Partyflock
 
Nieuws · december 2011
Line up Fucking Bastards goes erotic
vrijdag 30 december 2011
Het hardste fucking feest dat er maar bestaat, en dan letterlijk. Zo zou je Fucking Bastards kunnen noemen. En dan zit je er niet eens naast!
Luiz David invites Alan Fitzpatrick
woensdag 28 december 2011
Allereerst wil de Luiz David crew iedereen bedanken voor een knallende 2nd Year Anniversary afgelopen 10 december. Wat een avond en wat een sfeer, echt geniaal! Dit is waar Luiz David voor staat en in 2012 gaat het door, thnx voor de support!
Na een heel mooi jaar waarin het vijfentwintigjarige bestaan van Escape uitgebreid gevierd is en als klap op de vuurpijl de prestigieuze Nightlife Award voor beste club van Nederland binnen is gehaald gaat Escape fris van start in januari 2012!
Op zaterdag 7 januari 2012 presenteert Unomodo de eerste Utrechtse editie van We All Love 80's & 90's in de Winkel van Sinkel van 2012! Waan jezelf ook in 2012 elke eerste zaterdag van de maand terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in de als vanouds stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel.
Het zat er al aan te komen maar pas nu kan Metz on Sunday het officieel bekend maken. Metz gaat zijn tweede leven beginnen tijdens de 'Second Live Edition' en wel in een nieuwe locatie, HAL4 aan de Maas te Rotterdam.
Update 2.0.12
vrijdag 23 december 2011
Op 7 januari 2012 kun je het klokje rond genieten van Update 2.0.12, een manifestatie in één van de laatste, ongerepte stukjes industrieel erfgoed dat Eindhoven rijk is. Samen met diverse Eindhovense kunstenaars en artiesten trappen DommelVallei, Zodiak Commune en Chris de Zeeuw het nieuwe jaar namelijk af in de kelders van het monumentale Natlab op Strijp S.
Zaterdag 24 december, kerstavond, lanceert Waterfront Rotterdam het gloednieuwe concept H2o. De naam van het concept verwijst naar de lokatie van de aan de maas gelegen club. Speciaal voor deze eerste editie wist Waterfront Rotterdam een aantal gerenommeerde dj's te strikken om knallend de kerstdagen in te luiden.
A sparkling new years dance
donderdag 22 december 2011
100% Dansgarantie tijdens deze nieuwjaarsdag -en nacht party in Almere waar je dertien uur lang ruimte hebt om te dansen, sjansen, feesten en elkaar allemaal natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar te wensen! Met een line-up om van te smullen, al je party vrienden om je heen (en een goed humeur!) kun je het nieuwe jaar nergens beter beginnen dan in het bruisende Eindelijk Weer!
Time Warp Holland 2011
donderdag 22 december 2011
Na eerdere edities in Mannheim en Milaan sloot Time Warp sloot vorige week het jaar af in Nederland. Het was een nacht vol nieuwe dingen. Techno innovator Richie Hawtin verraste het publiek met een nieuw showconcept, Underworld beleefde een debuut en Sven Väth draaide voor het grootste projectiescherm dat ooit op een feest in Nederland te zien was
This is your calling.
The trail to the absolute truth will be unsealed.
Afgelopen jaar bleek Intents Festival wederom een grandioos succes! De aftermovie is meer dan 350.000 keer bekeken en er is lang nagepraat over de fantastische sfeer, het goede weer en niet te vergeten de megavette show. Veel partygangers kijken ernaar uit om in 2012 op Intents weer uit hun dak te gaan. Op 2 & 3 juni 2012 gaan jullie wensen in vervulling.
Op 31 december 2011 staan vanaf 21:00 uur de deuren open voor Chique-Unique NYE en op zondag 1 januari doen ze het nog eens dunnetjes over. Dit 'intiem' oud en nieuwjaarsfeest vindt plaats in het prachtig kasteeltje De de Hoogenweerth in Maastricht. Een unieke locatie voor dit majestueuze feest in één van de mooiste privé locaties van Nederland.
