Partyflock
 
Nieuws · september 2011
Het kan niemand ontgaan zijn dat Matrixx dit najaar haar tiende verjaardag viert. De regelmatig tot beste club van Nederland verkozen danceclub geeft ter ere van deze mijlpaal vijf fantastische feesten.
We Are E
donderdag 29 september 2011
Frankfurter André Galluzzi komt een keihard weekend 'party machen' met zijn Hollandse vrienden en vriendinnen. We Are E is dan ook blij het Cocoon-familielid liefst twee dagen over de dansvloer te hebben, met de über-brute Welcome To The Family weekender van 2010 nog diep nadreunend in onze herinnering.
Na de perikelen rondom Hyperdome op eerste paasdag dit jaar (zie Ultramusic spreekt met woedende menigte in Overdinkel (ov)), is de gemeente Losser op haar hoede voor eventuele acties rondom het evenement Irreversible, welke in de agenda van Drost te Overdinkel staat vermeld op 28 Oktober 2011.
Over een dikke week is het nog één keer hard, harder, hardst op de beste hardtechno, schranz en industrial van dit moment. En met artiesten uit onder meer Australië, Brazilië en Duitsland en een vernieuwd Huize Maas vol liefhebbers en open minded partygangers, wordt dit een niet te missen finale van vijf jaar Cloud9!
Qlimax 2011
donderdag 29 september 2011
Zoals elk jaar staat november voor Q-dance in het teken van Qlimax. Ook dit jaar komen veel hardstyleliefhebbers uit heel Europa op 26 november bijeen in GelreDome voor dit unieke event. Massaal laten bezoekers zich na een drukke festivalzomer meenemen in een lange nacht van keiharde muziek en vette shows.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 28 september 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine! Deze week kun je een online rondleiding doen in Blijburg aan Zee, ARE48, North Sea Venue en P60, lees je dat we voor ongevalideerde feesten nu óók contact op kunnen nemen via e-mail, lees je een anekdote van een lid dat na 10 jaar een feature ontdekt, Trimbos beantwoordt een vraag over het gebruik van XTC bij suikerziekte, de spotlight weer terug en de klassieker van de week over Xqlusive Holland.
Thunderdome · Toxic Hotel check-in
woensdag 28 september 2011
Zaterdag 17 december breekt een noodlottige dag aan voor vele duizenden hardcore freaks. Van 22.00 tot 07.00 uur zal het Toxic Hotel eenmalig haar deuren openen in de Jaarbeurs. Hotel hostess from hell, evil bellboys en room service waar Rob Geus niet vrolijk van wordt, zijn slechts enkele kenmerken van dit 0 sterren hotel. Het Toxic Hotel verwelkomt haar eerste gasten: Nosferatu vs Endymion!
Free Hardstyle bij Sunday Raw
woensdag 28 september 2011
Na de daverende verdubbelde aflevering van Inception met een extra onverwacht toegevoegde hardcore area op 24 september wil Crystal Venue de hardstyle liefhebber nog eens goed trakteren met een knallend hardstyle feest op zondagavond 16 oktober: Sunday Raw! Zomaar helemaal gratis ook nog, maar wel met een dikke line-up waar je ergens anders al snel een paar tientjes voor moet neerleggen. Wat zeg je me nou? Calling out to Hardstyle Holland: Crystal Venue is the new place to be.
Op vrijdag 7 oktober zal Pand 3 weer in het teken staan van Turning Point. Dit concept is geen onbekende voor de mensen die in 2011 al eens Pand 3 hebben bezocht of die Moon Star Events in de gaten houden met hun visie voor nieuw en opkomend dj talent. Met dit concept krijgt hardstyle dj talent zijn of haar kans om hun kunsten aan het publiek te laten zien. Maar vooral om hun unieke stijl, draaikunsten en platenkeuze aan het publiek ten gehore te brengen.
Oordoppen verplicht en het dak eraf! Op zaterdag 19 november lanceert Digital Attack de allereerste editie van Hardnation. Place to be: Dynamo, Eindhoven.
