Partyflock
 
Nieuws · november 2014
Waar kan je de donkere dagen beter doorbrengen dan in een warme club op het Rembrandtplein in hartje Amsterdam? Met speciale kerstavonden en een spetterend oudejaarsfeest is Escape 'the place to be' in december!
De succesvolle 18-jarige dj/producer Martin Garrix presenteert vanaf vrijdag 28 november wekelijks zijn radioprogramma 'The Martin Garrix Radio Show' op 538. Het programma wordt elke vrijdagnacht uitgezonden van 01:00 – 02:00 uur.
December brengt warmte in Mambo Almere
donderdag 27 november 2014
Club Mambo staat bekend om haar (inmiddels negenjarige) podium voor (inter)nationale artiesten, mooie vrouwen, goede service en het belangrijkste: de overheerlijke muziek! Zoek de warmte op in de koude decembermaand...
Toen een paar weken geleden bekend werd gemaakt dat Tilburg er een nieuw evenement bij heeft tijdens oud en nieuw waren de reacties overweldigend! De early bird kaarten waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Veel mensen lijken opgelucht adem te halen nu er ein-de-lijk een evenement is voor de liefhebbers van de hardere stijlen en de retro classics uit het rijke verleden. De zalen gaan om 21.00 uur open en om 0.00 uur is het feest al lang los gebarsten! Uiteraard wordt er afgeteld en knal je het nieuwe jaar in!
Na het uitverkochte ADE avontuur met 50Weapons is Junction aanstaande vrijdag weer terug in de nieuwste hotspot van de stad: RADION. Dit keer met niemand minder dan Cosmin TRG, Will & Ink, Kevin Arnemann, Paul Cairo en Boston Strip.
De tiende editie van Reverze belooft een bijzondere te worden. Na negen uitverkochte jaargangen is het nu uitkijken naar de jubileumeditie die met het 'Illumination' thema van dit jaar opnieuw de bezoekers een onvergetelijke ervaring belooft te gaan worden. Samen met de lancering van de website heeft Bass Events de Reverze line-up bekend gemaakt.
Zoals Prinsjesdag elk jaar op de derde dinsdag van september valt, is het inmiddels een jaarlijkse traditie dat Paaspop op de vierde dinsdag van november zijn eerste acts aankondigt, voorafgaande aan de start van de voorverkoop van Early Birdtickets (zaterdag 29 november om 10.00 uur). Paaspop wordt van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april 2015 gehouden op terrein De De Molenheide in Schijndel.
Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Dorm Daze, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen? Jouw gebeden zijn gehoord! Na twee waanzinnig vette edities is er op 6 december een winters thema. Beleef het huisfeest der huisfeestem waarin er voor ieder wat wils is.
Mijdrecht trapt 2015 in stijl af
dinsdag 25 november 2014
Nieuwjaarsnacht en de tent in Mijdrecht zijn al jaren een combinatie die vele memorabele starts van het nieuwe jaar heeft opgeleverd en is ondertussen een begrip geworden in de wijde omgeving van Mijdrecht. Dit jaar wordt de tent voor het eerst gehost door Kick Off Events. Kick Off richt zich op een breed spectrum in de dance scene door het programmeren van een grote diversiteit aan artiesten. De organisatie ziet het als een uitdaging om een feest te creëren waar jong en oud tot in de laatste uurtjes helemaal uit zijn dak kan gaan.
House Classics tijdens jaarwisseling
vrijdag 21 november 2014
Oud & Nieuw moet ieder jaar natuurlijk goed gevierd worden en dan mag House Classics zeker niet ontbreken. Het 'classics van het verleden en classics van de toekomst event' ging op zoek naar nieuwe locaties om het event, de sfeer en het 12 uur moment van 2014 naar 2015 voor iedereen legendarisch te maken.
Xmas Sins
vrijdag 21 november 2014
Op 27 december presenteert Little Sins Xmas Sins: een unieke party-ervaring vol romantiek en naughty Sins! Xmas Sins 2014 behoort tot de allerbeste Sins feesten. Je weet nu al dat het een waanzinnig feest wordt met verschillende muziekstijlen, live performances en dit keer met wel drie verschillende area's! Vier deze stoute derde kerstdag met Little Sins in een schitterende geheime locatie op nog geen 20 km nabij Amsterdam.
