Partyflock
 
Recensies · april 2009
DJ Jean - Madhouse
woensdag 29 april 2009
DJ Jean maakte er tijdens zijn grootste editie van Madhouse een waar gekkenhuis van. Jean heeft 38 knallende tracks van dit moment verzameld en aan elkaar gemixt op twee cd's die de als de zoveelste renaissance kunnen worden gezien van zijn Madhouse-concept. wij zijn benieuwd of ook deze editie weer zo uniek is als het grote aantal eerdere Madhouse-cd's.
‘Concentrate 2009’ is een bijzondere compilatie. Geïnspireerd door het ‘Involver’ project van Sasha maakte Blake Jarrell een remix van elke track die hij voor zijn album op het oog had en smeedde het tot een vloeiend geheel. Partyflock concentreerde zich er eens goed op!
Sólid Sounds 2009.1
zaterdag 25 april 2009
De Sólid Sounds serie gaat al heel wat jaartjes mee. De nieuwste editie, en daarmee de eerste van het jaar 2009, kende onlangs haar release.
Bassleader 2009 Compilation
zaterdag 25 april 2009
De Belgische medina der hardere dance heeft inmiddels alweer haar poorten gesloten, maar de restanten van 'The Capital of the Harder Styles' zijn gedeeltelijk op cd bewaard gebleven. De Bassleader 2009 compilatie biedt ook dit jaar weer de fans van jump/tek, hardstyle en hardcore een drietal representatieve mixen.
Exercise One - In Cars We Rust
woensdag 22 april 2009
Exercise One, bestaande uit Marco Freivogel en Ingo Gansera die al vijf jaar samen werken, weten de minimal, techno en techhouse liefhebbers al een aantal jaren te boeien met sferische en soms ook vrij rauwe minimal en techno tracks. Na jaren van samenwerken volgt nu het uitstekende album "In Cars We Rust".
Met de Treetz compilatie gaat DJ Irwan voor een toegankelijk geluid, vooral bedoeld om de mensen aan het dansen te krijgen.
Met zijn 60 verschillende artiestennamen moet de man één van de meest gespleten persoonlijkheden zijn die er in de scene rondlopen. Na Signum, Aly & Fila, Sean Tyas, John O’Callaghan en Robert Nickson is het zesde deel van de Trance World in handen van M.I.K.E.
Minilogue - Animals: The Movie
maandag 20 april 2009
Benieuwd welke diepere visuele wereld er schuil gaat achter de grappige fantasiedieren die afgebeeld staan op Minilogue’s platenhoezen? Bekijk dan deze beestenboel op de DVD “Animals: The Movie”.
Promo - Quality Control
maandag 20 april 2009
Promo en kwaliteit. Het lijken haast synoniemen van elkaar. 'Quality Control' lijkt dan ook een passende titel voor zijn nieuwe album.
De Detroit Grand Pubahs danken hun bekendheid in Nederland grotendeels aan de track Sandwiches. Na twee studioalbums hebben de Detroit Grand Pubahs nu deel vier van de Detroit Connection serie mogen compileren en mixen.
The Overminds - Art Of Hardstyle
donderdag 16 april 2009
Samen vormen ze The Overminds: Super Marco May, Darqtai en IG-Bounce. De kruising van Italiaanse en Duitse hardstyle heeft ook zijn weg naar Nederland gevonden en komt tot uitbarsting met de release van dit verrassende artiestenalbum.
Latin Village volume 6
zondag 12 april 2009
Het Latin Village concept bestaat slechts enkele jaren, maar heeft in vrij korte tijd bewezen een blijvertje te zijn. Ook de gelijknamige cd-reeks kent veel succes en is inmiddels aangekomen bij deel zes.
Filippo Moscatello - Pagliaccio
vrijdag 10 april 2009
Filippo Moscatello kennen we vooral onder zijn DJ Naughty alias. Onder contract staande bij het International Deejay Gigolo label van DJ Hell, bracht hij ons als DJ Naughty smerige electrohouse en Italo-disco. DJ Naughty is echter niet meer en Moscatello besloot verder te gaan onder zijn eigen naam.
