Partyflock
 
Nieuws · maart 2015
Een avond vol Joy & Madness
dinsdag 31 maart 2015
Wist u dat het woord 'Madness' eigenlijk het illegale woord voor 'Insanity' is? En ook in positieve zin gebruikt kan worden!? Onder de officiële trailer op youtube kunt u de complete uitleg vinden. De trailer zelf raadt Enjoy events u ook ten zeerste aan! En lieve stuiterballetjes: onthoudt altijd dat het leven uit balans bestaat!
TIKTAK Eclectic Music Festival gaat groter dan ooit tevoren! 18 juli aanstaande is het ArenA Boulevard in Amsterdam weer hét terrein waar het enige echte eclectische dansmuziek festival van Nederland plaatsvindt. Dit keer verdubbelt het festival zijn bezoekersplaatsen tot 20.000. Speciaal voor deze royale editie zijn de eerste DJ's die de hoogstaande line-up gaan dragen bekend: de nummer twee DJ's van de wereld, Dimitri Vegas & Like Mike, zijn deze zomer exclusief te bewonderen bij TIKTAK Eclectic Music Festival.
Op zondag 5 april zal voor de derde keer een editie van het Ministerie Van Duistere Zaken plaatsvinden, deze keer in de Poema RAW te Utrecht. Speciaal voor deze paaseditie is Gaiser uitgenodigd, die momenteel met zijn 'False Light' album tour op verscheidende locaties staat, zowel in clubs als op festivals. Het M.V.D.Z. is zodoende dus heel erg trots dat zij Gaiser mogen verwelkomen tijdens deze paaseditie.
SP start Meldpunt Kaart te Duur
maandag 30 maart 2015
SP-Kamerlid Jasper van Dijk heeft vrijdag het meldpunt Kaart te Duur geopend. Vaak moeten mensen een veel te hoog bedrag betalen voor hun toegangskaart voor culturele- en sportevenementen. Van Dijk vraagt iedereen, die onnodig veel betaalt, te mailen naar <kaartteduur@sp.nl>
Wat ga jij doen op eerste Paasdag? Gezellig gekleurde eitjes zoeken in het gras in de achtertuin, de Paashaas uithangen bij familie of heb je zin om een lekker feestje mee te maken in Club Rodenburg? Sunday Special maakt van jouw eerste Paasdag op zondag 5 april dit jaar een supergezellige feestavond van! Samen met allemaal DJ's die je kent van de andere leuke feesten in Rodenburg kun je de hele nacht genieten van een gezellig feestje. En het allerleukste is dat je er tot 23:30 uur gratis naartoe kunt!
Op Pinksterzondag 24 mei 2015, viert 7th Sunday Festival, na de succesvolle editie afgelopen jaar, dit jaar zijn zevenjarig jubileum. Op festivalterrein De Roost in Erp bij Veghel, zal een waar festivalparadijs ontstaan. De bezoekers zullen verwelkomt worden met een adembenemende Mainstage, nieuwe verrassingen op het festivalterrein met leuke niet ontdekte plekjes en een line-up die in de breedte de liefhebbers zal doen verheugen, met onder andere headliner Steve Angello.
Hardwell won weer een rits IDMA's dus Nederland doet nog prima mee op topniveau in de dance. In clubland doen we het echter traditiegetrouw wat minder goed. DJ MAG publiceert al een aantal jaar een top 100 van 'beste' clubs in de wereld. De top 10 is vergeleken met vorig jaar niet wereldschokkend anders. Ibiza blijft het goed doen.
De rocksensatie Kensington, singer-songwriter Miss Montreal, de Haagse rockers van DI-RECT, popband Handsome Poets] en dj's Fedde le Grand en Hardwell zijn allemaal op maandag 27 april aanwezig tijdens 538Koningsdag, het grootste Oranjefeest van Nederland. Ook dit jaar zal 538Koningsdag weer van 12:00 uur - 22:00 uur plaatsvinden op het Chasséveld in Breda.
