Partyflock
 
Nieuws · mei 2003
Sarto Movement
zaterdag 31 mei 2003
Hoeden, pruiken, acid sounds, underground parties, Parkzicht, house, Multigroove, illegale feesten, extravagant en vette muziek overgewaaid vanuit de VS…… Zaterdag 7 juni gaat Sarto Movement weer even terug naar die tijd; 1988 tot 1993.
Het management van DJ Tiësto heeft de populaire discjockey teruggetrokken uit de line-up van het dancefestival dat op 22 juni naast het NAC-stadion gehouden wordt.
Line-up Qlubtempo #19
woensdag 28 mei 2003
De zomer komt eraan en de maandelijkse Hardstyle-avond van Q-Dance gaat natuurlijk gewoon door! De volgende Qlubtempo is op zaterdag 28 juni. De line-up is bekend.
Line-up Hardcore Resurrection
woensdag 28 mei 2003
De line-up van Hardcore Resurrection op 26 juli is rond.
D-Boy Invasion
woensdag 28 mei 2003
Op 6 Juni is het weer zover. De D-Boy stal doet voor de tweede maal Nederland aan. Na het succes van vorig jaar waren de D-Boy artiesten er op gebrand een tweede Invasion editie te geven in Powerzone te Amsterdam.
Nightlive in juni
dinsdag 27 mei 2003
De agenda van Nightlive te Maastricht voor de maand juni.
Speedfreax is een feest waarin UK Garage muziek centraal staat. Na de tijdelijke sluiting van Now & Wow in Rotterdam is het concept op reis gegaan. Deel 3 zal op 7 juni plaats vinden in de Haagse Hogeschool.
Female on Fire!
maandag 26 mei 2003
Zondag 8 juni presenteert CLUB XS2 wederom Female on Fire, deze keer als Pinkster Special! CLUB XS2 heeft voor deze eerste pinksterdag de adembenemende dj’s Dame en Marcella uitgenodigd voor een exclusieve set.
Vrijdag 20 juni is het weer tijd Planet V.I.P. in Darby and Joan's. Deze ongekende en laatste editie voor de zomervakantie zal de titel "The essence of temptation" dragen.
Boulevard of Dance wordt verplaatst van het Chassé-terrein naar het parkeerterrein bij NAC. Tevens is alsnog besloten entree te heffen om de toestroom van bezoekers enigszins in de hand te houden.
The Good Old Days @ Vat 69
vrijdag 23 mei 2003
Zaterdag 24 mei organiseert Good-Events een tijdreis in Leeuwarden. Een avond vol met techno, hardschool, early hardcore en de gewone oude vertrouwde hardcore.
UDC heeft de eerste geboekte namen voor Dance Valley 2003 bekend gemaakt.
Invited, 3rd edition
donderdag 22 mei 2003
Op 19 juni vindt de derde en laatste editie van 'Invited by Tiësto' plaats in Panama. Natuurlijk zal de afsluiting met extra veel show en spektakel gepaard gaan.
Pounding Techno in Leeuwarden
donderdag 22 mei 2003
Vrijdag is het zover. Leeuwarden is dan een techno event rijker. Pounding Sessions vindt plaats in de Darby and Joan’s te Leeuwarden tegenover de Harmonie.
Classics @ Zino
donderdag 22 mei 2003
Op woensdag 28 mei met Hemelvaart kunnen de old-skool classic's fans hun hartje ophalen in de Zino.
Club Q vs Fake
donderdag 22 mei 2003
Zaterdag 24 mei is er weer een nieuwe editie van Fake.
HHGEN feesten in mei
dinsdag 20 mei 2003
Er staat een drukke week te wachten voor Clockwise Events. Aan het einde van deze week organiseren zij maar liefst drie Hardhouse Generation feesten in één week tijd.
Heropening ASTA
dinsdag 20 mei 2003
Je hebt er even op moeten wachten (jaartje of vijf...) maar ASTA is weer open vanaf 28 mei 2003.
Hardhouse-liefhebbers kunnen deze Hemelvaartsnacht, woensdag 28 mei, terecht op Exclusive Hardhouse in Club Doubler te Hillegom. Tot maar liefst zes uur in de ochtend zorgen de Nederlandse toppers JP en Rossi voor een knallend avondje.
D-Fusion gaat ervoor
maandag 19 mei 2003
Op 21 juni is het alweer de laatste D-FUSION van dit seizoen. D-Fusion is een samensmelting van een club fanatieke dance liefhebbers die bij gebrek aan party´s in hun eigen stad de handen ineen hebben geslagen.
