Partyflock
 
Nieuws · december 2004
Area 052-2 en Loco steunen Giro 555
donderdag 30 december 2004
Iedereen heeft ongetwijfeld de afschuwelijke beelden gezien, nu al 100.000 doden, enorm veel gewonden, en totaal verwoeste landen! De hele wereld is in principe geraakt, uit elk land zijn er wel slachtoffers.
Tweede Kerstdag 2004 verwoeste een zeebeving in de Indische Oceaan het leven van vele mensen. Tienduizenden verloren het leven, honderdduizenden werden dakloos en heel veel mensen verloren familie en vrienden.
Sunday Madness
donderdag 30 december 2004
Ook in januari 2005 is “the Energy” open op de zondagen. Door het grote succes van de zondagen in december 2004 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De programmering voor de maand januari is daarnaast ook nog eens uitgebreid. Er komen voortaan niet 4, niet 5 maar minimaal 6 deejays op de zondagen.
D.D.O.D. 2
donderdag 30 december 2004
Cill kwam voor het eerst in aanraking met hardhouse toen hij in 1998 naar High Quality ging en eigenlijk wist hij op dat moment gelijk al dat hij wilde leren draaien. Bij een vriend thuis begon hij met de geleende techno platen van diezelfde vriend, op het moment dat hij zelf begon met platen kopen was het echter Hardhouse wat de klok sloeg.
Haarlem Fridays is back! Club Delirium is na een lange verbouwing eindelijk gereed. De DJ booth is verplaatst, het geluid is sterk verbeterd en kan een stuk harder, de zaal ziet er strakker uit, en de wc’s zijn ook geheel gemoderniseerd. De lichtshow in ongeëvenaard in Haarlem, met als eye catcher een full color laser!
UDC pakt toegang party websites aan
dinsdag 28 december 2004
Party organisator UDC, onder meer bekend van Dance Valley en HQ, heeft alle party websites een e-mail gestuurd waarin aangekondigd wordt dat ze haar beleid over de toegang van party websites gaat veranderen. ‘Helaas moet ik zeggen dat we tot een paar schrikbarende conclusies zijn gekomen.(…) Bij elk feest worden wij overladen door persaanvragen door de vele partysites.
Met ingang van het nieuwe jaar start Escape met een gloednieuw clubconcept op de donderdagavond. Franchise, zoals de naam luidt, nodigt bezoekers uit om zelf mee te beslissen over de inhoud.
Als eerste wil de organisatie van Trespassing alle bezoekers bedanken voor de goede respons op de eerste editie van Trespassing. Harlingen heeft laten zien dat zij behoefte heeft aan een avond als deze, vandaar dat op zaterdag 12 Februari de tweede editie plaatsvindt in Trebol.
Update Megarave
maandag 27 december 2004
De organisatie is in volle gang, de lichtplannen zijn gemaakt, vrachtwagens worden ingepakt en de deejays zijn helemaal geinformeerd. Vanaf woensdag gaan we bouwen aan een Megarave in Enschede die zijn weerga niet zal kennen. Samen met meer dan 50 deejays en live acts inclusief de talents gaan we beukend 2005 in. Speciaal voor deze party komen de hardcore fans vanuit heel de wereld naar Condorcity toe.
Vroegtijdig einde Club Umania
zaterdag 25 december 2004
De afgelopen twee weken hebben de meest uiteenlopende geruchten over Umania de dance scene doorkruist. Een ding mag hierin duidelijk zijn; de club is niet meer en dat betreurt niet alleen de eigenaar, Jesse maar ook dansminnend Den Haag en omgeving.
Lexion NYE 2004
vrijdag 24 december 2004
Champagnekurken knallen, vuurpijlen schieten de lucht in en gelukwensen gaan over en weer… Nog even en het is weer zover, een nieuw jaar met nieuwe kansen. Eerst blikken we echter nog even terug en laten we in sneltreinvaart het afgelopen jaar aan ons voorbij schieten. Voor de Lexion was het een jaar waarin veel veranderingen plaats vonden.
Core ConneXion
vrijdag 24 december 2004
Het derde Core ConneXion evenement in Unitas. Bij dit evenement gaan wij iets afwijken van het vorige concept, in plaats van een Darkcore/Terror/Inustrial zaal zal de kleine zaal geheel in het teken staan van Oldskool. Onze kelder zal weer dienen voor mensen die even lekker uit willen blazen. Wij zijn voor dit evenement al hard bezig weer een onvergetelijke line-up voor jullie neer te zetten, jullie zullen hier ook snel meer over gaan lezen.