Dance 2 Eden presents Hardcore Alliance
donderdag 20 november 2014
Met Ghosttown nog vers in het geheugen en in het bijzonder de Hardcore Alliance area, kondigt Dance 2 Eden met trots een nieuw evenement aan. Op 14 maart 2015 zal Central Studios dan ook het toneel zijn van de eerste zelfstandige editie van Hardcore Alliance. Dit is een verbond tussen de hardcore van vandaag, de millennium hardcore van 2000-2007 en de early hardcore van de jaren '90. Samen dekken deze kenmerkende periodes het complete spectrum van de hardcorescene. Iedere hardcorelefhebber heeft zijn roots wel in een van deze periodes liggen. Dat is waar Hardcore Alliance om draait. Alle hardcorefans samen. Three area's. One alliance.
Feestorganisatie Alter Ego (o.a. bekend van Shoeless) pakt uit, aan de rafelranden van Amsterdam. Zaterdag 6 december wordt Partyschip De Ameland omgebouwd tot Confetteria! Hoofdingrediënten: 500 kilo confetti, Mike Ravelli, Musclefarm en Radio Noet-Noet. Zaterdag 27 december vormt Hotel de Goudfazant van middernacht tot zondagochtend 08.00 uur het decor voor een theatrale Alter Ego Nacht; met slowbeat smaakmaker Charles Davos, en een tandje erbij doen de Duitse dj/producers Holger Hecler en Jan Oberlaender.
Apenkooi - The Final Gym
donderdag 20 november 2014
De aller, aller, alleraatste editie van Apenkooi ooit belooft een bijzondere te worden. Na tien prachtige jaren is het tijd om af te sluiten met nog één mega-knalfeest. De allerlaatste Apenkooi vindt tijdens Oud en Nieuw net als de voorgaande jaren plaats in de WesterUnie, WesterLiefde en Transformatorhuis. Wie niet komt is gek!
Whaaaa…….koop geen tickets
donderdag 20 november 2014
Het duurt nog maar twee maanden en dan staat het grootse Booming feest voor de deur. Als het buiten dan waarschijnlijk steeds kouder wordt, zullen de temperaturen in Eindelijk Weer warm oplopen. Eindelijk Weer gaat weer eens gek doen en zet op 10 januari aanstaande weer een dijk van een feest neer. Met een vaste formule: free entrance.
Zet allemaal een groot kruis in je agenda op zaterdag 18 april, dan is het namelijk tijd om helemaal los te gaan in een compleet andere dimensie. Een dimensie waar alles draait om datgene wat jullie allemaal bij elkaar brengt…hardcore! It's time for Hardshock Festival – The Afterworld!
De eerste maand van Magistrat mag zeer succesvol genoemd worden. Met 750 bezoekers op de openingsavond en vele uitermate geslaagde avonden sindsdien, heeft Magistrat al bijzonder snel een plek veroverd in de Haagse scene. Met nieuw talent en gevestigde namen blijkt de programmering avond aan avond van een hoog niveau te zijn en daarmee is het kwaliteitskenmerk van de club stevig gevestigd. Daar doen ze nog een schepje bovenop!
'I feel like dancing!' Het allerbeste dat jump en Tek momenteel te bieden heeft, vind je op 17 januari 2015 terug in 013 . Na de succesvolle editie in april en de druk bezochte stage op Decibel outdoor festival 2014, keert UP! weer terug in Tilburg.
Op zaterdag 13 december 2014 neemt Bla Bla afscheid van Studio 80 maar haalt wel nog een keer alles uit de kast om er een fabuleuze nacht van te maken met 2000 and One, Daniel Sanchez & Pascal Benjamin (aka Sounds like us), Lauhaus & Kabale und Liebe, David Labeij, Quazar live, Olene Kadar, Bas Amro en El Mundo & Satori.
Grotesque start label
vrijdag 14 november 2014
Grotesque, dat bekend staat om zijn club nights en de festivals waarop ze area's hosten, heeft zijn horizon verbreed met een eigen label. Onder de naam Grotesque heeft de organisatie een nieuw platform gecreëerd in de trance-scene waarop zowel jonge talenten, als gevestigde namen trancemuziek van goede kwaliteit kunnen uitbrengen.
