Partyflock
 
Nieuws · januari 2014
Aanstaande zaterdag 1 februari om 12:00 start de kaartverkoop voor de tweede editie van Wasted Festival. Na een succesvolle primeur van dit festival in 2013 komt de organisatie in 2014 terug met een nieuwe editie. Op zaterdag 17 mei zal ditmaal evenemententerrein 'De Hoop', pak en beet 250 meter verwijderd van de locatie in 2013, in het teken staan van 'The Harder Styles'.
Met nog slechts twee dagen te gaan bereikt de buzz zijn hoogtepunt! Dirty Dutch: Back to the Original Core keert terug naar de Heineken Music Hall! Na het startschot in Las Vegas op oud en nieuw, wordt dit het tweede hoogtepunt in de reeks van het 'Back to the Original Core Anniversary Year'. In dit bericht alle laatste informatie omtrent het event.
Een ruim jaar na de zeer goed ontvangen eerste editie komt Intersection met alweer de derde Line-up vol met topartiesten, wederom in Baroeg Rotterdam. Zoals de vaste bezoekers inmiddels gewend zijn staat Intersection voor een gevarieerde avond met een brede programmering in de duistere en harde genres, ditmaal onder andere industrial hardcore, drum & bass, crossbreed, breakcore, dark ambient en UK hardcore.
Hardwell en Armin van Buuren zullen hun opwachting maken tijdens de derde editie van Dancefair, gehouden op 15 en 16 februari in de Jaarbeurs. Dancefair is de vakbeurs voor upcoming dj's, producers en evenementen organisatoren en trekt jaarlijks meer dan 4500 bezoekers. Hardwell en Armin van Buuren maken dit jaar deel uit van het programma die meer dan 200 seminars, workshops en panels telt.
Hoe populair het superfeest Full Moon is blijkt dit jaar eens te meer: de kaartverkoop voor Full Moon is echt nog nooit zo hard gegaan. Op dit moment staan de allerlaatste 65 early bird kaarten online dus wees snel om van de korting gebruik te kunnen maken! Kijken jullie ook allemaal alweer uit naar de lente met een nieuwe Full Moon? Zaterdag 29 maart is het weer zover in de bekende toplocatie The Sand in Amsterdam. Natuurlijk gaat Full Moon zich in 2014 weer compleet overtreffen met een groots spektakel dat je lang bij zal blijven.
Rejected Label Night in Rotterdam
donderdag 30 januari 2014
Het befaamde Rejected label van Joris Voorn en Edwin Oosterwal komt vrijdag 7 februari naar Toffler! Met Wouter de Moor, Edwin Oosterwal en Sirena brengen ze een gezonde mix van talent en ervaring naar de tunnel.
Bibelot in Dordrecht is the place to be wanneer je het hebt over een poppodium waar alles aanwezig is om een feest compleet te maken. Denk aan het geluid, licht, podium en een vette zaal! Aan jullie de eer om voor het eerst Bibelot te betreden tijdens een harder dance event, ofwel snoeiharde freestyle, hardstyle en raw hardstyle! Beetje Titan, Waverider, Krumbler, Artworkx, Pat B en Francois erbij en het feest is compleet!
Guess who's back?! Jazeker, Creative Events presenteert weer een editie van Staalhard in Belgisch Limburg. Anders dan voorheen gaan ze nu Hasselt laten daveren op zijn grondvesten. Staalhard zal geen genade hebben en deze locatie zal een ware metamorfose ondergaan op 7 februari. Dit onder meer door staalhard geluid, visueel hoogstaande licht- en lasershows, geen sluitingsuur en uiteraard een knal line-up.
Al ruim twintig jaar is Underground House Movement een begrip in de hardere stijlen in zowel Nederland, België als Duitsland. Op vrijdag 2 mei tijdens de start van een lang weekend en het einde van de meivakantie 2014 zal UHM het concept Basic Movements in een nieuw verfrissend jasje presenteren. Een Freestyle Xperience zoals nog niet eerder vertoond in de grens regio! Van house tot oldschool en van happy hardcore tot hardstyle.
