Partyflock
 
Nieuws · september 2015
CUT_, bestaande uit producer Sebastiaan Detilh en zangeres Belle Doron, werd bekend toen de cover van Stromae's 'Papaoutai' viral ging. Het electronisch muziekduo uit Amsterdam staat op 8 januari in de Talent Stage van Bibelot.
DJ Awards uitgereikt op Ibiza
woensdag 30 september 2015
Bijna elke maand valt er wel ergens een prijzenregen. Terwijl we allemaal in opgewonden afwachting zijn van de DJ MAG top 100 van 2015, werden in Pacha Ibiza gisteravond weer de DJ Awards uitgereikt. Sinds 1998, toen op initiatief van Jose Pascual, worden deze prijzen uitgereikt tijdens de 'closing week' op het Spaanse eiland. Winnen kan op basis van stemmen die door publiek worden uitgebracht. Maar er zijn ook categorieën waarin een speciaal, uit de industrie afkomstige professionals bestaand, panel de winnaars bepaalt.
Radion Amsterdam bestaat in oktober één jaar en gaat dit groots vieren met een weekend vol culturele activiteiten. Met nog twee weken te gaan wordt het programma bekend gemaakt.
In 2017 bereikt de Nederlandse entertainment- en mediasector een historisch omslagpunt. Voor het eerst geven Nederlandse consumenten en adverteerders meer geld uit aan digitale media dan aan fysieke media. Door de opmars van onder andere streamingdiensten overtreffen de digitale consumentenbestedingen in 2016 de niet-digitale bestedingen. Dat blijkt uit de Entertainment & Media Outlook 2015-2019 van PwC.
Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape Club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein.
TomorrowWorld, de Amerikaanse versie van het Belgische TomorrowLand, is zondagavond desastreus geëindigd. Door hevige regenval mochten slechts 40.000 van de 190.000 verwachte bezoekers de laatste dag meemaken. Het festival, dat georganiseerd werd op een afgelegen terrein in de buurt van Atlanta, kreeg te maken met hevige regenval. De buien maakten van het ruim drieduizend hectare omvattende gebied een modderpoel.
Wat krijg je als je de twee meest populaire R&B concepten van Nederland (en zelfs het buitenland) samenvoegt? Het dikste urban indoor festival XXL dat Nederland ooit heeft gezien! De organisaties van Soixante Neuf en R&B Sunday hebben samen de vetste locatie van Eindhoven gestrikt: Het Klokgebouw. Hier zal Soixante Neuf samen met jou en vele andere party people op vrijdag 9 oktober helemaal los gaan, met alleen maar de dikste namen uit de scene! Verwacht een mega dikke XXL editie van formaat!
Tomorrowland opent op 3 oktober een concept store in de Kammenstraat: de Tomorrowland Boutique. De winkel wordt voorgesteld als een geavanceerde concept store voor jong en oud met adembenemend decor, uitgebreide modecollectie en coole hebbedingen.
Na een onvergetelijk festival in De Kuip gaat Mysterious op zaterdag 3 oktober 2015 verder in de Maassilo Rotterdam met als thema Stellar aka het sterrenstelsel: dus bereid je maar voor, want de Maassilo zul je op die bewuste zaterdagnacht niet terug herkennen.
Over precies een maand zetten BNN-ers Geraldine Kemper, Tim Hofman, Jan Versteegh, Gwen van Poorten en Nathan de Vries samen met honderden Spuiten en Slikken-fans én de vrienden van de show Club Panama in Amsterdam op z'n kop.
Het drugsgebruik onder 16- en 17 jarigen is met 8% toegenomen als gevolg van de invoering van de nieuwe alcoholwet in 2014. Dat blijkt uit onderzoek dat werd uitgevoerd door bureau Labyrinth in Utrecht in opdracht van 101.TV.
Als de wintermaanden in zicht komen en temperaturen dalen, willen we nog maar één ding: Sneeuwbal Winterfestival! Voor het vierde seizoen op rij neemt Sneeuwbal het namelijk niet zo nauw met de koudste maanden van het jaar.
