Partyflock
 
Nieuws · september 2003
Hardknox presents: Haze & Abyss
dinsdag 30 september 2003
Vrijdag 3 Oktober is er weer "Hardknox" in The Q. Een avond lang zal er weer de vetste hardstyle uit het soundsysteem van The Q klinken.
HardstyleD Hysteria
zaterdag 27 september 2003
Wic-Kidz events en Beach'n'Beats productions zullen hun krachten bundelen om tezamen een waanzinnig hardstyled feest te geven.
Technision time-table bekend
vrijdag 26 september 2003
Aankomende zaterdag wordt de eerste Technision gehouden, waarbij de hardtech de megaclub "the Bridge" op zijn vesten gaat doen trillen.
Thema Innercity: Rio de Janeiro
vrijdag 26 september 2003
Het thema van Innercity is in het ID&T magazine reeds bekend gemaakt. Dit jaar zal het evenement geheel in het teken staan de Janeiro.
Tweede party-weekend
vrijdag 26 september 2003
Na het succes van de vorige keer heeft de organisatie van Ozytours besloten om een tweede party-weekend te organiseren. Wederom zal het weekend plaatsvinden op bungalowpark 'de Bloemert' in Midlaren.
Qlubtempo #22
woensdag 24 september 2003
A.s. zaterdag op Qlubtempo naast de (inter-)nationale Hardstyle-namen ook Hardtrance, Oldstyle/Classics en Techno! Hard Styles dus..!!
Hardcore Power
woensdag 24 september 2003
Het is weer zo ver, tijd voor het hardste feest in Den Helder. Na het succes van de eerste editie van 'Hardcore Power' georganiseerd door Iron-Lounge is het tijd om weer de stevige beats door locatie 'de Postbrug' te laten dreunen!
Hyper
woensdag 24 september 2003
Aanstaande vrijdag 3 oktober zal de eerste Hyper plaats vinden in Kingdom aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam.
Club Stalker
dinsdag 23 september 2003
Het afgelopen jaar heeft Club Stalker in samenwerking met Smirnoff een aantal spraakmakende avonden georganiseerd.
The boss of the bass
dinsdag 23 september 2003
Voor The boss of the bass op vrijdag 26 september in the Shaker in Ijsselstein is het volledige draaischema vrijgegeven, in de grote zaal zal de nadruk liggen op de hardere stylen.
Next Heroes
dinsdag 23 september 2003
Het is eindelijk weer zover, de volgende 2-dance staat weer voor de deur! Onder de naam 'Next Heroes' gaan we een drietal feesten organiseren in de Time Out in Nieuwegein waar opkomende talentvolle djs centraal staan.
De voorbereidingen voor 8 november zijn in volle gang, maar tussen al het 8 november geweld door maakt Multigroove toch al een paar namen van de line-up bekend die woensdag 31 december het jaar 2003 zullen afsluiten.
Extase in Maddox
maandag 22 september 2003
Nog iets minder als 3 weekjes en dan gaat het los in de Maddox!
X-Sound presenteert op 11 oktober voor de eerste keer Extase, en het belooft nu al een feest voor in de boekjes te worden.
Kosmoz - Temple of Dance
maandag 22 september 2003
Kosmoz is een nieuw vooruitstrevend wekelijks dance evenement (Belgium Style) dat voor het eerst gelanceerd zal worden op zaterdag 15 november a.s. in Voetisch (Den Bosch).
Zaterdag 27.09.2003 zal Havana te Den Haag weer het décor zijn van LOS met dit keer een exclusief optreden van een Amerikaanse gast Deejay.
Time Table Oldschool Madness
maandag 22 september 2003
Komende zaterdag is het dan zover, Oldschool Madness!
Pop Up
maandag 22 september 2003
Na een verpletterende eerste keer, zal Pop Up op zaterdag 4 oktober in Nighttown Rotterdam wederom verpletteren met de beste muziek.
Mono
maandag 22 september 2003
Al twee jaar vormt deze club het decor voor dit maandelijkse concept dat in het verleden een breed scala aan artiesten te gast heeft gehad. Van Jeff Mills tot Falco Brocksieper.
High Quality
zaterdag 20 september 2003
Na 99 edities, bijna 9 jaar HQ parties, is High Quality de club die hardance en kwaliteitstechno naar nederland bracht, klaar om jullie te verwelkomen op de 100e editie van HQ.
