Partyflock
 
Thunderdome
18 juli 2023
georganiseerd door Site Site

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
Nederland🇳🇱

Tickets & prijs Thunderdome

Alleen voorverkoop, geen deurverkoop.
Uitverkocht
Voorverkoop:€ 64,95
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Ook herkend als
  • Tunderdome

Stemresultaat: zeer goed

geweldig19038%
zeer goed15331%
goed11122%
ok204%
voldoende71%
onvoldoende92%
slecht2
zeer slecht0
waardeloos2

94 waarderingen

DJ X-ander
TOP FEEST! 1ste x was 25 jaar geleden! Alleen de bar drinken halen duurde erg lang, verder helemaal top! Thundergods en Herros of Hardcore 👍
Avonturier
Was Super Geil Klasse!! Goeie cardioa zweet sessie op Barber in de MAIN Muhahahaha
Elke09
Was een top feestje 🥳😎🤪 🥵
Pigmans
Djpaul man war een binnenkomst tering
Mevrouwtje Peggy
Helaas te veel uptempo, liever meer de oude thunderdome
Lindsey1987
Wat een feest, wat een sfeer!! Leuke mensen ontmoet en heerlijk staan knallen:bounce:
Reefboerrr
Meer early
T-Vince
Was zelf niet fit, dus niet tot het gaatje gegaan helaas.
StarScream
Early rave was te klein en geluid mocht wel wat harder. Verder heel gezellig
Gelukkig minder groot dan vorige jaar, maar het publiek was erg tam dit jaar. Volgensmij komt er ook een nieuwe generatie TD gangers op.. Wel vermaakt maar zeker niet de beste.
DonTsurno
Was top!
Pretti­gDebie­lNL
Uitermate goed vermaakt, maar pas een beetje begrepen hoe je waar moest komen na 7,5 uur rondjes lopen maar maar mag de pret niet drukken
)\/(asochist
Topfeest weer, alleen jammer van het iets laag geluidsvolume...
Party Like Us!!!!­
Ok ok, Thunderdome! Yes, top gewoon zoals het hoort. Snel binnen, genoeg kassa's, genoeg barretjes, snel geholpen, geluid goed, goede sfeer, gewoon top :) super bedankt allemaal!!!!!
skitmeister
Elke zaal stampvol. Heerlijke sfeer. GE NIET EN
DVOA
Vet feestje van Thunderdome
gabber803
Slecht geluid, sfeer niet echt goed, veelste druk, te duur... voor mij geen thunderdome meer voorlopig. Wel mooie Jas gekocht daar
[P]eanut*
Het was erg druk. En je verdwaald makkelijk
Helena­Simoni­s
Te commercieel en geluid op de main te galm, Bas niet te voelen en dj booth niet echt betrokken bij zaal/publiek
Early Gabber PapaWup
Machtig mooi ! Maar wel te druk !
Bakara
Te veel uptempo, Te slecht geluid in de uptemo zaal en die andere weetniet eens wat het was. Verder waren de voorzieningen goed geregeld en was ik met gezellige mensen dus uiteraard goed vermaakt.
Priscilla 1989@­
Goed feest
urly
lekker feestje
Foltergeist
Matige editie, zalen veel te klein (of te druk) bij momenten, geluid was over het algemeen erg matig. Toch waren de sets prima, The Outside Agency, Marc Acardipane, Ruffneck, Neophyte, Promo & Korsakoff, maar afsluiter Bio-Forge toppunt van de avond. Was wel uitermate gezellig met bekenden en onbekenden.
Edisfred
Minder dan andere edities. Vond de muziek keuze af en toe bagger. Een aantal X de tijd keuze. Het geluid (in meerdere hallen) was af en toe minder. Veel mensen stonden stil. Het grote ‘THUNDERDOME gevoel’ , miste ik. Ondanks dat ik er zo enorm naar toe leefde en er zoveel zin had. Andere rede: me lichaam werkte ook niet helemaal lekker mee. Kan gebeuren, volgend jaar staan we er gewoon weer 💪🏻😃
Earlyr­avegab­ber
Persoonlijk heel erg genoten vooral bij thundergods was genieten heroes of hardcore was ook niet verkeerd
Early Raver