Op 27 april zal de eerste editie van Vrijmarkt plaatsvinden in De De Marktkantine. Speciaal voor dit nieuwe concept is Joris Voorn uitgenodigd voor een extra lange set. Joris Voorn reist momenteel de hele wereld over en De De Marktkantine is dan ook meer dan trots dat zij Joris Voorn mogen ontvangen op deze feestelijke dag.
Je hebt het vast al voorbij zien komen; Beat the Bridge geeft een scooter weg! Wil jij kans maken op deze vette scooter? Zorg dan dat je jouw BTB ticket vóór 1 april gekocht hebt via beatthebridge.nl/tickets. Als je al een ticket gekocht hebt, maak jij natuurlijk ook kans om te winnen. Ze verloten namelijk deze exclusieve BTB scooter onder alle mensen die vóór 1 april hun BTB ticket hebben gekocht.
Op eerste paasdag, zondag 5 april 2015 gaan de deuren van Theater de De Kattendans open voor het nieuwe concept Harder Faster Louder! Dus als jij niet vies bent van een heerlijk beuk feest mag je deze zeker niet missen!
Op veler verzoek van haar trouwe bezoekers heeft de organisatie de ouderwetse All You Can Drink VIP weer in het leven geroepen. Je kunt voor 100 euro lekker ouderwets op oorlogspad op een volledig verzorgd VIPdeck. Met enige trots kan de organisatie ook melden dat de 'Godfather of Hardcore' Paul Elstak is toegevoegd aan het Main Stage en het Haagse early hardstyle wonder Thilo de Freestyle area komt versterken!
24 April vindt de officiële pre-party van Vrijland Festival – Vrijland Voorspel – plaats in de loods van Amsterdam Roest. Door de verkoop van de panden aan kinderwagenfabrikant Bugaboo, kan Amsterdam Roest er vanaf komende zomer geen activiteiten meer organiseren. Vrijland Voorspel zal daarmee het op één na laatste feest en het allerlaatste dance georiënteerde feest in 'hal 3' zijn.
3 April, die stond al wel in je agenda toch? Mooi. Het was links en rechts even zoeken en schuiven maar de legpuzzel is compleet. De DOTF Reunion 2015 gaat wederom kei .. maar dan ook echt keihard knallen! Aan DJ's alsmede oldschool sounds geen tekort en dus is het tijd voor een laatste update.
Saturday March 28 is dominated by Urban! Secret Saturday with Girls Love DJs, Abstract, Toni Rodrigues & more! Are you ready for the secrets of Club Monte Carlo?
[PRCPTN] van de Berlijnse organisatie Percep-tion strijkt voor de zesde Nederlandse editie neer in de nieuwe uitgaansgelegenheid aan de Louwesweg in Amsterdam-West. Voor de tweede keer zullen RADION en [PRCPTN] een worden
Hardwell wederom op Breda Live
dinsdag 24 maart 2015
Op zaterdag 11 juli 2015 staan een aantal van de beste artiesten van eigen bodem op Breda Live. Het Brabantse festival viert alweer haar zevende editie. Danny Vera, Kensington, Jan Smit, Chef'Special en de Bredase top DJ Hardwell zijn dit jaar de hoofdacts van het festival. Voor Hardwell wordt dit de vierde thuiswedstrijd op rij.
Dit manifest is er één om voor de gaan zitten. Na maanden van speculaties kunnen ze je eindelijk het bericht geven waar je op hebt zitten wachten. Een uniek verband tussen de beste producers binnen de hardstyle. Het dreamteam Ran-D, Adaro, B-Front en Frequencerz presenteert jullie: 'Roughstate'. Een label dat de hardstyle scene met zwaar geschut binnenbreekt.