De tiende jubileumeditie van dancefestival Emporium staat weer in het teken van het Romeinse Rijk. Emporium werd in 2005 voor het eerst gehouden ter ere van het 2000-jarig bestaan van de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Het thema was het Romeinse Rijk zoals Nijmegen glorieerde als Noviomagus. De tiende jubileumeditie op 31 mei 2014 staat weer in het teken van de oprichters van Emporium, het Romeinse Rijk. De pracht en praal van de mooie paleizen, het Colosseum, en de decadentie uit die periode zullen 31 mei herrijzen op festivalterrein De Berendonck
Candyshop NL · Masquerade Ball
dinsdag 28 januari 2014
Na een fantastisch jaar met veel feestvreugde en uitverkochte edities is jouw meest zoete feest terug, en hoe! Onder het motto: 'Elke editie more unique, bigger & better' zal Candyshop NL fantastisch groots uitpakken in de maand van de liefde! Een weekje na Valentijnsdag, vrijdag 21 februari, zullen alle deuren van de Winkel van Sinkel wagenwijd geopend worden voor een wel heel erg spannend en mysterieuze vervolgeditie.
Distraction · Happy Hard Easter
dinsdag 28 januari 2014
Op 19 april komen Eclipse en Core ConneXion met een speciaal hardstyle paas-evenement in Club Eclipse, geheel in de traditie van de fantastische hardstyle events die al eerder hebben plaats gevonden op deze locatie. Wie kent ze niet Scantraxx, A2 Record en de dikke label nights?
Naar jaarlijkse traditie gaat Footworxx ook in 2014 Sandy Warez zijn verjaardag vieren op zaterdag 8 februari 2014 in het ICC te Gent. Dit keer wordt het nog luider, harder en gekker... en met jou erbij! Voor deze editie hebben ze exclusief The Kotzaak Klan aka Stickhead kunnen strikken samen met meer dan 50 andere helden! Check die line-up en val achterover!
NGHTDVSN in Roest Warehouse
dinsdag 28 januari 2014
Op zaterdag 15 februari zal NGHTDVSN herenigd worden met hun geliefde loods bij Amsterdam Roest. Deze geweldige locatie is onbetwist een van Amsterdams meest sfeervolle loodsen met een waanzinnig rauw en industrieel gevoel.
De schoolleiding van Bass Academy komt met brekend nieuws! Beginnend met de eerste lessen van het nieuwe studiejaar. Deze zijn namelijk verplaatst van de eerder genoemde 1 maart naar de nieuwe datum: zaterdag 15 maart. Daarnaast is er nog ander groot nieuws waarover in dit bericht een klein tipje van de sluier zal worden opgelicht.
Op zaterdag 8 februari smelten de stijlen samen en krijgen talentvolle jongens de kans om samen met de reeds gevestigde namen te beuken op een volgende editie van Bass Protocol. De earlybirds zijn nog niet eerder zo snel uitverkocht en ook de reguliere kaartverkoop loopt goed. Met een line-up waarin veel labels vertegenwoordigd zijn en ook een oude bekende van Club Rodenburg terugkeert naar zijn 'thuisbasis'.
De Mainstage en de Industrial area zijn de afgelopen twee weken al bekend gemaakt, deze week is de Frenchcore/Terror area aan de beurt. In deze area vind je slechts een paar Nederlanders, de meeste artiesten worden overgevlogen uit landen als Italië en Frankrijk. Op 19 april kun je onder andere genieten van een live optreden van Noisekick, een dikke battle tussen Plague en Smurf, F. NøIzE en niet te vergeten de Belgische Footworxx held Sandy Warez. Check in dit bericht de complete line-up van deze area.
Het Franse electroduo Daft Punk, bestaande uit Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo, is zondagavond de grote winnaar geworden bij de 56ste editie van de Grammy Awards in Los Angeles. Het koppel won met Album van het Jaar en Record van het Jaar twee van de belangrijkste muziekprijzen tijdens de uitreiking. Met het nummer 'Get Lucky', waaraan ook Pharell Williams meewerkte, troefde Daft Punk de andere gegadigden af voor Record van het Jaar af.
Supersized Kingsday festival 2014
zaterdag 25 januari 2014
In 2014 vieren we voor het eerst de verjaardag van onze Koning en vanzelfsprekend laat Supersized deze eerste Kingsday niet onopgemerkt voorbij gaan; bereid jezelf maar voor op het grootste & gezelligste harde stijlen Kingsday evenement van Nederland!
Het was 30 maart 2013, twintig jaar na de allereerste Eden rave ooit werden de Guides to Eden van de eerste editie herenigd in een uitverkochte Central Studios tijdens Eden Rave - The Reunion. Dat deze reünie naar veel meer smaakte, werd meteen duidelijk. Op zaterdag 5 april krijgt de succesvolle comeback van vorig jaar dan ook een vervolg. Dit keer zullen de Guides to Eden zelfs aangevuld worden met nog meer helden van het eerste uur! En net als afgelopen jaar wordt Area 2 weer het domein van de enige echte Oldschool Gangsters.
