Partyflock
 
Nieuws · september 2014
Zaterdag 22 november is 'Alles naar de Klote!' terug in Rotterdam! De locatie voor de keiharde terugkeer is S.U.R. (Social Underground Rotterdam). De underground locatie, gelegen aan de voet van de Willemsbrug, en voorheen bekend als Waterfront Rotterdam, is helemaal klaar voor een invasie van hardcore liefhebbers! S.U.R. heeft twee vette en ruime zalen die het domein worden van de beste hardcore, early hardcore, millenium en harder! No sound limits, so be repared!
Underworld is één van de meest succesvolle dance-acts van de afgelopen twintig jaar. In 1994 brachten de Britten Rick Smith en Karl Hyde hun invloedrijke album Dubnobasswithmyheadman uit, waarvan op 6 oktober een volledig geremasterde special edition verschijnt. De daarbij behorende tournee voert het danceduo op 27 maart naar de STRP Biënnale 2015 waar 'dubnobasewithmyheadman' integraal gespeeld wordt.
Vijf verschillende organisaties zorgen van woensdag tot en met zondag voor een eclectische mix van hiphop, R&B, UK, house, disco, future vintage en Surinaamse poku. Alle avonden zijn gratis toegankelijk en er zal een aangepast ADE menu zijn.
Anonymous Rave trekt 40-tal bezoekers
zaterdag 27 september 2014
Een enorme 'Anonymous Rave' met meer dan 50.000 feestgangers moest het worden: het protest tegen het beleid in de Amsterdamse clubscene. Er kwamen er zo'n 40 op af.
Na een volledig uitverkochte editie in 2013 keert MegaWatt Festival, het grootste Indoor Dance Festival van Nederland in de maand december, terug naar de IJsselhallen Zwolle. Op zaterdag 27 september om 10.00 uur gaat op www.megawattfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A28244 de Early Bird verkoop van start. Er zijn slechts 2000 Early Bird tickets beschikbaar en kosten €29,50 ex. fee.
Zaterdag 27 september kan de hardcore liefhebber gratis naar Outcast te Huize Maas, want de entree is tot 23:30 slechts €0,-! Het dure festivalseizoen nadert het einde en daarom deze speciale actie. Het indoor seizoen wordt in de beuktempel van Groningen door Outcast afgetrapt met o.a. de levende legende Bass-D en de Groningse baas Dither.
Het allermooiste feest in Amsterdam Studio's komt er weer aan: Full Moon op 15 november! Na de geweldige feesten in maart en op het strand heeft iedereen nu al zin in het mooiste feest van november. Op dit moment zijn er alleen nog beperkt voordelige Vroegboek tickets verkrijgbaar. Zorg dat je ze niet mist! De eerste headliner voor dit superfeest is Shermanology en daar komen nog klinkende namen bij!
Kaleidoscope presenteert de timetable
woensdag 24 september 2014
Kaleidoscope onthulde een tijdje terug al met gepaste trots de zorgvuldige samengestelde line-up en nu is het tijd om de net zo gebalanceerde timetable bekend te maken! Het was lastig, een volgorde bepalen voor zoveel heerlijke muziek. Desondanks zijn de muzikale juweeltjes zo gerangschikt dat Kaleidoscope van begin tot eind een traktatie voor alle zintuigen zal zijn!
Guess who's back on Friday the 26th of September?! Na enige tijd uit de stad geweest te zijn is Soixante Neuf eindelijk weer terug in Groningen! Club Kokomo is de nieuwe thuishaven in Groningen van het internationale concept.
Time Warp NL maakt line-up bekend
woensdag 24 september 2014
Time Warp NL heeft zijn line-up bekendgemaakt. De zevende editie van het techno evenement, zaterdag 6 december in de Jaarbeurs, presenteert namen als Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Maceo Plex, Maya Jane Coles, Karenn, Sterac en Detroit Swindle. Kaarten zijn inmiddels in de verkoop.
Rotterdam krijgt wellicht binnen afzienbare tijd weer een multifunctioneel muziekpodium voor drieduizend bezoekers. Enkele private investeerders zijn bereid om het pakhuis Katoenveem in Delfshaven voor 3 miljoen euro te verbouwen.
Nu het buiten geen strandweer meer is en het 's avonds snel koud wordt, is het ideaal voor een heerlijk indoor feest waar je kunt genieten van de Ibiza sfeer. De ultieme closing party voor het Ibiza seizoen sluit je in haar warme armen voor een topfeest aanstaande zaterdag bij C in Huizen. Alle early bird kaarten zijn uitverkocht en er zijn nog maar 100 regular kaarten verkrijgbaar. Dit is het feest dat niemand wil missen dus zorg dat je op tijd de laatste kaarten haalt!