Timetable Hardcore to the Bone
maandag 26 september 2011
Aanstaande zaterdag vindt er weer een nieuwe editie plaats van Hardcore to the Bone op een geheel nieuwe locatie in Rotterdam, namelijk Off_Corso! Van 22.00 tot 06.00 kun je helemaal los gaan in twee verschillende area's. In de grote zaal is er een gevarieerd aanbod van verschillende hardcore stijlen en in de kleine zaal zullen de winnaars van de DJ Contest de vetste early rave tracks aan elkaar mixen.
Put on your dancing shoes, want BMKLTSCH Records presenteert op vrijdag 30 september Taped in Podium Asteriks. Taped is opgezet door het Boemklatsch dj collectief en is een helse party 'Boemklatsch Style'!
Op 22 oktober barst de volgende editie van The Others los! Om net iets anders te zijn dan al die anderen, vieren The Others hun drieënhalfjarig bestaan. En dan natuurlijk in de club met het vetste geluid: Club Organza. Zoals altijd bij The Others, draaien alle dj's uiteraard de gehele avond alleen met platen.
Boss
vrijdag 23 september 2011
Op zaterdag 1 oktober presenteert Boss; Grab the Mic karaoke special in Paradiso Amsterdam. Deze 'Grab the Mic' super special is de opvolger van de 'Yo Dress Oldskool' special waarbij Boss eveneens alles uit de kast haalde en ook nog eens twee vliegtickets weggaf aan de persoon die zich het best aan de dresscode hield.
Interlab Music sluit ADE 2011 af met een speciale Nederlands-Italiaanse coalitie: Bla Bla / Remote Area / Alchemy (ADE showcase). Op de Pure Liner, tijdens ADE de thuisbasis van Interlab, hosten deze drie labels de laatste festivalnacht tot een zinderend slotstuk.
Headhunterz ADE showcase
vrijdag 23 september 2011
Op 20 oktober host Headhunterz voor het eerst een echt hardstyle evenement tijdens het ADE. Met een exclusieve showcase op een van de belangrijkste ADE festival locaties gaat hij zijn visie presenteren voor het komende jaar. Hierbij gaat hij worden ondersteund door een van de snelst stijgende artiesten in de scene; Ran-D, en de wereldwijde voorvechter van harde dance: BBC Radio One dj Kutski.
Quality Time in Enschede
donderdag 22 september 2011
Op 8 oktober 2011 is het zover, de eerste editie van Quality Time bij Fellini staat vast. Quality Time is een maandelijks terugkerend evenement met als locatie Fellini in Enschede. Deze avonden kunt u dan ook niets anders verwachten dan de beste club, house, electro en alles wat daar tussen zit. Residents zijn niemand minder dan de mannen van Dirtcaps. Zij zullen worden aangevuld door twee dj's die iedereen kent uit het clubcircuit. Voor de eerste editie zijn Tony Cha Cha en Praia del Sol uitgenodigd. Om het geheel nog meer mee te geven, zijn er candygirls, VJ's, lasershows, MC's en nog veel meer.
Circoloco richt pijlen opnieuw op ADE
woensdag 21 september 2011
Vorige maand stonden de jongens van Circoloco, het meest beruchte concept van Ibiza, nog in een zo goed als uitverkocht Woodstock 69. Vandaag wordt een nieuwe Nederlandse halte op hun Next Level tour aangekondigd: het Amsterdam Dance Event. Op 20 oktober zit Circoloco namelijk in WesterUnie tijdens een van de belangrijkste bijeenkomsten in de elektronische muziekscène. ADE beslaat meer dan 44 clubs, ruim 700 artiesten en lokt maar liefst 100.000 bezoekers naar de hoofdstad. Het iconische concept uit de Balearen neemt zo voor de tweede maal op rij deel aan ADE.
De Gemeente Zoetermeer heeft zojuist aan b2s medegedeeld, dat zij ondanks de jarenlange samenwerking en de goede voorbereiding voor het evenement Project Hardcore 2011 de vergunning heeft ingetrokken.
