Partyflock
 
Nieuws · april 2018
Groene Hart Tijdschema Bekend
maandag 30 april 2018
Iedereen is klaar voor de volgende KNALFUIF! Komende zaterdag vieren we onze vrijheid door heerlijk te gaan dansen en sjansen in het zand van Strand Cattenbroekerplas met o.a. Snollebollekes, La Fuente, Royal Beat, Kill The Buzz, Danny Froger en vele anderen....
Woofers, het is zover, de line-up voor Wooferland 2018 is rond! En we hebben weer een indrukwekkend lijstje met klappers voor jullie weten te strikken. En dat mag ook wel want we vieren 25 augustus ons vijftien jarig jubileum.
Morgen
donderdag 26 april 2018
Morgen is weer terug deze zomer! Op zaterdag 26 mei zal dit zomerse event aan de prachtige Zevenhuizerplas het seizoen openen met een speciale 'Stat of the Summer edition'. Eindelijk weer naar Beachclub 7, de hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen.
Radiozender SLAM! brengt tijdens SLAM! Koningsdag in Alkmaar een muzikaal eerbetoon aan de vorige week overleden DJ Avicii.
The countdown has begun
donderdag 26 april 2018
De zomer begint al stiekem zijn eerste tekenen te vertonen, en dat verlangt natuurlijk naar een zomer vol met zonnige dagen! Maar ook een zomer vol met mooie festivals! Eentje voor in je agenda: Ultrasonic Festival 2018 bij de Maarsseveense Plassen met wel een heleboel dikke namen.
Crazy wonderland festival is het voorbeeld dat een festival met zoveel stages en goede dj's helemaal niet perse duur hoeft te zijn. Voor maar 32,50 euro ben jij eigenaar van een ticket van dit veelzijdige festival met het leukste entertainment en de beste dj's.
Het legendarische Trancemania was tot 2003 hét dance-event van het zuiden. Reunion brengt houseclassics (2004-2010) in Muziekgieterij en verkoopt iedere editie uit. Deze twee op één avond in twee zalen: wat wil je nog meer?
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
woensdag 25 april 2018
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
Sugarfactory
woensdag 25 april 2018
Het zal de echte liefhebbers niet ontgaan zijn; de Sugarfactory is een nieuwe weg ingeslagen wat betreft haar clubprogramma.
Dat de meeste bewoners op de Donksbergen fan zijn van Dominator wordt duidelijk wanneer we met activiteiten coördinator Anita het aankomende jaar bespreken.
Mainstage – Gehost door Partyraiser, 1 woord: UPTEMPO!
Als een van de Uptempo Hardcore pioniers heeft Partyraiser een groot aandeel in de hedendaagse hardcore scene. Na een lange periode van afwezigheid, kunnen wij hem nu weer met trots aankondigen!
Het festivalseizoen is weer begonnen en de lente mag weer vol gevierd worden. Wat ook gevierd gaat worden deze maand is de verjaardag van onze koning Willem.
Voor het zevende jaar op rij is stadsstrand De IJzeren Man in Eindhoven gastheer voor Atmoz Outdoor. Op zaterdag 16 juni trakteren o.a. Pat Krimson, Francois & DJ Ghost de bezoekers op de enige échte Atmoz-sound van vroeger.
AIR Amsterdam bestaat 8 jaar
maandag 23 april 2018
In 2010 opende AIR Amsterdam, voormalig IT, voor het eerst haar deuren op het Rembrandtplein.
De Zweedse artiest Avicii is op 28-jarige leeftijd dood aangetroffen in Oman. Zijn publicist heeft dit medegedeeld.
Bij een dagje strand denk je niet snel aan vechtpartijen, massaal drugsgebruik en een agressieve sfeer. Toch wordt kustplaats Bloemendaal al jaren geteisterd door overlast tijdens het strandseizoen.
Het nieuwe driedaagse family-friendly festival Camp Moonrise verrijst van 22 tot en met 24 juni 2018 aan het meer van Bussloo op de Veluwe.
Na het grote succes van 'Coño' is Nederlands rapper Jhorrmountain terug, ditmaal samenwerkend met het duo Pyramids voor een sterk staaltje zomermuziek.
De Nederlandse dj Ummet Ozcan is een samenwerking aangegaan met de Koreaanse superster Hyoyeon en dat blijkt een gouden greep.
De helft van de Nederlanders heeft wel eens gehoorklachten na bezoek aan een festival of concert. Dit blijkt uit recent onderzoek dat marktonderzoeksbureau The Choice uitvoerde in opdracht van Alpine Hearing Protection. Volgens Jan van der Borden, KNO-arts bij het BovenIJ Ziekenhuis in Amsterdam, maakt de Nederlandse KNO-vereniging zich ernstig zorgen.