Zaterdag is het, na maanden van voorbereiding, tijd voor de tweede editie van Delusion. De artiesten, BML Events en het Paard zijn er klaar voor en voor de bezoekers lijkt het weer een avond te gaan worden om nooit te vergeten. Lees onderstaand bericht goed door voor de timetable en verdere belangrijke informatie.
Het debuut van Kaleidoscope in Central Studios, zaterdag 15 maart, gaat niet onopgemerkt voorbij. Tickets voor het feest vliegen momenteel de deur uit, fase 1 van de ticket verkoop is nu al volledig uitverkocht – en fase 2 is ook al bijna uitverkocht. Kortom, wie deze nacht met optredens van onder meer David August, Einmusik, Detroit Swindle, Joris Delacroix en De Sluwe Vos niet wilt missen, wees er snel bij!
Wie heeft er geen hartverwarmende herinneringen aan Flirt?! De hilarisch romantische taferelen, de steelse blikken, vlinders in de buik en druppels die van het plafond dropen. Het is dan ook tijd voor een terugkeer van Flirt! Het weekend van de liefde is uiteraard het juiste moment.
Jawel, we leven weer naar de zomer toe! Met de klinkende bellen van de X-Mas Sparkling Edition nog in het hoofd staat het volgende event van Decisions alweer voor de deur. Op zaterdag 1 maart gaat Soundsexy je alvast een voorproefje op de lente geven met een heerlijke zomerse sound en een dikke line-up om je een topavond te bezorgen!
Tijdens de zevende editie van Opkikker komt Coma naar EKKO. Het Keulense duo verzorgt op 14 februari een liveset. Daarnaast nodigen organisatoren Nuno dos Santos en Pitto ook de Nederlandse dj Estroe uit.
Uitgaansgeweld wederom afgenomen
woensdag 22 januari 2014
Het uitgaansgeweld in Nederland is voor het derde jaar op rij fors afgenomen. Vorig jaar registreerde de politie bijna 5900 gevallen van mishandeling en bedreiging in uitgaansgebieden.
Op De Valrave schudt met een bijzondere avond op zaterdag 22 maart alle ravers wakker. Deze nacht staat volledig in het teken van de legendarische serie Game of Thrones en hierbij pakt de organisatie ook uit met een extra lange set van een heel bijzonder duo: Pleasurekraft.
Eenmalig gaat Latin Lovers weer een dikke editie bouwen in De Lichtfabriek met ROOG, Franky Rizardo, Jasper Clash, Chris Rox, Georgio Star en MC yaNto op de vocals! Zet dus zaterdag 15 februari vast in je agenda!
Cultureel Podium De De Kelder heeft na een lange zoektocht de plek gevonden waar zij zich in de toekomst wilt vestigen: De Nieuwe Stad in Amersfoort.
Na het mega succes van de laatste Full Moon van 16 november in de vernieuwde locatie The Sand gaat ook de voorverkoop voor de volgende super-editie van 29 maart alweer erg hard. Zo hard dat je nu al snel moet zijn om nog een Early Bird kaartje te kunnen kopen. De laatste serie Early Bird kaarten is aangebroken, daarna kun je alleen nog gewone voorverkoop-kaartjes halen. Iedereen wil er weer bij zijn dus wacht niet te lang!
Zaterdag 25 januari luidt ST8MENT samen met Coone en zijn delegatie aan internationale hardstyle dj's het nieuwe jaar op ongekend harde wijze in. Coone reist momenteel de gehele wereld over met zijn Global Dedication Album Tour en kijkt vol spanning uit naar zijn eerste Nederlandse optreden op 25 januari 2014 in de Eindhovense Effenaar.
Woensdagavond 15 januari 2014 werden de European Festival Awards uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag. De prijs voor 'Best Major Festival' ging naar EXIT Festival. Lowlands haalde de prijs voor 'artists favourite festival' binnen. De Arctic Monkeys waren de hoofdact van het jaar en de prijs voor 'Newcomer of the Year' ging naar Imagine Dragons.
Een mens gaat naar verluidt iedere zeven jaar een nieuwe fase in. Onder deze theorie is Click eerder een ranke, lenige kater. Zonder met hippe winden mee te waaien, vaart Click inmiddels zeven jaar een eigen koers en staat tegelijk met de donzen pootjes volledig in het nu.
Het Amsterdam Dance Event vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 19 oktober. Dat heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt. Het is de negentiende editie van het evenement waarbij Amsterdamse podia in het teken staan van dancemuziek.