Club eQlipse presenteert Q-Loud
maandag 19 september 2011
Q-Loud oftewel de kleine zaal van club eQlipse opent zijn deuren voor de hardere sound van hardstyle, hardcore & earlyrave. Vanaf 23 september zul je wekelijks op vrijdag en zaterdag los kunnen gaan op de harde beats van hun nieuwe resident dj team.
Decade 1990-2000
maandag 19 september 2011
Op 19 november zullen de echte classics, oldschool en early hardcore weer op hun vertrouwde locatie te horen zijn. In ARE48 Hemkade 48 Zaandam zullen Buzz Fuzz, Pavo, Champ-e-on, The Masochist, Skorp, Dennis R en Raoul - D.K.C. de beste oldschool en early hardcore platen ten gehore brengen. Samen met MC Da Mouth of Madness en MC Damian wordt dit een knaller als van ouds. In de tweede zaal zullen Marty, Xani-B, D-Rob, Skuffa, B-artistix, U-P en Addict voor de gouwe ouwe classics zorgen.
A decade of Enzyme
maandag 19 september 2011
Het jaar 2011 is het jaar waarin Enzyme Records haar tienjarig bestaan viert door middel van een aantal label-evenementen in diverse landen over de hele wereld. Het moge duidelijk zijn dat Cardiac Music waaronder Enzyme Records met al haar sublabels een onmisbare schakel is geworden in de globale hardcore-scene! Topproducers en dj's als oa Ruffneck, Nosferatu, Endymion en Ophidian reizen al jaren de wereld rond om het Enzyme virus te verspreiden. Op zaterdag 24 september 2011 zal Duitsland voor de tweede keer worden bestookt met het Enzyme-virus.
Project Hardcore
maandag 19 september 2011
Melding 21 september: Helaas gaat Project Hardcore niet door wegens problemen met de vergunning. Check de reden in het volgende nieuwsbericht: Project Hardcore
Als Kirk Degiorgio belt om te vragen of hij zijn nieuwe clubavond Machine mag komen houden in Trouw, dan zeg je geen nee. Zeker niet als hij niet te beroerd is om dat samen met Imprint, de avond van Sandrien te laten vallen. Want wat krijg je als je twee van de beste clubavonden op het gebied van techno samen laat komen? Juist. Een avond waarbij de betere techno je gegarandeerd om de oren vliegt. Op zaterdag 24 september komt dat van Surgeon, Kirk Degiorgio, Darko Esser, Viktor Palmer en Sandrien zelf natuurlijk.
Op 12 november moet jij als liefhebber van de hardstyleklassiekers weer in de The Sand zijn. Free2party zal wederom weer alles uit de kast trekken om jou tijdens Hardclassics een wonderbaarlijke avond voor te schotelen. Residents Pavo, Luna en Coldfusion worden deze avond ondersteund door nog een aantal grootheden uit de geschiedenis van de hardstyle. Deepack, Arne L 2 en Jimmy The Sound. Na de uitverkochte editie van Hardclassics afgelopen zomer is dit je herkansing om er bij te zijn.
Decibel 2011
vrijdag 16 september 2011
De tiende editie van Decibel outdoor festival was meer dan geslaagd! Een jubileum editie om nooit te vergeten; zomers weer, de vetste muziek, top artiesten, een uitmuntende sfeer en een geweldig publiek! Zonder jullie geen Decibel! Om jullie te bedanken brengt b2s traditie getrouw een video report uit waarin alle hoogtepunten uitgebreid aan bod komen.
8Bahn opent haar eigen terrein
vrijdag 16 september 2011
8Bahn heeft in samenwerking met Gemeente Ede een compleet terrein onder haar hoede genomen: 8Bahn Area. De 8Bahn Area ligt op het voormalig Defensie terrein, ligt centraal naast Arnhem en is omringd door Neerlands oudste en mooiste natuurgebied; de Veluwe.