Nope deze deed het niet voor mij. Waxweazle die headbanger draaid srr Fabrie maar draai early in de early dit geld ook voor de andere zalen ... Bewaking die weer super controle heeft gedaan je kon met alles binnen. Decoratie, tja ,,, inplaats van het zelfde podium elk jaar terug te zien, zie ik liever alles Cds op een rij terug. Meer smartphones gezien dan mensen die los gaan... het voelde aan als een koe die op zijn limiet is gemolken. Hopelijk wordt de BE editie beter. En tot slot, liever 1 zaal maar dan tot in de puntjes in orde dan 20 zallen en bingo en wat nog allemaal.
Space
Ik was een beetje huiverig voor de line-up, maar uiteindelijk prima vermaakt. Geluid op Heroes of hardcore was lekker, geluid op stage 4 was matig, anders daar ook vaker geweest.
hardcore333
Weer prima vermaakt, Ruffneck set van de avond, maar erg druk en early te krap.
mike:woop:
onhandige indeling hallen, voor de rest prima!!
The prince of Darkness
Het was een mooi feest. Op een of andere manier miste ik een beetje de vibe. Lange rijen bij de bar en het eten en een drankje was wel 4 euro, voor 12 kippen vleugels betaalde je zelfs 20 euro! Buiten alle proporties.
Hakkuh Annie
Warming up van the Raver geweldig. Critalmass heeft me verrast... De enige tegenvaller was weirdo... Die mocht van mij zsm vertrekken. En de area was weer veel te klein... Dat was jammer..
Turbo-D
Dit was een feest om nooit te vergeten. Van het begin tot het einde lopen stuiteren. Dit was mijn 11e grote Thunderdome en samen met 2012 de beste editie.
Slechste Thunderdome in jaren, te veel tiktokgabbers, te veel uptempo in de zalen wat niet bestemd was voor uptempo. de nieuwe tiktokgeneratie heeft Thunderdome verziekt.
_Lucii_
Oke heb me wel vermaakt veel in de gangen geweest. Maar wat was het knetter druk, doolhof. Druk bij de bar, traag en dom personeel, te lange rijen wc. En dan ook nog veel piepkicks. Thunderdome… not see tou next year..
Sabrientjuh
Zeer goed vermaakt 🎉🎉
Is thunderdome
joop desloper
goed
VanFlip
Was weer een top feest!
8) Iertjuhhh 8)
Lekker feestje, sfeer zat er goed in. Alleen jammer dat je in de heroes of hardcore het geluid van de mainstage kon horen.
terror vs kolli
Thunderdome, thunder er voor en er na valt niet veel te zeggen anders dan dat het mijn favoriete feestje blijft!
Kon beter
Alles voor MIVA was goed geregeld. Voldoende doorstroom en voldoende toiletten. Lockers (online) uitverkocht, maar nog wel een locker mogelijk. Toptijd gehad.
José
Heb me wel vermaakt maar heb thunderdome wel beter mee gemaakt .. dit was het slechtste feestje wat ik van thunderdome heb mee gemaakt
Van het begin tot het einde dik genieten! <3
VWJOPIE
Super
× Miniii elaar ×
Helaas eerder weg gegaan, omdat het zo tegenviel qua geluid en drukte.
Dave046
Het meeste ultieme hardcore feest van het land !!! Toiletten zijn er wel op achteruit gegaan helaas...
Dizzygeus
Goed vermaakt, leuk om de mensen te zien van de Thunderdome shoot.
Harry Nak
Yup
xKrissi Terror
Begin van het feest was het erg druk en lange rijen daarna was het een prima feest !
Deze editie was niet zoals ik van Thunderdome gewend ben, maar het was zeker wel weer een prima feestje. De sfeer was TOP!!!
sharkpaul1
heerlijke sfeer lekkere sound
Bearded
Mijn allereerste hardcore feest! Was zeer benieuwd maar heeft 100% naar mijn verwachtingen voldaan. Ik heb zo genoten en mijn ogen uitgekeken, de samenzwering, respect voor elkaar vond ik fantastisch om te zien. Ik hoor in deze cultuur thuis !
Prima vermaakt! Alleen een beetje jammer dat het veel te druk was!
WuWeiXu
