Partyflock
 
Nieuws · juni 2011
Op 15 juli viert Fiesta Macumba haar driejarig bestaan op de locatie waar het latijns-amerikaanse feest haar oorsprong vindt: Pakhuis Wilhelmina in Amsterdam. Speciaal voor de gelegenheid heeft Fiesta Macumba het Chileense 'Andean Bass' trio Matanza uitgenodigd om een live show te verzorgen. Antartek labelgenoot Green Pepper Boy is ook aanwezig om het tropische gehalte nog meer op te schroeven.
Electronic Family's A State Of Trance podium is een viering van de onvergetelijke ASOT500 continententour eerder dit jaar, met alle familieleden, vrienden en bekenden. Op 30 juli staat een 'gathering' van de elektronische familie op de internationale partykalender, waarbij Alex M.O.R.P.H., Aly & Fila, Gabriel & Dresden, Bolier, Rank 1, Setrise, Sied van Riel en Simon Patterson jullie muziekgidsen in het trancebos zijn.
Timetable Dreamfields Festival
woensdag 29 juni 2011
Over een kleine 2 weken organiseert Matrixx het nieuwste festival Dreamfields in Lathum (bij Arnhem). Zaterdag 9 juli treden op 4 verschillende stages meer dan 75 artiesten op. De lekkerste house, eclectic en de hardste hardstyle zal deze dag het recreatiegebied Rhederlaag omver blazen.
Matrixx hoopt volgend jaar terug te keren met meer area's en muziekstijlen en is daarom blij te zien dat er veel animo is voor Dreamfields Festival. Want wie ziet nu niet graag z'n dromen werkelijkheid worden?
Last World Festival
woensdag 29 juni 2011
Last World festival dient zich aan. Komende zaterdag barst het geweld los op het Kristalpark in Lommel. In deze laatste update een antwoord op de meest gestelde vragen via de social media
Golden
woensdag 29 juni 2011
Op vrijdag 1 juli vindt er een exclusief house event plaats in Amsterdam. Een exclusieve nacht bedoeld voor diegene die alleen tevreden zijn met het beste van het beste, kortom: diegene die altijd voor goud gaan.
Latin house experience
dinsdag 28 juni 2011
Aanstaande zaterdag zal er na twee jaar wachten het succesvolle latin house evenement weer terug keren op de grote markt in Almere. Latin house experience zal dit jaar zijn opwachting maken met een geweldige line-up. Het festival zal plaats vinden in een grote overdekte tent op de grote markt en deze zal vanaf 18:00 open gaan om de opwachting te maken voor de beste dj's van Nederland!
Zet het maar alvast in je agenda: Wooferland; het enige echte classics festival ter wereld, zal op zaterdag 3 september haar achtste editie beleven. De organisatie zal dit jaar meer dan ooit haar sterke kanten benadrukken; no-nonsense, gemoedelijkheid, ijzersterke classics en lekker underground.
In het kader van de bezuinigingen verhoogde de overheid eerder dit jaar de BTW op theater- en concertkaartjes van 6% naar 19%. In reactie hierop spande Loveland samen met meerdere organisaties uit de evenementenwereld een rechtszaak aan tegen de overheid.
De comeback van de zon is een feit. Om hier optimaal van te genieten is Zomerkriebels Festival een must. Op zaterdag 2 juli kun je genieten van top artiesten op een intiem festival met schitterende decors in een leuke en relaxte sfeer met verrassend randentertainment. Wat wil je nog meer? Natuurlijk gunnen we je alvast graag een kijkje in de festivalkeuken. Nieuwsgierig? Klik hier.
Op zaterdag 24 september zal de SilverDome in Zoetermeer traditioneel weer schudden op haar grondvesten en omgetoverd worden tot een brute Hardcore arena. Maar liefst 9 uur lang kun je genieten van de beste wat Hardcore op dit moment te bieden heeft!
Voor zaterdag 16 juli staan er twee evenementen in de planning voor This is met Sander Kleinenberg. Zo zal Sander dit jaar voor de eerste keer een eigen 'This is' stage hosten op het Extrema Network Outdoor festival.
Na het succes van de vorige feestweek waarbij er vijf jaar Studio 80 werd gevierd, begon het nu uiteraard weer te kriebelen voor het zesjarig bestaan van jouw favoriete club in Amsterdam.
Na een jaar aftellen, is het eindelijk weer zover, DJ Omira's Bday bash komt er weer aan en dit jaar zijn kosten nog moeite gespaard gebleven om er een knaller van formaat van te maken.