De zondagen TikTakken door
donderdag 15 september 2011
De zomermaanden zitten er weer op, tijd voor het serieuzere werk. Met de kick-off van een nieuwe maand is er natuurlijk ook weer de start van een nieuwe reeks Tik Tak. Het feest op de zondag, in de mooiste club, met de leukste mensen en de beste dj's. Deze eclectische feestavonden zijn onderhand al legendarisch en de bezoekers aantallen schieten elke week weer omhoog.
Lektroluv Records Label Night
donderdag 15 september 2011
AIR en Electronation slaan op woensdag 19 oktober de handen ineen, om op zeer speciale wijze het Amsterdam Dance Event bal te openen. Levende legende Dr. Lektroluv komt samen met een enorme entourage van zijn Lektroluv Records Label de club met het beste geluid van Amsterdam op zijn kop zetten!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 14 september 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers. Wat dacht je van de foto van de week? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Na een carrière van ruim vijftien jaar zal een langgekoesterde wens van zowel artiest als het publiek uitkomen. Zaterdag 10 september heeft The Viper zijn eerste album gepresenteerd. 'Nothing to Lose' is een vertegenwoordiging van een lange succesvolle loopbaan in de hardcore en een arsenaal aan nieuw werk dat Melvin Pelupessy het afgelopen jaar heeft geproduceerd. Deze dubbel-cd is het gevolg van een creatief jaar dat louter hoogtepunten kent voor The Viper; een statement dat onderstreept wordt met de release van zijn debuutalbum 'Nothing to Lose'.
Deze zondag is echt je allerlaatste kans om een concept feest op het strand van Bloemendaal mee te maken. Nopeisdope sluit dan een heerlijke zomer af met een gigantisch knalfeest. Uiteraard is er veel over het weer te doen geweest maar Nopeisdope heeft hier eigenlijk geen last van gehad.
F5
dinsdag 13 september 2011
Voor alle mensen die hun banksaldo flink hebben laten kelderen door de festivals en de vakantieperiode hebben Tornado Events en Plaza goed nieuws. Hou je van early maar toch ook van de lekkere snelle beats en dan is Plaza the place to be. Over slechts een paar dagen zal daar F5 plaatsvinden.
Tijd voor weer een feestje in Volendam zo dachten de organisatoren. Na ruim drie jaar afwezigheid zal er eindelijk weer eens een echt en puur Hardstyle feest plaatsvinden in Volendam. Op 15 oktober organiseren de mannen van Coko Productions in samenwerking met De De Bühne een nieuwe editie van Hardstyle Elements.
Oldschool Gangsters
dinsdag 13 september 2011
Op 1 oktober zal er een nieuwe editie Oldschool Gangsters plaatsvinden in Waterfront Rotterdam. Omdat Oldschool Gangsters zich weet te onderscheiden van andere events door het gezellige, het gewone 'ons kent ons gevoel', is het altijd weer een hele beleving wanneer de datum dichterbij komt. En dat maakt dit concept zo bijzonder met onder andere hun organiserende resident dj Rob en de jarige, jawel de jarige, MC Joe! (vergeet de cadeaus niet)
Parkzicht Rotterdam
maandag 12 september 2011
Ja, hij is er weer! De jaarlijkse Parkzicht house reunion. Zoals ieder jaar organiseert b2s hét legendarische evenement waar iedere liefhebber de goede oude 'Park' tijd kan herbeleven. Zet het in je agenda, want zaterdag 26 november 2011 is de avond om vrienden en bekenden van vroeger ontmoeten en natuurlijk los te gaan op alle heerlijke oldschool beats.
Release line-up T-Town Madness
zondag 11 september 2011
Zaterdag 8 oktober is Tilburg opnieuw het domein van For U Productions, wanneer MC Tha Watcher de zesde editie organiseert van T-Town Madness. Uw verslaggever heeft opnieuw belangrijk nieuws opgevangen over het evenement, dat plaats zal vinden in de roemruchte Gallery op de Heuvelring.