Na een uiterst succesvolle eerste ADE Green editie, kondigen ID&T en Amsterdam Dance Event (ADE) gezamenlijk aan dat de tweede editie een uitgebreider programma omvat, en verhuist naar een nieuwe locatie, namelijk de Brakke Grond. Eergisteren maakte ADE de gevarieerde lijst met sprekers uit de line-up bekend.
Heb je een e-ticket over voor een bepaald feest, dan kan je die dus nu via deze website verkopen. Als een feest niet is uitverkocht mag de gevraagde prijs niet boven de officiële ticketprijs zijn. Als het festival wel is uitverkocht mag er wel meer gevraagd worden dan de officiële ticketprijs. Er worden aan de koper en verkoper geen kosten berekend!
Knallende beats en harde kicks! Het ging zaterdag 2 augustus helemaal los in de Hard Valley op de twintigste editie van Dance Valley. De beste DJ's (wat dacht je van The Prophet, Wildstylez, Los Bandidos, Brennan Heart, Chain Reaction, Evil Activities, Endymion en nog veel meer!) zorgden voor de beste tracks die de hardere stijlen te bieden heeft. Drie vette area's vol Hardstyle, Raw Hardstyle en Hardcore! Bekijk nu de speciale Dance Valley Festival 2014 Hard Valley Aftermovie!
Starf*ckerz
vrijdag 19 september 2014
Na drie succesvolle edities op verschillende locaties is Starfuckerz weer terug bij Absoluut in Sint-Michielsgestel. Op vrijdag 26 september trapt de organisatie de kermis af en maken we er weer een complete puinzooi van! Met deze editie nog meer freestyle zoals jullie dit graag horen!
Nieuwe editie van We Love Ibeatza
vrijdag 19 september 2014
De tweede editie van de Ibeatza Indoor Pool Party is in aantocht. Op zaterdag 11 oktober 2014 delen we weer de liefde voor Ibiza en het positieve leven. In Zwembad De Trits in Baarn kun je dansen, drinken, eten, lachen en genieten bij tropische temperaturen op een ongekende wijze. Na een zeer geslaagde eerste editie eerder dit jaar staat intimiteit deze editie nog centraler onder het motto: samen delen, samen dansen, samen eten, samen Ibeatza!
Velen van jullie zal het niet ontgaan zijn. Het welbekende poppodium van Nijmegen krijgt een nieuwe locatie. Woensdag 1 oktober is hiervan de officiële opening. Maar X-Factor Events heeft samen met Neophyte de primeur om hier de kickoff te geven met flink wat beukwerk op zaterdag 27 september. Daarom zal Neophyte speciaal voor deze avond een vier uur durende set gaan doen, hierbij kun je genieten van het oude en het nieuwe beukwerk.
Nominaties DJ Awards bekend
donderdag 18 september 2014
Sinds 1998 worden in Pacha Ibiza de DJ Awards uitgereikt tijdens de 'closing week' op het Spaanse eiland. De awards worden niet echt gezien als een competitie, maar meer als viering van de ontwikkeling van de dance industrie. Op 22 september worden er weer prijzen uitgereikt en inmiddels zijn voor deze 2014 editie de nominaties bekend gemaakt. Deze shortlist is op basis van stemmen die vanaf juli konden worden uitgebracht. De uiteindelijk winnaars zullen gekozen worden door een speciaal, uit de industrie afkomstige, panel.
Speciaal voor diegene die nog geen zin hebben om op de bank te zitten organiseert EYE4Dance Members of Hardstyle Outdoor. Members of Hardstyle heeft zich al meerdere malen bewezen, met als kopstuk de succesvolle hosting op Dream Village 2014. Heel de dag ging de Members of Hardstyle tent compleet los tot de allerlaatste seconden.
Op zaterdag 13 december staat Club Matrixx voor de allerlaatste keer in het teken van de jaren '90. Niemand minder dan Charly Lownoise & Mental Theo zullen er samen met Gary Global en J-Flava een dolle 90'S bende van maken.
Click Records presents Melodia
woensdag 17 september 2014
De geoliede tandwielen van Click rollen razend over in steeds meer soepeltjes roterende wielen. Komende 27 september wordt met geheven hoofd en breed lachend gezicht de nieuwste telg Click Records gevierd.
