Partyflock
 
Nieuws · november 2004
Ignition Update
dinsdag 30 november 2004
Ignition The Winter Edition zal, zoals de naam al doet vermoeden, in zijn geheel in het teken staan van de winter en de komende kerstdagen die weer voor de deur staan. Tien top Dj’s en een geweldige show zullen ook deze editie weer tot een onvergetelijk spektakel gaan maken.
Zaterdag 27 november dansten duizenden jongeren in het Arnhemse Gelredome-stadion voor Dance4Life alsof hun leven ervan afhing. En er híng heel wat van af: dankzij de hulp van deze enthousiast dansende jongeren, het programma Kopspijkers én heel veel anderen, haalde Dance4Life maar liefst 1.853.920 euro op voor de strijd tegen aids! De 10.000 Nederlandse jongeren maakten daarmee een ‘statement of hope’, samen met 10.000 jongeren uit Zuid-Afrika en Indonesië, om zo stiltes en taboes rondom hiv en aids te doorbreken.
Ook in Rotterdam zijn de zondagen geliefd om het weekend uit te blazen. De een doet dat onder het genot van heerlijke krakende techno en de ander houdt meer van thema feesten met leuke mensen en een top sfeer. Sunday Superstars is te plaatsen in de tweede categorie. Sunday Superstars bestaat reeds een jaar en is onlangs haar tweede seizoen in gegaan met "RainDance" op 14 november. Toen draaide Jeroenski, Jip Deluxe en Jaimie Fanatic de regendruppels droog onder het thema Rain Dance.
The Wall goes All Inclusive
maandag 29 november 2004
Na 4 jaar op de conventionele wijze gewerkt te hebben is het tijd voor wat nieuws in stapland. Net zoals je tegenwoordig "All Inclusive" op vakantie gaat, kun je nu ook elke zaterdag naar the Wall All Inclusive. Dat wil zoveel zeggen dat je vanaf 4 december elke zaterdagavond naar the Wall kan voor € 20,= entree en dat is dan inclusief drinken (bier, fris & wijn) (mixen en red bull zijn 1 muntje extra) prijs van de muntjes blijft hetzelfde, gewoon 3 stuks voor € 5,=. Ook de parking is inclusief bij de entreeprijs. Wij denken dat we de bezoekers weer iets nieuws kunnen bieden op deze manier en het wekelijks op stap gaan weer iets aantrekkelijker gaan maken.
Sneakerz een nieuw eigentijds concept
zaterdag 27 november 2004
Na reeds 3 succesvolle edities in de Eindhovense Rechter, zal op zaterdag 11 december de nieuwe Amsterdamse maandelijkse clubavond Sneakerz het levenslicht zien. Sneakerz is een initiatief van DJs Ericke, Fedde Le Grand en partyorganisator Dick Leijen.
No Nonsense Part 2
zaterdag 27 november 2004
Na het succes van het eerste wapenfeit van No Nonsense Events presenteert zij met trots op 10 december de tweede editie van No Nonsense. Na alle pepernoten en chocoladeletters heb je dus gelijk een mogelijkheid om in plaats van dure Weightwatchers bijeenkomsten die kilo's er gelijk af te dansen. En omdat het leven al duur zat is door de euro, heeft No Nonsense een vaste lage entreeprijs.
Als je op Oud en Nieuw om 7 uur nog niet uitgefeest bent, dan is er op nieuwjaarsdag een vet feest wat al om 07:00 uur s'ochtends haar deuren opent. Dit erotische feest wordt georganiseerd door de twee meest vooraanstaande erotische organisaties CrazyLand en Unique, en belooft een groot spektakel te worden met veel sensuele verassingen. Het feest zal plaats vinden op de Hemkade 48, in Zaandam.
Na het succes van de afgelopen Ondergrondse Herrie zijn we meteen weer aan de slag gegaan. Het resultaat liegt er niet om. Een vet feest met alleen maar TeKno, UK-Hardcore, Terror en Speedcore. En deze keer met 2 internationale top DJ’s! Namelijk: Mark N en Simon Underground.
