Partyflock
 
Recensies · februari 2017
Fabric 92 mixed by Call Super
donderdag 23 februari 2017
Fabric blijft Fabric. Denk je net, dat ze keer op keer lekkere stamp-techno blijven opdienen, komen ze opeens met iets heel anders. Iets rustiger, iets om te luisteren en niet om op te dansen. Diverse stijlen die samen de laatste uurtjes van een stapavond zouden kunnen samenvatten als de zon al langzaam opkomt. Fabic 92 presenteert u Call Super.
Kluun - DJ
maandag 20 februari 2017
De eerste roman die zich geheel afspeelt in de dancewereld. Voor sommigen zal het een eye opener zijn, anderen zullen geschokt of onder de indruk zijn en zij die in het wereldje werkzaam zijn of dat ooit waren, zullen veel herkennen.
Hard Bass keert terug, zoals ieder jaar, naar het Gelredome te Arnhem en tovert deze om tot een tempel voor de liefhebbers van de hardere stijlen. Zoals ieder jaar hoort bij dit ware festijn natuurlijke een mixcompilatie. Deze keer nemen Da Tweekaz, Bass Modulators, Phuture Noize en E-Force de zware taak op zich om ons te voorzien van de nieuwste platen in een stampende mix.
Cosmic Gate - Materia.One
zaterdag 4 februari 2017
Een kleine 20 jaar actief op het hoogste niveau in de Trance scene. Iets wat weinigen is gegeven, maar wat Bossi en Nic Chagall als duo Cosmic Gate voor elkaar weten te krijgen. De vraag is of je na 20 jaar nog steeds vernieuwend en toch herkenbaar kan zijn.
Fabric 92 mixed by Call Super23 feb 2017
Kluun - DJ20 feb 2017
Hard Bass 2017 – Mixed by Da Tweekaz, Bass Modulators, Phuture Noize & E-Force15 feb 2017
Cosmic Gate - Materia.One4 feb 2017