Gossip! komt met kerstgeschenk
dinsdag 20 december 2011
Omdat kerst zonder cadeautjes vanzelfsprekend geen echt kerst is, heeft de organisatie besloten om een handreiking te doen in deze, voor velen, toch al dure periode. Het is dus geen roddel, het is geen 'rumor around', nee het is serieus. 'Gossip!' biedt jou namelijk de unieke mogelijkheid om de recessie even volledig te vergeten en samen met je vrienden en/of vriendinnen deze 'Sterrennacht' te gaan beleven! Gratis welteverstaan! Lees snel verder....
Booming New Year Hemkade uitverkocht
maandag 19 december 2011
Booming Sexy New Year op de Hemkade is weer ver van te voren uitverkocht. Het feest bij uitstek om jouw nieuwe jaar superknallend te beginnen. Ondanks de extra grote tent aan de zijkant van de Hemkade is het nu al uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele combikaarten te koop met de Hemkade en dezelfde party in de Crystal Venue op 1 januari.
Army of Hardcore
maandag 19 december 2011
Zondag 25 december is het zover, dan staat Army of Hardcore op het progamma. In de Turbinenhalle in Oberhausen vindt het hardcore feest van het jaar plaats. Meer dan 80 dj's, mc's en live acts verdeeld over maar liefst 6 area's zorgen ervoor dat het een onvergetelijke kerst wordt.
Pokke-Kerst-Herrie 2011
maandag 19 december 2011
Nog een paar dagen te gaan en dan staat de kerst weer voor de deur. Op 25 december organiseert Confusion Events jaarlijks het evenement Pokke-Kerst-Herrie. Ook dit jaar vindt Pokke-Kerst-Herrie weer plaats in De Rodenburg in Beesd. De Rodenburg bied plaats voor 2500 bezoekers verdeeld over drie area's namelijk Hardcore, Hardcore from 2000 till 2007 en Terror & Speedcore.
Undertone Christmas Special
zaterdag 17 december 2011
2011 Was een waanzinnig jaar voor Undertone! Met uitverkochte feesten in het Westelijk Handelsterrein, de Catwalk, Roodkapje en twee keer een ramvolle zaal tijdens Pakhuis, heeft Undertone zich rotsvast op de Rotterdamse 'dance-kaart' gezet.
Zaterdag 24 december is het weer tijd voor Recognize 'X-Mas Eve Edition'! Heb jij het voornemen om lekker het nachtleven van Amsterdam in te gaan? Wil jij een onvergetelijke avond beleven op een plek waar vrouwen centraal staan? Of een avond beleven in één van de mooiste clubs van Amsterdam?
X-Qlusive Noisecontrollers
vrijdag 16 december 2011
Over een maand bereiken Noisecontrollers een hoogtepunt in hun carrière: hun eigen editie van X-Qlusive. Nu de nacht van hun evenement nadert beginnen Bas & Arjan te zweven van geluk. Letterlijk. Bekijk de website met line-up en neem een voorproefje van hun skills in gewichtsloosheid!
De Amerikaanse superster Lady Gaga heeft de Nederlandse dj Sander van Doorn gevraagd een remix te maken van haar nieuwe hitsingle Marry The Night. De remix is verkrijgbaar vanaf maandag, maar is nu al te beluisteren via het YouTubekanaal van de dj, zo liet een woordvoerster vandaag weten.
Wunderbar · Circus of House
donderdag 15 december 2011
Ja ja, nog maar twee weekies te gaan en dan is het eindelijk showtime! Na twee lange dagen met familie, cadeaus en excessief eten is het tijd voor knettergek entertainment en de aller vetste muziek! Op 'Derde Kerstdag' dinsdag 27 december strijkt het Wunderbar circus neer in de Melkweg en gaan werkelijk alle remmen los.
Haal je bikini en zwembroek uit de kast… Het is winter! Matrixx zal op zaterdag 21 januari met het heetste feest van het jaar, Exxellent Brasil, een van de koudste maanden van het jaar tot een kookpunt brengen. Niemand minder dan wereldster en kind van de Matrixx Sidney Samson zal samen met Quintino, Lucien Foort, La Fuente en Indyana de Matrixx vullen met hun warme beats en Zuid Amerikaanse ritmes.
