top dj’s samen zullen zege vieren op deze Xtra Special Queensnight.
Op zaterdag 15 mei organiseert Scantraxx i.s.m. Art of Dance het evenement Scantraxx presentz Hardheadz in de Hemkade te Zaandam.
Techno Wake
donderdag 15 april 2004
Al geruime tijd waren we op zoek naar een karakteristieke locatie die geschikt was om de enige echte techno nacht neer te zetten. Een nacht die we in Nederland zo hard missen.
Koniginnen Rave in Doetinchem
woensdag 14 april 2004
Op vrijdag 30 april 2004, zal de eerste Koniginnen Rave plaatsvinden op de Bleek te Doetinchem. Al een aantal jaar wordt er getracht een dance evenement te geven tijdens de koniginedag in Doetinchem.
Club Las Palmas - Nieuws
dinsdag 13 april 2004
Aankomende zaterdag staan Dwin en Edwin Bazen weer in de Las Palmas huiskamer tijdens Huisje, Boompje, Feestje! Elke derde zaterdag van de maand kan je genieten van de "huiskamersfeer", de toepasselijke decoraties en visuals en natuurlijk de onnavolgbare draaikunsten van de Las Palmas
Dial T for Techno
dinsdag 13 april 2004
Voor de volgorde van de DJ’s en live-acts die aankomende vrijdag 16 april op Dial T for Techno komen optreden kon op de website van het feest; http://www.am-produktions.nl/?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A2990 gestemd worden door aan te geven naar wie je het meest uitkeek om te horen. Naar aanleiding van de uitkomst van deze poll is de volgorde gekozen.
Audio Addiction
zaterdag 10 april 2004
Zoals velen van jullie inmiddels op de hoogte zijn van de eerste editie Audio Addiction, welke plaats zal gaan vinden in Escape Venue Amsterdam op vrijdag 21.05.2004, willen wij als organisatie graag bekend maken de Nederlandse primeur te hebben i.v.m. alweer het derde solo-album van onze Belgische vriend en top dj & producer: Marco Bailey!
Partyflock Info!
zaterdag 10 april 2004
Veel leden weten precies wat Partyflock inhoudt en welke veranderingen er plaatsvinden. Maar voor alle leden die niet helemaal up to date zijn of het nog niet helemaal snappen: een infobulletin.
Eerste namen 5 days off bekend
zaterdag 10 april 2004
Medio juli vindt in de Melkweg te Amsterdam voor de vierde maal 5 Days Off plaats, het enige meerdaagse indoor dance-festival van Nederland. In drie jaar tijd is 5 Days Off uitgegroeid tot een toonaangevend muziekfestival, met als voornaamste doel een dwarsdoorsnede te geven van wat beweegt en boeit in de elektronische muziekscene.
Dit jaar zet Speakerplay haar techno tour voort in de Amsterdamse Heineken Music Hall met louter topnamen. Naast een bijzonder optreden van Jeff Mills die zijn DVD ‘The Exhibitionist’ komt presenteren is ook Dave Clarke op Speakerplay present.
Rizio Bookings Agency
zaterdag 10 april 2004
Dat Rizio flink aan de weg aan het timmeren is mag onderhand al wel duidelijk zijn. Hoe we aan de weg aan het timmeren zijn kunnen jullie lezen in deze nieuwsbrief, waarin we de aankomende evenementen uit de doeken doen.
Motion viert eenjarig bestaan
vrijdag 9 april 2004
Kevin Saunderson begon in begin jaren tachtig met het produceren van elektronische muziek. Radicale, maar funky muziek als reactie op de criminaliteit en verpaupering in Detroit. Hij gaf hiermee een aanzet tot wat later de muziek van de toekomst bleek te zijn.
Om een groot aantal mensen tegemoet te komen die het spijtig vinden dat de datum van de eerste XXL Party in Antwerpen misschien wat ongelukkig is gekozen, in verband met andere grote feesten die in het zelfde lange paasweekend plaatsvinden.
Techno Temptations
donderdag 8 april 2004
Techno Temptation wil techno zo breed mogelijk aan bod willen komen en heeft daarom diverse dj’s geprogrammeerd staan die dit kunnen uitdragen. Niet alleen de harde beukende schranz zal aan bod komen, maar ook de wat meer melodieuze en funky techno tot aan techhouse en house zullen ten gehore worden gebracht.
De voorbereidingen voor het eerste en daarmee ook het grootste indoor hardcore event ooit georganiseerd in het Zuiden van Nederland zijn al in volle gang ! 18.000m2 zullen in gebruik worden genomen op zaterdag 8 Mei 2004 ! Verdeeld over 2 aparte areas zullen 24 nationale en internationale dj´s/acts hun opwachting maken.
