Partyflock
 
Nieuws · oktober 2014
Grenswerk is op 31 oktober het podium van twee powervrouwen. Als onderdeel van Shinedoe's Illogical Directions Album Tour organiseert Titty Twister een nieuwe editie waarop deze dames het middelpunt zijn. Het gaat hier over Shinedoe en Sandrien!
'Here we go again!' Net bijgekomen van de jaarwisseling, met de champagne en oliebollen nog vers in het geheugen, staat de eerste Pussy lounge van 2015 weer voor de deur. Op zaterdag 3 januari trek je de lijn van Oud & Nieuw moeiteloos door in Utrechtse Central Studios met de New Years Resident Rumble.
Bassleader · All you need to know
woensdag 29 oktober 2014
Zaterdag 1 november is het zover: Bassleader is toe aan de 9e editie en pakt het dit jaar groots aan met een verhuis van locatie. Bassleader zal niet meer in de Expohal in Gent doorgaan, maar zal - net als Reverze - plaatsvinden in het Sportpaleis in Antwerpen. Het thema is net als voorgaande jaren "Elements of the Harder Styles". Er zijn 5 elementen die elk met hun dj's een harde stijl vertegenwoordigen:
Op zondag 23 november is The Real House Event na een legendarische editie in het WTC te Rotterdam terug in haar favoriete intieme locatie: Blender! Deze avond start Metz on Sunday vertrouwd om 19.00 uur en gaat deze unieke dansavond door tot 01.00 uur.
Disco Fever in Lucky
dinsdag 28 oktober 2014
Op vrijdag 14 november kunnen 40-plussers zich weer even helemaal terug in de tijd wanen tijdens Discofever. Het concept bestaat sinds vorig jaar en zal volledig in het teken staan van de beste muziek uit de jaren '70 en '80. Deze editie is er een uniek optreden van de band Beat-It en zal The Dutch Diana Ross iedereen meenemen naar de gloriedagen van de Amerikaanse Souldiva.
Trance liefhebbers opgelet! Met een dikke rode stift omcirkel je 23 mei 2015 in je agenda! Dit is namelijk de dag dat Trance Nation de beroemde Heineken Music Hall zal omtoveren tot hét trance-walhalla van Nederland. Onder de noemer 'Trance Nation presents Global Family' organiseert Trance Nation een familienacht van formaat.
Pure Trance's has again been a rolling boulder of momentum over the last 12 months, with evermore DJs heeding the call of the PURE! The press have been kind... MIXMAG magazine called the first compilation 'highly impressive' and its second 'a huge step up again'. Last month, in a key feature, DJ Mag UK cited Pure Trance as a major catalyser in 'trance staging a major comeback'.
See Tickets verder als Eventim
maandag 27 oktober 2014
See Tickets zal per direct onder de naam Eventim Nederland verdergaan. De komende maanden zullen steeds meer evenementen onder de Eventim-vlag in de verkoop gaan, terwijl het aanbod bij See Tickets geleidelijk zal worden afgebouwd. Eventim Nederland positioneert zich met deze stap als grootste ticketer van Nederland, met naar eigen zeggen het breedste entertainmentaanbod.
Click records presents Melodia
zaterdag 25 oktober 2014
Terwijl Click ADE 2014 nagalmt, siddert en inspireert (wat een feest!), maakt de organisatie zich op voor haar jongste geesteskind. Melodia is het podium waarop Click Records artiesten uit eigen huis laat blinken om het label van adem en slagkracht te voorzien. Jonas Saalbach, een van de afgelopen ADE helden, had eind september de primeur om de eerste editie te openen. Komende zaterdag een nieuwe editie met Teenage Mutants en gastheren aka gangmakers Stefano Richetta en Shimmer in Club LUX te Utrecht.
Burgemeester Eberhard van der Laan wil dat alle Amsterdamse clubs gratis water verstrekken aan hun bezoekers. Dat meldt AT5. Momenteel hebben alleen festivals met een vergunning de verplichting om gratis water aan te bieden.
