Partyflock
 
Nieuws · maart 2016
Op zaterdag 9 april is het dubbel feest! Niet alleen bestaat SaturdayClub dan vier jaar, zij maakt tevens haar debuut bij the Boathouse! Dé nieuwe hotspot aan de Kralingse Plas in Rotterdam!
Op 9 en 10 april 2016 is het tijd voor de kick-off van het festivalseizoen op Rebirth Festival. Ben jij erbij tijdens 'The Wildest Adventure'? Rebirth Day 1 is uitverkocht, Rebirth Day 2 biedt je drie stages met de beste hardstyle, house en feestmuziek voor €25. Check hieronder alles wat je moet weten voordat je afreist naar Haaren om de start van het festivalseizoen te vieren.
Deze avond viert Genius zijn 35e verjaardag en hoe! Voor deze avond hebben ze een monsterline-up geselecteerd die een ware schokgolf teweeg zal brengen.
Ruim 25 grootheden uit de classics, early-rave, freestyle en hardcore scene hebben ze samen weten te brengen in drie area's met een waanzinnig decor wat moet zorgen voor complete chaos rondom Den Bosch op 9 april.
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vindt aan de Steemertseweg in Lierop de negende editie van Peteyfest plaats. De organisatie spreekt van een grootse opzet en de beste line-up tot nu toe. De kaartverkoop is inmiddels begonnen en de belangrijkste acts zijn reeds bekend gemaakt.
Simply Wild Outdoor viert 10 en 11 juni haar vijfjarig bestaan en belooft uit te pakken. Het eerste bewijs is daar: de line-up is zorgvuldig samengesteld en groter dan ooit tevoren. Met maar liefst 26 acts verspreid over twee dagen laat de organisatie wederom zien dat het nog gekker kan. Om het festival nog completer te maken is er dit jaar gekozen voor een tweede Surprise Area op zaterdag 11 juni.
Op 12, 13, 14 en 15 augustus vindt het fameuze Paradigm Festival wederom plaats. Dit jaarlijks terugkerende concept zal voor het eerst, in haar vijf jarige bestaan, 72 uur non-stop duren. Tijdens het festival zullen op de 7 podia ruim 100 DJ's hun draaikunsten vertonen. Nieuw is dat er dit jaar ook overnacht kan worden op de speciaal hiervoor ingerichte camping. Naast een verscheidenheid aan dancemuziek biedt het festival een platform aan artistiekelingen en creatievelingen, die er hun kunstzinnige objecten en projecten tonen.
The Flying Dutch was in 2015 een ongekend succes en het ziet ernaar uit dat de editie van 2016 niet zal onderdoen wat betreft bezoekers-enthousiasme. Het heeft de organiserende partijen doen inspireren de Dutch in de naam wat te laten varen en een feestje met een Zweeds tintje aan de evenementenkalender toe te voegen.
Koningsnachten bij RADION
vrijdag 25 maart 2016
RADION Amsterdam liet vandaag weten Koningsnacht te vieren met Amsterdamse organisaties MOOD en Aspirations. Eerder deze week lanceerde de club al het programma voor Koningsdag. Dit behelst het 25-jarig jubileum van Berlijnse club Tresor.
Zaterdag is het tijd voor weer een editie van 's werelds grootste indoor hardcore happening: zes enorme arena's met alle stijlen die de hardcore kent en duizenden liefhebbers!
Nieuwe releases
woensdag 23 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten:
De Dream Resort & Dream Hotel combitickets zullen verkrijgbaar zijn vanaf vandaag, de losse dagtickets & weekendtickets zijn te koop vanaf 30 maart! Van house tot hardstyle, van eclectic tot hardcore en van freestyle tot techno. Je vindt het allemaal op Dream Village. Het meest gezellige en complete festival van West-Brabant.
Begin december vorig jaar maakten Libema en UDC bekend dat eind mei AREA51 plaats zou vinden op het terrein van Autotron Rosmalen en vakantiepark Dierenbos. Men hoopte op 15.000 techno-liefhebbers die een ticket zouden aanschaffen. Helaas bleek dit een te enthousiaste wens....
