Partyflock
 
Nieuws · januari 2018
Ultrasonic Festival is terug! Na het jubileum van vorig jaar strijkt Utrechts gezelligste festival voor de zesde keer neer aan de Maarsseveense Plassen.
Eerste bevestigingen lowlands
woensdag 31 januari 2018
Gorillaz, kendrick lamar, the war on drugs, dua lipa en meer kaartverkoop start zaterdag 10 februari Van 17 t/m 19 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de zesentwintigste editie van "A Campingflight to Lowlands Paradise" plaats.
Timetables Pleinvrees on Tour
dinsdag 30 januari 2018
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt.
Dancefair 201 8
dinsdag 30 januari 2018
Dancefair 2018 begint nu serieuze vormen aan te nemen. Inmiddels staat het complete programma online. Meer dan 160 artiesten, 200 masterclasses, 22 areas en een 6000m2 expo floor. Voor elke DJ, producer en music professional is er meer dan genoeg te vinden èn te leren.
Nieuw festival Camp Moonrise presenteert met onder andere My Baby, Gilles Peterson, Joep Beving, Joris Bijdendijk (RIJKS), Kenny Dope, Alain Caron & zonen en Tim den Besten de eerste namen van veelzijdig programma
Zojuist maakte UDC Events de eerste artiesten bekend die op 18 augustus tijdens Dutch Valley hun opwachting zullen maken.
The Promised Land winter edition
maandag 29 januari 2018
Zaterdag 10 maart: Classics uit de beginperiode van dance tijdens The Promised Land winter edition op Thuishaven Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert The Promised Land voor de vierde keer terug naar festivalterrein Thuishaven.
Berry Blaster Detox Drink
vrijdag 26 januari 2018
Kenners hebben het flesje allang in de koelkast staan, maar je moest hiervoor altijd naar De Tuinen, Kruidvat of Etos. Bij de Albert Heijn is wel een stuk handiger!
Open P60 Day
donderdag 25 januari 2018
Op zaterdag 3 februari gaan alle deuren open in P60! Al sinds 2001 is dit hét podium van Amstelveen voor muziek, visual art, cultuur en (muziek)educatie.
SPEC en MOJO zijn een boekingskantoor gestart voor Nederlandse urban artiesten. Het roster van Wolf Bookings bestaat uit artiesten als Ronnie Flex, Boef, Jacin Trill, Ali B, Donnie, Bokoesam, Jairzinho en Paul Sinha.
Stichting N8BM A'DAM organiseert op zaterdag 24 februari de tweede editie van Nacht voor de Nacht. De eerste editie van het jaarlijkse clubfestival, waar je met één kaartje de Amsterdamse clubcultuur kunt ontdekken, verkocht vorig jaar direct uit.
Na de A'dam Toren heeft ondernemer Duncan Stutterheim ook de zeventien gebouwen van de Westergasfabriek overgenomen.
Het stuiterbal
donderdag 25 januari 2018
Sinds 2011 zijn de brouwers van Het Stuiterbal bezig met een geheim recept. Na jaren van proeven, katers en krankzinnige experimenten opent de brouwerij haar poorten.
De vierde editie van het cross-over elektronische muziekfestival we are electric Weekender vindt dit jaar van 6 t/m 8 juli plaats in de bosrijke omgeving van Landgoed Velder in Boxtel. Vandaag worden 12 nieuwe acts bekendgemaakt.
Tijdens een perspresentatie in Rotterdam Ahoy hebben De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch zojuist een unieke samenwerking aangekondigd. Vanwege de jubilea van beide evenementen zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!
Moby is weer helemaal terug. Het dance icoon geldt als één van de absolute grondleggers van de hedendaagse dance en techno en laat met zijn nieuwe album Everything Was Beautiful, and Nothing Hurthoren relevanter te zijn dan ooit.
De organisatie van Tomorrowland heeft de komst van Hardwell en Armin van Buuren bevestigd. Ook Axwell & Ingrosso, Yellow Claw en Sunnery James & Ryan Marciano zullen draaien tijdens het grootste dance-evenement van België.
Hardlab is back
dinsdag 23 januari 2018
Voor de tweede keer opent Hardlab de deuren van haar laboratorium! Het Veldhovense hardstyle event keert terug in evenementencomplex De Heiberg.
Hiphop is momenteel de meest dominante muziekstroming ter wereld. Recentelijk gaf Spotify nog te kennen dat in 2017 de hoeveelheid beluisterde hiphop via hen met 74% gestegen was.
Op zaterdag 27 januari komt het culinaire dansfeest Wine, Dine & Dance naar De Kalkovens in Huizen. Na maar liefst acht succesvolle edities in een landhuis op de Veluwe strijkt het nu voor het eerst neer in het Gooi.
Vandaag gaat de track 'Leven Na De Dood' van Jebroer en Dr Phunk in release.