Op 15 november is Chateau Techno terug met de derde La Fabrique editie in de Taets hallen! Ze hebben alles op alles gezet om een fantastische ervaring te creëren. Met een nieuwe area, meer show elementen en de beste line-up in de geschiedenis van Chateau zijn ze ervan overtuigd dat dit gaat lukken! Samen met Derrick May, Ben Sims, Surgeon, Luke Slater, Henning Baer, Marek Hemmann en vele anderen wordt het een nacht om nooit te vergeten. Koop je tickets nu!
Pleinvrees gaat 2014 uit met een grote boem! Na de adembenemende eindshow op Pleinvrees Heroes, kan je wederom het nodige vuurwerk van Pleinvrees verwachten. Maar wees niet bang. Geen nep-vuurwerkshow dit keer, geen grimmig oud & nieuw feest, maar wel twee onvervalste Pleinvrees edities die tot in de vroege uurtjes (7.00 uur!) doorgaan. En dat in zowel Amsterdam (12 december) als Rotterdam (13 december).
Waar Rudi a.k.a. Dr. Rude zich mentaal voorbereid door keihard te chillen in de USA, is Bass-D dag en nacht in zijn studio waar hij werkt aan nieuwe producties en al druk bezig is met zijn keiharde tracklist. Beide heren maken zich namelijk op voor 'The Battle of the Glory!' die op 15 november 2014 gaat plaatsvinden in de Hedon Zwolle! Ben jij een echte #hardcore en/of #freestyle liefhebber? Dan mag jij deze 4-uur durende battle écht niet missen!
Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS), Duncan Stutterheim (CEO van SFX Europe), DJ Oliver Heldens, Berend Schans (VNPF) en Hans Ligtermoet (VVEM) hebben samen de campagne 'I love my ears' gestart. De campagne is bedoeld om uitgaanspubliek te waarschuwen voor de risico's op gehoorschade door harde muziek. En uit te leggen wat mensen kunnen doen om hun oren goed te beschermen zodat ze een leven lang kunnen genieten van hun favoriete muziek. De start vond plaats tijdens het Amsterdam Dance Event.
Thrillogy · latest info
maandag 20 oktober 2014
De drie hallen van de Jaarbeurs in Utrecht worden momenteel klaargestoomd voor aanstaande zaterdag, want dan zal Thrillogy 2014 hier plaatsvinden. De drie hoofdartiesten: Psyko Punkz, Frequencerz en Tha Playah beginnen de spanning steeds meer te voelen, maar zijn er inmiddels helemaal klaar voor om jou een nacht compleet uit je dak te laten gaan! Ze doen dit samen met hun zorgvuldig samengestelde support line-up en hebben allemaal een aantal primeurs en verrassingen voor jullie in petto. Hiernaast gaat aanstaande zaterdag de Wintertijd in, waardoor je een uur langer kunt genieten van drie totaal verschillende muzikale belevingen. Tot zaterdag!
Proud2Bstout verdiende als evenementenorganisatie hun voetsporen al ruimschoots in de evenementenwereld in zowel het binnen- als buitenland. Ook nu weer gooien ze hoge ogen tijdens het Proud2Bstout evenement in Almere waar de organisatie 25 oktober Eindelijk Weer aandoet. Het concept van Proud2Bstout is uitgegroeid is tot een begrip en veroverde al eerder Ibiza, Monaco, Marbella, Miami en nu dan ook België en andere delen van Nederland.
Afgelopen week meldden we al dat de DJMAG Top 100 was uitgelekt en gisteren in een bomvolle ArenA was het aftellen om te checken of de gelekte lijst correct was. De nummer 1 positie was in ieder geval geen verrassing meer. Hardwell ging er met de eer vandoor. Hij mag zich weer een jaartje nummer 1 van de wereld noemen.
Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat, organiseert voor het eerst een extra editie op vrijdag 31 oktober. Tijdens deze Extra Ordinair kan je los op de allereerste Haarlemse Horrornacht tijdens een mega Halloween feest!
Ruis maakte vandaag haar line-up bekend! O.a. zullen Doorly 🇬🇧, die onlangs samen met Shadow Child op nummer 1 stond in de beatport top 100 met het nummer 'Piano Weapon', alleskunner Mike Mago die momenteel in Nederland en België een hit scoort met zijn nummer 'Outlines' en Full Crate hun opwachting maken.