Het Baco & Bitches circus strijkt op Paaszondag 27 maart neer in Club Rodenburg, Beesd! Het concept van The The Darkraver en Outsiders heeft het feestlandschap voorgoed veranderd en lapt alle hokjes aan zijn laars.
Line-up Dreamfields bekend
dinsdag 22 maart 2016
Dreamfields wordt op 9 juli voor de zesde keer georganiseerd op Recreatiegebied Rhederlaag in Lathum, ten oosten van Arnhem. Verspreid over 5 area's treden meer dan 80 DJ's op in genres als house, edm, eclectic en hardstyle. Inmiddels is de volledige line-up bekend...
Berg livesets Ultra online
dinsdag 22 maart 2016
Afgelopen weekend vond Ultra Music Festival plaats in Miami. Het was via livestream al aardig te volgen, maar mocht je het toch gemist hebben: een hoop sets kun je online terugluisteren! Ook een aantal sets van Resistance, ASOT 750 & Miami Music Lounge!
Op vrijdag 25 maart is het dan zover. Het non-profit concept Early Ravers United viert het eenjarig bestaan. Al een jaar lang geeft Early Ravers United maandelijks feestjes in de mooiste house-tempel van Brabant.
[Prcptn] vanavond in RADION
zaterdag 19 maart 2016
De Berlijns/Amsterdamse organisatie, PRCPTN is weer terug in RADION. 19 maart is het feest en mogen zowel Duitse als Nederlandse electronische muzikanten hun unieke eigenschappen uitsloven voor het publiek. De interessante line-up bied plaats voor Duits talent tot Nederlandse veteranen en heeft een verrassend frisse uitwerking bij het publiek.
Deze zomer komt de Rotterdamse Rave met haar allereerste festival, op het Lloyd Multiplein in Rotterdam. Zaterdag 6 augustus zal het industriële technofeest zich naar buiten verplaatsen na al viermaal de Maassilo te hebben uitverkocht.
Airwalk presents John O'Callaghan
donderdag 17 maart 2016
Na een uitverkocht Grenswerk tijdens de eerste "Airwalk presents." met Ferry Corsten vorig jaar is het nu de beurt aan een andere grootheid uit de trance scene. En dit keer gaan we zelfs een tandje harder. De tweede baas die het podium van Grenswerk zal gaan betreden is niemand minder dan de Ierse DJ en producer John O'Callaghan!
Defqon.1 line-up bekendgemaakt
donderdag 17 maart 2016
Weekend Warriors! Van 24 tot en met 26 juni zal Defqon.1 Weekend Festival wederom het Mekka van de hardere stijlen zijn. Heb jij het in je om samen met 60.000 bloedbroeders en -zusters onderdeel te worden van de grootste tribe binnen deze scene? Ga dan de uitdaging aan en maak van Defqon.1 jouw thuisbasis! Check de line-up....
Het tweede weekend van april is vaste prik voor Rebirth Festival, dé kick-off van het festivalseizoen. Day 2 van Rebirth Festival staat in het teken van twee avontuurlijke hostings. De mainstage wordt omgetoverd tot de muzikale keuken van Frequencerz, die de bezoekers bedienen op een onvergetelijke hardstyle experience met de spectaculaire presentatie van hun nieuwe album. In area 2 laten de mannen van Puinhoop Kollektiv je kennis maken met Puinhoop Extravaganza. Dit gaat natuurlijk uit de hand lopen! Als dit nog niet uitdagend genoeg is, kun je in area 3 kennis maken met lokale specialiteiten! Durf jij het aan!?
Vorig jaar verkochten deze mannen de tunnel volledig uit en ook deze keer zijn ze klaar om jullie van een uitgebreide set te voorzien tijdens |Toffler Presents Klangkarussell met support door Rotterdamse lokale artiesten in de vorm van het duo Your Locals en Kayzereaux.
Apple Music werkt samen met Dubset om duizenden geremixte nummers, DJ mixen en mashups die voorheen vanwege auteursrechtelijke kwesties niet beschikbaar waren te streamen. Dubset heeft MixBank ontwikkeld dat een remix kan analyseren om zo de originele nummers te herkennen en zo dus ook de rechthebbenden te betalen.