Voor het vierde opeenvolgende jaar presenteren ze Soul Heaven op vrijdag 17 oktober 2014. Al meer dan tien jaar verspreiden de Soul Heaven feesten het evangelie van kwalitatieve house over de hele wereld, hoogstpersoonlijk ondersteund door 's werelds besten.
Een toestand van regeringsloosheid, een situatie te beschrijven die men ook chaos kan noemen. Verwacht totale Anarchy op 20 september. Voor alle anarchisten die nog nooit op deze brute locatie zijn geweest hebben hier wat oud materiaal uit de archieven weten te ontfutselen...
Finalisten Vinylized 2014 bekend
dinsdag 16 september 2014
De jury was zeer tevreden over het niveau van de inzendingen, maar dat maakte de selectie er niet makkelijker op. Na lang beraad hebben de zestien juryleden uit de 100 inschrijvingen de vijf finalisten geselecteerd.
Op zaterdag 4 oktober is het weer tijd voor een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 & 00's in de Winkel van Sinkel Utrecht.
Nederlands langst lopende house-concept Exxellent neem op 29 november afscheid van haar geliefde club tijdens de Matrixx Closing. Op de allerlaatste Exxellent zal er een karrevracht aan top-artiesten de piste van het Matrixx Circus betreden. Wat ooit begonnen is als gezellig feestje om de zondag te vullen, is uitgegroeid tot een van de bekendste en dikste house concepten van ons land. Exxellent heeft tal van grote artiesten en internationale helden de revue zien passeren en grootgebracht. Zoals Hardwell, Afrojack, Nicky Romero, Steve Aoki, en natuurlijk Sidney Samson, om er maar een paar te noemen.
Op zaterdag 27 september gaan we losssssssss! In september is Soixante neuf jarig en haar 12 jarige bestaan moet uiteraard groots gevierd worden in al haar steden en zeer zeker op haar favoriete thuishaven in het oosten De Loft XL! Aangezien het een verjaardagseditie is, heeft de organisatie niet 1 maar wel 3 headliners ready om het dak eraf te blazen!
R&b All Stars met Bolle Bof live
vrijdag 12 september 2014
Zaterdag 20 september is het tijd voor alweer een spetterende editie van R&b All Stars. Met deze keer niemand minder dan smooth boy Bollebof Live On Stage! Bollebof is welbekend van zijn hits 'Mijn Nummer 1' & 'No Worry'! Dames maak je klaar voor mister sexy himself en heren op deze avond zal gegarandeerd genoeg vrouwelijk schoon aanwezig zijn. Dus mis het niet!
Het is zo ver. Op zaterdag 25 oktober gaat Metz XXL. Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens zijn oktober editie weer groots uitpakken. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor deze XXL editie wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. Wie herinnert zich het 15 jarig bestaan niet en ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgepakt in wederom een nieuwe locatie voor Metz in Rotterdam: het WTC.
Op zaterdag 18 oktober opent de Hedon opnieuw haar deuren voor alle RAW Hardstyle liefhebbers in Nederland. It's time for RAWdefinition - Part #2! High Energy Events organiseerde in maart dit jaar de eerste editie van dit concept en met groot succes. Radical Redemption, Thera en Deetox waren o.a. de artiesten die ervoor zorgden dat iedereen knetterhard uit z'n plaat ging en de vernieuwde Hedon in Zwolle werd omarmd door de bezoekers. Reden genoeg om de 2de editie in het leven te roepen!
Een ware gekte is er aan het ontstaan in de omgeving van Arnhem. Het vernieuwde concept van Hardstyle Feelings gaat van start in Club Loft te Arnhem! Een avond/nacht lang Hardstyle en Rawstyle, waar je zeker bij moet zijn. Na een aantal geslaagde edities doet Hardstyle Feelings er nu een flinke schep boven op! Nog meer, nog vetter, nog spectaculairder, nog gekker, en niet te vergeten nóg harder!
Als de nachten langer en de dagen korter worden, duikt Neon Knights samen met Diep weer Backstage Almere in voor een nieuwe editie van Lume. Na een geslaagde editie op 8 maart, waar Juan Sanchez verantwoordelijk was voor het spetterende slotstuk, hebben de twee Almeerse organisaties weer een veelbelovende Lume voor hun bezoekers in petto.
N8vlinders
woensdag 10 september 2014
Op zondag 5 oktober start het nieuwe concept N8vlinders in de 'tunnel' van Rotterdam, namelijk in Toffler! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène en een internationale twist om meteen goed van start te gaan. N8vlinders haalt voor haar debuut pionier Mendo uit Spanje voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zondag het weekend afsluiten!