Ondanks de drukte met Grotesque op diverse festivals, heeft PT Events toch nog een ideale datum gevonden om de inmiddels 6e editie van Trancebeats te presenteren. Dit jaar op de unieke, drijvende locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam. Zowel bij goed als slecht weer, hebben we dé locatie bij uitstek voor het perfecte feestje!
De 24-jarige DJ/Producer Sam Feldt, heeft zijn eerste stappen gezet richting zijn doel naar een duurzamere wereld en een schoner milieu door zijn CO2-uitstoot te compenseren met behulp van GreenSeat.
Morgen vanaf 14:00 gaan we terug naar vervlogen hardstyle tijden. Voor de echte hardstyle classics lovers een Oorgasme, handjes in de lucht en de keeltjes geschraapt. Stil staan is geen optie! Als de lichten na de laatste plaat weer aan gaan, zijn de zolen onder je Sneakers gegarandeerd weg gesleten van het losgaan! 100% feest garantie voor een memorabele Reminder editie dus met alleen maar helden als Frontliner, D-Block & S-Te-Fan, Zany, Technoboy, The Pitcher, Activator en vele anderen!
Sef, De Likt, Gallowstreet, Afriquoi, Jacin Trill, Amartey en Singlefeestje te zien op zaterdag 21 juli
'Never change a winning team'. De afgelopen 3 jaar zorgden Panorama Bar residents Tama Sumo & Lakuti voor onvergetelijke Koningsnachten in Radion.
Wie produceert de beste dance track en wint een release op 12 inch vinyl? Producers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor Vinylized, de Nederlandse danceproducerscontest.
Aan het programma van Bevrijdingsfestival Heerlen werden vandaag vijf nieuwe namen toegevoegd: Donnie, Folk Road Show, Vortex Surfer, Mt. Atlas en Korvo.
Cartel keert op vrijdag 27 april voor de derde keer terug naar het Westerpark voor de langste Koningsdagviering van Amsterdam.
ABSTRKT × Moonday
vrijdag 13 april 2018
Moonday × Abstrkt geven startschot Open Air seizoen met internationale line-up
Vandaag gaat de opzwepende track '#DDDING' van The Darkraver & The Viper feat. Ross in release. De track kan bekend in de oren klinken, het is namelijk een remake van de gelijknamige hit van 'Ding Ding Ding' van Ross & Iba ft.
Wat een lekker feestje was het op Eerste Paasdag! Wij hebben genoten van een uitverkochte Soizante neuf in Club Kokomo te Groningen.
Twee ooievaars zorgen ervoor dat de organisatie van het Flinke Pink Festival in Leek op zoek moeten naar een andere locatie. De ooievaars hebben Podium Nienoord uitgekozen om een nest te bouwen.
It's Showtime
woensdag 11 april 2018
It's Showtime & Club Rodenburg slaan handen ineen voor het 33-jarig bestaan van Club Rodenburg.
Sugarfactory IMF10 Koningsnacht
dinsdag 10 april 2018
Koningsnacht zal dit jaar groots gevierd worden in de Sugarfactory in samenwerking met het beruchte techno label IMF. Marcel Fengler onthulde op zijn label (IMF staat voor Index Marcel Fengler) onlangs een nieuwe compilatie die de komende maanden in drie delen zal worden uitgebracht.
P60 pakt uit met Kingsnight
dinsdag 10 april 2018
Na een mokerharde editie vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven: op donderdag 26 april pakt P60 groots uit met een nieuwe Ignition | Kingsnight.
En wij hosten een VICE-stage met onder anderen Stefflon Don, Sevn Alias, Jacin Trill en Caballero & JeanJass.
Nicky Romero, Showtek, KSHMR, Sam Feldt Live en Masquerade presented by Claptone zijn op 14 juli de headliners op de eerste Nederlandse editie van het Daydream Festival in Aquabest bij Eindhoven.
De eerste DJ's van Electronic Family Festival 2018 zijn bekend! Iconen als Gareth Emery, Vini Vici, Ben Gold en KhoMha laten op zaterdag 28 juli de echte Electronic Family vibe weer tot leven komen op het festivalterrein van Autotron in Den Bosch.
New Soul Connection
maandag 9 april 2018
oul heeft de afgelopen paar jaar in sneltreinvaart de harten van veel Nederlanders weten te veroveren. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat er nu meer aandacht en ruimte is voor het heden en verleden van de soulmuziek.
Vandaag komt de track 'Het Zwarte Schaap' van Hagenezen Outsiders, Billy The Kit, The Darkraver en De Kraaien uit.
H7 warehouse omgebouwd tot rave tempel zoals deze bedoeld zijn.