Whores in Da House
donderdag 23 juni 2011
There's some Whores in Da House, maar deze keer niet alleen in da House! Waterfront Rotterdam is de locatie voor de nieuwe editie van WiDH. Gelegen op de kade van de Maas en tijdens het zomerseizoen is het de perfecte gelegenheid om de dames van de lichte zeden deze keer ter land, maar voor de lucky bastards, ook ter water los te laten! Hoe? Lees verder.
Pfff dat waren wel echt twee topedities van LadyKillers in Bloomingdale; tijd voor de cooling down in de homebase van LadyKillers; Escape Club aan het Rembrandtplein in Amsterdam.
Click Festival NDSM Amsterdam
woensdag 22 juni 2011
Click sloot zijn indoorseizoen met grof geschut af in een uitverkochte Westerunie en richt met kloppend hart alle peilen op de klapper van het jaar: Click Festival. De line-up is dichtgetimmerd, een flinke hoeveelheid licht, geluid, podiumdelen, tentdoeken, dranghekken, verfkwasten en nog veel meer materiaal om een waardig festival mee op te bouwen zijn afgeleverd.
Marcella is sinds mid jaren 90 één van de leiders in de Nederlandse dance scene. Ze beschikt over het unieke talent om op basis van haar jarenlange ervaring het publiek te lezen en hoge kwaliteit af te leveren, telkens weer.
Intents Festival heeft met de magische 'Harder Styles' één van de hoogtepunten van het festivalseizoen neergezet. Intents was ruim vooraf uitverkocht met maarliefst 10.000 uitzinnige bezoekers. Het terrein was gevuld met grootse podia, mooie unieke decors en een hele flinke dosis showtechniek. Er hing een geweldige sfeer want er scheen een stevig zonnetje en de artiesten en bezoekers hadden er duidelijk heel veel zin in. Kortom; Één groot spektakel met als klap op de vuurpijl een daverende eindshow!
Goodbye Jason & The Argonauts
maandag 20 juni 2011
Na ruim zeven jaar van gillende meiden, uitverkochte zalen, liters whisky en vele dikke beats stopt de enige echte techno boyband Jason & The Argonauts. Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom een afscheidsconcert met 'oude gedienden en new school vrienden' legt Jason uit. Op zaterdag 9 juli 2011 is het de laatste keer dat het speciaal om J&A draait. Be there!
Naughty by Nature vervangt De La Soul als hoofdact tijdens de komende editie van hiphopfestival Boogiedown Breda. Naast het vastleggen van dit wereldberoemde raptrio uit New Jersey als internationale headliner van het festival, voegt de organisatie met Pete Philly tevens nog een grote binnenlandse hiphopact aan de programmering toe. Boogiedown Breda wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor CANNA en vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 augustus, op de nieuwe locatie aan het Chasséveld te Breda.
Nog 3 weken tot FunkyBeach
vrijdag 17 juni 2011
Het aftellen is begonnen! Zaterdag 9 juli zal Dijk10 bij Elburg het toneel van één van de meest spraakmakende strandfeesten van het jaar worden. Zeesterren en zeemeerminnen zullen boven water komen om een glimp op te vangen van deze aller eerste editie van FunkyBeach. Het is immers een van de mooiste locaties aan het veluwemeer. Dijk10 zal omgetoverd worden tot een spectaculaire 'FunkyBeach' locatie. Waar zowel aanstormend talent als Dj's van de gevestigde orde hun intreden zullen maken! De househelden worden op passende wijze aangekondigd door Mc's Apster, Marboo en Lady Rio.
Was het maar weer vast de laatste zondag van de maand. Niet omdat de maanden te lang duren, maar omdat het dan weer tijd is voor Trouw op Zondag. Trouw opent dan vroeg op de avond haar deuren om het weekend nog net eventjes iets langer uit te rekken.
WiSH Outdoor extra's
donderdag 16 juni 2011
Op 21 juni is het zover, het officiële begin van de zomer van 2011! En gast, wat is nou dé manier om je zomer door te brengen? Juist. Investeren in onvergetelijke ervaringen. Je leeft maar één keer en beter haal je daar ook meteen het beste uit. Een goede sfeer, unieke decoratie en een sterk staaltje muziek. Wat wil je nog meer?