WOO HAH! wint 'IJzeren Podiumdier' voor beste festival Festival valt in de prijzen op 20ste editie IJzeren Podiumdieren WOO HAH! festival wist vanavond de prijs te verzilveren voor 'Beste Festival' op de uitreiking van de IJzeren Podiumdieren die jaarlijks plaatsvinden op Eurosonic Noorderslag.
Dj-trio Kris Kross Amsterdam heeft grootse plannen in 2018. Het eerste wapenfeit is een tour langs de Nederlandse poppodia. Op vrijdag 3 maart vindt in Tivoli Utrecht de kick-off plaats om vervolgens op zaterdag 9 maart door te reizen naar het gloednieuwe podium Victorie in Alkmaar.
TIKTAK, het grootste eclectische dance evenementen concept van Nederland, zal op zondag 8 april een grootschalig festival op het strand van Bloemendaal organiseren samen met hosting partners Vunzige Deuntjes en Fuifje.
Thunderground
vrijdag 19 januari 2018
Zaterdag 27 januari zorgen de hardste platen voor een ijsbreuk in de Effenaar tijdens Thunderground: Arctic Madness! Vanaf 22:00 uur openen de deuren tot het freestyle geweld en zoals er van Thunderground verwacht mag worden, wordt het een heerlijke avond met de beste freestyle, early rave, classics en millennium hardcore.
Nieuwe track The Odyssey
woensdag 17 januari 2018
Na een grandioos 2017 gaat Malua in 2018 verder waar ze mee begonnen is, namelijk het bestormen van de hardere scene en het waarmaken van haar dromen.
Dancefair 2018
dinsdag 16 januari 2018
Dancefair is jouw toegang tot de wereld van 'electronic music'. De thuisbasis van en voor iedereen die draait, produced of instrumentalist is. Dancefair is het platform om jezelf te ontwikkelen met meer dan 200 masterclasses van top-notch producers, DJ's en music professionals. 120 artiesten uit de dance, techno, urban, deephouse, future house, trap, bass en hardere stijlen zullen acte de presence geven. Denk aan Armin van Buuren, Warface, Secret Cinema, CMC$, Joran van pol, Mike Williams en vele anderen.
Wij hebben er al enorm veel zin in: Eurosonic Noorderslag 2018! Deze week is het weer zover en ja, natuurlijk zijn wij er ook!
Het grootste outdoor technofestival van de wereld heeft zojuist haar line-up bekend gemaakt.
Aftermovie klaar booming new year
dinsdag 16 januari 2018
Booming Sexy New Year was weer een super gezellig feest en daar hoort natuurlijk ook een dikke aftermovie bij. En deze movie is wederom goed gelukt! Als je er naar kijkt krijg je al zin in weer zo'n feest. En omdat de aanstaande 2 feesten al uitverkocht zijn, kun je je nu al opmaken voor Crazy Wonderland Festival ( voorheen Pleasure Island ) De laatste super early bird kaarten voor maar 30,00 gaan er nu al doorheen.
Poppodium Ekko donderdag weer open
maandag 15 januari 2018
Afgelopen vrijdag brak er, na kortsluiting, brand uit bij Ekko. Het Utrechtse podium verwacht aanstaande donderdag de deuren weer te kunnen openen.
Het wereldwijde concept Don't Let Daddy Know komt op 2 en 3 maart terug naar Amsterdam met de Zweedse dj-legendes Axwell & Ingrosso, Nicky Romero, NERVO, Timmy Trumpet, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox en de zojuist aangekondigde speciale gast Steve Angello!
Oranjebloesem Festival is terug
vrijdag 12 januari 2018
Hét alternatief op Koningsdag vindt vrijdag 27 april weer plaats op Blijburg Amsterdam met Colin Benders, Dekmantel Soundsystem, Fjaak, Job Jobse, Jungle By Night, KiNK, Omar Souleyman, Palms Trax en vele anderen.
Het Servische EXIT Festival staat niet alleen bekend om haar exclusieve locatie tussen de vestingmuren van het Middeleeuwse Petrovaradin Fort, maar ook om het hosten van één van 's werelds beste podia: de Dance Arena.
Het Amsterdam Dance Event, 's werelds grootste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek, vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 21 oktober.
Platen & CD Beurs
dinsdag 9 januari 2018
Kopte de Telegraaf onlangs en de vele bezoekers van de halfjaarlijkse internationale vinylplaten en cd beurs in de RAI Amsterdam deden dit al jaren geleden.
2018 start veelbelovend voor de Lost & Found familie met de aankondiging van haar eerste eigen festival getiteld: We are lost. Op zaterdag 12 mei a.s. is het terrein van het populaire Thuishaven Amsterdam het decor voor dit nieuwe initiatief
De Nederlandse rapper en producer Ronnie Flex is een exclusieve publishingsamenwerking aangegaan met CTM.
True Survivorz
maandag 8 januari 2018
Zaterdag 13 januari kan jij je eerste karmapunten voor 2018 verdienen tijdens True Survivorz! Ook dit jaar hebben we een ontzettend dikke line-up weten samen te stellen.
