Partyflock
 
Nieuws · juni 2003
The Love from Above
maandag 30 juni 2003
Tiesto en Paul van Dyk samen op pre-party voor de Love Parade
De succesvolle clubavonden RUSH en Chemistry uit de koker van de Chemistry-crew keren dit weekeinde na afwezigheid van een maand (vanwege de sluiting) weer terug op het oude nest in de Amsterdamse Escape met een Big Rehab Party.
Hardventure breidt line-up uit
vrijdag 27 juni 2003
Zaterdag 16 augustus 2003 vindt het festival "HARDVENTURE" plaats op het Europark bij Meppen-Versen(DLD) vlak over de grens bij Emmen.
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli organiseert Club Las Palmas een dubbele editie van het succesvolle "54" concept. Tijdens deze twee dagen draaien niet alleen de allerbeste dj's, ook is er ruimschoots aandacht voor spectaculaire decoraties en visuals.
Nieuwe release StraightOn
vrijdag 27 juni 2003
Na het succes van de eerste releases onder StraightOn waaronder ‘RUSH‘ die nog steeds op de feesten te horen is, ligt er nu een nieuwe plaat in de winkel.
Zaterdag 5 juli 2003 is het groot feest op Q-beach: Onze grote Italiaanse Hardstyle-vriend Super Marco May is jarig én hij is in Nederland! Er is maar één zomerse plek waar hij dit wil vieren: Q-beach!!
Mystery Land site online
donderdag 26 juni 2003
ID&T heeft de site van de komende editie van Mystery Land online gezet.
Op zaterdag 28 juni zal Serenity weer even terugkomen waar het is groot gebracht namelijk Huize Maas in Groningen. The Partyorganizer protesteert met dit feest tegen de nieuwe wetgeving die de gemeente Groningen in 2004 wil invoeren.
Innovate 0.2 afgelast!
dinsdag 24 juni 2003
Op 13 september zou Innovate 0.2, georganiseerd door 2-dance, plaats vinden in Utrecht op de Tractieweg 30. Dit feest vindt helaas geen doorgang.
Timetable Impulz
dinsdag 24 juni 2003
UDC heeft de draaitijden van Impulz Outdoor bekend gemaakt.
Op zaterdag 28 juni is het weer gedonder in Utrecht. Het is dan weer tijd voor Beyond Adventures bij Club Risk @ de Winkel van Sinkel met Dave Tarrida met zijn Nasty Techno gecombineerd met Aggro Punk Grooves.
Volume
vrijdag 20 juni 2003
Multigroove & Hemkade presents VOLUME, Festival of Freaks.
Royal Club
vrijdag 20 juni 2003
Zondag 22 juni is het zover: De eerste editie van Royal Club in de zeer prestigieuze Koninklijke Schouwburg te Den Haag.
Boulevard of Dance afgelast
vrijdag 20 juni 2003
Doordat het management van DJ Tiësto op het allerlaatste moment besloot Sunrise Breda links te laten liggen, was het voor B.O.D. events te kort dag om nog een goed evenement neer te zetten in Breda deze zondag.
Final Taboo
vrijdag 20 juni 2003
Aanstaande donderdag "In bed with Roog en Jip Deluxe" bij Taboo on Thursdays. Deze wekelijkse multisexuele clubavond in de Gaypalace in Rotterdam zal nog een keer, voor het zomerseizoen aanbreekt, het toneel zijn van een Taboo Super Special, om na een zomerstop weer fris aan te kunnen vangen.
Lexion The First - 5 juli
donderdag 19 juni 2003
Op 5 juli zal THE FIRST bij velen weer een gekoesterde herinnering naar boven brengen. Zoals vanouds zal er dan namelijk van elf ’s avonds tot elf ’s ochtends gefeest worden.
Op zaterdag 28 juni organiseert UDC het dance spektakel Impulz Festival 2003. Het succes is dermate groot dat de organisatie heeft besloten 5.000 tickets extra uit te geven welke verkrijgbaar zullen zijn bij de bekende voorverkoopadressen en bij Ticket Service.
Zaterdag 28 juni is het weer zover, het zal in de Havana te Den Haag helemaal LOS gaan! Dit maal een speciale editie, het succes volle LOS bestaat namelijk precies een jaar. 28 juni is het een jaar geleden dat LOS werd gelanceerd
What are you doing tonight?
donderdag 19 juni 2003
Op 21 juni kun je kiezen! Twee feesten in twee unieke locaties. En beide helemaal gratis! In de Muziekfabriek, een voormalige melkfabriek in Amsterdam Oost en in de legendarische locatie Hal 4 te Rotterdam.
Coalition Productionz
woensdag 18 juni 2003
Op zaterdag 21 juni is het zover, dan zal het laatste feest van Coalition Productionz voor de zomerstop gaan plaatsvinden.