Op zaterdag 21 mei 2011 vond de derde editie van Fusion of Dance Festival plaats aan de Wijthmenerplas in Zwolle. Ook deze editie was wederom uitverkocht en meer dan 15.000 dance-liefhebbers gingen helemaal los bij de 9 verschillende podia. Hulde ook voor al deze bezoekers, die zorgden voor een ongekende euforische sfeer. Maar niet alleen de bezoekers lieten zich van hun beste kant zien, ook de weergoden waren met 25 graden en een heerlijk zonnetje positief aanwezig!
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 27 augustus voor de derde keer in haar bestaan een elektronisch dansfestival op het Mortelveld in Eersel, genaamd Paperclip op de Middenstip. Voor het eerst sinds de oprichting van het festival sieren een aantal grote namen het Paperclip affiche. De (inter)nationaal bekende DJ's Marcel Woods en Jordy Lishious moeten, samen met het creëren van een nieuwe derde area, zorgen voor een gezonde groei van het bezoekersaantal.
Een album downloaden en luisteren is leuk, maar nog beter is om er een mooi feestje omheen te bouwen! En dat is precies wat 16 juli aanstaande zal gaan gebeuren! Op deze zaterdagavond zal Zak haar deuren openen voor de echte progressive en trance-liefhebber! Artento zal uiteraard zelf tracks gaan draaien van zijn recente album, maar daarnaast neemt hij Ernesto vs Bastian, Lisa Lashes, Maarten de Jong, RAM en Russo mee! Iedereen die afgelopen maart de High Contrast labelnight bezocht, weet dat het met dat 'feestje bouwen' wel goed zit!
Pussy lounge at the Park
maandag 13 juni 2011
Het knotsgekke Freestyle circus Pussy lounge zal op zaterdag 18 juni voor het eerst Breda aandoen. Pussy lounge is één van b2s langstlopende concepten en is nog altijd één van de grote publieksfavorieten. Of het nu gaat om een nacht in de Matrixx of een eigen area op Decibel, de unieke sfeer van Pussy lounge blijkt overal aan te slaan. Usually, the pussies come out at night, maar nu zal het concept twaalf uur lang centraal staan langs de Asterdplas in Breda.
Met nog enkele dagen te gaan staat Fantasy Island weer voor de deur. Het terrein is bijna opgebouwd en het geluidsysteem zal aanstaande zondag volledig worden getest. Na Freshtival zal er nog extra geluid worden bijgeplaatst om aan de voorwaarden voor een goed hardstyle evenement te voldoen. De organisatie voorspeld een dag vol keiharde beats en een uitzinnige menigte dus mis het niet.
Trouw gaat in augustus een maand dicht, maar niet voordat er in juli groots afscheid wordt genomen. Met een programma waarin binnen- en buitenlandse namen prijken als: Dixon, DJ Harvey, Larry Heard, Cobblestone Jazz, Tobi Neumann en Maceo Plex wordt er al een goed begin gemaakt.
De visie is duidelijk, het concept is bekend en de Paradiso weet wat haar te wachten staat. Als vaste waarde heeft SEEN de laatste jaren een plaatsje weten te veroveren in de bekendste poptempel van Nederland, zo niet Europa. En dat is niet voor niets, aldus Ilsoo van Dijk
Het is alweer bijna een jaar geleden dat Sandrien haar maandelijkse technoavond Imprint in Trouw is gestart. Vanaf het begin was één ding duidelijk: het was niet de vraag óf Surgeon op Imprint moest komen draaien, maar de vraag wanneer.
Schranz Anders
vrijdag 10 juni 2011
Op 28 oktober 2011 lanceert de Almeerse organisatie LB Events een compleet nieuw concept! Onder de naam Schranz Anders betreed LB Events de wereld van hardtechno, schranz en industrial.
Bloody Thursday aftermovie
vrijdag 10 juni 2011
Eind september 2010 startte Crystal Venue met het gratis concept Bloody Sunday. Na verschillende edities en verkleedpartijen op de zondag was het donderdag 2 juni de dag om hemelvaart te ontheiligen. Crystal Venue kijkt terug op een geslaagd feest en zal het Bloody Concept doorzetten in het nieuwe seizoen! Check in dit bericht de aftermovie en agenda van Crystal Venue!