Brennan Heart City2City World Tour
donderdag 15 december 2011
Een nieuw jaar vol hardstyle breekt bijna aan. Iedereen kijkt terug op een geslaagd jaar waarin het muzikale hart van vele liefhebbers sneller is gaan kloppen. Een jaar met als hoogtepunt een fantastische Koninginnedag, waarin Beat the Bridge de boeken ingaat als hét hardstyle evenement van 2011. De drijvende kracht achter dit event zijn de kenners van MBFH. Ze zijn een begrip in Arnhem en ver daarbuiten, ook in 2012 keert MBFH keihard terug met een nieuw jaar volgepakt met hardstyle!
ALDA is trots om de officiële datum bekend te kunnen maken voor de tweede editie van Electronic Family. De dag dat trance ons wederom doet samenkomen!
Dirty Dutch
donderdag 15 december 2011
Het aftellen is begonnen, en je kunt eindelijk je klaarmaken voor Dirty Dutch | Black Out. Hieronder de last event info, waardoor je zeker weet dat je letterlijk en figuurlijk niet de weg kwijtraakt tijdens het donkerste dagen van 2011.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 14 december 2011
Deze week staat verwijderd in de spotlight, geeft trimbos antwoord op de vraag;"Wat zijn de voor en nadelen van ghb en gbl ten opzichte van elkaar?", is de oude doos weer helemaal terug van weg geweest, gaat de op goud fout over de opvolger van zanger Rinus, gaat de viral over McDonalds vs Burgerking en het reguliere filmpje over Canon vs Nikon en natuurlijk nog veel meer....
R&B tijdens New Years Eve
woensdag 14 december 2011
Oud en Nieuw kan je maar op één plek echt vieren in Nederland, en dat is Amsterdam, sterker nog op het Rembrandtplein in Amsterdam en om nog specifieker te zijn bij de R&B 'New Years Eve' edition in de Rain te Amsterdam. Oud en Nieuw 2012 gaat het dak eraf in de Rain in te Amsterdam.
Storm op komst
woensdag 14 december 2011
Er raast eind deze week een serieuze storm door het land. De aankondiging van de start van de verkoop van de early bird kaarten van Free Your Mind Festival 2012 zet de weersgemoederen op scherp. Met de bevestigingen van o.a. Ida Engberg, PETDuo, Function, Cari Lekebusch, Frank Kvitta, Miss Djax, Max Cooper, Michel de Hey, Kabale und Liebe vs Lauhaus waait er een frisse wind door de line-up van het festival in Arnhem op zaterdag 2 juni aanstaande.
Kerstavond gaat vlammen
dinsdag 13 december 2011
Na alle plichtplegingen met familie en vrienden draait het op kerstavond slechts om één verplichting: Fire in the Disco invites Systematic w/ Technasia & Marc Romboy! Zaterdagnacht 24 december ontvangt Studio 80 namelijk een paar eigenzinnige artiesten, te weten Charles Siegling aka Technasia, Marc Romboy, Edwin Oosterwal en Neerlands talent Mr. Jones. Oftewel, hogeschool techno uit meerdere continenten, live en hi-tech.
Nieuwe locatie Daydream Festival
maandag 12 december 2011
Nieuws en informatie over Daydream Festival liet even op zich wachten. Met een reden! Na twee succesvolle edities aan het Zilvermeer, zal Daydream dit jaar plaatsvinden op festivalpark De Meysterbergen in Lommel.
Het best denkbare cadeau van 2011 voor onder de kerstboom: een 10 euro kostend kaartje voor Trance Nation op 4 februari in The Sand te Amsterdam! Niet alleen de ideale aankoop om jaloerse blikken te ontlokken tijdens het uitpakken op kerstavond, maar vooral ook om iemand uit de vriendenkring blij te maken met een vuistdik cadeau voor een flinterdun prijsje.
Deep ontmoet Diepgang
zondag 11 december 2011
Ken je dat? Na twee lange kerstdagen vol verplichtingen en ongegeneerd volproppen ben je toch echt wel toe aan een flinke uitlaatklep. Dat dacht poppodium Hedon ook en dus eindigen ze kerst 2011 met Deep meets Diepgang.