Pure Audio
maandag 19 mei 2003
Na de eerste twee succesvolle edities staat er nu een nieuwe aflevering van Pure Audio voor de deur. Op zaterdag 31 mei zullen Alexander Koning en Redhead in een drie uur durende set strijden om de Pure Audio back to back bokaal®.
Riverdance
vrijdag 16 mei 2003
Riverdance is een groot dansfestival met veel bekende DJ's. Elk tent heeft zijn eigen muziekstyle. Trance, Hardhouse, Techno. Purehouse en Retro. Riverdance wordt zaterdag 21 juni van 12:00 tot 24:00 gehouden op Klein Scheveningen in Nieuwegein - Zuid (viaansebrug).
Eye on the Future
vrijdag 16 mei 2003
Zaterdag 7 juni presenteert Eye on the Future 'A groovy kind of dirty techno', met als locatie De Lichtfabriek te Haarlem.
Heb jij een uitgesproken mening over Partyflock? Admins kunnen jouw hulp gebruiken bij het moderaten van het forum en bij het netjes en leuk houden van de rest van de site!
Op zaterdag 26 juli 2003 zal Hardcore Resurrection weer zijn jaarlijkse bezoek brengen aan de Heineken Music Hall. De voorverkoop begint op 17 mei.
Zaterdag 17 mei zal de Hemkade in Zaandam bol staan van Crazy party people. Chillnight heeft voor de vierde keer op rij de eer om de enige officiële afterparty te organiseren van dit evenement.
Onder de naam “The Sessions presents: Moshic Weekend” zal niemand minder dan de Israëlische top dj / producer Moshic, een weekend lang te gast zijn bij The Sessions. Dit alles in nauwe samenwerking met Club Q, Zwolle.
Op 27 juni 2003 treden tien dj's en één live act uit België, Frankrijk en Engeland op in de Waakzaamheid in Koog a/d Zaan.
Free Festival
dinsdag 13 mei 2003
Na drie succesvolle jaren presenteert Airpeace FM dit jaar alweer de 4e editie van het Free Festival. De afgelopen jaren heeft het Free Festival, met 4000 festivalgangers, zichzelf bewezen als Neerlands enige 100% gratis dance festival.
Dutchtechno # 7
dinsdag 13 mei 2003
7 juni is het weer zover. Dan zal alweer de zevende editie van dutchtechno plaatsvinden in Amuse te Amsterdam. Overdag zal de Legalize street parade door het centrum van Amsterdam trekken en vanaf 22:00 is iedereen welkom op dutchtechno.
The Third Movement introduceert twee nieuwe sublabels: Stealth Industries (STIND) & Men In Motion (MIM).
We cut heads vormt met coupe d’art een platvorm voor exposities. Hierin zullen kunstenaars en artiesten door elkaar geïnspireerd hun talenten ten tonele brengen. In de eerste coupe zal het thema “CREATIVE BATTLES” centraal staan. The Battles of the vj’s, waarin VJ ED andere bekende vj’s uitdaagt.
Vanaf heden is de Mazzo gesloten wegens verbouwing. Op dit moment wordt er hard gebroken, geverfd, gesjouwd en gebouwd, zodat begin juni een totaal nieuwe Mazzo haar deuren kan openen.
Johan Gielen @ Condor City
zaterdag 10 mei 2003
Vrijdag 16 mei trilt Enschede op zijn grondvesten... niemand minder dan Dj Johan Gielen staat dan achter de draaitafels in Condor City voor een 4 uurs soloset.
Line-up Hard-Quake
zaterdag 10 mei 2003
De line-up van Hard-quake dat gegeven wordt op 4 juli 2003 in Partycentrum Amigo’s (Oude Scanners) Te Dordrecht is bekend.
TYP: Progressive in Hengelo
donderdag 8 mei 2003
Vrijdagavond a.s. weer een gecombineerde Progressive / House avond van TYP.
Met een goede akoestiek en club sfeer is Club Fresh in poppodium Atlantis de ideale plek om even te onthaasten. Op 9 mei met Roog en Mario Nesta.
Op vrijdag 16 mei a.s. zal C-town hun tweejarige bestaan op stevige wijze vieren in discotheek roadhouse in Coevorden. Het voormalige afterparty centrum in Coevorden zal die avond plaats bieden voor twee area’s: een hardstyle en een hardcore area.
Op Hemelvaartsdag 29 mei aanstaande staat er weer eens een leuk feestje in de Achterhoek gepland: Achterhoek Arena vs Krank Im Kopf.