Nog krap een maand (2juli) en dan is het tijd voor het gezelligste en fijnste festival van Oost Nederland. Fijn omdat het knus is. Gezellig omdat het... omdat het gewoon gezellig is. Misschien komt het omdat iedereen die de afgelopen 6 edities is geweest terug komt? Of misschien komt het door het vette programma? Hoe het ook mag zijn. De kaartverkoop is nog nooit zo hard gegaan. En dat in deze tijden van festival overschot.
De laatste tickets voor Ground Zero Festival: Rebirth zullen op zaterdag 11 juni bij de ingang worden verkocht. De tickets worden verkocht bij een speciale kassa naast de ingang. Tickets kosten hier €50 per stuk en kunnen betaald worden met cash of pin.
Nog zes weken en dan pakt de organisatie van ChopTillYouDrop Outdoor flink uit en dat op de plek waar het allemaal begon: het parkeerterrein van Seacon stadion – De Koel – te Venlo. Het gratis toegankelijk beachfestival zal op 23 en 24 juli plaatsvinden op deze unieke locatie in Venlo.
Het weekend van 9 en 10 september opent dance Club Inc. Avenue haar deuren. Na vier maanden van sloop- en opbouw werkzaamheden kunnen we dan eindelijk weer eens een vernieuwende en stijlvolle Club verwelkomen binnen het uitgaanscircuit.en 1 met ambities en potentieel!
Presidance
woensdag 8 juni 2011
Zondag 12 juni geeft Presidance haar eerste PinksterBoemmm. Met het beste van het beste wat er maar op het gebied van dj's te vinden is ,heeft Presidance een topselectie neergezet. Een mix van house, techhouse, club, en trance zullen Number Four goed gaan vullen.
Hierbij wil Elevation Events graag namens alle medewerkers en artiesten alle bezoekers van Soenda Festival 2011 bedanken. Jullie waren geweldig, een beter publiek kunnen ze niet bedenken! Het weer zat soms aardig tegen, maar ondanks dat gingen jullie zowel in de tenten als daarbuiten super hard los! Heel erg bedankt, want zonder goed publiek geen feest!
Dat Nederland behoorlijk bovenaan te vinden is op de internationale dance ladder is een feit. Behalve dat ons land supersterren als Tiësto en Armin heeft voortgebracht, zijn er ook producers die iets minder opvallend te werk zijn gegaan, maar minstens net zo veel betekenen in hun niche voor Nederland als een Tiësto bij het grote publiek.
Wil jij ook jouw favoriete DJ volgen? De Extended Music App biedt je de mogelijkheid om de leukste DJ's van Nederland dicht bij je te houden, kom alles van ze te weten en vraag gastenlijst aan van elk feest waar jouw DJ staat. Deze applicatie is beschikbaar voor de iPhone en alle smartphones met het Android besturingssysteem. Bovendien is deze volledig gratis te downloaden.
Booming Brasil
vrijdag 3 juni 2011
Op 11 juni presenteert Unomodo een nieuwe editie van Booming Brasil in de Winkel van Sinkel. Heerlijke latin house, de zomerse sfeer, het tropisch klimaat, dikke trommels en mooie meiden en jongens is het vaste recept voor de heetste avond van Utrecht. Tijdens, inmiddels alweer, de vijfde Booming Brasil staan DanOden, Bobby Rock en niemand minder dan 'mister Booming Brasil himself' Jeroen Cortello achter de decks.
Op zaterdag 18 juni presenteren Full Spectrum en Tivoli het feestelijke Franse duo Nôze in Tivoli de Helling. De afgelopen jaren heeft deze avontuurlijke band wereldwijd laten zien dat ze elk publiek gek kunnen krijgen met hun unieke en energieke (tech)house sets.
Sexy on the Beach
donderdag 2 juni 2011
Op zondag 12 juni gaat het weer gebeuren, Sexy Mother Fucker gaat het strand weer overnemen in de vernieuwde Beach Club Vroeger, hier kun je terecht voor de derde editie van totaal zes! Dus nog drie te gaan! Op deze dag wordt BC Vroeger de plek om heerlijk te genieten van de gezonde zeelucht, de warme zonnestralen en de lekkerste drankjes met natuurlijk de beste DJ's waar Sexy Mother Fucker bekend om staat. Sexy on the Beach zal ditmaal in het teken staan van de up coming events van Sexy Mother Fucker in het buitenland! De Springbreak Lloret preparty zal een kans zijn voor mensen om alvast een voorproefje te krijgen van de party's die overzees zullen plaatsvinden.