Nog nagenietend van Pleasure Island maken we ons alweer op voor een spannende B.I.T.C.H. editie aanstaande zaterdag. De ultieme kans voor diegene die er graag al eens bij wilden zijn maar steeds te laat waren met kaarten, het feest wat vele harten doet smelten. Het feest waar alles wat er gebeurt een groot mysterie blijft. en waar je fantasie werkelijkheid kan worden.
Nog maar een paar weekjes en ADE barst los in alle hoeken van Amsterdam. Op de openingsdag, woensdag 14 oktober, is er de kans om dit grootse evenement op een relaxte manier te beginnen bij de Tolhuistuin, alwaar het Italiaanse Out Electronic Recordings in samenwerking met Dance.nl, Tolhuistuin en Paradiso een gratis toegankelijk seminar organiseert, gecombineerd met (techno)muziek en een borrel met Italiaanse hapjes.
Float Your Boat Closing party
zondag 20 september 2015
Don't miss Float Your Boat's farewell as it closes out a fantastic season with house music legend 
dj Sneak on the decks for the Carl Cox: Music is Revolution closing party warm-up
Zaterdag 26 september komt snel dichterbij en dus is het nu alvast tijd om je voor te bereiden met de timetable van Kaleidoscope.
Het muzieklabel van succesvol entrepreneur Jolanda van den Berg, genaamd Smile Creations Music Label, is officieel betrokken bij Amsterdam Dance Event 2015 (ADE). Op zaterdag 17 oktober aanstaande presenteert Smile Creations Music Label haar dance event Club Smile in Desmet Studio's in Amsterdam.
Nieuw geld steunt SFX
zaterdag 19 september 2015
Het Amerikaanse SFX Entertainment heeft 90 miljoen dollar aan investeringen opgehaald. Het bedrijf is de grootste organisator van entertainment en evenementen voor elektronische muziek ter wereld.
Sundaypeople en Luxor Live halen samen het legendarische label Defected Records naar Arnhem! Het Britse label werd in 1999 opgericht door Simon Dunmore. In de afgelopen vijftien jaar is Defected uitgegroeid tot een van de belangrijkste labels op het gebied van housemuziek.
Wake Up It's WKND
zaterdag 19 september 2015
Aan het einde van het Ibiza seizoen heeft New World Events het genoegen om de stevige beats van EDM, big room, house en deinende techno naar De Laak te brengen.
Nachtcollege Festival Nijmegen!
vrijdag 18 september 2015
Heel lang stiekem aan gewerkt, maar daar is ie dan uit de hoge (last minute) hoed: Nachtcollege Festival Nijmegen! Op zaterdag 19 september 2015 organiseren wij Nachtcollege Festival bij de Kube (Honigcomplex, vlak achter de oude Waalhalla).
Wat was het een enorm gekkenhuis de afgelopen zomer! In 5 weken tijd maar liefst 4 evenementen van 7th Heaven, met twee Summer Night Editions, natuurlijk de Outdoor/Open Air editie en de afterparty daarna in Club zelf. Wat een geweldige opkomst en wat een heerlijke sfeer op al die feesten bij Club Rodenburg. De organisatoren van deze 7th Heaven feesten willen dan ook iedereen hartelijk danken voor gezellige en plezierige avonden. Nu weer vol gas naar 26 september, want dan is het weer tijd voor de volgende Saturday Night edition van 7th Heaven! Jij komt toch ook weer?
Speciaal voor deze avond laten we niemand minder dan Unresolved overvliegen vanuit Italië
voor een knallende set. Raw Factory zal afgesloten worden door 2 legendes binnen de hardcore scene, namelijk Dj The Bountyhunter en Gizmo.
R.I.P. festivalseizoen 2015
dinsdag 15 september 2015
Het festivalseizoen van 2015 zit er alweer zo goed als op! Aan de vele reacties te zien was het weer meer dan geslaagd, maar aan alles goeds komt een eind. Niet getreurd! We gaan gewoon weer verder met het "binnenseizoen" en waarom niet aftrappen met de 2e editie van Prisoners of Rave?
Wat een mijlpaal! Latin Lovers bestaat dit jaar 10 jaar en zal dat gaan vieren met een '10 Year Anniversary Tour' door heel het land en uiteraard mag een stukje buitenland daarbij niet ontbreken. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland strijkt met haar karavaan maar al te graag neer in België en dan meteen in de dikste club van Antwerpen: IKON!