Wie jarig is trakteert! Op zaterdag 28 maart viert 7th Heaven Events dat zij inmiddels alweer twee jaar feesten hebben gegeven in Club Rodenburg in Beesd. Dat moet natuurlijk groots gevierd worden en daarom nodigt 7th Heaven Events iedereen uit om gratis naar 7th Heaven te komen! Iedereen is van harte welkom en mag tot 23:30 uur gratis naar binnen, zowel de dames als de heren. Leuker kan bijna niet! Alle maar liefst vier zalen van de Rodenburg worden op 28 maart ondergedompeld in die heerlijke 7th Heaven sfeer.
Tijdens InTown staat de Duitse act Karocel op het grote podium van RADION. Karocel-leden Mathias Kaden, Marcel Aue en Robert Krause zullen 24 april naar Amsterdam komen om hun DJ- en producetalent ten gehore te brengen.
Met nog een paar weken te gaan maken duizenden Hardcore liefhebbers uit heel Europa zich op voor hét kick-off festival van dit hardcore festivalseizoen; Hardshock Festival! Check hieronder de officiële trailer, luister naar het anthem van dit jaar en bestel naast je festivaltickets ook direct nieuwe Hardshock merchandise! 'Real Hardcore without boundaries. Dedicated to those who stay true to our Movement...'
Op zaterdag 4 april komen invloedrijke techno-steden weer bij elkaar in RADION. Dit keer kruist het geluid van Munchen, Stockholm, Parijs en Amsterdam. Bovendien mag het een klein voorrecht genoemd worden om de Zenker Brothers te mogen verwelkomen ter ere van hun Immersion album tour. Een debuutalbum dat onlangs verscheen op hun eigen Ilian Tape en werd bekroond met lovende recensies.
Vorige week waren de eerste zongenaamde 'Early Flirts' binnen 6 minuten uitverkocht. Gisteren om 12:00uur startte de tweede ronde van Milkshake's Early Flirt Tickets en worden ook de stage-hosts bekend gemaakt. De line-up van de stages maakt Milkshake binnenkort bekend.
Het startsein is gegeven! Op 15 maart vierde Bloomingdale Beach officieel de opening van het strandseizoen tijdens de sold out edition van Bloomingdale XXL 'Grand Opening 2015'. Nu al blikken ze terug op een magische start vol mooie herinneringen maar gelukkig staat de volgende XXL editie al klaar!
Zondag 22 maart om 19.55 uur wordt op NPO3 een nieuwe aflevering van 3 op Reis uitgezonden over het EXIT Festival in Servië. Het festival staat met name bekend om haar bijzondere locatie in een fort aan de Donau. De Dance Arena, een groot podium omgeven door indrukwekkende muren, is volgens veel dj's één van de mooiste podia ter wereld. Elk jaar staat er een sterke elektronische line-up en dat is dit jaar niet anders.
Timetable Paaspop online
woensdag 18 maart 2015
Het Grote Puzzelen kan vanaf nu weer volop beginnen, want de timetable van Paaspop staat online! Het rijk gevulde programma bevat maar liefst 175 (inter)nationale acts, verdeeld over veertien uitbundig gedecoreerde area's. Zoals hoofdpodium Apollo waar klinkende namen als The Kooks, Anouk, Deus, Typhoon en Kensington optreden - tot de nieuwe danstempel The Desperados Warehouse.
Zaterdag 18 april 2015, van 22:00 tot 04:00, staat er een speciale This is Hardcore editie voor de deur in de Effenaar te Eindhoven! This is Hardcore is gestart met een 'global take-over' onder de codenaam 'Operation #TiH'. Bijgestaan door onder andere Art of Fighters, Tha Playah en The Sickest Squad, brengt This is Hardcore samen met Bassworx pure hardcore naar de Effenaar in Eindhoven voor een onvergetelijke Album Release Party!
De organisatoren van het initiatief Disco Boodschappen, die ook achter het Tomatengevecht op de Dam zitten, hebben een akkoord met supermarktketen Dirk van den Broek. Voor het eerst zal het evenement op vrijdag 10 april na sluitingstijd plaats vinden aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam.
