Partyflock
 
Nieuws · januari 2004
Qlimax DVD verkrijgbaar op X-Qlusive
zaterdag 31 januari 2004
X-Qlusive DJ Luna heeft de primeur; de Qlimax DVD is daar voor het eerst verkrijgbaar. De volgende mogelijkheid is Hard Bass, op 14 februari in de SilverDome, waar je ook op de Q-dance stand de DVD kunt kopen.
Movement2004 is een nieuw initiatief van Amsterdamse DJ JP. Met collega DJ Tom Harding, Special Guest Lisa Lashes en jong talent kruist JP het land door om de Harddance sounds verder te verspreiden.
EastSideUnderground: Toxic III
vrijdag 30 januari 2004
Zaterdag 27 maart 2004 zal voor de derde maal TOXIC III Condor City doen beven. De avond zal gevuld worden met Hardstyle, Early Rave en Oldschool Classics. Deze keer zullen wij de vorige edities opnieuw overtreffen.
Vrijdag 6 februari 2004 verhuizen we de V.I.P. room van het noorden naar discotheek Heaven in Heerenveen. Hier zullen we gebruik maken van twee zalen: Pounding Sessions, en natuurlijk Planet V.I.P.
Op zaterdag 31 januari 2004 organiseert XCM/ESD Recordings de unofficial release party van het debuutalbum van Bas Kunnen, getiteld 'Lucid Dream', in de Heerlense club Peppermill.
6de Editie van X-Factor
donderdag 29 januari 2004
Op vrijdag 27 februari zal de organisatie van X-Factor Events weer een feest organiseren in discotheek de Linde in Groesbeek.
Moonbass Special Edition
donderdag 29 januari 2004
Kosten noch moeite zullen gespaard worden om met deze editie meteen een goede start te maken voor dit jaar.
Xtra Large meets JFK!
woensdag 28 januari 2004
Dit weekend wordt weer een spetterende avond, want JFK komt deze Zaterdag onze residents versterken. Helemaal vanuit Engeland gevlogen gaat hij voor ons een geweldige dj-set weg geven. JFK is al eens eerder in de XL geweest en heeft hij zich zelf toen goed bewezen.
Luna in Eindhoven
woensdag 28 januari 2004
Op vrijdag 20 februari zal Luna zijn intreden maken in het Eindhovense uitgaanscircuit. Nog nooit draaide deze Nederlandse top Dj in deze stad.
Gelderse M.A.G. Dj/Dance contest
dinsdag 27 januari 2004
Na een demoselectie door een deskundige jury zullen de verschillende Dj`s op de twee voorrondes hun kwaliteiten gaan vertonen.
Club Las Palmas – Burn Baby Burn
dinsdag 27 januari 2004
Elke laatste zaterdag van de maand ontvangen DJ Dame en DJ Jeroenski de allerallerbeste buitenlandse top dj’s tijdens “Burn Baby Burn” in Club Las Palmas in Rotterdam.
Lexion @ Trance Energy
maandag 26 januari 2004
Nog slechts een paar dagen en dan zal het grootste Trance evenement ter wereld losbarsten! Verdeeld over drie zalen zullen ruim 30.000 bezoekers weer een hele nacht compleet uit hun dak gaan.
We have selected the best of the best in hardhouse, harddance & hardest deejays. We believe no offense can hold back our soldiers
Tempovision
zondag 25 januari 2004
Op vrijdag 27 februari is het moment aangebroken voor de 2e editie van Tempovision.
MTV Fusion
zaterdag 24 januari 2004
MTV presenteert in samenwerking met Entrée, de vereniging jong publiek van het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest, een geheel nieuw event, MTV Fusion.
Mindcontroller Time Table & News
woensdag 21 januari 2004
Het nummer 1 early hardcore & rave evenement zal wederom het beste van het beste laten horen en het “oude” gevoel van weleer doen terugkomen!
Intenze
woensdag 21 januari 2004
Zaterdag 27 maart zal de 4e editie van Intenze plaatsvinden in de Rijnhal te Arnhem. Na drie succesvolle edities komen wij terug met een nog stevigere line-up dan jullie van ons gewend zijn.
Beats @ Demo 2004
woensdag 21 januari 2004
Na ruim 3 jaar Beats@Demo zijn we nog altijd de enige crew die Oisterwijk een paar keer per jaar voorziet van stevige housemuziek.
Lexion - Back in Time
dinsdag 20 januari 2004
Acht jaar geleden werd er aan de Overtoom te Westzaan een club geboren met de naam Lexion. Toen begon men elke zondag met het organiseren van de beroemde afterparty’s.