Devillien Birthday party
vrijdag 24 december 2004
Vrijdag 24 december is het dan zover. De verjaardag van Devillien wordt gevierd in enkhuizen, in de nieuwe club Vendetta. Voorheen La Playa, maar naar een hevige verbouwing is het niet meer te herkennen. De dansvloer is groter geworden, en het geluid is super.
Outlaw4Life
vrijdag 24 december 2004
Zaterdag 15 januari 2005 zal er in Feesthut Den Bruut te Heeze (Noord-Brabant) het enige échte verjaardagsfeest van DJ Unicorn en MC O.S.A. plaatsvinden. Het feest wordt georganiseerd door Outlaw events waarvan DJ Unicorn tevens dé “ grote “ man is.
Zaterdag 12 februari verandert Multigroove de Zaanse Hemkade in een duistere crimescène. Hellbound brengt, als grootste vertegenwoordiger van de donkere, industriële stijlen opnieuw een breed georiënteerd evenement inclusief bijbehorende zorgvuldig samengestelde programmering. Buiten de reeds bevestigde namen, wijdt het Frozen Festival een complete stage aan de New Generation Hardcore.
Fascinate in 's-Hertogenbosch
donderdag 23 december 2004
Voor de mensen die van lekkere feelgood-house houden zoals Hardsoul, Groovy- Club, en Progressive is er op 15 Januari een speciale editie van Fascinate in een wel hele speciale locatie. Na een paar onderhandelingen is de Azijnfabriek in Den Bosch gekozen voor deze editie van Fascinate. De Azijnfabriek die is gevestigd in een deel van de 15e –eeuwse Sint-Jacobskerk in de Brabantse hoofdstad.
Allerlaatste HQ in de Melkweg
donderdag 23 december 2004
Zoals jullie nu allemaal ongetwijfeld wel zullen weten zal aanstaande vrijdag de allerlaatste editie van de HQ in de Melkweg worden gehouden. HQ zal de Melkweg verlaten en zijn intrek nemen in een voor alsnog geheime locatie. Deze laatste editie zal in het teken staan van de afsluiting van een tijdperk aanfgezien de HQ bijna een decennium zijn huisvesting in de Melkweg heeft genoten.
Time table Toxic
dinsdag 21 december 2004
Het is nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaat het los in Disco Empire New York in Hengelo (o).Op kerstmiddag is het een traditie om vanaf 13.00 uur lekker in de kroeg te zitten ,lekker aan het bier en de gluhwein .Wat is er dan mooier om s ávonds nog even lekker door te kunnen feesten op het evenement TOXIC georganiseerd door de Eastside Underground.
White Wolf
maandag 20 december 2004
Alle 3 de area's zullen geheel omgetoverd worden, om het kerst gevoel naar boven te brengen, en mensen in een heus feest paradijs te laten genieten. Zo zal in Area 2(dorpfplatz) extra geluid neergezet worden om de hardcore tot zijn recht te laten komen.
Na Innercity, X-qlusive DJ Luna, X-qlusive Labels & Live Acts komt DHHD naar Hollywood Music Hall! DHHD, Luna, Trilok & Chiren, is bekend van de hits: “Rush”, “Funky Shit”, “Indication” & “30 Minutes”. DHHD is begonnen in 2002. Met DJ Luna behind the voices, Chiren behind the drumpads & Trilok behind the synthesizer.
Chaos on sunday
maandag 20 december 2004
Na lange besprekingen en geregel met andere artiesten is het dan toch eindelijk gelukt. Zeeland heeft een eigen lokatie voor afterparty's. Vanaf zondag 9 januari zal Chaos Events feestjes bouwen van 18.00 tot 00.00 in Flaix te Middelburg tenzij het om 00.00 nog steeds druk is dan zullen de dj's gewoon doorgaan tot de echte sluitingstijd en dat zal 1.00 of 2.00 uur zijn.
The Power Zone - 4th Anniversary
zondag 19 december 2004
In december viert The The Power Zone haar 4-jarig bestaan en in die 4 jaar is er veel gebeurd. Zo is per september jongstleden de totale programmering van The The Power Zone aangepast en wordt er samengewerkt met grote organisaties waaronder o.a. ID&T, Chemistry, Xcess en FCA-Music.
Het fenomeen Harry!
vrijdag 17 december 2004
Op een dag was hij er! Hij was de serverruimte binnengedrongen en lag vredig met een glimlach te slapen in de warmte van de hardwerkende servers, en sindsdien zijn Partyflock en Harry onafscheidelijk!
