Partyflock
 
Recensies · juli 2018
Driftmoon - Invictus
donderdag 19 juli 2018
In 2016 was daar '(R)Evolution', het eerste album van Driftmoon, in het normale leven bekend als Juraj Klička. Dit album zorgde voor een klein opschudding in trance land. In een mum van tijd was Driftmoon een bekend gezicht geworden. Precies 24 maanden later komt hij met de opvolger, genaamd 'Invictus'.
Kan 'Invictus' het eerste album evenaren of misschien zelfs overtreffen?
We zitten midden in de hete zomermaanden en we hebben de heetste hardstyle compilatie van het moment in onze handen; Hardstyle The Ultimate Collection 2018 – Volume 2
In Search of Sunrise 14
donderdag 12 juli 2018
Na een stilte van twee jaar komt Black Hole Recordings terug met een nieuwe In Search of Sunrise compilatie! Ik had eigenlijk niet verwacht dat er nog een nieuwe editie zou komen, dus ik was blij verrast toen het nieuws naar buiten kwam dat er een nieuwe CD in aantocht was. Na Tiësto en Richard Durand in samenwerking met onder andere BT, Lange en Myon & Shane 54 zijn het nu Markus Schulz, Gabriel & Dresden en Andy Moor die de kar moeten trekken.
Consumer - The Worst of KRTM
dinsdag 10 juli 2018
Van hardcore tot industrial techno, of een combinatie van die twee. Het gebeurt vaker en het resultaat mag er zijn. Denk aan Embrionyc, Rude Awakening en Cubic Nomad. Aan dit rijtje illustere namen kan nu een nieuwe artiest worden toegevoegd: KRTM. Zijn eerste album "Consumer" staat bol van de resonerende en indringende kicks, snerpende synths en bijgeluiden, die noodzakelijk zijn om een goede industriële sfeer over te brengen.
Driftmoon - Invictus19 jul 2018
Hardstyle The Ultimate Collection – Volume Two 201818 jul 2018
In Search of Sunrise 1412 jul 2018
Consumer - The Worst of KRTM10 jul 2018