Daydream Festival, georganiseerd door Par-T België - dochteronderneming van Par-T Nederland - krijgt na 6 succesvolle edities bij onze zuiderburen er een klein broertje bij in Mexico. Daarmee is Daydream het tweede Belgische festival dat een internationale editie opstart.
Live Nation ergert zich aan de hoeveelheid geld die via secondary ticketing uit de markt verdwijnt. Voorzitter en CEO Michael Rapino vindt dat artiesten de tickets scherper moeten prijzen zodat ze de vraag weerspiegelen, zoals luchtvaartmaatschappijen dat ook doen. "Wederverkoop zal een wijdverbreid gegeven blijven tot artiesten het product prijzen naar wat de markt kan betalen." Dat bericht Financial Times.
Met het zonnetje op je bol, geluid van kabbelend water, het zand tussen de teentjes en de dreunen van de lekkerste plaatjes mag jij je dit jaar voor de aller-, aller-, allereerste keer wanen in het fruitige sprookje van Zomerfruit. Met een collectief aan feestjes dat weet waar genot te vinden is, worden de fijnste DJ's, meest frisse live-acts en leukste activiteiten samengebracht tot misschien wel het gezelligste festival van je zomer.
Nieuwe releases
vrijdag 11 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten:
De aftermovie van Reverze staat online, Bass Events keert terug naar Flanders Expo in Gent met een compleet nieuw concept; Flashback. En uiteraard keert The Qontinent, hèt Belgische Harder Styles weekend festival, op 12-13-14 augustus terug naar het prachtige domein Puyenbroeck in Wachtebeke.
Fedde le Grand reikte vandaag het eerste exemplaar van het album 'Dannic presents Fonk' uit aan de uit Breda afkomstige DJ/Producer Dannic. Na de eerste release op zijn onlangs gelanceerde label Fonk Recordings heeft Dannic de smaak flink te pakken. Vandaag brengt hij zijn eerste album uit genaamd 'Dannic presents Fonk', waarop tevens exclusief zijn nieuwe single te beluisteren is.
Toffler presents Ben Sims
vrijdag 11 maart 2016
Techno-pionier Ben Sims komt langs in Toffler om een van zijn energieke sets weg te geven, dus zet jezelf alvast schrap!
Het zeer populaire dance-concept onder jongeren Don't Let Daddy Know' (DLDK) breidt nog verder uit. De organisatie heeft ambitieuze plannen en kondigt vandaag het allereerste 'DLDK Music Festival' aan. Dit is een logisch gevolg op alle successen die het merk wereldwijd beleeft.
Armin van Buuren treedt dit jaar weer op in Leiden tijdens Koningsdag. Na het grote succes van vorig jaar vindt het feest 'Armin van Buuren presents Kingsday Leiden' dit jaar weer plaats op de Garenmarkt in de binnenstad van Leiden. Op dinsdag 27 april vanaf 15.00 uur tot 22.00 uur kunnen oranje fans genieten van diverse optredens met als hoogtepunt een optreden van Leidenaar Armin van Buuren.
EDM is wereldwijd enorm populair en mainstream media meldt ook zeer regelmatig over artiesten, events en randverschijnselen. In de USA gaat men nu een stapje verder en daar wordt een speciaal themakanaal rond EDM geïntroduceerd.
Na negentien knallende Hardclassics edities van Free2party in de afgelopen zeven jaar gaat Nederlands langstlopende early hardstyle concept voor de twintigste editie flink uitpakken. Drie zalen met alleen maar classics, classics en nog veel meer classics: hardstyle-, hardhouse-, harddance-, hardcore-, early rave- en hardtrance-klassiekers, alles komt aan bod. Maak je klaar voor de muzikale terugreis door het verleden, een reis van bijna twintig jaar hardere stijlen in twaalf uur.
Vorig jaar bestond El Sombrero veertig jaar. Een feest wat een heel weekend lang gevierd is. El Sombrero kijkt terug op een periode met veel hoogtepunten en legendarische avonden. Nu is het tijd voor een volgende stap! El Sombrero organiseert op 21 mei 2016 een eigen festival: Elsom Open Air!