Lucky number 7 voor Bla Bla
dinsdag 14 januari 2014
Trots als een beer met zeven l#llen is Bla Bla om op zaterdag 25 januari alweer het zevende levensjaar van de Bla Bla clubconcepten te vieren. Speciaal voor 'Lucky Number Seven' zijn er twee 'all nighter' B2B sessies uit de hoge hoed van geestelijk vader Daniel Sanchez getoverd: Matt Tolfrey & Ryan Crosson in de grote zaal en Dirty Bastards in de kleine zaal van Studio 80.
Zaterdag 1 maart vindt in de Prins Bernhardhoeve te Zuidlaren voor de derde keer het hardstyle event District One plaats. Organisator Electronic Events is er opnieuw in geslaagd topdeejays uit binnen- en buitenland naar het hoge noorden te halen. Zo zullen dit jaar onder andere Brennan Heart, Zatox en Code Black de mainstage van District One betreden.
Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren. Deze week staat volledig in het teken van de Mainstage. De Mainstage is naast een echte eyecatcher ook het kloppende hart van het festival waarbij verschillende stijlen elkaar kruisen. Met een fenomenale line-up die je niet snel op een ander hardcore festival zal tegen komen biedt deze area jou 100% hardcore. Check hier de exclusieve line-up van de Mainstage van Hardshock Festival.
Beachboom lijkt de weg naar boven gevonden te hebben. De afgelopen edities groeide het eendaagse dance-event op de Brouwersdam behoedzaam uit op alle terreinen: in programmering, acts, kwaliteit, sfeer en bezoekersaantallen werden alle verwachtingen overtroffen. Op zaterdag 9 augustus 2014 doet Beachboom daar weer een schepje bovenop. De early bird voorverkoop start op 11 januari, aanstaande zaterdag.
Nu de ergste kater van alle gekte rond de jaarwisseling is opgetrokken, en iedereen weer met frisse tegenzin aan het werk is. Geeft STRAF_WERK je iets om naar uit te kijken, op vrijdag 28 februari is de Amsterdamse WesterUnie het domein van het Deense Noir Music.
Na een uitverkochte eerste editie met Headhunterz bundelen ze opnieuw de krachten samen voor een nieuwe editie van All You Need Is Hard. Dit keer met de headliner Psyko Punkz! Dit duo staat wereldwijd op verschillende festivals en na een eigen showcase te hebben gedaan tijdens het Amsterdam Dance Event staan ze ditmaal in de Hollywood Music Hall!
Bloomingdale opent op 16 maart
vrijdag 10 januari 2014
The date is set! 16 maart is de datum voor de start van het zomerseizoen! Hoewel in januari de eerste zonnestralen nog erg ver weg lijken, heeft Bloomingdale ze al besteld voor 16 maart tijdens de Bloomingdale XXL 'Grand Opening 2014'.
It's that time again! Vrijdag 31 januari is het tijd voor de eerste editie van Soixante Neuf in 2014. Omdat het de eerste editie van het jaar is, moet het uiteraard extra speciaal worden. Niemand minder dan team Encore (WaxFiend & Prime) is dan ook de headliner voor deze Soixante Neuf editie.
XXlerator Outdoor line-up lap #1
donderdag 9 januari 2014
Op zaterdag 10 mei 2014 gaat XXlerator naar buiten! Op recreatiegebied Bussloo bij Apeldoorn vind je op zaterdag 10 mei 5 area's met de beste hardstyle en hardcore van het moment. De komende 3 weken wordt in drie laps de volledige line-up bekend gemaakt. Doe je gordel om en start your engines, want hier is 'lap 1' van de XXlerator Outdoor line-up.
Op zaterdag 18 januari 2014 om 15:30 wordt tijdens Eurosonic Noorderslag de twintigste Pop Media Prijs uitgereikt door Hogeschool Inholland. De Pop Media Prijs is een prijs ter stimulering van de Nederlandse popjournalistiek die wordt uitgereikt door de Hogeschool Inholland, in samenwerking met Eurosonic Noorderslag. Aan de Pop Media Prijs is een bedrag verbonden van € 2.500.
Members of Hardstyle line-up
woensdag 8 januari 2014
Zaterdag 8 februari organiseert EYE4Dance Members of Hardstyle, een geheel nieuw concept in Studio76, een nieuwe party locatie in Etten-Leur. Be a member of hardstyle en laat je meeslepen in een vette avond met de best geselecteerde artiesten en de hardste beats!
De nieuwbouw van poppodium Doornroosje / Stichting Studenten Huisvesting bij het Nijmeegse Centraal Station heeft het hoogste punt bereikt en viert dat vandaag. Naar verwachting levert aannemerscombinatie KlokBouw en Züblin de nieuwbouw dit voorjaar op. Daarna zullen Doornroosje en de SSHN het gebouw gaan inrichten.