De nieuwe Eclectic Beatz is uit en verschijnt in stijlvol zwart/blauw artwork. Eclectic Beatz 8 heeft ‘The Miami Edition’ als subtitel meegekregen, verwijzend naar de Winter Music Conference die afgelopen maand in Miami plaatsvond. Hardwell mixte deze keer liefst 26 nummers aan elkaar, vanzelfsprekend in zijn kenmerkende eclectische stijl.
Balance 014 - Joris Voorn
dinsdag 7 april 2009
Het nieuwste deel uit de Balance reeks is uit, ditmaal verzorgd door Joris Voorn. Met Ableton Live heeft hij maar liefst 100 tracks samengesmolten en verdeeld over twee cd’s.
Afgelopen maand vond in Miami weer de jaarlijkse Winter Music Conference plaats en traditiegetrouw verschijnen er in dezelfde periode de nodige bijbehorende mix-compilaties. Een van deze compilaties is afkomstig van het gerespcteerde Defected Records.
Drie jaar na het album 'Earth Mover' komt Cosmic Gate met een nieuw album, getiteld 'Sign of the Times'.
Daar waar je tijdens de zomerperiode veel compilatie-cd’s in de winkel ziet liggen met de toevoeging ‘Ibiza’ aan de titel, is het deze periode van het jaar vooral de naam ‘Miami’ die je voorbij ziet komen. Miami 09 van OM Records is er zo één.
Kuffdam - Network
zondag 5 april 2009
‘Network’ is het langverwachte artiestenalbum van de steeds populairder wordende Schotse trance producer Kuffdam. Maak de vloer vrij, gloei je subwoofer voor en breng je speakers in paraatheid! Partyflock bespreekt Kuffdams werkstuk ‘Network’.
Miss Kittin & The Hacker - Two
woensdag 1 april 2009
Het is alweer ruim acht jaar geleden dat Caroline Hervé (Miss Kittin) en Michel Amato (The Hacker) voor het eerst de handen ineen sloegen en het inmiddels als klassieker bestempelde album ‘First Album’ produceerde. Onlangs verscheen hun tweede album, 'Two' genaamd.
Kyteman - The Hermit Sessions
woensdag 1 april 2009
Jazz-Hiphop is de beste omschrijving van Kyteman, die in het dagelijkse leven doorgaat onder de naam Colin Benders. Drie jaar heeft hij aan dit 14 nummers tellende album gewerkt. Nu al, voor ik de cd ga bespreken, diep respect voor The Kyteman, want 90% van de nummers is zelf ingespeeld op zijn kamer in Utrecht door deze fanatieke en hyperactieve trompettist.
DJ Jean - Madhouse29 apr 2009
Blake Jarrell presents Concentrate 200929 apr 2009
Sólid Sounds 2009.125 apr 2009
Bassleader 2009 Compilation25 apr 2009
Exercise One - In Cars We Rust22 apr 2009
Treetz - The Eclectic Extravagantic22 apr 2009
Trance World 6 - Mixed by M.I.K.E.22 apr 2009
Minilogue - Animals: The Movie20 apr 2009
Promo - Quality Control20 apr 2009
Detroit Grand Pubahs - The Detroit Connection Part 416 apr 2009
The Overminds - Art Of Hardstyle16 apr 2009
Latin Village volume 612 apr 2009
Filippo Moscatello - Pagliaccio10 apr 2009
Eclectic Beatz 8 - Mixed by Hardwell10 apr 2009
Balance 014 - Joris Voorn7 apr 2009
Defected in the House - Miami 097 apr 2009
Cosmic Gate - Sign of the Times7 apr 2009
OM: Miami 09 - Mixed by DJ Fluid5 apr 2009
Kuffdam - Network5 apr 2009
Miss Kittin & The Hacker - Two1 apr 2009
Kyteman - The Hermit Sessions1 apr 2009