De twee populaire en bekende dance community & lifestyle websites Start2Dance en Designisfunky zullen een verregaande samenwerking aan gaan: beide sites houden op met bestaan en gaan fuseren.
2Hard4U?
woensdag 7 april 2004
Het is alweer een tijdje geleden, maar de maxjes kunnen weer uit de kast getrokken worden! 17 april gaat er weer een 2Hard4U? plaatsvinden op het Ruiterskwartier te Leeuwarden!
Naast de internationale dj-sterren heeft Club Las Palmas regelmatig nieuw talent of de wat onbekendere dj’s op het programma staan. Echter verliest de club op de Kop van Zuid in Rotterdam het verleden zeker niet uit het oog.
Crazyland? Unique? = Dresscode
woensdag 7 april 2004
Wie kent de naam dresscode niet? Een kledingvoorschrift voor een bepaalde club of feest. Dit omdat er aan bepaalde regels gehouden moet worden of om de sfeer van de avond meer te doen leven. De sfeer van de avond vinden Crazyland en Unique samen dan ook erg belangrijk.
Er zijn al heel wat avonden door Sound Architecture georganiseerd met als thema The night of motorcity Detroit en er zullen er ongetwijfeld nog heel wat volgen. Deze stad heeft namelijk een onuitputtelijke bron van helden en mensen die hun tijd ver vooruit zijn. Vanavond is het de beurt aan niemand minder dan Kenny Larkin om Rotterdam te laten zien waar het allemaal om draait.
Paaspop pakt weer groots uit!
donderdag 1 april 2004
Het zit er weer aan te komen, Paaspop 2004! Nog even en dan is het weer zover, dan mogen we weer de wei in en gaan we een lange zomer vol festivals, muziek en plezier beleven. En wat is nou een betere manier om te beginnen dan op Paaspop, de opener van het festivalseizoen? Met maar liefst vijf podia en talloze verschillende muziek-, theater- en dansstijlen.
Codebreakers - Solid Techno
donderdag 1 april 2004
Aanstaande zaterdag 3 april is het weer zover. Tijd voor de tweede editie van Codebreakers. Na het succes van de eerste editie met topsfeer, strakke DJ sets van Kiwi vs. Invite en Angulo, een daverend live optreden van Vincent de Wit & Carlos Rios en geweldige visuals van de Kijkbuiskinderen, komt deze keer het accent te liggen op een technoverhaal dat begint met grooves en via lekkere techno en pounding beats wordt afgesloten met een stevig einde.
Na maandenlange intensieve voorbereidingen presenteren wij jullie met trots een nieuwe organisatie in het zuiden des lands, genaamd 'Outlaw Events'.
30 april 2004
Atmoz on tour
Raving Nightmare - The Prophecy Unfolds
AfterBeats Verhuist
28 april 2004
't Gezellige Oldskool Feest - Deel 3
27 april 2004
Pure Hard Stylez - The Next Episode
Dance Charts; de lijst voor elke Dance liefhebber
26 april 2004
Extreme Invasion
Dancelinx 3 year anniversary
25 april 2004
Nieuw techno concept in IJsselstein
Sasha Involver Album-Tour
24 april 2004
Impulz Festival 2004
Local Clash meets PureDJ
23 april 2004
Trancemania - The Reunion
22 april 2004
Navigator DJ battles
Factor presents - The day after Tomorrow
Headliner #14 – Queensday Edition
Spoon Records joins The Dancestore
20 april 2004
Extreme Hardstyles
Landelijke voorverkoop Awakenings Outdoor Festival van start
Extrema Outdoor
Kaartverkoop Profiles gaat erg hard
19 april 2004
The Sessions
Rage - The Expression Of Our Inner Thoughts
17 april 2004
HQ is King maar Beatrix is Queen
Nieuwe talenten op tweede editie Techno Unite
History Repeating
16 april 2004
Hardcore to the Bone mag zich niet bewijzen
15 april 2004
Xtra Orange
Extra zaal op Scantraxx - Early Hardstyle
Techno Wake
14 april 2004
Koniginnen Rave in Doetinchem
13 april 2004
Club Las Palmas - Nieuws
Dial T for Techno
10 april 2004
Audio Addiction
Partyflock Info!
Eerste namen 5 days off bekend
Speakerplay keert terug met techno-talent in HMH
Rizio Bookings Agency
9 april 2004
Motion viert eenjarig bestaan
Club-X verplaatst XXL in Antwerpen
8 april 2004
Techno Temptations
Raving Nightmare - The Prophecy Unfolds
7 april 2004
Start2Dance & Designisfunky fuseren
2Hard4U?
Las Palmas – AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic
Crazyland? Unique? = Dresscode
4 april 2004
The Night of Motorcity Detroit
1 april 2004
Paaspop pakt weer groots uit!
Codebreakers - Solid Techno
Outlaw Events - 100% Real Underground