'De DJMAG Top 100 gaat niet om kwaliteit, maar om populariteit', is de meest gebezigde uitspraak in de week voor de bekendmaking van de top 100 dj's volgens DJMAG en haar lezers en de ongeveer 3000 stemmers per land. Al enkele jaren wordt er in deze discussie een duit in het zakje gedaan door het uitroepen van de Bottom100.....
Dancefestival Extrema Outdoor werd gisteren tijdens de ADE Green conferentie op het Amsterdam Dance Event beloond voor haar duurzame festivaltoepassingen. De prijs werd uitgereikt door 'a Greener Festival', een Engelse organisatie die wereldwijd festivals toetst op hun groene prestaties.
Na een uitverkochte editie vorig jaar, keert Vato Gonzalez vanavond terug naar het Amsterdam Dance Event met zijn eigen Dirty House label night in Club ABE. Alle voorverkoopkaarten zijn reeds verkocht, maar dat betekent niet dat je het evenement niet meer kunt meemaken.
NYE Alkmaar
woensdag 15 oktober 2014
Alkmaar, are you ready for 2015? Er is geen ontkomen aan: jouw nieuwe jaar gaat ongeremd knallend van start tijdens NYE Alkmaar. Bereid je voor op keihard muzikaal vuurwerk tot in de aller vroegste uurtjes en vier Oud & Nieuw met een dikke show vol grootse namen: The Partysquad, FeestDJRuud, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Flexican & Sef, Dirtcaps en Girls Love DJs.
Estroe, één van Nederlands meest prominente dj's, is een eigen label gestart. Rosedale Records slaat een brug tussen Estroe's eigen producties, gerenommeerde producers en de talentvolle artiesten die zij via haar Estroe Electronic Music Advice agency en platenlabel EevoNext heeft leren kennen. Verwacht geen standaard houseplaatjes, maar een dieper, gelaagd geluid waarmee de Rotterdamse dj bewust de spannende randjes van de dansvloer gaat verkennen.
Dance organisator UDC start een nieuw bedrijf met jong talent. Het bedrijf met de naam 'Insight' zal zich vestigen in Amsterdam. Voor 2015 staan er 15 evenementen op de planning en verwacht het 200.000 bezoekers.
Sense Of Hardcore is het nieuwe hardcore concept van Rotterdam en omstreken. Dit feest is bedacht om alle hardcore liefhebbers die weten wat het gevoel van hardcore is op één avond bij elkaar te brengen. Aankomende zaterdag is het dan eindelijk tijd voor de eerste editie en zullen honderden hardcore liefhebbers acht uur lang compleet losgaan. De artiesten die jullie hierbij gaan helpen zijn onder andere Re-Style & Prankster.
Timetable Noisekicks Terrordrang
dinsdag 14 oktober 2014
Zaterdag is het tijd voor het hardste terror feest van het jaar. Deze avond zal je alleen onvervalste snoeihard terror van het hoogste niveau voorgeschoteld krijgen door artiesten die er verstand van hebben. terror zoals het bedoelt is en niks minder. Denk je dat je het niet aan kan? Blijf dan lekker thuis of ga naar een ander feest, dit is een feest voor echte liefhebbers.
Hij is inmiddels een flinke naam in het Nederlandse nachtleven. Producer Arjuna Schiks betovert de laatste jaren zowel kleine clubs als grote massa's met een hypnotiserend, volstrekt uniek geluid. Dit wordt vrijdag 31 oktober onderstreept met ARJUNA, een solo-avond in de Chicago Social Club, waar Arjuna Schiks zes uur lang centraal staat. Een beter moment om deze eigenzinnige producer te ervaren is er niet.
Voor het eerst in de geschiedenis van ADE is er nu een gratis pendelbus, aangeboden door New World Punx. Spring op de bus tijdens het Amsterdam Dance Event en rij met de New World Punx mee naar je favoriete club! De gratis tourbus rijdt de gehele nacht door heel Amsterdam en stopt bij de dertien populairste locaties. De New World Punks (Ferry Corsten en Markus Schulz) rijden zelf ook mee op de bus naar hun dikke show op donderdag 16 oktober in de legendarische Panama club.