Tussen 20:00 en 07:00u in de grote hallen van het Klokgebouw: Kaytranada, Karenn (live), The Gaslamp Killer, Boddika, Clark (live), Actress, Factory Floor (live), Objekt, 2562 & Heleen Blanken (live A/V), Pinch & Mumdance, Vessels (live), ZES & Dead Skull (live A/V), Cold Void & Plus Instruments, DJ DJ+, Cursed P + Eric Valentine. Koop je tickets in de voorverkoop en spaar €5!
Zaterdag 18 april strijkt Techno Noir wederom neer in de Amsterdamse Panama. Na een succesvolle eerste editie op 13 februari haalt Techno Noir ook dit keer een heerlijke groovy Zuid-Europese techno sound naar Amsterdam! Dit gecombineerd met (paal)danseressen en entertainment zorgt voor een unieke techno clubnacht! D-Unity 🇨🇦 staat voor het eerst in Amsterdam als headliner van Techno Noir.
Op zondag 5 april, eerste Paasdag, keert It all started in the Nineties weer terug naar de Effenaar in Eindhoven. Dit keer met een Happy Hardcore editie met niet de minste namen uit de gouden jaren van de Happy Hardcore!
Zaterdag 21 maart imponeert PT Events door haar eigen Grotesque Indoor Festival overdag te organiseren. De zogenaamde 'Spring Edition' vindt dit jaar wederom plaats in de evenementlocatie Maassilo, maar de tijd van aanvang is uniek te noemen. Vanaf drie uur 's middags zullen een paar duizend fans het Rotterdamse havengebied bezoeken voor het altijd spectaculaire Indoor Festival.
Op 26 en 27 juni keert Sunrise Festival voor de derde keer terug naar het prachtige Recreatiedomein De Lilse Bergen, niet ver over de grens. Sunrise is dé opener van de Belgische festivalzomer en valt voor velen ook samen met de start van de zomervakantie. De sfeer is er dan ook ieder jaar super! De reguliere kaartverkoop voor Sunrise Festival gaat nu zaterdag 14 maart van start. Wie snel is, kan deze week nog profiteren van de Early Bird tickets die al vanaf €27,50 online te koop zijn.
Dopenez 5 april in de Maassilo
vrijdag 13 maart 2015
Na vele uitverkochte edities door heel het land gaat Dopenez na vierenhalf jaar de magische stap maken naar de Maassilo Rotterdam! Op zondag 5 april zal de Maassilo haar deuren openen voor Dopenez 'The Future Millionaires'! Met dit gloednieuwe vaste thema zal Dopenez samen met jullie een nieuwe tijdperk ingaan!
Langzaam maar zeker keert de zon weer terug na een (altijd té) lange grauwe periode in Nederland en kunnen we ons opmaken voor het festivalseizoen van 2015. Op zaterdag 23 mei zal Pacha Festival voor het vierde opeenvolgende jaar het zomerseizoen openen in stijl. Het is de laatste keer dat het Java Eiland de unieke locatie is voor dit evenement, dus zorg dat je er deel van uitmaakt!
Pleasure island festival is weer terug na twee jaar! Dit keer met nog meer attracties en nog meer dance-area's! Pleasure island festival is back en dat heeft partyland ook begrepen! In een dag tijd waren de super super earlybird kaarten uitverkocht. Nu net onderweg met de verkoop heeft de organisatie een mededeling dat alle super ealrybird kaarten voor maar 30 euro ook al bijna op zijn.
Nieuwe concepten introduceren doet evenementenorganisatie Cyndium niet vaak. Toch begonnen de handen van de organisatie te jeuken om met 'Falcon – The Tempo Tantrum of Hardcore' op 11 april aanstaande in Amsterdam Studio's aan de slag te gaan. Het draait allemaal om uptempo hardcore waarmee nog nooit op zo'n complete en vooruitstrevende manier werd geprogrammeerd.