Heb genoten, maar was stuk minder dan vorige jaren. Early stage was veelste klein, Heroes stage had erg matige geluid. Kan aan mij liggen maar de sfeer voelde ook wat minder, op de main stond 80% haas stil.
The Shockb­laster
Vond deze edtie stuk minder dan vorig jaar 😊 maar verder wel vermaakt + hardcore bingo was ook lol, dat word binnen kort nog bezoekje brengen aant casino + evt nog thunderdome pakket winnen t.w.v. €400,- 😁🎉
Karlippo
🔥🔥🔥🔥👌🏻💯
basjuh1607
Heroes, Heroes en nog een Heroes! Wat een geweldige sfeer!
jordy_296
Super dik feest was het. Heb wel kleine kritiek puntjes zoals dat ik geluid een beetje matig vond of je moest wat meer vooraan gaan staan en de ealy stage was te klein waardoor die te vol stond. Voor de rest echt een top nacht gehad.
AS0023
Thunderdome is gewoon Thunderrrrrdoom!!!!!❤️‍🔥
Grad
Betere meegemaakt.. maar muziek was goed..
#­P@­rty G@­ngster
Ondanks dat vlak voor utrecht in trein mijn gsm is gestolen , toch nog een zeer goede avond gehad in de jaarbeurs :bounce: beetje een doolhof maar muziek was uitstekend vooral thundergods en heroes of hardcore zaal van thundergods had wel wat groter gemogen :P
!!­ LAzERQicQ !!­
We need your feedback mail incoming! My answer: 2019. Nuff said. Of was Mainstage van voorgaande jaren echt naar de grond gebracht? Het net maakt me niet echt wijzer. Er waren bepaalde momenten dat sfeer ineens slecht werd en al snel kreeg je door waarom: Security gedroeg zich agressief naar bezoekers! Lopen smijten met mensen, zijn jullie niet goed in je bovenkamer ofzo? Idioten! En toch een super Thunderdome gehad, werd snoeihard gedraaid in de main, geluid was super als je in het center stond, gaaf decor, sfeer was, buiten mijn kritiekpunt om, verder ook geweldig! Thunderdome was hard, duister en had weer een underground vibe, heerlijk! DJ's of the night: Spitnoise, Miss K8, Partyraiser, Drokz (Opaaa, wat was je op dreef in de main!) The man of the night: Barber :respect: Just.. wow.. :respect: En tot slot, wat voor mij echt een bijzonder party herinnering is geworden, dit was zo opvallend verrassend hard en bruut: N-Vitral & Dither :respect: An instant Thunderdome Classic set! Belachelijk goed :respect: See you next year!
Steve Zucchini
Logistieke indeling was stukken beter dan vorig jaar, echter was de accoustiek er de dupe van. Weinig inspirerends op de mainstage gehoord na 2:00. Al met al is het toch altijd weer lekker om op een Thunderdome in de Jaarbeurs te raven!
:bier: 076
Wat een topfeest, alle dj’s hadden er zin in. Het publiek was top.
TeRRoR-specht
Niet zoals ik gewend ben van thunderdome..maar super goed vermaakt!!
:bounc­e:»Wes­seL™«:­bounce­:
Heel leuk, sfeertje was zoals ik gewend ben. Als enige opmerking dat de indeling/floorplan moeilijk leesbaar was.
CFC - Fan
Vreemde indeling qua zalen, dat ANGERFIST ontbreekt is al onzettend schokkend.. heb nu ook al een aantal thunderdomes gedaan en enkel de tickets worden duurder.. jammer dat panic ziek was maarja dat is niet voorzien natuurlijk.. voor de rest ok maar niet wauw zoals vorige jaren
Dikke prima. Indeling was even wennen maar een beetje chaos hoort erbij. Geluid was prima en goeie sets gehoord. Top editie!.
JPSALMERE
Voor mij, eerste keer Thunderdome.. Maar het is goed bevallen. Volgende editie ga ik zeker proberen. Kluisjes was wat gedoe en controle leek een eeuwigheid te gaan duren, maar verder goed geregeld (ben alleen maar op de main geweest )
~*­~Terrox Girl~*­~
Zeker weer genoten
*­~*­Snaatje*­~*­
Zeker weer genoten
Hell.Raiser_
Heerlijke editie, wat een top feest.
wouter-HC:bier:
Weer goed vermaakt zo als altijd goede sets gehoord, v.o.a. Paul elstak, Cryogenic , barber en drokz op naar volgend jaar
LadyX80
Heb betere edities meegemaakt en dat terwijl de ticketprijs alleen maar gestegen is
Modell­icious­/­Miss Wildcat
Gewoon gruwelijk goed!!!
Tobias81
Haven't been at many editions but compared to 2019 it was really uninspired and not special at all. Guess I skip this feest next year..
Demon Discord
Not bad, Not as good as last year, not nearly as great as 2019. I definetely missed a dedicated industrial area with crossbreed etc. beste set goed to Nosferatu and Ophidian.
Ro - D
First of all, its fantastic that thunderdome listened and acted on the mistakes from ’22. So very very well organised, screens that show you where to go and where you are. (Whoever overlooked this tiny detail of orientation past year, hopefully got fired 🧐) But he the music made us forget that 🙂 As said great organized.. but thats about all.. I had the pleasure to have joined many Thunderdomes over the decades and it hurts to say this but it was very boring music this year, no real ART-ists, no individuality. Our favorite set was from N-Vital but also here was no special performance at all. I don’t know what happened that there were only 8 Dj’s from outside holland put in the line up, against 35 dutch djs. I think the essence of it all is, that there was no diversity in all regards to music and former editions. But well it was great organised.. Accept, if there wouldn’t be the issue that there is never even close enough merchandise to meet demands.. which is normal.. but to have most items Sold Out at 8:45, even the „waaier“ from the new collection is ridiculous and for such a merch factory totally incomprehensible. Every Party is as good as you make it urself, so we had a great evening with great people, lots of laughs …and Hardcore was playing as well.. So 2024 will be the first Thunderdome since 2007 that I will miss, but trade it well with Pandemonium.
rroppin
Barber held van de avond!!! hele vette set!
jeroen­snuifj­evol
geluid niet denderend... allen vooraan te doen, voor de rest top feest.
(k) LADY A LITTLE BIT (K)
Een stuk kleiner helaas, onoverzichtelijk en de setjes waren ook niet top, jammer. Half uur wachten om naar de wc te kunnen. Ondaks alles toch een mooie avond gehad😁😁
Kotzaak klan in de tunnel. Wat een geweldige beleving. 45 minuten genieten. Verder misde ik wel de industrial
Terror­NLSmur­f
Eerste paar uur de main waren het leukst. Geluid in de milenium stond veels te zacht naar mijn idee. Drokz weer de eindbaas als altijd!
TD7004­222Bla­ck
Waaay too crowded. Positive: All mainstage sets were incredibly good, big Thank you
Yiggi
Topfeest gehad
Djois...
Vond dat er niet echt lekker werd gedraaid.. ging af en toe van hort naar her ... vorig jaar werd er wel veel beter gedraaid..
Abaddon
:bounce:
(NL)early-thunderdome-gabber­(NL):x­tc:
was weer behoorlijk druk overal🤣 maar wel weer heerlijk uit me stekker gegaan😋
Jezza
Geluid was super! Ook fijner dan de vorige editie was de bewegingsruimte! Heerlijke editie dit!
Rene_Early
Te kleine early ,waar teveel millennium werd gedraaid. , en veel te druk. Over de beroerde setjes maar te zwijgen, onsamenhangend, aantal nummers wel 3x gehoord, wat een aanfluiting.Dit was mijn laatste thunderdome, slechtste feest van 2023, en ik ben er heel wat geweest
josti
Sfeertje was top, maar de indeling vond ik vrij onoverzichtelijk. Wel een gezellig feest verder!
slam1975
Prima sfeer zoals altijd