Elke maand geeft club Monza een Nederlandse top dj een eigen avond. Tijdens deze avond kan de dj laten zien waarom hij zich al jaren aan de top bevindt. Dit laat de dj zien door de gehele avond te draaien in de sound waarvoor hij staat.
Escape in juni
donderdag 2 juni 2011
De zomer is nu echt begonnen en de muziek in Escape wordt ook met de week heter! Ook de dj's die komen draaien zijn hot, deze maand nodigt Raymundo onder andere ROOG en Marc Benjamin uit. Verder wordt er druk gewerkt aan de Escape app, die onmisbaar zal worden voor de bezoekers van Escape.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 1 juni 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Nog maar een paar dagen en een van de leukste feesten van Nederland strijkt neer over Antwerpen. De organisatie werkt hard aan de laatste puntjes op de ''i''. Een belangrijk issue voor jullie is het volgende; Veel mensen hebben een hotel geboekt in het centrum van Antwerpen. De organisatie van dit event zal zorgen dat jij op een paar bekende plekken in Antwerpen netjes opgehaald wordt via pendelbusjes.
Rauw
woensdag 1 juni 2011
In juni doet Rauw weer waar het goed in is: artiesten boeken die de meeste mensen nog niet kennen maar die wereldwijd getipt worden als de hotsten van de aller-aller-hottentotste. Resultaat: een te gekke avond vol van verrassingen en geweldige nieuwe toekomstmuziek. Bijwerking: een jaar later kent iedereen ze.
Zaterdag 30 juli organiseren Q-dance en Art of Dance 's werelds grootste hardcore festival. Op het Landgoed Duynenwater van Eersel zal de zesde editie van Dominator – The Hardcore Festival plaatsvinden. Na de presentatie van de line-up, wordt nu ook het anthem prijsgegeven.
30 juni 2011
Fiesta Macumba viert driejarig bestaan met Chileense live act Matanza
A State Of Trance meets Electronic Family
29 juni 2011
Timetable Dreamfields Festival
Last World Festival
Golden
28 juni 2011
Latin house experience
Wooferland festival gaat ondergronds
27 juni 2011
Loveland Festival tickets tijdelijk naar 55 euro
Zomerkriebels Festival timetable en laatste info
Project Hardcore 2011 laat SilverDome wederom op grondvesten schudden
26 juni 2011
This is Sander Kleinenberg & his super secret friends
Studio 80 sluit zesjarig bestaan af op het strand
24 juni 2011
Imperial Hardcore - Dj Omira's BDay Bash 2011
23 juni 2011
Whores in Da House
22 juni 2011
LadyKillers terug van het strand naar de club
Click Festival NDSM Amsterdam
21 juni 2011
This Is True House Legends focust op Marcella
20 juni 2011
Intents Festival aftermovie The Harder Styles
Goodbye Jason & The Argonauts
17 juni 2011
Naughty by Nature en Pete Philly vervangen De La Soul op Boogiedown festival
Nog 3 weken tot FunkyBeach
16 juni 2011
Cassy neemt mysterieuze vriend mee naar Trouw op Zondag
WiSH Outdoor extra's
14 juni 2011
Official aftermovie Fusion of Dance Festival 2011
13 juni 2011
Paperclip op de Middenstip maakt programmering bekend
Artento Divini releast nieuw album officieel in Zak
Pussy lounge at the Park
Fantasy Island timetable en laatste info
12 juni 2011
De zomerstop van Trouw in de maand augustus is reden tot feest
11 juni 2011
Seen betovert de Paradiso op geheel eigen wijze
Surgeon op Imprint, Drukpers met vrienden in De Verdieping
10 juni 2011
Schranz Anders
Bloody Thursday aftermovie
Kaartverkoop Have A Nice Day Festival loopt harder dan ooit
9 juni 2011
Laatste tickets Ground Zero verkrijgbaar aan de deur
Chop till you drop outdoor pakt uit op 23 en 24 juli
8 juni 2011
Nieuwe spectaculaire club Inc. Avenue opent in Vlaardingen
Presidance
7 juni 2011
Soenda Festival 2011: bedankt
3 juni 2011
Grote Nederlandse namen op Planet Delsin in Trouw
Extended Music App voor smartphones
Booming Brasil
Full Spectrum presenteert Nôze in Tivoli de Helling
2 juni 2011
Sexy on the Beach
Monza Invites Shermanology & Friends
Escape in juni
1 juni 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
4 Juni BITCH exclusive Antwerpen
Rauw
Release videoclip anthem Dominator