Wildness Festival in Zwolle is afgelast. Ze geven aan slachtoffer te zijn van de strikte geluidsnormen die de gemeente hen oplegt nar aanleiding van klachten van omwonenden.
Nieuwe releases
dinsdag 8 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Sick Individuals & DBSTF, Yolanda be cool & DCUP, Yolanda be cool & DCUP, Nick Dow.
In de jaren 2006, 2007 en 2008 wist Core Dance Event landelijke bekendheid te krijgen door een kleinschalig evenement met de grootste artiesten uit de hardcore scène neer te zetten. Eind 2008 viel helaas het doek voor Mindblowers waarmee er een groot gat viel in de hardcore scène in de regio van Zwolle. Nu, tien jaar na de eerste editie van Mindblowers, hebben sinaK-E en Icon de koppen weer bij elkaar gestoken.
Nieuwe releases
maandag 7 maart 2016
Vandaag: Martin Garrix, Noiseshock & Inpetto.
Soms zijn er van die tradities waar je een heel jaar lang naar uitkijkt met je vrienden! Daar is Freshtival er één van. Zoals ieder jaar laat Freshtival zich inspireren door de mooiste, sensationeelste en meest bijzondere dingen op aarde. Dit jaar is de keuze gevallen op een ander zeer kleurrijk en nobele traditie, "Dia de los Muertos". Freshtival zal op een geheel eigen wijze een twist geven aan deze befaamde feestdag uit midden Amerika die hoogstwaarschijnlijk al 2.500 tot 3.000 jaar oud is.
Dit jaar bestaat Beachclub Bloomingdale vijftien jaar en dat vieren ze groots! Met op zondag 13 maart als eerste bravourestuk: Bloomingdale Grand Opening. Bloomingdale maakt tijdens het seizoen een spetterende strandwandeling langs alle facetten van de Beachclub waarbij jij als bezoeker centraal staat!
Latin Lovers naar Mondial
zaterdag 5 maart 2016
Leuk nieuws voor alle fans van sexy latinhouse, zomerse decoraties en nog veel meer tropische aspecten...Latin Lovers komt weer terug naar Club Mondial in Beek met een extra grote editie! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland was al eerder te gast in deze fenomenale club tijdens haar negenjarige bestaan en komt nu dus weer naar Beek met een unieke lijst aan top artiesten voor een onvergetelijke avond uit met maar liefst drie area's: zaterdag 9 april it is!
Op vrijdag 25 maart zullen de mensen achter onder andere Dangerouzmind en Focus het eerste freestyle concept van het Oosten lanceren! Vanaf de 25e zullen twee keer per jaar alle pijlen gericht zijn op het genre, dat een mengelmoes is van allerlei stijlen als hardstyle, early rave, jump, maar ook bijvoorbeeld trap en house! Alles kan, alles mag! Het dak moet eraf en Gekkenwerk! neemt het leven even met een korreltje zout! Met de komst van Gekkenwerk! heeft Lucky er twee carnavalsdagen in het jaar bij!
Nadat men in 2012 en 2013 al eerder los kon gaan tijdens Destination X keert Moon Star Events op 12 maart terug met de derde editie van Destination X in De Bij Lampe te Raalte.
Tiësto krijgt Edison Oeuvreprijs
donderdag 3 maart 2016
Tiësto heeft dit jaar de Edison Pop Oeuvreprijs gewonnen. De dj is de eerste danceact die de prijs krijgt uitgereikt. Hij krijgt de prijs voor zijn 'buitengewone verdiensten' voor de Nederlandse muziek.
Nadat We Are Electric Weekender eerder al internationale topacts als Die Antwoord, Boys Noize, Gesaffelstein dj-set, Netsky Live en SBCR (The Bloody Beetroots) had geboekt, worden vandaag weer acht nieuwe namen voor de tweede editie van het crossover dancefestival bevestigd: David August, Cari Lekebusch, Benny Rodrigues & Michel de Hey, Dekmantel Soundsystem, Weval( dj-set), Joran van Pol, Mirella Kroes & Doka, Ici Sans Merci.