ITSOTC · Thera invites
maandag 13 oktober 2014
Op 31 oktober 2014 is het weer tijd voor een nieuwe editie van ITSOTC in Partycentrum de Dorsvlegel, te Vinkel! Ditmaal heeft ITSOTC Events niemand minder dan DJ Thera gevraagd om de avond te hosten. Hij zal er B2B met Phuture Noize, Deetox en Prefix & Density voor gaan zorgen dat deze Halloween als de hardste ooit de boeken in gaat! Bekijk en luister hier de timetable, trailer en warm-up mix door Phuture Noize!
Nog maar net bijgekomen van het afgelopen feest en je kunt alweer aftellen naar het volgende event: Alice in Horrorland. Het sprookje wat heel lang geleden begon met de kleine Alice die in slaap valt onder een boom. Dit sprookje wordt op 1 november vervolgd als Alice in Horrorland komt waar ze niet alleen de strijd aangaat met de hartenkoningin, want er zullen in horrorland nog veel meer griezels haar pad kruizen!
Zaterdag 1 november 2014 wordt Aquabest bij Eindhoven omgetoverd tot een bevroren paradijs waar de muzikale diversiteit je om de oren vliegt. Met een grote tent als main stage en diverse overdekte area's kan het weer geen probleem vormen en wordt er zelfs gehoopt op een lekker frisse dag. De ijskoude line-up met namen als The Partysquad, Billy the Kit, LNY TNZ en FeestDJRuud, maar ook Egbert (live), Secret Cinema en de Lawineboys is inmiddels bekend gemaakt en toont een groot aantal toppers in ieder hun stijl.
Sunnery James en Ryan Marciano zijn toe aan een nieuwe uitdaging. De twee beginnen een barbecuerestaurant annex] cocktaillounge in een voormalige coffeeshop aan de Warmoesstraat in Amsterdam.
Showkaas live in de ACU te Utrecht
vrijdag 10 oktober 2014
Innovatief, creatief en veelzijdig, dat is hoe ze bij Showkaas vinden hoe techno hoort te zijn. Met deze gedachte brengen zij een programmering die zintuigen zullen verwennen en verbazen. Creatieve visuele projecten, deejays, muzikanten en producers; Live! in de ACU.
Partyflock wordt veel gebruikt om kaartjes te verhandelen. Niks mis mee, zolang je niet meer dan 15% extra vraagt en hier niet in valse kaarten handelt. Dat laatste is soms lastig te controleren. Uiteraard heeft iedereen manieren om te bepalen of iemand te vertrouwen is. Dat laten we ook aan jullie, want niet iedereen heeft een eigen niveau van wantrouwen natuurlijk. Waar we jullie wel even met klem voor willen waarschuwen is het opsturen van kopietjes van identiteitsbewijzen
Armin van Buuren heeft gisteravond in zijn gelijknamige radioshow A State of Trance Festival aangekondigd. In 2015 zal er voor het eerst in de historie van A State of Trance, geen celebration tour, maar een celebration weekend plaatsvinden. Vervolgens zal A State Of Trance Festival de komende drie jaar een aantal vaste bestemmingen in de wereld aandoen, waar festivals met meerdere podia worden georganiseerd.
De nominaties voor de European Festival Awards 2014 zijn bekendgemaakt. Dit jaar zijn er 22 Nederlandse festivals en één Nederlandse band in de running voor een prijs. De European Festival Awards worden sinds 2010 uitgereikt. Er zijn prijzen in dertien categorieën, in negen daarvan wordt door het publiek (mede)bepaald wie er wint.
refuse latest info
woensdag 8 oktober 2014
Aanstaande zaterdag is het eindelijk tijd voor een nieuwe editie van refuse in Factory 010 te Rotterdam. Maak je klaar voor een nacht gevuld met het beste wat Hard Techno en Schranz te bieden heeft! Alle artiesten kijken er naar uit om deze voormalige Graansilo eens flink op haar grondvesten te laten schudden. Ben jij er ook klaar voor? In dit bericht vind je de laatste informatie die als bezoeker dient te weten, inclusief de time table.