Basic Essence
dinsdag 20 januari 2004
Na de 1e, gezellige, Basic Essence en de Muis in Heerenveen, is het tijd geworden voor de 2e editie. Na het goed verlopen 1e deel van het feest, werd door de organisatie gezocht naar een goed vervolg en dus een goeie line-up.
Mainstage blijft Funky
dinsdag 20 januari 2004
Het afgelopen jaar heeft Mainstage haar naam weten te vestigen onder deze groep, die weet dat ze goed geluid, mooie lichtshows en natuurlijk funky techno kan verwachten.
EasyRiders presents: R&R special
maandag 19 januari 2004
Op donderdag 5 februari zullen er tijdens de wekelijkse EasyRiders avond in club More enkele Roots & Routes talenten schitteren.
Op vrijdag 27 februarie organiseert Clockwise Events weer een Hardhouse Generation feest ergens in Nederland.
Pure Events Presenting: Headliner #11 one year anniversary. With dj’s Buzz Fuzz, Brennan and Heart, Quint, Showtek and MC DV8 on Friday January 30th 2004 @ DansSalon, Eindhoven.
Hardcore Reality
zondag 18 januari 2004
Zaterdag 31 januari vindt voor de 4e maal het hardcore evenement : Hardcore Reality plaats.
In januari en februari 2004 organiseert het Scheveningse Kurhaus Hotel elke zondagmiddag van vier tot acht Lazy Sunday!
Op 14 februari zullen Trilok, Chiren en het C-town dj team overvliegen naar Zwitserland om daar een knallend optreden te gaan geven op Ministry of Hardbass.
Back 2 School
zaterdag 17 januari 2004
Op pinksterzondag 11 april zal b2s events de Paaseditie van back2school organiseren in Tropicana te Rotterdam.
Slaves to the Rave
donderdag 15 januari 2004
Het geluid is op dit feest echt tot aan de max. Er wordt een underground sfeer neergezet doormiddel van decoraties en licht effecten.
Scott Bond @ Astatic
donderdag 15 januari 2004
Asta verwelkomt op 24 januari wederom een buitenlandse gast; Scott Bond. Deze Engelsman heeft inmiddels een grote reputatie opgebouwd met zijn mix van techno, trance en progressive.
X-Clusive Stephen J.K.
donderdag 15 januari 2004
De Amstelstraat in Amsterdam was ooit elk weekend een parade van extravagant gekleed publiek.
Na het succes van de solo avonden van de Club Las Palmas residents Dwin en Edwin Bazen en de keren dat ze samen achter de draaitafels stonden gaat zaterdag 17 januari hun eigen maandelijkse clubavond van start.
Kosmoz Kick Off Party Den Bosch
donderdag 15 januari 2004
Vanaf volgende week zaterdag 17 januari vindt Kosmoz elke zaterdagavond plaats in Voetisch in het Centrum van Den Bosch.
Reis met Partynight naar de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en beleef het ultieme. Betreed Brixton Academy, het voormalige ‘Astoria theatre’ wat afstamt uit 1929 en mag worden gerekend tot één van ‘s werelds mooiste evenementenlocaties.
Startrance
dinsdag 13 januari 2004
Op vrijdag 23 januari zal de eerste Startrance party in Zwijndrecht worden georganiseerd. Dit is een voor de regio unieke party omdat er voor deze populaire dance stroming tot nu toe erg weinig aandacht was.
Reactor is back!
maandag 12 januari 2004
We zijn er een tijdje uitgeweest om een locatie te zoeken die past bij Reactor. We zijn altijd uitgegaan van een aantal normen waaraan de locatie moet voldoen.
Antidote 2004
maandag 12 januari 2004
Zaterdag 31 januari 2004 zal de eerste editie van Antidote plaats vinden. Het eerste hardcore event van 2004 in de Platte Zaal te Maastricht.
Johan Gielen stopt met Solo’s
zondag 11 januari 2004
Zowel nationaal als internationaal is Johan Gielen een grote naam in DJ-land. In de lijst van ’s werelds 100 populairste dj’s van het Britse DJ-Mag steeg hij vorig jaar van plaats 50 naar 24.
Als eerste zal Ricardo Villalobos deze avond zijn opwachting maken. Deze uit Berlijn afkomstige house/techno grootmeester staat wereldwijd bekend om zijn eigenzinnige aparte sferische sets.