Super Sunday gaat weer geweldig uitpakken op tweede kerstdag met een line-up, die al de topnamen van de Nederland samenbrengt tot één groot kerstfeest.
Tweede Kerstdag zal uitgroeien tot een heus spektakel dat je moet vieren bij de Super Sunday X-Mas Bash in Central Studios, Utrecht.
Final update Indicator
donderdag 13 november 2014
Met nog een paar dagen te gaan is het eindelijk tijd voor het grootste indoor hardstyle event van het Noorden: Indicator. Dat niet alleen de organisatie er ontzettend veel zin in heeft blijkt wel uit de voorverkoop, want die gaat harder dan ooit! Ontsnap 15 november aan de dagelijkse sleur, stap negen uur lang uit de realiteit en ga keihard los op de Indicator Mainstage of reis terug in de tijd op de Indicator Decade Stage.
De kille wintermaanden staan weer voor de boeg, een grauwe tijd waaraan op harde wijze invulling gegeven zal worden door The Hardest Events! Waar anderen pronken met movember en stoptober veegt The Hardest Events de vloer aan met alle hypes en presenteert een nieuw onderdeel: T.H.I. Uptempo Vendetta's!
Al tien dagen wordt er hard gewerkt in de Amsterdam Studio's. De mooie verbindingstenten staan al om alle zalen te verbinden, zoals je op de productietekening kunt zien. Door die gezellig ingerichte tenten en twee supergrote zalen en één kleinere beleef je een Full Moon sfeer die totaal anders is dan alle voorgaande Full Moon feesten. Je loopt gezellig door de verwarmde tenten en mooie zalen, onder de staging en vipdecks door en overal zal er wat te doen zijn (zie tekening). Je komt van alles tegen, van leuke marktstandjes tot gezellige plekken waar je met je vrienden kunt relaxen.
De terugblik op een geweldig jaar en de viering van 2015 verdient een hele grote finale! De prachtige Oceandiva zal dit jaar het decor zijn voor deze bijzondere NYE viering. Wanneer de Oceandiva uitvaart met uitzicht over het Amsterdamse IJ stijgt het oogverblindende vuurwerk om 00.00 boven de hoofdstad uit. Hed Kandi zal met deze unieke locatie zorgen voor een meer dan memorabele nacht.
Zaterdag 22 november is 'Alles naar de Klote!' terug in Rotterdam! De locatie voor dit unieke evenement is S.U.R. (Social Underground Rotterdam). De underground locatie, die voorheen bekend stond als Waterfront Rotterdam, is perfect voor een goed feest met twee vette en ruime zalen die ook nog eens ge-upgrade worden voor dit feest met extra geluid (no sound limit!), licht en lasers! Kaarten zijn te koop voor slechts €15.
Enter the Dome belooft een nieuwe ervaring te worden in een unieke locatie. Het geluid en de show zullen vooruitstrevend zijn, zonder hierbij de vaste waarden waar BKJN Events om bekend staat uit het oog te verliezen. Het zal dan ook een nacht worden waar het tempo hoog ligt en het volume hard. Hardcore in zijn puurste vorm, op een manier zoals je die van BKJN Events gewend bent.
Crazyland bedankt edereen voor het geweldige feest afgelopen 1 november. De mensen hadden zo hun best gedaan met dit feest. Wel 95% van de mensen was verkleed of was geschminkt. Dat het feest met bijna 70% van de mensen op geweldig is gestemd geeft de organisatie van het feest een goed gevoel. De mensen hoeven dit keer niet lang te wachten voor het volgende feest. 13 december is Royal Splash in Eindhoven en daarna op 1 januari weer met Booming Sexy New Year Vibe in de Hemkade.
De Amerikaanse R&B-sensatie Ryan Leslie komt op zaterdag 20 december naar Matrixx, Nijmegen. De laatste der Matrixx Closing parties heeft naast deze internationale ster ook nog live Broederliefde, Dj's BIGGI, Styles, Prime, ITL en host MC Nas-T.
Vive la Frenchcore Deux laatste info
maandag 10 november 2014
Deze zaterdag presenteren BKJN Events Events & Dr. Peacock "Vive La Frenchcore" in Zaandam. Hoogste tijd dus voor het allerlaatste nieuws om je als bezoeker zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op dit Frenchcore spektakel!