Darkforce
woensdag 18 juni 2003
Het laatste feest dit seizoen in de Buk Buk, Heiloo. Nu is het de beurt aan een live optreden van Darkforce uit Den Haag.
Gers – Summer of Love
dinsdag 17 juni 2003
Gers brengt tweemaandelijks een uitermate brede, intelligente eclectische muziekmix. Op vrijdag 4 juli geeft Gers in Off_Corso een voorproefje op al dat fijne wat komen gaat, door zich te richten op die diverse sounds en vibes van de festivals.
Release album Armin van Buuren
dinsdag 17 juni 2003
Op 16 juni 2003 schrijft Armin van Buuren geschiedenis met de release van zijn album ‘76’
Na het ontvangen van meer dan 300 inzendingen is nu eindelijk de winnaar van de Masters of Hardcore DJ Contest uitgekozen.
Extrema Outdoor
maandag 16 juni 2003
Voor de achtste keer zal Extrema Outdoor op zaterdag 19 juli 2003 aan de prachtige recreatieplas Aquabest bij Eindhoven plaatsvinden. Net als vorig jaar zullen er niet meer dan 15.000 tickets verkocht worden om de gezellige en intieme sfeer van Extrema Outdoor te garanderen.
Overdrive
vrijdag 13 juni 2003
NRG-Events organiseerd in partycentrum Amigo's te Dordrecht sinds februari de Overdrive feesten, vanaf het eerste feest is het een groot succes.
Technologic
vrijdag 13 juni 2003
Donderdag 26 juni zal de eerste editie van Technologic plaatsvinden in Leeuwarden. Density-Events zal hiermee haar debuut proberen te maken om zo verder te kunnen in de wondere wereld van entertainment.
Op 19 juni aanstaande vindt de laatste editie van 'Invited by Tiësto' plaats in het prachtige Panama te Amsterdam. Nog één keer kan er genoten worden van het heerlijke drie- gangendiner in het restaurant en de show in de theaterzaal.
Defqon 1 uitverkocht
donderdag 12 juni 2003
Defqon 1 is helemaal uitverkocht. Op zaterdag 14 juni komen 25.000 jonge mensen uit het hele land naar Almere om daar het eerste Dance-festival van 2003 bij te wonen.
Release derde cd The Matrixx
donderdag 12 juni 2003
Zaterdag 14 juni viert The Matrixx in Nijmegen de release van haar derde cd. Ook deze derde cd is weer gemixt door DJ Jochen Miller.
Vrijdag 20 juni zal de laatste editie plaats vinden van Planet V.I.P in Darby and Joan’s te Leeuwarden. Daarna zullen ook zij de zomermaanden ingaan om na de zomer terug te komen met vernieuwde edities van de concepten.
XtraLarge
woensdag 11 juni 2003
Na een periode van 5 weken in Club iT keert de wekelijkse clubavond Xtralarge vanaf zaterdag 14 juni terug naar de Jan van Galenstraat. Na uitgebreid overleg met Kingdom venue is XLProductions nu weer in staat om een avond neer te zetten zoals men dat gewend is van Xtralarge.
Dance combineren met je studie dat klinkt niet gek, dat dacht ook een hogeschool uit Tilburg deze gaf Joeri Kaan, student van de opleiding Beurs & Evenementen Management (BEM) de opdracht om een enquête te houden voor mensen die hier wel iets in zien zitten.
Oxygene
dinsdag 10 juni 2003
Op 14 juni is er weer een Oxygene party in het Patronaat te Haarlem met onder andere DJ Pavo
De Lichtfabriek vindt dat de "hardere" muziek niet meer bij hun uitstraling past en heeft daarom besloten dat op vrijdag 20 juni het laatste hardstylefeest gehouden gaat worden.
Op vrijdag 20 juni organiseert HARD’n’HORNY voor het eerst een bijzondere special in de Amsterdamse Powerzone
2 Dj’s > 1 Case
zondag 8 juni 2003
Zondagmiddag 22 juni vind in de tuin van café de Speeltuin de 2 Dj’s > 1 Case middag plaats. Een feestelijke middag die in het teken staat van de strijd tegen kanker.
Sinds kort is Leeuwarden weer een organisatie rijker. De nieuwe organisatie heet Down 2 Earth. Zij richten zich voornamelijk op Oldstyle, Newstyle, Hardstyle en Hardcore.
Onder het motto "Musik for the people" zal Kremlin in samenwerking met PureDJ.com een aantal van de DJ sets van het 2 Days Of Kaos evenement uitzenden.
Op zondag 8 juni organiseert Discotheek Zino een avondje met alleen maar vrouwelijke hardstyle-dj's.