Op 22 maart 2003 werd het Beursgebouw in Eindhoven omgetoverd tot een ware hardcoretempel. Speciaal voor iedereen die dit spektakel wil herleven heeft Masters of Hardcore de beste sets en acts opgenomen.
Op maandag 12 mei 2003 zal Enzyme 10 uitgebracht worden.
ForeCast
woensdag 7 mei 2003
Zaterdag 10 mei is er weer een editie van ForeCast in P60. Deze avond met bijzonder populaire dj in de harde dance namelijk Super Marco May uit Italië.
Op 17 mei organiseert Coalition Productionz Intelligenze - Back to the Hardcore. Intelligenze staat voor een combinatie van the good old Early Hardcore uit '93-'97 en de nieuwe rauwe Hardcore sound.
Mindcontroller
dinsdag 6 mei 2003
Mindcontroller travels into time and gives you the opportunity to re-live the feelings of the good old days. This time you have six million ways to dance. Only true slaves to the rave are welcome, when the DJ’s hit hard!
Zoals je weet, biedt Q-dance op de diverse evenementen de kans aan DJ-talent om zich voor het grote publiek te bewijzen. Uiteraard kan een talent-area ook op het Defqon 1 Festival niet ontbreken.
Crazyland
dinsdag 6 mei 2003
Directeur of stratenmaker, iedereen is gelijk op Crazyland! Een spetterend feest waarbij rangen en standen even vergeten kunnen worden en iedereen lekker gek kan doen. Op 17 mei zal de Hemkade in Zaandam haar deuren openen voor een speciale editie van Crazyland.
Programma Lexion mei/juni
dinsdag 6 mei 2003
De programmering van Lexion in mei en juni.
Flashback
dinsdag 6 mei 2003
Vanaf donderdag 08 mei 2003 gaat de wekelijkse club avond "Flashback" van start in de BYBLOS aan het plein in Den Haag. Flashback staat in het teken van de beste clubhits van de jaren 90.
De maand april is weer achter de rug met een aantal geslaagde evenementen zoals Project Hardcore en back2school. Het word nu uitkijken naar de zomer en alles wat daaromheen gaat gebeuren.
Frequency
zondag 4 mei 2003
Op zaterdag 26 april zou het tweede evenement van Dutch Dance Events gehouden worden in Cafe Woodies te Gouda. Dit ging echter niet door maar, wordt verschoven naar vrijdag 23 mei.
31 mei 2003
Sarto Movement
29 mei 2003
Tiësto niet naar Boulevard of Dance
28 mei 2003
Line-up Qlubtempo #19
Line-up Hardcore Resurrection
D-Boy Invasion
27 mei 2003
Nightlive in juni
26 mei 2003
Meubel Stukken presenteert Speedfreax on Tour part 3
Female on Fire!
25 mei 2003
Planet V.I.P. - The essence of temptation
Boulevard of Dance naar parkeerterrein NAC-stadion
23 mei 2003
The Good Old Days @ Vat 69
22 mei 2003
Eerste namen Dance Valley 2003 bekend
Invited, 3rd edition
Pounding Techno in Leeuwarden
Classics @ Zino
Club Q vs Fake
20 mei 2003
HHGEN feesten in mei
Heropening ASTA
19 mei 2003
Exclusive Hardhouse in Club Doubler
D-Fusion gaat ervoor
Pure Audio
16 mei 2003
Riverdance
Eye on the Future
15 mei 2003
Hoe jij als lid mee kan werken aan Partyflock
Voorverkoop Hardcore Resurrection
14 mei 2003
Chillnight verzorgt Crazyland Carry On
The Sessions presents: Moshic Weekend
13 mei 2003
Underground For Ever gaat weer terror-feesten geven
Free Festival
Dutchtechno # 7
Twee nieuwe sublabels The Third Movement
12 mei 2003
We Cut Heads presenteert Coupe d’art
11 mei 2003
Mazzo gesloten voor verbouwing
10 mei 2003
Johan Gielen @ Condor City
Line-up Hard-Quake
8 mei 2003
TYP: Progressive in Hengelo
Club Fresh – real house music
Hardtraxx - Two years of C-Town
Achterhoek Arena vs. Krank Im Kopf
7 mei 2003
Masters Of Hardcore Live 2003
Enzyme 10 – A Gathering of Styles
ForeCast
6 mei 2003
Intelligenze - Back to the Hardcore
Mindcontroller
Talents op Defqon 1 Festival
Crazyland
Programma Lexion mei/juni
Flashback
B2S komt naar je toe deze zomer
4 mei 2003
Frequency