‘Een kansloze missie’ verklaren desgevraagd de kenners als op 23 juli 1995 een groep vrienden een dance feest op de voormalige vuilnisbelt van Spaarnwoude organiseert. Tien jaar later is het feestje van toen uitgegroeid tot het grootste en bekendste dance event ter wereld: Dance Valley Festival.
OnlyDance [AT] – Bootleg DJ Café
donderdag 25 november 2004
De laatste editie van het jaar van OnlyDance[AT] zal de boeken in gaan als een ouderwets knallende editie. Niet alleen zal een van de beste dj’s van Nederland namelijk Benny Rodrigues een speciale 3 uurs freaky set verzorgen, ook 3 andere aankomende grootheden laten horen wat OnlyDance onder andere te bieden heeft.
Underground For Ever
donderdag 25 november 2004
Al was het de afgelopen tijd vrij rustig rond de organisatie Underground For Ever, de organisatie heeft in ieder geval niet stil gezeten. Zo zijn er een aantal veranderingen rond de organisatie Underground For Ever. Allereerst is het logo aangepast (zie plaatje bij deze nieuwstekst). Ten tweede presenteren zij met grote trots hun gloednieuwe website www.undergroundforever.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A3954. Deze site komt in de plaats van www.ihatetrance.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A3954, wat voorheen de homepage van deze organisatie was.
Planet V.I.P. - Kom tie dan hè
woensdag 24 november 2004
Planet V.I.P. Vrijdag 3 december ‘Komt ie dan hè’: The Darkraver! Net als vorig jaar beloofd dit een waar spektakel te worden met naast Darkraver nog een aantal andere sfeermakers achter én voor de draaitafels. Daarnaast zal het gezelligste event van Friesland heel goed de eerste locatie kunnen zijn waar de nieuwe release van Darkraver vs Norman officieel gedraaid zal worden.
15 jaar Hardcore in Uithuizen
woensdag 24 november 2004
Op zaterdag 29 januari 2005 lanceert Reboot_Music_Entertainment een speciaal concept in het Uitgaanscentrum 538 in Uithuizen. Vanwege het feit dat vanaf heden hun beide evenementen Hardware en Generator voortaan op de zaterdag zullen gaan vallen heeft RME aangekondigd twee speciale edities van Hardware VS Generator te zullen gaan neerzetten.
Magical Anniversary
woensdag 24 november 2004
Vrijdag 17 december 2004 zal in discotheek Carte Blanche te Weert (Midden-Limburg) onder de naam Magical Anniversary het eerste échte verjaardagsfeest van DJ Wizard. plaatsvinden én tevens het 3 jarig jubileum van Dynamike Music Production. Het idee voor het organiseren van dit feest kwam dan ook van laatstgenoemde organisator.
Hellraiser - The Suffering
woensdag 24 november 2004
Op zaterdag 5 februari na bijna een jaar van afwezigheid komt Hellraiser weer het Noorden van het land onveilig maken. Deze editie heet 'The Suffering' en zal in veel opzichten anders zijn dan de vorige edities. Naar aanleiding van diverse polls op verschillende sites is deze keer extra goed geluisterd naar de bezoekers van Hellraiser.
Trespassing
dinsdag 23 november 2004
Na een lange periode van stilte staat Trebol in Harlingen weer in het teken van dance. De feesten van de voorgaande jaren waren vooral gericht op trance vandaag de dag zijn het vooral de hardere stijlen die de boventoon voeren. Op zaterdag 11 December is Trebol het strijdtoneel van de betere ‘locals’ die Friesland in huis heeft, of heeft gehad op het gebied van hardere stijlen dance. Op het programma staan de onderstaande artiesten.
The Birth - Unleash the fury
maandag 22 november 2004
5 Maart is het dan zover, een van de hardere feesten van Amsterdam zal geintroduceert worden. Op dit feest zal Oldskool, Hardcore, Darkcore en Terror gedraait worden, dat mag je dus niet missen!
Matrixx viert driejarig bestaan
zondag 21 november 2004
Uitgaansclub The Matrixx viert op zaterdag 27 november haar driejarig bestaan met een dance-receptie en een daverende party. De superclub in Nijmegen heeft de afgelopen jaren onderdak geboden aan ruim 450.000 bezoekers en dat is reden voor een groot feest. The Matrixx kent een unieke programmering, met uitgaansavonden voor verschillende doelgroepen.