ID&T opent nachtclub
vrijdag 6 juni 2003
Entertainmentbedrijf ID&T opent op 1 september een chique nachtclub voor vijfentwintigplusser­s in de voormalige Cineacbioscoop in de Reguliersbreestraat in het centrum.
Planet Joy @ The Wall
donderdag 5 juni 2003
Op zaterdagen is The Wall de plek voor hardcore maar om de twee maanden zal Planet Joy gebruik maken van deze gezellige club en zullen er houseklanken klinken.
Sound / Vision afgelast
woensdag 4 juni 2003
Het Sound / Vision festival krijgt dit jaar geen vervolg. De gemeente Den Haag heeft woensdag laten weten te weinig agenten te hebben om de veiligheid te kunnen garanderen. Het festival stond gepland voor 26 juli.
Zondag 8 juni wordt het een waar IBIZA-feest in The Matrixx in Nijmegen. Net zoals vorig jaar zal hier op eerste Pinksterdag het nieuwe zomerseizoen van party-eiland Ibiza worden ingeluid.
Wijziging Dutchtechno
woensdag 4 juni 2003
Aankomende zaterdag zal er weer een editie van dutchtechno plaatsvinden in Amuse. Dit keer echter iets anders dan was gepland. Dutchtechno en All is one gaan een eenmalige samenwerking aan en zullen gezamelijk de avond invulling geven.
Lunapark presenteert X-Clusive
woensdag 4 juni 2003
Na de zeer succesvolle grote Lunapark feesten gaat deze organisatie over om twee of drie keer per jaar een nieuw feestconcept te presenteren, namelijk de X-Clusive feesten. Hierbij wordt gewerkt met verplichte dresscodes en dit alles in nieuwe kleine locaties tot 400 personen.
Aanstaande vrijdag 6 juni staat er weer iets bijzonders te gebeuren in Haarlem. Luciën Foort, één van Nederlands meest veelzijdige DJ’s, zal een exclusieve marathon set weggeven in Stalker.
Flatliners
dinsdag 3 juni 2003
Na een korte periode van stilte gooit Flatliners 6 juni de beuk erin. Onder leiding van de deejays Jerome, Greg Martini, Michel en Sean Matters worden de bezoekers een lange Luilaknacht langs harde funky techno geloodst.
Isle of MTV clubtour
dinsdag 3 juni 2003
Rotterdam trapt 8 juni af met de Europese clubtour Isle of MTV 2003. MTV Europe organiseert de kick off party in samenwerking met de Rotterdamse club Off_Corso.
Voorlopige line-up Megarave
maandag 2 juni 2003
De voorlopige line-up van Megarave op 22 augustus.
30 juni 2003
The Love from Above
27 juni 2003
Chemistry in Escape: Back By Dope Demand
Hardventure breidt line-up uit
Las Palmas presents 54 - 5 & 4 juli 2003
Nieuwe release StraightOn
26 juni 2003
Super Marco May vs. Deepack’s Birthday Party @ Q-beach
Mystery Land site online
Sparkling Serenity-Mix Party in Huize Maas
24 juni 2003
Innovate 0.2 afgelast!
Timetable Impulz
23 juni 2003
Club Risk presents Beyond Adventures Xtra
20 juni 2003
Volume
Royal Club
Boulevard of Dance afgelast
Final Taboo
19 juni 2003
Lexion The First - 5 juli
Uitbreiding capaciteit Impulz Festival 2003
LOS viert 1-jarig bestaan met Marysol
What are you doing tonight?
18 juni 2003
Coalition Productionz
Darkforce
17 juni 2003
Gers – Summer of Love
Release album Armin van Buuren
16 juni 2003
Winnaar Masters of Hardcore DJ Contest
Extrema Outdoor
13 juni 2003
Overdrive
Technologic
Final edition: Invited by Tiësto
12 juni 2003
Defqon 1 uitverkocht
Release derde cd The Matrixx
11 juni 2003
Planet V.I.P. - The Essence of Temptation
XtraLarge
Enquête “Dance combineren met studie”
10 juni 2003
Oxygene
Maximus: laatste hardstylefeest in de Lichtfabriek
9 juni 2003
Hard ’n’ Horny Techno Gala
8 juni 2003
2 Dj’s > 1 Case
6 juni 2003
Nieuwe organisatie “Down 2 Earth” opgericht
2 Days Of Kaos DJ Sets @ Puredj.com
Lady's hardstyle dj night @ Zino
ID&T opent nachtclub
5 juni 2003
Planet Joy @ The Wall
4 juni 2003
Sound / Vision afgelast
Ibiza Xxperience in The Matrixx
Wijziging Dutchtechno
Lunapark presenteert X-Clusive
Luciën Foort - Solo, marathonset in Stalker
3 juni 2003
Flatliners
Isle of MTV clubtour
2 juni 2003
Voorlopige line-up Megarave