Partyflock
 
Sticks
16 juni 2020
NaamJunte Uiterwijk
Functie52 × MC, 15 × DJ, 13 × rapper
Geslachtman
Lid van groepenDazzled Sticks, Great Minds, Opgezwolle, Rico & Sticks & Sticks & Moon
Geboortedatum
Leeftijd42
HerkomstNederland 🇳🇱
Genreship hop
Linksinstagramspotifyxwikipedia

Biografie

Sticky Steez a.k.a. Stickz is a Dutch hip-hop MC, born May 19th, 1982 in Zwolle, Overijssel, the Netherlands, performing with lyrics in Dutch. A prolific battle rapper, Stickz started his career in 1998 with the group Opgezwolle, embarking on a solo career after the group's third studio album. He has since been a part of several hip-hop formations in the Netherlands including Fakkelbrigade, Kubus & Sticks, Opgeduveld (a project between groups Opgezwolle and Duvelduvel), Stick N Duuv and Great Minds.

Statistieken

79·optredens
2·in de toekomst
77·in het verleden
635Partyflockfans
3·nieuws
10·video's
23·opmerkingen
geenstemresultaat (3.9554 stemmen)

Nieuws

Afgelopen zomer bracht Sticks, bekend van de succesformaties Opgezwolle en Great Minds, zijn album STICKmatic uit. De plaat bevatte spannende samenwerkingen met o.a. S10, Lijpe en Zwangere Guy en tracks waarop de Zwollenaar geen blad voor de mond nam. De laatste track getiteld 'Het Mooiste Komt Straks' verwees stiekem al naar het album dat vandaag het levenslicht ziet: Het Mooiste Komt Nu. Het is niet de eerste keer dat hij exclusief samenwerkt met de alomgeprezen producer Kubus en dat is te horen; ze voelen elkaar feilloos aan.
Onder grote belangstelling van vrienden, familie en de muziekindustrie is gister de tentoonstelling ONRUST in Museum de Fundatie feestelijk geopend. Junte Uiterwijk –beter bekend als Sticks– werkte het afgelopen jaar aan nieuwe muziek die niet op Spotify, YouTube, plaat of vinyl uitkomt.
Junte Uiterwijk –beter bekend als Sticks– uit Zwolle werkt samen met Kubus -Bart van de Werken- aan nieuwe muziek die niet op Spotify, YouTube, plaat of vinyl uitkomt, maar exclusief voor vier maanden te ervaren is in Museum de Fundatie in Zwolle. Daarna is het weg en nooit meer ergens te horen. Het project is een creatieve samenwerking tussen Sticks, Red Bull en Museum de Fundatie, en opent op 14 september.