Pleasure Island festival overdag uitverkocht! Er zijn nog wel kaarten voor Pleasure Island na 23:00 uur! De party gaat gewoon lekker binnen door met de sfeer die jullie gewend zijn van ons. De prijzen zijn nu nog 21,75 en vip maar 31,75 !
Michel de Hey B-day en meer
zondag 13 september 2015
Michel heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en heeft misschien wel één van zijn drukste zomers ooit achter de rug. Met meer dan 25 festivalboekingen, verschillende HEY! area hostings op festivals en zijn 15 (!) Strand HEY! feesten op het Scheveningse strand was het een zomer om niet te vergeten... Of hij het rustig aan gaat doen? Zeker niet!
Nederlandse Djamila Celina, vorig jaar nog gekroond tot 's werelds Sexiest Female DJ, gaat zich inzetten voor Stop Pesten Nu. De blonde schone zamelt geld in voor het goede doel. En als ze genoeg ophaalt? Dan gaat ze uit de kleren!
Soixante 13 year anniversary
vrijdag 11 september 2015
Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is "het meest
gerenommeerde eclectische event van Nederland, Dubai, Ibiza & Suriname". Yes!*Soixante neuf viert haar 13 jarig bestaan en we komen hard! Groningen zijn jullie er klaar voor om op vrijdag 25 september de b-day editie van Soixante neuf te komen vieren in club Komomo te Groningen?
Op 9 oktober is het weer tijd voor een nieuwe editie van Drumcage, deze word wederom georganiseerd door Tryfecta Events in samen werking met Subsonic.
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan; vijf jaar na de laatste editie van de originele Hellraiser wordt The BOX opnieuw geopend. Realiseert ISP zich dan nog wel wat dat allemaal teweeg heeft gebracht in het verleden? Jazeker! Het doel is dan ook de ongeëvenaarde historische status van Hellraiser te laten herleven als de mythologische speeldoos op zaterdag 31 oktober 2015 geopend wordt; This HELL O WEEN will be legendary, even in hell!
Globehouse presens Tony Junior
donderdag 10 september 2015
Globehouse, de grootste clubfeest organisator uit Arnhem heeft al veel grote namen naar Arnhem gebracht zoals: Yellow Claw, La Fuente, Phalerieau en Kraantje Pappie. Zaterdag 19 september voegen we hier niemand minder dan top Dj en BN'er Tony Junior aan toe!
Op zaterdag 24 oktober zal Nachtboetiek in Central Studios in het midden van het land voor iedereen makkelijk bereikbaar een nieuw Full Moon feest organiseren: New Moon! Deze locatie past perfect bij de uitstraling van Full Moon. Full Moon presents New Moon zal een mega spektakel worden zoals jullie gewend zijn, waarbij zij in één zaal een totaal nieuwe sound en sfeer gaan neerzetten. Benieuwd naar de sound? Vandaag worden de eerste DJ's bekend gemaakt!
No Strings Hardcore gaat haar eerste grote feest geven en wel direct goed; namelijk in Club Monte Carlo, voorheen bekend als Club The Matrixx, in Nijmegen.
De vluchtelingencrisis die Europa momenteel ondergaat laat niemand ongemoeid. We zijn tegenwoordig ongevoelig geworden voor beelden van oorlog, executies en bomaanslagen, maar toen er kinderlijkjes aanspoelden aan Europese kustlijnen, werd het duidelijk dat die mensen echt in nood verkeren en hulp en onderdak nodig hebben.
Amsterdam, 7 september 2015- Nog nooit eerder heeft één DJ het voor elkaar gekregen om een volledig Duits stadion te vullen. Tot op heden. Op zaterdag 7 november gaat de nummer 1 DJ van de wereld, Hardwell, geschiedenis schrijven in Duitsland met zijn grootste 'I AM Hardwell – United We Are' stadion concert ooit. Binnen 72 uur waren alle 40.000 tickets voor dit evenement uitverkocht.
Na het grote succes van vorig jaar knalt Indicator dit jaar er weer vrolijk op los tijdens de jaarlijkse indoor editie in Martiniplaza. Stap 14 november in de wereld van Indicator en ga met duizenden liefhebbers ongekend los op de Indicator Mainstage en/of op de Indicator Decade Stage. Indicator zet de toon voor het Noorden met een spectaculaire show, een ongekend losgaande sfeer en een dikke line-up.