Zaterdag 21 maart gaan de mannen de tunnel ouderwets verheerlijken met een 7-uur durende set. Ook afgelopen jaar bewezen Nino & Frankie weer eens hun bijdrage aan de Rotterdamse scene door hun eerste CONTRA feest in de Ferro Dome te organiseren.
Valrave is terug met een wel hele speciale nacht in WesterUnie. Samen met ANNA 🇧🇷 en Vonda7 🇩🇪 vormt labelaanvoerder Pleasurekraft op zaterdag 14 maart een stevige delegatie van het label Kraftek. Kraftek tourt momenteel met zijn artiesten wereldwijd, na onder andere de VS, Duitsland en het BPM Festival in Mexico wordt ook Amsterdam aangedaan.
Op 4 april 2015 vindt het gloednieuwe Luikse technofestival Link Festival plaats. Voor zijn eerste editie verenigt het twee grootheden uit de techno-scene: de iconische Brusselse nachtclub Fuse Club en het instituut Cocoon, het mythische Duitse platenlabel van technogrootheid Sven Väth.
Het duurt nog even, maar langzaam maar zeker worden de dagen steeds wat langer en kruipt de zomer steeds een stap dichterbij. Wie kijkt er nou niet uit naar dansen met je vrienden in een heerlijk zonnetje op een festivalterrein waar je van top tot teen de kriebels van krijgt. Als voorproef op weer een heerlijke editie van Zomerkriebels Festival hebben ze alvast wat namen van artiesten, die je op zaterdag 27 juni kan gaan bewonderen.
Eén van de grootste legendes uit de house scene keert eindelijk weer eens terug in Amsterdam. Niemand minder dan Erick Morillo zal vrijdag 6 maart op volledig eigen wijze Escape op zijn kop zetten. Stop zijn sexy, groovy house muziek, een internationaal hoogstaande club als Escape en alle party people van Amsterdam bij elkaar en dan weet je stiekem wel wat er gaat gebeuren. Maar Escape heeft meer in de aanbieding deze maart maand. Reveal, HouseRules, Brainwash en Like bieden elke donderdag tot en met zondag top entertainment naar hartje Amsterdam!
Met Have Faith in Trance wordt er een nieuw trance-concept gestart in Nederland en wel op 4 april aanstaande in Club Eindelijk Weer te Almere.
Op 16 mei 2015 zal de eerste editie van Beyond plaatsvinden op het evenemententerrein Velsen Valley, te Spaarnwoude Park. De manifestatie gaat verder dan een regulier festival; er is geen mainstage, geen blokkenschema, geen commerciële diva-DJ's, geen wifi, geen selfies en geen telefoons, en naast security is er ook "insecurity" aanwezig. Op deze manier worden de 5.000 bezoekers uitgedaagd hun eigen wereld voor één dag zelf vorm te geven.
Club Night Dezibel
donderdag 5 maart 2015
Zaterdag 21 maart zal de vernieuwde Dezibel weer schudden op haar grondvesten. Niemand minder dan Alvita komt dit jaar de Club Night versterken. Niet alleen de line-up, maar ook de licht- en geluidsshow zal weer zorgen voor een geweldige avond. Genoeg reden dus om deze avond te komen genieten van de lekkerste house, latin en moombahton beats!
Na een korte tijd afwezig te zijn geweest wegens de sluiting van Club LUX, is het urban feest Luxurious weer terug! Luxurious is weer helemaal back on track en bigger maar vooral better dan ooit. Met trots kondigen ze de Luxurious XXL editie aan op vrijdag 6 maart in de Central Studios in Utrecht.
Precies tien jaar geleden, in 2005, streek Pleasure Island neer op het Java Eiland in Amsterdam. Een nieuw soort festival en dat hebben de mensen goed opgepakt. Meteen de eerste keer was het uitverkocht. Pleasure Island is dit jaar terug! Pleasure Island eindfeest Ibiza style 19 september! Dus kom als een echte Ibiza-fan of als hippie.