Clubavond Colors naar Tivoli
zondag 11 december 2011
Colors, de kleurrijke UK bass-avond in Trouw, zal in 2012 voor het eerst ook in Tivoli de Helling in Utrecht worden gehouden.
Het Glazen Huis staat dit jaar zo ongeveer in hun achtertuin. Niet verwonderlijk dat de Leidse act Kraak & Smaak daarom volop meedoet met de 3FM Serious Request-actie. Op donderdag 22 december zal er een uitgebreide show worden gedaan in de Stadsgehoorzaal Leiden, waarbij zowel de liveband als de dj's van Kraak & Smaak van de partij zullen zijn. Wees erbij, vier het feest en steun 3FM!
Cartel
vrijdag 9 december 2011
Het jaar moet natuurlijk wel op de juiste manier worden afgetopt en daarom organiseert RRP voor de laatste keer in 2011 nog één keer Cartel en wel op donderdag 29 december in home base Chicago Social Club, Amsterdam. Het wordt niet zomaar een editie, het wordt een superlangespecialeextraeditie tot 08.00 in de ochtend!
Outcast
vrijdag 9 december 2011
24 december, Huize Maas, te Groningen, zet hem in je agenda! Dan barst namelijk weer het strijdtoneel los dat onder de Outcasts van de hardcore scene heerst.
De winter staat voor de deur. De jassen, dassen en wanten gaan weer aan. Het is koud. Te koud om het bij Roest binnen warm te houden. Daarom heeft de stadsoase besloten om vanaf 12 december de deuren op slot te gooien en weer open te gaan als de sneeuwklokjes breken. Roest zal ongeveer vier maanden dicht gaan. Die tijd wordt gebruikt om Roest lenteklaar te maken. Maar dat natuurlijk niet zonder het eerste seizoen feestelijk af te sluiten.
Ready to cut the cake? De kaarten voor de twintigste editie van Lowlands gaan op zaterdag 4 februari om 11:00u in de verkoop. Een normaal festivalticket kost €185 en een combi-ticket met Walibi Holland gaat €207 kosten.
Een korrelig en verstoord beeld. Verroeste kettingen en sloten. Heart for Hardstyle is een radioshow dat nu een half jaar meedraait op internet. Dit is een subconcept van het grote Heart for Hard concept. Dit concept, en je raad het misschien al, is totaal gericht op hardstyle.
Tijdens zijn de afgelopen radioshow heeft Armin van Buuren de extra 5 evenementen van zijn A State of Trance 550 viering aangekondigd. Naast events in Belgrado, Moskou en Kiev, wordt de 550ste episode van de radioshow ook in Los Angeles en Miami gevierd.
De eerste editie van Liberty White in Flanders Expo Gent in 2011 was een succes. Daarom kon een tweede editie van de techno/hardtechno/core-hoogmis van het concept niet uitblijven, deze zal doorgaan op 4 februari 2012, wederom in Flanders Expo in Gent. Met meer dan dertig artiesten, drie rooms en zoals gewoonlijk het nodige licht- en geluidgeweld wordt ook deze editie een must voor de liefhebbers.
Nog een kleine week te gaan en de vierde editie van Time Warp Holland is een feit. De afgelopen maanden zijn honderden reacties te zien geweest over de uitzonderlijk sterke line-up en velen daarvan gingen over timetable.
Oldschool Memories
dinsdag 6 december 2011
Na de succesvolle eerste editie van 'Oldschool Memories - Broadway Reunion' in 2010 vond de organisatie het weer eens tijd voor een nieuwe Oldschool Memories – Broadway Reunion.
Djax it Up XL
maandag 5 december 2011
Er staat ons een spetterende Djax it Up avond te wachten op 25 februari 2012 in de WesterUnie te Amsterdam. Op deze avond wordt namelijk de tweede XL editie van het beruchte Djax it Up gehouden, deze keer in samenwerking met Rockit.
Op vrijdag 23 december van 22.00 tot 05.00 uur is het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor het exclusieve kerstfeest van 538. Speciaal voor deze bijzondere avond zijn Armin van Buuren, Sander van Doorn en Jochen Miller uitgenodigd als gastheren van de avond. Voordat de kerstdagen echt beginnen kun je nog even helemaal losgaan op de lekkerste beats van deze drie top DJ's! De voorbereidingen achter de schermen zijn in volle gang! Het belooft een onvergetelijke pre X-mas party te worden!