Commissariaat onderzoekt ID&T Radio
vrijdag 17 december 2004
Het Commissariaat voor de Media onderzoekt of ID&T Radio zich houdt aan de Mediawet. In januari rapporteert de toezichthouder aan het Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken.
DJ Pavo met Multigroove naar 2005
vrijdag 17 december 2004
Een toevoeging op de line-up van Multigroove’s New Years Rave, was een extraatje dat al geruime tijd in de planning zat. De uit Haarlem afkomstige DJ Pavo zal zoals traditie getrouw alsnog samen met Multigroove en haar bezoekers het nieuwe jaar in gaan.
Tijdens de jaarwisseling organiseert Motion een special in de Amsterdamse Muziekfabriek (ex-Force lasergame) met exclusieve verschijningen als oud-MTV Music Video award winnaar Ken Ishii 🇯🇵, Jack de Marseille, Secret Cinema (live) en MC Marxman.
R.U.S.H. Attack
donderdag 16 december 2004
Mach-1 en Glorification hebben hun krachten gebundeld, de twee grootste organisaties in de regio Zeeland zijn tot een nieuw concept gekomen wat deze avond zal plaatsvinden. Glorification een gevestigde naam in de provincie Zeeland welke garant staat voor beukende harde muziek!
5 Years Crazyland Weekend
woensdag 15 december 2004
Crazyland is altijd al een uniek feest met hele leuke, apart geklede en gemoedelijke partypeople. Juist voor deze partypeople (jullie dus!) gaan we het groots en spectaculair aanpakken. Het feest zal plaatsvinden op 26 en 27 maart 2005. Voor één van beide data kan gekozen worden. Uiteraard zijn de echte "die-harts" op beide data welkom.
The Contest
woensdag 15 december 2004
Door het onverwachte hoge aantal inschrijvingen heeft de uitslag van het deelnemersveld iets langer op zich laten wachten dan voorspeld. De grote behoefte aan een dj contest zie je terug in het grote deelnemersveld met dj’s uit Almere, Enschede, Den Haag, Rotterdam, Maastricht en Antwerpen. Hierdoor was het voor de organisatie ook moeilijk om 50 artiesten te selecteren aangezien de kwaliteit van de demo’s erg hoog was. De organisatie heeft met veel pijn en moeite uiteindelijk toch 50 dj’s geselecteerd die hun kunsten mogen vertonen in de 10 edities van The Contest.
Mokum Madness - The Return
woensdag 15 december 2004
Na de succesvol gelopen eerste editie van Mokum Madness op 12 juni 2004 vonden de organisatoren Viruz & Bass-D het tijd voor een vervolg. Zo is besloten om 5 maart 2005 Mokum Madness – The Return te organiseren.
Club-X met Oud & Nieuw
dinsdag 14 december 2004
Zoals jullie van Club-X gewend zijn, ze doen dit immers al sinds 1993, organiseert zij dit jaar wederom een spetterend feest om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe in te luiden!. Club-X heeft besloten om net als vorig jaar de normale entreeprijs te hanteren tijdens oud & nieuw!.
G-force is terug
dinsdag 14 december 2004
Na acht maanden is het dan zover, de tweede editie van G-force wordt dan gehouden in The Palace in Groningen. Megadiscotheek The Palace ligt in het centrum van Groningen in een zijstraat van de Grote Markt. De locatie is voorzien van een fullcolour lasershow, en een zeer goede geluidsinstallatie.
December staat bij Umania in het teken van een spetterende afsluiting van het jaar. Op de vier laatste Regular Clubnights van 2004 komen de allerfijnste DJ’s en als klapper op de vuurpijl staat een spectaculaire New Year’s Eve Party op het programma. Het thema van dit eindfeest is “sprookjes” en het event is daarom gedoopt tot NYE Fairytale Party.
Het Trimbos-instituut waarschuwt cocaïne-gebruikers dat er in Nederland cocaïne op de markt is die vermengd is met atropine. De afgelopen week zijn al negen mensen met ernstige vergiftigingsverschijnselen in het ziekenhuis opgenomen, van wie enkelen op de intensive care. De vervuilde drugs zijn gesignaleerd in Amsterdam en Lelystad.
