Partyflock
 
Recensies · december 2016
In de aanloop naar de volgende editie van Masters of Hardcore kunnen we onze spieren alvast opwarmen met de derde editie van "Master in the Mix". Neem het nieuwe elan van Dogfight versus de ervaring van Neophyte Records. Als dat geen vuurwerk oplevert.
Start from Scratch
donderdag 15 december 2016
Vroeger wilden kinderen brandweer- of politieman worden. Tegenwoordig zijn er andere beroepen die kinderen ambiëren. Bovenaan de wensenlijstjes van steeds meer jonge jochies prijkt nu 'DJ'. En ook steeds meer volwassenen lijken te denken dat ook zij kunnen wat Tiësto, Armin van Buuren en Martin Garrix kunnen. Het grote geld lonkt, maar hoewel het er allemaal zo simpel uitziet, is 'DJ' zijn niet direct gemakkelijk. Je moet er wel iets voor kunnen en kennis hebben van veel verschillende zaken. En dus is er nu een boek voor hen die de skills willen masteren om het tot de bovenste regionen van de DJ Mag top 100 te schoppen.
The Thrillseekers - Escape
maandag 12 december 2016
"Iedereen moet soms even ontsnappen op z'n tijd. Voor mij (Steve Helstrip, The Thrillseekers, red.) is muziek altijd de plaats geweest waar ik naar toe kon. Of het nu het beluisteren van een van mijn favoriete artiesten is, een instrument bespelen, een nieuwe track produceren, ik ben altijd gefascineerd geweest door de mogelijkheid dat muziek emoties oproept in zo'n zinvolle manier. En dat is waar het album over gaat: Ontsnap van alles, en verdwaal in de emoties die dat met zich meebrengt."
Wie jarig is krijgt een cadeau en wie 25 jaar is, krijgt 6 vlijmscherpe, door merg en been gaande remixen. "Human Resource" vier het 25-jarig jubileum van hun track "Dominator" samen met de heren van Dark Descent in de vorm van een 6-track remix digi-album.
Welkom bij een nieuwe rubriek binnen de recensie-sectie! Deze maand lees je onze mening over de releases van Luxxer, M.A.D., J Root, Natrion, Vague Entity en Strobcore.
Fabric 91 mixed by Nina Kraviz
vrijdag 9 december 2016
Heerlijk abstract, ontoegankelijk en diep. Sommige mixen hebben die vibe en flow, anderen mogen hopen dat ze dit predicaat opgeplakt krijgen. Gelukkig voor jullie is er weer zo'n mix in aantocht. 9 December komt Fabric (London) met de nieuwste editie uit de reguliere Fabric-serie. Deze keer gemixt door Nina Kraviz.
Masters in the Mix Vol III mixed by Tha Playah & Anime16 dec 2016
Start from Scratch15 dec 2016
The Thrillseekers - Escape12 dec 2016
Human Resource – Dominator – 25 Years of Domination Remixes11 dec 2016
Partyflock selecteert: digitale releases harde stijlen december10 dec 2016
Fabric 91 mixed by Nina Kraviz9 dec 2016