Zaterdag 11 oktober 2014 worden de grenzen van de hard dance weer opgezocht tijdens een nieuwe editie van ST8MENT presents Lost Boundaries in de Effenaar Eindhoven. Een uiterst diverse editie van 22:00 tot 04:00 uur met de melodieuze sounds van Code Black, volop nieuw materiaal van Hard Driver en een stevige rawstyle set van Endymion. Eén ding is zeker op zaterdag 11 oktober: Boundaries are meant to be broken!
Onze havenstad heeft na een lange tijd weer een echte R&B avond. In samenwerking met de welbekende hiphopavond 'Keep it Movin' presenteren de mannen van KINGZ exclusives een gloednieuwe beleving genaamd Pandalife. Een avond vol liefde en geïnspireerd op de levenswijzen van de panda.
sub:Merged zondag 19 oktober; een betere techno line-up vind je op Amsterdam Dance Event niet! In de WesterUnie in Amsterdam is er nog nooit een evenement geweest met deze indrukwekkende lijst met namen
'Hoe harder, hoe beter!' Als dit motto jou aanspreekt, is het Klokgebouw in Eindhoven de plek waar je moet zijn. En wel op zaterdag 13 december, want dan voorziet b2s je tijdens Project Hardcore van de aller hardste beats van dit moment. Op een locatie met een rauw, duister en ondergronds karakter zullen 17 artiesten, verdeeld over twee area's, het ware gezicht van Hardcore laten zien. Benieuwd naar wat je kunt verwachten?
Zaterdag 25 oktober 2014 zal een speciale Halloween editie van Crazy Sexy Cool plaatsvinden in de Maassilo te Rotterdam. Durf jij het aan? De organisatie, TRW Events, zal alles uit de kast trekken om dit tot een doodenge herinnering in je geheugen achter te laten... are you scared yet?
Nederland gaat inmiddels los op Freestyle en dit zal tijdens de ADE 2014 niet anders zijn. Voor de eerste keer tijdens de ADE zal er ook aandacht besteed worden aan de stroming die niet in één hokje past vooral binnen de hardere stijlen. Free2party & EDMdjbookings.com presenteren u de ADE Freestyle Maniacs showcase vanaf het Rembrandtplein vanuit de Escape Studio en de Escape Lounge.
De zomer is nog even blijven hangen, maar inmiddels is het toch echt tijd voor de herfst. En dus tijd voor Herfstkriebels, zaterdag 11 oktober in Central Studios te Utrecht! Zoals het bos nu allerlei prachtige kleuren laat zien, zo voorziet Herfstkriebels jou van een even zo gevarieerd en krachtige line-up. Om het wachten wat te verzachten hebben ze vandaag de timetable voor je, zodat je jouw herfstwandeling alvast uit kan stippelen!
Hardclassics Halloween is voor 1 november verplaatst naar de Amsterdam Studio's. Free2party heeft niet voor niets gekozen voor deze mooie locatie als vervanging van The Sand, die afgelopen zaterdag haar deuren moest sluiten van de gemeente Amsterdam. Deze Amsterdamse filmstudio's zijn het perfecte decor voor de aankomende Hardclassics editie. Deze dikke locatie die bekend staat om zijn soepele geluidslimiet zal als een 'Hardclassics Halloween" film set worden aangekleed en de bezoekers zullen allen de hoofdrol spelen in The Hardclassics Halloween aftermovie.
ST8MENT presents Synth & Beat
donderdag 2 oktober 2014
Zie ginds komt een gloednieuwe editie van ST8MENT weer aan en niet zomaar één! ST8MENT Presents Synth & Beat pakt letterlijk en figuurlijk uit op 6 december 2014 met een snoeiharde line-up in de Effenaar Eindhoven. Het thema van deze nieuwe editie zegt eigenlijk al voldoende. ST8MENT gaat zich wanen in de Sinterklaas sferen, maar dan met een knipoog. Synth & Beat is naast het thema ook nog een vette act op de avond, waarin de bezoeker bepaalt welke dikke hardstyle tracks in de schoentjes komen.