Stuur je demo in voor The DJ Contest
zaterdag 20 november 2004
Het laatste jaar wordt de markt overspoeld met dance feesten en heeft de dj meer aanzien dan ooit te voren. Hierdoor zijn er steeds meer mensen die dj worden. Het is echter voor de beginnende dj heel moeilijk om zijn draaikunsten te vertonen aan het publiek, laat staan op een gerenommeerd feest. Hier gaat De Bora Bora in Valkenswaard verandering in brengen door middel van een DJ Contest.
Obsession - The 5th Anniversary
vrijdag 19 november 2004
Zaterdag 12 februari organiseert Rewind Events voor de vijfde maal Obsession in De Dars te Wervershoof: 3500 feestgangers, 3 area’s, 15 DJ’s en veel visuele entertaining. Deze verjaardag zal uitbundig gevierd worden en de line-up werkt daar goed aan mee. De nummer 2 van de DJ top 100, DJ Luna, is één van deze DJ’s. Hij is de man achter het populaire ‘StraightOn’ label en als dé hardstyle DJ van dit moment zal hij Obsession zeker tot een climax gaan brengen.
Weekend of Techno
vrijdag 19 november 2004
Het weekend van 3 en 4 december is niet zomaar een weekend. Vergeet Thunderdome, vergeet Dance Valley en ja vergeet ook maar meteen de Sint, want dat weekend is The Weekend of Techno! Twee dagen -of beter gezegd: nachten- lang staat Amsterdam in het teken van Green Velvet, Dr. Lektroluv, John Bacto, Deetron, Shinedoe et cetera. The Weekend of Techno wordt in Club Zyon georganiseerd in samenwerking met Technoscope/Freshtechno.
Dance 4 Life
vrijdag 19 november 2004
Zaterdag 27 november vindt het hoogtepunt plaats van de nieuwe internationale actiecampagne tegen hiv en aids: Dance4Life. In het Gelredome-stadion in Arnhem dansen vijf uur lang 10.000 Nederlandse jongeren - die zélf honderdduizenden euro’s inzamelden - tegelijkertijd met 10.000 leeftijdsgenoten in Zuid-Afrika en Indonesië.
La Magia Events presents - PassiOn
vrijdag 19 november 2004
Na een overweldigend succes van TranceFusion afgelopen zomer op het Noorderstrand van Scheveningen, heeft organisatie La Magia besloten zich te gaan richten op een nieuw concept. Er staan momenteel een tweetal feesten in de planning te weten; vrijdag 26 november in 't Paard van Troye in Den Haag en zaterdag 18 december in de Catacomben in Den Haag. Beide edities worden aangekondigd onder de naam; PassiOn.
Musika Technika afgelast
donderdag 18 november 2004
Tot onze spijt zijn wij genoodzaakt deze editie van Musika Technika te cancellen. Op zaterdag 27 november zou alweer de volgende editie van Musika Technika in Club Leydi van start gaan. Er waren duidelijke afspraken gemaakt betreffende deze avond met de afdeling planning van Club Leydi. Helaas is er bij de interne communicatie van Club Leydi het een en ander tekort geschoten waardoor Club Leydi op de zelfde datum ook nog een feest inplanden.
Toch langere openingstijd Park Avenue
donderdag 18 november 2004
Na weken van onzekerheid heeft organisatie Park Avenue toch het groene licht gekregen voor een nieuwe editie van Park Avenue presenteert… , dit maal wel met de sluitingstijd van 3:00. Daardoor word er extra ruimte gecreëerd voor een nog specialere line-up.
Even als verleden jaar zal Deaz D. (Dennis Harinck) op 26 november zijn verjaardag vieren op zijn oude “thuisbasis” Locomotion. Maar dit jaar wordt het wel heel speciaal, namelijk een “dubbel feest” , want DJ Gizmo ( Ferry Salee) zal op die zelfde avond zijn 25 jarig jubileum vieren, reden genoeg voor de beide DJ’s eens flink uit te pakken en de fans en bezoekers te trakteren op een zeer vette line up, van maar liefst 16 collega’s.