De alweer 9e verjaardag van 7th Heaven ging zeker niet ongemerkt voorbij! Alle 4 zalen van de Rodenburg waren heerlijk druk bezet vol met dansende mensen. De crew van 7th Heaven wil graag iedereen bedanken voor hun positieve inbreng en enthousiasme! De aanloop naar de tiende verjaardag gaat al 22 november beginnen bij een nieuwe Saturday Night edition van 7th Heaven. Natuurlijk geldt ook hier weer dat alle dames tot 23:30 uur gratis naar binnen mogen! Dit gaat weer een supergezellige avond worden, de voorbereidingen zijn inmiddels al begonnen. Zien we jou ook weer hier meefeesten? Maar eerst kun je nog nagenieten van 25 oktober bij het kijken van de nieuwe aftermovie!
XXlerator Carnaval 2015
vrijdag 7 november 2014
Na vijf uitverkochte edities in de Matrixx Nijmegen, keert XXlerator Carnaval in 2015 terug op een nieuwe locatie. Op zaterdag 14 februari veranderen de gloednieuwe (moderne) beurshallen van Evenementenhal Venray in een grote polonaise fabriek, als de beste hardstyle acts gecombineerd worden met de gezellige carnavalssfeer.
Het is inmiddels een echte Haarlemse traditie geworden, NYE in de monumentale Lichtfabriek. De drie zalen van deze fantastische locatie vormen tijdens We Love 2015 tot in de allervroegste uurtjes het decor voor het grootste Oud & Nieuw feest van Haarlem en omstreken! Er zal deze keer een extra grote show uit de hoge hoed worden getoverd! Deze NYE editie wordt er één om niet snel te vergeten met een fantastisch decor, een nieuw geluidssysteem, co2 kanonnen, confetti en de Champagne- en Cocktailbar mogen uiteraard niet ontbreken
Ook in 2015 zal Down Under het festivalseizoen openen in de regio Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 18 april 2015 op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Vorig jaar trok het festival bijna 7.000 bezoekers. De verwachting is dat dit aantal opnieuw gehaald wordt in het nieuwe kalenderjaar.
Op zaterdag 14 februari 2015 staat Dillon Francis in de Melkweg. Deze producer en DJ heeft op 28 oktober zijn debuutalbum: 'Money Sucks, Friends Rule' uitgebracht via Diplo's Mad Decent label en Columbia Records met samenwerkingen van o.a. Major Lazer, Martin Garrix, rapper Twista en The presets.
Vier Paul Elstak's verjaardag samen met. Paul Elstak! Op zaterdag 10 januari 2015 ben jij uitgenodigd om samen met Paul zijn vrienden, collega's en de 'man himself', Factory 010 op zijn kop te zetten. Ze gaan nog niet verklappen wat we gaan doen...of toch wel?
Raw op je Dak timetable & final info
woensdag 5 november 2014
Zaterdag a.s. staat de North Sea Venue in Zaandam in het teken van de tweede editie van 'Raw op je dak'! De aller rauwste hardstyle labels presenteren de beste artiesten, verdeeld over vier zalen. Hier vind je de timetable en final info.
Juice elke vrijdag in Escape
woensdag 5 november 2014
In de zomer van 2014 streek Juice neer in Escape Lounge en vanaf dag één was het een succes. Juice bestaat echter al acht jaar met edities Paradiso, The VIP Room en natuurlijk waar het allemaal begonnen is, in de inmiddels gesloten Sinners/Club Home. Na drie maanden werd het tijd voor Juice om binnen de Escape door te groeien en naast de Escape Lounge ook de Escape Studio op de laatste vrijdag van de maand erbij te programmeren. Wat je kunt verwachten in de twee area's bij Juice kan je hieronder terug vinden.
Euphoria · latest info
woensdag 5 november 2014
Aanstaande zaterdag vindt Euphoria invites 'Evolution of Style' plaats in 013 te Tilburg. Dit is voorlopig de laatste editie, want in november 2015 keert het concept pas terug in een ander jasje en in een geheel vernieuwde 013. Je kunt op 8 november genieten van euforische en melodieuze Hardstyle met hier en daar een stevig randje. Op de Evolution of Style stage vind je de man waar de EOS-tour om draait: Brennan Heart en een aantal van zijn nauw betrokken artiesten en vrienden. De WE R stage is het podium voor Brennan Heart's eigen gelijknamige label. Alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de time table, vind je in dit bericht. Tot zaterdag!