Op zaterdag 4 juni vindt de 13e editie van Free Your Mind festival plaats. Minimaal 15000 feestgangers komen hier bij elkaar om te genieten van een ongekend goede internationale line-up waaronder topartiesten zoals: Dubfire, Jamie Jones, Ricardo Villalobos, Sasha, Seth Troxler, The Martinez Brothers.
SFX gaat Beatport veilen
woensdag 2 maart 2016
SFX Entertainment is in onderhandeling om streaming/download service Beatport te verkopen. Deze, toch wel verrassende wending, moet ervoor zorgen om de torenhoge schulden van SFX af te lossen. Beatport werd in 2013 overgenomen voor $50 miljoen.
Nieuwe releases
dinsdag 1 maart 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Paul van Dyk heeft aan het einde van zijn set op ASOT festival een nare val gemaakt waardoor de afsluitende vinyl set van Armin van Buuren is afgelast.
31 maart 2016
SaturdayClub viert vierjarig bestaan in nieuwe hotspot
30 maart 2016
Rebirth Festival 2016: All you need to know & timetable
29 maart 2016
35 Years a Genius · Classics, early-rave, freestyle, harddance en hardcore madness
26 maart 2016
Lierops dancefestival Peteyfest maakt headliners bekend
25 maart 2016
Simply Wild Outdoor maakt volledige line-up jubileumeditie bekend
Paradigm Festival 2016: een 72 uur durende reis
The Flying Dutch gaat op Zweedse toer
Koningsnachten bij RADION
24 maart 2016
Timetable & final info Masters of Hardcore
23 maart 2016
Nieuwe releases
Verkoop weekendtickets Dream Village gestart
Nieuw festival Area 51 afgelast wegens tegenvallende kaartverkoop
Baco & Bitches op Paasbest in Rodenburg
22 maart 2016
Line-up Dreamfields bekend
Berg livesets Ultra online
20 maart 2016
Early Ravers United viert eenjarig bestaan
19 maart 2016
[Prcptn] vanavond in RADION
18 maart 2016
Rotterdam Rave Festival nieuwe festival op Lloyd Multiplein
17 maart 2016
Airwalk presents John O'Callaghan
Defqon.1 line-up bekendgemaakt
Rebirth Festival presenteert twee vette hostings op zondag 10 april
Klangkarussell volgende week in Toffler
16 maart 2016
Apple Music gaat samenwerking met Dubset aan om DJ content te streamen
Daydream Festival naar Mexico & line-up Belgische editie bekend
15 maart 2016
Live Nation CEO: 'Tickets scherper prijzen om secondary ticketing tegen te gaan'
Zomerfruit Festival: zonnig, fris en fruitig
11 maart 2016
Nieuwe releases
Bass Events: knallend de lente in!
Dannic brengt eerst album 'Dannic presents Fonk' uit
Toffler presents Ben Sims
10 maart 2016
Don't Let Daddy Know komt met festival
Armin van Buuren wederom in Leiden tijdens Koningsdag
EDM krijgt in USA eigen televisiekanaal
Eerste paasdag twaalf uur knallen op HardClassics
Na veertig jaar gaat het dak er letterlijk vanaf bij El Sombrero
9 maart 2016
Strikte geluidsnormen gemeente Zwolle nekken Wildness Festival
8 maart 2016
Nieuwe releases
Mindblowers komt eenmalig terug met een knetterharde reünie
7 maart 2016
Nieuwe releases
Freshtival maakt eerste namen bekend
6 maart 2016
Bloomingdale opent vijftiende seizoen groots
5 maart 2016
Latin Lovers naar Mondial
4 maart 2016
Gekkenwerk · Freestyle in het oosten
Italiaanse hardcore junky Noize Supressor komt 12 maart naar de Leeren Lampe in Raalte
3 maart 2016
Tiësto krijgt Edison Oeuvreprijs
David August, Cari Lekebusch en nog 6 nieuwe namen voor We Are Electric Weekender #2
Free Your Mind Festival lineup 2016
2 maart 2016
SFX gaat Beatport veilen
1 maart 2016
Nieuwe releases
Geüpdatet: Paul van Dyk valt van het podium tijdens A State of Trance Festival