Laatste nieuws Qlimax
woensdag 17 november 2004
Het forum stroomt al goed vol met topics van mensen die reikhalzend uitkijken naar de komende editie van Qlimax. Qdance wil nog even de aandacht vestigen op een aantal (nieuws)feiten.
Tomorrow presents SouthSideGrooves
woensdag 17 november 2004
We schrijven afgelopen 24 oktober… De eerste vroege vogels genieten alweer van de zondagmorgen. Utrecht ontwaakt. In een klein straatje klinken echter onvervalste opzwepende beats. Ze komen uit de kelder van Poema en laten aan duidelijkheid niets te wensen over… hier wordt een feest gevierd alsof het net begonnen is! Als om 7.45 uur de allerlaatste plaat ten einde is na een warme nacht delen de mensen van Tomorrow, de mensen van Poema en de bezoekers dezelfde gedachte… ‘hier moet een vervolg op komen!’
Heroes of Techno
woensdag 17 november 2004
Het laatste feest van Heroes of Techno dit jaar en dit zal niet onopgemerkt gaan! Na een speciale en geweldige editie in oktober met Umek, Valentino Kanzyani & Marko Nastic, is het nu de beurt aan Cari Lekebusch. Dit is tevens zijn laatste en enige optreden in Nederland dit jaar. Daarom zal hij een 3 uur durende set doen waar hij alle kanten opgaat met de techno. Als mensen zijn producties kennen, weten dat hij zeer breed kan draaien en ook zal doen.
Vanaf 28 november zal er in de ski-kelder te zaandam een nieuwe start van afterparty’s plaats vinden. De apres ski-kelder is gelegen in het hartje van het uitgaansleven in Zaandam op Dam 8. Een lange smalle trap zal je naar het gezellige ski-hut leiden. Bij binnenkomst krijg je meteen het warme gevoel als in een wintersport land. Het centrum van Zaandam bied gelegenheden om ergens heerlijk een hapje eten te pakken en vanaf 28 november ’04 te kunnen genieten van de beukende beats van Kicking Sunday’s.
Catscan Album release tour
dinsdag 16 november 2004
Het nieuwe album, My defragmentated head, van Catscan komt eraan. En om dit te vieren zou Bart eerst een feestje geven in de Powerzone in Amsterdam. Omdat dit niet op de oorspronkelijke datum van 15 oktober kon, is er besloten om een tour te doen door Nederland. Dit zodat iedereen in de mogelijkheid is om te komen.
Lexion presents Orgasm 2.0
dinsdag 16 november 2004
Het bijkomen van een orgasme duurt voor een gezond mens ongeveer een half uur. Na dit half uur zijn alle lichaamsfuncties weer opgeladen en klaar om een nieuw orgasme te beleven. Dit tweede orgasme kan overigens wat langer op zich laten wachten maar is absoluut niet minder dan de eerste. Sterker nog, het tweede orgasme is meestal veel heftiger en krachtiger dan de eerste en overtreft hiermee zelfs vaak het eerste orgasme.
Funky Friday
vrijdag 12 november 2004
Vroeger, toen alles nog goedkoop was en de Tweede Kamer nog een goeie coffeeshop was in Amsterdam, begon het weekend voor veel clubbers al op de vrijdagavond. Meestal sprak men dan eerst thuis af bij vrienden en ging men vervolgens gezellig stappen om samen het weekend in te luiden. Vandaag de dag lijkt die vrijdagavond een beetje in het slop geraakt en is het aanbod van leuke feestjes helaas grotendeels gereserveerd voor de zaterdag…
Knock Out
donderdag 11 november 2004
Op zaterdag 25 December slaan bovenstaande partijen hun handen in elkaar tot een nieuw concept "Knock Out". De eerste editie van dit concept zal op 1e Kerstdag plaatsvinden. Voor 2005 zal het concept gecontinueerd worden in een nog nader aantal te noemen locaties binnen het Nederlande clubcirquit.