BKJN vs Partyraiser VIP
dinsdag 4 november 2014
Na vier uitverkochte edities, is het 24 januari traditie getrouw, tijd voor BKJN Events vs Partyraiser! En omdat BKJN Events events en Partyraiser dit alleen door hun geweldige fans hebben kunnen bereiken zal iedereen uit respect en grote dank op deze editie als V.I.P. worden verwelkomt in de beroemde North Sea Venue te Zaandam.
Escape from reality at Beatloverz
dinsdag 4 november 2014
Het aftellen tot de 6e editie van Beatloverz is begonnen. Het belooft een meer dan spectaculaire avond te worden zaterdag 8 november in Ahoy Rotterdam waar jij met je vrienden een geweldige Escape from Reality kunt beleven. Afgelopen weekend is de timetable voor dit unieke feest al bekend gemaakt met grote namen in de line-up zoals: DVBBS, Sidney Samson, The Flexican & MC Sef en heel veel meer! Daarnaast mogen wij onthullen dat 010Trickz & Groove Kings extra indrukwekkende optredens zullen verzorgen deze avond.
Rotterdams nieuwste evenementen-locatie Ferro Dome kondigt haar eerste evenementen aan. Het gaat om drie evenementen uit verschillende muziek genres die nog in december van dit jaar zullen plaatsvinden. Het betreft hier evenementen met respectievelijk techno-, hardcore- en house-muziek.
Walibi Holland en dance4life hebben dit seizoen de handen ineen geslagen. Walibi Holland heeft zich in 2014 ingezet om geld op te halen voor dit goede doel. In totaal heeft Walibi Holland dit seizoen €25.000,- opgehaald voor dance4life. Dat heeft dj Erik Arbores, ambassadeur van dance4life, tijdens de laatste openingsdag van het seizoen bekend gemaakt.
Veel Haarlemmers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Sinds zes jaar verzamelen deze Party Animals zich iedere eerste vrijdag van november in de grote zaal van het Patronaat. De editie in 2013 was ruim van tevoren uitverkocht dus dat belooft wat voor vrijdag 7 november als het feest voor het zesde jaar op rij los barst!
Op zaterdag 29 november is, na het succes van de eerste editie, het nieuwe concept N8vlinders opnieuw in de tofste locatie van Utrecht, namelijk in de Winkel van Sinkel! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène en ver daarbuiten. N8vlinders haalt voor haar tweede editie Erick Eerdhuizen voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zaterdag tijdens dit nieuwe concept in Utrecht!
Carte Blanche Reunie 2014
maandag 3 november 2014
We schrijven het jaar 1988; een periode waar de acidhouse haar intrede doet in het muziekbeeld in Weert. Voor de grote massa wellicht nog onbekend maar ontdekt door een groep liefhebbers die er hele nachten op blijven dansen. DJ Bo stond feitelijk aan de wieg van het housekindje dat, zoals later bleek, opgroeide tot een volwaardig volwassen grote meid met een geweldige toekomstvisie.
Ultrasonic festival ligt al weer even achter ons, maar staat nog in het geheugen gegrift. Wat gingen jullie los op die prachtige dag op die waanzinnige locatie, de Maarsseveense Plassen. En, beter laat dan nooit, hier is dan eindelijk de aftermovie.
Heb je na het kijken van de aftermovie ook zo'n zin gekregen in de volgende editie? Op 25 juli 2015 mag je weer! En natuurlijk duurt dat nog een hele tijd, maar als je toch al zeker weet dat je gaat, dan kun je net zo goed gebruik maken van de mooie early bird aanbieding...
Op zaterdag 15 november gaat Indicator geschiedenis schrijven, want het grootste indoor hardstyle event van het Noorden groeit verder. Een nieuwe locatie, hogere geluidsnormen, kaartverkoop die gaat harder dan ooit en een verhuizing van de Indicator Decade Stage naar een grotere hal vanwege overweldigend animo. Kortom, dit wordt er een voor in de boeken en je kan je voorbereiden op een totaalbeleving waar duizenden hardstyle liefhebbers negen uur keihard uit hun plaat gaan met de beste hardstyle en early hardstyle dj's.