Line-up Thunderdome

1Main
za 22:00 - 22:45:  🇫🇷 hardcore
za 22:45 - 23:30:  hardcore
za 23:30 - 00:15:  hardcore
zo 00:15 - 01:05:  hardcore
techno, drum & bass, hardcore, downtempo
zo 01:05 - 01:20:  · show hardcore
zo 01:20 - 02:00:  🇮🇹 hardcore
zo 02:00 - 02:45:  🇺🇦 hardcore
zo 02:45 - 03:45:  drum & bass, hardcore
hardcore
zo 03:45 - 04:15:  · live hardcore
zo 04:15 - 05:00:  hardcore
zo 05:00 - 05:45:  hardcore
zo 05:45 - 06:30:  hardcore
zo 06:30 - 07:00:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
2Heroes of Hardcore
Millennium Hardcore
za 22:00 - 23:00:  hardcore
za 23:00 - 00:00:  hardcore
zo 00:00 - 01:00:  drum & bass, hardcore
zo 01:00 - 02:00:  🇩🇪 techno, hardcore, hardstyle, trance
zo 02:00 - 03:00:  hardcore
hardcore
zo 03:00 - 03:45:  hardcore
zo 03:45 - 04:45:  hardcore
techno, hardcore
zo 04:45 - 05:45:  hardcore
zo 05:45 - 07:00:  🇮🇹 hardcore
· MC hardcore
3Uptempo Cage
Uptempo Hardcore
za 22:00 - 23:00:  🇫🇷 hardcore
za 23:00 - 00:00:  hardcore
zo 00:00 - 01:00:  hardcore
hardcore
zo 01:00 - 02:00:  hardcore
zo 02:00 - 03:00:  hardcore
zo 03:00 - 04:00:  hardcore
zo 04:00 - 05:00:  hardcore
🇮🇹 🇳🇱 hardcore
zo 05:00 - 06:00:  hardcore
zo 06:00 - 07:00:  🇧🇪 hardcore
· MC hardcore, house, hardstyle
4Thundergods
Early Hardcore
za 22:00 - 23:00:  hardcore
za 23:00 - 00:00:  techno, drum & bass, hardcore, trance, hardstyle, downtempo, urban, hip hop, house
zo 00:00 - 01:00:  hardcore
hardcore
zo 01:00 - 02:00:  hardcore
zo 02:00 - 03:00:  hardcore
zo 03:00 - 04:00:  hardcore
zo 04:00 - 06:00:  hardcore
hardcore, hardstyle
hardcore, house, hardstyle
zo 06:00 - 07:00:  drum & bass, hardcore, house, trance, techno, hard techno
· MC hardcore, hardstyle
5Tunnel of Terror
Terror & Speedcore
za 22:00 - 23:00:  🇬🇧 hardcore
za 23:00 - 00:00:  hardcore
zo 00:00 - 01:00:  hardcore
zo 01:00 - 01:45:  🇩🇪 hardcore
zo 01:45 - 02:45:  🇧🇪 techno, hardcore
zo 02:45 - 04:00:  hardcore
zo 04:00 - 05:00:  hardcore
zo 05:00 - 06:00:  hardcore
zo 06:00 - 07:00:  hardcore
· MC drum & bass, hardcore, hip hop, metal
6Die Hard Warm-Up
hardcore
hardcore
7Hardcore Bingo Arena

Statistieken

797Partyflockbezoekers
166Partyflockgeïnteresseerd
6183Appicbezoekers
1661Appicgeïnteresseerd
69 / 26·mannen / vrouwen
37.0Partyflockgemiddelde leeftijd
37.3Partyflockleeftijd mediaan
26.1Appicgemiddelde leeftijd
23.3Appicleeftijd mediaan
0 / 1·forumonderwerp
15·video's
75·albumfoto's
68·opmerkingen
94·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (494 stemmen)

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 37, leeftijd mediaan: 37.3
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
185
192
203
212
223
234
243
255
262
27162%
 
28212%
 
29182%
 
30243%
 
31283%
 
32354%
 
33476%
 
34395%
 
35567%
 
36638%
 
37476%
 
38496%
 
39445%
 
40476%
 
41374%
 
42385%
 
43354%
 
44151%
 
45212%
 
46172%
 
4791%
 
48101%
 
493
504
512
521
532
541
561
The word is out. It’s time for another edition of Thunderdome.
On December 9, we will return to the Jaarbeurs Utrecht to celebrate hardcore at its best.

𝗧𝗛𝗨𝗡𝗗𝗘𝗥𝗗𝗢 𝗘 𝟮𝟬𝟮𝟯 𝗜𝗦 𝗦𝗢𝗟𝗗 𝗢𝗨𝗧