Op 26 en 27 april zal op het Roermondsplein in Arnhem de eerste editie plaatsvinden van Free Your Mind Orange Edition.
The Qontinent
woensdag 4 april 2018
Op 10, 11 en 12 augustus is het tijd voor het hardste hoogtepunt op één van de meest unieke festivallocaties van België: ͚The Qontinent.
In navolging van vorig jaar kiest Dance Valley Festival wederom voor een programma met daarin een combinatie van het beste uit de internationale dance en de nationale urban scene.
Kizomba On The Beach
woensdag 4 april 2018
Waar heel Europa over praat, gaat gebeuren aan het strand van Bloemendaal aan Zee!

Wij laten je kennis maken met Kizomba! Bij deze garanderen wij jullie, dat stil staan geen optie is en al helemaal niet op Urban Kiz beats!
Het feest duurt nog maar 10 dagen en de spanning wordt langzaam aan opgebouwd. Er wordt over gepraat, outfits worden uitgezocht en contacten worden via de sites gelegd.
Rapper Boef heeft met de release van zijn nieuwe single Sofiane twee Nederlandse records verbroken, op zowel Spotify als YouTube. Afgelopen vrijdag 30 maart heeft de single het record voor de meeste Spotify-streams per dag in Nederland verbroken door meer dan 680.000 streams in 24 uur te behalen.
Een paradijselijk dorp in het zand met live podium van festivalformaat óp het strand waar je de zon ziet ondergaan.
30 april 2018
Groene Hart Tijdschema Bekend
Line-up Wooferland festival 2018 compleet
26 april 2018
Morgen
Muzikaal eerbetoon aan Avicii tijdens Slam! koningsdag
The countdown has begun
1 september begint "het" spektakel weer, Crazy Wonderland festival met 7
Muziek van toen, DJ's van toen, publiek van toen.
25 april 2018
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
Sugarfactory
Een blijvend stukje Dominator op de Donksbergen
24 april 2018
Ground Zero Festival 2018 Stage Hosts Bevestigd
Droom line-up tijdens A Night of Kings
23 april 2018
Atmoz Outdoor presenteert line-up inclusief toevoeging extra area
AIR Amsterdam bestaat 8 jaar
20 april 2018
Avicii overleden op 28-jarige leeftijd
Strandseizoen is geopend, dus begint de onrust op partystrand Bloemendaal
Nieuw family-friendly festival Camp Moonrise maakt programma compleet
Nederlandse acts Pyramids en Jhorrmountain spannen samen voor zwoele zomerhit
Nederlandse dj scoort in 24 uur wereldhit met Koreaanse superster
Meer dan de helft van de festivalbezoekers heeft last van gehoor
Op 9 juni de 'hele' dag feest tijdens Trancebeats bij Undercurrent
DJ/Producer Sam Feldt wordt ambassadeur van Greenseat
Zagen met Hardstyle classics van 2006-2011
19 april 2018
De Leuke Festival presenteert programma
17 april 2018
Koningsnacht en -dag vieren we samen met onze nationale en internationale vrienden
16 april 2018
Inschrijving Vinylized 2018 van start
13 april 2018
Bevrijdingsfestival Heerlen kondigt nieuwe namen aan
Cartel en Westerunie pakken op Koningsdag uit met 19-uurs marathon bij de Westergasfabriek
ABSTRKT × Moonday
#DDDING' - The Darkraver & The Viper feat. Ross
12 april 2018
Club Kokomo & Soizante neuf present Kingsday afterparty
Festival moet wijken voor nestelende ooievaars
11 april 2018
It's Showtime
10 april 2018
Sugarfactory IMF10 Koningsnacht
P60 pakt uit met Kingsnight
Het Vlaamse hiphopfestival Fire Is Gold maakt eerste namen bekend
Nicky Romero op nieuw dancefestival Daydream Festival
9 april 2018
De eerste namen van Electronic Family zijn bekend
New Soul Connection
6 april 2018
Hagenezen Outsiders, Billy The Kit, The Darkraver en De Kraaien combineren sounds voor 'Het Zwarte Schaap'
5 april 2018
Ici brengt het gevoel van de illegale warehouse raves terug
4 april 2018
Free Your Mind maakt line up bekend voor Koningsdag edities
The Qontinent
Dance Valley brengt Steve Aoki, Showtek, Fedde le Grand, Quintino, Boef en Lil' Kleine naar Spaarnwoude
Kizomba On The Beach
Laatste kaarten voor SDC World Party 14 april Central Studio's Utrecht
3 april 2018
Rapper Boef verbreekt Nederlands Spotify-record
Een festival tussenbeachclub Indigo & Whoosah in