Club Mixery gaat dicht.
vrijdag 9 januari 2004
Helaas, helaas, Club Mixery gaat stoppen in Café Antonius.
Afterpark
vrijdag 9 januari 2004
Na een zeer succesvolle Afterparty op 1 januari, maken wij ons al weer op voor wat nieuws.
Mazzo begint 2004 op volle kracht
donderdag 8 januari 2004
Waar de rest van het clubleven in de maand januari voorzichtig de kat uit de boom kijkt na de hectiek van feestmaand december, gaat Mazzo op volle kracht verder.
Hardcore Revival is back !!!
donderdag 8 januari 2004
Zoals je ziet heeft Defenz Dance Events, in samenwerking met PsyTek Design, een gloednieuw logo laten maken voor 'Hardcore Revival'.
De wall is zeer slecht te bereiken met het openbaar vervoer en daarom organiseerd underground for ever samen met die-hard een busreis naar dit feest.
Onder deze naam werd in 1993 voor het eerst een groot hardcore feest gegeven in de Rotterdamse Energiehal.
Op vrijdag dertien februari 2004 zal de Wall in Weelde (België) geheel in het teken staan van oorverdovende Terror en Speedcore, de feestorganisatie P.O.R.N. organiseert dan namelijk P.O.R.N. 2004 - In Trance We Don’t Trust.
Doomsday
maandag 5 januari 2004
De organisatie (Dark Fantasy) heeft na het succes van Doomsday in Delft een speciaal item aan deze Doomsday gegeven.
X-Ray
zondag 4 januari 2004
Op Zaterdag 10 januari zullen Danielle Mondello en Zany de derde editie van X-Ray gaan begroeten. Zij zullen worden bijgestaan door het Dj koppel Leep vs Dusk.
Pure Hard Stylez – Texel
zondag 4 januari 2004
Nog een kleine week te gaan en dan zal Texel haar deuren open voor Pure Hard Stylez.
Don Diablo update 2004
zaterdag 3 januari 2004
Don has had the privilege to play at a lot of great clubs and raves this December such as Impulz Indoor, Innercity and abroad in Rio de Janeiro for the Kremlin Global Konspiracy.
31 januari 2004
Qlimax DVD verkrijgbaar op X-Qlusive
Movement2004 is 100% Harddance is 100% genieten
30 januari 2004
EastSideUnderground: Toxic III
Heaven Industries part 2 in Heerenveen
29 januari 2004
Debuut album van Bas Kunnen - Lucid Dream
6de Editie van X-Factor
Moonbass Special Edition
28 januari 2004
Xtra Large meets JFK!
Luna in Eindhoven
27 januari 2004
Gelderse M.A.G. Dj/Dance contest
Club Las Palmas – Burn Baby Burn
26 januari 2004
Lexion @ Trance Energy
Audio Attack – Can You Take the Shockwave?
25 januari 2004
Tempovision
24 januari 2004
MTV Fusion
21 januari 2004
Mindcontroller Time Table & News
Intenze
Beats @ Demo 2004
20 januari 2004
Lexion - Back in Time
Basic Essence
Mainstage blijft Funky
19 januari 2004
EasyRiders presents: R&R special
Hardhouse Generation in Bob’s Saloon
18 januari 2004
Headliner #11 one year anniversary
Hardcore Reality
Lazy Sunday met DJ Dame in Het Kurhaus
Switzerland……… Here we come!!!
17 januari 2004
Back 2 School
15 januari 2004
Slaves to the Rave
Scott Bond @ Astatic
X-Clusive Stephen J.K.
Club Las Palmas – Huisje, Boompje, Feestje!
Kosmoz Kick Off Party Den Bosch
14 januari 2004
Slaag voor ‘Hardhouse Academy’ met Partynight
13 januari 2004
Startrance
12 januari 2004
Reactor is back!
Antidote 2004
11 januari 2004
Johan Gielen stopt met Solo’s
Ricardo Villalobos en Luciano op Voltt editie
9 januari 2004
Club Mixery gaat dicht.
Afterpark
8 januari 2004
Mazzo begint 2004 op volle kracht
Hardcore Revival is back !!!
Busvervoer - P.O.R.N. 2004 - In Trance We Don’t Trust
7 januari 2004
The Legend Returns…. “A Nightmare in Rotterdam”
P.O.R.N. 2004 - In Trance We Don’t Trust
5 januari 2004
Doomsday
4 januari 2004
X-Ray
Pure Hard Stylez – Texel
3 januari 2004
Don Diablo update 2004