Na een geweldige kick-off met Chicago veteranen Rahaan & Tyree Cooper staat 13 maart de spot op niemand minder dan DJ Karizma. Typerend voor zijn stijl is een melancholische en vooral vrolijke sounds. Spot On wordt gehost door Erik en Ocke (MyHouse) en naast hen zal ook Wendel Sield, de winnaar van de TWSTD contest 2015 op het podium staan.
31 maart 2015
Een avond vol Joy & Madness
Nummer twee DJ's van de wereld Dimitri Vegas & Like Mike exclusief op TIKTAK Festival
Derde editie van het Ministerie Van Duistere Zaken in Poema
30 maart 2015
SP start Meldpunt Kaart te Duur
Sunday Special op 5 april het leukste Paasfeest met gratis entree tot 23:30
28 maart 2015
7th Sunday Festival presenteert line-up 2015
27 maart 2015
DJMAG komt wederom met honderd beste clubs
Kensington, Hardwell, DI-RECT en Fedde Le Grand eerste namen 538Koningsdag
Vrijmarkt Koningsdag met extra lange set van Joris Voorn in Marktkantine
26 maart 2015
Win een exclusieve Beat the Bridge scooter
Harder Faster Louder · Pasen was nog nooit zo hard
Rave the City gaat VIP en voegt nog meer artiesten toe aan line-up
25 maart 2015
Laatste dancefeest in de loods van Amsterdam Roest
DOTF Reunion 2015 gaat wederom keihard knallen
Saturday March 28 is dominated by urban at Secret Saturday
[PRCPTN] vindt vaste plek in nieuw Radion
24 maart 2015
Hardwell wederom op Breda Live
23 maart 2015
Ran-D, Adaro, B-front en Frequencerz vormen samen nieuw label Roughstate
7th Heaven viert tweejarig samenwerkingsverband met Club Rodenburg en nodigt hierbij iedereen uit
22 maart 2015
Drie grootmachten van Karocel in RADION
20 maart 2015
Hardshock Festival 2015 · 100% Hardcore én Harder!
Junction presents Zenker Brothers Immersion Album Release Tour
Ticketverkoop Milkshake Festival gestart
Vier Pasen in Bloemendaal tijdens Blooomingdale XXL
19 maart 2015
EXIT Festival komende zondag in 3 op Reis
18 maart 2015
Timetable Paaspop online
This is Hardcore · Album Release Party op 18.04.15 in Effenaar
17 maart 2015
Disco Boodschappen gaat door in de Dirk van den Broek
STRP Dance Night 21 maart in Klokgebouw Eindhoven
16 maart 2015
Techno Noir haalt D-Unity naar Amsterdam
13 maart 2015
It all started in the Nineties met happy hardcore editie in Effenaar op eerste Paasdag
Veel belangstelling voor dagprogrammering uniek event Grotesque Indoor Festival 2015
Sunrise Festival voor de derde keer op Recreatiedomein De Lilse Bergen
Dopenez 5 april in de Maassilo
12 maart 2015
Complete line-up Pacha Festival bekend
Crazyland was geweldig, op naar Pleasure Island
11 maart 2015
Falcon · The Tempo Tantrum of Hardcore
9 maart 2015
Tweede allnighter Nino & Frankie in Toffler is een feit
7 maart 2015
Pleasurekraft's label Kraftek met showcase op 14 maart in Westerunie
6 maart 2015
Gloednieuw Belgisch Link Festival brengt techno, Fuse en Cocoon naar Luik
Zomerkriebels Festival kondigt eerste namen aan
Erick Morillo en meer in Escape Amsterdam in maart 2015
5 maart 2015
Euforische trance-line-up Have Faith in Trance 4 april
Beyond organiseert géén nieuw festival in Spaarnwoude
Club Night Dezibel
4 maart 2015
Urban event Luxurious weer terug
3 maart 2015
Pleasure Island maakt datum bekend voor 2015: 19 september
DJ Karizma op de tweede editie van Spot On