This month sees the launch of DJ Magazine’s Top 100 DJs Poll. This is an annual international poll designed to find the world’s 100 favourite DJs.
I Hate Trance the terror edition
zaterdag 20 september 2003
Voor I Hate Trance the terror edition, dat op 31 okt. gehouden wordt in de waakzaamheid, zal geen voorverkoop plaatsvinden.
De amsterdamse organisatie Traffic, bekend van hun technofeesten in de amsterdamse Melkweg is een samenwerking aangegaan met VPRO's online music site 3Voor12.
Megarave Reunion Cancelled!!
vrijdag 19 september 2003
De Megarave Reunion is gecancelled door omstandigheden waar wij momenteel geen mededeling over kunnen doen.
Technique!
donderdag 18 september 2003
Wanneer je Harde techno wilt of juist wilt chillen op electro/acid en relaxte techno, dan moet je zeker langskomen bij Technique!
Ons zullen ze niet kapot krijgen!!!!!!
De organisatie van Bass Generation heeft besloten het feest morgen in de Powerzone het hardste feest van het jaar te maken!
Hardknox
woensdag 17 september 2003
Op vrijdag 19 September is het weer tijd voor Hardknox in the Q in Zwolle.
Ronald Molendijk draait op de DJ Club
dinsdag 16 september 2003
Zaterdag 11 oktober vind weer de volgende editie plaats van de DJ Club, het inmiddels zeer succesvolle club-event in de Lichtfabriek in Haarlem. De vorige editie op 13 september presenteerde de DJ Club de Windmill Skill Tour met Laidback Luke.
Zaterdag 27 september is het weer tijd voor het Freeze festival. Dit festival wordt elk jaar gehouden in Stadsschouwburg de Harmonie te Leeuwarden. Naast diverse andere muzikale genres is er dit jaar ook weer ruimte voor dance.
Vacature Hardcore Basement
zondag 14 september 2003
Vanaf volgende week opent Mid-Town records Amsterdam een speciaal ingerichte hardcore basement.
Hyper, as hard as it gets
zaterdag 13 september 2003
Hardstyle maakt een come back naar Amsterdam's beste club in de vorm van het nieuwe concept HYPER! Als liefhebber van hardstyle kun je je opmaken voor een heftig avondje uit in Amsterdam.
Lexion is ready, are you ready too
zaterdag 13 september 2003
Twee jaar geleden werd de brand gedoofd… maar bij de Lexion is het vuurtje nooit uit geweest... dankzij veel inzet en steun komt de club nu met zeer goed nieuws!!
2Hard4U?
vrijdag 12 september 2003
20 september organiseert All Dance Events 2Hard4U? Dit staat voor: Hardcore vs Hardcore.
Full Force
vrijdag 12 september 2003
Zaterdag 1 november zal er een nieuw evenement, genaamd Full Force, geïntroduceerd worden in het Mecc Maastricht.
Ontlaad op Clubbers in Den Haag!
vrijdag 12 september 2003
De zomer is zo goed als voorbij en deze periode lijkt dan ook de rustigste in clubland.
Line up Thunderdome bekend
donderdag 11 september 2003
Gisteravond is tijdens het wekelijkse Thunderdome programma up voor Thunderdome bekend gemaakt.
Costume Party Action!
donderdag 11 september 2003
Ooit naar een thema feest geweest zonder thema? Een feest waarvoor je je moet verkleeden maar niemand die je verteld hoe precies. 'Come as a character or come dressed cool arse and crazy' is de enige instructie die je zult krijgen. Dat is Gonzo.
Carrera invites Parkzicht
donderdag 11 september 2003
Het feest Carrera invites Parkzicht (House Classics) op 11 oktober 2003
Is wegens de sluiting van Ministry of Dance verplaatst.
High Quality XL
woensdag 10 september 2003
Op 18 oktober a.s. organiseert UDC, eventorganisator uit Purmerend en bekend van events zoals Dance Valley, Impulz, 4-elements, Concept en HQ, de langverwachte Xtra Large Edition van HQ.
Derde editie van Intenze
woensdag 10 september 2003
Iedereen is weer compleet opgeladen en dat is maar goed ook want de 3e editie van Intenze gaat er één worden die je nooit meer zal vergeten.
In een eerder verschenen persbericht staan de verkeerde openingstijden vermeld voor Planet V.I.P. van vrijdag 12 september a.s. Dit moet zijn van 22:00 – 05:30 uur.