Na een energiek en een verrasend goede start met Dyna afgelopen keer in Ijsselstein heeft Club Onz besloten het eclectic concept Dayum! in december te laten hosten door niemand minder dan Irwan, BIGGI en Stiekz-O-Matic.
Loveland pakt uit voor de feestdagen
zaterdag 3 december 2011
Volgend jaar vindt op 16 juni de tweede editie plaats van het veelbesproken 909 festival en op 11 augustus de zevende editie van het welbekende Loveland Festival
Er is geen enkele nacht in het jaar waarin je je zo ongegeneerd kunt laten gaan als met Oud en Nieuw. En De Loft XL maakt het je wel heel gemakkelijk om 2012 goed te beginnen: je kunt helemaal losgaan op een grandioos technofeest met een dikke headliner!
Dit jaar komt er op New Years Eve een compleet circus naar het Gooi om 2011 vaarwel te feesten en 2012 te verwelkomen. Het befaamde champagne merk Piper Heidsieck, Café Bon Bon en club Rex pakken in Hilversum uit als nooit te voren.
Op televisie gaat het weer steeds vaker over winterbanden, schaatsen en de mogelijke strenge winter. De dagen worden korter..dus dat kan maar één ding betekenen: Santa Claus is coming to town! Ook dit jaar zal traditiegetrouw HouseDeluxe de Purmerendse poptempel P3 omtoveren tot één groot winterwonderland op kerstavond.
30 december 2011
Line up Fucking Bastards goes erotic
28 december 2011
Luiz David invites Alan Fitzpatrick
27 december 2011
Escape maakt een frisse start in 2012
24 december 2011
We all love 80's & 90's in Winkel van Sinkel
23 december 2011
Metz keert terug en gaat knallend het nieuwe jaar in
Update 2.0.12
22 december 2011
Geen oliebollen en Glühwein, maar keihard knallen aan het water
A sparkling new years dance
Time Warp Holland 2011
Masters of Hardcore · The Vortex of Vengeance
21 december 2011
Intents festival 2012 · Control our nature
20 december 2011
Exceptionnel gaat knallen met NYE Chique Unique
Gossip! komt met kerstgeschenk
19 december 2011
Booming New Year Hemkade uitverkocht
Army of Hardcore
Pokke-Kerst-Herrie 2011
17 december 2011
Undertone Christmas Special
Recognize · Christmas Eve Edition, Hotel Arena Amsterdam
16 december 2011
X-Qlusive Noisecontrollers
Sander van Doorn maakt remix voor Lady Gaga
15 december 2011
Wunderbar · Circus of House
Matrixx presenteert Exxellent Brasil met Sidney Samson
Brennan Heart City2City World Tour
Datum voor Electronic Family festival 2012 is bekend
Dirty Dutch
14 december 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
R&B tijdens New Years Eve
Storm op komst
13 december 2011
Kerstavond gaat vlammen
12 december 2011
Nieuwe locatie Daydream Festival
Trance Nation tijdens de feestmaand voor een tientje
11 december 2011
Deep ontmoet Diepgang
Clubavond Colors naar Tivoli
Kraak & Smaak steunt 3FM Serious Request
9 december 2011
Cartel
Outcast
8 december 2011
Roest vanaf 12 december in winterslaap
Lowlands 2012 op 4 februari in de verkoop
7 december 2011
Gratis Heart for Hardstyle editie in Huizen
6 december 2011
Armin van Buuren kondigt alle data en steden van ASOT 550 wereldtour aan
Liberty White Chronicles 2012 line-up compleet
Time Warp: het aftellen is begonnen
Oldschool Memories
5 december 2011
Djax it Up XL
53N8MIX met Armin van Buuren, Sander van Doorn en Jochen Miller
4 december 2011
Irwan pakt nogmaals uit in Ijsselstein
3 december 2011
Loveland pakt uit voor de feestdagen
2 december 2011
De loft XL presents New Years Eve XL
Circus Extravaganza NYE met Ron Carroll
1 december 2011
HouseDeluxe zet op kerstavond haar traditie voort in de P3