Zodiak Commune tijdens Oud op Nieuw
vrijdag 10 december 2004
TAC organiseert ook dit jaar weer een spetterend “Oud op Nieuw” feest met Acid/Techno, R&B, Electro, Hip Hop, Disco, Soul en verschillende live acts. Zo is er een speciale zaal voor de Zodiak Commune en treden er bands op als 69 Charger en The Homoos. Verder zul je ook DJ’s als Dub, Tunan, DJ G.T.I. Boy, Chet, Ruben en Stompbrother Ray tegen komen.
Testimonial
vrijdag 10 december 2004
Donderdag 23 december as. zal het in de The Power Zone de laatste keer zijn dat MC Marxman zijn stem laat horen. Dit evenement is een tribute voor deze MC die 20 jaar in het vak zit.
Northern Dance Experience
vrijdag 10 december 2004
De winnaars van de halve finales zullen doorstromen naar de finale, welke zal plaatsvinden in februari 2005. Tijdens deze finale draaien 2 internationale top DJ’s een set en nemen zij plaats in de jury. De winnaar van de NDE staat op het Freeze festival 2004 en tevens krijgt hij/zij voor 250 euro aan platenbonnen. De jury bestaat uit internationale bekende DJ’s, MC’s en producers uit de housescene.
A Nightmare in Rotterdam - Timetable
donderdag 9 december 2004
Op het scherpst van de snede maakt A Nightmare in Rotterdam alsnog haar timetable bekend. Oorspronkelijk zal de timetable pas bekend gemaakt worden op het evenement zelf, maar aangezien er een verandering heeft plaatsgevonden in de tijden van de Present Nightmare area heeft Mid-Town Records toch besloten het bekend te maken.
Zijn naam verraadt zijn Italiaanse afkomst maar wat velen niet weten is dat deze DJ ooit een rolletje speelde in de film “Ciske de Rat”. Het is precies de combinatie van Italiaans temperament en Amsterdamse flair die zijn sets zo energiek maken.
Na afgelopen vrijdag een geweldige avond te hebben beleefd met Darkraver maakt Planet V.I.P. zich alweer op voor de volgende editie van vrijdag 4 februari 2005 in Darby & Joan's te Leeuwarden. Op deze editie zal dé ontmoeting van het noorden plaatsvinden.
Voor het eerst in Steenwijk een volwaardige techno-avond! Was Loco al het bolwerk van Classics, Oldschool, Hardstyle, Hardcore en Terror, na zaterdagavond hopen we een begin te maken met volwaardige en hoogstaande technoavonden! Loco is inmiddels ruim bekend vanwege de relaxte sfeer en goed en hard geluid! Ook dit keer zal er een snoeihard geluid uit de boxen knetteren! Om de muziek beter tot zijn recht te laten komen hebben we een erg gevarieerde maar bovenal uitdagende techno line-up neergezet!
Awakenings keert na een laatste keer NDSM terug naar de Gashouder Amsterdam. Eindelijk is het dan zover. Na een grondige verbouwing gaat 'de gas' weer open. Op 18 en 19 februari keert Awakenings terug in de monumentale locatie waar het allemaal begon. En dat is niet het enige nieuws.
Het gebruik van partydrugs onder clubbezoekers in Amsterdam ligt lager dan enkele jaren geleden. Dit blijkt uit het 11e Antenneonderzoek, dat in 2003 door de Universiteit van Amsterdam in opdracht van Jellinek Preventie is uitgevoerd. De deelnemers aan het onderzoek zijn geworven uit de trendy clubs in Amsterdam. In totaal zijn 400 bezoekers van trendy clubs ondervraagd.
D-Energy
vrijdag 3 december 2004
Vrijdag 3 december organiseert Secret Sound D-Energy in Starlight. De sfeer zal weer ouderwets zijn, de beleving optimaal. Deze editie staat in het teken van Houseclassics en de bassen zullen weer stevig rollen.
Arise Events is de organisatie die kwaliteit en beleving in één en hetzelfde concept verweeft. Op 11 december lanceert deze organisatie Arise, voor ware tranceliefhebbers. Voor de eerste keer vormt concertgebouw De Vereeniging het decor voor dit trancefeest van allure.
Masters of Hardcore Radio
donderdag 2 december 2004
Vanavond start de wekelijkse internet hardcore radioshow van Art of Dance: Masters of Hardcore Radio. De eerste uitzending beloofd nu al zeer spectaculair te gaan worden. Het eerste uur is gepresenteerd en hier komen allerlei hardcore items aanbod. In het tweede uur zal de mixmaster van het zuiden, DJ Vince, een livemix komen maken in de studio.