Thrillogy 2014 komt dichterbij
donderdag 2 oktober 2014
Thrillogy 2014 komt steeds dichterbij! Op 25 oktober zullen de Psyko Punkz, Frequencerz en Tha Playah alle drie een eigen area hosten en de Jaarbeurs in Utrecht compleet uit z'n dak laten gaan! Dit doen zij samen met hun zorgvuldig samengesteld support line-up, bestaande uit bevriende- en collega DJ's. De spanning bij de vijf heren neemt ondertussen aardig toe, maar ze zijn klaar om samen met jou één groot feestje te bouwen! b2s geeft jou hierbij een avond waarbij je kunt genieten van drie totaal verschillende muzikale belevingen. Dit mag je natuurlijk niet missen!
Zaterdag 11 oktober is het weer tijd voor History of House, voor het eerst in TivoliVredenburg! Speciale gast voor deze editie is househeld Lucien Foort, een van de meest geboekte dj's in Nederland en een begrip in de house-wereld.
31 oktober 2014
Titty Twister vanavond in Venlo met Shinedoe, Sandrien en Simone
30 oktober 2014
Pussy lounge opent het nieuwe jaar met de New Years Resident Rumble
29 oktober 2014
Bassleader · All you need to know
Metz on Sunday invites Erick E voor exclusieve set
28 oktober 2014
Disco Fever in Lucky
Trance Nation kondigt nieuwe editie aan voor 2015
27 oktober 2014
Solarstone Pres. Pure Trance Vol. 3 - Mixed By Solarstone & Bryan Kearney
See Tickets verder als Eventim
25 oktober 2014
Click records presents Melodia
Van der Laan wil gratis water in Amsterdamse clubs
22 oktober 2014
Chateau Techno is terug met de derde La Fabrique editie op 15 november
21 oktober 2014
Pleinvrees sluit jaar af in Amsterdam & Rotterdam
Bass-D en Dr. Rude gaan met elkaar op de vuist
20 oktober 2014
'I love my ears' campagne gestart om te informeren over gehoorschade
Thrillogy · latest info
Proud2BStout in samenwerking met Christine Le Duc in Eindelijk Weer
19 oktober 2014
Hardwell wederom gekroond tot nummer 1 DJ door DJMAG
18 oktober 2014
Haarlem Ordinair presenteert op vrijdag 31 oktober Halloween
17 oktober 2014
Ruis weer met NYE editie in De Maaspoort
Bottom100DJ's biedt weer tegenwicht aan DJMAG100
16 oktober 2014
Extrema Outdoor wint A Greener Festival award
Vato Gonzalez presents Dirty House · Live stream voor de thuisblijvers
15 oktober 2014
NYE Alkmaar
Estroe start veelbelovend nieuw label
14 oktober 2014
Insight wil Nederlands grootste onafhankelijke dance organisator worden
Sense of Hardcore in S.U.R. Rotterdam
Timetable Noisekicks Terrordrang
Arjuna Schiks doet allereerste solo-avond
13 oktober 2014
New World Punx presenteren de gratis ADE pendelbus
ITSOTC · Thera invites
Crazyland 1 november voor 85% uitverkocht
12 oktober 2014
Volledige line-up Winter Park bekend
10 oktober 2014
Sunnery James en Ryan Marciano openen barbecuerestaurant annex cocktaillounge
Showkaas live in de ACU te Utrecht
Partyflock consumententip: stuur geen kopie ID op bij kaartverkoop
A State Of Trance kondigt nieuw concept aan
8 oktober 2014
Er kan weer gestemd worden: European Festival Awards
refuse latest info
7 oktober 2014
ST8MENT presents Lost Boundaries · Final info & timetable
Gloednieuwe r&b-avond geïnspireerd door de charmes van de reuzenpanda
6 oktober 2014
Zondag 19 oktober presenteert sub:Merged in de Westerunie dé indrukwekkendste techno line up van ADE
Project Hardcore 2014: een nacht voor de echte liefhebber
Crazy Sexy Cool - Halloween maakt line-up bekend
3 oktober 2014
Freestyle hardere stijlen vanuit Escape studio aan het Rembrandtplein tijdens ADE
Herfstkriebels 2014 timetable & more
De Amsterdam Studio's zijn het nieuwe decor voor Hardclassics Halloween
2 oktober 2014
ST8MENT presents Synth & Beat
Thrillogy 2014 komt dichterbij
History of House voor het eerst in TivoliVredenburg