Na al een gedeelte van de line-up bekend gemaakt te hebben presenteren we nu de volledige afvaardiging die er zaterdag 8 november voor gaan zorgen dat de er in de Hemkade opnieuw een vette Multigroove-editie plaats vindt.
Las Palmas - Zaterdag 13 september
maandag 8 september 2003
Onder de strakke leiding van MC Bunty zal Club Las Palmas zaterdag weer een gevarieerd programma aan haar bezoekers voorschotelen.
Vrijdag 19 september brengt goed nieuws. Het goede nieuws is dat niemand minder dan zangeres Miss Bunty naar Den Helder komt.
ReMember Technoclassics
zondag 7 september 2003
Zaterdag 25 october is het weer's tijd voor een leuk feestje! Een intiem en kleinschalig feestje in hartje Haarlem!
Vibrationz
donderdag 4 september 2003
Op zaterdag 27 september lanceert Dance Code i.s.m DP een nieuw concept genaamd Vibrationz. Vibrationz is een antwoord op de razend populaire muziekstroming hardstyle.
Serenity Army Edition
donderdag 4 september 2003
Huize Maas aan de Vismarkt in Groningen zal zaterdag voor even omgetoverd zijn tot een ware legerbasis want de Serenity Army Edition vind dan plaats. In 3 area`s zullen diverse Dj`s hun opwachting gaan maken.
Nederland krijgt dit jaar voor het eerst een echte DJ Award. De Nederlandse dancescene heeft daartoe besloten op initiatief van ID&T Magazine.
E-Fect #2 "the side effect"
woensdag 3 september 2003
Zaterdag 15 november 2003 is het weer zover en vindt de tweede editie van het Hardstyle event "E-Fect" plaats in het sportcomplex De Luttermolen, De Lutte. De eerste editie was een overweldigend succes en de locatie De Luttermolen.
Eerste verjaardag van I Hate Trance
woensdag 3 september 2003
Volgende week gaat het gebeuren: I Hate Trance viert zijn 1-jarig bestaan! Dit zal gebeuren in de Melkweg. Zes jaar geleden was het laatste hardcore feest hier, Hellraiser.
Multigroove maakt line-up `The Delicate Sound of Thunder` bekend.
Zaterdag 8 november zal Multigroove de laatste editie van `The Delicate Sound of Thunder` op de Hemkade geven.
30 september 2003
Hardknox presents: Haze & Abyss
27 september 2003
HardstyleD Hysteria
26 september 2003
Technision time-table bekend
Thema Innercity: Rio de Janeiro
Tweede party-weekend
24 september 2003
Qlubtempo #22
Hardcore Power
Hyper
23 september 2003
Club Stalker
The boss of the bass
Next Heroes
22 september 2003
Multigroove, eerste namen line-up `New Years Rave`
Extase in Maddox
Kosmoz - Temple of Dance
Los #15 Sexy punkies are what we look for!
Time Table Oldschool Madness
Pop Up
Mono
20 september 2003
High Quality
Here's something to do on a boring Friday afternoon
I Hate Trance the terror edition
Traffic gaat samenwerking aan met VPRO's 3Voor12
19 september 2003
Megarave Reunion Cancelled!!
18 september 2003
Technique!
Bass generation in de Powerzone gaat harder dan HARD!
17 september 2003
Hardknox
16 september 2003
Ronald Molendijk draait op de DJ Club
15 september 2003
Freeze Festival Presents: Above & Beyond
14 september 2003
Vacature Hardcore Basement
13 september 2003
Hyper, as hard as it gets
Lexion is ready, are you ready too
12 september 2003
2Hard4U?
Full Force
Ontlaad op Clubbers in Den Haag!
11 september 2003
Line up Thunderdome bekend
Costume Party Action!
Carrera invites Parkzicht
10 september 2003
High Quality XL
Derde editie van Intenze
Openingstijden en timetable van Planet V.I.P.
8 september 2003
Volledige line-up Multigroove, `The Delicate Sound of Thunder`.
Las Palmas - Zaterdag 13 september
7 september 2003
Miss Bunty op de vijfde Summer Vibes
ReMember Technoclassics
4 september 2003
Vibrationz
Serenity Army Edition
Dance-scene stelt Nederlandse DJ Award in
3 september 2003
E-Fect #2 "the side effect"
Eerste verjaardag van I Hate Trance
1 september 2003
Line-up `The Delicate Sound of Thunder`