Valrave gluurt in Ariel's dirty mind voor de komende editie. Op zaterdag 27 september knalt Valrave terug naar toen in de WesterUnie met Eelke Kleijn, Bram Fidder, Stefano Richettta en Ruttenbergs. We gaan diep in de zee met gouwe ouwe Disney figuren met een twist.
Na een eerste epische editie, is het tijd voor de tweede Latin Rush op zondag 21 september. De organisatie heeft zijn best gedaan om een nieuw 5 sterren evenement in Amsterdam te creëren. De positieve reacties omtrent de eerste editie waren overweldigend.
Succesvol DJ, producer en labeleigenaar van Voyage Direct komt naar Toffler voor een 'all night long' editie. Dan gaat het over niemand minder dan Tom Trago! Met zijn diverse stijl van mixen bestrijkt hij het hele spectrum van disco tot house en techno en zal hij 7 uur lang de tunnel onder handen gaan nemen.
Willem Twee Poppodium ziet ruimte binnen het Bossche culturele veld voor de ontwikkeling van meer dans- en dance avonden en biedt daarmee een aanvulling op het nachtleven van de Brabantse hoofdstad. Voor de ontwikkeling van een sterk dans- en dance profiel heeft de organisatie een nieuwe dance programmeur in dienst genomen. Zijn naam: Joost van den Berkmortel.
Art of Dance brengt Pacha naar China
zaterdag 6 september 2014
Met 'Pacha On Tour' in Beijing introduceert Art of Dance in september 2014 het wereldberoemde house-merk Pacha in het Chinese uitgaansleven. Art of Dance is één van Nederlands grootste organisatoren van dance-events en bouwt met, onder andere, dit Spaanse merk aan een groeiende positie binnen de Chinese dance-scene.
Urban-liefhebbers maken zich op voor het grootste indoor urban festival van Belgie. Niemand minder dan dé R&B-sensatie van het jaar, Jason Derulo, komt op vrijdag 10 oktober naar de 2de editie van Urbanice in het Sportpaleis Antwerpen.
Aankomende zaterdag is het dan eindelijk zover, het aftellen is begonnen ! Vanaf Beachclub Vroeger op Bloemendaal, gaan we met z'n alle los met een biertje in de hand en omringd door vrienden, is deze closing van de hardere stijlen een feit. Weg met de dagelijkse sleur waar we allemaal weer aan moeten wennen na een top vakantie!
't Gooi meets Ibiza, zaterdag 27 september bij C in Huizen is Thé Ibiza closing party van 2014 waar je bij wil zijn! Deze mooiste indoor arena van Nederland is ontworpen naar de sfeer van de film Avatar met spannende hoekjes en watervallen. Even weg in een andere wereld, de wereld van 't Gooi Meets Ibiza. Net als vorige keer zal deze sprookjesachtige locatie het decor zijn van één van de heerlijkste feesten van het jaar.
Time Warp maakt aardig wat golven. Al twintig jaar produceert het techno event uit Mannheim de meest innovatieve en creatieve momenten in het nachtleven, dit jaar draait alles om het vieren van deze unieke verjaardag.
End of Summer weekender
woensdag 3 september 2014
Sinds de maand juli is Club La Mer in Noordwijk een nieuwe richting op gegaan en na de maand augustus trekt de locatie deze lijn gewoon door in september. Iedere vrijdag en zaterdag vindt er nu een nieuw concept plaats in deze exclusieve club in Noordwijk!
Hooggeëerd publiek… vanaf 1 januari 2015 is er geen vaste standplaats meer voor de Matrixx en reist het hele circus door naar spannende nieuwe bestemmingen. Om alles goed af te sluiten wordt daarom in november en december het tijdperk Club Matrixx gevierd op een speciale manier:
met vijf Matrixx Closing Parties.
Op Vrijdag 12 september viert Epic Tilburg het 1-jarig bestaan van Epic Hard! XL. Wat een jaar geleden begon als een eenmalige avond is uitgegroeid tot een maandelijks begrip voor de Hardstyle liefhebbers in Tilburg.
The Great Escape is de residency van Detroit Swindle, een clubnacht waar menig nachtdier naar uitkijkt. Op zaterdag 20 september staat de derde editie in Studio 80 op de kalender. Een Great Escape zoals nooit eerder vertoond: extra lange openingstijden en een gewaagde line up.