Dancefair 2014 is coming
dinsdag 7 januari 2014
Dancefair, hét evenement voor 5.000 DJ's, producers en ondernemers in de elektronische muziek, maakt zich op voor de derde editie op 15 en 16 februari in Jaarbeurs in Utrecht. Met meer dan 200 seminars, workshops, panels een beursvloer en een gear superstore op het programma, is Dancefair het grootste educatieve evenement in de hedendaagse elektronische muziekscene.
Terwijl gemeenten en supermarkten en cafés worstelen om de nieuwe leeftijdsgrens voor alcohol te handhaven, komt er hulp uit onverwachte hoek: Nederlands bekendste dj, Armin van Buuren, trekt vanaf vandaag ten strijde tegen alcoholmisbruik.
Staat 'meer feesten' ook tussen jouw goede voornemens? Start dan op vrijdag 10 januari met Passie in Rotterdam! Bij Passie is het feest gegarandeerd met o.a. Vaiks L & Rowses, Ferdows, Toni Rodrigues, The Freshmen, Gione, Ricky Rigters, MC Dirty B & Vikesh.
De vierde editie van Pissing In The Wind is bevestigd voor vrijdag 24 januari. Met deze keer als headliners de producer Palms Trax en de Belgische band Float Fall. Daarnaast zullen onder andere Falco Benz, DJ St. Paul en Konduku hun kunsten vertonen.
31 januari 2014
Wasted Festival 2014 presenteert line-up
Dirty Dutch - Back to the Original Core
30 januari 2014
Intersection brengt core en breaks met een unieke lineup
Hardwell en Armin van Buuren bevestigd voor Dancefair 2014
Check de nieuwe Full Moon compilatiefilm en belangrijke early bird info
Rejected Label Night in Rotterdam
Glowing Hard met hardstyle in Bibelot Dordrecht op 15 maart
29 januari 2014
Dr. Macabre komt op 7 februari naar Belgie
Basic Movements · The Freestyle Xperience
28 januari 2014
Tiende editie Emporium in teken van het Romeinse Rijk
Candyshop NL · Masquerade Ball
Distraction · Happy Hard Easter
Footworxx viert verjaardag Sandy Warez
NGHTDVSN in Roest Warehouse
27 januari 2014
Bass Academy: de eerste lessen van het nieuwe jaar
Bass Protocol onthult timetable en area-indeling
Hardshock Festival line-up release Frenchcore/Terror
Daft Punk grote winnaar Amerikaanse Grammy Awards
25 januari 2014
Supersized Kingsday festival 2014
24 januari 2014
Eden Rave · The Reunion line-up release
Laatste informatie en timetable Delusion
Kaleidoscope tickets tweede fase bijna uitverkocht
Flirt 15 februari met liefde terug in de Maassilo
23 januari 2014
Lente-preview bij Soundsexy 1 maart in Eindelijk Weer
Vooruitstrevende techno en house in Ekko tijdens zevende Opkikker
22 januari 2014
Uitgaansgeweld wederom afgenomen
Op De Valrave heer en meester in Westerunie met Games of Thrones nacht
19 januari 2014
Latin lovers verhuist naar de Lichtfabriek in Haarlem
17 januari 2014
Amersfoortse Kelder verhuist in toekomst naar De Nieuwe Stad
16 januari 2014
Eerste serie Early Bird's Full Moon 29 maart uitverkocht
ST8MENT 25.01.14: Timetable & final info
European Festival Awards uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag
15 januari 2014
Click viert zevenjarig bestaan met verjaardagsmarathon
14 januari 2014
Amsterdam Dance Event dit jaar van 15 tot en met 19 oktober
Lucky number 7 voor Bla Bla
Internationale topdeejays op derde editie District One
13 januari 2014
Hardshock Festival line-up release mainstage
12 januari 2014
Beachboom wordt weer een maatje groter
10 januari 2014
Straf_werk presents Noir music showcase
All you need is Hard presents Psyko Punkz
Bloomingdale opent op 16 maart
Soixante Neuf eind januari weer in Effenaar Eindhoven
9 januari 2014
XXlerator Outdoor line-up lap #1
8 januari 2014
Twee boeken over dance genomineerd voor Pop Media Prijs 2013
Members of Hardstyle line-up
7 januari 2014
Opening nieuwbouw Doornroosje gepland voor september
Dancefair 2014 is coming
6 januari 2014
Armin van Buuren voorop in drankaanpak
3 januari 2014
Celebrate 2014 tijdens Passie in The Vip Room
2 januari 2014
Pissing In The Wind met vierde editie in EKKO