Bobby V on the move
donderdag 2 december 2004
Net terug van een daverende optreden op Goliath XII "the Last Odyssey" in Dietlikon, Zwitserland, is Bobby V op weg naar een drukke Decembermaand. De Bridge-resident dj, die bekend staat om z'n beukende, snelle en energieke draaitechniek, heeft een succesvol jaar acter de rug, met optredens in binnen- en buitenland (o.a. Duitsland, Japan, U.K., Roemenië, Spanje, Zwitserland) en een aantal grote wereldtournees voor 2005 in het vooruitzicht.
Crazyland + Littlesins = Crazysins
donderdag 2 december 2004
The creators of Crazyland en Little Sins presents: CrazySins. De bedenkers van (o.a.) Crazyland en Little Sins hebben de handen ineen geslagen en zijn tot een zeer exclusief, erotisch concept gekomen, nl.CrazySins. Door een grote behoefte bij veel party people aan exclusieve en spannende feesten met een evenwichtige verhouding partywomen/ partymen, een 23+ publiek en uitdagende sensualiteit, is bijna 2 jaar geleden LittleSins ontstaan.
DJ café in Swing café De Peppel
woensdag 1 december 2004
Zeist ,Utrecht en Deventer en vele andere plaatsen in Nederland hebben een al DJ café, waarom Hengelo dan niet, vanaf 9 december 2004 gaat er ook in Hengelo in Swing café De Peppel aan de Langestraat 63 een DJ café van start. Elke donderdag van 22.00 uur tot 02.00 uur zullen vier dj's proberen de boel op stelten te zetten. De line up zal een mix zijn van lokale dj's aangevuld met wat "grotere" namen in the scene. De entree voor deze avonden is uiteraard gratis.
Zaterdag 4 december presenteert XL twee bijzondere Battles, waar het zweet vanaf zal druipen. Voordat de klaar gestoomde dj's de "gevechtsring" in zullen treden, hebben zij al aardig wat uurtjes thuis getraind om zo hun beste selectie van platen mee te nemen. Deze welbekende artiesten zullen dan ook alles uit de kast gaan trekken, om hun publiek te laten zien dat het op deze avond "hard tegen hard" gaat.
30 december 2004
Area 052-2 en Loco steunen Giro 555
2 Go Events en NRG-Events slaan handen ineen voor de slachtoffers in Azië
Sunday Madness
D.D.O.D. 2
28 december 2004
Top DJ’s op de vernieuwde Haarlem Fridays
UDC pakt toegang party websites aan
Franchise nieuwe donderdagavond in Escape
27 december 2004
Trespassing II - Only the harder styles
Update Megarave
25 december 2004
Vroegtijdig einde Club Umania
24 december 2004
Lexion NYE 2004
Core ConneXion
Devillien Birthday party
Outlaw4Life
23 december 2004
Hellbound - New Generation Hardcore Contest
Fascinate in 's-Hertogenbosch
Allerlaatste HQ in de Melkweg
21 december 2004
Time table Toxic
20 december 2004
White Wolf
DHHD Live on Stage in Hollywood Music Hall
Chaos on sunday
19 december 2004
The Power Zone - 4th Anniversary
17 december 2004
Het fenomeen Harry!
Commissariaat onderzoekt ID&T Radio
DJ Pavo met Multigroove naar 2005
16 december 2004
Muziekfabriek in lichterlaaie met pionier Ken Ishii
R.U.S.H. Attack
15 december 2004
5 Years Crazyland Weekend
The Contest
Mokum Madness - The Return
14 december 2004
Club-X met Oud & Nieuw
G-force is terug
13 december 2004
December bij Umania in teken van spetterende jaarafsluiting
11 december 2004
Waarschuwing voor verontreinigde cocaïne
10 december 2004
Zodiak Commune tijdens Oud op Nieuw
Testimonial
Northern Dance Experience
9 december 2004
A Nightmare in Rotterdam - Timetable
8 december 2004
Umania Clubnight met Bas & Ram, Fausto en Yesse
7 december 2004
Leeuwarden meets Harlingen op Planet V.I.P.
Area 052-2 presents Gravity - The Technoside of Life
Awakenings keert na een laatste keer NDSM terug naar de Gashouder Amsterdam
3 december 2004
Nieuwe nuchterheid in het uitgaansleven
D-Energy
2 december 2004
Uit je dak in Nederlands mooiste locatie
Masters of Hardcore Radio
Bobby V on the move
Crazyland + Littlesins = Crazysins
1 december 2004
DJ café in Swing café De Peppel
XL The Battle of the DJ's - Trance Buddha Reunion