Grotesque Indoor Festival 2014
maandag 1 september 2014
Zaterdag 8 november organiseert PT Events haar derde Grotesque Indoor Festival in alweer het vijfde levensjaar van het populaire clubconcept. Ook dit jaar presenteert de organisatie zich weer op zijn best in de Rotterdamse Maashaven, waar de robuuste fabriekshallen van de Maassilo het decor zullen zijn van een magisch Winter Wonderland! Met topentertainment in de breedste zin van het woord pakt de organisatie dit jaar extra uit om het eerste lustrum op onvergetelijke wijze te vieren!
Op zaterdag 15 november zal b2s de Maassilo in Rotterdam overnemen voor een keiharde editie van Loudness. Raw Hardstyle artiesten uit maar liefst 11 verschillende landen zijn uitgenodigd om negen uur lang, samen met jullie en verdeeld over drie area's, te knallen! Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden naar de internationale line-up van deze editie? Het is tijd geworden om het complete programma bekend te maken!
30 september 2014
Alles naar de Klote!! is terug in Rotterdam
29 september 2014
Underworld speelt 'dubnobasswithmyheadman' live tijdens STRP Biënnale 2015
28 september 2014
Nieuwe tropische hotspot Waterkant presenteert tijdens ADE gevarieerd en kwalitatief muziekprogramma
27 september 2014
Anonymous Rave trekt 40-tal bezoekers
26 september 2014
MegaWatt Festival 2014 · Early Bird verkoop start zaterdag 27 september om 10.00 uur
Morgen gratis naar Outcast in Huize Maas met o.a. Bass D en Dither?
25 september 2014
Shermanology op Full Moon · Laatste 50 vroegboek tickets
24 september 2014
Kaleidoscope presenteert de timetable
Soixante Neuf viert twaalfjarig bestaan vrijdag in Kokomo Groningen
Time Warp NL maakt line-up bekend
23 september 2014
Oud pakhuis moet nieuwe Rotterdamse poptempel worden
Laatste 100 kaarten en heerlijk warm indoor: 't Gooi meets Ibiza
20 september 2014
ID&T en ADE onthullen volledige ADE Green programma
Gratis kopen en verkopen van tweedehands e-tickets via Eticketbeurs.nl
19 september 2014
Bekijk nu de speciale Dance Valley Festival 2014 Hard Valley aftermovie
Starf*ckerz
Nieuwe editie van We Love Ibeatza
Neophyte vier uur solo in Doornroosje te Nijmegen
18 september 2014
Nominaties DJ Awards bekend
Members of Hardstyle Outdoor: Het knallende einde van jouw festivalseizoen
17 september 2014
Matrixx Closing · 90's Closing op 13 december
Click Records presents Melodia
RiskSoundsystem, Meubel Stukken & BAUT presenteren Soul Heaven · ADE Special
Zaterdag 20 september gaat gemarkeerd worden in de Haarlemse geschiedenis
16 september 2014
Finalisten Vinylized 2014 bekend
We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel
15 september 2014
Matrixx Closing · Exxellent op 29 november
12 september 2014
Soixante neuf 12 year anniversary in de Loft XL te Hengelo
R&b All Stars met Bolle Bof live
Metz start Earlybird Actie voor XXL editie in Beurs World Trade Center Rotterdam
11 september 2014
Bruut muzikaal geweld zet Poppodium Hedon op z'n kop
Vernieuwde concept Hardstyle Feelings kick-off met niemand minder dan Jack of Sound
10 september 2014
Grote technonamen komend weekend in Almere
N8vlinders
9 september 2014
Valrave presenteert een nacht vol Dirty Disney
Zijn jullie klaar voor de nieuwe Rush?
8 september 2014
Toffler presents Tom Trago all night long
7 september 2014
Joost van den Berkmortel aangenomen als dance programmeur bij W2 poppodium
6 september 2014
Art of Dance brengt Pacha naar China
5 september 2014
R&B ster Jason Derulo komt naar het Sportpaleis
Time-table en laatste info Freestyle Maniacs showcase Bloemendaal aan Zee
4 september 2014
't Gooi meets Ibiza superfeest in sprookjesachtige locatie
Time Warp's 20th Anniversary Tour bereikt climax in Nederland
3 september 2014
End of Summer weekender
2 september 2014
Matrixx Closing Parties van 22 november tot 20 december
Tilburg viert het 1-jarig bestaan van Epic Hard! XL
Detroit Swindle opent clubseizoen met extra lange nacht in Studio 80
1 september 2014
Grotesque Indoor Festival 2014
Loudness is klaar om de Maassilo af te breken!