Woensdag 31 december zal Mr. Polska samen met zijn Nouveau riche familie, zijn muzikale vrienden en duizenden bezoekers knallend het nieuwe jaar in gaan in het Klokgebouw in
Eindhoven. Op 1 januari zal Eindhoven niet meer hetzelfde zijn als o.a. Vato Gonzalez, Billy the Kit, Psyko Punkz, La Fuente, Jebroer en natuurlijk Mr. 'Nouveau Rave' Polska hun ding hebben gedaan.
The Holy House of Horror
zaterdag 1 november 2014
Vanavond heeft Neon Knights een spannende verrassing voor jullie in petto. The Holy House keert namelijk terug! De enige echte verering aan de heilige vierkwartsmaat in een speciale Halloween editie. Zoals je van The Holy House kan verwachten met enkel de meest angstaanjagende house die je in Almere zal vinden.
30 november 2014
Happy Holidays at Escape in december
28 november 2014
Martin Garrix start vandaag met eigen programma op Radio 538
27 november 2014
December brengt warmte in Mambo Almere
26 november 2014
Tilburgs evenement We Love 2015 valt zeer goed in de smaak bij groot publiek
Aanstaande vrijdag Junction in Radion met Cosmin TRG
Reverze maakt line-up voor jubileumeditie bekend
25 november 2014
Paaspop maakt eerste namen bekend en start early bird verkoop
Project Houseparty in Winter wonderland
Mijdrecht trapt 2015 in stijl af
21 november 2014
House Classics tijdens jaarwisseling
Xmas Sins
20 november 2014
Dance 2 Eden presents Hardcore Alliance
Alter Ego presents Confetteria & Alter Ego Nacht
Apenkooi - The Final Gym
Whaaaa…….koop geen tickets
19 november 2014
Hardshock Festival 2015 · The Afterworld
18 november 2014
Magistrat eindigt november met twee spectaculaire avonden
17 november 2014
Jump/tek liefhebbers opgelet: UP! keert terug naar Tilburg
15 november 2014
Allerlaatste editie Bla Bla in Studio 80
14 november 2014
Grotesque start label
Nicky Romero, Shermanology en The Partysquad grote headliners op Super Sunday X-Mas Bash
13 november 2014
Final update Indicator
The Hardest Inside · Uptempo Vendetta's
12 november 2014
Laatste informatie Full Moon 15 november: stageplan, techniek, shows, bijna uitverkocht
Hed Kandi viert New Years Eve 2014 op Oceandiva Amsterdam
Alles naar de Klote!! Back in Rotterdam
BKJN events presents Enter the Dome · Hardcore in de Ferro Dome
11 november 2014
Na een geweldige Crazyland wordt nu het event op 1 januari voorbereid
Ryan Leslie live tijdens Matrixx Closing Pure Pressure
10 november 2014
Vive la Frenchcore Deux laatste info
7 november 2014
De aftermovie van 7th Heaven's negenjarig jubileum
XXlerator Carnaval 2015
6 november 2014
We Love 2015 in de Haarlemse Lichtfabriek op NYE
Down Under opent festivalseizoen in 2015
5 november 2014
Dillon Francis op zaterdag 14 februari in de Melkweg
Paul Elstak viert zijn verjaardag samen met jou!
Raw op je Dak timetable & final info
Juice elke vrijdag in Escape
Euphoria · latest info
4 november 2014
BKJN vs Partyraiser VIP
Escape from reality at Beatloverz
Ferro Dome kondigt eerste evenementen aan
Walibi Holland ging dit seizoen hard voor dance4life
Haarlemse 25plussers kunnen vrijdag 7 november weer hun jeugd herbeleven
Lekkerste deep -en techhouse tijdens N8vlinders in Winkel van Sinkel
3 november 2014
Carte Blanche Reunie 2014
Ultrasonic Festival aftermovie en early bird actie
Indicator Martiniplaza: records worden gebroken en Decade Stage verhuist naar grote hal
Nouveau Rave in het Klokgebouw in Eindhoven
1 november 2014
The Holy House of Horror