The urban dance event XXpensive
donderdag 11 november 2004
Eindelijk zal er dus ook een groot Urban Dance event gehouden worden in Oost Nederland. The Matrixx is er een geschikte locatie voor. En uit peilingen is gebleken dat er veel behoefte is aan een feest met dit genre.
X-Qlusive DJ Pavo
woensdag 10 november 2004
Op 29 januari 2005 presenteert Q-dance de volgende editie van X-Qlusive in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit evenement zal weer in het teken staan van één artiest. Na de succes edities van Dana en DJ Luna was het ditmaal een logische stap om deze editie de runner up te vragen: Pavo (Paul van der Vooren).
DJ Expo - Taste This Techno
woensdag 10 november 2004
Wie er na I Love Techno nog energie over heeft, kunnen wij op de DJ Expo verblijden met een flinke dosis Minimal, Tech-house en Acid-techno! Na de succesvolle edities van Taste This Techno! in Utrecht en Rotterdam, maakt Triple T. een uitstapje naar de DJ Expo in Eindhoven. Op deze internationale beurs worden de laatste ontwikkelingen op Dance gebied getoond en ook is de internationale en nationale DJ en Producer-top aanwezig. Zo laten o.a. Juan Sanchez, Austin Leeds en Marco Bailey hun kunsten zien.
Wie de line-up van Club Umania volgt heeft gemerkt dat er vanaf de opening steeds top jocks de booth bemannen. Maar liefst elf DJ’s uit de, onlangs uitgekomen, Dutch DJ Award Top 100 maakten in de nieuwe Haagsche club al hun opwachting.
Met nog een kleine week te gaan maakt de Hemkade Zaandam zich klaar voor het laatste Multigroove evenement van dit jaar. 30 artiesten vormen de Submarine Delegation en staan aan de basis van de strijd die 13 november los barst.
Vorig jaar hebben DJ Penoze en d Hance gewonnen op de Northern Dance Experience. Niet alleen stonden zij geprogrammeerd tijdens Planet VIP op het Freeze festival maar ook wonnen zij ieder voor 150 euro aan platenbonnen. De finale was vorig tijdens een Planet VIP event.
Beter kom je niet
vrijdag 5 november 2004
In de regio staat BKJN al geruime tijd voor kwaliteit feesten met als belangrijkste aandachtspunten: gezelligheid en sfeer gecombineerd met de hardste beats die er maar zijn. Nu na een aantal kleinere feesten kan ook de rest van Nederland ervaren waarom sommige hier maar beter niet kunnen komen….
Planet Joy pakt uit
vrijdag 5 november 2004
Zoals men inmiddels gewend is van Planet Joy worden de bezoekers verwend met een hoog attentiewaarde en persoonlijke aandacht, ieder schaapje is ons dierbaar. Ook deze keer zal dat er niet minder om zijn. Sterker nog, Planet Joy gaat nog een stapje verder in het verwennen van haar bezoekers en zal 26 november met een primeur voor Nederland komen.
B2S New Years Rave
vrijdag 5 november 2004
Op vrijdag 31 december zal B2S uitpakken in het SilverDome te Zoetermeer met een snoeiharde New Years rave. Het evenement zal om 21.00 uur beginnen en zal doorgaan tot 07.00 uur in de ochtend. Het is B2S gelukt om een line up samen te stellen met de absolute top van de hardere dance.
Offensive gaat beuken
donderdag 4 november 2004
Voor deze party is Paul natuurlijk exclusief de hele nacht aanwezig, samen met zijn Offensive Live crew (Ruffian & Firestone) gaat hij de nieuwste tracks van zijn album ten gehore brengen en zal hij weer een wrede djset neerzetten.
Headfuck
donderdag 4 november 2004
De vredige kerst zal compleet verstoord gaan worden door het keiharde underground geluid van Headfuck Records. Onder het motto “We will fuck your Christmas up” gaat Headfuck bewijzen dat je ook op een andere manier kerst kunt vieren.