Kortingskaarten 10 Year Lexion
donderdag 8 september 2011
Alle early bird tickets voor het tienjarig bestaan van New Lexion zijn er helemaal doorheen. Ze zijn compleet uitverkocht. Omdat de early birds er zo snel doorheen gingen heeft Lexion samen met Nachtboetiek overlegd en besloten om ter ere van het tienjarig bestaan met een bliksemactie nog een beperkt aantal extra kortingstickets aan te bieden voor 20 euro en VIP 25 euro.
Na het succes van 'Paul Elstak presents Happy Hardcore Night' keert 'The Godfather of Hardcore' op vrijdag 16 september terug in Rotterdam. Paul Elstak slaat opnieuw de handen ineen met Hollywood Music Hall voor een nieuwe editie van zijn eigen concept. Deze editie van Paul Elstak Presents draagt de naam van een van de vele bekende Hardcore platen van Paul Elstak: 'Proud 2 B Hardcore'.
Herfstdrift line-up en early bird
donderdag 8 september 2011
Nijmegen valt wederom met zijn neus in de boter. Op zaterdag 26 november geeft Drift Festival gevolg aan haar zomerdebuut met een herfsteditie die zelfs het hardnekkigste bladerdek doet opstuiven. Met Herfstdrift wordt de lijn voortgezet van vooruitstrevende elektronische muziek en culturele activiteiten. In het karakertistieke cultuurerfgoed De Vasim wordt van 13.00 tot 00.00 uur gedanst alsof het festivalseizoen nooit is afgelopen. Niets staat Drift nog in de weg voor een festivaldag van formaat.
Raw Bass
donderdag 8 september 2011
Op zaterdag 24 september is het tijd voor alweer de 10e editie van Absolutely Hardstyle. Na verschillende edities van Queens Bass, Jingle Bass en The Contest is het nu weer tijd voor een avond speciaal in het teken van de rauwere stijlen met Raw Bass.
We go Back in the Days in club Rain op zaterdag 10 september met een heel bijzonder thema namelijk: Een Ladies of R&B edition.
In oktober bestaat de Nijmeegse club Matrixx al weer tien jaar. Dat betekent: tien jaar nationale en internationale top dj's, tien jaar mooie concepten, tien jaar diverse landelijke awards en in tien jaar meer dan 1,5 miljoen enthousiaste clubbezoekers. Kortom Matrixx behoort al tien jaar lang tot de top van de Nederlandse clubscene.
Stereo Divas Zondag
dinsdag 6 september 2011
Vol trots presenteert Cinema Rotterdam het nieuwe programma voor het komende clubseizoen. Op elke tweede zondag van de maand zullen Stereo Divas: Miss Monica en MC Miss Bunty een drie uur durende set verzorgen in het intieme en sfeervolle Cinema. Dit dynamische duo werk alweer zeven jaar samen en hebben al heel wat optredens samen gehad, naast hun eigen solo optrede
Betty Ford Memorial 2011
dinsdag 6 september 2011
En zeg nou zelf: Rotterdam kan best een flink shotje gebruiken qua gayfeesten. Het was niet veel soeps dit jaar. Zeg maar gerust: bagger! Diverse organisaties die schaamteloos concepten, ideeën en line-ups en elkaar kopiëren. Wat te denken van "The Pink Clinic" met als thema's "ziekenhuis" en "zuster". Wtf? Hoe verzin je het? Wat een originaliteit! Daar zijn flink wat brainstormuren in gaan zitten. De enige positieve uitzondering waren de leuke XXY openminded parties!
Vrijdag 23 september is het tijd voor een nieuwe Rush Hour Label Night met ditmaal het Nederlandse live debuut van het Zweedse techno-duo Skudge, een pompende set van Tom Trago en de Bulgaar KiNK is ook weer terug.
Uniek, gezellig, geweldige line-up, hotties, buitengewoon; dit moet natuurlijk Pussy lounge zijn! Een nieuwe editie van dit Freestyle circus gaat weer een knaller worden! Op zaterdag 12 november presenteert b2s in de 013 in Tilburg; het pikante Pussy lounge! Come get some.