Beat The Bridge
maandag 8 januari 2018
Op 26 en 27 april zal beat the bridge voor de allerlaatste keer plaatsvinden. We kijken samen met jullie terug op 7 geweldige edities en gaan er nog 1 keer keihard tegenaan!
Toko Techno draait al weer 4 jaar mee Noord-Brabant en is voor veel bezoekers een vast agenda item geworden. Dit 25+ techno feest staat bekend om zijn intieme sfeer en stelt geen enkele editie teleur.
Kouvatten op de rommelmarkt of jezelf naar de getver stampen op het hardste festival van het land: wij weten het wel! Op 27 april keert het grootste en gezelligste festival weer terug naar Aquabest.
KD soundsystem Rimboe Riddim EP2
vrijdag 5 januari 2018
KD soundsystem begint 2018 goed met een verfrissende EP vol tropische producties. Op Rimboe Riddim EP2: Amsterdam to the world brengt KD soundsystem vele tropische stijlen samen in één unieke sound. Het aftellen naar de zomer is begonnen!
Na Boefs controversiële en provocerende uitlatingen over vrouwen van afgelopen week, die Paaspop inhoudelijk en qua fatsoen direct ten zeerste afkeurde, kreeg de rapper een internationale golf van kritiek over zich heen. Boef bood daarop vervolgens zijn excuses aan.
Poppodium Atak is dicht, maar een tijdelijke oplossing voor de exploitatie is in de maak. Wethouder Jeroen Hatenboer verwacht dat concerten en oefensessies op korte termijn weer kunnen worden opgepakt.
The Grapevyne 90's
donderdag 4 januari 2018
The Grapevyne brengt je wederom een onvervalste RNB & HipHop party met de beste classics.
Xplosion 8
donderdag 4 januari 2018
Jazeker, we gaan weer knallen: de 8e editie van het Helmondse hardstyle evenement Xplosion. Voor deze editie, wat zaterdag 13 januari plaats vind in De Cacaofabriek, staan o.a. Rebelion, Deetox, Stereotuners en Break Zero op het programma!
De Microclub
dinsdag 2 januari 2018
Na meerdere succesvolle edities in 2017 keert De Microclub op vrijdag 12 januari terug in BASIS. Vanaf 20.00 wordt er begonnen met dansen!
31 januari 2018
Nicky Romero en Broederliefde op Ultrasonic festival
Eerste bevestigingen lowlands
30 januari 2018
Timetables Pleinvrees on Tour
Dancefair 201 8
Festival Camp Moonrise kondigt eerste namen aan
29 januari 2018
Kensington, Andre Hazes en Jebroer naar Dutch Valley
The Promised Land winter edition
26 januari 2018
Berry Blaster Detox Drink
25 januari 2018
Open P60 Day
SPEC en MOJO starten boekingskantoor voor Nederlandse urban acts
Amsterdamse clubcultuur proeven op zaterdag 24 februari
Duncan Stutterheim neemt Westergasfabriek over
Het stuiterbal
Nieuwe namen voor we are electric weekender
De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch kondigen unieke samenwerking aan
Dance icoon Moby brengt nieuw album uit
24 januari 2018
Hardwell en Armin van Buuren naar Tomorrowland
23 januari 2018
Hardlab is back
22 januari 2018
Woo Hah festival presenteert de ultieme hphop getaway bij Beekse bergen
Wine, Dine & Dance komt naar het Gooi
Jebroer gelooft in leven na de dood
20 januari 2018
WOO HAH! wint 'IJzeren Podiumdier' voor beste festival
19 januari 2018
Dj-trio Kris Kross Amsterdam op tour door Nederland
TIKTAK komt met groot strand festival
Thunderground
17 januari 2018
Nieuwe track The Odyssey
16 januari 2018
Dancefair 2018
Kom naar de Music & Tech Hideout tijdens ESNS 2018
Awakenings festival maakt line-up bekend
Aftermovie klaar booming new year
15 januari 2018
Poppodium Ekko donderdag weer open
Don't Let Daddy Know voegt Steve Angello toe aan de line-up!
12 januari 2018
Oranjebloesem Festival is terug
11 januari 2018
EXIT Festival's Dance Arena lanceert eerste batch techno-namen voor 2018
10 januari 2018
Festivaldata Amsterdam Dance Event 2018 bekendgemaakt
9 januari 2018
Platen & CD Beurs
8 januari 2018
Lost & Found Recordings presenteert eigen festival
Ronnie Flex gaat samenwerking aan met CTM
True Survivorz
Beat The Bridge
Zaterdag 13 januari Toko Techno in Tilburg
5 januari 2018
Koningsdag kan niet hard genoeg gaan met Supersized Kingsday festival!
KD soundsystem Rimboe Riddim EP2
4 januari 2018
Het optreden van rapper Boef op Paaspop dat gepland stond voor Paaszondag 1 april 2018 is geannuleerd.
Atak in Enschede dicht, Absolutely Fresh in beeld voor tijdelijke exploitatie
The Grapevyne 90's
Xplosion 8
2 januari 2018
De Microclub