Progression Sessions 10 Release Party
donderdag 4 november 2004
Zaterdag 20 november zal, na Amsterdam en Rotterdam, Utrecht veroverd worden door LTJ Bukem. Nooit eerder trad deze drum&bass grootheid op in de Domstad. Poema wordt de gastheer van de albumpresentatie van het tiende deel van de Progression Sessions serie. De voor Poema kenmerkende intieme en ondergrondse sfeer is een perfect podium voor een editie van Progression Sessions.
Harder Mach
woensdag 3 november 2004
Gedurend feest zullen er ook twee speciale battles zijn. Dennis R vs. Yoda zullen een exclusieve hardstyle set neerzetten. Deze dj’s draaien voornamelijk Hardcore, Oldschool en Early Rave. Ook zal er het laatste uur een speciale battle zijn tussen de welbekende Champ-e-on en Micha B.
Wat Unique zo uniek maakt merk je meteen als je binnen de wondere wereld van dit feest binnen treedt. Beleef deze erotische ervaring op Zaterdag 20 november waar het publiek het middenpunt is van een opwindend spel. Op deze zwoele avond zal namelijk de vierde editie van Unique plaats vinden.
Infinity - Invited for the Future
maandag 1 november 2004
Na enkele maanden stilte in het verre Oosten des lands wordt het weer eens tijd voor een goed feestje! Zaterdag 20 november 2004 zullen 26 verschillende DJ's de muren van partytempel 'Rouwhorst' doen schudden! Het jonge bedrijfje VIP Productions debuteert hier met een geheel nieuw partyconcept.
Feestje! met Dennis van der Geest
maandag 1 november 2004
Heb je t soms ook zo gehad met die massale gehypte feesten? Waar je tussen 10.000 vreemden opeengepakt staat, de entreeprijs erg hoog is, de sfeer soms ver te zoeken is, en 1 uur in de rij staan bij de ingang normaal is? Of wil je even terug naar de ouderwetse gezelligheid, die voorop hoort te staan. We willen een feest geven waar we zelf heen zouden willen.
30 november 2004
Ignition Update
Dance 4 Life Danst €1.853.920 bij elkaar in de strijd tegen Aids
29 november 2004
Sunday Superstars - You Can Play That Game
The Wall goes All Inclusive
27 november 2004
Sneakerz een nieuw eigentijds concept
No Nonsense Part 2
26 november 2004
Erotic New Year Vibe presented by CrazyLand and Unique
Puinzooi presenteert - Ondergrondse Herrie 2
25 november 2004
Uniek materiaal van 10 jaar Dance Valley gebundeld
OnlyDance [AT] – Bootleg DJ Café
Underground For Ever
24 november 2004
Planet V.I.P. - Kom tie dan hè
15 jaar Hardcore in Uithuizen
Magical Anniversary
Hellraiser - The Suffering
23 november 2004
Trespassing
22 november 2004
The Birth - Unleash the fury
21 november 2004
Matrixx viert driejarig bestaan
20 november 2004
Stuur je demo in voor The DJ Contest
19 november 2004
Obsession - The 5th Anniversary
Weekend of Techno
Dance 4 Life
La Magia Events presents - PassiOn
18 november 2004
Musika Technika afgelast
Toch langere openingstijd Park Avenue
Deaz D’s Birthday & Gizmo’s Jubileumparty
17 november 2004
Laatste nieuws Qlimax
Tomorrow presents SouthSideGrooves
Heroes of Techno
16 november 2004
Kicking Sunday’s - The hardest and best Afterparty
Catscan Album release tour
Lexion presents Orgasm 2.0
12 november 2004
Funky Friday
11 november 2004
Knock Out
The urban dance event XXpensive
10 november 2004
X-Qlusive DJ Pavo
DJ Expo - Taste This Techno
9 november 2004
Umania blijft goed aan de weg timmeren
Multigroove - The Delicate Sound of Thunder
8 november 2004
Northern Dance Experience weer van start
5 november 2004
Beter kom je niet
Planet Joy pakt uit
B2S New Years Rave
4 november 2004
Offensive gaat beuken
Headfuck
Progression Sessions 10 Release Party
3 november 2004
Harder Mach
Unique Sexycity - Sexy, Erotiek en Playboybunny's
1 november 2004
Infinity - Invited for the Future
Feestje! met Dennis van der Geest