Op zaterdag 12 september van 15 uur tot middernacht organiseren jongeren uit Scheveningen op F.A.S.T. Surfdorp het evenement Project S. voor alle jongeren uit Scheveningen. Het is een compleet nieuw evenement voor en door Scheveningse jongeren.
Na de onvergetelijke openingsparty Pure Ibiza van 13 juni jl. in Kijkduin, gaan we een heerlijk en spetterende najaarsfeest van Temptation tegemoet met alweer de 5e editie van Pure Ibiza op een zeer exclusieve locatie aan zee, namelijk de immens populaire beachclub WIJ te Scheveningen. Temptation Events is een van de weinige dance event organisaties die deze superlocatie heeft weten te strikken voor dit heerlijke feelgood feest!
Steeds meer platenwinkels verdwijnen uit het straatbeeld maar de behoefte onder liefhebbers voor vinyl platen en cd's blijft. Vinylplaten zijn tegenwoordig ook weer ongekend populair onder jongeren mede dankzij veel artiesten die hun songs op vinyl uitbrengen. Alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd's aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia. De beurs vindt plaats in het Elicium, het nieuwste gebouw van de RAI.
Zaterdag 7 november 2015 knalt de Effenaar in Eindhoven weer uit haar voegen tijdens een gloednieuwe editie van Thunderground presents Freestyle Madness! Na twee succesvolle edities in het verleden slaan Static Movement en Bassworx de handen weer ineen voor een nieuwe Thunderground editie in het Eindhovense poppodium. Van 22:00u tot 04:00u gaan werkelijk alle remmen los en worden met onder andere The Viper en Vince de grenzen van de hardcore en freestyle sounds moeiteloos opgezocht en ver overschreden. Zet Thunderground alvast met een dikke streep in de agenda en lees hieronder snel de volledige line-up!
Armin van Buuren's zesde artiestenalbum is in aantocht. Nog geen tweeënhalf jaar na 'Intense' komt de wereldberoemde dj en producer met een nieuw studioalbum op de proppen. 'Embrace', zoals het album heet, wordt op 29 oktober van dit jaar uitgebracht via platenlabel Armada Music. De bijbehorende cover is gemaakt door de wereldberoemde fotograaf Anton Corbijn.
Newborn Festival voor Orange Babies
vrijdag 4 september 2015
Op 12 september 2015 zal de eerste editie van Newborn Festival plaatsvinden. Een festival in vier weken opgezet en waarvan de gehele opbrengst naar Orange Babies gaat.
Zaterdag 5 september is het weer tijd voor een ouderwetse Benny Rodrigues 4 U avond in de tunnel met een 5-uur durende set van de ambassadeur van het Rotterdamse nachtleven!
Aanstaande zaterdag is het zover, zijn jullie klaar voor een heerlijk feest op het strand bij Miss Melody Invites? Na alle maanden van voorbereiding hebben het hele team van Miss Melody en ook de mensen van Beachclub Fuel er ontzettend veel zin om jullie zaterdag een superfeest mee te geven. Tijd voor de laatste info en alle puntjes op de 'i' om het feest in goede banen te leiden.
Het One Tribe Festival van ID&T, dat zo'n 100 kilometer ten zuiden van Los Angeles zou plaatsvinden, is geschrapt. Volgens The New York Times zijn er te weinig kaarten verkocht.
Afgelopen zaterdag organiseerde de Groningse club Subsonic het technofeest Morgen.Am. Dit bleek, geheel onverwachts, het laatste feest te zijn in de populaire club.
Word lid van het Party Panel
dinsdag 1 september 2015
Spannende verhalen over allerlei risico's die bij uitgaan horen vliegen werkelijk om je oren. Soms interessant en nuttig, maar vaak overdreven en onzinnig.
Eerlijke en realistische voorlichting is de beste aanpak. En jij kunt daarbij helpen!