Waar was jij deze zomer? Zat je in een ronkende bus op weg naar Loret de Mar om flink uit je plaat te gaan in de talloze clubs? Heb je het vliegtuig gepakt naar 'Oh oh Cherso' Kreta? Of zat je gewoon met tien kratjes bier voor de tent op 'good old' camping Appelhof op Terschelling?
Het bekende Nederlandse gezegde luidt: 'door schade en schande wijs geworden'. Voor Steve 'The The Darkraver' Sweet maakt de Nederlandse taal echter een uitzondering en is het credo 'door schade, schande en alcohol jong gebleven' van kracht. Ondanks zijn status als ruim-veertiger en zijn recentelijk verworven vaderschap, wat doorgaans gepaard gaat met een dosis verantwoordelijkheid, is er niks of niemand wat Steve belemmerd in zijn eeuwige jeugd.
Zaterdag 15 oktober staat de unieke nieuwe locatie Inc. Avenue volledig in het teken van Teaselicious. De organisatie pakt op deze eerste editie meteen groots uit door programmering van nationale en internationale topartiesten. Daarnaast belooft deze eerste editie van Teaselicious een begin te zijn van een innovatief en vernieuwend concept wat in de volgende edities steeds meer de boventoon zal gaan zijn.
30 september 2011
Matrixx viert 10-jarig bestaan met Laidback Luke
29 september 2011
We Are E
Gemeente en overheid Overdinkel op hun hoede
Laatste editie van hardtechnofeest Cloud9 staat voor de deur
Qlimax 2011
28 september 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Thunderdome · Toxic Hotel check-in
Free Hardstyle bij Sunday Raw
27 september 2011
Na een zomerstop is het weer tijd voor Turning Point
Eindhoven epicentrum tijdens Hardnation
26 september 2011
Timetable Hardcore to the Bone
24 september 2011
Podium Asteriks geeft 'dak-eraf-garantie' voor Boemklatsch Labelnight
The Others go back to black op 22 oktober 2011
23 september 2011
Boss
InterLab Sessions presents Bla Bla, Alchemy & Remote Area
Headhunterz ADE showcase
22 september 2011
Quality Time in Enschede
21 september 2011
Circoloco richt pijlen opnieuw op ADE
20 september 2011
Vergunning Project Hardcore 2011 ingetrokken
19 september 2011
Club eQlipse presenteert Q-Loud
Decade 1990-2000
A decade of Enzyme
Project Hardcore
17 september 2011
Kirk Degiorgio en Surgeon samen op Imprint vs Machine
16 september 2011
Italiaans, Duits en Hollands early hardstyle geweld in november
Decibel 2011
8Bahn opent haar eigen terrein
15 september 2011
De zondagen TikTakken door
Lektroluv Records Label Night
14 september 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The Viper releaset debuutalbum 'Nothing to lose' op Neophyte Records
The official closing van Nopeisdope at the Beach deze zondag in Beachclub Vroeger
13 september 2011
F5
Hardstyle Elements keert terug in Volendam
Oldschool Gangsters
12 september 2011
Parkzicht Rotterdam
11 september 2011
Release line-up T-Town Madness
8 september 2011
Kortingskaarten 10 Year Lexion
Paul Elstak presents hardcore night in HMH Rotterdam
Herfstdrift line-up en early bird
Raw Bass
7 september 2011
Back in The days pakt uit met female R&B stars edition
6 september 2011
Matrixx presenteert 10 years anniversary feesten
Stereo Divas Zondag
Betty Ford Memorial 2011
Rush Hour brengt Bulgarije en Londen samen in Trouw
5 september 2011
Het Pussy lounge circus is terug in 013
3 september 2011
Het nieuwe seizoen in het vernieuwde Sans Souci Berlikum
2 september 2011
The Darkraver viert eeuwige jeugd in Waterfront Rotterdam
1 september 2011
Teaselicious het nieuwe concept en event van 2011