Parkzicht House Reunion 2015
dinsdag 1 september 2015
Na een zeer succesvolle 25-jarige editie van Parkzicht vorig jaar, kan een editie van Nederlands langstlopende houseconcept in 2015 natuurlijk niet uitblijven. Traditiegetrouw organiseert b2s op zaterdag 28 november de officiële reünie van Parkzicht in het Maasgebouw in Rotterdam. Dit jaar met als thema Pretpark Parkzicht. De trouwe bezoekers van toen herinneren zich vast nog wel dit thema in de beginjaren van Parkzicht. Herbeleef de goede oude & vooral prettig gestoorde Parkzichttijd en geniet van een legendarische avond tijdens de House Reunion 2015.
30 september 2015
Audiovisueel genieten met electromuziek van CUT_
DJ Awards uitgereikt op Ibiza
Radion maakt eerste artiesten weekender RAD1ON bekend
29 september 2015
'In 2017 meer uitgaven aan digitale dan aan fysieke media' zegt PwC
Escape presenteert Sander van Doorn, Sunnery en Ryan, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez tijdens ADE
28 september 2015
Tomorrowworld moet door weersomstandigheden derde dag cancelen voor niet-kampeerders
27 september 2015
R&B Sunday Vs Soixante Neuf indoor festival XXL in het Klokgebouw Eindhoven
25 september 2015
Tomorrowland Boutique: winkel in het teken van festival
24 september 2015
Mysterious 'Stellar' @ Maassilo Rotterdam
23 september 2015
Donderdag 22 oktober opname specialen Spuiten en Slikken uitzending met knallende after
D66 lid Vera Bergkamp stelt kamervragen over alcoholwet door 101.TV reportage
22 september 2015
Bereid je voor op de winter: Sneeuwbal Winterfestival!
B.I.T.C.H party aanstaande zaterdag 26 september Maak je klaar voor een geweldig feest
20 september 2015
Music Fruition In Marketing & Daily Life
Float Your Boat Closing party
Timetable & laatste info Kaleidoscope
19 september 2015
Jong label van female DJ tussen de grote namen van ADE 2015
Nieuw geld steunt SFX
Sundaypeople en Luxor Live halen samen het legendarische label Defected Records naar Arnhem!
Wake Up It's WKND
18 september 2015
Nachtcollege Festival Nijmegen!
Na 4 events in 5 weken nu weer vol gas op weg naar de volgende 7th Heaven op 26 september!
Club Supreme in Arnhem zijn deuren openen voor Raw Factory
15 september 2015
R.I.P. festivalseizoen 2015
Latin Lovers viert 10 Jarig bestaan in Ikon te Antwerpen
Pleasure Island festival overdag uitverkocht
13 september 2015
Michel de Hey B-day en meer
12 september 2015
Worlds Sexiest Female DJ Djamila Celina zet zich in tegen pesten
11 september 2015
Soixante 13 year anniversary
Een nieuwe editie van Drumcage, op een nieuwe locatie!
10 september 2015
Trailer release en line-up Hellraiser · Hell O Ween
Globehouse presens Tony Junior
9 september 2015
Nachtboetiek & Full Moon presenteren de eerste DJ's voor New Moon @ Central Studios 24 oktober!
No Strings Hardcore organiseert event in Club Monte Carlo
8 september 2015
IKON Antwerp organiseert event voor vluchtelingen Syrie
7 september 2015
Hardwell verkoopt Duits stadion binnen 72 uur uit
Indicator 14 november in Martiniplaza
Project S. op F.A.S.T. voor alle Scheveningse jongeren
Temptation Events presents Pure Ibiza The closing party
5 september 2015
Recordplanet Record & CD Fair: RAI weer vol met vinyl en muziek
4 september 2015
Static Movement en Bassworx maken line-up Thunderground bekend
Anton Corbijn creëert cover voor Van Buuren's zesde studioalbum 'Embrace'
Newborn Festival voor Orange Babies
3 september 2015
5 Uurs set van Benny Rodrigues in Toffler
2 september 2015
Zaterdag Miss Melody Invites @ Beachclub Fuel: alle info op een rijtje, kom je ook?
Eerste ID&T-festival in Californië afgeblazen wegens tegenvallende kaartverkoop
Danceclub Subsonic onverwachts gesloten
1 september 2015
Word lid van het Party Panel
Parkzicht House Reunion 2015